Astăzi 23 August 2019, Vineri - Ultima actualizare la 22 August 2019
Abonamente

Actualitate 15 Mai 2019, ora 07:29

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 15 MAI 2019. VENUS INTRĂ ÎN ZODIA TAUR

Marime Font

Horoscopul zilei de 15 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15 mai 2019 spune că astăzi nativii din zodia Taur vor avea parte de tranzitul planetei Venus, întocmai guvernatoarea lor, prin semnul lor, pe casa personalității. Tranzitul va dura până pe data de 9 iunie 2019 și va influența toate zodiile.

Venus este planeta iubirii, a armoniei și a micilor beneficii, iar atunci când tranzitează zodia Taur, zodia de domiciliu, influența sa este puternică și pozitivă pentru toți nativii, indiferent de semnul zodiacal sub care s-au născut. La modul general, Venus în Taur ne vorbește despre iubire, despre relații statornice, despre armonia în cuplu și consolidarea poveștilor de iubire. Pe de altă parte, ne aduce stabilitate și siguranță financiară, oportunități de a ne îmbunătăți veniturile, inclusiv favorizând activitățile artistice și de creație în acest sens.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 15 mai 2019
Cei născuți în zodia Berbec au parte de tranzitul lui Venus în sectorul financiar. În toată această perioadă, nativii vor avea numeroase șanse de a-și îmbunătăți veniturile. Pot primi măriri de salariu, comisioane și plăți mai vechi în posesia cărora nu au putut intra până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a semna contracte noi, avantajoase financiar.


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 15 mai 2019
Cei născuți în zodia Taur au parte de o perioadă foarte benefică lor, atât din punct de vedere sentimental, cât și financiar. Nativii pot să-și consolideze și armonizeze relația de cuplu, să înceapă o nouă poveste de dragoste care se va dovedi de lungă durată. De asemenea, vor avea șansa de a-și îmbunătăți tot ceea ce ține de personalitatea lor, de principiile de viață și valorile morale. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poatea duce șansa de a-și crește veniturile, posibil chiar cu ajutorul unei activități artistice.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 15 mai 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Venus în sectorul subconștientului. Nativii vor avea parte de o influență benefică în sensul că-și pot vindeca răni mai vechi, emoționale, sentimentale. Nu este exclus ca persoane din trecutul lor, inclusiv din trecutul karmic, să se întoarcă în viața lor, fie pentru a rezolva ceva ce a rămas nerezolvat la momentul respectiv, fie pentru a începe, a continua o poveste de dragoste. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate oferi ocazia de a ameliora simptomele unei probleme de sănătate mai vechi.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 15 mai 2019
Cei născuți în zodia Rac au șansa ca, odată cu tranzitul lui Venus prin sectorul prietenilor, să-și îmbunătățească și să-și consolideze relația cu cei apropiați. Nativilor nu este exclus să le apară în cale o persoană, cunoscută prin intermediul unui amic, sau care chiar face parte din anturaj, cu care să înceapă o frumoasă poveste de dragoste. Horoscopul de azi pentru zodia Rac favorizează planurile pe termen lung și împăcările.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 15 mai 2019
Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Venus în sectorul carierei. Nativii vor avea șansa ca în toată această perioadă să obțină fie o avansare în funcție, fie un loc de muncă mai bun, remunerat mult mai bine, fie să-și consolideze imaginea profesională. Nu este exclus să înceapă o poveste de dragoste cu o persoană cunoscută prin intermediul locului de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocaza să reaștearnă armonia în relația cu colegii de muncă și superiorii.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 15 mai 2019
Cei născuți în zodia Fecioară sunt susținuți de Venus să-și continue niște studii, să înceapă niște cursuri de perfecționare. Pe de altă parte, planeta iubirii le poate aduce o poveste de dragoste cu o persoană din străinătate sau de altă cultură și religie, posibil chiar cunoscută într-o călătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să-și analizeze niște principii de viață care-i țin ancorați prea mult în realitate. Poate fi vorba de atitudinea vizavi de un partener, de relația de cuplu.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 15 mai 2019
Cei născuți în zodia Balanță sunt favorizați de tranzitul lui Venus, întocmai guvernatorul lor, să-și îmbunătățească situația financiară prin intermediul unor parteneriate, colaborări, chiar moșteniri. Nativii pot intra în posesia unei averi, a unui bun de patrimoniu sau pot obține o colaborare avantajoasă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță înlesnește obținerea creditelor și a împrumuturilor. Nu este exclus ca în viața unor Balanțe să apară parteneri cu bani.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 15 mai 2019
Cei născuți în zodia Scorpion se bucură de tranzitul lui Venus în sectorul parteneriatelor. Astfel, indiferent că vorbim de parteneri de afaceri sau partenerul de viață, nativii vor reuși consolidarea și armonizarea relațiilor. Cei mai norocoși Scorpioni pot primi inclusiv o cerere în căsătorie în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate oferi ocazia de a semna o colaborare, o asociere avantajoasă din punct de vedere financiar.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 15 mai 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia ca în această perioadă, favorizați de Venus în Taur, fie să-și schimbe locul de muncă cu unul mai bun, fie să-și îmbunătățească relația cu colegii, fie să găsească o modalitate de a-și înlesni sarcinile și responsabilitățile. De asemenea, sectorul sănătății este foarte bine susținut și nativii pot descoperi remediul necesar vindecării. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia de a se angaja acelora dintre nativi care-și caută un loc de muncă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 15 mai 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia, odată cu tranzitul lui Venus prin Taur, să-și consolideze puternic relația cu persoana iubită. Nu este exclus ca în unele cazuri chiar să fie vorba de o sarcină, de venirea pe lume a unui nou membru în familie. Nativii care sunt deja părinți pot să-și îmbunătățească relația cu copiii. Venus va susține puternic activitățile de creație, distractive și sportive. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia celor singuri de a începe o nouă poveste de dragoste.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 15 mai 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor fi favorizați de Venus în Taur să-și cumpere sau să vândă, să renoveze o locuință. De asemenea, poate fi vorba de schimbarea domiciliului, de mutarea într-un loc mai bun alături de familie sau alături de persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le oferă ocazia să-și consolideze și armonizeze relația cu membrii familiei. Moment favorabil iertării și împăcărilor.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 15 mai 2019
Cei născuți în zodia Pești vor fi susținuți de tranzitul lui Venus prin Taur în toate activitățole legate de comunicare, indiferent că este vorba de dialogul cu cei din jur sau de susținerea interviurilor sau examenelor. Va fi o pewrioadă bună pentru a învăța și a acumula noi cunoștințe. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a pleca într-o scurtă călătorie și de a-și întâlni sufletul pereche.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 22 August 2019, ora: 17:53

Discursul Prim-ministrului Maia Sandu, în cadrul conferinței anuale organizată de Valdas Adamkus, fost președinte al Lituaniei

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 17:52

Așa cum s-a anunțat în cadrul Consiliului Național Politic, odată cu expirarea de jure, conform statutului, a mandatului de președinte al PPEM pe 26 iulie, am decis să mă retrag și de facto din conducerea partidului pe care am avut onoarea să îl conduc.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 17:03

Fostul ministru al Apărării în perioada 2009- 2014, Vitalie Marinuța, va candida pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, fiind promovat de Partidului Verde Ecologist din Republica Moldova, al cărui secretar general este în prezent. Decizia a fost luată, joi,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 16:29

Energie electrică se SCUMPEȘTE în toată țara: Când intră în vigoare noile tarife

Energie electrică se SCUMPEȘTE în toată țara: Când intră în vigoare noile tarife

Decizia cu privire la majorarea tarifelor la energia electrică pentru consumatorii casnici va intra în vigoare de vineri, 23 august, când va fi publicată în Monitorul Oficial.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 16:28

Anton Anton (București): Luăm gaze ieftine să le introducem în rezervoarele subterane, depozitele de gaze, să avem gaze la iarnă”

Anton Anton (București): Luăm gaze ieftine să le introducem în rezervoarele subterane, depozitele de gaze, să avem gaze la iarnă”

Anton Anton, ministrul român al Energiei, a declarat joi, că România importă, în această perioadă, gaze la un preţ mai bun pentru a le depozita în rezervoarele subterane şi pentru a asigura programul de iarnă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 16:00

De ce Alexei Mateevici, autorul imnului „Limba noastră”, spunea că vorbim LIMBA ROMÂNĂ?

De ce Alexei Mateevici, autorul imnului „Limba noastră”, spunea că vorbim LIMBA ROMÂNĂ?

(Cinci porunci (sfaturi) expuse în Cuvântarea rostită la Primul Congres al Învăţătorilor Moldoveni din Basarabia din 25 mai 1917)

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 15:10

Mica Delegație condusă de Șoigu, care vine într-o așa-zisă vizită „oficială”, numără peste 30 de persoane

Mica Delegație condusă de Șoigu, care vine într-o așa-zisă vizită „oficială”, numără peste 30 de persoane

 Delegația ministrului rus al Apărării, Serghei Șoigu, care vine la invitația președintelui Republicii Moldova la evenimentele din 24 august dedicate „marcării celor 75 de ani de la eliberarea Moldovei de fascism”, numără peste 30 de persoane. Informația a fost oferită...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 15:04

Prim-ministrul Maia Sandu, la Vilnius: „UNICA soluție de dezvoltare a țării noastre este INTEGRAREA în Uniunea Europeană"

Prim-ministrul Maia Sandu, la Vilnius: „UNICA soluție de dezvoltare a țării noastre este INTEGRAREA în Uniunea Europeană"

În cadrul vizitei sale oficiale la Vilnius, Prim-ministrul Maia Sandu a avut astăzi o întrevedere cu Președintele Republicii Lituania, Gitanas Nauseda. Oficialii au discutat despre perspectivele cooperării moldo-lituaniene pe multiple planuri, evoluțiile politicii interne din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 14:59

Alexandru Tănase: Circ în tramvaiul Curții Constituționale

Alexandru Tănase: Circ în tramvaiul Curții Constituționale

„Experimentul” de implementare a transparenței și meritocrației în procesul de formare a noii Curți Constituționale este un veritabil studiu de caz, riscând să devină antologic. Urmărind acest spectacol halucinant, despre care, dacă n-ar fi fost de plâns,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 14:50

Procurorul Dumitru Robu, vrea să aplice în privința judecătorilor Curții Constituționale articolul 307 CP, criticat de ICJ, CCM și Comisia de la Veneția

Procurorul Dumitru Robu, vrea să aplice în privința judecătorilor Curții Constituționale articolul 307 CP, criticat de ICJ, CCM și Comisia de la Veneția

Procurorul general interimar Dumitru Robu a depus azi o sesizare la Curtea Constituțională, prin care solicită judecătorilor constituționali să-i explice dacă Constituția permite angajarea răspunderii penale a judecătorilor Curții Constituționale în baza Articolului 307 din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 14:49

Procuratura Ialoveni confirmă că fostul administrator al Companiei „Pro-Imobil”, Vladislav Musteață, are calitatea de BĂNUIT într-un nou dosar de evaziune fiscală

Procuratura Ialoveni confirmă că fostul administrator al Companiei „Pro-Imobil”, Vladislav Musteață, are calitatea de BĂNUIT într-un nou dosar de evaziune fiscală

Fostul administrator al Companiei „Pro-Imobil”, Vladislav Musteață, care activează și astăzi în cadrul firmei pe care a fondat-o și a condus-o oficial până în 2017, are calitatea de bănuit într-un nou dosar penal de evaziune fiscală. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 14:42

Facebook deschide o secțiune de știri selectate de ziariști profesioniști, nu pe bază de algoritmi

Facebook deschide o secțiune de știri selectate de ziariști profesioniști, nu pe bază de algoritmi

Facebook a anunţat marţi că angajează o echipă de zece ziarişti cu experienţă pentru a nu mai lăsa selecţia ştirilor promovate exclusiv pe seama algoritmilor, semnalează AFP, citată de Agerpres.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 14:36

CRIMĂ HORROR la Nisporeni. Un bărbat și-a OMORÂT concubina, apoi s-a sinucis

Un bărbat de 41 de ani și concubina sa de 42 de ani din satul Valea-Trestieni, raionul Nisporeni, au fost găsiți morți în propria lor casă. Trupurile lor cu urme de moarte violentă au fost descoperite de fiul bărbatului în vârstă de 18 ani. Acesta a anunțat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 14:16

FLASH / Daune de peste jumătate de milion de lei, cauzate unei renumite companii de asigurări din Moldova de un fost angajat

Un fost angajat al unei companiei de asigurări din Republica Moldova, dar şi administratorii unor agenţi economici sunt cercetaţi penal de CNA şi procurorii anticorupţie pentru abuz în serviciu. Aceştia sunt bănuiţi că ar fi organizat o schemă frauduloasă prin care au cauzat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 11:58

Vicepreședintele Parlamentului Slusari îl critică pe Dodon: Vizita lui Șoigu este o GREȘEALĂ

Vicepreședintele Parlamentului Slusari îl critică pe Dodon: Vizita lui Șoigu este o GREȘEALĂ

Liderul PPDA Alexandr Slusari, a ținut astăzi un briefing de presă, în cadrul căruia a comentat și vizita Ministrului Apărării Federației Ruse la Chișinău. Acesta a spus că în viziunea lui, este o greșeală și nu aduce nici un plus valoare.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 11:56

Unui medic rus iradiat de victimele de la Severodvinsk i s-a spus că e de la… ”crabii de Fukusima”

Unui medic rus iradiat de victimele de la Severodvinsk i s-a spus că e de la… ”crabii de Fukusima”

Medicul unui spitalul din Arhanghelsk, unde au fost tratate victimele exploziei de pe platforma de testare marina de lângă Severodvinsk, i s-a spus că cesiul radioactiv 137 găsit în corpul său a apărut după călătoria sa în Thailanda. „Unde e Thailanda e și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 11:23

Ar fi cerut 30 000 de lei pentru două permise de conducere. Un bărbat din raionul Ungheni, cercetat penal de CNA pentru trafic de influență

Ar fi cerut 30 000 de lei pentru două permise de conducere. Un bărbat din raionul Ungheni, cercetat penal de CNA pentru trafic de influență

Un bărbat din raionul Ungheni a fost reţinut de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupţie, fiind bănuit de trafic de influență. Acesta ar fi pretins şi primit de la un cetăţean 14 600 de lei şi de la altul 800 de euro, sub pretextul că i-ar putea ajuta să obțină mai uşor permisele...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 11:19

Ilan ȘOR continuă reparația drumurilor din Orhei

Ilan ȘOR continuă reparația drumurilor din Orhei

Primăria municipiului Orhei continuă lucrările de construcție și reparație a străzilor din localitate la inițiativa lui Ilan ȘOR. Până la sfârșitul acestei săptămâni urmează să fie finisate lucrările de modernizare a străzii S. Lazo, cu o lungime de peste 700 de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 10:59

Salariile mici, prețurile ridicate și viitorul copiilor alungă moldovenii din țară (IDIS Viitorul)

Salariile mici, prețurile ridicate și viitorul copiilor alungă moldovenii din țară (IDIS Viitorul)

Schimbarea puterii la Chișinău a reanimat speranța moldovenilor că situația economică a țării se va îmbunătăți. Deocamdată, schimbările se lasă așteptate în condițiile în care sunt făcute cu jumătăți de măsură. Or, cei mai mulți moldoveni sun dezamăgiți...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 10:10

Valeriu Munteanu va candida pentru postul de Primar al Chișinăului din partea Uniunii Salvați Basarabia

Valeriu Munteanu va candida pentru postul de Primar al Chișinăului din partea Uniunii Salvați Basarabia

Uniunea Salvați Basarabia și-a desemnat candidatul pentru primăria Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 10:06

Leul SCADE față de euro și dolar

Leul SCADE față de euro și dolar

De la începutul săptămânii, cotația oficială dolarului a urcat cu 24 de bani, iar prețul monedei euro a urcat cu tocmai 35 de bani - semn că valuta este solicitată la sfârșit de vară.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 09:34

România ar TREBUI să blocheze tranzitarea spațiului său aerian de către Ministrul Apărării al Federației Ruse Serghei Șoigu

România ar TREBUI să blocheze tranzitarea spațiului său aerian de către Ministrul Apărării al Federației Ruse Serghei Șoigu

Vizita ministrului rus al Apărării, Serghei Șoigu, la Chișinău, pe 24 august, nu va fi una oficială, întrucât Guvernul nu a fost notificat în timp util și nu au fost făcute demersurile necesare, afirmă premierul Maia Sandu, oferind astfel o șansă României să nu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 09:12

Optimism cu privire la un acord privind BREXIT, după întâlnirea Merkel - Boris Johnson

Optimism cu privire la un acord privind BREXIT, după întâlnirea Merkel - Boris Johnson

Cancelarul german Angela Merkel şi-a reiterat miercuri apelul pentru ca Marea Britanie să părăsească Uniunea Europeană printr-un acord negociat, în timpul unei conferinţe de presă comune cu premierul britanic Boris Johnson.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 August 2019, ora: 07:44

Putin: SUA pot lansa rachete din România și Rusia trebuie să reacționeze

Putin: SUA pot lansa rachete din România și Rusia trebuie să reacționeze

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat miercuri că SUA sunt în prezent în măsură să desfăşoare o nouă rachetă de croazieră cu lansare terestră în România şi Polonia, un scenariu pe care îl consideră drept o ameninţare la care Moscova trebuie să reacţioneze, informează...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)