Astăzi 5 Aprilie 2020, Duminică - Ultima actualizare la ora 16:49
Abonamente

Horoscop 13 Februarie 2020, ora 07:13

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 13 FEBRUARIE 2020. RACII TREBUIE SĂ FIE ATENȚI LA PRIETENI

Marime Font

Horoscopul zilei de 13 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 13 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 13 februarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Rac trebuie să foie mai atenți șa intențiile reale ale prietenilor sau ale celor din antirajul apropiat.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 13 februarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Berbec, ziua de astăzi vine cu multe cheltuieli sau dialoguri tensionate cu partenerul de viață din vina unor cheltuieli. Poate fi vorba inclusiv de descoperirea unei aventuri. Nativii trebuie să ia în calcul că acest context astrologic poate aduce multe nemulțumiri și dezamăgiri și poate încheia relații mai firave. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să se odihnească mai mult și să-și acorde mai multă atenție, să se pună pe primul loc înaintea tuturor.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 13 februarie 2020
Cei născuți în zodia Taur s-ar putea confrunta cu un stres major ce vine fie de la locul de muncă, fie din zona familiei. Nativii se pot simți obosiți, epuizați, extenuați, atât fizic, cât și psihic. Nu ar strica câteva zile de concediu. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționeazî că se pot confrunta cu unele probleme renale sau afecțiuni care vizează zona capului.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 13 februarie 2020
Provocările și nemulțumirile zilei vin din zona sentimentală sau a copiiilor, – pentru cei născuți în zodia Gemeni care sunt părinți. Nativii se poate să aibă parte de discuții aprinse, de reproșuri în cuplu și totul se poate îndrepta către ruptură, pauză. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să se implice mai mult în creșterea și educarea copiilor, să fie mai prezenți în viața de cuplu.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 13 februarie 2020
Cei născuți în zodia Rac ar trebui să-i pună la punct pe cei care se amestecă în planurile și trburile lor. Se poate ca din cauza unor intrigi, nativii să aibă probleme la locul de muncă sau în familie. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să fie mai atenți la prietenii pe care-i au alături sau, mai corect spus, la persoanele care se autoproclamă prieteni.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 13 februarie 2020
Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să aibă nervii întinși la maxim și totul poate avea legătură cu o călătorie, un curs, sau o activitate profesională nouă. Nativii pot intra în fel și fel de conflicte cu cei din jur și-și pot impune punctul de vedere cu autoritat. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să aibă grijă la deplasări și la orice activitate care implică un grad de risc.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 13 februarie 2020
Zona financiară le va da multe bătăi de cap celor născuți în zodia Fecioară. Posibil ca la locul de muncă să apară noi reglementări salariale sau încasările provenite dintr-un proiect să nu fie pe măsura așteptărilor nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere prudență în investiții, în tranzacții și în cheltuieli.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 13 februarie 2020
Cei născuți în zodia Balanță pot trece prin stări emoționale contradictorii și confuze. Unii nativi vor dori să continuă o relație, în timp ce alții caută beneficiile încheierii și despărțirii. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să fie foarte sinceri cu ei înțiși și să caute lămuriri și la partenerul de viață. Pentru unii nativi poate fi vorba și de un context de afaceri mai tensionat pe care să nu știe cum să-l abordeze.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 13 februarie 2020
Relația cu persoana iubită nu este un punct forte pentru cei născuți în zodia Scorpion. Din această zonă pot veni nemulțumiri și dezacorduri de principii, de gândire și raționament, însă nativii pot fi și foarte tensionați ca urmare a unor situații de zi cu zi și pot răsfrânge totul în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie mai atenți la sănătate și dacă este nevoie să facă un set complet de analize.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 13 februarie 2020
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de întâlniri cu prietenii, cu colabvoratorii, cu persoane dispuse să le dea un sfat sau un ajutor. Totuși, nativii nu trebuie să plece urechea la tot ceea ce aud în jur, nu trebuie să acorde încredere pe gratis. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să treacă totul prin filtrul rațiunii ți să nu se grăbească în luarea deciziilor.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 13 februarie 2020
Cariera și activitățiile profesionale, nu neapărat sarcinile zilnice de muncă, vor fi punctul de interes major al zilei pentru cei născuți în zodia Capricorn. Mai exact este vorba de o dorință de afirmare, de recunoaștere pe care nativii o doresc de ceva vreme și luptă pentru ea și pentru a se face remarcați. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce către seară discuții importante în familie privind o decizie de viitor pe care trebuie să o ia.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 13 februarie 2020
Dorința de cunoaștere, de expansiune și progres prin acumularea de informații este foarte mare astăzi, iar cei născuți în zodia Vărsător vor merge neclintit către atingerea unor obiective (profesionale) în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi susține în toate procesele de învățare, în examenel și interviuri, chiar și în discursuri publice menite să susțină o idee nonconformistă.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 13 februarie 2020
Cei născuți în zodia Pești se pot stresa din cauza unor situații financiare care nu depinde în mod direct de ei înșiși. Poate cineva încurcă niște acte, greșește niște calcule sau poate fi vorba de o datorie care li se cere înapoi pe neașteptate. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să se consulte cu partenerul de viață sau cu familia în cazul unor decizii financiare. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 16:46

