Astăzi 15 Decembrie 2019, Duminică - Ultima actualizare la 14 Decembrie 2019
Abonamente

Horoscop 15 Iunie 2019, ora 09:04

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 15 IUNIE 2019. PEȘTII SUNT CREATIVI ȘI ÎNDRĂZNEȚI

Marime Font

Horoscopul zilei de 15 iunie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15 iunie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Pești sunt creativi și îndrăzneți.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 15 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec sunt preocupați de situația financiară. Este posibil ca nativii să fie nevoiți să-și schimbe, anuleze sau amâne un plan de weekend pentru că o sumă de bani nu le-a intrat în conturi sau au apărut cheltuieli neprevăzute. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să examineze mai mult zona profesională. Sunt mulțumiți de ceea ce lucrează?

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 15 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur au parte de resentimente, poate confuzii, legate de partenerul de viață și, în cazuri mai rare, de partenerii de afaceri. Nativii își fac gânduri și încearcă să dea o altă conotație unei întâmplări, unui dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să nu mai caute scuze celor din jur și să accepte situația așa cum este, așa cum li s-a prezentat.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 15 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni fie își dedică ziua rezolvării unor chestiuni profesionale, fie gândurile lor se vor îndrepta către locul de muncă. Nativii simt nevoia unei schimbări, însă sunt confuzi în legătură cu direcția pe care să o aleagă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să încerce să dea mai multă atenție persoanei iubite și familiei, chiar și propriei persoane.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 15 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac încep să se mai detașeze de niște emoții, sentimente și afecțiuni care le-au cam făcut rău în ultimele zile. Nativii simt că starea de confuzie și nemulțumire începe să se dizolve, însă nu neapărat vor primi și răspunsuri la întrebările avute. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să evite amintirile dureroase și întoarcerea în trecut.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 15 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu au parte de o zi liniștită, în care atenția se canalizează către propria persoană. Nativii vor dori să se odihnească mai mult, să se relaxeze, însă fără a fi nevoiți să plece din casă. Unii dintre ei vor prefera să fie singuri și să se reculeagă cu o carte bună. Horoscopul de azi pentru zodia Leu nu favorizează dialogurile ample, însă „statul la povești” poate fi o opțiune bună.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 15 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară nu se simt în largul lor astăzi și au tendința de a renunța la activitățile solicitante, indiferent că este vorba de solicitări fizice sau psihice. Posibile neîmpliniri profesionale, școlare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să dea dovadă de mai multă responsabilitate în acțiuni și decizii.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 15 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță își fac griji financiare. Este posibil ca nativii să trebuiască să plece într-o călătorie sau cineva să-i invite la o plimbare și aceștia să se teamă pentru situația materială. Nu sunt dispuși să fie prea cheltuitori. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi susține în dialog și în prezentarea ideilor, în argumentare.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 15 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de momente intense în viața de zi cu zi. Nativii tind să fie dramatici, emoționali în dialogul cu cei din jur, poate și ușor entuziasmați de o situație. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce provocări plăcute în sfera sentimentală, familială și în cercul de prieteni.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 15 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător sunt veseli, dinamici în acțiuni și foarte entuziaști cu privire la un proiect, la un plan de weekend, de vacanță. Se conturează momente plăcute în familie, alături de cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce vești de la persoane pe care nu le-au mai văzut de multă vreme.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 15 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de o stare de melancolie, tristețe, nemulțumire sau dezamăgire. Nativii pot simți o lipsă de empatie față de persoana iubită sau față de prieteni. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să fie rezervați în declarații, să nu critice și să nu facă acuzații. Viziunea poate fi de moment, dar impactul vorbelor poate afecta mult timp persoanele vizate.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 15 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să stea în casă în prima parte a zilei deoarece tentativa acestora va fi de a intra în conflicte cu cei din jur, cu vecinii, chiar și cu necunoscuții. Nativii vor fi irascibili, însă se vor detensiona pe parcursul zilei. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să evite deciziile majore și dialogurile publice.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 15 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești au parte de o viziune foarte creativă, chiar îndrăzneață asupra vieții. Nativii se pot dedica artei astăzi și pot reuși chiar să obțină aprecieri și beneficii materiale. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le oferă ocazia să poarte dialoguri interesante cu cei din jur și chiar să găsească soluții înțelepte la preocupările lor, mai ales dacă sunt de natură profesională. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Moldova 14 Decembrie 2019, ora: 19:45 de Silviu Tănase

Tancurile lui Dodon și neutralitatea

Tancurile lui Dodon și neutralitatea Din editia print

Săptămâna trecută (n.red - 2017), premierul Filip și Secretarul General NATO au semnat un acord privind deschiderea unui oficiu NATO la Chișinău. Biroul NATO va fi unul mic format din doar patru persoane civile care vor încerca să mențină o colaborare între RM și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Decembrie 2019, ora: 17:33 de Natalia Hadârcă

De ce doctorii moldoveni fug peste Prut

De ce doctorii moldoveni fug peste Prut Din editia print

Fiecare al treilea medic din R. Moldova se pregătește să plece în România

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Decembrie 2019, ora: 16:23

Ion Chicu: Sunt adeptul teoriei și practicii că cel mai bine procesele le gestionează și le gândesc doamnele

Ion Chicu: Sunt adeptul teoriei și practicii că cel mai bine procesele le gestionează și le gândesc doamnele

Autoritățíle trebuie să susțină femeile în antreprenoriat, iar Planul de Acțiuni aprobat de Guvern include mai multe măsuri pentru eliminarea dificultăților în acest proces. De asmenea, premierul Ion Chicu a declarat că susține și va susține promovarea femeilor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Decembrie 2019, ora: 15:47

Ion Chicu: Este mult loc de îmbunătățire atunci când vorbim despre eficiența cheltuielilor publice

Ion Chicu: Este mult loc de îmbunătățire atunci când vorbim despre eficiența cheltuielilor publice

Subiectul majorării investițiilor publice în infrastructură, în domeniul educației, în agricultură și mediu, prevăzute în Planul de Acțiuni al Guvernului, a fost discutat în cadrul unei ședințe convocată de premierul Ion Chicu și la care au participat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Decembrie 2019, ora: 14:41 de Ana Marchitan

Școala pentru românii din Poroșcovo prinde contur

Școala pentru românii din Poroșcovo prinde contur Foto: Școala din Poroșcovo

Comunitatea izolată de români/volohi din Poroșcovo, o mică localitate din regiunea Transcarpatia, Ucraina, ar putea avea în curând o școala. Părintele Eftimie Mitra, sprijinul românilori/volohi din regiune a anunțat despre ultimile lucrări care au avut loc în acest sens.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Decembrie 2019, ora: 08:46

Regina Elisabeta angajează o persoană care să se ocupe de paginile ei de Facebook și Instagram. Ce salariu oferă

Regina Elisabeta angajează o persoană care să se ocupe de paginile ei de Facebook și Instagram. Ce salariu oferă

Familia Regala a Marii Britanii face angajari. Astfel, regina Elisabeta a II-a cauta o persoana care sa se ocupe de conturile de social media ale Casei de Windsor. Salariul este avantajos: 50.000 de lire sterline pe an.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Decembrie 2019, ora: 08:41

Vreme de weekend. Maxime de pana la +11 grade și cer noros se așteaptă în capitală. Ce temperaturi vom avea în urmatoarele zile/ FOTO

Vreme de weekend. Maxime de pana la +11 grade și cer noros se așteaptă în capitală. Ce temperaturi vom avea în urmatoarele zile/ FOTO

Potrivit meteorologilor, astazi, se prevede cer variabil. Presiunea atmosferica va fi scazuta. In urmatoarele zile vremea se va incalzi usor. In cursul noptii, in nord se asteapta 1 grade, ziua termometrele vor indica 10 grade.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Decembrie 2019, ora: 08:38

Piton de trei metri, ascuns printre ornamentele din bradul de Crăciun. Cum a fost observat// FOTO

Piton de trei metri, ascuns printre ornamentele din bradul de Crăciun. Cum a fost observat// FOTO

O femeie din Australia a descoperit, printre ornamentele din bradul său împodobit, un piton de trei metri lungime. Leanne Chapman şi soţul ei, din Brisbane, Australia, s-au întors acasă şi au fost alertaţi de comportamentul neobişnuit al păsărilor din balcon. „Sunt...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 14 Decembrie 2019, ora: 07:47

REVOLUȚIA ANTI-CEAUȘESCU din ROMÂNIA. 14 decembrie - 15 decembrie încep PRIMELE MIȘCĂRI la IAȘI și TIMIȘOARA

REVOLUȚIA ANTI-CEAUȘESCU din ROMÂNIA. 14 decembrie - 15 decembrie încep PRIMELE MIȘCĂRI la IAȘI și TIMIȘOARA

La 14 decembrie 1989 are loc o tentativă de organizare a unei manifestaţii anti-ceauşiste la Iaşi care este zădărnicită de forţele de represiune.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Decembrie 2019, ora: 07:32

OPINIE despre unirea unioniștilor /// Trebuie cooptați lideri noi, credibili. Dacă se va merge pe formulele vechi, nu cred că se va ajunge la schimbare

OPINIE despre unirea unioniștilor /// Trebuie cooptați lideri noi, credibili. Dacă se va merge pe formulele vechi, nu cred că se va ajunge la schimbare

Partidul Liberal propune crearea unei Mișcări Unioniste în Republica Moldova din care să facă parte toate formațiunile care optează pentru unirea cu România și care să participe în comun la alegerile parlamentare și la scrutinul prezidențial din anul viitor. Asemenea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Decembrie 2019, ora: 07:29

