Astăzi 19 August 2019, Luni - Ultima actualizare la ora 12:06
Abonamente

Horoscop 13 Aprilie 2019, ora 08:18

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 13 APRILIE 2019. TAURII SE REGENEREAZĂ EMOȚIONAL

Marime Font

Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 13 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 13 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Taur vor avea capacitatea de a se regenera emoțional.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec se preocupă de treburi casnice, curățenie, cumpărături și tot ce ține de bunăstarea casei și a familiei. Cei dragi vor fi în centrul atenției și se vor bucura de aprecierea nativilor, de dialoguri lungi și pline de înțelepciune. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să se concentreze pe rezolvarea situațiilor de familie care le provoacă disconfort.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur refuză socializarea și orice fel de activitate care îi poate solicita în acest sens. Nu este exclus să anuleze întâlniri cu prietenii și să se sustragă de la petreceri și distracții. Nativii nu se simt în stare să depună efort în dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Taur favorizează, însă, înclinația către studiu, către acumularea în liniște a cunoștințelor sau către analiza unor teme interioare, legate de personalitate, de evoluție, de regenerarea sufletească.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni se preocupă excesiv de situația financiară și întâmpină o serie de nemulțumiri venite din acaestă direcție. Nativii sunt dezamăgiți de contextul personal, de faptul că o luptă a fost dusă în zadar, de faptul că au pierdut ceva, un bun material, o moștenire, un proiect care le aducea bani. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să facă tot posibilul pentru a-și reechilibra bugetul și să evite plățile și cheltuielile care nu sunt necesare.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot avea niște impulsuri ciudate pe care unii să nu le poată (să nu știe) administra corespunzător și astfel să dea naștere unor drame intelectuale sau emoționale. Emoția va fi percepută ca vis, posibil confundată cu intuiția, prin urmare se cere prudență în manifestări. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să nu ia decizii radicale deoarece tind să fie mult prea iraționale și, în plu, le cere să-și domolească trăirile interioare și dorințele impulsive.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu traversează o zi încărcată de emoții negative, gânduri pesimiste și momente de intensă tristețe. Acumularea stresului din ultima perioadă își poate pune accentul destul de puternic asupra sănătății, cu atât mai mult pentru cei care au zi liberă și permit organismului să se detensioneze. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să caute compania prietenilor, a persoanelor care le sunt aproape de suflet și-i înțeleg. Nu ar fi rău să le asculte și sfaturile!

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor avea tendința de a se retrage din medii care le provoacă disconfort și vor evita persoanele care le-au adus nemulțumiri și dezamăgiri de-a lungul timpului. Nu este exclus ca în urma unui eveniment petrecut astăzi să-și piardă încrederea în cineva apropiat. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să-și caute înțelepciunea interioară și să o aplice pentru a ajunge la un echilibru cu ei înșiși.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță se preocupă de membrii familiei, de o situaţie care vizează imaginea familiei, rădăcinile, tradiţiile. Nu este exclus să apară discuţii legate de carieră, de un context profesional, de o direcţie de urmat în legătură cu nişte studii. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să caute echilibrul între idei şi dorinţe, între raţional şi emoţional.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion se vor preocupa de acumularea unor cunoştinţe într-un domeniu străin de ei sau care are legătură cu o pasiune mai veche și neexplorată până acum. Unii nativi vor învăța pentru susținerea unui examen care să-i ajute în dezvoltarea profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie deschiși la noutățile care apar sub diferite forme în viața lor.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător nu vor fi deloc maleabili, permisivi și nici foarte deschiși către dialogurile cu persoane noi, necunoscute. Se conturează idei rigide și o exprimare care lasă impresia de stres și irascibilitate. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să evite conflictele cu cei din jur. Atenție la cheltuieli!

