Astăzi 17 Noiembrie 2019, Duminică - Ultima actualizare la 16 Noiembrie 2019
Abonamente

Horoscop 15 August 2019, ora 08:54

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 15 AUGUST 2019. LUNĂ PLINĂ ÎN ZODIA VĂRSĂTOR

Marime Font

 aHoroscopul zilei de 15 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător vor avea parte de fenomenul de Lună Plină întocmai în semnul lor, cu impact asupra personalității.

Luna Plină simbolizează încheierea unei etape din viața noastră pentru a face loc altui capitol nou. Fiecare persoană, în funcție de zodia și ascendentul său, va trage niște concluzii finale într-un anumit sector de viață. Toate aceste încheieri vorbesc, într-un fel sau altul, despre evoluție. Această Lună Plină, grație faptului că se formează în Vărsător, ne cere să ne întoarcem atenția de la noi înșine către ceilalți, către umanitate și va avea o influență puternică timp de aproximativ două săptămâni.

Luna Plină în zodia Vărsător se formează în opoziție cu Soarele din Leu, dar și cu Venus (iubirea, relațiile) din Leu, prin urmare ne poate favoriza niște decizii, niște concluzii legate de iubire, de cum o percepem, de cum o manifestăm și de cum știm să o primim, de aceea nu este exclus ca unele relații care nu funcționează sau care ne îngrădesc, ne pun limite, să se încheie acum. Pe de altă parte, există și un aspect tensionat cu Pluton (transformarea, frica) din zodia Capricorn, dar și cu Marte (acțiunea) din zodia Leu. Cu alte cuvinte, dacă vrem să ne afirmăm, să ieșim în față și ssă ne facem remarcați, trebuie să ne învingem temerile, fricile interioare și să acționăm cu mai multă încredere în noi, dar cu generozitate față de ceilalți.


Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 15 august 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor trage concluzii referitoare la pieteni și la orice fel de grup din care fac parte. Este posibil ca nativii să se despartă acum de cei cu care nu mai rezonează, dar totodaată, este posibil ca o relație de prietenie să se transforme într-una de iubire sau invers. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce curajul de a spune lucrurilor pe nume și a lua decizii radicale spre binele tuturor.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 15 august 2019
Pentru nativii din zodia Taur această Lună Plină va aduce concluzii referitoare la statutul socio-profesional. Nu este exclus ca pentru majoritatea să se încheie o etapă referitoare la carieră, să se producă o schimbare de aspirații, ideauri și astfel să se pună punct unui loc de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să dea dovadă de curaj și să nu renunțe la visele lor, oricât de imposibil de atin ar părea.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 15 august 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de încheierea unui capitol referitor la principiile de viață, la sistemul de valori, la credințe. Nativii pot lua niște decizii radicale cu privire la un context care-i leagă/dezleagă de străinătate. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să aibă curaj să-și urmeze visurile și aspirațiile.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 15 august 2019
Această Lună Nouă le va aduce nativilor din zodia Rac ocazia să încheie un capitol care priviște zona financiară, mai exact banii pe care-i dețin împreună cu alții. Aspectul, de la caz la caz, poate aduce finalizarea unui partaj, primirea unei moștenii, încheierea unui credit, returnarea unri datorii. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce o mai mare nevoie de pasiune în cuplu, de intimitate.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 15 august 2019
Cei născuți în zodia Leu vor avea ocazia ca în această perioadă să încheie o poveste de iubire care nu mai funcționează, să pună punct unui parteneriat, fie domestic, fie profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să dea dovadă de curaj și determinare și să nu se teamă de singurătate sau de un nou capitol care dorește să se deschidă înaintea lor.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 15 august 2019
Odată cu acest context de Lună Plină în Vărsător este foarte posibil ca celor născuți în zodia Fecioară să le revină în actualitate o serie de probleme de sănătate mai vechi care acum să necesite vindecare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce încheierea unei etape care ține de locul de muncă, de colegi și situația profesională.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 15 august 2019
Cei născuți în zodia Balanță au parte de această Lună Plină pe casa sentimentală. Este posibil ca o poveste de iubire care nu-i mai reprezintă să se încheie acum, însă, pe de altă parte, de la caz la caz, poate fi vorba de apariția unei sarcini sau de conturarea unui nou capitol în relația cu copiii. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să aibă mai mult curaj pentru a-și pune în practică ideile, hobby-urile și pasiunile.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 15 august 2019
Nativii din zodia Scorpion pot încheia o situație care vizează familia și locuința. Este posibil ca aceștia să-și dorească să se mute în propria casă, să încheie un proces de vânzare/cumpărare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să aibă curaj să discute cu părinții propriile nemulțumiri sau dureri, să vindece traume din copilărie.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 15 august 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de încheierea unui capitol care privește studiile, comunicarea, cursurile. Nativii pot culege roadele unui discurs, unui interviu, pot primi o diplomă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător susține acei nativi care dau examene și îi sfătuiește să aibă curaj, să nu se teamă de dialogul deschis și să-și înfrângă temerile dacă trebuie să susțină o ședință.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 15 august 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor încheia o etapă financiară. Nativii pot reuși obținerea unui salariu mai bun, pot culege roadele unei colaborări, unui proiect personal, pot primi o primă și nu este exclus să-și schimbe locul de muncă cu unul mai bine plătit. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să-și schimbe viziunea, modul în care se raportează la bani.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 15 august 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de această Lună Plină întocmai în semnul lor. Nativii pot să-și schimbe niște principii fundamentale, modul în care se raportează la cei din jur, pot trage noi concluzii referitoare la modul în care relaționează, interacționeză cu partenerul de viață. De asemenea, pot încheia o etapă profesională și pot culege roadele în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce o schimbare legată de stilul de viață.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 15 august 2019
Este o Lună Plină impactantă pentru cei născuți în zodia Pești care pot avea parte de transformări profunde la nivel subconștient. Nativii se pot confrunta cu o serie de frici și temeri, însă dacă acestea vor ieși la suprafață va fi pentru că trebuie vindecate. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să-și asculte mai mult intuiția și mai puțin rațiunea. Este o perioadă favorabilă meditației și introspecției.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 21:59