Semnat de Primarul Ceban: Toate magazinele din Chișinău sunt OBLIGATE să măsoare temperatura clienților (DOC)

Semnat de Primarul Ceban: Toate magazinele din Chișinău sunt OBLIGATE să măsoare temperatura clienților (DOC)

Comisia pentru Situații Excepționale a municipiului Chișinău a decis ca toate hipermarketurile, supermarketurile și magazinele de cartier să verifice ce temperatură au clienții și angajații săi.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 16:16

Temperatura la care noul CORONAVIRUS poate muri în doar câteva minute

Temperatura la care noul CORONAVIRUS poate muri în doar câteva minute

Cercetătorii din cadrul Universității Hong Kong au studiat în ce condiții noul coronavirus este activ sau poate muri în doar câteva minute. SARS-CoV-2 este afectat de temperaturile înalte, dar rămâne stabil la temperaturi de aproximativ 4 grade. La această...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 16:06

Simona Halep: Am 22 de zile de când nu am ieşit in casă

Simona Halep: Am 22 de zile de când nu am ieşit in casă

Simona Halep a luat parte la ediţia specială a Eurosport "Tennis Legends vodcast", în care a vorbit despre rutina ei zilnică în autoizolare. Alături de Mats Wilander, Boris Becker şi Tommy Haas, Simona a vorbit despre rutina ei zilnică în vreme de pandemie,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 15:54

Guvernul Chicu cumpără scuturi de protecție pentru medici la un preț de TREI ori mai MARE decât cel de pe piață (DOC)

Guvernul Chicu cumpără scuturi de protecție pentru medici la un preț de TREI ori mai MARE decât cel de pe piață (DOC)

„Îndreptar de la Guvernul RM “Cum să furi pe timp de pandemie”.Cazul scuturilor de protecție. Mai multe argumente. Evident (și) pentru procurori. Mai târziu”, scrie ex-deputatul Valeriu Munteanu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 15:45

14.000 de femei din Rusia sunt ucise ANUAL de către partenerii lor de viață, adică o femeie la fiecare 45 de minute (statistici)

14.000 de femei din Rusia sunt ucise ANUAL de către partenerii lor de viață, adică o femeie la fiecare 45 de minute (statistici)

Istoricul și teologul francez de origine rusa, Antoine Arjakovsky, a oferit un interviu Radio Liberty in care relateaza experienta calatoriei sale in Rusia lui Putin.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 15:37

Medicul radiolog Valeriu Pripa a decedat din cauza coronavirusului

Medicul radiolog Valeriu Pripa a decedat din cauza coronavirusului

Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale anunţă cu regret decesul medicului radiolog, Valeriu Pripa, în vârstă de 59 ani, care activa în cadrul unei clinici private din Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 15:08

Patru preoți din Soroca n-au respectat carantina și au fost AMENDAȚI

Patru preoți din Soroca n-au respectat carantina și au fost AMENDAȚI

Patru preoți din raionul Soroca s-au ales cu amenzi din partea poliției pentru că nu au respectat prevederile Hotărârilor Comisiei naţionale extraordinare de sănătate publică şi raionale extraordinare de sănătate publică și au oficiat slujbe cu participare enoriașilor.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 5 Aprilie 2020, ora: 15:00

