Astăzi 16 Septembrie 2019, Luni - Ultima actualizare la 15 Septembrie 2019
Abonamente

Actualitate 12 Iunie 2019, ora 07:39

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 12 IUNIE 2019. SCORPIONII SUNT OPTIMIȘTI ȘI ENTUZIAȘTI

Marime Font

Horoscopul zilei de 12 iunie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 12 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 12 iunie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion vor deborda de optimism și entuziasm.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 12 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec nu se vor simți în apele lor la locul de muncă. Nativii cu greu își vor îndeplini sarcinile și, în plus, cei care vor fi nevoiți să lucreze în echipă vor tinde să lase totul pe umerii colegilor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să evite conflictele cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 12 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur se simt bine, sunt glumeți, optimiști și entuziaști. Nativii pot deborda de sex-appeal și nu le va fi greu să-i cucerească pe cei din jur. În plus, cu această atitudine pot obține tot ceea ce-și doresc. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să nu exagereze pentru că persoana iubită s-ar putea simți lezată.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 12 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au tendința de a se suprasolicita la locul de muncă și din acest motiv ar putea avea de suferit pe parte de sănătate. Nativii pot avea insomnii sau, dacă depun efort fizic, se pot confrunta cu dureri musculare. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să acorde mai multă atenție și importanță persoanei iubite.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 12 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot primi vești bune legate de o călătorie sau o deplasare în interes de serviciu le va fi bine venită. Nativii care studiază pot reuși să se concentreze foarte bine acum. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce ocazia de a cunoaște oameni noi sau de a începe un nou proiect, de a demara o activitate care să le aducă bucurie și împlinire.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 12 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu reușesc să rezolve o situație pe care au tot amânat-o. Nativii pot definitiva un curs, pot încheia un proiect sau un dialog cu un superior poate avea urări favorabile. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să caute echilibrul în relația de cuplu deoarece șansele de a pune paie pe foc cu atitudinea indiferentă pe care o afișează sunt foarte mari.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 12 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot da dovadă de foarte multă tărie de caracter în zona profesională. Nativii vor lua decizii înțelepte și foarte obiective cu privire la o funcție, la un loc de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a se pune într-o lumină favorabilă în fața tuturor și astfel pot primi aprecieri și felicitări.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 12 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot întâmpina niște obstacole la locul de muncă, în desfășurarea activității, sau un coleg poate avea de obiectat cu privire la modul în care-și îndeplinesc sarcinile. Nativii nu ar trebui să intre în controverse, ci să caute echilibrul. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să caute relaxarea în activități intelectuale, culturale.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 12 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au tendința de a se entuziasma la tot ceea ce aud, fie că este vorba de o declarație de dragoste, de o idee de afacere sau de o destinație de concediu. Optimismul lor le poate favoriza decizii impulsive. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să se consulte cu membrii familiei dacă este vorba de decizii majore de viitor.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 12 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător ar putea avea parte de o întâlnire plăcută și neașteptată cu o persoană din trecutul lor, poate un fost partener, poate un fost coleg. Nativii sunt sfătuiți să nu exagereze cu manifestările entuziaste. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia de a-și reorganiza relația cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 12 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn nu se simt în apele lor și au tendința de a se autoînvinovăți pentru niște decizii luate în trecut. Nativii pot cere sfatul rudelor mai în vârstă pentru a ieși din acest impas. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie mai atenți la alimentație și la odihnă. Nu ar strica mai multă mișcare.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 12 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot deveni peste măsură de orgolioși într-o chestiune de principii și din această cauză pot fi criticați de cei din jur. Nativii ar trebui să fie mai prudenți mai ales dacă acest context are legătură cu funția și cariera. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de a lămuri o situație legată de partenerul de viață sau de părinți.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 12 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți să conducă cu atenție, să respecte regulile de circulație și să evite încălcarea legii, indiferent sub ce formă. Nativii sunt pasibili de amenzi și de probleme juridice care le pot împiedica desfășurarea unor acțiuni. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia de a afla un secret sau, din contră, de a fi deconspirați într-o situație. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 15 Septembrie 2019, ora: 09:01

Preşedintele Asociaţiei obşteşti CETESTA, Andrei Negruța, susține că, statisticile organizaţiilor internaţionale sunt îngrijorătoare – zilnic din Republica Moldova pleacă pentru totdeauna 106 oameni.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Septembrie 2019, ora: 08:50

