Astăzi 16 Septembrie 2019, Luni - Ultima actualizare la ora 15:56
Abonamente

Horoscop 13 Septembrie 2019, ora 09:12

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 13 SEPTEMBRIE 2019. GEMENII SUNT STRESAȚI LA MUNCĂ

Marime Font

Horoscopul zilei de 13 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 13 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 13 septembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni vor avea parte de stres și neplăceri la locul de muncă.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 13 septembrie 2019
Este o zi bună pentru a cunoaște persoane noi care să-i ajute pe cei născuți în zodia Berbec în carieră, fie că este vorba de conturarea carierei, fie de ascensiunea profesională. Posibil ca prin aceste cunoștințe, nativii să obțină niște avantaje profesionale sau materiale, să obțină niște colaborări noi, niște asocieri. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să evite cheltuielile inutile.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 13 septembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Taur ziua de astăzi poate aduce ocazia de a se face remarcați într-o situație profesională și astfel să reușească să obțină o îmbunătățire a veniturilor. Este o zi favorabilă creativității, dar și speculațiilor financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să fie mai atenți în relaționarea cu șefii, cu autoritatea de la locul de muncă pentru a evita conflictele.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 13 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni pot întâmpina o serie de probleme și nemulțumiri la locul de muncă și stresul va fi la cote înalte. Problemele, însă, pot sosi din zona sănătății, unde este posibil ca nativii să se confrunte cu o serie de simptome acute ale unor afecțiuni, cel mai probabil, tratate necorespunzător în trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce vești neplăcute din partea unor membri ai familiei.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 13 septembrie 2019
Se cere mai multă responsabilitate la locul de muncă, mai ales vizavi de sarcinile și responsabilitățile primite. Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să fie criticați, mustrați de șefi pentru lipsa de interes și empatie de care dau dovadă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să fie mai atenți la propria lor persoană și mai puțin la cei din jur, să le pese mai mult de situația lor și mai puțin de cea a celor din jur.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 13 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să-și asculte intuiția în alegerile și deciziile pe care le iau astăzi. Atenție! Nu tot ce le ajunge la ureche este adevărat și are șanse de reușită, deci entuziasmul din acțiuni ar trebui controlat. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi avertizează că pot intra în conflicte cu prietenii. Nu este exclus ca cineva din anturaj să încerce să-i păcălească.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 13 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară ar putea juca astăzi cu nonșalanță rolul lui Toma Necredinciosul pentru că orice ar auzi, nativii reneagă, nu dau crezare și ignoră. Atenție! Cu această atitudine se pot pierde informații prețioase! Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să evite acțiunile periculoase, imprudențele în activitatea desfășurată pentru a evita posibilele accidentări.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 13 septembrie 2019
Niște confuzii sentimentale, frustrări, regrete pot pune astăzi stăpânire pe cei din zodia Balanță. Nativii pot reevalua relația cu o persoană dragă, posibil chiar cu partenerul de viață și-și pot face singuri reproșuri pentru modul în care au acționat. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere mai multă empatie față de cei din jur, iar dacă sunt într-o relație, un gest romantic ar fi tot ceea ce este nevoie pentru consolidarea legăturii.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 13 septembrie 2019
Cei din zodia Scorpion pot avea astăzi niște idei destul de fixe și rigide, o gândire sobră, iar o astfel de perspectivă, de atitudine nu-i va ajuta absolut deloc nici în dialog și nici în negocieri. Nativii au un spirit critic care poate fi ofensator pentru cei din jur, motiv pentru care horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să apeleze la înțelepciunea interioară.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 13 septembrie 2019
Șansele de a avea succes, de a primi aprecieri și cuvinte de laudă sunt foarte mari astăzi pentru cei din zodia Săgetător. Nativii vor reuși să intre în grațiile superiorilor și nu este exclus să primească niște avantaje financiare surpriză. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce momente intime picante în cuplu.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 13 septembrie 2019
Pentru nativii din zodia Capricorn ziua de azi vine cu încasări sau cu niște câștiguri financiare, unele sperate, altele nu, de natură să le redreseze pentru moment situația. Contextul astrologic al momentului le susține nativilor capacitatea de negociere și pot avea parte de succes în această zonă. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn favorizează calmul și echilibrul interior. Moment bun de vindecare sufletească.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 13 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător dau dovadă de o stare de spirit foarte bună. Nativii sunt romantici, sentimentali, își transmit cu ușurință emoțiile și trăirile și este un moment foarte bun pentru a reaprinde pasiunea în cuplu și a face declarații de dragoste. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce celor singuri un posibil partener de cuplu, insă pașii mici și siguri sunt cei mai buni în contextul astrologic al momentului.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 13 septembrie 2019
Este o zi foarte bună pentru a învăța ceva nou, pentru a decodifica o informație și cei născuți în zodia Pești se pot baza foarte mult pe intuiție. Vocea interioară
e poate da un răspuns, le poate lămuri o confuzie. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să nu dea înapoi dacă este vorba de un curs de dezvoltare
rofesională, de participarea la un seminar. Orice lucru învățat acum le poate fi de folos în viitor.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 15:56