Cea mai bună veste în plină pandemie de coronavirus. Am putea fi mai rezistenți în fața COVID-19! Un medic a explicat fenomenul

Cea mai bună veste în plină pandemie de coronavirus. Am putea fi mai rezistenți în fața COVID-19! Un medic a explicat fenomenul

Cercetători din Olanda au descoperit o legătură între numărul redus de decese din unele țări și un vaccin făcut populației din primii ani de viață. R. Moldova și România au vaccinul în schema obligatorie de zeci de ani!

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 14:41

Un rus a ÎMPUȘCAT MORTAL cinci tineri pentru că făceau prea multă gălăgie sub geamul său

Un rus a ÎMPUȘCAT MORTAL cinci tineri pentru că făceau prea multă gălăgie sub geamul său

Un rus a împuşcat cinci persoane pe motiv că făceau gălăgie noaptea sub ferestrele sale, a anunţat poliţia duminică, informează EFE. Tragedia a avut loc în micul oraş Ielatma, în apropiere de Riazan, în centrul Rusiei, la 200 km sud-est de Moscova, în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 14:10

ALERTĂ /// FOCAR de infecție cu COVID-19 la Fălești. Medicii le dau medicamente să scadă febra și îi lasă acasă pentru că NU SUNT PATURI la spitalul din Bălți

ALERTĂ /// FOCAR de infecție cu COVID-19 la Fălești. Medicii le dau medicamente să scadă febra și îi lasă acasă pentru că NU SUNT PATURI la spitalul din Bălți

Mai mulți locuitori din raionul Fălești ar fi suspecți de infectare cu virusului COVID-19, după ce s-a confirmat îmbolnăvirea unor angajați ai fabricii unde sunt confecționate jucării ”Kinder”, potrivit deputatei Partidului Acțiune și Solidaritate, Doina Gherman.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 14:07

Alexandru Muravschi, NTV-ul și CIFRELE reale ale „rivalității” Rusia vs SUA

Alexandru Muravschi, NTV-ul și CIFRELE reale ale „rivalității” Rusia vs SUA

 „În lume, acume xistă doi poli - SUA și Rusia”, notează portalul apropiat de PSRM, noi.md, citândul pe Alexandru Muravschi care a lucrat în Ministerul Economiei pe vremea lui Lucinschi.

( ) Citeşte tot articolul

Economie 5 Aprilie 2020, ora: 12:52

opinie Victor Chirilă: Creditul rusesc este condiționat POLITIC!

Victor Chirilă: Creditul rusesc este condiționat POLITIC!

Ieri, Dodon, așa-zisul șef de stat, a elogiat, fără să roșească, autoritățile Federației Ruse, care în aceste „timpuri grele” ajută R. Moldova cu creditul oferit, „fără a pune condiționalități”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 12:36

Ala Nemerenco critică decizia Guvernului de a „rechema” oamenii la lucru: „Care a fost scopul să-i ții doar câteva zile acasă, când ei vor circula exact în perioada cu cei mai mulți posibil infectați, nu e clar. Logica - zero”

Ala Nemerenco critică decizia Guvernului de a „rechema” oamenii la lucru: „Care a fost scopul să-i ții doar câteva zile acasă, când ei vor circula exact în perioada cu cei mai mulți posibil infectați, nu e clar. Logica - zero”

Fosta ministră a Sănătății din Guvernul Maia Sandu, Ala Nemerenco, a criticat aspru decizia Guvernului Chicu privind revenirea la muncă, de luni 6 aprilie, a tuturor bugetarilor, care au avut săptămâna aceasta zile libere.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 12:31

INTERZIS / Al doilea județ din România în care NU AI VOIE să ieși din casă fără mască

INTERZIS / Al doilea județ din România în care NU AI VOIE să ieși din casă fără mască

Cetăţenii din judeţul Vaslui vor avea obligativitatea să iasă din case doar dacă vor avea nasul şi gura acoperite cu măşti de protecţie sau alte materiale textile, au decis membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU). Potrivit prefectului judeţului Vaslui, Mircea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 12:20