Ce temperaturi vor fi în weekend și următoarele 7 zile

Ce temperaturi vor fi în weekend și următoarele 7 zile

Vremea o ia razna! Meteorologii promit temperaturi de până la 14 grade în săptămâna ce urmează și zile cu soare.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 14 Decembrie 2019, ora: 04:53

14 decembrie 1467 - Armata lui Ştefan cel Mare incendiază oraşului Baia (Moldova) şi atacă pe invadatorii unguri

La 14-15 decembrie 1467, noaptea, armata moldovenească (circa 12.000 de oşteni), comandată de Ştefan cel Mare, dă foc oraşului Baia, fosta capitală a Ţării Moldovei, şi atacă pe invadatorii unguri.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 14 Decembrie 2019, ora: 03:14

Cum reduci porția de mâncare, dar să nu rămâi flămând!

Mestecaţi îndelung o bucată de pâine. La un moment dat, veţi simţi gustul dulce, semn că amidonul a fost descompus în glucoză. Aşa reduceţi porţiile imense de mâncare.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 18:48

Câteva gospodării din Sîngera au rămas fără porţi de Sfântul Andrei

Câteva gospodării din Sîngera au rămas fără porţi de Sfântul Andrei

Tradiție cu năbădăi. Câteva gospodării din Sîngera au rămas fără porţi de Sfântul Andrei. Acestea au fost furate, iar apoi lăsate la staţia terminus 31.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 18:35

Focuri de armă, în centrul capitalei/ VDEO

Focuri de armă, în centrul capitalei/ VDEO

Focuri de armă în centrul capitalei. Un polițist a fost reținut de ofițerii anticorupție, în momentul în care lua 1.000 de euro mită de la un șofer, prins anterior băut la volan. Totul s-a întâmplat în după-amiaza de 13 decembrie, pe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 15:54

Statul a înglodat-o în datorii, iar privații o salvează! Datoriile imense ale Companiei „Air Moldova”, lichidate

Statul a înglodat-o în datorii, iar privații o salvează! Datoriile imense ale Companiei „Air Moldova”, lichidate

La un an de la privatizare, fosta companie de stat „Air Moldova” scapă de o bună parte din povara datoriilor. „Civil Aviation Group”, actualul proprietar privat al „Air Moldova”, a reușit performanța de a rambursa, din banii câștigați din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 15:50

România este cel mai mare exportator de viori din UE

România este cel mai mare exportator de viori din UE

Satele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105.000 viori, în valoare de 23,3 milioane de euro, iar România este cel mai mare exportator de viori al UE în restul lumii, arată datele publicate vineri de Oficiul European de Statistică, scrie euractiv.ro.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 14:49

Iată cât de periculoase sunt mezelurile

Iată cât de periculoase sunt mezelurile

Românii sunt înnebuniţi după mezeluri, arată un studiu recent, peste 60% consumând cel puţin o dată pe săptămână astfel de produse. Nutriţioniştii şi medicii avertizează însă că mezelurile de pe piaţa românească sunt, în mare parte, de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 14:45

Cea mai bună reţetă de nuci umplute

Cea mai bună reţetă de nuci umplute

 În amintirea anilor de copilărie, când nicio masă de sărbătoare nu era completă fără cozonac, nuci umplute, „faguri" lipiţi cu şerbet şi prăjitură albă ca zăpada, va propunem să vă aromaţi bucătăria şi să vă răsfăţaţi simţurile cu reţeta de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 14:39

Ion Ceban: Moș Crăciun și Alba ca Zăpada împart zâmbete copiilor și adulților, în PMAN

Ion Ceban: Moș Crăciun și Alba ca Zăpada împart zâmbete copiilor și adulților, în PMAN

Moș Crăciun și Alba ca Zăpada împart zâmbete copiilor și adulților. Primarul Ion Ceban informează locuitorii Capitalei că aceștia pot fi întâlniți lângă Pomul de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 14:36

Expert: Asistăm la schimbarea tendințelor economice pe fondul creșterii ponderii construcțiilor și serviciilor publice

Expert: Asistăm la schimbarea tendințelor economice pe fondul creșterii ponderii construcțiilor și serviciilor publice

Ascensiunea unor sectoare, inclusiv industria, arată schimbarea tendințelor economice, a opinat în cadrul emisiunii ”15 minute de realism economic”, economistul Ion Tornea. Potrivit lui, asistăm la avansul sectorului construcțiilor, care a ajuns la o pondere de 10 la sută...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 13:30

Donald Trump îl felicită pe Boris Johnson pentru victoria obținută

Donald Trump îl felicită pe Boris Johnson pentru victoria obținută

Președintele american Donald Trump l-a felicitat vineri pe premierul britanic Boris Johnson pentru victoria obținută de formațiunea sa politică, Partidul Conservator, în scrutinul parlamentar din Marea Britanie, relatează site-ul agenției Reuters.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)