Astăzi 17 Noiembrie 2019, Duminică - Ultima actualizare la ora 14:23
Abonamente

Horoscop 13 Septembrie 2019, ora 09:12

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 13 SEPTEMBRIE 2019. GEMENII SUNT STRESAȚI LA MUNCĂ

Marime Font

Horoscopul zilei de 13 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 13 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 13 septembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni vor avea parte de stres și neplăceri la locul de muncă.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 13 septembrie 2019
Este o zi bună pentru a cunoaște persoane noi care să-i ajute pe cei născuți în zodia Berbec în carieră, fie că este vorba de conturarea carierei, fie de ascensiunea profesională. Posibil ca prin aceste cunoștințe, nativii să obțină niște avantaje profesionale sau materiale, să obțină niște colaborări noi, niște asocieri. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să evite cheltuielile inutile.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 13 septembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Taur ziua de astăzi poate aduce ocazia de a se face remarcați într-o situație profesională și astfel să reușească să obțină o îmbunătățire a veniturilor. Este o zi favorabilă creativității, dar și speculațiilor financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să fie mai atenți în relaționarea cu șefii, cu autoritatea de la locul de muncă pentru a evita conflictele.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 13 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni pot întâmpina o serie de probleme și nemulțumiri la locul de muncă și stresul va fi la cote înalte. Problemele, însă, pot sosi din zona sănătății, unde este posibil ca nativii să se confrunte cu o serie de simptome acute ale unor afecțiuni, cel mai probabil, tratate necorespunzător în trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce vești neplăcute din partea unor membri ai familiei.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 13 septembrie 2019
Se cere mai multă responsabilitate la locul de muncă, mai ales vizavi de sarcinile și responsabilitățile primite. Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să fie criticați, mustrați de șefi pentru lipsa de interes și empatie de care dau dovadă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să fie mai atenți la propria lor persoană și mai puțin la cei din jur, să le pese mai mult de situația lor și mai puțin de cea a celor din jur.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 13 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să-și asculte intuiția în alegerile și deciziile pe care le iau astăzi. Atenție! Nu tot ce le ajunge la ureche este adevărat și are șanse de reușită, deci entuziasmul din acțiuni ar trebui controlat. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi avertizează că pot intra în conflicte cu prietenii. Nu este exclus ca cineva din anturaj să încerce să-i păcălească.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 13 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară ar putea juca astăzi cu nonșalanță rolul lui Toma Necredinciosul pentru că orice ar auzi, nativii reneagă, nu dau crezare și ignoră. Atenție! Cu această atitudine se pot pierde informații prețioase! Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să evite acțiunile periculoase, imprudențele în activitatea desfășurată pentru a evita posibilele accidentări.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 13 septembrie 2019
Niște confuzii sentimentale, frustrări, regrete pot pune astăzi stăpânire pe cei din zodia Balanță. Nativii pot reevalua relația cu o persoană dragă, posibil chiar cu partenerul de viață și-și pot face singuri reproșuri pentru modul în care au acționat. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere mai multă empatie față de cei din jur, iar dacă sunt într-o relație, un gest romantic ar fi tot ceea ce este nevoie pentru consolidarea legăturii.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 13 septembrie 2019
Cei din zodia Scorpion pot avea astăzi niște idei destul de fixe și rigide, o gândire sobră, iar o astfel de perspectivă, de atitudine nu-i va ajuta absolut deloc nici în dialog și nici în negocieri. Nativii au un spirit critic care poate fi ofensator pentru cei din jur, motiv pentru care horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să apeleze la înțelepciunea interioară.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 13 septembrie 2019
Șansele de a avea succes, de a primi aprecieri și cuvinte de laudă sunt foarte mari astăzi pentru cei din zodia Săgetător. Nativii vor reuși să intre în grațiile superiorilor și nu este exclus să primească niște avantaje financiare surpriză. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce momente intime picante în cuplu.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 13 septembrie 2019
Pentru nativii din zodia Capricorn ziua de azi vine cu încasări sau cu niște câștiguri financiare, unele sperate, altele nu, de natură să le redreseze pentru moment situația. Contextul astrologic al momentului le susține nativilor capacitatea de negociere și pot avea parte de succes în această zonă. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn favorizează calmul și echilibrul interior. Moment bun de vindecare sufletească.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 13 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător dau dovadă de o stare de spirit foarte bună. Nativii sunt romantici, sentimentali, își transmit cu ușurință emoțiile și trăirile și este un moment foarte bun pentru a reaprinde pasiunea în cuplu și a face declarații de dragoste. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce celor singuri un posibil partener de cuplu, insă pașii mici și siguri sunt cei mai buni în contextul astrologic al momentului.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 13 septembrie 2019
Este o zi foarte bună pentru a învăța ceva nou, pentru a decodifica o informație și cei născuți în zodia Pești se pot baza foarte mult pe intuiție. Vocea interioară
e poate da un răspuns, le poate lămuri o confuzie. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să nu dea înapoi dacă este vorba de un curs de dezvoltare
rofesională, de participarea la un seminar. Orice lucru învățat acum le poate fi de folos în viitor.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 17 Noiembrie 2019, ora: 14:23