Reprezentanții formațiunii au fost surprinși împărțind materiale electorale la Bălți care nu conțin date despre tiraj și tipografia la care au fost tipărite.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 15 Septembrie 2019, ora: 08:46

Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Septembrie 2019, ora: 13:23

Judecătorii cer convocarea Adunării Generale Extraordinare a Judecătorilor pentru ridicarea mandatelor membrilor permanenți și a membrilor supleanți ai Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). O cerere în acest sens, semnată de 87 de judecători a fost înregistrată la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Septembrie 2019, ora: 10:53

Alexandru Tănase: Reforma procuraturii și formula politizării perfecte

Alexandru Tănase: Reforma procuraturii și formula politizării perfecte

Guvernul a aprobat proiectul de lege pentru modificarea Legii Procuraturii. În cadrul ședinței de Guvern, Premierul Maia Sandu a declarat: „Guvernul a votat cel mai important proiect de lege pe Reforma Procuraturii. Este o decizie curajoasă, asumată de colegii mei din Guvern, care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Septembrie 2019, ora: 08:57

Un avion al companiei Wizz Air care se plecase din Londra spre Bucureşti a fost redirecţionat către aeroportul din Frankfurt. Decizia a fost luată din cauza a doi pasageri români, care potrivit celorlalţi călători, s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Septembrie 2019, ora: 08:39

Horoscop 14 septembrie 2019. O mărturisire copleșitoare

Horoscop 14 septembrie 2019. O mărturisire copleșitoare

Berbec Ideea despre dragoste a Berbecilor nu pare a se potrivi deloc cu realitatea. Iar asta pentru că persoana pe o așteaptă nativii din această zodie, perfectă și strălucitoare, nu o să apară prea curând. De obicei, poveștile de iubire se nasc în cele mai neașteptate...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 18:23

Popescu promite că la iarnă vom vorbi fără ROAMING cu România

Popescu promite că la iarnă vom vorbi fără ROAMING cu România

În câteva luni tarifele la roaming cu România vor putea dispărea spune ministrul Afacerilor Externe, Nicu Popescu. Pe lângă eliminarea acestor taxe cu partea română se discută şi posibilitatea de a ne concecta şi la spaţiul UE, la fel fără taxe.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 12:00

12 milioane lei prejudiciu cauzat de o companie cu activitate în jocurile de noroc: procurorii au trimis cauza penală în judecată

Vineri, 13 septembrie 2019, Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță expedierea în instanța de judecată a unei cauze penale privind evaziunea fiscală, comisă de către o persoană juridică specializată în domeniul jocurilor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 10:30

Proces penal pe cazul presupusei intoxicații alimentare la liceul Orizont din Ciocana, Chișinău

Proces penal pe cazul presupusei intoxicații alimentare la liceul Orizont din Ciocana, Chișinău

Începând din data de 12 septembrie 2019, în baza autosesizării, procurorii documentează, de comun cu ofițerii de poliție, cazul presupusei intoxicații alimentare produse zilele trecute la liceul teoretic Orizont, filiala Ciocana din capitală, dată fiind rezonanța cazului...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 09:40

RAPORTUL UNIUNII EUROPENE - Republica Moldova a avansat cu reforme cheie

RAPORTUL UNIUNII EUROPENE -  Republica Moldova a avansat cu reforme cheie

În urma schimbării guvernului din iunie 2019, Republica Moldova a luat pași hotărâți în implementarea unor reforme cheie pentru a răspunde deteriorării standardelor democratice și a statului de drept, permițând cetățenilor să beneficieze pe deplin de Acordul de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 09:38

13 septembrie, ora 12:00 / Ședință de Guvern - Care este ORDINEA de zi / VIDEO

13 septembrie, ora 12:00 / Ședință de Guvern - Care este ORDINEA de zi / VIDEO

Prim-ministrul Maia Sandu va prezida astăzi, 13 septembrie, începând cu ora 12.00, şedinţa Cabinetului de miniştri. Proiectul ordinii de zi poate fi accesat pe site-ul Guvernului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 09:25

IMAGINI IMPRESIONANTE de pe șantierul gazoductului Ungheni - Chișinău

IMAGINI IMPRESIONANTE de pe șantierul gazoductului Ungheni - Chișinău

Ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță a publicat mai multe imagini de pe șantierul gazoductului Ungheni-Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 09:18

Andrei Năstase, despre faptul că un consilier de-a lui Dodon a ajuns șef la CNA: „Nu văd o problemă”

