Astăzi 18 Octombrie 2019, Vineri - Ultima actualizare la 17 Octombrie 2019
Abonamente

Horoscop 15 Iunie 2019, ora 09:04

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 15 IUNIE 2019. PEȘTII SUNT CREATIVI ȘI ÎNDRĂZNEȚI

Marime Font

Horoscopul zilei de 15 iunie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15 iunie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Pești sunt creativi și îndrăzneți.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 15 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec sunt preocupați de situația financiară. Este posibil ca nativii să fie nevoiți să-și schimbe, anuleze sau amâne un plan de weekend pentru că o sumă de bani nu le-a intrat în conturi sau au apărut cheltuieli neprevăzute. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să examineze mai mult zona profesională. Sunt mulțumiți de ceea ce lucrează?

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 15 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur au parte de resentimente, poate confuzii, legate de partenerul de viață și, în cazuri mai rare, de partenerii de afaceri. Nativii își fac gânduri și încearcă să dea o altă conotație unei întâmplări, unui dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să nu mai caute scuze celor din jur și să accepte situația așa cum este, așa cum li s-a prezentat.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 15 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni fie își dedică ziua rezolvării unor chestiuni profesionale, fie gândurile lor se vor îndrepta către locul de muncă. Nativii simt nevoia unei schimbări, însă sunt confuzi în legătură cu direcția pe care să o aleagă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să încerce să dea mai multă atenție persoanei iubite și familiei, chiar și propriei persoane.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 15 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac încep să se mai detașeze de niște emoții, sentimente și afecțiuni care le-au cam făcut rău în ultimele zile. Nativii simt că starea de confuzie și nemulțumire începe să se dizolve, însă nu neapărat vor primi și răspunsuri la întrebările avute. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să evite amintirile dureroase și întoarcerea în trecut.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 15 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu au parte de o zi liniștită, în care atenția se canalizează către propria persoană. Nativii vor dori să se odihnească mai mult, să se relaxeze, însă fără a fi nevoiți să plece din casă. Unii dintre ei vor prefera să fie singuri și să se reculeagă cu o carte bună. Horoscopul de azi pentru zodia Leu nu favorizează dialogurile ample, însă „statul la povești” poate fi o opțiune bună.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 15 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară nu se simt în largul lor astăzi și au tendința de a renunța la activitățile solicitante, indiferent că este vorba de solicitări fizice sau psihice. Posibile neîmpliniri profesionale, școlare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să dea dovadă de mai multă responsabilitate în acțiuni și decizii.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 15 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță își fac griji financiare. Este posibil ca nativii să trebuiască să plece într-o călătorie sau cineva să-i invite la o plimbare și aceștia să se teamă pentru situația materială. Nu sunt dispuși să fie prea cheltuitori. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi susține în dialog și în prezentarea ideilor, în argumentare.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 15 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de momente intense în viața de zi cu zi. Nativii tind să fie dramatici, emoționali în dialogul cu cei din jur, poate și ușor entuziasmați de o situație. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce provocări plăcute în sfera sentimentală, familială și în cercul de prieteni.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 15 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător sunt veseli, dinamici în acțiuni și foarte entuziaști cu privire la un proiect, la un plan de weekend, de vacanță. Se conturează momente plăcute în familie, alături de cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce vești de la persoane pe care nu le-au mai văzut de multă vreme.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 15 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de o stare de melancolie, tristețe, nemulțumire sau dezamăgire. Nativii pot simți o lipsă de empatie față de persoana iubită sau față de prieteni. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să fie rezervați în declarații, să nu critice și să nu facă acuzații. Viziunea poate fi de moment, dar impactul vorbelor poate afecta mult timp persoanele vizate.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 15 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să stea în casă în prima parte a zilei deoarece tentativa acestora va fi de a intra în conflicte cu cei din jur, cu vecinii, chiar și cu necunoscuții. Nativii vor fi irascibili, însă se vor detensiona pe parcursul zilei. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să evite deciziile majore și dialogurile publice.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 15 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești au parte de o viziune foarte creativă, chiar îndrăzneață asupra vieții. Nativii se pot dedica artei astăzi și pot reuși chiar să obțină aprecieri și beneficii materiale. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le oferă ocazia să poarte dialoguri interesante cu cei din jur și chiar să găsească soluții înțelepte la preocupările lor, mai ales dacă sunt de natură profesională. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 21:30

Băncile moldovenești implicate în “Laundromatul rusesc” sunt aceleași care figurează în “jaful secolului”. Totul a pornit însă de la Universalbank. Ieri, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi a făcut publice detalii noi despre schema prin...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 17:43

1. Berbec - Balanta In timp ce Berbecul poate avea calitati excelente de conducere si este, de obicei, foarte incapatanat si dornic sa faca tot ce ii sta in putere pentru a ajunge acolo unde isi doreste, Balanta stie intotdeauna cum sa preia controlul, sa se impuna si sa gaseasca solutii in cele...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 17:38

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale anunţă că Jurnalul Oficial al Uniunii Europene a publicat miercuri decizia de înregistrare a denumirii în Registrul denumirilor de origine protejate şi al indicaţiilor geografice protejate pentru produsul ”Telemea de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 17:27

Deputatul buzoian Adrian Mocanu (ALDE) a rămas fără permis după ce a fost prins de polițișii rutieri circulând cu viteză în localitate, pe DN2 E85, în Buzău. Cu câteva ore înainte, parlamentarul depășise limita legală și într-o localitate din Ilfov,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 17:17

Legate cu hamuri metalice și sechestrate în containere minuscule, aceste imagini cumplite arată tratamentul la care sunt supuse maimuțele, dar și alte animale, care s-ar afla într-un laborator german de testare. Imaginile au fost dezvăluite de activiștii pentru drepturile...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 17:02

Basarabia se trezește: Candidatul Dumitru Țîra din nou în vizorul presei românești

Basarabia se trezește: Candidatul Dumitru Țîra din nou în vizorul presei românești

Pe data de 15 octombrie, Dumitru Țîra, candidat pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău a ținut o conferință de presă, în cadrul căreia a lansat imnul campaniei electorale 2019. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 16:40

Partidul Nostru acuză CEC-ul că nu ia atitudine față de ilegalitățile comise de PSRM

Partidul Nostru acuză CEC-ul că nu ia atitudine față de ilegalitățile comise de PSRM

În Republica Moldova s-a ajuns în situația când sinceritatea și corectitudinea sunt transformate de Comisia Electorală Centrală (CEC) și “partidul lui Dodon” din virtute în viciu. Aceasta este reacția Partidului Politic “Partidul Nostru”, care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 16:32

Ion Ceban: În Chișinău funcționează 159 de grădinițe. În anii de independență autoritățile municipale au admis lichidarea a 83 de grădinițe

Ion Ceban: În Chișinău funcționează 159 de grădinițe. În anii de independență autoritățile municipale au admis lichidarea a 83 de grădinițe

În următorii patru ani vor fi reparate capital 80 de grădinițe din municipiul Chișinău. Totodată, candidatul la funcția de primar al Caitalei Ion Ceban își propune și extinderea rețelei de grădinițe prin construcția unor instituții preșcolare noi.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 14:31

Ceban: Primăria Chișinău va lucra pentru oameni, alături de oameni. Asta voi face!

Ceban: Primăria Chișinău va lucra pentru oameni, alături de oameni. Asta voi face!

Candidatul pentru funcția de primar al capitalei a declarat că a constatat odată în plus că Primăria Chișinău nu consulta deloc opinia societății civile și oamenilor. În cadrul unei conferințe de presă, Ion Ceban a precizat că a ajuns la această concluzie în urma...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 14:24

Orban, OUT?! Care ar fi a doua variantă de premier: Ar trece fără probleme

Orban, OUT?! Care ar fi a doua variantă de premier: Ar trece fără probleme

 Nume-surpriză apărut în discuțiile pentru propunerea de premier, în cazul în care, cel mai probabil, cabinetul propus de Ludovic Orban nu va trece de votul de încredere din Parlament.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 14:16

Țîcu în Parlament, colegilor din ACUM: Dodon trebuie dat pe mâna Justiției

Țîcu în Parlament, colegilor din ACUM: Dodon trebuie dat pe mâna Justiției

Deputatul Octavian Țîcu propune colegilor din cadrul blocului ACUM să-i susțină inițiativa de crearea a unei comisii de anchetă pentru investigarea acțiunilor de trădare de patrie comise de Igor Dodon. Potrivit parlamentarului, prin intermediul acțiunilor acestei comisii, șeful...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 14:07

Încă 55 de familii au primit îndemnizații pentru nou-născuți de 7 mii și 10 mii lei

Încă 55 de familii au primit îndemnizații pentru nou-născuți de 7 mii și 10 mii lei

 Primăria municipiului Orhei a alocat joi, 17 octombrie încă 55 de îndemnizații pentru nașterea copiilor, în cadrul programului „Capitalul matern”, pentru bebelușii născuți în lunile mai-iunie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 12:53

Juncker anunță că există un acord privind Brexit-ul și recomandă Consiliului European să îl susțină / Opoziția de la Londra respinge noua variantă

Juncker anunță că există un acord privind Brexit-ul și recomandă Consiliului European să îl susțină / Opoziția de la Londra respinge noua variantă

Președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a anunțat că există un acord asupra Brexitului și i-a trimis o scrisoare președintelui Consiliului European, Donald Tusk, în care îi cere să susțină acordul.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 12:29

Brexit Boris Johnson primește o nouă lovitură chiar înainte de Consiliul European

Boris Johnson primește o nouă lovitură chiar înainte de Consiliul European

Boris Johnson a primit o lovitură de grație privind propunerea sa de acord Brexit chiar înainte de începerea reuniunii Consiliului European, Partidul Unionist Democrat (DUP) al nord-irlandezilor anunțând că nu susține variantă avansată de premier.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 12:12

Combinaţia de blugi cu pulover nu mai este la modă! Cu ce să o înlocuieşti!

Combinaţia de blugi cu pulover nu mai este la modă! Cu ce să o înlocuieşti!

Într-o dimineaţa răcoroasă de toamnă fiecare femeie îşi doreşte să abordeze un stil cât mai comod, în care să se simtă bine şi care să o ferească de aerul rece. Cu toate că are la îndemână multe alte soluţii care să o scoată din rutină, ea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 11:51

ACCIDENT HORROR la Căușeni. Trei persoane au murit / FOTO +18

ACCIDENT HORROR la Căușeni. Trei persoane au murit / FOTO +18

Trei persoane au murit, după ce două automobile s-au ciocnit frontal. Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 08:10, la intrarea în orașul Căușeni.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 10:51

Voronin: Unul dintre organizatorii evenimentelor din 7 aprilie 2009 a fost Vlad Filat

Voronin: Unul dintre organizatorii evenimentelor din 7 aprilie 2009 a fost Vlad Filat

Unul dintre organizatorii evenimentelor din 7 aprilie 2009 ar fi fost ex-premierul Vlad Filat. Fostul prim-ministru ar fi pregătit evenimentele din acea zi. Declaraţia aparţine liderului Partidului Comuniştilor, Vladimir Voronin, care pe atunci ocupa funcţia de preşedinte al statului,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 10:05

De ce Plahotniuc i-a lăsat pe democrați fără sediu și bani

De ce Plahotniuc i-a lăsat pe democrați fără sediu și bani

Fostul președinte al Partidului Democrat (PDM) Vlad Plahotniuc ar fi dorit ca Vladimir Cebotari să-i fie succesor, dar Dumitru Diacov, președintele de onoare și fondatorul partidului, l-ar fi ajutat pe Pavel Filip să preia funcția.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 09:56

3 rețete utile pentru o sarcină fără probleme

3 rețete utile pentru o sarcină fără probleme

Cele 9 luni în care aștepți venirea pe lume a copilului tău sunt o perioadă emoționantă, dar uneori simptomele problematice te pot împiedica să consumi toate vitaminele și mineralele de care are nevoie cel mic. Încearcă și tu câteva rețete consistente, care te...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 09:31

Deputații PD au părăsit sala de ședințe a Parlamentului în timp ce colegii lor de la guvernare scandau „Hoții!” / VIDEO

Deputații PD au părăsit sala de ședințe a Parlamentului în timp ce colegii lor de la guvernare scandau „Hoții!” / VIDEO

Deputații Partidului Democrat au părăsit sala de ședințe a Parlamentului înainte de a începe audierea raportului Comisiei de anchetă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor devalizării sistemului bancar din Republica Moldova și investigării fraudei bancare,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 09:23

Rusia: Trei diplomaţi americani, reţinuţi în apropiere de oraşul închis Severodvinsk, locul exploziei nucleare din luna august

Rusia: Trei diplomaţi americani, reţinuţi în apropiere de oraşul închis Severodvinsk, locul exploziei nucleare din luna august

Trei diplomaţi americani au fost arestaţi luni pentru scurt timp în apropiere de oraşul închis Severodvinsk (nord-vestul Rusiei), care în august a fost scena unui accident cu caracter nuclear legat de un test cu armament secret, au relatat miercuri agenţiile de presă ruse,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 09:19

Situație disperată în Liban din cauza incendiilor puternice. Cele trei elicoptere speciale sunt defecte

Situație disperată în Liban din cauza incendiilor puternice. Cele trei elicoptere speciale sunt defecte

Peste 100 de incendii de proporţii devastează Libanul, în ceea ce pompierii numesc cea mai mare tragedie provocată de foc în ultimii zeci de ani. Alimentate de vegetaţia uscată şi vântul puternic, flăcări înalte cât un bloc cu opt etaje au distrus...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)