Astăzi 24 Octombrie 2019, Joi - Ultima actualizare la 23 Octombrie 2019
Abonamente

Horoscop 13 Aprilie 2019, ora 08:18

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 13 APRILIE 2019. TAURII SE REGENEREAZĂ EMOȚIONAL

Marime Font

Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 13 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 13 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Taur vor avea capacitatea de a se regenera emoțional.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec se preocupă de treburi casnice, curățenie, cumpărături și tot ce ține de bunăstarea casei și a familiei. Cei dragi vor fi în centrul atenției și se vor bucura de aprecierea nativilor, de dialoguri lungi și pline de înțelepciune. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să se concentreze pe rezolvarea situațiilor de familie care le provoacă disconfort.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur refuză socializarea și orice fel de activitate care îi poate solicita în acest sens. Nu este exclus să anuleze întâlniri cu prietenii și să se sustragă de la petreceri și distracții. Nativii nu se simt în stare să depună efort în dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Taur favorizează, însă, înclinația către studiu, către acumularea în liniște a cunoștințelor sau către analiza unor teme interioare, legate de personalitate, de evoluție, de regenerarea sufletească.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni se preocupă excesiv de situația financiară și întâmpină o serie de nemulțumiri venite din acaestă direcție. Nativii sunt dezamăgiți de contextul personal, de faptul că o luptă a fost dusă în zadar, de faptul că au pierdut ceva, un bun material, o moștenire, un proiect care le aducea bani. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să facă tot posibilul pentru a-și reechilibra bugetul și să evite plățile și cheltuielile care nu sunt necesare.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot avea niște impulsuri ciudate pe care unii să nu le poată (să nu știe) administra corespunzător și astfel să dea naștere unor drame intelectuale sau emoționale. Emoția va fi percepută ca vis, posibil confundată cu intuiția, prin urmare se cere prudență în manifestări. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să nu ia decizii radicale deoarece tind să fie mult prea iraționale și, în plu, le cere să-și domolească trăirile interioare și dorințele impulsive.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu traversează o zi încărcată de emoții negative, gânduri pesimiste și momente de intensă tristețe. Acumularea stresului din ultima perioadă își poate pune accentul destul de puternic asupra sănătății, cu atât mai mult pentru cei care au zi liberă și permit organismului să se detensioneze. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să caute compania prietenilor, a persoanelor care le sunt aproape de suflet și-i înțeleg. Nu ar fi rău să le asculte și sfaturile!

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor avea tendința de a se retrage din medii care le provoacă disconfort și vor evita persoanele care le-au adus nemulțumiri și dezamăgiri de-a lungul timpului. Nu este exclus ca în urma unui eveniment petrecut astăzi să-și piardă încrederea în cineva apropiat. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să-și caute înțelepciunea interioară și să o aplice pentru a ajunge la un echilibru cu ei înșiși.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță se preocupă de membrii familiei, de o situaţie care vizează imaginea familiei, rădăcinile, tradiţiile. Nu este exclus să apară discuţii legate de carieră, de un context profesional, de o direcţie de urmat în legătură cu nişte studii. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să caute echilibrul între idei şi dorinţe, între raţional şi emoţional.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion se vor preocupa de acumularea unor cunoştinţe într-un domeniu străin de ei sau care are legătură cu o pasiune mai veche și neexplorată până acum. Unii nativi vor învăța pentru susținerea unui examen care să-i ajute în dezvoltarea profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie deschiși la noutățile care apar sub diferite forme în viața lor.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător nu vor fi deloc maleabili, permisivi și nici foarte deschiși către dialogurile cu persoane noi, necunoscute. Se conturează idei rigide și o exprimare care lasă impresia de stres și irascibilitate. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să evite conflictele cu cei din jur. Atenție la cheltuieli!

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor încerca din răsputeri să rezolve un conflict pe cale amiabilă, însă va fi aproape imposibil să o facă fără să lase de la ei, iar nativii nu sunt dispuși acum la compromisuri. Vești mai puțin bune din partea rudelor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce stări conflictuale cu repercusiuni de lungă durată.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător nu se vor simți în apele lor. Nativii pot avea parte de dureri musculare, osoase, dureri de cap și o stare generală de oboseală și moleșeală. Atenție la suprasolicitarea fizică care poate fi devastatoare în contextul astrologic al momentului. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să caute să se relaxeze, să meargă la un masaj, să facă meditație, să se plimbe în natură.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor fi extrem de sensibili astăzi, în special în prima parte a zilei, când pot pune totul la suflet și se pot lăsa influențați de orice cuvânt auzit. Unii nativi pot fi copleșiți de dor în timp ce alții se pot întoarce în brațele unei persoane din trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să nu ia decizii doar pe baza emoțiilor de moment care pot fi trecătoare. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 23 Octombrie 2019, ora: 15:30