Andrei Năstase, despre faptul că un consilier de-a lui Dodon a ajuns șef la CNA: „Nu văd o problemă” Din editia print

Andrei Nastase spune ca nu vede o problema faptul ca consilierul lui Igor Dodon a ajuns sef la CNA. "Cel care a fost numit acolo face fata lucrurilor”, spune Ministrul Afacerilor Interne in cadrul emisiunii InPROfunzime.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 13 Septembrie 2019, ora: 09:12

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 13 SEPTEMBRIE 2019. GEMENII SUNT STRESAȚI LA MUNCĂ

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 13 SEPTEMBRIE 2019. GEMENII SUNT STRESAȚI LA MUNCĂ

Horoscopul zilei de 13 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 13 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 13...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 08:45

Liderul Partidului Liberal (PL), ex-primarul capitalei Dorin Chirtoacă, consideră că „sunt periculoase” declarațiile vicepremierului Andrei Năstase, care „nu vede o problemă” că unul dintre consilierii lui Igor Dodon, Ruslan Flocea, a fost numit director al...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 07:00

”Și dacă mâine limba mea pieri-va, sunt gata chiar de azi să mă omor”: Un savant din Udmurtia și-a dat foc pe scările parlamentului local

”Și dacă mâine limba mea pieri-va, sunt gata chiar de azi să mă omor”: Un savant din Udmurtia și-a dat foc pe scările parlamentului local

Un cunoscut om de știință din Ijevsk, directorul Institutului Omului al Universității de Stat din Udmurtia, Albert Razin, s-a auto-incendiat pe treptele Consiliului de Stat al Republicii, protestând împotriva desființării învățământului secundar obligatoriu...

( ) Citeşte tot articolul

Economie 13 Septembrie 2019, ora: 06:43

Rata anuală a inflației a urcat la 5,5% în luna august a acestui an - cea mai mare valoare din ianuarie 2018

Rata anuală a inflației a urcat la 5,5% în luna august a acestui an - cea mai mare valoare din ianuarie 2018

La creșterea ratei inflației a contribuit cel mai mult majorarea prețurilor pentru produsele alimentare cu 8,3% în luna august curent față de septembrie 2018.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Septembrie 2019, ora: 00:45

Valeriu Lazăr dezminte informațiile vehiculate de Comisia de anchetă parlamentară în cazul Aeroportului Chișinău

Valeriu Lazăr dezminte informațiile vehiculate de Comisia de anchetă parlamentară în cazul Aeroportului Chișinău

Fostul ministru al Economiei, Valeriu Lazăr, a calificat drept populistă și neprofesionistă abordarea guvernanților actuali în cazul așa-numitului dosar al concesionării Aeroportului Internațional Chișinău (AIC).

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 13 Septembrie 2019, ora: 00:35

Cum vorbim, cum scriem /// Careva poate fi cineva

Cum vorbim, cum scriem /// Careva poate fi cineva Din editia print

Careva este un pronume nehotărât, sinonim cu cineva, vreunul, oricare. De regulă, se foloseşte în raport cu o persoană necunoscută, pe care vorbitorul nu o identifică numind-o concret, de ex.: Ştie careva (= cineva, vreunul) la ce oră vine şeful? În comunicare apar mai...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Septembrie 2019, ora: 14:09

De ce a fost demis Directorul AIR Moldova, Iulian Scorpan?

De ce a fost demis Directorul AIR Moldova, Iulian Scorpan?

Directorul companiei „Air Moldova”, Iulian Scorpan, a fost demis acum câteva zile din funcție. Proprietarii companiei, privatizată în toamna anului trecut, nu și-au motivat decizia de a schimba administratorul.  

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Septembrie 2019, ora: 12:57

Maia Sandu a DISCUTAT cu șeful Misiunii OSCE în R.Moldova despre neutralizarea munițiilor de la Cobasna

Premierul Maia Sandu a avut o întrevedere cu șeful Misiunii OSCE în R.Moldova, Claus Neukirch.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 12 Septembrie 2019, ora: 12:54

Panică în Cipru! Val de explozii într-o importantă zonă turistică

Panică în Cipru! Val de explozii într-o importantă zonă turistică

O serie de explozii urmate de un incendiu au avut loc joi în zori la un depozit de muniţii al armatei Turciei în nordul Ciprului, fără ca incidentul să se soldeze cu victime, au indicat responsabili ciprioţi-turci, informează Agenția „France Presse”, preluată de...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)