Astăzi 25 Februarie 2020, Marţi - Ultima actualizare la 24 Februarie 2020
Abonamente

Horoscop 15 August 2019, ora 08:54

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 15 AUGUST 2019. LUNĂ PLINĂ ÎN ZODIA VĂRSĂTOR

Marime Font

 aHoroscopul zilei de 15 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător vor avea parte de fenomenul de Lună Plină întocmai în semnul lor, cu impact asupra personalității.

Luna Plină simbolizează încheierea unei etape din viața noastră pentru a face loc altui capitol nou. Fiecare persoană, în funcție de zodia și ascendentul său, va trage niște concluzii finale într-un anumit sector de viață. Toate aceste încheieri vorbesc, într-un fel sau altul, despre evoluție. Această Lună Plină, grație faptului că se formează în Vărsător, ne cere să ne întoarcem atenția de la noi înșine către ceilalți, către umanitate și va avea o influență puternică timp de aproximativ două săptămâni.

Luna Plină în zodia Vărsător se formează în opoziție cu Soarele din Leu, dar și cu Venus (iubirea, relațiile) din Leu, prin urmare ne poate favoriza niște decizii, niște concluzii legate de iubire, de cum o percepem, de cum o manifestăm și de cum știm să o primim, de aceea nu este exclus ca unele relații care nu funcționează sau care ne îngrădesc, ne pun limite, să se încheie acum. Pe de altă parte, există și un aspect tensionat cu Pluton (transformarea, frica) din zodia Capricorn, dar și cu Marte (acțiunea) din zodia Leu. Cu alte cuvinte, dacă vrem să ne afirmăm, să ieșim în față și ssă ne facem remarcați, trebuie să ne învingem temerile, fricile interioare și să acționăm cu mai multă încredere în noi, dar cu generozitate față de ceilalți.

Loading...


Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 15 august 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor trage concluzii referitoare la pieteni și la orice fel de grup din care fac parte. Este posibil ca nativii să se despartă acum de cei cu care nu mai rezonează, dar totodaată, este posibil ca o relație de prietenie să se transforme într-una de iubire sau invers. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce curajul de a spune lucrurilor pe nume și a lua decizii radicale spre binele tuturor.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 15 august 2019
Pentru nativii din zodia Taur această Lună Plină va aduce concluzii referitoare la statutul socio-profesional. Nu este exclus ca pentru majoritatea să se încheie o etapă referitoare la carieră, să se producă o schimbare de aspirații, ideauri și astfel să se pună punct unui loc de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să dea dovadă de curaj și să nu renunțe la visele lor, oricât de imposibil de atin ar părea.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 15 august 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de încheierea unui capitol referitor la principiile de viață, la sistemul de valori, la credințe. Nativii pot lua niște decizii radicale cu privire la un context care-i leagă/dezleagă de străinătate. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să aibă curaj să-și urmeze visurile și aspirațiile.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 15 august 2019
Această Lună Nouă le va aduce nativilor din zodia Rac ocazia să încheie un capitol care priviște zona financiară, mai exact banii pe care-i dețin împreună cu alții. Aspectul, de la caz la caz, poate aduce finalizarea unui partaj, primirea unei moștenii, încheierea unui credit, returnarea unri datorii. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce o mai mare nevoie de pasiune în cuplu, de intimitate.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 15 august 2019
Cei născuți în zodia Leu vor avea ocazia ca în această perioadă să încheie o poveste de iubire care nu mai funcționează, să pună punct unui parteneriat, fie domestic, fie profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să dea dovadă de curaj și determinare și să nu se teamă de singurătate sau de un nou capitol care dorește să se deschidă înaintea lor.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 15 august 2019
Odată cu acest context de Lună Plină în Vărsător este foarte posibil ca celor născuți în zodia Fecioară să le revină în actualitate o serie de probleme de sănătate mai vechi care acum să necesite vindecare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce încheierea unei etape care ține de locul de muncă, de colegi și situația profesională.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 15 august 2019
Cei născuți în zodia Balanță au parte de această Lună Plină pe casa sentimentală. Este posibil ca o poveste de iubire care nu-i mai reprezintă să se încheie acum, însă, pe de altă parte, de la caz la caz, poate fi vorba de apariția unei sarcini sau de conturarea unui nou capitol în relația cu copiii. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să aibă mai mult curaj pentru a-și pune în practică ideile, hobby-urile și pasiunile.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 15 august 2019
Nativii din zodia Scorpion pot încheia o situație care vizează familia și locuința. Este posibil ca aceștia să-și dorească să se mute în propria casă, să încheie un proces de vânzare/cumpărare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să aibă curaj să discute cu părinții propriile nemulțumiri sau dureri, să vindece traume din copilărie.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 15 august 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de încheierea unui capitol care privește studiile, comunicarea, cursurile. Nativii pot culege roadele unui discurs, unui interviu, pot primi o diplomă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător susține acei nativi care dau examene și îi sfătuiește să aibă curaj, să nu se teamă de dialogul deschis și să-și înfrângă temerile dacă trebuie să susțină o ședință.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 15 august 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor încheia o etapă financiară. Nativii pot reuși obținerea unui salariu mai bun, pot culege roadele unei colaborări, unui proiect personal, pot primi o primă și nu este exclus să-și schimbe locul de muncă cu unul mai bine plătit. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să-și schimbe viziunea, modul în care se raportează la bani.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 15 august 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de această Lună Plină întocmai în semnul lor. Nativii pot să-și schimbe niște principii fundamentale, modul în care se raportează la cei din jur, pot trage noi concluzii referitoare la modul în care relaționează, interacționeză cu partenerul de viață. De asemenea, pot încheia o etapă profesională și pot culege roadele în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce o schimbare legată de stilul de viață.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 15 august 2019
Este o Lună Plină impactantă pentru cei născuți în zodia Pești care pot avea parte de transformări profunde la nivel subconștient. Nativii se pot confrunta cu o serie de frici și temeri, însă dacă acestea vor ieși la suprafață va fi pentru că trebuie vindecate. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să-și asculte mai mult intuiția și mai puțin rațiunea. Este o perioadă favorabilă meditației și introspecției.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 19:19

