Astăzi 8 Decembrie 2019, Duminică - Ultima actualizare la 7 Decembrie 2019
Abonamente

Horoscop 14 Iulie 2019, ora 08:07

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 14 IULIE 2019. BALANȚELE SUNT AUTORITARE

Marime Font

Horoscopul zilei de 14 iulie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 14 iulie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 14 iulie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță au tendința de a fi autoritari și impunători.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 14 iulie 2019
Cei născuți în zodia Berbec pot primi vești din străinătate, de la persoane sau insituții, posibil chiar în vederea continuării unor studii dincolo de granițele țării. Nativii se pot preocupa de organizarea unei călătorii, vacanțe sau chiar pot face o scurtă deplasare la rude, prieteni. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec susține puternic procesul de învățare și captare a informațiilor.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 14 iulie 2019
Cei născuți în zodia Taur au șansa de a petrece momente frumoase alături de cei dragi. Sfaturile acestora se vor dovedi benefice pentru o direcție pe care nativii doresc să o urmeze în viitor. Nu este, însă, o zi favorabilă exceselor financiare, cheltuielilor și investițiilor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să-și achite toate datoriile, facturile, obligațiile financiare pentru a nu întâmpina probleme ulterior.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 14 iulie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni ar face bine să fie calmi și pe cât posibili să apeleze la activități relaxante pentru că în acest moment, contextul astrologic favorizează disputele cu persoana iubita, dar și neplăcerile, conflictele în afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce răsturnări de situație în relații.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 14 iulie 2019
Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să fie nevoiți să meargă la muncă sau să lucreze de acasă. În orice caz, se cere multă prudență în activitățile profesionale deoarece există riscul de a greși, de a nu face lucrurile cum trebuie. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să se odihnească mai mult și să evite suprasolicitarea fizică.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 14 iulie 2019
Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să aibă parte de neînțelegeri cu persoana iubită. Dacă sunt singuri, nativii tind să intre în relații, dialoguri cu persoane care pot să-i rănească sentimental. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere mai multă indulgență vizavi de cei dragi, în special față de copii, dacă nativii sunt părinți.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 14 iulie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară se preocupă de rezolvarea unor treburi casnice, gospodărești. Se întrevăd în continuare tensiuni cu membrii familiei și nu este exclus să se trântească uși și să se discute despre schimbarea domiciliului. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să fie mai respectuoși cu cei din jur, să le ia în calcul și dorințele și necesitățile acestora.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 14 iulie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot pleca sau planifica scurte călătorii și se cere prudență la drum. De asemenea, atenție se cere și în dialogul cu cei dragi, unde nativii tind să fie impunători și autoritari de frica de a nu pierde ceva, poate un statut, poate chiar controlul unei situații . Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să găsească o cale de mijloc pentru a împăca spiritele.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 14 iulie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de câștiguri neașteptate, pate chiar de returnarea unor datorii la care nu mai visau. Natvii pot primi favoruri financiare, bonusuri, vouchere de vacanță, diverse beneficii materiale. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să evite investițiile majore și riscante.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 14 iulie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au tendința de a empatiza mai mult decât trebuie cu problemele celorlalți și din acest motiv pot fi acuzați că sunt indiscreți. Cel mai bine ar fi să-și vadă de treaba lor dacă respectivul context nu-i vizează în mod direct. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le favorizează inclusiv interesul pentru propria persoană și ar trebui să se preocupe de ei înșiși, să-și îndeplinească mici mofturi și plăceri.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 14 iulie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn nu se vor simți în apele lor, vor avea energia scăzută și se pot confrunta cu diferite simptome care să le inhibe buna dispoziție. Irascibilitatea le poate aduce conflicte.. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să profite de ziua liberă pentru a se odihni, pentru a medita și pentru a se plimba în natură.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 14 iulie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de probleme legate de tractul gastro-intestinal și sunt sfătuiți să fie prudenți la alimentație. Nativii pot relua legătura cu persoane din trecut, însă se întrevăd rupturi de relații la acest capitol. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să fie mai selectivi cu prietenii și cu persoanele din anturajul apropiat.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 14 iulie 2019
Cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți să vorbească mai puțin, să asculte mai mult și mai ales să analizeze cu atenție, în profunzime, informația captată. Nativii pot participa la reuniuni, la cockteiluri, dineuri, iar momentul poate avea repercusiuni asupra imaginii lor profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere mai multă diplomație și tact în atitudine.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Moldova 7 Decembrie 2019, ora: 23:59 de Mihai Taşcă

