Astăzi 21 August 2019, Miercuri - Ultima actualizare la 20 August 2019
Abonamente

Horoscop 14 August 2019, ora 09:03

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 14 AUGUST 2019. PEȘTII POT SUFERI DIN DRAGOSTE

Marime Font

Horoscopul zilei de 14 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 14 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 14 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Pești pot suferi o decepție în dragoste.


Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 14 august 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor avea șansa de a realiza tot ceea ce și-au propus în privința locului de muncă. Poate fi vorba de finalizarea unui proiect sau de vești bune cu privire la un nou job pentru care au aplicat. Pot fi chemați la un interviu sau pot afla că au trecut un test profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce momente plăcute alături de persoana iubită, însă sunt sfătuiți să lase deoparte mândria.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 14 august 2019
Nativii din zodia Taur au tendința de a fi nemulțumiți de tot ceea ce se petrece în jurul lor, ba mai mult de atât, îi critică pe ceilalți, îi învinovățesc de nereușita lor și de aici până la izbucnirea unui conflict de proporții nu mai este decât un pas. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să dea dovadă de înțelegere, mai ales în privința persoanei iubite.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 14 august 2019
Cei născuți în zodia Gemeni nu vor fi foarte ageri și nici intuitivi în zona de afaceri, motiv pentru care ar trebui să evite investițiile și negocierile. Este o zi favorabilă pentru relaxare psihică, mentală. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să petreacă mai mult timp alături de familie. Cei dragi pot avea nevoie de un sfat, de sprijin din partea lor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 14 august 2019
Nu este o zi favorabilă din punct de vedere financiar. Nativii din zodia Rac pot să piardă o sumă de bani, să cheltuie peste măsură sau o investiție să se dovedească greșită. Toate acestea pot contribui la nașterea unui conflict în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să fie atenți la persoanele cu care s-au asociat sau care le propun o asociere.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 14 august 2019
Va fi destul de greu ca cei din zodia Leu să se abțină de la iscarea unui scandal în familie, dar nu va fi imposibil, prin urmare sunt sfătuiți să fie mai înțelegători, mai răbdători, dar mai ales să fie toleranți cu cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează asupra capitolului financiar, unde se conturează nemulțumiri, posibile amânări în ceea ce privește o sumă care trebuie să le intre în conturi.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 14 august 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot traversa o serie de trăiri greu de gestionat, mai ales că țin de profunzimile gândirii lor. În prima parte a zilei vor fi confuzi și cu greu pot lua o decizie. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să facă tot ce le stă în putință pentru a evita o ceartă cu partenerul de viață. Se pot arunca vorbe grele cu impact negativ pentru viitorul relației.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 14 august 2019
Se conturează o zi în care conflictele cu cei dragi pot lua amploare și nu este indicat ca nativii din zodia Balanță să pună paie pe foc, ci din contră trebuie să încerce să le aplaneze. Posibile nemulțumiri financiare cauzate de cheltuieli nesăbuite. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să fie prudenți la toate activitățile domestice sau care țin de casă, de locuință.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 14 august 2019
Scorpionii pot planifica o călătorie, poate fi vorba inclusiv de o deplasare în interes de serviciu, însă nativii trebuie să fie foarte prudenți și atenți la toate detaliile pentru a nu întâmpina dificultăți ulterior. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie mai toleranți într-o situație finanaciară sau într-o problemă care vizează partenerul de viață, poate o problemă personală a acestuia.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 14 august 2019
Cei născuți în zodia Săgetător posibil să întâmpine unele dificultăți în relația cu persoana iubită, însă acestea pot avea legătură strict cu starea lor de spirit. Nu este exclus ca nativii să fie confuzi și nelămuriți. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să fie mai diplomați în dialog și să comunice deschis ceea ce simt și gândesc, în niciun caz să nu tragă concluzii pripite sau să ia decizii în locul altora.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 14 august 2019
În afaceri sau la locul de muncă este posibil ca cei născuți în zodia Capricorn să aibă tendința de a exagera, de a duce lucrurile la extrem și astfel pot declanșa situații neplăcute care nu vor rămâne fără repercusiuni. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să renunțe la încăpățânare și să fie mai cooperanți cu cei din jur, mai ales dacă la mijloc este și interesul lor personal.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 14 august 2019
Cei născuți în zodia Vărsător se bucură astăzi de o capacitate de comunicare foarte bună care-i va ajuta să iasă din niște încurcături. Nativii vor avea diplomație și fler și pot negocia cu curaj în favoarea lor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să abordeze o atitudine mai prietenoasă, mai caldă față de cei din familie. Să fie mai prezenți în viața celor dragi.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 14 august 2019
Cei născuți în zodia Pești trec prin momente dificile în plan sentimental. Nu este vorba de tensiuni și conflicte, cât mai degrabă de o dezamăgire, posibil chiar o despărțire. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să caute sprijinul celor dragi, să apeleze la prieteni pentru a se descărca emoțional și să evite să se lasă pradă viciilor și dependențelor.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 20 August 2019, ora: 22:59

Curtea Constituțională a declarat inadmisibilă cererea doamnei judecător Domnica Manole de revizuire a hotărârii prin care Vladimir Țurcan a fost ales președinte al instanței. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 18:23

Radu Marian recunoaște că numirea lui Țurcan și Manole la CC de către Parlament a fost o GAFĂ: „ Am dat-o în bară”

Radu Marian recunoaște că numirea lui Țurcan și Manole la CC de către Parlament a fost o GAFĂ: „ Am dat-o în bară”

Deputatul blocului ACUM, Radu Marian, recunoaşte că alegerea celor doi reprezentanți constituționali, Vladimir Ţurcan şi Domnica Manole, nu au fost o alegere bună.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 16:54

Consiliul Republican al PSRM, în ședință: „Se vor lua decizii privind unele probleme importante”

Consiliul Republican al PSRM, în ședință: „Se vor lua decizii privind unele probleme importante”

Partidul Socialiștilor din Republic Moldova (PSRM) anunță despre convocarea unei ședințe a Consiliului Republican al formațiunii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 16:51

Planeta se îndreaptă din nou spre criză. Washington Post: Nouă ţări importante ale lumii se află în pragul recesiunii

Planeta se îndreaptă din nou spre criză. Washington Post: Nouă ţări importante ale lumii se află în pragul recesiunii

Războiul comercial dintre SUA și China își arată efectele mai devreme decât era așteptat, iar consecințele immediate sunt intrarea în recesiune a celor mai mari economii ale lumii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 16:27

NEWS ALERT / Andrei Năstase renunță și la funcția de ministru - va CANDIDA pentru postul de Primar General al Chișinăului

NEWS ALERT / Andrei Năstase renunță și la funcția de ministru - va CANDIDA pentru postul de Primar General al Chișinăului

Mihai Popuşoi: Andrei Năstase va fi candidatul Blocului ACUM pentru funcţia de primar general al municipiului Chişinău, informează TVR Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 16:08

Deputat PSRM către liderii ACUM: Când v-am votat CUMĂTRII, NĂNAȘII și CONCUBINELE în funcții, nu v-a deranjat că suntem socialiști?

Deputat PSRM către liderii ACUM: Când v-am votat CUMĂTRII, NĂNAȘII și CONCUBINELE în funcții, nu v-a deranjat că suntem socialiști?

Deputatul PSRM, Vasile Bolea a venit cu o reacție dură la acuzațiile celor din blocul ACUM, care au criticat vehement votarea ex-deputatului PSRM, Vladimir Țurcan, în calitate de președinte al Curții Constituționale.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 15:56

Procurorul General interimar a decis transferarea Dosarului Luncașu la PCCOCS

Procurorul General interimar a decis transferarea Dosarului Luncașu la PCCOCS

Dosarul penal pentru omor intenţionat în cazul decesului omului de afaceri Iurie Luncaşu a fost transmis Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale la decizia procurorului general interimar Dumitru Robu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 15:39

Poziţia Uniunii Avocaţilor din Republica Moldova faţă de situaţia actuală din sistemul judiciar

Poziţia Uniunii Avocaţilor din Republica Moldova faţă de situaţia actuală din sistemul judiciar

Jocurile de culise, care sunt inadmisibile într-un stat de drept, dar la care asistă societatea noastră în ultima perioadă, aduce cu sine nemumărate semne de întrebare. Actualele reforme în domeniul judiciar, asumate de forţa politică actuală, a trezit discuţii şi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 15:33

Moldova, controlată de oamenii apropiați de Rusia. Cum și-a impus președintele Dodon locotenenții în pozițiile – cheie din stat (presa română)

Moldova, controlată de oamenii apropiați de Rusia. Cum și-a impus președintele Dodon locotenenții în pozițiile – cheie din stat (presa română)

La două luni și jumătate de la preluarea guvernării împreună cu partidele conduse de Maia Sandu și Andrei Năstase, președintele pro-rus Igor Dodon a reușit să impună în pozițiile-cheie din arhitectura de putere a Republicii Moldova oameni loiali lui sau apropiați fățiș...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 15:32

Noi probe găsite de anchetatori în maşina criminalului Gheorghe Dincă

Noi probe găsite de anchetatori în maşina criminalului Gheorghe Dincă

Anchetatorii au descoperit noi probe extrem de importante în maşina criminalului Gheorghe Dincă. Astfel, criminaliştii ar fi identificat o poşetă albastră, dar şi un cercel, care nu ar fi aparţinut nici Alexandrei Măceşanu, nici Luizei Melencu. Informaţia a fost...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 13:50

Promisiuni electorale vs Realitate /// Ministrul Economiei, Vadim Brînzan: NU SUNT pârghii pentru a întoarce statului Aeroportul

Promisiuni electorale vs Realitate /// Ministrul Economiei, Vadim Brînzan: NU SUNT pârghii pentru a întoarce statului Aeroportul

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brînzan, recunoaște semnarea contractului de vânzare a Aeroportului Internațional Chișinău către „NR Investments Ltd”, companie înregistrată pe insula Guernsey (o insulă din canalul englez, în largul coastei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 12:34

BREAKING NEWS /// INFORMAȚII ȘOCANTE / Nourul radioactiv din Rusia ar fi ajuns în MOLDOVA. De ce TAC autoritățile? (BBC)

BREAKING NEWS /// INFORMAȚII ȘOCANTE / Nourul radioactiv din Rusia ar fi ajuns în MOLDOVA. De ce TAC autoritățile? (BBC)

Conform unei simulari a deplasării norului apărut ca urmare a exploziei unei rachete nucleare, particulele radioactive ar fi ajuns deasupra teritoriului R. Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 12:15

Deputat român care a susținut fanatic alianța ACUM-SRPM: Asocierea pe termen mai lung la guvernare cu PSRM este TOXICĂ pentru blocul ACUM

Deputat român care a susținut fanatic alianța ACUM-SRPM: Asocierea pe termen mai lung la guvernare cu PSRM este TOXICĂ pentru blocul ACUM

„Înlocuirea sistemului în care Plahotniuc controla toate instituțiile cu unul în care Igor Dodon își plasează oamenii în majoritatea funcțiilor cheie este un scenariu dezastruos, care trebuie evitat”, consideră deputatul român Matei Dobrovie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 12:14

O sculptură creată de Brâncuşi, de mare valoare, a fost distrusă. Ce daune cere proprietarul/ FOTO

O sculptură creată de Brâncuşi, de mare valoare, a fost distrusă. Ce daune cere proprietarul/ FOTO

O sculptură creată de Constantin Brâncuşi este subiectul unui proces, după ce opera de artă a fost distrusă, proprietarul acesteia cerând despăgubiri de 22,5 milioane de dolari, potrivit Le Figaro, citat de Mediafax.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 10:26

Năstase anunță că va fi SEMNAT un acord cu PSRM dar crede că nu obligatorie ca el să fie semnat și de Dodon

Năstase anunță că va fi SEMNAT un acord cu PSRM dar crede că nu obligatorie ca el să fie semnat și de Dodon

Un nou acord de colaborare între Blocul ACUM și Partidul Socialiștilor, care va include și un pact de neagresiune pe perioada campaniei electorale pentru alegerile locale din 20 septembrie, va fi semnat „în zilele următoare”, „condiționat” a declarat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 10:15

Un deputat din ACUM își ASUMĂ votarea lui Țurcan dar afirmă că nu are ÎNCREDERE în el

Un deputat din ACUM își ASUMĂ votarea lui Țurcan dar afirmă că nu are ÎNCREDERE în el

Deputatul Blocului ACUM Dan Perciun spune că a votat în Parlament pentru o Curte echilibrată cu cel puțin teri judecători în care avea încredere și că a așteptat să fie condusă de un președinte apolitic. Despre aceasta alesul poporului a scris pe rețelele de socializare.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 10:05

Năstase nervos că Dodon le-a tras țeapă și Manole n-o ajuns șefă la CC? Liderul ACUM cere DEMISIA judecătorilor care l-au votat pe Țurcan

Năstase nervos că Dodon le-a tras țeapă și Manole n-o ajuns șefă la CC? Liderul ACUM cere DEMISIA judecătorilor care l-au votat pe Țurcan

Vicepremierul țării, Andrei Năstase, ministrul Afacerilor Interne, solicită judecătorilor Curții Constituționale să prezinte public opțiunea lor de vot, în caz contrar să demisioneze.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 20 August 2019, ora: 08:58

Scenariu de coşmar pentru Marea Britanie, imediat după Brexit. Impactul asupra românilor

Scenariu de coşmar pentru Marea Britanie, imediat după Brexit. Impactul asupra românilor

Perspectiva unui ″Brexit″⁣ fără acord crează îngrijorare, mai ales după apariţia unor documente ale Guvernului britanic care conţin un scenariu alarmant.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 08:53

Gheorghe Dincă a povestit cu lux de amănunte ce a făcut cu Alexandra. Dezvăluirile primului avocat al criminalului din Caracal

Gheorghe Dincă a povestit cu lux de amănunte ce a făcut cu Alexandra. Dezvăluirile primului avocat al criminalului din Caracal

Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, a povestit, la emisiunea "Marius Tucă Show" de la Mediafax, ce le-a spus principalul suspect al crimelor din Caracal anchetatorilor cu referire la Alexandra Măceșanu. Acesta a susținut că nu a violat-o și că au dormit...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 20 August 2019, ora: 08:46

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 20 AUGUST 2019. LEII SE ÎMPACĂ CU CINEVA DRAG

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 20 AUGUST 2019. LEII SE ÎMPACĂ CU CINEVA DRAG

Horoscopul zilei de 20 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 august...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 08:27

Maia Sandu anunță că CC este CAPTURATĂ de Dodon: Desemnarea unui exponent al Partidului Socialiștilor în fruntea Curții Constituționale este un lucru grav

Maia Sandu anunță că CC este CAPTURATĂ de Dodon: Desemnarea unui exponent al Partidului Socialiștilor în fruntea Curții Constituționale este un lucru grav

Maia Sandu este nemulțămită de numirea colegului său de coaliție guvernamentală - socialistul Vladimir Țurcan președinte al Curții Constituționale.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 07:39

FOTO / Liuba Șova demască târgurile politice: „Decizia a fost luată în ALTĂ PARTE” / „AM PROBE”

FOTO / Liuba Șova demască târgurile politice: „Decizia a fost luată în ALTĂ PARTE” / „AM PROBE”

Judecătoarea Liuba Șova a făcut dezvăluiri, în cadrul unei intervenții în platoul TV8, despre procedura de vot de astăzi a președintelui Curții Constituționale (CC). Potrivit acesteia, au existat anumite „recomandări” pentru a vota într-un anumit fel, iar...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 07:25

Cacealmaua concursurilor mimate

Cacealmaua concursurilor mimate

Dezvăluirile judecătoarei Liuba Șova, despre modul cum a fost ales Vladimir Țurcan și anume că această „decizia a fost luată în altă parte” au declanșat un adevărat „tsunami politic”, scoțând în evidență toată splendoarea și ipocrizia...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)