IURIE RENIȚĂ: Dodon, incurabil de sindromul Stockholm

IURIE RENIȚĂ: Dodon, incurabil de sindromul Stockholm

Cel mai antinațional, cel mai fariseic, cel mai corupt, cel mai demagogic, cel mai petrecăreț, dar și cel mai trădător președinte din istoria Republicii Moldova elogiază (pentru a câtă oară!) toate sărbătorile sovietice și rusești, dar mai ales pe cele militare. Acest individ,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 19:06

Horoscop DRAGOSTE săptămânal 24 februarie – 1 martie 2020. Un nou început!

Horoscop DRAGOSTE săptămânal 24 februarie – 1 martie 2020. Un nou început!

Horoscop dragoste. Iata horoscop saptamanal dragoste pentru 24 februarie – 1 martie 2020. Aceasta saptamana contine celebra zi de 29 februarie cu care ne intalnim doar o data la 4 ani si este sambata, fiind urmata si de martisor si de debutul calendaristic al primaverii, deci ne asteapta un...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 18:13

Peste 40% din respondenţii unui sondaj consideră că înfiinţarea Blocului electoral Unirea este o idee bună

Peste 40% din respondenţii unui sondaj consideră că înfiinţarea Blocului electoral Unirea este o idee bună

Peste 40% din cetăţeni consideră că ideea înfiinţării Blocului electoral Unirea ar fi o idee bună. De cealaltă parte, circa 33% consideră că ideea este una proastă. Este rezultatul unui sondaj realizat de Compania sociologică IMAS.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 18:07

Uniunea Europeană oferă un grant de 1.2 milioane de euro pentru ca Bălțiul lui Usatîii să poate cumpăra troleibuze noi / De ce nu-i dau bani „frații ruși”?

