Astăzi 26 Mai 2019, Duminică - Ultima actualizare la 1 Ianuarie 1970
Abonamente

Actualitate 15 Mai 2019, ora 07:29

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 15 MAI 2019. VENUS INTRĂ ÎN ZODIA TAUR

Marime Font

Horoscopul zilei de 15 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15 mai 2019 spune că astăzi nativii din zodia Taur vor avea parte de tranzitul planetei Venus, întocmai guvernatoarea lor, prin semnul lor, pe casa personalității. Tranzitul va dura până pe data de 9 iunie 2019 și va influența toate zodiile.

Venus este planeta iubirii, a armoniei și a micilor beneficii, iar atunci când tranzitează zodia Taur, zodia de domiciliu, influența sa este puternică și pozitivă pentru toți nativii, indiferent de semnul zodiacal sub care s-au născut. La modul general, Venus în Taur ne vorbește despre iubire, despre relații statornice, despre armonia în cuplu și consolidarea poveștilor de iubire. Pe de altă parte, ne aduce stabilitate și siguranță financiară, oportunități de a ne îmbunătăți veniturile, inclusiv favorizând activitățile artistice și de creație în acest sens.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 15 mai 2019
Cei născuți în zodia Berbec au parte de tranzitul lui Venus în sectorul financiar. În toată această perioadă, nativii vor avea numeroase șanse de a-și îmbunătăți veniturile. Pot primi măriri de salariu, comisioane și plăți mai vechi în posesia cărora nu au putut intra până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a semna contracte noi, avantajoase financiar.


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 15 mai 2019
Cei născuți în zodia Taur au parte de o perioadă foarte benefică lor, atât din punct de vedere sentimental, cât și financiar. Nativii pot să-și consolideze și armonizeze relația de cuplu, să înceapă o nouă poveste de dragoste care se va dovedi de lungă durată. De asemenea, vor avea șansa de a-și îmbunătăți tot ceea ce ține de personalitatea lor, de principiile de viață și valorile morale. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poatea duce șansa de a-și crește veniturile, posibil chiar cu ajutorul unei activități artistice.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 15 mai 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Venus în sectorul subconștientului. Nativii vor avea parte de o influență benefică în sensul că-și pot vindeca răni mai vechi, emoționale, sentimentale. Nu este exclus ca persoane din trecutul lor, inclusiv din trecutul karmic, să se întoarcă în viața lor, fie pentru a rezolva ceva ce a rămas nerezolvat la momentul respectiv, fie pentru a începe, a continua o poveste de dragoste. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate oferi ocazia de a ameliora simptomele unei probleme de sănătate mai vechi.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 15 mai 2019
Cei născuți în zodia Rac au șansa ca, odată cu tranzitul lui Venus prin sectorul prietenilor, să-și îmbunătățească și să-și consolideze relația cu cei apropiați. Nativilor nu este exclus să le apară în cale o persoană, cunoscută prin intermediul unui amic, sau care chiar face parte din anturaj, cu care să înceapă o frumoasă poveste de dragoste. Horoscopul de azi pentru zodia Rac favorizează planurile pe termen lung și împăcările.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 15 mai 2019
Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Venus în sectorul carierei. Nativii vor avea șansa ca în toată această perioadă să obțină fie o avansare în funcție, fie un loc de muncă mai bun, remunerat mult mai bine, fie să-și consolideze imaginea profesională. Nu este exclus să înceapă o poveste de dragoste cu o persoană cunoscută prin intermediul locului de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocaza să reaștearnă armonia în relația cu colegii de muncă și superiorii.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 15 mai 2019
Cei născuți în zodia Fecioară sunt susținuți de Venus să-și continue niște studii, să înceapă niște cursuri de perfecționare. Pe de altă parte, planeta iubirii le poate aduce o poveste de dragoste cu o persoană din străinătate sau de altă cultură și religie, posibil chiar cunoscută într-o călătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să-și analizeze niște principii de viață care-i țin ancorați prea mult în realitate. Poate fi vorba de atitudinea vizavi de un partener, de relația de cuplu.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 15 mai 2019
Cei născuți în zodia Balanță sunt favorizați de tranzitul lui Venus, întocmai guvernatorul lor, să-și îmbunătățească situația financiară prin intermediul unor parteneriate, colaborări, chiar moșteniri. Nativii pot intra în posesia unei averi, a unui bun de patrimoniu sau pot obține o colaborare avantajoasă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță înlesnește obținerea creditelor și a împrumuturilor. Nu este exclus ca în viața unor Balanțe să apară parteneri cu bani.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 15 mai 2019
Cei născuți în zodia Scorpion se bucură de tranzitul lui Venus în sectorul parteneriatelor. Astfel, indiferent că vorbim de parteneri de afaceri sau partenerul de viață, nativii vor reuși consolidarea și armonizarea relațiilor. Cei mai norocoși Scorpioni pot primi inclusiv o cerere în căsătorie în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate oferi ocazia de a semna o colaborare, o asociere avantajoasă din punct de vedere financiar.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 15 mai 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia ca în această perioadă, favorizați de Venus în Taur, fie să-și schimbe locul de muncă cu unul mai bun, fie să-și îmbunătățească relația cu colegii, fie să găsească o modalitate de a-și înlesni sarcinile și responsabilitățile. De asemenea, sectorul sănătății este foarte bine susținut și nativii pot descoperi remediul necesar vindecării. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia de a se angaja acelora dintre nativi care-și caută un loc de muncă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 15 mai 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia, odată cu tranzitul lui Venus prin Taur, să-și consolideze puternic relația cu persoana iubită. Nu este exclus ca în unele cazuri chiar să fie vorba de o sarcină, de venirea pe lume a unui nou membru în familie. Nativii care sunt deja părinți pot să-și îmbunătățească relația cu copiii. Venus va susține puternic activitățile de creație, distractive și sportive. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia celor singuri de a începe o nouă poveste de dragoste.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 15 mai 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor fi favorizați de Venus în Taur să-și cumpere sau să vândă, să renoveze o locuință. De asemenea, poate fi vorba de schimbarea domiciliului, de mutarea într-un loc mai bun alături de familie sau alături de persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le oferă ocazia să-și consolideze și armonizeze relația cu membrii familiei. Moment favorabil iertării și împăcărilor.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 15 mai 2019
Cei născuți în zodia Pești vor fi susținuți de tranzitul lui Venus prin Taur în toate activitățole legate de comunicare, indiferent că este vorba de dialogul cu cei din jur sau de susținerea interviurilor sau examenelor. Va fi o pewrioadă bună pentru a învăța și a acumula noi cunoștințe. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a pleca într-o scurtă călătorie și de a-și întâlni sufletul pereche.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 16:30 de Mihaela Culcinschi