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor încerca din răsputeri să rezolve un conflict pe cale amiabilă, însă va fi aproape imposibil să o facă fără să lase de la ei, iar nativii nu sunt dispuși acum la compromisuri. Vești mai puțin bune din partea rudelor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce stări conflictuale cu repercusiuni de lungă durată.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător nu se vor simți în apele lor. Nativii pot avea parte de dureri musculare, osoase, dureri de cap și o stare generală de oboseală și moleșeală. Atenție la suprasolicitarea fizică care poate fi devastatoare în contextul astrologic al momentului. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să caute să se relaxeze, să meargă la un masaj, să facă meditație, să se plimbe în natură.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor fi extrem de sensibili astăzi, în special în prima parte a zilei, când pot pune totul la suflet și se pot lăsa influențați de orice cuvânt auzit. Unii nativi pot fi copleșiți de dor în timp ce alții se pot întoarce în brațele unei persoane din trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să nu ia decizii doar pe baza emoțiilor de moment care pot fi trecătoare. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 August 2019, ora: 12:06

alegeri 2019 Astăzi începe campania electorală pentru alegerile locale și pentru Parlament / Partidele sunt „în vacanță” și nu știm niciun candidat

Astăzi începe campania electorală pentru alegerile locale și pentru Parlament / Partidele sunt „în vacanță” și nu știm niciun candidat

Campania electorală pentru alegerile locale din R. Moldova, din 20 octombrie, va începe la 19 august.

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 19 August 2019, ora: 08:35

19 august: Sfântul Mucenic Andrei Stratilat, cel ce și-a convertit armata la creștinism

19 august: Sfântul Mucenic Andrei Stratilat, cel ce și-a convertit armata la creștinism

Sfântul Mucenic Andrei Stratilat este pomenit în calendarul creștin ortodox la 19 august.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 08:28

ATENȚIE / O stradă din Chișinău va fi închisă pentru traficul rutier

ATENȚIE / O stradă din Chișinău va fi închisă pentru traficul rutier

În perioada 19.08.2019 – 24.08.2019 va fi suspendat traficul rutier pe str. Mitropolit Petru Movilă, în perimetrul str. 31 August 1989 și str. A. Corobceanu. Măsura este luată în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din zona...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 19 August 2019, ora: 08:21

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 AUGUST 2019. MARTE A INTRAT ÎN ZODIA FECIOARĂ

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 AUGUST 2019. MARTE A INTRAT ÎN ZODIA FECIOARĂ

Horoscopul zilei de 19 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19 august...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 19 August 2019, ora: 04:55

(Calendar istoric) Pe 19 august s-a născut cel mai important compozitor român - George Enescu

(Calendar istoric) Pe 19 august s-a născut cel mai important compozitor român - George Enescu

George Enescu (n. 19 august 1881, Liveni-Vârnav, județul Botoșani, România - d. 4 mai 1955, Paris, Franța) a fost compozitor, violonist, pedagog, pianist și dirijor. Este considerat cel mai important muzician român. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 00:49

FOTO DE LA LOCUL EVENIMENTULUI - Un om de afaceri din anturajul lui Vlad Plahotniuc, s-ar fi împușcat. Ce a scris pe bilețelul de adio

FOTO DE LA LOCUL EVENIMENTULUI - Un om de afaceri din anturajul lui Vlad Plahotniuc, s-ar fi împușcat. Ce a scris pe bilețelul de adio

Iurie Luncașu, omul de afaceri care deține "Casă Albă" din parcul "Valea Morilor", a fost găsit fără suflare în această noapte.  

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 00:01

3 judecători la Curtea Constituțională din 6 vin de la socialiști. Asta da - revoluție, asta da - depolitizare

3 judecători la Curtea Constituțională din 6 vin de la socialiști. Asta da - revoluție, asta da - depolitizare

„Probabil, sunt considerat cel mai dur critic al actualei guvernări. Dar prognozele mele se adevaresc pe zi ce mandatul guvernării avansează. Mai relevantă decât orice este afirmația că “în Moldova nu are loc revoluție, ci redistribuire a...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 19 August 2019, ora: 00:00

istorie (DOCUMENT) Traducere din Cambridge Journal of Economics: FOAMETEA SOVIETICĂ din 1947

(DOCUMENT) Traducere din Cambridge Journal of Economics: FOAMETEA SOVIETICĂ din 1947

O deosebită atenție în ultimii 20 de ani a fost acordată aspectelor economice ale foametei.  

