Astăzi 22 Februarie 2020, Sâmbătă - Ultima actualizare la ora 10:18
Abonamente

Horoscop 13 Februarie 2020, ora 07:13

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 13 FEBRUARIE 2020. RACII TREBUIE SĂ FIE ATENȚI LA PRIETENI

Marime Font

Horoscopul zilei de 13 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 13 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 13 februarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Rac trebuie să foie mai atenți șa intențiile reale ale prietenilor sau ale celor din antirajul apropiat.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 13 februarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Berbec, ziua de astăzi vine cu multe cheltuieli sau dialoguri tensionate cu partenerul de viață din vina unor cheltuieli. Poate fi vorba inclusiv de descoperirea unei aventuri. Nativii trebuie să ia în calcul că acest context astrologic poate aduce multe nemulțumiri și dezamăgiri și poate încheia relații mai firave. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să se odihnească mai mult și să-și acorde mai multă atenție, să se pună pe primul loc înaintea tuturor.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 13 februarie 2020
Cei născuți în zodia Taur s-ar putea confrunta cu un stres major ce vine fie de la locul de muncă, fie din zona familiei. Nativii se pot simți obosiți, epuizați, extenuați, atât fizic, cât și psihic. Nu ar strica câteva zile de concediu. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționeazî că se pot confrunta cu unele probleme renale sau afecțiuni care vizează zona capului.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 13 februarie 2020
Provocările și nemulțumirile zilei vin din zona sentimentală sau a copiiilor, – pentru cei născuți în zodia Gemeni care sunt părinți. Nativii se poate să aibă parte de discuții aprinse, de reproșuri în cuplu și totul se poate îndrepta către ruptură, pauză. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să se implice mai mult în creșterea și educarea copiilor, să fie mai prezenți în viața de cuplu.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 13 februarie 2020
Cei născuți în zodia Rac ar trebui să-i pună la punct pe cei care se amestecă în planurile și trburile lor. Se poate ca din cauza unor intrigi, nativii să aibă probleme la locul de muncă sau în familie. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să fie mai atenți la prietenii pe care-i au alături sau, mai corect spus, la persoanele care se autoproclamă prieteni.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 13 februarie 2020
Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să aibă nervii întinși la maxim și totul poate avea legătură cu o călătorie, un curs, sau o activitate profesională nouă. Nativii pot intra în fel și fel de conflicte cu cei din jur și-și pot impune punctul de vedere cu autoritat. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să aibă grijă la deplasări și la orice activitate care implică un grad de risc.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 13 februarie 2020
Zona financiară le va da multe bătăi de cap celor născuți în zodia Fecioară. Posibil ca la locul de muncă să apară noi reglementări salariale sau încasările provenite dintr-un proiect să nu fie pe măsura așteptărilor nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere prudență în investiții, în tranzacții și în cheltuieli.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 13 februarie 2020
Cei născuți în zodia Balanță pot trece prin stări emoționale contradictorii și confuze. Unii nativi vor dori să continuă o relație, în timp ce alții caută beneficiile încheierii și despărțirii. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să fie foarte sinceri cu ei înțiși și să caute lămuriri și la partenerul de viață. Pentru unii nativi poate fi vorba și de un context de afaceri mai tensionat pe care să nu știe cum să-l abordeze.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 13 februarie 2020
Relația cu persoana iubită nu este un punct forte pentru cei născuți în zodia Scorpion. Din această zonă pot veni nemulțumiri și dezacorduri de principii, de gândire și raționament, însă nativii pot fi și foarte tensionați ca urmare a unor situații de zi cu zi și pot răsfrânge totul în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie mai atenți la sănătate și dacă este nevoie să facă un set complet de analize.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 13 februarie 2020
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de întâlniri cu prietenii, cu colabvoratorii, cu persoane dispuse să le dea un sfat sau un ajutor. Totuși, nativii nu trebuie să plece urechea la tot ceea ce aud în jur, nu trebuie să acorde încredere pe gratis. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să treacă totul prin filtrul rațiunii ți să nu se grăbească în luarea deciziilor.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 13 februarie 2020
Cariera și activitățiile profesionale, nu neapărat sarcinile zilnice de muncă, vor fi punctul de interes major al zilei pentru cei născuți în zodia Capricorn. Mai exact este vorba de o dorință de afirmare, de recunoaștere pe care nativii o doresc de ceva vreme și luptă pentru ea și pentru a se face remarcați. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce către seară discuții importante în familie privind o decizie de viitor pe care trebuie să o ia.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 13 februarie 2020
Dorința de cunoaștere, de expansiune și progres prin acumularea de informații este foarte mare astăzi, iar cei născuți în zodia Vărsător vor merge neclintit către atingerea unor obiective (profesionale) în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi susține în toate procesele de învățare, în examenel și interviuri, chiar și în discursuri publice menite să susțină o idee nonconformistă.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 13 februarie 2020
Cei născuți în zodia Pești se pot stresa din cauza unor situații financiare care nu depinde în mod direct de ei înșiși. Poate cineva încurcă niște acte, greșește niște calcule sau poate fi vorba de o datorie care li se cere înapoi pe neașteptate. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să se consulte cu partenerul de viață sau cu familia în cazul unor decizii financiare. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Cultură 22 Februarie 2020, ora: 10:18