Uniunea Europeană oferă un grant de 1.2 milioane de euro pentru ca Bălțiul lui Usatîii să poate cumpăra troleibuze noi / De ce nu-i dau bani „frații ruși”? Foto: Usatîi și UE

Locuitorii municipiului Bălți vor beneficia de transport public mai bun și mai prietenos mediului grație achiziției planificate a aproximativ zece troleibuze noi, finanțate de BERD și Fondul „Parteneriatul pentru Eficiență Energetică și Mediu din Europa de Est” (E5P)....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 17:26

ZIPhouse și Artcor te invită la o nouă ediție de Trendsetting Event cu Polina Stepanova

ZIPhouse și Artcor te invită la o nouă ediție de Trendsetting Event cu Polina Stepanova

 Sâmbătă, 14 martie, ZIPhouse și Artcor te invită la o nouă ediție de Trendsetting Event cu Polina Stepanova, profesoară și expertă de la cel mai cotat institut de modă din Italia și parte din top 10 instituții de modă din lume - POLIMODA (Florența), președintele căruia...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 17:00

Pentru aderarea Moldovei în UE pledează 60% dintre cetățenii. Pentru Igor Dodon ar vota DOAR 35%

Pentru aderarea Moldovei în UE pledează 60% dintre cetățenii. Pentru Igor Dodon ar vota DOAR 35% Foto: foto simbol

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidențiale, actualul președinte Igor Dodon ar lua 35% din voturi, iar liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu ar acumula 25 la sută, arată datele unui sondaj realizat de IMAS la comanda companiei „Public Media”. Cei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 16:39

INVESTIGAȚIE / Mitul calității apei din Nistru. Beneficiarii poluării

INVESTIGAȚIE / Mitul calității apei din Nistru. Beneficiarii poluării

● Nistrul este foarte poluat și prezintă pericol pentru sănătatea oamenilor; conține droguri, pesticide, preparate farmaceutice și substanțe chimice.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 24 Februarie 2020, ora: 15:31

BREAKING NEWS /// CCR a decis: Desemnarea lui Ludovic Orban nu e constituţională

BREAKING NEWS /// CCR a decis: Desemnarea lui Ludovic Orban nu e constituţională

Curtea Constituțională a stabilit că există conflict juridic de natură constituțională între Președinție și Parlament din cauza desemnării lui Ludovic Orban în funcția de premier de către șeful statului Klaus Iohannis.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 14:27

FOTO // Un cerb nobil înscris în Cartea Roșie, vânat de braconieri la Strășeni. Potrivit unor informații, poliția locală ar încerca să mușamalizeze cazul

FOTO // Un cerb nobil înscris în Cartea Roșie, vânat de braconieri la Strășeni. Potrivit unor informații, poliția locală ar încerca să mușamalizeze cazul

Un cerb nobil inclus în Cartea Roșie a Republicii Moldova ar fi fost vânat aseară de braconieri în localitatea Lozova din raionul Strășeni. Potrivit unor informații, care urmează a fi verificate, responsabili din cadrul Inspectoratului de Poliție Strășeni ar...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 14:24

Crimă la STRĂȘENI. Un bărbat și-ar fi înjunghiat soția, cu care se află în proces de divorț și a lăsat-o să zacă într-un șopron

Crimă la STRĂȘENI. Un bărbat și-ar fi înjunghiat soția, cu care se află în proces de divorț și a lăsat-o să zacă într-un șopron

 Ofițerul de presă de la IP Strășeni, Silvia Vetcu, a declarat că la 23.02.2020, ora 16:22 poliția din Strășeni a fost sesizată prin intermediul serviciului 112, de un locuitor al s. Dolna r. Strășeni în vârstă de 43 ani, care a comunicat că soția sa, s-a tăiat la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 13:23

ULTIMA ORĂ /// COD GALBEN la nivel național privind noul coronavirus

ULTIMA ORĂ /// COD GALBEN la nivel național privind noul coronavirus

„Se contată gradul de alertă Cod galben la nivel național referitor la situația epidemiologică prin infecția cu COVID -19 existând riscul posibil de declanșare a urgenței de sănătate”, se arată în proiectul de hotărâre al Comisiei pentru sănătate publică, întrunită astăzi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 13:13

opinie Este cazul unificării Irlandei relevant pentru o posibilă reunificare a României cu Republica Moldova?

Este cazul unificării Irlandei relevant pentru o posibilă reunificare a României cu Republica Moldova?

Fine Gael avea toate datele pentru a câştiga alegerile din Irlanda organizate pe data de 9 februarie. Liderul său, Leo Varadkar, a devenit cel mai tânăr prim - ministru al Irlandei, la 38 de ani, cu trei ani în urmă. Negocierile UE cu Marea Britanie legate de Brexit au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 12:48

Conducere de vârf a CHEFUIT la Ambasada Rusă alături de reprezentanții regimului marionetă de la Tiraspol

Conducere de vârf a CHEFUIT la Ambasada Rusă alături de reprezentanții regimului marionetă de la Tiraspol

Mai mulți oficiali moldoveni, inclusiv președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi și unii miniștri din Guvernul Chicu, au participat ieri, 23 februarie, la „primirea solemnă” organizată de Ambasada Federației Ruse la Chișinău cu ocazia zilei armatei sovietice de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 12:42

CORONAVIRUS /// Pieţele internaţionale sunt în CĂDERE LIBERĂ

CORONAVIRUS /// Pieţele internaţionale sunt în CĂDERE LIBERĂ

Bursa de la Bucureşti a deschis luni dimineaţă în scădere cu 3%, pe fondul informaţiilor legate de extinderea coronavirus, acţiunile Banca Transilvania marcând un minus de 3,12%, cele ale BRD cu -2,9%, Purcari Wineries -5,9% şi Romgaz -3,8%.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 12:36

SONDAJ /// 65% din cetățeni SUNT ÎMPOTRIVA unei „guvernări” pd-psrm

SONDAJ /// 65% din cetățeni SUNT ÎMPOTRIVA unei „guvernări” pd-psrm

Întrebați, care este cea mai bună soluție pentru Republica Moldova, doar 35% din respondenți ar fi spus că ar fi Colaborarea/coaliţia PSRM cu PDM. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 12:33

Andrian Candu îl acuză pe Nichiforciuc că ar avea afaceri NEDECLARATE în România și R. Moldova

Andrian Candu îl acuză pe Nichiforciuc că ar avea afaceri NEDECLARATE în România și R. Moldova

Liderul grupului „Pro Moldova” Andrian Candu spune că sunt foarte mulți democrați nemulțumiți de situația din partid și „sunt pe punctul de a se determina cu ieșirea lor din PDM” și sunt așteptați în echipa „Pro Moldova”, care se va transforma...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 12:01

Viktor Gușan, oligarhul de la Sheriff, deține imobile, o insulă, terenuri în Ucraina dar și pașaport

Viktor Gușan, oligarhul de la Sheriff, deține imobile, o insulă, terenuri în Ucraina dar și pașaport

Oligarhul din regiunea separatistă transnistreană, Viktor Gușan, unul dintre conducătorii holdingului Sheriff, are afaceri și un imperiu imobiliar în Ucraina, se arată într-o investigație a Europei Libere. Afaceristul separatist este considerat beneficiarul numărul unu urmare...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 11:55

SIBIU: Spaţiu special amenajat pentru pacienţi suspecţi de CORONAVIRUS la Spitalul Judeţean

SIBIU: Spaţiu special amenajat pentru pacienţi suspecţi de CORONAVIRUS la Spitalul Judeţean

 Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu are pregătit un spaţiu special, amenajat în cadrul Secţiei Clinice Boli Infecţioase, pentru izolarea pacienţilor suspecţi de coronavirus, a declarat luni, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Decebal Todăriţă....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 11:50

De teama coronavirusului, autoritățile chineze au amânat Congresul Partidului Comunist

De teama coronavirusului, autoritățile chineze au amânat Congresul Partidului Comunist

Autoritățile chineze au amânat Congresul Partidului Comunist, care trebuia să aibă loc în Beijing, de teama coronavirusului. Anunțul a fost făcut astăzi, în contextul în care numărul morților a se apropie de 2.600 doar în China.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)