CAZ HORROR /// Poliția britanică a descoperit 39 de morți în remorca unui tir venit din Bulgaria

CAZ HORROR /// Poliția britanică a descoperit 39 de morți în remorca unui tir venit din Bulgaria

Poliția britanică a descoperit 39 de morți într-o remorcă de tir din parcul industrial Waterglade din zona Essex de lângă Londra. Șoferul tirului, un tânăr de 25 de ani din Irlanda de Nord, a fost arestat, potrivit BBC și Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Octombrie 2019, ora: 15:02

Cum a votat Năstase la APCE - pro-Rusia or anti-România?

Cum a votat Năstase la APCE - pro-Rusia or anti-România?

Întrebarea despre votul lui Năstase la APCE e pertinentă anume acum, când el încearcă prin suportul primarilor orașelor din România să obțină votul unioniștilor din Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Octombrie 2019, ora: 13:59

Accident violent, din cauza unor polițiști care au întors pe linie dublă continuă / VIDEO

Accident violent, din cauza unor polițiști care au întors pe linie dublă continuă / VIDEO

Noi știm cine e vinovat, voi tot cunoașteți și cu siguranță că și autoritățile se vor expune pe seama acestui caz. Eu însă mă întreb, oare chiar merita ”infractorul” ăla prins la radar, să fie sancționat cu prețul unui accident?

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Octombrie 2019, ora: 13:48

Alarmant. Niveluri ridicate de plumb, în legumele cultivate în apropierea albiei râului Bîc

Alarmant. Niveluri ridicate de plumb, în legumele cultivate în apropierea albiei râului Bîc

În urma semnalelor parvenite la ANSA, inspectorii Agenției au efectuat prelevări de produse de origine vegetală care sunt cultivate în apropierea albiei râului Bâc, în zona administrativă a raionului Anenii Noi. În total au fost prelevate 15 probe....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Octombrie 2019, ora: 13:44

39 de cadavre au fost găsite într-un camion, în Anglia. Șoferul a fost arestat

39 de cadavre au fost găsite într-un camion, în Anglia. Șoferul a fost arestat

Descoperire macabră, miercuri dimineață, în Thurrock, din comitatul britanic Essex, aflat în estul Londrei: 39 de cadavre au fost găsite într-un camion, relatează BBC. Polițiștii britanici au fost anunțat în jurul orei 1:40, ora locală, de către cei de la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Octombrie 2019, ora: 12:42

Dacă mâine vor fi alegeri anticipate, Partidul ȘOR accede în Parlament

Dacă mâine vor fi alegeri anticipate, Partidul ȘOR accede în Parlament

Rezultatele obținute de Partidul Politic ȘOR la alegerile locale generale din 20 octombrie pot fi considerate una din surprizele scrutinului. În pofida presiunilor la adresa sa, persecutarea candidaților și a campaniilor de denigrare la care a fost supusă, formațiunea a pierdut doar...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Octombrie 2019, ora: 11:55

ATENȚIE /// ORA DE IARNĂ 2019. În weekend se schimbă ora! Cum trebuie să fixăm ceasurile?

ATENȚIE /// ORA DE IARNĂ 2019. În weekend se schimbă ora! Cum trebuie să fixăm ceasurile?

Ora de iarnă 2019. Când se schimbă ora de iarnă 2019. Când se trece la ora de iarnă 2019. Ora de toamnă 2019 în România. Când se schimbă ora de toamnă 2019.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Octombrie 2019, ora: 11:37

FLASH /// Ministerul Finanțelor propune CREȘTERI SALARIALE pentru majoritatea bugetarilor

FLASH /// Ministerul Finanțelor propune CREȘTERI SALARIALE pentru majoritatea bugetarilor

Proiectul Legii bugetului pentru anul 2020 prevede creștere de salariu între 6-10 % pentru majoritatea angajaților din instituțiile de stat. În plus, pentru unele categorii de bugetari retribuția ar putea crește cu până la 1.500 – 2.000 de lei lunar. Propunerile au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Octombrie 2019, ora: 10:54

Năstase îl acuză pe Dodon că are agendă diferită față de PSRM: Nu a vrut să susțină Legea Procuraturii

Năstase îl acuză pe Dodon că are agendă diferită față de PSRM: Nu a vrut să susțină Legea Procuraturii