Postul Paștelui 2020. În calendarul bisericesc, în Postul Paștelui se intră în două etape, primul pas fiind făcut chiar mâine, pe 23 februarie, în Duminica Înfricoșătoarei Judecăți. Lăsată Secului pentru Postul Paștelui 2020 are două etape care conduc treptat către Postul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 09:40

Începe forajul în Marea Neagră. Producţia estimată va fi de 1 mld. metri cubi de gaze pe an, echivalentul a 10% din consumul României

Începe forajul în Marea Neagră. Producţia estimată va fi de 1 mld. metri cubi de gaze pe an, echivalentul a 10% din consumul României

Ministerul Economiei a emis, vineri, autorizaţia pentru executarea lucrărilor de foraje geotehnice offshore pe segmentul submarin al viitoarei conducte de alimentare din amonte Ana - STG, în apropierea ţărmului, în zona Vadu din judeţul Constanţa, a anunțat instituţia.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 08:50

Bufonul regelui Consilierul lui Ion Chicu îl numește pe deputatul ACUM, Sergiu Litvinenco: „Leneș și mincinos”

Consilierul lui Ion Chicu îl numește pe deputatul ACUM, Sergiu Litvinenco: „Leneș și mincinos” Din editia print

„Ce-l impiedica pe Litvinenco sa asculte informatia, sa o compare cu planul de actiuni aprobat si sa vina cu intrebari, critici, sugestii?”, se întreabă consilierul lui Chicu, Vitalie Dragancea.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 08:04

5 alimente care agravează simptomele răcelii

5 alimente care agravează simptomele răcelii

Îți vâjâie capul, îți curge nasul și strănuți în continuu? Sunt semnele clare că suferi de răceală. Dar aceste simptome le au și cei care suferă de infecții virale ale căilor respiratorii superioare (IACRS). Există mai mult de 200 de viruși care pot...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:57

Încă un suicid în centrul țării. Un bărbat de 62 de ani, găsit strangulat în propria gospodărie

Încă un suicid în centrul țării. Un bărbat de 62 de ani, găsit strangulat în propria gospodărie

Un nou caz de suicid a zguduit centrul țării. Un bărbat de 62 de ani a fost găsit strangulat în propria casă, de către fiul acestuia.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:49

Trei primari PDM, care au plecat la „Pro Moldova”, au revenit peste o zi înapoi la Filip

Trei primari PDM, care au plecat la „Pro Moldova”, au revenit peste o zi înapoi la Filip

Cei trei primari PDM din raionul Dondușeni, care au anunțat, joi, că pleacă din partid, au revenit peste o zi. Anunțul a fost făcut de președintele democraților, Pavel Filip.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:32

Numărul cazurilor de CORONAVIRUS în China este în scădere

Numărul cazurilor de CORONAVIRUS în China este în scădere

 Numărul zilnic de noi cazuri de contaminare cu coronavirus în China este scădere, cu 397 de cazuri anunţate sâmbătă de comisia naţională de sănătate faţă de aproape 900 vineri, relatează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:12

ROMÂNOFOBIE CURATĂ în Parlamentul de la Chișinău / Extremiștii lui Dodon atacă cu jigniri șovine și xenofobe

ROMÂNOFOBIE CURATĂ în Parlamentul de la Chișinău / Extremiștii lui Dodon atacă cu jigniri șovine și xenofobe

