Astăzi 26 Mai 2019, Duminică - Ultima actualizare la 1 Ianuarie 1970
Abonamente

Horoscop 13 Aprilie 2019, ora 08:18

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 13 APRILIE 2019. TAURII SE REGENEREAZĂ EMOȚIONAL

Marime Font

Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 13 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 13 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Taur vor avea capacitatea de a se regenera emoțional.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec se preocupă de treburi casnice, curățenie, cumpărături și tot ce ține de bunăstarea casei și a familiei. Cei dragi vor fi în centrul atenției și se vor bucura de aprecierea nativilor, de dialoguri lungi și pline de înțelepciune. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să se concentreze pe rezolvarea situațiilor de familie care le provoacă disconfort.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur refuză socializarea și orice fel de activitate care îi poate solicita în acest sens. Nu este exclus să anuleze întâlniri cu prietenii și să se sustragă de la petreceri și distracții. Nativii nu se simt în stare să depună efort în dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Taur favorizează, însă, înclinația către studiu, către acumularea în liniște a cunoștințelor sau către analiza unor teme interioare, legate de personalitate, de evoluție, de regenerarea sufletească.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni se preocupă excesiv de situația financiară și întâmpină o serie de nemulțumiri venite din acaestă direcție. Nativii sunt dezamăgiți de contextul personal, de faptul că o luptă a fost dusă în zadar, de faptul că au pierdut ceva, un bun material, o moștenire, un proiect care le aducea bani. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să facă tot posibilul pentru a-și reechilibra bugetul și să evite plățile și cheltuielile care nu sunt necesare.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot avea niște impulsuri ciudate pe care unii să nu le poată (să nu știe) administra corespunzător și astfel să dea naștere unor drame intelectuale sau emoționale. Emoția va fi percepută ca vis, posibil confundată cu intuiția, prin urmare se cere prudență în manifestări. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să nu ia decizii radicale deoarece tind să fie mult prea iraționale și, în plu, le cere să-și domolească trăirile interioare și dorințele impulsive.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu traversează o zi încărcată de emoții negative, gânduri pesimiste și momente de intensă tristețe. Acumularea stresului din ultima perioadă își poate pune accentul destul de puternic asupra sănătății, cu atât mai mult pentru cei care au zi liberă și permit organismului să se detensioneze. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să caute compania prietenilor, a persoanelor care le sunt aproape de suflet și-i înțeleg. Nu ar fi rău să le asculte și sfaturile!

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor avea tendința de a se retrage din medii care le provoacă disconfort și vor evita persoanele care le-au adus nemulțumiri și dezamăgiri de-a lungul timpului. Nu este exclus ca în urma unui eveniment petrecut astăzi să-și piardă încrederea în cineva apropiat. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să-și caute înțelepciunea interioară și să o aplice pentru a ajunge la un echilibru cu ei înșiși.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță se preocupă de membrii familiei, de o situaţie care vizează imaginea familiei, rădăcinile, tradiţiile. Nu este exclus să apară discuţii legate de carieră, de un context profesional, de o direcţie de urmat în legătură cu nişte studii. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să caute echilibrul între idei şi dorinţe, între raţional şi emoţional.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion se vor preocupa de acumularea unor cunoştinţe într-un domeniu străin de ei sau care are legătură cu o pasiune mai veche și neexplorată până acum. Unii nativi vor învăța pentru susținerea unui examen care să-i ajute în dezvoltarea profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie deschiși la noutățile care apar sub diferite forme în viața lor.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător nu vor fi deloc maleabili, permisivi și nici foarte deschiși către dialogurile cu persoane noi, necunoscute. Se conturează idei rigide și o exprimare care lasă impresia de stres și irascibilitate. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să evite conflictele cu cei din jur. Atenție la cheltuieli!

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor încerca din răsputeri să rezolve un conflict pe cale amiabilă, însă va fi aproape imposibil să o facă fără să lase de la ei, iar nativii nu sunt dispuși acum la compromisuri. Vești mai puțin bune din partea rudelor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce stări conflictuale cu repercusiuni de lungă durată.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător nu se vor simți în apele lor. Nativii pot avea parte de dureri musculare, osoase, dureri de cap și o stare generală de oboseală și moleșeală. Atenție la suprasolicitarea fizică care poate fi devastatoare în contextul astrologic al momentului. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să caute să se relaxeze, să meargă la un masaj, să facă meditație, să se plimbe în natură.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 13 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești vor fi extrem de sensibili astăzi, în special în prima parte a zilei, când pot pune totul la suflet și se pot lăsa influențați de orice cuvânt auzit. Unii nativi pot fi copleșiți de dor în timp ce alții se pot întoarce în brațele unei persoane din trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să nu ia decizii doar pe baza emoțiilor de moment care pot fi trecătoare. 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 16:30 de Mihaela Culcinschi