Vicepremierul pentru Integrarea Europeană Iurie Leancă, a acordat un interviu pentru TIMPUL în calitate de candidat la funcția de europarlamentar din partea României. Acesta figurează în lista Partidului Pro România, condus de ex-premierul de peste Prut, Victor Ponta....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 15:01

Nave militare ruse au efectuat exerciții în Marea Neagră, utilizând rachete de croazieră Kalibr şi sisteme de artilerie, a anunțat joi marina rusă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:58

La OrheiLand a început montarea roller-coasterului care va fi inaugurat la 1 iunie

La OrheiLand a început montarea roller-coasterului care va fi inaugurat la 1 iunie

La OrheiLand a început montarea celui mai modern roller coaster din întreaga regiune, care va funcționa în acest sezon estival și care se anunță a fi principala atracție a parcului de distracții în acest an.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:49

Moldovenii, indignați de comportamentul lui Andrei Năstase. Oamenii consideră că liderul PPDA trebuie să ceară scuze jurnaliștilor

Atacurile fostului procuror din perioada regimului comunist, Andrei Năstase, asupra jurnaliștilor provoacă antipatie față de acest politician. De această părere sunt oamenii care, au comentat agresivitatea actualului deputat faţă de reprezentanţii instituțiilor media pe care acesta nu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:49

Negru: Spre deosebire de liderii PAS și PPDA, americanii nu consideră că PD este întruchiparea tuturor relelor pe pământ

Strategia post-electorală a PAS şi PPDA s-a dovedit a fi un joc steril, care durează prea mult şi poate avea consecinţe grave pentru Republica Moldova. De această părere este jurnalistul Nicolae Negru, într-un editorial publicat de Ziarul Naţional. În opinia sa, politicienii...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:45

