Astăzi 21 August 2019, Miercuri - Ultima actualizare la 20 August 2019
Abonamente

Horoscop 15 Iulie 2019, ora 06:14

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 15 IULIE 2019. PEȘTII POT ÎNCHEIA RELAȚII DE PRIETENIE

Marime Font

Horoscopul zilei de 15 iulie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 iulie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15 iulie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Pești pot încheia o relație de prietenie sau se pot îndepărta de un anturaj.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 15 iulie 2019
Cei născuți în zodia Berbec pot întâmpina unele obstacole, neplăceri, blocaje în desfășurarea activităților. Nativii pot afla informații legate de locul de muncă care să nu le placă și să-i incomodeze în desfășurarea sarcinilor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să aibă grijă cum abordează un dialog public sau cu autoritățile, inclusiv șefii.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 15 iulie 2019
Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de unele neînțelegeri, bariere legate de carieră. Nativii simt că nu-și pot pune în aplicare un plan, că nu-și pot atinge țelurile. Moment delicat în care este recomandat să nu se ia decizii radicale în această direcție. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce neplăceri legate de prieteni sau de persoane care aveau rolul de a-i susține în carieră.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 15 iulie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de blocaje și restrocționări financiare. Nativii pot renunța la o idee de a face bani din cauza unor neînțelegeri cu colaboratorii și asociații sau pot avea parte de obstacole venite din partea instituțiilor statului. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate amplifica niște discuții despre partaje, moșteniri, bani deținuți împreună cu alții, inclusiv împreună cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 15 iulie 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de blocaje majore în relația cu partanerul de viață. Nativii nu vor reuși să poarte un dialog, să stabilească niște reguli, să ajungă la un consens cu acesta. Zonă de ostilitate și nemulțumiri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să nu insiste pentru că rezolvarea situației cere timp. Probabil sunt adunate multe dezamăgiri la mijloc, care devin imposibil de trecut cu vederea în această perioadă.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 15 iulie 2019
Cei născuți în zodia Leu au parte de o stare generală proastă. Oboseala acumulată își poate spune cuvântul, iar nativii vor fi fără dispoziție, manifestând rigiditate, ostilitate și chiar nervozitate față de tot ce-i înconjoară. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere mai multă odihnă și amânarea activităților care-i pot copleși fizic și psihic.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 15 iulie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au tendința de a fi foarte critici și autoritari cu cei din jur, în special cu persoana iubită și cu copiii. Nativii sunt foarte raționali și devin imposibil de înduplecat. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce blocarea trăirilor interioare prin naesumarea unor sentimente, stări, trăiri.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 15 iulie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au parte de unele blocaje și restricționări care au legătură, de la caz la caz, cu locuința, cu țara sau cu membrii familiei sau comunitatea din care fac parte. Nativii pot fi conflictualiacasă ca urmare a suprasolicitărilor de la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să regândească o strategie profesională de atingere a scopurilor.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 15 iulie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de dialoguri stânjenitoare, neplăcute și iritante cu prietenii, cu frații sau cu persoane din anturajul apropiat, inclusiv cunoscuții ocazionali. Moment de nereușită în plan juridic, în lucrul cu instituțiile statului. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să aibă grijă la dialog și la modul de abordare a relașiilor de orice fel.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 15 iulie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de încurcături financiare menite să le dea niște planuri peste cap. Nativii pot întâmpina blocaje în primirea unei sume de bani, în achitarea unei datorii. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot fi amânate niște plăți, mai ales dacă și-au schimbat de curând locul de muncă sau și-au modificat niște condiții salariale și așteaptă primirea salariului.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 15 iulie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de blocaje și conflicte cu partenerii de afaceri și asociații. Se întrevăd dispute, renunțări, asocieri cu probleme, demersuri în instanțe. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să-și păstreze calmul și să dea dovadă de multă corectitudine și morașitate în acțiunile întreprinse în această perioadă.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 15 iulie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de o stare generală proastă, iar ceea ce simt fizic le va amprenta puternic și starea psihică. Nativii pot resimți efectele stresului și poate fi vorba de o suprasaturare a organismului care cere pauză, liniște, odihnă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să evite excesele de orice fel. Atenție majoră la bolile cronice!