Vicepremierul pentru Integrarea Europeană Iurie Leancă, a acordat un interviu pentru TIMPUL în calitate de candidat la funcția de europarlamentar din partea României. Acesta figurează în lista Partidului Pro România, condus de ex-premierul de peste Prut, Victor Ponta....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 15:01

Nave militare ruse au efectuat exerciții în Marea Neagră, utilizând rachete de croazieră Kalibr şi sisteme de artilerie, a anunțat joi marina rusă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:58

La OrheiLand a început montarea roller-coasterului care va fi inaugurat la 1 iunie

La OrheiLand a început montarea roller-coasterului care va fi inaugurat la 1 iunie

La OrheiLand a început montarea celui mai modern roller coaster din întreaga regiune, care va funcționa în acest sezon estival și care se anunță a fi principala atracție a parcului de distracții în acest an.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:49

Moldovenii, indignați de comportamentul lui Andrei Năstase. Oamenii consideră că liderul PPDA trebuie să ceară scuze jurnaliștilor

Atacurile fostului procuror din perioada regimului comunist, Andrei Năstase, asupra jurnaliștilor provoacă antipatie față de acest politician. De această părere sunt oamenii care, au comentat agresivitatea actualului deputat faţă de reprezentanţii instituțiilor media pe care acesta nu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:49

Negru: Spre deosebire de liderii PAS și PPDA, americanii nu consideră că PD este întruchiparea tuturor relelor pe pământ

Strategia post-electorală a PAS şi PPDA s-a dovedit a fi un joc steril, care durează prea mult şi poate avea consecinţe grave pentru Republica Moldova. De această părere este jurnalistul Nicolae Negru, într-un editorial publicat de Ziarul Naţional. În opinia sa, politicienii...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:45

STOP FALS! Trustul Jurnal promovează un fake news despre starea sănătății a liderului PDM. Domnul Plahotniuc se află în formă maximă

Ştirea despre pretinsele probleme de sănătate ale liderului PDM, Vlad Plahotniuc, tirajată de trustful Jurnal, este o minciună impardonabilă. Declaraţia aparţine purtătorului de cuvânt al Partidului Democrat, Vitalie Gămurari.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:44

„Dezastru democratic” // Sute de cetățeni ai UE au fost ÎMPIEDICAȚI să voteze pentru Parlamentul European în Marea Britanie: „Votați în țările voastre”

Sute de cetățeni europeni au fost împiedicați să voteze pentru Parlamentul European, în Marea Britanie. Principalul mesaj pe care l-au auzit aceștia la secțiile de votare a fost – mergeți să votați în țările voastre, scrie publicația britanică The Independent.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 21:00 de George Mârzencu

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși Din editia print

„Grupul atacă și jefuiește populația fără milă. Din această cauză, oamenii din partea locului îi detestă ca pe niște tâlhari bețivani”, raportau sovieticii despre activitatea partizanilor 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:36

(video) Andrei Năstase atacă ONG-urile de media: „Este unul la noi care se dă mare guru în societate...”

Șeful Platformei DA, Andrei Năstase, a atacat ONG-urile de media în cadrul unei emisiuni online, pentru faptul că a fost inclus în panoul „Inamicii Presei” ce a fost instalat în fața Parlamentului Republicii Moldova pe data de 3 mai 2019. Năstase a ajuns să fie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:35

Politolog, despre eventuale proteste organizate de Blocul ACUM: Sunt greu realizabile

Politologul Dionis Cenușă susține că, liderii Blocului ACUM au sugerat recent că vor să organizeze proteste în masă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:06

Partidul ȘOR a început lucrările pentru iluminarea stradală în al șaptelea sat din circumscripțiile sale

Partidul ȘOR a început lucrările pentru iluminarea stradală în al șaptelea sat din circumscripțiile sale

Partidul Politic „ȘOR” este singura formațiune politică parlamentară care a început realizarea programului său electoral chiar în condițiile în care Parlamentul nu și-a început activitatea din cauza unor interese politice înguste ale altor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:05

Dodon, despre ACUM: eu vreau să condamn egoismul politic și ambițiile exagerate ale unor deputați, apucați-vă de lucru sau mergeți la anticipate

Președintele Igor Dodon a dat un ultimatum deputaților. Șeful statului a oferit două săptămâni pentru depășirea actualei crize politice. În caz contrar, va dizolva Parlamentul ales pe 24 februarie. Declarațiile au fost făcute la un briefing de presă. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:04

VIDEO | Deputaţii PAS-DA au fost ieri în sala de şedințe a Parlamentului pentru a-şi face SELFIE