Andrei Năstase îl acuză pe președintele Igor Dodon că s-ar fi opus votării Legii Procuraturii în actuala formulă și că șeful statului ar avea o agendă diferită față de PSRM, informează portalul pro-guvernamental cotidianul.md

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Octombrie 2019, ora: 10:49

VIDEO | Ion Ceban a numit trei condiții obligatorii pentru majorarea prețului călătoriei în transportul public

VIDEO | Ion Ceban a numit trei condiții obligatorii pentru majorarea prețului călătoriei în transportul public

Candidatul pentru funcția de primar al capitalei susține că orice opțiune de modificare a tarifului trebuie să vină în corespundere cu, cel puțin, trei lucruri principiale. Este vorba despre majorarea salariilor și pensiilor, asigurarea de către transportatori a unor servicii de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Octombrie 2019, ora: 09:46

23 octombrie, ora 13:00 / Ședință de Guvern - Care este ORDINEA de zi

23 octombrie, ora 13:00 / Ședință de Guvern - Care este ORDINEA de zi

 Prim-ministrul Maia Sandu va prezida astăzi, 23 octombrie, începând cu ora 13.00, şedinţa Cabinetului de miniştri. Proiectul ordinii de zi poate fi accesat pe site-ul Guvernului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Octombrie 2019, ora: 09:44

Cum faci cel mai aromat gem de gutui

Cum faci cel mai aromat gem de gutui

Nicio toamnă fără gem de gutui! Deliciul ăsta nu trebuie să lipsească din cămara niciunei gospodine. Iar noi îți porpunem mai jos o rețetă super-simplă, rapidă și foarte gustoasă și aromată.  Ingrediente necesare pentru gemul de gutui 2 kg gutui curățate 1,5 kg...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Octombrie 2019, ora: 09:40

FOTO /// Dodon în Japonia / Apariție de „senzație” a cuplului prezidențial

FOTO /// Dodon în Japonia / Apariție de „senzație” a cuplului prezidențial

Igor si Galina Dodon se afla, zilele acestea, la Tokyo, unde Japonia a marcat un moment istoric.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Octombrie 2019, ora: 09:37

Fată de 12 ani, grav rănită după ce a fost lovită de tren. Nu a auzit locomotiva pentru că avea căști în urechi

Fată de 12 ani, grav rănită după ce a fost lovită de tren. Nu a auzit locomotiva pentru că avea căști în urechi

O fată de 12 ani din oraşul arădean Lipova a fost accidentată de tren, în timp ce traversa calea ferată din oraş pe un pasaj improvizat şi purtând căşti audio în urechi, partea inferioară a piciorului fiindu-i secţionată de roţile garniturii, potrivit Agerpres....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Octombrie 2019, ora: 09:33

O tânără de 22 de ani din Rusia și-a ucis sora dintr-un motiv diabolic

O tânără de 22 de ani din Rusia și-a ucis sora dintr-un motiv diabolic

O tânără de 22 de ani din Rusia a fost condamnată la 13 ani de închisoare după ce şi-a ucis sora. Motivul este unul de-a dreptul diabolic: fata i-a luat viața surorii pentru că era mai frumoasă. Elizaveta Dubrovina a declarat în faţa magistraților că era...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Octombrie 2019, ora: 09:30

Tesla a obţinut aprobarea pentru începerea producţiei în China

Tesla a obţinut aprobarea pentru începerea producţiei în China

Tesla a fost adăugată pe lista producătorilor auto aprobaţi, a anunţat Ministerul Industriei din China, grupul american obţinând, astfel, certificatul necesar pentru a începe producţia în statul asiatic, potrivit Reuters. "Testa a obţinut undă verde pentru...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Octombrie 2019, ora: 09:26

Putin și Erdogan s-au înțeles: rușii și turcii îi vor alunga împreună pe militanții kurzi din nordul Siriei

Putin și Erdogan s-au înțeles: rușii și turcii îi vor alunga împreună pe militanții kurzi din nordul Siriei

Putin și-a informat telefonic prietenul sirian despre decizile luate cu Erdogan. Cum a recționat Bashar al-Assad. Rusia și Turcia și-au dat mâna în Siria. După șase ore de negocieri, Vladimir Putin și Recep Erdogan au decis să-i îndepărteze împreună pe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Octombrie 2019, ora: 09:23

Răsturnare de situație cu 7 zile înainte de Brexit

Răsturnare de situație cu 7 zile înainte de Brexit

Cu doar șapte zile înainte de expirarea termenului-limită legat de ieșirea Marii Britanii din UE, tot mai mulți lideri europeni ar fi de acord cu o "amânare tehnică" a Brexitului. Preşedintele Consiliului European Donald Tusk a recomandat marţi liderilor statelor...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)