Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 11 SEPTEMBRIE 2019. SĂGETĂTORII SE CEARTĂ CU PRIETENII

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 11 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de o zi mai agitată, cu dureri de cap la propriu și stări letargice. Nativii se pot confrunta cu ușoare probleme de sănătate, nu grave, dar care, cu siguranță, îi vor scoate din ritm. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere mai puțin stres legat de zona financiară. Planificarea unei minivacanțe ar fi ideală în această perioadă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 11 septembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Taur ziua de astăzi vine cu reevaluări profesionale sau legate de niște planuri de viitor personale. Nativii simt nevoia unei schimbări în viață, iar astăzi vor vor avea afinitate pentru alegerea corectă a sectorului unde trebuie să o facă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să fie mai circumspecți la cei din jur și să nu asculte, creadă tot ce aud.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 11 septembrie 2019
Chiar dacă starea de proastă dispoziție se extinde și astăzi, cei născuți în zodia Gemeni pot reuși să finalizeze niște proiecte datorită ambiției de care dau dovadă. Nativii vor să-și depășească condiția financiară, însă masca pe care o pun în fața celorlalți nu-i ajută să le câștige încrederea. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să fie mai deschiși la cei din jur, chiar dacă nu simt să fie și comunicativi.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 11 septembrie 2019
Stările de neliniște și frământările financiare, profesionale vor fi marii inamici ai relației de cuplu, motiv pentru care cei născuți în zodia Rac fie evită dialogul cu persoana iubită, fie se abțin de la plângeri, critici și acuze. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să renunțe la atitudinea negativistă pe care o afișează pentru că nu reușesc decât să strice atmosfera și să-i demoralizeze și pe cei din jur.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 11 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu au tendința mai mult ca niciodată să dramatizeze și să se victimizeze, doar că această atitudine nu va prinde în fața celor dragi, în special în fața partenerului de viață care va sări la atac și nicidecum în apărarea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să dea dovadă de mai multă maturitate în cuplu și în abordarea problemelor sentimentale.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 11 septembrie 2019
Este o zi favorabilă călătoriilor scurte, deplasărilor, vizitelor și plimbărilor în natură alături de cei dragi. Cei născuți în zodia Fecioară vor reuși să se reechilibreze energetic dacă vor accepta provocarea propusă de tranzitele zilei. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să evite cheltuielile majore, dar mai ales investițiile și speculațiile.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 11 septembrie 2019
Dacă în prima parte a zilei cei din zodia Balanță vor avea parte de tensiuni și stări de disconfort la locul de muncă, începând cu a doua jumătate a zilei situația se va mai calma, însă nativii vor prefera să se retragă departe de tot și toate. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că pot primi reproșuri din partea persoanei iubite ca urmare a acestei atitudini reci și indiferente pe care o abordează.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 11 septembrie 2019
Cei din zodia Scorpion au tendința de a face excese astăzi, fie că este vorba de cheltuit peste măsură, fie că este vorba de un viciu sau o activitate pe care o duc la limită. Toate acestea nu vor avea impact pozitiv asupra lor, mai ales asupra imaginii pe care o afișează. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie mai responsabili și mai puțini entuziaști.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 11 septembrie 2019
În urma unor conflicte sau pur și simplu în urma unor vorbe care le ajung astăzi la urechi, cei din zodia Săgetător vor face schimbări radicale și alarmante în cercul de prieteni. Nativii vor sări la atac, nu vor mai accepta să treacă cu vederea nimic și vor fi radicali în decizii. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să-și păstreze moralitatea și decența în dialog și acțiuni.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 11 septembrie 2019
Pentru nativii din zodia Capricorn care-și caută de muncă sau care au participat la interviuri de angajare, ziua de astăzi le este favorabilă. Pot primi răspunsuri, confirmări și vești excepționale. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn înlesnește semnarea unor contracte, parteneriate, negocierea unor condiții de colaborare în mod avantajos nativilor.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 11 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de o zi bună, încântătoare și plină de oportunități la locul de muncă. Nativii pot primi bonusuri, pot fi premiați, felicitați, dați ca exemplu și toate acestea vor contura și mai puternic imaginea profesională a nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce o invitație surpriză în oraș.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 11 septembrie 2019
Zona artistică și creativă este foarte bine aspectată astăzi, iar cei născuți în zodia Pești vor reuși să facă artă din tot ce spun și ating. Nativii pot rezolva, prin idei ingenioase, situații mai vechi care le-au dat bătăi de cap. Horoscopul de azi pentru zodia Pești susține puternic activitățile pe cont propriu. Moment bun pentru cei care au afaceri personale sau lucrează singuri la un proiect profesional.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *