Astăzi 8 Decembrie 2019, Duminică - Ultima actualizare la 7 Decembrie 2019
Abonamente

Horoscop 15 Iulie 2019, ora 06:14

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 15 IULIE 2019. PEȘTII POT ÎNCHEIA RELAȚII DE PRIETENIE

Marime Font

Horoscopul zilei de 15 iulie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 iulie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15 iulie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Pești pot încheia o relație de prietenie sau se pot îndepărta de un anturaj.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 15 iulie 2019
Cei născuți în zodia Berbec pot întâmpina unele obstacole, neplăceri, blocaje în desfășurarea activităților. Nativii pot afla informații legate de locul de muncă care să nu le placă și să-i incomodeze în desfășurarea sarcinilor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să aibă grijă cum abordează un dialog public sau cu autoritățile, inclusiv șefii.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 15 iulie 2019
Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de unele neînțelegeri, bariere legate de carieră. Nativii simt că nu-și pot pune în aplicare un plan, că nu-și pot atinge țelurile. Moment delicat în care este recomandat să nu se ia decizii radicale în această direcție. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce neplăceri legate de prieteni sau de persoane care aveau rolul de a-i susține în carieră.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 15 iulie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de blocaje și restrocționări financiare. Nativii pot renunța la o idee de a face bani din cauza unor neînțelegeri cu colaboratorii și asociații sau pot avea parte de obstacole venite din partea instituțiilor statului. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate amplifica niște discuții despre partaje, moșteniri, bani deținuți împreună cu alții, inclusiv împreună cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 15 iulie 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de blocaje majore în relația cu partanerul de viață. Nativii nu vor reuși să poarte un dialog, să stabilească niște reguli, să ajungă la un consens cu acesta. Zonă de ostilitate și nemulțumiri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să nu insiste pentru că rezolvarea situației cere timp. Probabil sunt adunate multe dezamăgiri la mijloc, care devin imposibil de trecut cu vederea în această perioadă.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 15 iulie 2019
Cei născuți în zodia Leu au parte de o stare generală proastă. Oboseala acumulată își poate spune cuvântul, iar nativii vor fi fără dispoziție, manifestând rigiditate, ostilitate și chiar nervozitate față de tot ce-i înconjoară. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere mai multă odihnă și amânarea activităților care-i pot copleși fizic și psihic.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 15 iulie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au tendința de a fi foarte critici și autoritari cu cei din jur, în special cu persoana iubită și cu copiii. Nativii sunt foarte raționali și devin imposibil de înduplecat. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce blocarea trăirilor interioare prin naesumarea unor sentimente, stări, trăiri.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 15 iulie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au parte de unele blocaje și restricționări care au legătură, de la caz la caz, cu locuința, cu țara sau cu membrii familiei sau comunitatea din care fac parte. Nativii pot fi conflictualiacasă ca urmare a suprasolicitărilor de la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să regândească o strategie profesională de atingere a scopurilor.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 15 iulie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de dialoguri stânjenitoare, neplăcute și iritante cu prietenii, cu frații sau cu persoane din anturajul apropiat, inclusiv cunoscuții ocazionali. Moment de nereușită în plan juridic, în lucrul cu instituțiile statului. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să aibă grijă la dialog și la modul de abordare a relașiilor de orice fel.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 15 iulie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de încurcături financiare menite să le dea niște planuri peste cap. Nativii pot întâmpina blocaje în primirea unei sume de bani, în achitarea unei datorii. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot fi amânate niște plăți, mai ales dacă și-au schimbat de curând locul de muncă sau și-au modificat niște condiții salariale și așteaptă primirea salariului.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 15 iulie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de blocaje și conflicte cu partenerii de afaceri și asociații. Se întrevăd dispute, renunțări, asocieri cu probleme, demersuri în instanțe. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să-și păstreze calmul și să dea dovadă de multă corectitudine și morașitate în acțiunile întreprinse în această perioadă.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 15 iulie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de o stare generală proastă, iar ceea ce simt fizic le va amprenta puternic și starea psihică. Nativii pot resimți efectele stresului și poate fi vorba de o suprasaturare a organismului care cere pauză, liniște, odihnă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să evite excesele de orice fel. Atenție majoră la bolile cronice!

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 15 iulie 2019
Cei născuți în zodia Pești au parte de conflicte cu prietenii, blocaje emoționale legate de aceștia și trăirea cu multă dezamăgire și nemulțumire a unei situații în anturaj. Posibilă înstrăinare de un grup de prieteni ca urmare a valorilor și principiilor diferite. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să nu mai amâne și să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă asta înseamnă îndepărtarea de un grup, ruperea unei relații de prietenie.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Moldova 7 Decembrie 2019, ora: 23:59 de Mihai Taşcă

documente PARADOXURI COMUNISTE /// Călăii bunelului - idolii nepotului. Bunelul liderului PCRM, Vladimir Voronin, a fost condamnat de patru ori de către organele represive ale regimului comunist sovietic

PARADOXURI COMUNISTE /// Călăii bunelului - idolii nepotului. Bunelul liderului PCRM, Vladimir Voronin, a fost condamnat de patru ori de către organele represive ale regimului comunist sovietic Din editia print / Foto: ARHIVA TIMPUL

Bunelul liderului PCRM, Vladimir Voronin, a fost condamnat de patru ori de către organele represive ale regimului comunist sovietic.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Decembrie 2019, ora: 15:31

Dezvoltarea proiectelor industriale în țară ar determina moldovenii să nu plece peste hotare, ba chiar să se reîntoarcă acasă. Este opinia exprimată de premierul Ion Chicu, care a vizitat Zona Economică Liberă Bălți și fabricile de producere a două companii rezidente:...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Decembrie 2019, ora: 14:09

Dezvoltarea industriei produselor cu valoare adăugată înaltă oferă posibilitate de renaștere a Republicii Moldova, de aceea Guvernul își propune să extindă platforme industriale pe întreg teritoriul Moldovei. Este declarația preierului Ion Chicu, făcută în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Decembrie 2019, ora: 13:39

Problema combaterii și prevenirii bolilor comunicabile/transmisibile la nivel de orașe trebuie abordată multiaspectual de către exponenții administrațiilor locale. Este opinia primarului de Chișinău, Ion Ceban, exprimată după participarea la Forumul liderilor orașelor din regiunea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Decembrie 2019, ora: 13:18

Complexul „Chișinău Arena” urmează a fi dat în exploatare la sfârșitul lunii aprilie 2020. Premierul Ion Chicu a inspectat astăzi mersul lucrărilor de construcție a arenei și a apreciat înalt evoluția construcției. „Acest obiectiv are o valoare...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Decembrie 2019, ora: 10:00

Ion Ceban: Am petrecut o seară extraordinară în compania primarului de Kiev, Vitalie Kliciko

Ion  Ceban: Am petrecut o seară extraordinară în compania primarului de Kiev, Vitalie Kliciko

Sistemul integrat de administrare a serviciilor și primăriei orașului, sănătate, educație, gospodăria locativ-comunală, transport, securitate, au fost doar câteva subiecte discutate de primarul de Chișinău Ion Ceban cu omologul său de la Kiev, Vitali Kliciko.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Decembrie 2019, ora: 09:54

Procuratura Anticorupție îl pune în șah pe Igor Dodon (presa)

Procuratura Anticorupție îl pune în șah pe Igor Dodon (presa)

Pentru președintele Igor Dodon, surprizele se pare că abia încep. Dosarul vizând finanțarea PSRM din Rusia a fost reactivat.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Decembrie 2019, ora: 09:26

Criza care va declanșa alegerile anticipate. Când ar putea fi demis Guvernul Orban

Criza care va declanșa alegerile anticipate. Când ar putea fi demis Guvernul Orban

Guvernul Orban ar putea fi demis la începutul anului viitor, susțin surse parlamentare, dacă executivul va modifica legislația electorală astfel încât alegerea primarilor să se facă în două tururi. Asumarea răspunderii sau emiterea unei Ordonanțe de Urgență pentru un astfel de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Decembrie 2019, ora: 09:16

Ce se întâmplă cu sufletul la 40 de zile după moarte?

Ce se întâmplă cu sufletul la 40 de zile după moarte?

Credința creștină are un respect deosebit față de moartea unei persoane. Există anumite etape și perioade pe care sufletul omului le parcurge înainte de a ajunge în ceruri. Anume în aceste zile (a 3, 9 și 40 zi) rudele comemorează decedatul. Cu toate acestea, nu toți...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Decembrie 2019, ora: 09:11

Când se taie, de fapt, porcul pentru Crăciun? Multă lume nu ştie!

Când se taie, de fapt, porcul pentru Crăciun? Multă lume nu ştie!

Când se taie porcul de Crăciun? Tăierea porcului de Crăciun se face într-un moment de sărbătoare denumită Ignat pentru că în calendarul creștin-ortodox, ziua îi corespunde Sfântului Ignatie Teoforul. Despre Sfântul Ignatie Teoforul prăznuit pe 20...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Decembrie 2019, ora: 09:09

Românul care a ucis o pictoriță britanică, denunțat de soția lui. Recompensa primită de femeie

Românul care a ucis o pictoriță britanică, denunțat de soția lui. Recompensa primită de femeie

Cristian S., tânărul în vârstă de 27 de ani, din Dej, care a fost condamnat la închisoare pe viață în Marea Britanie pentru că a ucis o pictoriță, a fost denunțat de soția lui, care, între timp, a divorțat de el. Femeia va primi de la poliția...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Decembrie 2019, ora: 08:57

Un grup de tineri voluntari au făcut o excursie la Guvernul Republicii Moldova

Un grup de tineri voluntari au făcut o excursie la Guvernul Republicii Moldova

Un grup de tineri voluntari a avut vineri, 6 decembrie, ocazia să facă de o excursie la Guvernul Republicii Moldova, organizată la inițiativa premierului Ion Chicu. 17 tineri au vizitat sala de ședințe a Cabinetului de miniștri, muzeul Guvernului și unele săli de lucru. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Decembrie 2019, ora: 08:52

Valiza nucleară a lui Vladimir Putin, prezentată pentru prima dată la televiziune/ VIDEO

Valiza nucleară a lui Vladimir Putin, prezentată pentru prima dată la televiziune/ VIDEO

Valiza nucleară cu care Rusia poate declanșa războiul a fost prezentată pentru prima dată la o televiziune rusă. Nu este mai mare decât o geantă de laptop, iar butonul nuclear nu este roșu, așa cum ne așteptam, ci alb. Valiza are un un card de memorie, cu un cod personalizat cu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Decembrie 2019, ora: 08:47

Cum faci cea mai delicioasă fasole bătută. Două ingrediente fac diferența

Cum faci cea mai delicioasă fasole bătută. Două ingrediente fac diferența

Fasole bătută rețete de post. Fasolea bătută este foarte gustoasă, excelentă pentru posturi și în zilele răcoroase. Acest preparat este una dintre cele mai sățioase mâncăruri românești și este preferată de toată lumea, mai ales atunci când este servită...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Decembrie 2019, ora: 08:44

VIDEO/ Contrabandă cu substanțe radioactive

VIDEO/ Contrabandă cu substanțe radioactive

Doi bărbați și o femeie, de origine străină, suspectați de contrabandă cu substanțe radioactive, inclusiv în Republica Moldova au fost reținuți, de către autoritățile de la noi împreună cu cele din Austria. Polițiștii și procurorii de la noi au început...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Decembrie 2019, ora: 08:42

Accident fatal în sectorul Buiucani. Un bărbat de 66 de ani a fost spulberat de o mașină

Accident fatal în sectorul Buiucani. Un bărbat de 66 de ani a fost spulberat de o mașină

Un bărbat de 62 de ani a murit, accidentat de o mașină. Tragedia rutieră s-a produs în seara de 06 decembrie, în jurul orei 18.30, la intersecția dintre străzile Alba Iulia și Liviu Deleanu din sectorul Buiucani al capitalei. Ofițerul de presă de la Poliția Capitalei,...

