Astăzi 16 Iulie 2019, Marţi - Ultima actualizare la ora 10:01
Abonamente

Horoscop 15 Iunie 2019, ora 09:04

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 15 IUNIE 2019. PEȘTII SUNT CREATIVI ȘI ÎNDRĂZNEȚI

Marime Font

Horoscopul zilei de 15 iunie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15 iunie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Pești sunt creativi și îndrăzneți.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 15 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec sunt preocupați de situația financiară. Este posibil ca nativii să fie nevoiți să-și schimbe, anuleze sau amâne un plan de weekend pentru că o sumă de bani nu le-a intrat în conturi sau au apărut cheltuieli neprevăzute. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să examineze mai mult zona profesională. Sunt mulțumiți de ceea ce lucrează?

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 15 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur au parte de resentimente, poate confuzii, legate de partenerul de viață și, în cazuri mai rare, de partenerii de afaceri. Nativii își fac gânduri și încearcă să dea o altă conotație unei întâmplări, unui dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să nu mai caute scuze celor din jur și să accepte situația așa cum este, așa cum li s-a prezentat.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 15 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni fie își dedică ziua rezolvării unor chestiuni profesionale, fie gândurile lor se vor îndrepta către locul de muncă. Nativii simt nevoia unei schimbări, însă sunt confuzi în legătură cu direcția pe care să o aleagă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să încerce să dea mai multă atenție persoanei iubite și familiei, chiar și propriei persoane.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 15 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac încep să se mai detașeze de niște emoții, sentimente și afecțiuni care le-au cam făcut rău în ultimele zile. Nativii simt că starea de confuzie și nemulțumire începe să se dizolve, însă nu neapărat vor primi și răspunsuri la întrebările avute. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să evite amintirile dureroase și întoarcerea în trecut.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 15 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu au parte de o zi liniștită, în care atenția se canalizează către propria persoană. Nativii vor dori să se odihnească mai mult, să se relaxeze, însă fără a fi nevoiți să plece din casă. Unii dintre ei vor prefera să fie singuri și să se reculeagă cu o carte bună. Horoscopul de azi pentru zodia Leu nu favorizează dialogurile ample, însă „statul la povești” poate fi o opțiune bună.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 15 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară nu se simt în largul lor astăzi și au tendința de a renunța la activitățile solicitante, indiferent că este vorba de solicitări fizice sau psihice. Posibile neîmpliniri profesionale, școlare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să dea dovadă de mai multă responsabilitate în acțiuni și decizii.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 15 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță își fac griji financiare. Este posibil ca nativii să trebuiască să plece într-o călătorie sau cineva să-i invite la o plimbare și aceștia să se teamă pentru situația materială. Nu sunt dispuși să fie prea cheltuitori. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi susține în dialog și în prezentarea ideilor, în argumentare.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 15 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de momente intense în viața de zi cu zi. Nativii tind să fie dramatici, emoționali în dialogul cu cei din jur, poate și ușor entuziasmați de o situație. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce provocări plăcute în sfera sentimentală, familială și în cercul de prieteni.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 15 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător sunt veseli, dinamici în acțiuni și foarte entuziaști cu privire la un proiect, la un plan de weekend, de vacanță. Se conturează momente plăcute în familie, alături de cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce vești de la persoane pe care nu le-au mai văzut de multă vreme.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 15 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de o stare de melancolie, tristețe, nemulțumire sau dezamăgire. Nativii pot simți o lipsă de empatie față de persoana iubită sau față de prieteni. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să fie rezervați în declarații, să nu critice și să nu facă acuzații. Viziunea poate fi de moment, dar impactul vorbelor poate afecta mult timp persoanele vizate.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 15 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să stea în casă în prima parte a zilei deoarece tentativa acestora va fi de a intra în conflicte cu cei din jur, cu vecinii, chiar și cu necunoscuții. Nativii vor fi irascibili, însă se vor detensiona pe parcursul zilei. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să evite deciziile majore și dialogurile publice.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 15 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești au parte de o viziune foarte creativă, chiar îndrăzneață asupra vieții. Nativii se pot dedica artei astăzi și pot reuși chiar să obțină aprecieri și beneficii materiale. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le oferă ocazia să poarte dialoguri interesante cu cei din jur și chiar să găsească soluții înțelepte la preocupările lor, mai ales dacă sunt de natură profesională. 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 10:01

SCANDALOS /// Un apropiat al lui Dodon, FAVORIT la funcția de director al CNA. Un alt candidat acuză Comisia juridică de NETRANSPARENȚĂ: „Vroiam să cred că vom fi guvernați ALTFEL”

SCANDALOS /// Un apropiat al lui Dodon, FAVORIT la funcția de director al CNA. Un alt candidat acuză Comisia juridică de NETRANSPARENȚĂ: „Vroiam să cred că vom fi guvernați ALTFEL”

Secretarul general al Aparatului președintelui R. Moldova, Ruslan Flocea, se numără printre cei zece pretendenți la funcția de director al Centrului Național Anticorupție. Sursele din cadrul Comisiei juridice, numiri și imunități a Parlamentului au declarat pentru deschide.md că Flocea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 09:39

Consiliului Național al Partidului Mișcarea Acțiunea Europeană convoacă Congresul extraordinar al partidului

Mișcarea Acțiunea Europeană iese la luptă și îi cheamă pe cetățeni să fie alături. Vrem să nu mai fie hoți la putere, indiferent de partidul în care se află. Nu mai vrem să se schimbe „hoții lor, cu hoții noștri”. Vrem ca toți cei care au subminat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 09:24

PREJUDICII DE PROPORŢII. Procurorii anticorupţie au pornit o urmărire penală privind înstrăinarea Casei Presei şi fostei cantine a Guvernului

PREJUDICII DE PROPORŢII. Procurorii anticorupţie au pornit o urmărire penală privind înstrăinarea Casei Presei şi fostei cantine a Guvernului

Procurorii anticorupţie au pornit o urmărire penală pe faptul înstrăinării Înstreprinderii de stat "Casa Presei" şi fostei cantine a Guvernului Republicii Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 08:30

Vlad Filat: Ceea ce am eu ca PRIORITATE vizează ELIBERAREA mea

Vlad Filat: Ceea ce am eu ca PRIORITATE vizează ELIBERAREA mea

Fostul premier Vlad Filat spune că ceea ce are ca prioritate vizează eliberarea sa. El nu crede că va mai face politică, cel puțin în mod direct, ci poate va acorda consultanță politică, celor care vor dori. Totodată, fostul premier susține că cea mai mare greșeală a fost...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 07:29

Mulți oameni nu înțeleg drumul pe care merge educația în România. Și nici nu au cum să înțeleagă. Dacă nu ai lucrat vreodată în business, ca să VEZI și să SIMȚI cum se pune problema, …e foarte greu de înțeles ce este greșit. Și, mai mult...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 00:59

Ministerul Afacerilor Interne condus de Andrei Năstase „se spală pe mâini” în cazul lui George Simion: „interdicția poate fi anulată doar de instanța de judecată”

Ministerul Afacerilor Interne condus de Andrei Năstase „se spală pe mâini” în cazul lui George Simion: „interdicția poate fi anulată doar de instanța de judecată”

În legătură cu informația apărută în presă cu referire la organizarea măsurilor de susținere a cetățeanului român Simion George-Nicolae, Biroul migrație și azil al MAI s-a autosesizat și comunică următoarele:

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 00:51

Președintele Igor Dodon a mulțumit din nou Statelor Unite pentru sprijinul acordat R.Moldova în soluționarea recentei crize politice și transferul pașnic al puterii.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 16 Iulie 2019, ora: 00:24

Organizațiile neguvernamentale de media dezaprobă solicitarea ministrului Afacerilor Interne, Andrei Năstase, de a restricționa accesul lui Vadim Ungureanu la conferințele de presă ale Inspectoratului General de Poliție (IGP), pe motiv că jurnalistul ar fi condamnat penal. Declarația a...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 16 Iulie 2019, ora: 00:21 de Ion Macovei

Cum să reziste un popor în fața unui imperiu ca Uniunea Sovietică? Terorizați, deportați, supuși înfometării și apoi aruncați în colhoz, basarabenii nu au avut decât un singur mijloc de rezistență: umorul subversiv. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iulie 2019, ora: 00:09

Dodonizare PAS CU PAS /// Noul Director la Moldovagaz ar putea fi Vadim Ceban (bașcan interimar în Găgăuzia)

Dodonizare PAS CU PAS /// Noul Director la Moldovagaz ar putea fi Vadim Ceban (bașcan interimar în Găgăuzia)

Noul director la SA ”Moldovagaz” ar putea fi numit Vadim Ceban, care în prezent deține funcția de prim-vicepreședinte al Comitetului Executiv al Găgăuziei în primul mandat de bașcan al Irinei Vlah.  

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iulie 2019, ora: 15:00

Ce înseamna cand visezi sobolani? Multi oameni visează șobolani asă ca vor să capete un raspuns la întrebarea ce înseamna daca visezi șobolani. Șobolanul reprezintă o varietate de lucruri din viața reală, totul depinzând de scenariul visului. Fiecare situație...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iulie 2019, ora: 14:55

 Poate te întrebi și tu de ce relațiile se destramă mai ușor în ziua de azi. Ai auzit poveștile de dragoste ale bunicilor și ale străbunicilor, poate chiar ale părinților tăi. Nu au avut relații ideale, dar au rămas împreună până la adânci...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iulie 2019, ora: 14:49

 Horoscop dragoste. Saptamana 15-21 iulie 2019 are semnificatii aparte din punct de vedere astrologic. Avem cea de-a doua eclipsa a verii, mai exact eclipsa partiala de Luna plina in Capricorn de marti 16 iulie. Intreaga atmosfera a saptamanii se invarte in jurul acestui mare eveniment....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iulie 2019, ora: 14:34

 Astăzi se împlinesc 204 de ani de la exilarea lui Napoleon Bonaparte, lider marcant al secolului XIX, pe insula Sfânta Elena. El şi-a petrecut ultimii şase ani din viaţă aici, sub supraveghere britanică. Condiţiile în care a murit marele lider francez, la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iulie 2019, ora: 14:05

VIDEO /// Flashmob la MAI - Cerem scoaterea interdicției lui George Simion. „VREM DREPTATE”

VIDEO /// Flashmob la MAI - Cerem scoaterea interdicției lui George Simion. „VREM DREPTATE”

Asociația „UNIREA-ODIP" vă invită la flashmobul cu genericul „Cerem scoaterea interdicției lui George Simion de a intra în Republica Moldova".

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iulie 2019, ora: 14:04

Liberalul Dorinc Chirtoacă a anunțat astăzi că va participa la alegerile parlamentare în circumscripțiile 33 (suburbiile municipiului Chișinău) și 50 (Europa de Vest), după ce vicepremierul Andrei Năstase și premierul maia Sandu au renunțat la mandatele de deputat în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iulie 2019, ora: 13:49

Comisia juridică, numiri și imunități a Parlamentului a decis prelungirea cu o săptămână a termenului de depunere a dosarelor la concursul pentru funcția de director al Centrului Național Anticorupție.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iulie 2019, ora: 13:41

Lucrările pentru construcția gazoductului Ungheni-Chișinău, pe toate cele șapte tronsoane, au început, a anunțat ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță, pe o rețea de socializare, 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iulie 2019, ora: 12:53

 Noul asteroid are un kilometru în diametru şi realizează o orbită completă în jurul Soarelui în 151 zile. Astronomii au identificat un nou asteroid care orbitează în jurul Soarelui. Acest asteroid este considerat a fi relativ mare, cu aproximativ un...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iulie 2019, ora: 12:47

 Romanticii incurabili pot jura că dragostea la prima vedere este cât se poate de reală, în timp ce persoanele sceptice sunt de părere că ceea ce simțim la primele întâlniri este atracție sexuală, în niciun caz dragoste. Dar ce se întâmplă,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iulie 2019, ora: 12:43

Următorul tău zbor ar putea deveni foarte problematic, dacă nu alegi alimentele potrivite. Află de la specialiști ce preparate trebuie să eviți în avion pentru a preveni efectele nedorite. Poate credeai că nu contează prea mult ce mănânci când ești în...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)