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 15 iulie 2019
Cei născuți în zodia Pești au parte de conflicte cu prietenii, blocaje emoționale legate de aceștia și trăirea cu multă dezamăgire și nemulțumire a unei situații în anturaj. Posibilă înstrăinare de un grup de prieteni ca urmare a valorilor și principiilor diferite. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să nu mai amâne și să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă asta înseamnă îndepărtarea de un grup, ruperea unei relații de prietenie.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 20 August 2019, ora: 22:59

Curtea Constituțională a declarat inadmisibilă cererea doamnei judecător Domnica Manole de revizuire a hotărârii prin care Vladimir Țurcan a fost ales președinte al instanței. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 18:23

Radu Marian recunoaște că numirea lui Țurcan și Manole la CC de către Parlament a fost o GAFĂ: „ Am dat-o în bară”

Radu Marian recunoaște că numirea lui Țurcan și Manole la CC de către Parlament a fost o GAFĂ: „ Am dat-o în bară”

Deputatul blocului ACUM, Radu Marian, recunoaşte că alegerea celor doi reprezentanți constituționali, Vladimir Ţurcan şi Domnica Manole, nu au fost o alegere bună.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 16:54

Consiliul Republican al PSRM, în ședință: „Se vor lua decizii privind unele probleme importante”

Consiliul Republican al PSRM, în ședință: „Se vor lua decizii privind unele probleme importante”

Partidul Socialiștilor din Republic Moldova (PSRM) anunță despre convocarea unei ședințe a Consiliului Republican al formațiunii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 16:51

Planeta se îndreaptă din nou spre criză. Washington Post: Nouă ţări importante ale lumii se află în pragul recesiunii

Planeta se îndreaptă din nou spre criză. Washington Post: Nouă ţări importante ale lumii se află în pragul recesiunii

Războiul comercial dintre SUA și China își arată efectele mai devreme decât era așteptat, iar consecințele immediate sunt intrarea în recesiune a celor mai mari economii ale lumii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 16:27

NEWS ALERT / Andrei Năstase renunță și la funcția de ministru - va CANDIDA pentru postul de Primar General al Chișinăului

NEWS ALERT / Andrei Năstase renunță și la funcția de ministru - va CANDIDA pentru postul de Primar General al Chișinăului

Mihai Popuşoi: Andrei Năstase va fi candidatul Blocului ACUM pentru funcţia de primar general al municipiului Chişinău, informează TVR Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 16:08

Deputat PSRM către liderii ACUM: Când v-am votat CUMĂTRII, NĂNAȘII și CONCUBINELE în funcții, nu v-a deranjat că suntem socialiști?

Deputat PSRM către liderii ACUM: Când v-am votat CUMĂTRII, NĂNAȘII și CONCUBINELE în funcții, nu v-a deranjat că suntem socialiști?

Deputatul PSRM, Vasile Bolea a venit cu o reacție dură la acuzațiile celor din blocul ACUM, care au criticat vehement votarea ex-deputatului PSRM, Vladimir Țurcan, în calitate de președinte al Curții Constituționale.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 15:56

Procurorul General interimar a decis transferarea Dosarului Luncașu la PCCOCS

Procurorul General interimar a decis transferarea Dosarului Luncașu la PCCOCS

Dosarul penal pentru omor intenţionat în cazul decesului omului de afaceri Iurie Luncaşu a fost transmis Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale la decizia procurorului general interimar Dumitru Robu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 15:39

Poziţia Uniunii Avocaţilor din Republica Moldova faţă de situaţia actuală din sistemul judiciar

Poziţia Uniunii Avocaţilor din Republica Moldova faţă de situaţia actuală din sistemul judiciar

