Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 15 FEBRUARIE 2020. SCORPIONII DEVIN CUCERITORI

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 15 februarie 2020
Cei născuți în zodia Berbec vor activa o serie de frici și temeri și vor fi foarte suspicioși cu tot ce se petrece în jurul lor. Nativii pot fi interpretați de ceilalți ca fiind certăreți și iscoditori. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce niște probleme cu banii sau pentru unii poate fi vorba de niște nereguli descoperite în acte sau penalități pe care trebuie să le plătească.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 15 februarie 2020
Cei născuți în zodia Taur au șanse foarte mari să dezvolte o adevărată furtună într-un pahar cu apă, iar aspectul se conturează în zona partenerială. Fie că este vorba de neînțelegeri în cuplu, fie că este vorba de supoziții care iau amploare, nativii riscă să intră în conflicte cu partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce chef de distracție și petrecere a timpului într-un mod excentric.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 15 februarie 2020
Cei născuți în zodia Gemeni pot fi acuzați pe nedrept pentru o situație cu care nu au avut de-a face. Nativii se vor răzvrăti și pot fi destul de conflictuali, iar sfatul este să încerce pe cale diplomată să rezolve neînțelegerea. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că se pot confrunta cu probleme de sănătate care vizează în special zona capului. Poate fi vorba și de răceli cauzate de rezistența slăbită a organismului.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 15 februarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Rac, ziua de azi poate aduce trăiri afective intense, dar și risc de ceartă în relațiile care nu au un fundament solid sau care sunt la început. Horoscopul de azi pentru zodia Rac favorizează puternic creativitatea și orice demers artistic. Mulți nativi pot avea parte de succese dacă lucrează într-un astfel de mediu sau participă la concursuri de profil.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 15 februarie 2020
Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de tensiuni și dizarmonie în relațiile cu membrii familiei. Pot lua naștere conflicte din nimicuri sau ca urmare a unor acțiuni trecute care, însă, abia acum sunt analizate. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce probleme legate de bunul mers al activităților casnice. Posibil ca nativii să aibă un sentiment de repulsie față de curățenie sau orice altă activitate domestică.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 15 februarie 2020
Nu este cea mai favorabilă zi pentru deplasări și scurte călătorii, în sensul că cei născuți în zodia Fecioară pot întâmpina probleme la drum de natura conflictelor de grup, dacă pleacă însoțiți. a neconcordanțelor de program. Unii nativi pot ajunge la destinație și pot descoperi nereguli. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce tensiuni în relații, critici și reproșuri din partea celor apropiați.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 15 februarie 2020
Cei născuți în zodia Balanță se pot stresa și enerva din cauza unor situații financiare apărute pe neașteptate. Nativii pot fi puși să plătească o sumă de bani în plus, pot primi bani mai puțin la salariu, pot afla că un bonus, o primă a fost sistată. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să fie atenți la plățile pe care le fac pentru că pot apărea nereguli și greșeli în acte și înscrisuri.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 15 februarie 2020
Cei născuți în zodia Scorpion sunt seducători și dau dovadă de un plus de sex-appeal, aspect care-i va ajuta să obțină ceea ce-și doresc de la cei din jur, în special de la partenerul de viață. Moment bun pentru cei singură să cucerească. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce intuiție, creativitate și trăiri intense, profunde în plan emoțional și sentimental.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 15 februarie 2020
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de mult tumult sufletesc în această zi. Nativii pot retrăi niște amintiri, se pot confrunta cu trecutul, cu situații pe care credeau că le-au depășit. Nu este exclus ca o persoană cu care au avut o relație mai demult să revină în viața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să fie mai atenți la starea psihică și emoțională pentru că pot avea o cădere nervoasă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 15 februarie 2020
Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de situații mai puțin plăcute în anturaj. Nativii se pot certa cu un prieten, pot fi dezamăgiți de o atitudine a cuiva apropiat și vor spune lucrurilor pe nume. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia de a se îndepărta de un grup de prieteni și pot exagerat de sinceri în declararea motivelor, aspect care poate răni.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 15 februarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Vărsător ziua de azi aduce o dorință profundă și intensă de a demonstra cuiva ceva. Poate fi vorba de spălarea imaginii în fața unei persoane care reprezintă o autoritate în fața nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce o mare încredere în sine și acțiuni în consecință, dar care trebuie, însă, analizate cu atenție pentru că pot fi, de fapt, ambiții mascate.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 15 februarie 2020
Cei născuți în zodia Pești pot avea adevărate epifanii astăzi și sunt sfătuiți să-și asculte intuiția. Moment bun pentru creativitate, pentru dezvoltarea laturii spirituale prin studiu, dialog cu persoane evoluate. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce nevoia de a se îndepărta de tot ce este prea material și mulți nativi vor alege să se izoleze de cei din jur pentru a fi ei cu gândurile lor. Atenție! Pot fi luate decizii prea emoționale.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *