Astăzi 17 Februarie 2020, Luni - Ultima actualizare la ora 22:12
Abonamente

Horoscop 14 Ianuarie 2020, ora 07:18

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 14 IANUARIE 2020. VENUS INTRĂ ÎN ZODIA PEȘTI

Marime Font

 

Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 14 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 14 ianuarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Pești vor avea parte de ingersul lui Venus întocmai în semnul lor, cu impact benefic asupra tuturor zodiilor.

Venus, planeta iubirii și a banilor, intră în zodia Pești, zodie în care energia sa este puternică, planeta se simte foarte bine și se manifestă ca atare. Venus va tranzita zodia Pești până pe data de 7 februarie 2020, când va trece în zodia Berbec, zodie care-i diminuează influența benefică, motiv pentru care trebuie să profităm la maxim de acest tranzit prin visătoarea și sensibila zodie a Peștilor.

Loading...


În toată această perioadă în care Venus tranzitează zodia Pești vom avea șanse mult mai mari să cucerim pe cine ne dorim, să scriem noi povești de iubire, să legăm noi relații și să le închegăm pe cele deja existente. Însă, fiind vorba de zodia Pești și de o conjuncție pe care Venus o va face cu guvernatorul lor, Neptun, planeta viselor și a imaginației, aflat și el în tranzit prin Pești, trebuie să avem grijă pentru că ne putem lăsa furați de val și ne putem iluziona cu privire la noii parteneri care ne apar în cale. În timpul acestui tranzit vom fi mai atrași de parteneri sensibili, spirituali, cu suflet bun, cu care să rezonăm la nivel energetic, iar gradul de empatie față de cei din jur va crește remarcabil.

Venus este denumit în astrologie Micul Benefic grație șanselor și oportunităților pe care le aduce, iar această perioadă ne poate fi benefică inclusiv din punct de vedere financiar, însă putem fi și tentați să cheltuim mai mult decât de obicei. De asemenea, Venus în Pești ne stimulează simțul estetic, creativitatea, iar cei care lucrează în zona artistică și interpretativă pot avea succes acum. Totodată, nu vom duce lipsă de inspirație și nu este exclus să ne descoperim noi talente native pe care să le monetizăm.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Berbec au parte de tranzitul lui Venus pe casa subconștientului și a trecutului, iar acest aspect le va aduce vindecare, cicatrizarea rănilor, dizolvarea amintirilor dureroase, a fricilor și a fobiilor. Nativii au șansa acum să ierte și să depășească o situație din trecut și cum Venus le guvernează relațiile, poate fi vorba întocmai de iertarea unui fost partener. Pe de altă parte, Venus le guvernează și sectorul financiar, iar acești nativi pot avea șansa de a monetiza ceva din trecut, de a relua un proiect, un subiect pentru a-l transforma în sursă de venit. Berbecii care s-au confruntat cu stări de oboseală sau diferite afecțiuni, acum își vor îmbunătăți starea de sănătate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să-și canalizeze atenția și energia către spiritualitate și credință, mai ales că sunt susținuți și de tranzitul lui Marte, guvernatorul lor, prin spirituala zodie Săgetător.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Taur au parte de o perioadă foarte bună în care se pot simți de-a dreptul favorizați de Univers. În primul rând, Venus, întocmai guvernatoarea lor, se simte minunat în tranzit prin zodia Pești, iar în al doilea rând, Uranus, planeta surprizelor, a ieșit din retrogradare în zodia Taur. Ei bine, Taurii care formează un cuplu își pot consolida puternic relația, iar cei care sunt singuri pot avea parte de o poveste de dragoste neașteptată cu o persoană din anturaj sau care este cunoscută prin intermediul cercului de cunoștințe. Totodată, acest tranzit le va îmbunătăți relațiile cu prietenii, dar și relațiile la locul de muncă, iar nativii vor avea mai mult randament în desfășurarea activităților profesionale. Cum Venus le guvernează și casa muncii și a sănătății, pe de o parte pot cunoaște un partener și prin intermediul activităților profesionale desfășurate, iar pe de altă parte starea de sănătate se va îmbunătăți remarcabil, având chiar ocazia de a vindeca o afecțiune mai veche. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să-și facă cu multă încredere planuri de viitor, să dea drumul proiectelor îndrăznețe pe care le au în desfășurare, căci contextul astrologic îi susține din plin.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de beneficii profesionale, legate de carieră și nu este exclus să aibă ocazia de a avansa într-o funcție în această perioadă. Nativii pot fi ajutați de o persoană din trecut. Totodată, au șansa de a transforma o pasiune în sursă de venit sau de a începe o relație sentimentală cu o persoană pe care o cunosc prin intermediul exercitării profesiei. Cei care au deja o relație o pot îmbunătăți și echilibra în acaestă perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a ieși în față, de a primi onoruri și laude.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Rac, Venus în tranzit prin Pești le poate aduce ocazia de pleca într-o călătorie mult visată sau șansa de a se întoarce la spiritualitate și credință, șansa de a-și îmbunătăți niște viziuni, niște mentalități. Relația cu prietenii și cu membrii familiei se va îmbunătăți remarcabil și nu este exclus ca cei singuri să cunoască pe cineva fie din străinătate, fie prin intermediul unei persoane din anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi susține în zona studiilor și le cere să-și dea mai mult interes în acumularea și aprofundarea cunoștințelor. Pot descoperi ceva noi care să-i atragă, iar Venus le poate înlesni reluarea unor cursuri abandonate sau pe care nu și le-au permis la momentul respectiv.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Leu va urma o perioadă favorabilă semnării contractelor avantajoase, care să îmbunătățească situația financiară, o perioadă favorabilă rearmonizării relației cu asociații și nu este exclus ca o colaborare mai veche să se reia. Nativii vor reuși prin comunicare și negociere blândă să obțină tot ceea ce-și doresc. Cei mai norocoși pot primi susținere financiară pentru a se lansa în carieră, pentru a-și îndeplini un obiectiv profesional sau pot primi o moștenire, aprobarea unui credit. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a trăi o aventură sentimentală intensă, pasională. Acest aspect se conturează pe întreg tranzitul lui Venus prin Pești, însă este foarte posibil ca totul să se reducă la stadiul de aventură sexuală.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2020
Venus este planeta care le guvernează călătoriile, studiile, filozofiile de viață, dar și sectorul financiar, iar în tranzitul său prin Pești, adică prin sectorul relațiilor, vedem ca cei născuți în zodia Fecioară să aibă șansa de a obține o colaborare în străinătate sau șansa de a obține o diplomă cu ajutorul căreia să-și îmbunătățească veniturile. Nativii care sunt în relații de lungă durată pot fi ceruți în căsătorie, își pot oficializa relația, iar cei care sunt singuri au mari șanse să cunoască un nou partener prin intermediul unui curs, călătorie sau chiar la… coadă la bancă. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi susține în semnarea unor parteneriate de viitor.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2020
Venus, întocmai guvernatoarea lor, le va aduce celor născuți în zodia Balanță ocazia de a se bucura de o serie de beneficii la locul de muncă. Pe de o parte, nativii își pot îmbunătăți și armoniza relația cu colegii, iar pe de altă parte vor da dovadă de un randament extraordinar, de o eficiență mare în îndeplinirea sarcinilor și responsabilităților. Nu sunt excluse sume de bani din parteneriate, moșteniri sau susținerea nativilor de către persoana iubită. Cei singuri se pot lăsa atrași într-o relație cu un coleg de muncă sau pot avea o aventură sexală cu o persoană cunoscută prin intermediul profesiei. Sănătatea nativilor se va ameliora și energia va fi la cote înalte. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce împăcare sufletească și ocazia de a se armoniza cu ei înșiși.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul lui Venus, planeta care le guvernează relațiile, întocmai prin sectorul sentimental, iar acest aspect le va aduce ocazia nativilor de a-și îmbunătăți remarcabil relația cu partenerul de viață, iar celor singuri, fără îndoială, le va aduce ocazia să dea naștere unei noi povești de iubire. Nu este deloc exclus ca unii nativi să fie tentați să se întoarcă la o iubire din trecut sau, din contră, să vindece o traumă sentimentală, să depășească o despărțire. Nativii vor fi creativi în această perioadă, vor da dovadă de o sensibilitate deosebită, și chiar ar putea obține colaborări în zona artistică, chiar a activităților sportive. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce celor care se află în relații de lungă durată ocazia de a discuta despre posibilitatea de a deveni părinți.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Săgetător, tranzitul lui Venus prin Pești le va aduce ocazia de a-și îmbunătăți și consolida relația cu membrii familiei. De asemenea, nativilor care se preocupă de regimul unei locuințe le va înlesni acțiunile. Vor exista și nativi care în timpul acestui tranzit se vor preocupa de redecorarea, reovarea unei locuințe sau care vor lua decizia de a-și schimba domiciliul. Pe de altă parte, relațiile de prietenie și cele cu colegii de muncă se vor îbunătăți remarcabil și nativii își vor desfășura cu mai multă plăcere activitățile profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia de a cunoaște o persoană care să le incite interesul, iar aceasta poate veni ca o recomandare din partea familiei, a unui prieten sau chiar a unui coleg.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Capricorn vor avea ocazia, odată cu acest tranzit, să-ți îmbunătățească și armonizeze relația cu cei din jur, în special cu rudele și cu persoana iubită sau cu copiii, dacă sunt părinți. Cei care studiază, care învață pentru un examen, care susțin teste în această perioadă sau discursuri publice, ședințe vor fi favorizați de contextul astrologic. Cum Venus le guvernează sectorul sentimental, nativii ar putea cunoaște o persoană, posibil prin intermediul internetului, care să le incite simțurile. În sectorul profesional au șanse foarte mari și sunt puternic susținuți de tranzit să avanseze în carieră sau să primească o recunoaștere a meritelor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce creativitate, spirit artistic și șansa de a-și îmbunătăți imaginea profesională.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul lui Venus prin semnul Pești în sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă proprie. Pentru nativi se poate contura o perioadă în care șansele de a-și îmbunătăți veniturile să crească și nu este exclus să aibă parte de o mărire salarială neașteptată, mai ales că Uranus, guvernatorul lor, se află în mers direct prin zodia Taur, zodie patronată întocmai de Venus, iar acest aspect aduce beneficii reciproce din partea ambelor planete. Pe de altă parte, este o perioadă în care relația cu cei dragi, dar și raportarea la cămin, la familie, la locuința propriu-zisă se va îmbunătăți. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a discuta sau de a pleca într-o călătorie.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul lui Venus întocmai prin semnul lor, cu impact remarcabil asupra stării de spirit, dar și asupra personalității și a principiilor de viață. Cu alte cuvinte, nativii se vor simți din ce în ce mai bine, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, vor fi mai liniștiți emoțional și își vor putea îmbunătăți relațiile cu cei din jur, în special cu persoana iubită. Fără îndoială, nativii singuri au mari șanse să înceapă o poveste de iubire în această perioadă, o poveste pasională și intensă, însă trebuie să rămână ancorați în realitate pentru că totul se poate transforma într-o aventură sexuală. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce vești bune din zona financiară.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 17 Februarie 2020, ora: 14:24

 Brâncuși a avut atât de multe iubiri încât îmi este greu să le țin minte. Prin atelierul și patul lui au trecut prințese, aristocrate de viță veche, industriașe, baronese, pictorițe, dansatoare, cântărețe, jurnaliste, scriitoare de avangardă,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Februarie 2020, ora: 11:33

Gândirea globală a lui Dodon

Gândirea globală a lui Dodon

 După ce „ai noștri” l-au dus la ONU să țină un discurs de toată rușinea (dar pe placul Moscovei!), după ce a înnebunit Bruxelles-ul, NATO și München-ul cu făcătura rusească de „recunoaștere internațională a neutralității permanente a Republicii...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Februarie 2020, ora: 08:10

 „În această dimineață, într-un apartament de pe bulevardul Moscova 20 a avut loc o deflagrație. O barbat a fost găsit mort în interiorul apartamentului”, ne-a comunicat Pușcașu.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 17 Februarie 2020, ora: 06:24

Horoscopul zilei de 17 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Februarie 2020, ora: 10:17

 Autorităţile ieşene investighează moartea suspectă a unui copil de şase luni, originar din Republica Moldova, care ar fi fost sufocat, din greşeală, de mama sa. Tatăl bebeluşui este deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Februarie 2020, ora: 09:07

Consiliul Politic Național al PD și-a reales astăzi vicepreședinții și membrii Biroul Executiv, și a discutat „conceptul de resetare” al formațiunii. Andrian Candu nu se regăsește printre vicepreședinții PD.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 16 Februarie 2020, ora: 08:54

Horoscopul zilei de 16 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 10:06

Viorel Morari: Procurorul care a scris denunțul s-a ocupat de cazul Țuțu. Acționează din răzbunare

Viorel Morari: Procurorul care a scris denunțul s-a ocupat de cazul Țuțu. Acționează din răzbunare

Fostul procuror șef al Procuraturii Anticorupție vine cu primele declarații după eliberarea sa din arest preventiv. Viorel Morari susține că procurorul care a scris denunțul pe numele său ar fi acționat din răzbunare. Mai mult, acesta s-a ocupat de dosarul lui Constantin Țuțu cu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 08:54

Calități și defecte la interviu: cum să te prezinți

Calități și defecte la interviu: cum să te prezinți

Urmează să ai interviul pentru jobul visat și te temi de întrebările care vor veni din partea reprezentantului angajatorului? Cu siguranță că acestea nu vor fi ușoare, însă încrederea în tine cântărește mult. Deși nu putem știi cu exactitate care vor fi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 08:45

Prognoza METEO pentru următoarele 7 zile - FOTO

Prognoza METEO pentru următoarele 7 zile - FOTO

Sâmbătă sunt posibile ploi slabe în nord și centru, iar în sud vremea va fi destul de însorită. Maximele termice ale zilei vor fi de 6..8 grade Celsius. La noapte termometrele vor indica până la -3.. – 5 grade.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 08:38

Preşedintele GERMANIEI vrea o apropiere a UE de Rusia

Preşedintele GERMANIEI vrea o apropiere a UE de Rusia

Frank-Walter Steinmeier, preşedintele Germaniei, a pledat, în discursul rostit la începerea Conferinţei de Securitate de la München, pentru intensificarea cooperării Uniunii Europene cu Rusia, criticând abordarea unilaterală a Administraţiei Trump. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 08:02

Cum pot obține statutul de rezident în Marea Britanie până la Brexit

Cum pot obține statutul de rezident în Marea Britanie până la Brexit

Aproape o jumătate de milion de români, printre ei și moldoveni care dețin cetățenia română, au aplicat pentru statutul de rezident în Marea Britanie până la Brexit. Un număr de 498.700 de români au aplicat până la la 31 ianuarie 2020 pentru statutul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:56

O minoră, adusă la Chişinău cu elicopterul Smurd. A căzut încercând să-şi facă un selfie

O minoră, adusă la Chişinău cu elicopterul Smurd. A căzut încercând să-şi facă un selfie

O tânără de 17 ani a căzut, de la etajul întâi, după ce s-a urcat pe pervazul geamului pentru a se fotografia. Victima este basarabeancă, dar îşi face studiile la Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret”, din Suceava.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:48

Igor Dodon, mesaj OBRAZNIC către ambasadori UE: „Unii dintre voi mi se pare că sunteți membri ai PAS cu DA , nu dezinformați Bruxelles-ul”

Igor Dodon, mesaj OBRAZNIC către ambasadori UE: „Unii dintre voi mi se pare că sunteți membri ai PAS cu DA , nu dezinformați Bruxelles-ul”

Președintele țării acuză unii ambasadori UE, acreditați la Chișinău, că ar dezinforma Bruxelles-ul și capitalele europene în privința activității Guvernului Chicu. Declarația a fost făcută într-un episod al emisiunii sale pe Youtube, „Președintele Răspunde”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:22

Scandal sexual în Franța. Benjamin Griveaux se retrage din cursa pentru primăria Parisului

Scandal sexual în Franța. Benjamin Griveaux se retrage din cursa pentru primăria Parisului

Candidatul partidului aflat la putere în Franţa şi-a anunţat retragerea din competiţia pentru primăria Parisului. Anunţul a fost făcut chiar de Benjamin Griveaux care a spus că prin acest gest vrea să-şi protejeze familia şi partidul din care face parte.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:16

Egiptul confirmă primul caz de CORONAVIRUS din ţară; persoana afectată este cetăţean străin

Egiptul confirmă primul caz de CORONAVIRUS din ţară; persoana afectată este cetăţean străin

 Egipt a confirmat vineri primul caz de coronavirus din această ţară adăugând că persoana afectată este un cetăţean străin care a fost plasat în izolare într-un spital, informează Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:07

Ce este POSTUL intermitent și cum te-ar putea ajuta să trăiești mai mult

Ce este POSTUL intermitent și cum te-ar putea ajuta să trăiești mai mult

Abținerea de la mâncare timp de 16 până la 18 ore pe zi ar putea fi esențială pentru tratarea unui număr mare de afecțiuni medicale, chiar dacă trebuie să vă antrenați pentru a face față foamei. Postul intermitent poate reduce tensiunea arterială, te scapă de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:03

Uniunea Europeană caută variante de a umple golul finanaciar lăsat de Marea Britanie

Uniunea Europeană caută variante de a umple golul finanaciar lăsat de Marea Britanie

Președintele Uniunii Europene a propus vineri să completeze gaura lăsată de Marea Britanie în următorul buget pe termen lung al blocului, cu venituri dintr-o nouă taxă pe materiale plastice și fonduri din comerțul cu emisii de carbon, notează Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:02

Românii se căsătoresc mai târziu și divorțează mai greu

Românii se căsătoresc mai târziu și divorțează mai greu

Românii se căsătoresc la vârste mai înaintate faţă de acum 30 de ani şi divorţează mult mai greu, un semn al schimbărilor fundamentale prin care a trecut societatea românească după Revoluţia din 1989, se arată într-o analiză realizată de compania de...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 15 Februarie 2020, ora: 06:58

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 15 FEBRUARIE 2020. SCORPIONII DEVIN CUCERITORI

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 15 FEBRUARIE 2020. SCORPIONII DEVIN CUCERITORI

Horoscopul zilei de 15 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Februarie 2020, ora: 20:38

Filat îi dă o replică lui Igor Popa: Aștept să prezint probe despre cum m-a „reprezentat”

Filat îi dă o replică lui Igor Popa: Aștept să prezint probe despre cum m-a „reprezentat”

 Fostul premier al R. Moldova, Vlad Filat, vine cu o reacție la Plângerea Penală depusă de fostul său avocat, Igor Popa, la Procuratura din orașul Frankfurt am Main, Germania. Filat scrie pe pagina sa de Facebook că „abia așteaptă să aibă oportunitatea să prezinte...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Februarie 2020, ora: 18:13

Istoria și semnificația Zilei Îndrăgostiților. De ce îl sărbătorim pe Sfântul Valentin?

Istoria și semnificația Zilei Îndrăgostiților. De ce îl sărbătorim pe Sfântul Valentin?

De Ziua Îndrăgostiților, oamenii din întreaga lume sărbătoresc dragostea. E ziua în care oameni își arată dragostea și afecțiunea față de ceilalți trimițând cărți, cadouri, flori și ciocolată. O sărbătorim în fiecare an, pe 14 februarie. Anul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Februarie 2020, ora: 18:09

Cum prepari siropul de usturoi. Te scapă de răceli și întărește sistemul imunitar

Cum prepari siropul de usturoi. Te scapă de răceli și întărește sistemul imunitar

Amestecul dintre usturoi, miere și oțet de mere face minuni pentru organism. Siropul întăreșste sistemul imunitar, scade tensiunea și reduce nivelul colesterolului „rău”. De asemenea, te scapă de răceli și infecții, de durerile provocate de artrită și de durerile...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Februarie 2020, ora: 17:07

Românii l-au transformat pe Brâncuși într-o bătaie de joc și asta a făcut un mare rău sculpturii

Românii l-au transformat pe Brâncuși într-o bătaie de joc și asta a făcut un mare rău sculpturii

Ne amintim de părintele sculpturii moderne ca de un sfânt, un dac adevărat, suflet de român, vertical, curat. Bleah. Ieri, într-o conferință de presă, cântăreața pop Irina Rimes a fost desemnată de ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, noul ambasador al Zilei...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)