Jocurile de culise, care sunt inadmisibile într-un stat de drept, dar la care asistă societatea noastră în ultima perioadă, aduce cu sine nemumărate semne de întrebare. Actualele reforme în domeniul judiciar, asumate de forţa politică actuală, a trezit discuţii şi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 15:33

Moldova, controlată de oamenii apropiați de Rusia. Cum și-a impus președintele Dodon locotenenții în pozițiile – cheie din stat (presa română)

Moldova, controlată de oamenii apropiați de Rusia. Cum și-a impus președintele Dodon locotenenții în pozițiile – cheie din stat (presa română)

La două luni și jumătate de la preluarea guvernării împreună cu partidele conduse de Maia Sandu și Andrei Năstase, președintele pro-rus Igor Dodon a reușit să impună în pozițiile-cheie din arhitectura de putere a Republicii Moldova oameni loiali lui sau apropiați fățiș...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 15:32

Noi probe găsite de anchetatori în maşina criminalului Gheorghe Dincă

Noi probe găsite de anchetatori în maşina criminalului Gheorghe Dincă

Anchetatorii au descoperit noi probe extrem de importante în maşina criminalului Gheorghe Dincă. Astfel, criminaliştii ar fi identificat o poşetă albastră, dar şi un cercel, care nu ar fi aparţinut nici Alexandrei Măceşanu, nici Luizei Melencu. Informaţia a fost...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 13:50

Promisiuni electorale vs Realitate /// Ministrul Economiei, Vadim Brînzan: NU SUNT pârghii pentru a întoarce statului Aeroportul

Promisiuni electorale vs Realitate /// Ministrul Economiei, Vadim Brînzan: NU SUNT pârghii pentru a întoarce statului Aeroportul

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brînzan, recunoaște semnarea contractului de vânzare a Aeroportului Internațional Chișinău către „NR Investments Ltd”, companie înregistrată pe insula Guernsey (o insulă din canalul englez, în largul coastei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 12:34

BREAKING NEWS /// INFORMAȚII ȘOCANTE / Nourul radioactiv din Rusia ar fi ajuns în MOLDOVA. De ce TAC autoritățile? (BBC)

BREAKING NEWS /// INFORMAȚII ȘOCANTE / Nourul radioactiv din Rusia ar fi ajuns în MOLDOVA. De ce TAC autoritățile? (BBC)

Conform unei simulari a deplasării norului apărut ca urmare a exploziei unei rachete nucleare, particulele radioactive ar fi ajuns deasupra teritoriului R. Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 12:15

Deputat român care a susținut fanatic alianța ACUM-SRPM: Asocierea pe termen mai lung la guvernare cu PSRM este TOXICĂ pentru blocul ACUM

Deputat român care a susținut fanatic alianța ACUM-SRPM: Asocierea pe termen mai lung la guvernare cu PSRM este TOXICĂ pentru blocul ACUM

„Înlocuirea sistemului în care Plahotniuc controla toate instituțiile cu unul în care Igor Dodon își plasează oamenii în majoritatea funcțiilor cheie este un scenariu dezastruos, care trebuie evitat”, consideră deputatul român Matei Dobrovie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 12:14

O sculptură creată de Brâncuşi, de mare valoare, a fost distrusă. Ce daune cere proprietarul/ FOTO

O sculptură creată de Brâncuşi, de mare valoare, a fost distrusă. Ce daune cere proprietarul/ FOTO

O sculptură creată de Constantin Brâncuşi este subiectul unui proces, după ce opera de artă a fost distrusă, proprietarul acesteia cerând despăgubiri de 22,5 milioane de dolari, potrivit Le Figaro, citat de Mediafax.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 10:26

Năstase anunță că va fi SEMNAT un acord cu PSRM dar crede că nu obligatorie ca el să fie semnat și de Dodon

Năstase anunță că va fi SEMNAT un acord cu PSRM dar crede că nu obligatorie ca el să fie semnat și de Dodon

Un nou acord de colaborare între Blocul ACUM și Partidul Socialiștilor, care va include și un pact de neagresiune pe perioada campaniei electorale pentru alegerile locale din 20 septembrie, va fi semnat „în zilele următoare”, „condiționat” a declarat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 10:15