Un polițist de la INP și familia sa ar fi infectați cu coronavirus / Inspectoratul Național de Poliție REFUZĂ să dea informații

Un polițist de la INP și familia sa ar fi infectați cu coronavirus / Inspectoratul Național de Poliție REFUZĂ să dea informații

Un comandat de Pluton din cadrul Inspectoratului Național de Patrulare, dar și familia sa, soția și unul dintre cei doi copii, au fost diagnosticați pozitiv cu COVID-19 din data de 2 aprilie, informează deschide.md.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 10:51

Italienii disperați după plecarea muncitorilor români. Ministrul agriculturii cere României să îi lase urgent înapoi la muncă

Italienii disperați după plecarea muncitorilor români. Ministrul agriculturii cere României să îi lase urgent înapoi la muncă

După Germania, și Italia caută un acord cu țările din estul Europei pentru ca muncitorii sezonieri să poată ajunge la muncă. Ministerul Agriculturii din Italia caută un acord cu România pentru redeschiderea fluxului de sezonieri.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 10:44

ULTIMELE INFORMAȚII despre Pandemie / DOUĂ persoane au DECEDAT (în total 14). 80 sunt în STARE GRAVĂ

ULTIMELE INFORMAȚII despre Pandemie / DOUĂ persoane au DECEDAT (în total 14). 80 sunt în STARE GRAVĂ

Până la această oră în Republica Moldova sunt înregistrate 752 cazuri de COVID-19.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 09:47

COVID-19 / O cale de protejare a medicilor recomandată de experți - Imunizarea PASIVĂ, principii de TESTARE și UTILITATE

COVID-19 / O cale de protejare a medicilor recomandată de experți - Imunizarea PASIVĂ, principii de TESTARE și UTILITATE

Astăzi au fost raportate 123 de cazuri noi. (1) 23 de pacienți sînt în stare gravă; 17 au murit deja.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 08:46

30% din cei infectați cu coronavirus sunt medici. Mesajul unui deputat către guvernanți: „V-ați pierdut mințile?”

30% din cei infectați cu coronavirus sunt medici. Mesajul unui deputat către guvernanți: „V-ați pierdut mințile?”

„Sunt 215 medici infectați cu Covid-19 în Republica Moldova, adică aproape 30% din numărul total de bolnavi”, afirmă deputatul PAS, Doina Gherman

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Aprilie 2020, ora: 08:24

CORONAVIRUS / Italia: Numărul pacienților în stare gravă a SCĂZUT pentru prima dată de la izbucnirea pandemiei

CORONAVIRUS / Italia: Numărul pacienților în stare gravă a SCĂZUT pentru prima dată de la izbucnirea pandemiei Foto: simbol

Potrivit celor mai recente date din Italia, încă 681 de decese au fost cauzate de noul coronavirus în ultimele 24 de ore, numărul total al morților ajungând sâmbătă la 15,362.

( ) Citeşte tot articolul

Film 5 Aprilie 2020, ora: 08:12

Netflix: 9 filme şi seriale de văzut în aprilie 2020

Netflix: 9 filme şi seriale de văzut în aprilie 2020

Nu vrem să fim prăpăstioşi, dar este foarte posibil ca în aprilie distanţarea socială să fie extrem de importantă, prin urmare sunt toate şansele să căutăm un companion de petrecere a timpului liber în lista de zeci de titluri Netflix care se lansează luna aceasta. Deşi...

( ) Citeşte tot articolul

Externe 5 Aprilie 2020, ora: 08:11

Cum a ajuns Georgia o poveste de succes în lupta cu Covid-19, umilind Rusia. Cele 5 țări care dau LECȚII lumii

Cum a ajuns Georgia o poveste de succes în lupta cu Covid-19, umilind Rusia. Cele 5 țări care dau LECȚII lumii

Lecțiile din Taiwan, Canada, Coreea de Sud, Georgia și Islanda arată că coronavirusul poate fi oprit constată Foreign Policy, într-un articol care pune în lumină secretul reușitei acestor țări.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)