Mai mulţi muncitori polonezi s-au întors acasă decât au plecat în străinătate anul trecut, o premieră pentru Polonia în ultimul deceniu, ca urmare a îngrijorărilor provocate de Brexit dar şi a dinamismului pieţei muncii din Polonia care a dus la creşterea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Noiembrie 2019, ora: 12:37

Eugen Tomac: „Maia Sandu va fi viitorul președinte al Republicii Moldova”

Eugen Tomac: „Maia Sandu va fi viitorul președinte al Republicii Moldova”

Maia Sandu va fi viitorul președinte al Republicii Moldova. Este opinia exprimată de europarlamentarul Eugen Tomac, într-o postare pe Facebook, după ce Guvernul a căzut.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 17 Noiembrie 2019, ora: 12:19

Limba românească în Moldova medievală

Limba românească în Moldova medievală

Raţionamentul moldoveniştilor este simplu: ţara Moldova – poporul moldovenesc – limba moldovenească. La nivelul următor al raţionamentului vin mărturiile scrise despre limba moldovenească din evul mediu.  

( ) Citeşte tot articolul

MUSCA la Ararat 17 Noiembrie 2019, ora: 11:42

UNIREA MOLDOVEI CU ROMÂNIA (strategie)

UNIREA MOLDOVEI CU ROMÂNIA (strategie)

Stimați concetățeni și frați de peste Prut. Am auzit de la amici implicați în problemă că ne tot tragem pe cur în privința unirii celor două țări românești. Vin în fața dumneavoastră cu o propunere, o soluție, spre deosebire de toate celelalte variante,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Noiembrie 2019, ora: 11:28

JAPONIA: Ordinea și armonia se construiesc din bun-simț/ VIDEO

JAPONIA: Ordinea și armonia se construiesc din bun-simț/ VIDEO

Ordinea si armonia se construiesc din bun-simt. Iar bunul simt inseamna respect pentru tot ce se afla in jur. Exista un loc in lume unde bunul simt, respectul este intens practicat de aceea in Japonia media intarzierilor trenurilor pe an este de 7 secunde…de ce doar atat? Pentru ca este...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Noiembrie 2019, ora: 10:22

Violenţe extreme la Paris. 150 de persoane au fost reţinute/ VIDEO

Violenţe extreme la Paris. 150 de persoane au fost reţinute/ VIDEO

Autorităţile au reţinut aproape 150 de persoane în urma protestelor de sâmbătă de la Paris, 78 dintre ele fiind plasate în arest preventiv. Manifestaţiile convocate la împlinirea unui an de la debutul mişcării de contestare cunoscută ca a "vestelor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Noiembrie 2019, ora: 10:22

Ministrul moldovenist Corneliu Popovici anunță că el vorbește limba română

Ministrul moldovenist Corneliu Popovici anunță că el vorbește limba română

Promisiunea a fost făcută de noul ministru al Educaţiei, Culturii şi Cercetării, Corneliu Popovici, în cadrul emisiunii "În centrul atenţiei" de la Publika TV.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Noiembrie 2019, ora: 10:19

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 17 NOIEMBRIE 2019. PEȘTII ÎȘI OFERĂ AJUTORUL DEZINTERESAT

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 17 NOIEMBRIE 2019. PEȘTII ÎȘI OFERĂ AJUTORUL DEZINTERESAT

Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 noiembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Noiembrie 2019, ora: 05:27

Deplasarea lui Dodon în Japonia a costat statul un sfert de milion de lei (tv8.md)

Deplasarea lui Dodon în Japonia a costat statul un sfert de milion de lei (tv8.md)

Vizita lui Igor Dodon în Japonia, la Ceremonia de încoronare a Împăratului Naruhito, a costat bugetul statului aproape 256.000 de lei, scrie TV8. Totuși, în răspunsul președinției se arată că o parte din cheltuieli a fost acoperită de partea japoneză.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Noiembrie 2019, ora: 03:53

Dezvăluiri ale fostului șef-adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc: Andrei Năstase mi-a propus să rămân în funcție, dar am refuzat

Dezvăluiri ale fostului șef-adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc: Andrei Năstase mi-a propus să rămân în funcție, dar am refuzat

Andrei Năstase i-a propus lui Gheorghe Cavcaliuc să rămână la minister, atunci când a venit la șefia MAI. Dezvăluirile au fost făcute de Cavcaliuc la emisiunea Zi de Zi, la Publika TV.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 17 Noiembrie 2019, ora: 00:18

Cum eliminăm mirosul neplăcut din casă?