documente PARADOXURI COMUNISTE /// Călăii bunelului - idolii nepotului. Bunelul liderului PCRM, Vladimir Voronin, a fost condamnat de patru ori de către organele represive ale regimului comunist sovietic

PARADOXURI COMUNISTE /// Călăii bunelului - idolii nepotului. Bunelul liderului PCRM, Vladimir Voronin, a fost condamnat de patru ori de către organele represive ale regimului comunist sovietic Din editia print / Foto: ARHIVA TIMPUL

Bunelul liderului PCRM, Vladimir Voronin, a fost condamnat de patru ori de către organele represive ale regimului comunist sovietic.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Decembrie 2019, ora: 15:31

Dezvoltarea proiectelor industriale în țară ar determina moldovenii să nu plece peste hotare, ba chiar să se reîntoarcă acasă. Este opinia exprimată de premierul Ion Chicu, care a vizitat Zona Economică Liberă Bălți și fabricile de producere a două companii rezidente:...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Decembrie 2019, ora: 14:09

Dezvoltarea industriei produselor cu valoare adăugată înaltă oferă posibilitate de renaștere a Republicii Moldova, de aceea Guvernul își propune să extindă platforme industriale pe întreg teritoriul Moldovei. Este declarația preierului Ion Chicu, făcută în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Decembrie 2019, ora: 13:39

Problema combaterii și prevenirii bolilor comunicabile/transmisibile la nivel de orașe trebuie abordată multiaspectual de către exponenții administrațiilor locale. Este opinia primarului de Chișinău, Ion Ceban, exprimată după participarea la Forumul liderilor orașelor din regiunea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Decembrie 2019, ora: 13:18

Complexul „Chișinău Arena” urmează a fi dat în exploatare la sfârșitul lunii aprilie 2020. Premierul Ion Chicu a inspectat astăzi mersul lucrărilor de construcție a arenei și a apreciat înalt evoluția construcției. „Acest obiectiv are o valoare...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Decembrie 2019, ora: 10:00

Ion Ceban: Am petrecut o seară extraordinară în compania primarului de Kiev, Vitalie Kliciko

Ion  Ceban: Am petrecut o seară extraordinară în compania primarului de Kiev, Vitalie Kliciko

Sistemul integrat de administrare a serviciilor și primăriei orașului, sănătate, educație, gospodăria locativ-comunală, transport, securitate, au fost doar câteva subiecte discutate de primarul de Chișinău Ion Ceban cu omologul său de la Kiev, Vitali Kliciko.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Decembrie 2019, ora: 09:54

Procuratura Anticorupție îl pune în șah pe Igor Dodon (presa)

Procuratura Anticorupție îl pune în șah pe Igor Dodon (presa)

Pentru președintele Igor Dodon, surprizele se pare că abia încep. Dosarul vizând finanțarea PSRM din Rusia a fost reactivat.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Decembrie 2019, ora: 09:26

Criza care va declanșa alegerile anticipate. Când ar putea fi demis Guvernul Orban

Criza care va declanșa alegerile anticipate. Când ar putea fi demis Guvernul Orban

Guvernul Orban ar putea fi demis la începutul anului viitor, susțin surse parlamentare, dacă executivul va modifica legislația electorală astfel încât alegerea primarilor să se facă în două tururi. Asumarea răspunderii sau emiterea unei Ordonanțe de Urgență pentru un astfel de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Decembrie 2019, ora: 09:16

Ce se întâmplă cu sufletul la 40 de zile după moarte?

Ce se întâmplă cu sufletul la 40 de zile după moarte?

Credința creștină are un respect deosebit față de moartea unei persoane. Există anumite etape și perioade pe care sufletul omului le parcurge înainte de a ajunge în ceruri. Anume în aceste zile (a 3, 9 și 40 zi) rudele comemorează decedatul. Cu toate acestea, nu toți...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Decembrie 2019, ora: 09:11

Când se taie, de fapt, porcul pentru Crăciun? Multă lume nu ştie!

Când se taie, de fapt, porcul pentru Crăciun? Multă lume nu ştie!

Când se taie porcul de Crăciun? Tăierea porcului de Crăciun se face într-un moment de sărbătoare denumită Ignat pentru că în calendarul creștin-ortodox, ziua îi corespunde Sfântului Ignatie Teoforul. Despre Sfântul Ignatie Teoforul prăznuit pe 20...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Decembrie 2019, ora: 09:09

Românul care a ucis o pictoriță britanică, denunțat de soția lui. Recompensa primită de femeie

Românul care a ucis o pictoriță britanică, denunțat de soția lui. Recompensa primită de femeie

Cristian S., tânărul în vârstă de 27 de ani, din Dej, care a fost condamnat la închisoare pe viață în Marea Britanie pentru că a ucis o pictoriță, a fost denunțat de soția lui, care, între timp, a divorțat de el. Femeia va primi de la poliția...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Decembrie 2019, ora: 08:57

Un grup de tineri voluntari au făcut o excursie la Guvernul Republicii Moldova

Un grup de tineri voluntari au făcut o excursie la Guvernul Republicii Moldova

Un grup de tineri voluntari a avut vineri, 6 decembrie, ocazia să facă de o excursie la Guvernul Republicii Moldova, organizată la inițiativa premierului Ion Chicu. 17 tineri au vizitat sala de ședințe a Cabinetului de miniștri, muzeul Guvernului și unele săli de lucru. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Decembrie 2019, ora: 08:52

Valiza nucleară a lui Vladimir Putin, prezentată pentru prima dată la televiziune/ VIDEO

Valiza nucleară a lui Vladimir Putin, prezentată pentru prima dată la televiziune/ VIDEO

Valiza nucleară cu care Rusia poate declanșa războiul a fost prezentată pentru prima dată la o televiziune rusă. Nu este mai mare decât o geantă de laptop, iar butonul nuclear nu este roșu, așa cum ne așteptam, ci alb. Valiza are un un card de memorie, cu un cod personalizat cu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Decembrie 2019, ora: 08:47

Cum faci cea mai delicioasă fasole bătută. Două ingrediente fac diferența

Cum faci cea mai delicioasă fasole bătută. Două ingrediente fac diferența

Fasole bătută rețete de post. Fasolea bătută este foarte gustoasă, excelentă pentru posturi și în zilele răcoroase. Acest preparat este una dintre cele mai sățioase mâncăruri românești și este preferată de toată lumea, mai ales atunci când este servită...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Decembrie 2019, ora: 08:44

VIDEO/ Contrabandă cu substanțe radioactive

VIDEO/ Contrabandă cu substanțe radioactive

Doi bărbați și o femeie, de origine străină, suspectați de contrabandă cu substanțe radioactive, inclusiv în Republica Moldova au fost reținuți, de către autoritățile de la noi împreună cu cele din Austria. Polițiștii și procurorii de la noi au început...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Decembrie 2019, ora: 08:42

Accident fatal în sectorul Buiucani. Un bărbat de 66 de ani a fost spulberat de o mașină

Accident fatal în sectorul Buiucani. Un bărbat de 66 de ani a fost spulberat de o mașină

Un bărbat de 62 de ani a murit, accidentat de o mașină. Tragedia rutieră s-a produs în seara de 06 decembrie, în jurul orei 18.30, la intersecția dintre străzile Alba Iulia și Liviu Deleanu din sectorul Buiucani al capitalei. Ofițerul de presă de la Poliția Capitalei,...