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 23:54

Marea Britanie riscă să intre într-o criză de combustibil, alimente și medicamente în cazul unui Brexit fără acord

Marea Britanie riscă să intre într-o criză de combustibil, alimente și medicamente în cazul unui Brexit fără acord

Marea Britanie se va confrunta cu penurii de combustibil, alimente şi medicamente dacă părăseşte Uniunea Europeană fără un acord de tranziţie, riscând blocarea porturilor şi o frontieră dură în Irlanda, se menţionează în documente oficiale publicate de Sunday...

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 18 August 2019, ora: 12:06

18 august 1657 / S-a stins din viaţă Mitropolitul Moldovei Varlaam, autorul „Cazaniei” sau „Cărţii româneaşti de învăţătură” şi al primelor versuri în limba română

18 august 1657 / S-a stins din viaţă Mitropolitul Moldovei Varlaam, autorul „Cazaniei” sau „Cărţii româneaşti de învăţătură” şi al primelor versuri în limba română

Mitropolitul Varlaam al Moldovei, cu numele de mirean Vasile Moţoc a decedat la 18 august 1657 la mânăstirea Secu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 11:18

TAP, unul dintre puținele gazoducte non-rusești din Europa, aproape de finalizare

TAP, unul dintre puținele gazoducte non-rusești din Europa, aproape de finalizare

 Conducta TAP, prin care gazele naturale din Marea Caspică (Azerbaidjan) vor ajunge în Europa, este finalizată în proporţie de 88,8%, potrivit News.ro. În anul 2020, când este programată să aibă loc prima livrare de gaze spre Europa, TAP va fi primul gazoduct non-rusesc care va...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 09:55

Jean-Claude Jucker, operat de urgenţă, după ce și-a întrerupt vacanţa în Austria

Jean-Claude Jucker, operat de urgenţă, după ce și-a întrerupt vacanţa în Austria

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker și-a întrerupt vacanța în Austria pentru a fi operat de urgență. El va fi supus unei intervenții chirurgicare pentru îndepărtarea vezicii biliare.

( ) Citeşte tot articolul

Film 18 August 2019, ora: 09:43

George R.R. Martin: Finalul serialului „Game of Thrones” nu va influenţa viitoarele romane

George R.R. Martin: Finalul serialului „Game of Thrones” nu va influenţa viitoarele romane

Scriitorul George R.R. Martin, a cărui serie de romane „A Song of Ice and Fire” a stat la baza serialului „Game of Thrones”, a declarat într-un interviu acordat The Observer că finalul producţiei HBO nu va influenţa viitoarele sale două romane.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 09:36

Mort din cauza unui sandviș: Un client nemulțumit a împușcat mortal un ospătar, într-o suburbie a Parisului

Mort din cauza unui sandviș: Un client nemulțumit a împușcat mortal un ospătar, într-o suburbie a Parisului

Un ospătar de la un local din apropierea Parisului a fost împușcat mortal de un client nemluțumit de ”serviciie” sale. Clientul a devenit furios pe motiv că sandvișul comandat nu a fost pregătit suficient de repede, relatează BBC News. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 09:34

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 AUGUST 2019. CAPRICORNII TREBUIE SĂ-ȘI ASCULTE INTUIȚIA

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 AUGUST 2019. CAPRICORNII TREBUIE SĂ-ȘI ASCULTE INTUIȚIA

Horoscopul zilei de 18 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 18 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 18 august...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 09:31

Un bărbat internat la spitalul Buzău a ucis patru pacienți și i-a rănit grav pe alții, atacându-i cu un stativ de perfuzii

Un bărbat internat la spitalul Buzău a ucis patru pacienți și i-a rănit grav pe alții, atacându-i cu un stativ de perfuzii

Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca, judeţul Buzău, a omorât, în noaptea de sâmbătă spre duminică, patru pacienţi şi a rănit alţi nouă cu un stativ de perfuzie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 08:51

63 de oameni au murit și alți 180 au fost răniți în urma unei explozii la o nuntă din Kabul