 Valeriu Pasat, Ambasador extraordinar și plenipotențiar al Republicii Moldova în Federația Rusă, Kazahstan ș Finlanda în perioada 1994-1997, ministru al Apărării (1997-1999), ministru al Securității Naționale (1999-2000), director al Serviciului de Informații și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 15:03

Mihai Bologan: ”Ministrul Justiției a dat cele mai mari diferențe de note, fiind întrecută doar de reprezentantul PSRM”

Mihai Bologan: ”Ministrul Justiției a dat cele mai mari diferențe de note, fiind întrecută doar de reprezentantul PSRM”

 Expertul Mihai Bologan a analizat din punct de vedere statistic  punctajele oferite de fiecare membru al Comisiei pentru selectarea procuror general, în cadrul concursului organizat de Ministerul Justiției

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 11:10

Mesaj misterios descoperit în ADN-ul uman! Originea omenirii, revelată

Mesaj misterios descoperit în ADN-ul uman! Originea omenirii, revelată

Gregg Braden, autor de bestselleruri New York Times, este recunoscut la nivel internaţional ca pionier în crearea unei punţi între ştiinţă și spiritualitate. În timpul cercetărilor, Braden a descoperit ce se ascunde în ADN-ul uman și care ar fi de fapt proveniența rasei umane.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 11:03

Cristian Hrițuc // Năstase și declarațiile mincinoase care i s-au întors cu efect de bumerang

Cristian Hrițuc // Năstase și declarațiile mincinoase care i s-au întors cu efect de bumerang

Politicienii fac de multe ori declarații exagerate. De multe ori, ele sunt făcute în timpul campaniei electorale, pentru a mări mobilizarea propriului electorat sau pentru a crea o stare puternică emoțională în rândul populației, ca mai apoi să beneficieze din punct de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 10:12

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, SÂMBĂTA 16 NOIEMBRIE 2019. Luna în Rac activează nevoia de ACASĂ!

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, SÂMBĂTA 16 NOIEMBRIE 2019. Luna în Rac activează nevoia de ACASĂ!

 Luna este in Rac deci intreaga zi este orientata spre familie si stari emotionale fluctuante. Pentru fiecare, familie poate sa insemne altceva. Ce inseamna pentru tine ceva familiar? Asta iti vei dori sa faci sau sa ai acum. Tanjim azi dupa acel sentiment, ceva care sa ne faca sa ne simtim...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:59

Tăierile ilegale de pădure din România ajung pe Netflix într-un documentar/ VIDEO

Tăierile ilegale de pădure din România ajung pe Netflix într-un documentar/ VIDEO

Noul documentar de pe Netflix te va ajuta să înțelegi mai bine toate problemele care se nasc din tăierile ilegale de păduri din România. Broken este un nou documentar de investigație care identifică și deconstruiește sistemele care fac produsele de consum să fie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:55

Inventatorii care au creat piele artificială din cactus/ FOTO

Inventatorii care au creat piele artificială din cactus/ FOTO

În efortul pentru protecția animalelor și adoptarea unui stil de viață vegan, doi inventatori din Mexic au creat o alternativă la piele naturală din cactus. Fibra unui anumit tip de cactus intitulat nopal a fost transformată în imitație de piele de către doi inventatori...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:29

Accident grav pe șoseaua Balcani. Un automobil a intrat violent într-un TIR

Accident grav pe șoseaua Balcani. Un automobil a intrat violent într-un TIR

Un automobil a intrat violent intr-un TIR, in aceasta noapte, pe soseaua Balcani. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:26

Și-a găsit nepotul mort în casă, iar pe amicul său în comă, din cauza drogurilor

Și-a găsit nepotul mort în casă, iar pe amicul său în comă, din cauza drogurilor

Un tânăr de 20 de ani a murit, iar altul de 18 ani a fost transportat la spital în comă de gradul II, după ce s-au intoxicat cu droguri. Aceștia au fost găsiți ieri, 14 noiembrie, în jurul 16:15, de către bunica unuia dintre ei, într-o casă din orașul Criuleni,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:23