( ) Citeşte tot articolul

Media 7 Decembrie 2019, ora: 00:01

PORTRETUL STATALISTULUI MOLDOVEAN

PORTRETUL STATALISTULUI MOLDOVEAN Foto: colaj

1. Grăiesc moldovenește. 2. Al Doilea Război Mondial este Marele Război pentru apărarea Patriei. 3. 9 mai e ziua Biruinței asupra cotropitorilor fasciști. 4. Uniunea Sovietică a fost țara cu care mă mândresc cel mai mult. 5. Republica Moldova trebuie să intre în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 6 Decembrie 2019, ora: 17:58

Viorel Morari: Acuzațiile care mi se aduc, par a fi „trase la indigo” cu cele din aprilie 2019

Viorel Morari: Acuzațiile care mi se aduc, par a fi „trase la indigo” cu cele din aprilie 2019

 Procurorul-șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, răspunde acuzațiilor care i-au fost aduse prin intermediul unei scrisori anonime, intitulată „Mafia Procurorilor”, menționând că are un sentiment de „deja vu”, după ce, în primăvara...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 6 Decembrie 2019, ora: 17:47

Pe cine ai mereu în gânduri, în funcție de zodie

Pe cine ai mereu în gânduri, în funcție de zodie

Gândurile noastre aleargă întruna, dar anumite subiecte ocupă locul central în mintea noastră. Oricât am rătăci, în trecut sau în viitor, ne întoarcem mereu la anumite persoane sau preocupări, față de care avem sentimente profunde sau care ne...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 6 Decembrie 2019, ora: 17:37

Alarmant! Numărul violurilor şi al tâlhăriilor a crescut cu aproape 80%, în Capitală

Alarmant! Numărul violurilor şi al tâlhăriilor a crescut cu aproape 80%, în Capitală

Potrivit Biroului Naţional de Statistică, în ianuarie-septembrie 2019, numărul infracţiunilor înregistrate a constituit 7.552 cazuri şi s-a majorat cu 325 cazuri, în comparaţie cu ianuarie-septembrie 2018. Infracţiunile comise pe teritoriul municipiului Chişinău...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 6 Decembrie 2019, ora: 17:31

Megaincendiu de mărimea unei metropole, scăpat de sub control în Australia. Pompierii sunt neputincioși

Megaincendiu de mărimea unei metropole, scăpat de sub control în Australia. Pompierii sunt neputincioși

Mai multe incendii de pădure din Australia au fuzionat şi au creat un singur „mega-focar”, care arde de acum într-o manieră necontrolată la nord de Sydney, au anunţat vineri autorităţile locale, care şi-au recunoscut neputinţa în faţa flăcărilor devastatoare,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 6 Decembrie 2019, ora: 17:28

Descoperire neaşteptată: Alcoolul a salvat omenirea

Descoperire neaşteptată: Alcoolul a salvat omenirea

Strămoşii oamenilor ar fi fost salvaţi de la extincţie de consumul de alcool, cred oamenii de ştiinţă care au studiat obiceiurile alimentare ale primatelor de acum milioane de ani, relatează The Independent. Evoluţia capacităţii de a metaboliza alcoolul e posibil să îi fi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 6 Decembrie 2019, ora: 16:17

Harta spionilor ruși infiltrați în Europa. Țările în care au activat rețele întregi de agenți ai Moscovei

Harta spionilor ruși infiltrați în Europa. Țările în care au activat rețele întregi de agenți ai Moscovei

Serviciile secrete americane în colaborare cu cele europene, semnalează o activitate tot mai intensă a GRU, serviciul de informații militare al Rusiei, pe teritoriul statelor europene.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 6 Decembrie 2019, ora: 16:02

Ion Ceban: Am discutat cu primarul Kievului, Vitalii Kliciko, despre perspectivele de colaborare dintre capitalele noastre

Ion Ceban: Am discutat cu primarul Kievului, Vitalii Kliciko, despre perspectivele de colaborare dintre capitalele noastre

Acordul de cooperare dintre Chișinău și Kiev, care de mult timp nu mai este funcțional, va fi actualizat în curând. Primarul Capitalei Ion Ceban a făcut această declarație după o întrevedere cu primarul de Kiev, Vitali Kliciko. 

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)