Ieri, deputatul Octavian Țîcu a anunțat că o cărţulie „profund antiromânească şi antiunionistă” , în care se aduc jigniri statului şi cetăţenilor români, este distribuită în Parlament de „angajaţii fracţiunii PSRM”. Din aceste...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:12

Planurile lui Dodon dacă câștigă alegerile: Federalizarea R. Moldova și... „ieșirea din bortă”

Planurile lui Dodon dacă câștigă alegerile: Federalizarea R. Moldova și... „ieșirea din bortă”

Declarații bizare ale lui Igor Dodon despre „planurile sale” în următorii ani.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:00

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 FEBRUARIE 2020. RACII POT AFLA UN SECRET

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 FEBRUARIE 2020. RACII POT AFLA UN SECRET

Horoscopul zilei de 22 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 03:20

„MITĂ ȘI ÎNAINTE”? 40% din posesorii de autovehicule nu achită TAXA rutieră și respectiv NU EFECTUEAZĂ revizia tehnică a unității de transport

„MITĂ ȘI ÎNAINTE”? 40% din posesorii de autovehicule nu achită TAXA rutieră și respectiv NU EFECTUEAZĂ revizia tehnică a unității de transport

Ratările Bugetelor locale de la evaziunea fiscală a posesorilor de automobile în anul 2020 vor fi de circa 500 milioane lei. Astfel, Primăriile și autoritățile raionale vor aloca pentru întreținerea și reparația drumurilor locale 750 milioane lei în loc de 1,2 miliarde...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 00:50

VIDEO / Opt moldoveni au deschis mai multe fabrici de țigări, în ITALIA. Poliția a confiscat de la ei țigarete de 12 milioane de euro

VIDEO / Opt moldoveni au deschis mai multe fabrici de țigări, în ITALIA. Poliția a confiscat de la ei țigarete de 12 milioane de euro

Opt cetăţeni ai Republicii Moldova au fost arestaţi în sudul Italiei, pentru fabricarea ţigărilor contrafăcute. Reținerea a avut loc în data de 20 februarie, în câteva locații din orașul Napoli, acolo unde suspecții îți desfășurau activitatea ilegală.

( ) Citeşte tot articolul

Internațional 22 Februarie 2020, ora: 00:46

Bulgaria ar putea să amâne până la vară planurile privind aderarea la ERM-2 (mecanismul ratelor de schimb - n. r.), o perioadă obligatorie de doi ani, înainte de adoptarea monedei euro, a declarat vicepreşedintele Comisiei Europene, Valdis Dombrovskis.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 00:18

Chicu este supărat că oamenii prin teritoriu îi SPUN în față că MOLDOVA NU ARE VIITOR

Chicu este supărat că oamenii prin teritoriu îi SPUN în față că MOLDOVA NU ARE VIITOR

„E paradoxal, dar străinii, investitorii și partenerii noștri externi au mai multă încredere viitorul țării noastre decât noi. Mă doare să aud în teritoriu, de la pedagogi, că poporul ăsta nu mai are viitor, nu mai avem cu cine ne mândri. De parcă marele...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 20:19

Secretarul de stat de la Ministerul de Externe de la Chișinău ignoră „politică echilibrată” a lui Dodon: Politica externă este îndreptată spre atingerea obiectivului de integrare europeană

Secretarul de stat de la Ministerul de Externe de la Chișinău ignoră „politică echilibrată” a lui Dodon: Politica externă este îndreptată spre atingerea obiectivului de integrare europeană

Tatiana Molcean: „Din ceea ce este în programul de care ne conducem, mă refer la programul de activitate al guvernului, din ceea ce este fixat în planul de activitate al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, nu aș spune că calendarul s-a schimbat la nivel...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 18:00

Daniel Ioniță: „În momentul de față nu suntem convinși că autoritățile de la Chișinău chiar sunt serioase în ceea ce privește parcursul european”

Daniel Ioniță: „În momentul de față nu suntem convinși că autoritățile de la Chișinău chiar sunt serioase în ceea ce privește parcursul european”

România nu este convinsă că autoritățile de la Chișinău sunt serioase în ceea ce privește parcursul european, declară ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță. În cadrul emisiunii „Alternativa europeană” de la Radio Chișinău, diplomatul...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 21 Februarie 2020, ora: 16:33