Iurie Reniță a explicat de ce a părăsi sala Parlamentului când socialistul Dodon și-a început discursul electoral

Iurie Reniță a explicat de ce a părăsi sala Parlamentului când socialistul Dodon și-a început discursul electoral

Discursul de azi a lui Igor Dodon în fața deputaților a fost o acțiune cu profund iz electoral. Astfel a comentat ambasadorul Iurie Reniță, președintele Comisiei Politică Externă și Integrare Europeană din Parlament, decizia sa și a colegilor din cadrul blocului ACUM, Lilian Carp...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 15:44

Peste o mie de militari din Republica Moldova, România şi SUA participă la “Scutul de Foc - 2019”

Peste o mie de militari din Republica Moldova, România şi SUA participă la “Scutul de Foc - 2019”

Armata Naţională organizează, în perioada 16 — 20 septembrie 2019, la Centrul de Instruire al Armatei Naţionale, exerciţiul internaţional „Scutul de Foc- 2019”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 15:13

FLASH /// Procurorul general interimar a cerut ridicarea imunității parlamentare a lui Tauber și Apostolova

FLASH /// Procurorul general interimar a cerut ridicarea imunității parlamentare a lui Tauber și Apostolova

Preşedintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a prezentant în plen solicitările, pe care le-a primit de la Procurorul Dumitru Robu cu privire la cercetarea penală şi reţinerea deputaţilor din partidul ŞOR Marina Tauber şi Reghina Apostolova. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 15:03

De ce cresc prețurile în Moldova și la ce să ne așteptăm anul viitor?

De ce cresc prețurile în Moldova și la ce să ne așteptăm anul viitor?

În ultimele 4-5 luni asistăm la o accelerare a creșterii prețurilor în Republica Moldova, care în luna august au atins nivelul de 5,5% anual. Care este motivul și la ce să ne așteptăm în următoarele luni? În opinia mea sunt câțiva factori, care au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 14:59

Expert: Mariajul politic de la Chișinau este benefic doar pentru Socialiști

Expert: Mariajul politic de la Chișinau este benefic doar pentru Socialiști

 Cel mai comod aranjament politic posibil este acel in care partenerul preia toate costurile politice. Cam asa poate fi descrisa relatia dintre PSRM si ACUM dupa discursul Presedintelui Dodon.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 14:47

Bucurie maximă în tabăra guvernării: Dmirii Kozak, revine la Chișinău!

Bucurie maximă în tabăra guvernării: Dmirii Kozak, revine la Chișinău!