Aşa-zisa şedinţă specială a Parlamentului, convocată ieri de deputaţii blocului ACUM, a fost doar un bun prilej pentru ca unii dintre aceştia să-şi facă selfie în Parlament.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:03

Zelenskii l-a numit pe avocatul personal al oligarhului Kolomoiskii în calitate de șef al administrației prezidențiale

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenskii l-a numit în calitate de șef al administrației aparatului prezidențial pe consilierul său în problemele juridice, care este și avocatul personal al oligarhului Igor Kolomoiskii, Andrei Bogdan. Ordinul a fost publicat pe site-ul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 14:34

OPINIA EXPERTULUI // Rusia PIERDE timpul și Transnistria

Rusia pierde timpul în situaţia cu Transnistria şi toate acestea se pot sfârşi foarte trist, consideră analistul politic Alexandr Angheli.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 10:05

Jurnalist: Faptul că blocul ACUM încă până la alegeri a semnat că nu va negocia cu nimeni, iar negocierea este principalul instrument al activității politice, înseamnă că este vorba de lipsă de rațiune

Atunci când o formațiune politică face greșeli și insistă pe acestea până în pânzele albe, acestea sunt simptome îngrijorătoare și înseamnă o boală politică incurabilă care duce, inevitabil, la o moarte politică. Despre aceasta spune jurnalistul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 09:55

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 MAI 2019. SOARELE A INTRAT ÎN ZODIA GEMENI

Horoscopul zilei de 22 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2019 spune...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 21:59

Ironic: după demiterea de către oligarhul Usmanov a redacției politice de la Kommersant, articolele politice sunt scrise de ”luptătorul cu oligarhii” din Moldova, Soloviov

După concedierea redacției politice a ziarului Kommersant, deținute de oligarhul rus Alișer Usmanov, articolele politice sunt scrise de Vladimir Soloviov. Ultimul dintre acestea vizează învestirea oficială a noului președinte al Ucrainei Vladimir Zelenski și a provocat reacții...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:13

Un deputat socialist prezintă câteva argumente, care arată că Maia Sandu și Andrei Năstase nu au habar de legislația Republicii Moldova

Așa-zisa ședință specială a Parlamentului, convocată astăzi de deputații blocului politic ACUM este un spectacol de prost gust, montat de Andrei Năstase și Maia Sandu. Este reacția deputatului PSRM Grigore Novac, publicată pe Facebook.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:12

Sandu, răspuns la solicitarea de verificare a veniturilor lui Năstase: dacă nu poate justifica legalitatea lor, să răspundă conform legii

Orice funcționar trebuie să fie verificat pentru confirmarea legalității veniturilor și provenienței proprietăților. Iar dacă nu va putea să justifice legalitatea lor – să dea socoteală în fața legii. Astfel a comentat liderul PAS, Maia Sandu, demersul democratului Sergiu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:08

FAGURA - prima platformă inovatoare de investiții a fost lansată în cadrul primei conferințe FinTech din Moldova

FAGURA - prima platformă inovatoare de investiții a fost lansată în cadrul primei conferințe FinTech din Moldova

 În cadrul primei conferințe de FinTech din Moldova, care a avut loc pe 17 mai 2019 la Chișinău, a fost lansată oficial opțiunea de investiții pe Fagura.com, o platformă inovatoare care permite oamenilor să se împrumute sau să investească bani fără ajutorul băncilor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 16:10

Blogger: Avem dreptul să cunoaștem de unde Năstase este milionar, are case în Moldova și Germania, mașini scumpe și bani pentru călătoriile la Frankfurt

Bloggerul Corneliu Gandrabur speră că autoritățile germane, dar și Fiscul din Moldova vor furniza informații privind veniturile reale ale liderului PPDA Andrei Năstase, dar și impozitele plătite de acesta și colegii săi din blocul politic ACUM. O interpelare în acest sens a fost...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 15:20

Cum arată Arena Chișinău și la ce etapă sunt lucrările de construcție (VIDEO)

Lucrările de renovare a Arenei Chișinău sunt în toi. Astăzi, fostul președinte al Parlamentului și vicepreședintele PDM, Andrian Candu a mers la fața locului pentru a vedea la ce stare sunt lucrările.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 14:25

MILIARDE DE RUBLE, depistate în casa unui colonel FSB din Rusia. Banii erau ţinuţi în genţi şi cutii (VIDEO)

MILIARDE DE RUBLE, depistate în casa unui colonel FSB din Rusia. Banii erau ţinuţi în genţi şi cutii (VIDEO)

Aproape 12 miliarde de ruble, echivalentul a 186 milioane de dolari SUA, au fost găsite în casele angajaţilor Serviciului Federal de Securitate (FSB) din Rusia, care au fost reţinuţi pentru corupţie. Este vorba despre Kiril Cerkalin, care activa în cadrul departamentului pentru...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)