Jizdan îi acuză pe cei din „Pro Moldova” că și-au schimbat comportamentul după ce Candu a vizitat Israelul

Jizdan îi acuză pe cei din „Pro Moldova” că și-au schimbat comportamentul după ce Candu a vizitat Israelul

Fostul ministru de Interne Alexandru Jizdan nu exclude că cei șase deputați au părăsit PDM în urma unei întrevederi cu Ilan Șor în Israel.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 15:25

Dezmembrarea PDM ia amploare! Mai mulți primari din raionul Rezina au părăsit partidul și susțin grupul „Pro Moldova”

Dezmembrarea PDM ia amploare! Mai mulți primari din raionul Rezina au părăsit partidul și susțin grupul „Pro Moldova”

Au părăsit PD pentru că nu-i mai reprezintă! Șase primari ai unor localități din raionul Rezina și vicepreședinta raionului, Aurelia Grigoriță, au anunțat că părăsesc rândurile Partidului Democrat din Moldova și susțin grupul parlamentar „Pro Moldova”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 14:40

Stoianoglo PROMITE că 29 de oameni ar urma să fi audiați în dosarul finanțării PSRM din Bahamas / Nicio persoană nu este încă BĂNUITĂ

Stoianoglo PROMITE că 29 de oameni ar urma să fi audiați în dosarul finanțării PSRM din Bahamas / Nicio persoană nu este încă BĂNUITĂ

29 de persoane fizice urmează a fi audiate de procurori în dosarul finanțării PSRM din Bahamas.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 14:31

Dodon e nervos că „subalternii” săi și ai lui Chicu vând PĂDURILE MOLDOVEI

Dodon e nervos că „subalternii” săi și ai lui Chicu vând PĂDURILE MOLDOVEI

Tăierea ilicită a pădurilor este o problemă gravă în opinia șefului statului, Igor Dodon. Acesta le promite pădurarilor că „vor intra la închisoare”, dacă continuă să vândă ilegal lemn, iar ministrului Agriculturii, Ion Perju, îi promite că riscă...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 14:28

Eșanu: Andronachi și Dodon au bătut palma la „Metalferos”. Acum de acolo se finanțează și PD și PSRM

Eșanu: Andronachi și Dodon au bătut palma la „Metalferos”. Acum de acolo se finanțează și PD și PSRM

Eșanu a declarat, în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă, că după ce în vară Andronachi dispăruse o perioadă din Republica Moldova, ulterior președintele Igor Dodon „i-a dat asigurări că nu-l atinge”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 14:22

Sute de mii de pangolini au fost vânduţi ilegal în întreaga lume în ultimele două decenii

Sute de mii de pangolini au fost vânduţi ilegal în întreaga lume în ultimele două decenii

 Aproape 900.000 de pangolini, o specie aflată pe cale de dispariţie, au fost vânduţi ilegal în întreaga lume în ultimele două decenii, a informat joi un ONG care monitorizează circuitul traficului de animale, citat de AFP. "Nu trece o zi fără a vedea o...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 14:00

VIDEO / SCANDAL ÎN PARLAMENTUL R. MOLDOVA. Deputații din opoziție au BLOCAT tribuna Legislativului și nu i-au permis lui Chicu să citească raportul de 100 de zile

VIDEO / SCANDAL ÎN PARLAMENTUL R. MOLDOVA. Deputații din opoziție au BLOCAT tribuna Legislativului și nu i-au permis lui Chicu să citească raportul de 100 de zile

Ședință cu SCANDAL la Parlament: Deputații din opoziție au BLOCAT tribuna Legislativului, în ziua în care premierul Chicu a venit neanunțat în Parlament să-și citească raportul la 100 de zile de activitate

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 21 Februarie 2020, ora: 13:42

Startup Week 2020 – cel mai important eveniment pentru antreprenori, revine la Chișinău

Startup Week 2020 – cel mai important eveniment pentru antreprenori, revine la Chișinău

Peste 1000 de actuali și viitori antreprenori sunt așteptați la cel mai important eveniment local dedicat antreprenoriatului – Chișinău Startup Week 2020. Acesta va avea loc în perioada 23-27 martie și va include o serie de evenimente de interes pentru cei din domeniu. Timp de...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)