Cum eliminăm mirosul neplăcut din casă? Din editia print

Mirosul este primul lucru pe care îl sesizează oaspeţii când ne trec pragul casei. Nici mobila scumpă, nici designul ei unic nu vor şterge impresia negativă a mirosului neplăcut din locuinţă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 21:59

Academicianul Valeriu Pasat a lansat o nouă carte: „Biserica ortodoxă și puterea sovietică în RSS Moldovenească (1940-1991)”

Academicianul Valeriu Pasat a lansat o nouă carte: „Biserica ortodoxă și puterea sovietică în RSS Moldovenească (1940-1991)”

 Valeriu Pasat, Ambasador extraordinar și plenipotențiar al Republicii Moldova în Federația Rusă, Kazahstan ș Finlanda în perioada 1994-1997, ministru al Apărării (1997-1999), ministru al Securității Naționale (1999-2000), director al Serviciului de Informații și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 15:03

Mihai Bologan: ”Ministrul Justiției a dat cele mai mari diferențe de note, fiind întrecută doar de reprezentantul PSRM”

Mihai Bologan: ”Ministrul Justiției a dat cele mai mari diferențe de note, fiind întrecută doar de reprezentantul PSRM”

 Expertul Mihai Bologan a analizat din punct de vedere statistic  punctajele oferite de fiecare membru al Comisiei pentru selectarea procuror general, în cadrul concursului organizat de Ministerul Justiției

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 11:10

Mesaj misterios descoperit în ADN-ul uman! Originea omenirii, revelată

Mesaj misterios descoperit în ADN-ul uman! Originea omenirii, revelată

Gregg Braden, autor de bestselleruri New York Times, este recunoscut la nivel internaţional ca pionier în crearea unei punţi între ştiinţă și spiritualitate. În timpul cercetărilor, Braden a descoperit ce se ascunde în ADN-ul uman și care ar fi de fapt proveniența rasei umane.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 11:03

Cristian Hrițuc // Năstase și declarațiile mincinoase care i s-au întors cu efect de bumerang

Cristian Hrițuc // Năstase și declarațiile mincinoase care i s-au întors cu efect de bumerang

Politicienii fac de multe ori declarații exagerate. De multe ori, ele sunt făcute în timpul campaniei electorale, pentru a mări mobilizarea propriului electorat sau pentru a crea o stare puternică emoțională în rândul populației, ca mai apoi să beneficieze din punct de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 10:12

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, SÂMBĂTA 16 NOIEMBRIE 2019. Luna în Rac activează nevoia de ACASĂ!

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, SÂMBĂTA 16 NOIEMBRIE 2019. Luna în Rac activează nevoia de ACASĂ!

 Luna este in Rac deci intreaga zi este orientata spre familie si stari emotionale fluctuante. Pentru fiecare, familie poate sa insemne altceva. Ce inseamna pentru tine ceva familiar? Asta iti vei dori sa faci sau sa ai acum. Tanjim azi dupa acel sentiment, ceva care sa ne faca sa ne simtim...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:59

Tăierile ilegale de pădure din România ajung pe Netflix într-un documentar/ VIDEO

Tăierile ilegale de pădure din România ajung pe Netflix într-un documentar/ VIDEO

Noul documentar de pe Netflix te va ajuta să înțelegi mai bine toate problemele care se nasc din tăierile ilegale de păduri din România. Broken este un nou documentar de investigație care identifică și deconstruiește sistemele care fac produsele de consum să fie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:55

Inventatorii care au creat piele artificială din cactus/ FOTO

Inventatorii care au creat piele artificială din cactus/ FOTO

În efortul pentru protecția animalelor și adoptarea unui stil de viață vegan, doi inventatori din Mexic au creat o alternativă la piele naturală din cactus. Fibra unui anumit tip de cactus intitulat nopal a fost transformată în imitație de piele de către doi inventatori...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)