 Vicepremierul rus Dmirii Kozak, vine, din nou, la Chișinău. Vizita acestuia urmează a fi făcută în următoarele zile. Acesta va participa la Forumul Economic moldo-rus, despre care a vorbit anterior președintele Igor Dodon.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 14:26

100 de zile de activitate a Guvernului Maia Sandu | Expert: Viteza acestei dezoligarhizări e mică și de fapt s-a transformat într-o repolitizare a instituțiilor

100 de zile de activitate a Guvernului Maia Sandu | Expert: Viteza acestei dezoligarhizări e mică și de fapt s-a transformat într-o repolitizare a instituțiilor

Guvernarea de la Chișinău a înregistrat unele realizări în primele 100 de zile de activitate, dar n-a lucrat cu eficiență maximă și putea face mai multe, consideră experții. În opinia acestora, promisa dezoligarhizare rapidă, practic, a eșuat și s-a transformat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 14:24

Dodon se declară nemulțumit de activitatea guvernării de parcă n-ar fi la putere alături de blocul ACUM

Dodon se declară nemulțumit de activitatea guvernării de parcă n-ar fi la putere alături de blocul ACUM

Liderul socialiștilor Dodon nu este mulțumit de activitatea membrilor Cabinetului de Miniștri. Despre asta a spus șeful statului azi, de la tribuna Parlamentului Republicii Moldova. Acesta spune că, în cazul în care majoritatea va decide schimbarea componenței actualului Guvern,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 14:18

Ion Sturza: La Chișinău a apărut un mare evanghelist - Andrei Năstase!

Ion Sturza: La Chișinău a apărut un mare evanghelist - Andrei Năstase!

 La Chișinău a apărut un mare evanghelist - Andrei Năstase! -  sau cum poți să cazi în derizoriu, „crucificându-l" pe Hristos în Ministerul de Interene.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 13:43

Trei deputați ACUM au părăsit sala când Dodon și-a început discursul

Trei deputați ACUM au părăsit sala când Dodon și-a început discursul

 Trei deputați din partea blocului ACUM au părăsit sala de ședință a Parlamentului când Igor Dodon și-a început discursul în fața Legislativului. Este vorba despre Iurie Reniță, lilian Carp și Octavian Țîcu,

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 12:33

Cristi Danileț: În momentul în care Ministrul Justiției este cel care propune și Președintele statului este cel care numește Procurorul General, vom avea o numire politică, indiferent că o recunoaștem sau nu pe hârtie

Cristi Danileț: În momentul în care Ministrul Justiției este cel care propune și Președintele statului este cel care numește Procurorul General, vom avea o numire politică, indiferent că o recunoaștem sau nu pe hârtie

Cunoscutul expert român Cristi Danileț a comentat pentru TVR Moldova inițiativa Guvernului Republicii Moldova referitoare la schimbarea procedurii de numirea a Procurorului General, prin abilitarea unei comisii constituite de Ministrul Justiției de a selecta candidaturile și a le...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 12:00

LIVE VIDEO /// Parlamentul se întrunește astăzi în ședință. Pe ordinea de zi: UN SINGUR SUBIECT. Dodon va veni cu un discurs în plen

LIVE VIDEO /// Parlamentul se întrunește astăzi în ședință. Pe ordinea de zi: UN SINGUR SUBIECT. Dodon va veni cu un discurs în plen

Parlamentul se va întruni astăzi, în ședință plenară, pentru a vota proiectul de modificare a legii procuraturii, inițiat de Guvern, care prevede o nouă procedură de numire a Procurorului General.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 11:52

Expertă anticorupție: Executivul și legislativul NU AR TREBUI să aibă un rol determinant în numirea Procurorului General

Expertă anticorupție: Executivul și legislativul NU AR TREBUI să aibă un rol determinant în numirea Procurorului General

Experta Mariana Kalughin atrage atentiția: „Un executiv și un legislativ, de obicei la patru ani, dacă nu mai des, se schimbă, judiciarul ni-i dat pentru totdeauna. Parlamentul se întruneşte astăzi pentru a modifica procedura de alegere a procurorului general. Miza nu e doar o...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 11:47

Câte secții de votare vor fi deschide pentru alegerile din 20 octombrie

Câte secții de votare vor fi deschide pentru alegerile din 20 octombrie

Pentru alegerile locale generale din 20 octombrie 2019 vor fi deschise 1969 de secții de votare. Cele mai multe secții de votare se găsesc în circumscripțiile electorale:

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 10:49

Presa socialistă îl ATACĂ pe Năstase - a ÎNCĂLCAT Constituția prin înălțarea unui crucifix la MAI

Presa socialistă îl ATACĂ pe Năstase - a ÎNCĂLCAT Constituția prin înălțarea unui crucifix la MAI

Viceprim-ministru, ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, a încălcat în mod evident Constituția prin instalarea crucifixului pe scara centrală a organului guvernamental - Ministerul Afacerilor Interne, informează portalul pro-socialist noi.md.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 10:47

Pagina de istorie: Câte parale face un leu?

Pagina de istorie: Câte parale face un leu?

Au trecut peste 150 de ani de când leul a devenit moneda națională a României. Aflați din Pagina de istorie de azi de unde i se trage numele leului românesc, cât valora și prin ce greutăți a mai trecut, de-a lungul timpului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 10:44

Alexandru Tănase: Reforma procuraturii și formula politizării perfecte

Alexandru Tănase: Reforma procuraturii și formula politizării perfecte

Guvernul a aprobat proiectul de lege pentru modificarea Legii Procuraturii. În cadrul ședinței de Guvern, Premierul Maia Sandu a declarat: „Guvernul a votat cel mai important proiect de lege pe Reforma Procuraturii. Este o decizie curajoasă, asumată de colegii mei din Guvern, care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 10:27

Stanislav Pavlovschi și-a dat DEMISIA din funcția de vicepreședinte al PPDA

Stanislav Pavlovschi și-a dat DEMISIA din funcția de vicepreședinte al PPDA

Stanislav Pavlovschi şi-a dat demisia din funcţia de vicepreşedinte al Platformei Demnitate şi Adevăr. Informaţia a fost confirmată de către deputatul PPDA, Alexandr Slusari. Parlamentarul nu a oferit mai multe detalii. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 10:11

Zodiile care se umplu de bani în luna septembrie. Nimic nu le va sta în cale

Zodiile care se umplu de bani în luna septembrie. Nimic nu le va sta în cale

Ești sortit să ai succes și să câștigi mulți bani? Dacă nu știi răspunsul la această întrebare, astrele ți-l pot oferi. Toamna aceasta, unele semne zodiacale sunt destinate să facă bani. Este de ajuns să-și pună mintea la contribuție și norocul le va surâde....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 10:10

Noul guvern de la Kiev a anulat un contract american pentru gaze. Compania din SUA era asociată în proiect și cu o firmă românească

Noul guvern de la Kiev a anulat un contract american pentru gaze. Compania din SUA era asociată în proiect și cu o firmă românească

Ucraina a anulat un contract ce ar fi adus o investiție americană de sute de milioane de dolari. Înțelegerea se referă la exploatarea de gaze şi petrol offshore din Marea Neagră.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 10:08

Pretinși polițiști, puși sub arest la solicitarea procurorilor PCCOCS, pentru obținerea a 40 de mii de lei prin șantaj

Pretinși polițiști, puși sub arest la solicitarea procurorilor PCCOCS, pentru obținerea a 40 de mii de lei prin șantaj

Luni, 16 septembrie 2019, Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță faptul că a obținut în instanța de judecată arestarea unui grup de indivizi, care au pretins că sunt polițiști și au pătruns în apartamentului unui...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 10:07

Secretarul General al OSCE vine mâine la Chișinău

Secretarul General al OSCE vine mâine la Chișinău

Secretarul General al OSCE Thomas Greminger va vizita Moldova între 17 și 19 septembrie pentru discuții cu oficiali de rang înalt din Moldova și conducerea politică de la Tiraspol.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)