( ) Citeşte tot articolul

Media 7 Decembrie 2019, ora: 00:01

PORTRETUL STATALISTULUI MOLDOVEAN

PORTRETUL STATALISTULUI MOLDOVEAN Foto: colaj

1. Grăiesc moldovenește. 2. Al Doilea Război Mondial este Marele Război pentru apărarea Patriei. 3. 9 mai e ziua Biruinței asupra cotropitorilor fasciști. 4. Uniunea Sovietică a fost țara cu care mă mândresc cel mai mult. 5. Republica Moldova trebuie să intre în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 6 Decembrie 2019, ora: 17:58

Viorel Morari: Acuzațiile care mi se aduc, par a fi „trase la indigo” cu cele din aprilie 2019

Viorel Morari: Acuzațiile care mi se aduc, par a fi „trase la indigo” cu cele din aprilie 2019

 Procurorul-șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, răspunde acuzațiilor care i-au fost aduse prin intermediul unei scrisori anonime, intitulată „Mafia Procurorilor”, menționând că are un sentiment de „deja vu”, după ce, în primăvara...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 6 Decembrie 2019, ora: 17:47

Pe cine ai mereu în gânduri, în funcție de zodie

Pe cine ai mereu în gânduri, în funcție de zodie

Gândurile noastre aleargă întruna, dar anumite subiecte ocupă locul central în mintea noastră. Oricât am rătăci, în trecut sau în viitor, ne întoarcem mereu la anumite persoane sau preocupări, față de care avem sentimente profunde sau care ne...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 6 Decembrie 2019, ora: 17:37

Alarmant! Numărul violurilor şi al tâlhăriilor a crescut cu aproape 80%, în Capitală

Alarmant! Numărul violurilor şi al tâlhăriilor a crescut cu aproape 80%, în Capitală

Potrivit Biroului Naţional de Statistică, în ianuarie-septembrie 2019, numărul infracţiunilor înregistrate a constituit 7.552 cazuri şi s-a majorat cu 325 cazuri, în comparaţie cu ianuarie-septembrie 2018. Infracţiunile comise pe teritoriul municipiului Chişinău...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 6 Decembrie 2019, ora: 17:31

Megaincendiu de mărimea unei metropole, scăpat de sub control în Australia. Pompierii sunt neputincioși

Megaincendiu de mărimea unei metropole, scăpat de sub control în Australia. Pompierii sunt neputincioși

Mai multe incendii de pădure din Australia au fuzionat şi au creat un singur „mega-focar”, care arde de acum într-o manieră necontrolată la nord de Sydney, au anunţat vineri autorităţile locale, care şi-au recunoscut neputinţa în faţa flăcărilor devastatoare,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 6 Decembrie 2019, ora: 17:28

Descoperire neaşteptată: Alcoolul a salvat omenirea

Descoperire neaşteptată: Alcoolul a salvat omenirea

Strămoşii oamenilor ar fi fost salvaţi de la extincţie de consumul de alcool, cred oamenii de ştiinţă care au studiat obiceiurile alimentare ale primatelor de acum milioane de ani, relatează The Independent. Evoluţia capacităţii de a metaboliza alcoolul e posibil să îi fi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 6 Decembrie 2019, ora: 16:17

Harta spionilor ruși infiltrați în Europa. Țările în care au activat rețele întregi de agenți ai Moscovei

Harta spionilor ruși infiltrați în Europa. Țările în care au activat rețele întregi de agenți ai Moscovei

Serviciile secrete americane în colaborare cu cele europene, semnalează o activitate tot mai intensă a GRU, serviciul de informații militare al Rusiei, pe teritoriul statelor europene.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 6 Decembrie 2019, ora: 16:02

Ion Ceban: Am discutat cu primarul Kievului, Vitalii Kliciko, despre perspectivele de colaborare dintre capitalele noastre

Ion Ceban: Am discutat cu primarul Kievului, Vitalii Kliciko, despre perspectivele de colaborare dintre capitalele noastre

Acordul de cooperare dintre Chișinău și Kiev, care de mult timp nu mai este funcțional, va fi actualizat în curând. Primarul Capitalei Ion Ceban a făcut această declarație după o întrevedere cu primarul de Kiev, Vitali Kliciko. 

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)