Un deputat din ACUM își ASUMĂ votarea lui Țurcan dar afirmă că nu are ÎNCREDERE în el

Un deputat din ACUM își ASUMĂ votarea lui Țurcan dar afirmă că nu are ÎNCREDERE în el

Deputatul Blocului ACUM Dan Perciun spune că a votat în Parlament pentru o Curte echilibrată cu cel puțin teri judecători în care avea încredere și că a așteptat să fie condusă de un președinte apolitic. Despre aceasta alesul poporului a scris pe rețelele de socializare.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 10:05

Năstase nervos că Dodon le-a tras țeapă și Manole n-o ajuns șefă la CC? Liderul ACUM cere DEMISIA judecătorilor care l-au votat pe Țurcan

Năstase nervos că Dodon le-a tras țeapă și Manole n-o ajuns șefă la CC? Liderul ACUM cere DEMISIA judecătorilor care l-au votat pe Țurcan

Vicepremierul țării, Andrei Năstase, ministrul Afacerilor Interne, solicită judecătorilor Curții Constituționale să prezinte public opțiunea lor de vot, în caz contrar să demisioneze.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 20 August 2019, ora: 08:58

Scenariu de coşmar pentru Marea Britanie, imediat după Brexit. Impactul asupra românilor

Scenariu de coşmar pentru Marea Britanie, imediat după Brexit. Impactul asupra românilor

Perspectiva unui ″Brexit″⁣ fără acord crează îngrijorare, mai ales după apariţia unor documente ale Guvernului britanic care conţin un scenariu alarmant.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 08:53

Gheorghe Dincă a povestit cu lux de amănunte ce a făcut cu Alexandra. Dezvăluirile primului avocat al criminalului din Caracal

Gheorghe Dincă a povestit cu lux de amănunte ce a făcut cu Alexandra. Dezvăluirile primului avocat al criminalului din Caracal

Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, a povestit, la emisiunea "Marius Tucă Show" de la Mediafax, ce le-a spus principalul suspect al crimelor din Caracal anchetatorilor cu referire la Alexandra Măceșanu. Acesta a susținut că nu a violat-o și că au dormit...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 20 August 2019, ora: 08:46

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 20 AUGUST 2019. LEII SE ÎMPACĂ CU CINEVA DRAG

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 20 AUGUST 2019. LEII SE ÎMPACĂ CU CINEVA DRAG

Horoscopul zilei de 20 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 august...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 08:27

Maia Sandu anunță că CC este CAPTURATĂ de Dodon: Desemnarea unui exponent al Partidului Socialiștilor în fruntea Curții Constituționale este un lucru grav

Maia Sandu anunță că CC este CAPTURATĂ de Dodon: Desemnarea unui exponent al Partidului Socialiștilor în fruntea Curții Constituționale este un lucru grav

Maia Sandu este nemulțămită de numirea colegului său de coaliție guvernamentală - socialistul Vladimir Țurcan președinte al Curții Constituționale.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 07:39

FOTO / Liuba Șova demască târgurile politice: „Decizia a fost luată în ALTĂ PARTE” / „AM PROBE”

FOTO / Liuba Șova demască târgurile politice: „Decizia a fost luată în ALTĂ PARTE” / „AM PROBE”

Judecătoarea Liuba Șova a făcut dezvăluiri, în cadrul unei intervenții în platoul TV8, despre procedura de vot de astăzi a președintelui Curții Constituționale (CC). Potrivit acesteia, au existat anumite „recomandări” pentru a vota într-un anumit fel, iar...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 August 2019, ora: 07:25

Cacealmaua concursurilor mimate

Cacealmaua concursurilor mimate

Dezvăluirile judecătoarei Liuba Șova, despre modul cum a fost ales Vladimir Țurcan și anume că această „decizia a fost luată în altă parte” au declanșat un adevărat „tsunami politic”, scoțând în evidență toată splendoarea și ipocrizia...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)