O minoră din Chișinău, în vârstă de 14 ani, a încercat să se sinucidă chiar în timpul orelor

O minoră din Chișinău, în vârstă de 14 ani, a încercat să se sinucidă chiar în timpul orelor

O minoră din Chişinău a ajuns la Institutul Mamei şi Copilului, după ce a încercat să se sinucidă, chiar în timpul orelor. Incidentul a avut loc la un liceu din Capitală, în urmă cu câteva zile.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:21

Noul ministru al Educației, unul dintre autorii manualului de istorie antiromanesc

Noul ministru al Educației, unul dintre autorii manualului de istorie antiromanesc

Se pare că odată cu noul Guvern Chicu, prin numirea unui personaj suspect la funcția de ministru al Educației, Cercetării și Culturii; Republica Moldova va face un pas înapoi. Corneliu Popovici este unul dintre autorii de tristă faimă ai manualelor de istorie integrată, repartizate în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:19

Alegeri prezidenţiale 2019: Adresele unor secţii de votare organizate în străinătate, modificate pentru turul doi

Alegeri prezidenţiale 2019: Adresele unor secţii de votare organizate în străinătate, modificate pentru turul doi

Ministerul Afacerilor Externe anunţă că a solicitat Autorităţii Electorale Permanente modificarea adreselor unor secţii de votare organizate în străinătate în contextul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, ca urmare a unor situaţii obiective....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 08:10

Opinie la București: Cine nu respectă interesele românești în R.Moldova - retrasă cetățenia română

Opinie la București: Cine nu respectă interesele românești în R.Moldova - retrasă cetățenia română

 Fostul consilier prezidențial și expert în securitate națională din România, Iulian Fota, susține că odată cu instalarea președintelui României pentru un al doilea mandat, ar trebui acordată o atenție specială situației din Republica Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 07:44

In Memoriam: Doctor Vadim Hotineanu

In Memoriam: Doctor Vadim Hotineanu

 În această seară am aflat cu multă întristare despre plecarea în veșnicii a Dlui Vadim Hotineanu. Am avut onoarea să-l cunosc pe Dl Hotineanu cu 21 de ani în urmă. De-a lungul acestor ani am reușit să clădim o relație bună de prietenie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 03:53

Dezvăluiri ale fostului șef-adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc: Andrei Năstase mi-a propus să rămân în funcție, dar am refuzat

Dezvăluiri ale fostului șef-adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc: Andrei Năstase mi-a propus să rămân în funcție, dar am refuzat

Andrei Năstase i-a propus lui Gheorghe Cavcaliuc să rămână la minister, atunci când a venit la șefia MAI. Dezvăluirile au fost făcute de Cavcaliuc la emisiunea Zi de Zi, la Publika TV.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 22:19

Peste 2.4 milioane de persoane s-au înregistrat pentru a obține noul statut de ședere în Marea Britanie. Un sfert dintre aceștia s-au înregistrat doar în luna octombrie. Peste 2.4 milioane de persoane s-au înregistrat pentru a obține noul statut de ședere...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 22:12

Durerea de călcâie apare din ce în ce mai des și în majoritatea cazurilor nu este cauzată de o accidentare. La început poate fi de o intensitate redusă, dar este posibil să devină severă și să te împiedice să te miști liber. Durerea de călcâie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 21:58

Acești nativi nu suportă oamenii falși, trădătorii și mincinoșii, prin urmare vor deveni dușmani de temut când au de-a face cu astfel de persoane. Descoperă cele patru zodii pe care nu le superi niciodată: Taur Nativii din zodia Taur sunt toleranți și pot trece cu vederea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 21:48

Un copil supradotat din Belgia e pe cale să-şi ia diploma de licenţă la doar 9 ani. Laurent Simons studiază inginerie electrică la Universitatea Tehnologică din Eindhoven – un curs apreciat ca fiind foarte solicitant chiar şi de studenţii mai în vârstă. Laurent...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 21:37

 Laurențiu Duță, solistul trupei 3 Sud-Est, a fost la un pas de moarte din cauza unei banale furculițe din plastic. Artistul a comandat mâncare la un hotel din Pitești, acolo unde era cazat. În timp ce mânca, furculița din plastic s-a rupt și o bucată ascuțită din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 21:33

Doi indivizi suspectaţi de implicare într-un plan de asasinare a preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron, au fost inculpaţi vineri pentru activităţi teroriste, informează Mediafax.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Noiembrie 2019, ora: 21:32

 A decedat medicul Vladimir Hotineanu. Este „o pierdere imensă pentru întreaga comunitate medicală din Republica Moldova. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, se arată într-un mesaj al Spitalului „Repromed”.

( ) Citeşte tot articolul

Eveniment 15 Noiembrie 2019, ora: 17:38

O piesă care a făcut istorie va fi repusă în scenă la Chișinău. Legendarul actor român Florin Piersic și inconfundabila Medeea Marinescu invită la spectacolul ”Străini în noapte”, în regia maestrului Radu Beligan.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)