63 de oameni au murit și alți 180 au fost răniți în urma unei explozii la o nuntă din Kabul

O bombă a explodat sâmbătă seară la o nuntă din capitala afgană Kabul provocând moartea a cel puțin 63 de persoane și rănind alte 180, scrie BBC News. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 07:18

Societatea civilă: s-a ratat o ocazie pentru consolidarea integrității, autorității și independenței Curții Constituționale a Republicii Moldova

Societatea civilă: s-a ratat o ocazie pentru consolidarea integrității, autorității și independenței Curții Constituționale a Republicii Moldova

13 ONG-uri din întreaga țară au solicitat Parlamentului să modifice Legea cu privire la Curtea Constituțională. Aceasta în contextul numirii celor doi judecători la Curtea Constituțională: Domnica Manole şi Vladimir Ţurcan.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 06:42

Sondaj IDIS Viitorul: Andrei Năstase îl întrece pe Ilan Shor la capitolul încredere

Sondaj IDIS Viitorul: Andrei Năstase îl întrece pe Ilan Shor la capitolul încredere

 Igor Dodon este personalitatea politică care se bucură de cea mai mare încredere în rândul cetățenilor Republicii Moldova, fiind urmată de premierul Maia Sandu. 59% dintre moldovenii care au participat nu au încredere in nimeni.

( ) Citeşte tot articolul

Sport 18 August 2019, ora: 04:45

Dezastru total pentru Simona Halep după înfrângerea de la Cincinnati. Românca, pusă în faţa unei situaţii disperate

Dezastru total pentru Simona Halep după înfrângerea de la Cincinnati. Românca, pusă în faţa unei situaţii disperate

Înfrângerea suferită de Simona Halep în faţa americancei Madison Keys a cântărit mult mai mult decât a părut la prima vedere.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 August 2019, ora: 16:40

Boris Johnson se întâlneşte cu Emmanuel Macron şi Angela Merkel pentru a discuta despre Brexit înainte de summitul G7

Boris Johnson se întâlneşte cu Emmanuel Macron şi Angela Merkel pentru a discuta despre Brexit înainte de summitul G7

 Premierul britanic Boris Johnson urmează să efectueze săptămâna viitoare vizite la Paris şi Berlin şi să fie primit de Emmanuel Macron şi Angela Merkel pentru a discuta despre Brexit, înaintea summitului G7, potrivit unor surse diplomatice, relatează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 August 2019, ora: 16:22

Dilema Veche „Asistăm la un reviriment al ideilor totalitare și comuniste“

„Asistăm la un reviriment al ideilor totalitare și comuniste“

 Unul dintre inițiatorii legii privind interzicerea organizațiilor, simbolurilor și faptelor cu caracter comunist e Cristian Ghinea. L-am întrebat cum își explică faptul că fascismul e unanim condamnat, în schimb, în ceea ce privește comunismul, persistă...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 August 2019, ora: 16:20

Conducta TAP, prin care gazele naturale din Marea Caspică vor ajunge în Europa, este finalizată în proporţie de 88,8%

Conducta TAP, prin care gazele naturale din Marea Caspică vor ajunge în Europa, este finalizată în proporţie de 88,8%

 Proiectul Trans Adriatic Pipeline (TAP) era finalizat în proporţie de 88,8%, la sfârşitul lunii iulie, arată datele actualizate publicate pe site-ul consorţiului TAP AG.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 August 2019, ora: 11:28

Explozia de la Arhanghelsk. Doctorii ruși spun că nu au fost avertizați că pacienții au fost victimele unui accident nuclear - unui medic i s-a identificat un izotop radioactiv în țesutul muscular

Explozia de la Arhanghelsk. Doctorii ruși spun că nu au fost avertizați că pacienții au fost victimele unui accident nuclear - unui medic i s-a identificat un izotop radioactiv în țesutul muscular

Cinci angajați ai spitalului în care au fost tratate victimele accidentului nuclear de la Arhanghelsk au spus pentru Moscow Times că medicii care au lucrat direct cu pacienții au fost puși de agenți ai Serviciul Federal de Securitate să semneze acorduri de confidențialitate. Cei trei...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)