STOP FALS! Trustul Jurnal promovează un fake news despre starea sănătății a liderului PDM. Domnul Plahotniuc se află în formă maximă

Ştirea despre pretinsele probleme de sănătate ale liderului PDM, Vlad Plahotniuc, tirajată de trustful Jurnal, este o minciună impardonabilă. Declaraţia aparţine purtătorului de cuvânt al Partidului Democrat, Vitalie Gămurari.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:44

„Dezastru democratic” // Sute de cetățeni ai UE au fost ÎMPIEDICAȚI să voteze pentru Parlamentul European în Marea Britanie: „Votați în țările voastre”

Sute de cetățeni europeni au fost împiedicați să voteze pentru Parlamentul European, în Marea Britanie. Principalul mesaj pe care l-au auzit aceștia la secțiile de votare a fost – mergeți să votați în țările voastre, scrie publicația britanică The Independent.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 21:00 de George Mârzencu

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși Din editia print

„Grupul atacă și jefuiește populația fără milă. Din această cauză, oamenii din partea locului îi detestă ca pe niște tâlhari bețivani”, raportau sovieticii despre activitatea partizanilor 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:36

(video) Andrei Năstase atacă ONG-urile de media: „Este unul la noi care se dă mare guru în societate...”

Șeful Platformei DA, Andrei Năstase, a atacat ONG-urile de media în cadrul unei emisiuni online, pentru faptul că a fost inclus în panoul „Inamicii Presei” ce a fost instalat în fața Parlamentului Republicii Moldova pe data de 3 mai 2019. Năstase a ajuns să fie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:35

Politolog, despre eventuale proteste organizate de Blocul ACUM: Sunt greu realizabile

Politologul Dionis Cenușă susține că, liderii Blocului ACUM au sugerat recent că vor să organizeze proteste în masă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:06

Partidul ȘOR a început lucrările pentru iluminarea stradală în al șaptelea sat din circumscripțiile sale

Partidul ȘOR a început lucrările pentru iluminarea stradală în al șaptelea sat din circumscripțiile sale

Partidul Politic „ȘOR” este singura formațiune politică parlamentară care a început realizarea programului său electoral chiar în condițiile în care Parlamentul nu și-a început activitatea din cauza unor interese politice înguste ale altor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:05

Dodon, despre ACUM: eu vreau să condamn egoismul politic și ambițiile exagerate ale unor deputați, apucați-vă de lucru sau mergeți la anticipate

Președintele Igor Dodon a dat un ultimatum deputaților. Șeful statului a oferit două săptămâni pentru depășirea actualei crize politice. În caz contrar, va dizolva Parlamentul ales pe 24 februarie. Declarațiile au fost făcute la un briefing de presă. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:04

VIDEO | Deputaţii PAS-DA au fost ieri în sala de şedințe a Parlamentului pentru a-şi face SELFIE

Aşa-zisa şedinţă specială a Parlamentului, convocată ieri de deputaţii blocului ACUM, a fost doar un bun prilej pentru ca unii dintre aceştia să-şi facă selfie în Parlament.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:03

Zelenskii l-a numit pe avocatul personal al oligarhului Kolomoiskii în calitate de șef al administrației prezidențiale

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenskii l-a numit în calitate de șef al administrației aparatului prezidențial pe consilierul său în problemele juridice, care este și avocatul personal al oligarhului Igor Kolomoiskii, Andrei Bogdan. Ordinul a fost publicat pe site-ul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 14:34

OPINIA EXPERTULUI // Rusia PIERDE timpul și Transnistria

Rusia pierde timpul în situaţia cu Transnistria şi toate acestea se pot sfârşi foarte trist, consideră analistul politic Alexandr Angheli.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 10:05

Jurnalist: Faptul că blocul ACUM încă până la alegeri a semnat că nu va negocia cu nimeni, iar negocierea este principalul instrument al activității politice, înseamnă că este vorba de lipsă de rațiune

Atunci când o formațiune politică face greșeli și insistă pe acestea până în pânzele albe, acestea sunt simptome îngrijorătoare și înseamnă o boală politică incurabilă care duce, inevitabil, la o moarte politică. Despre aceasta spune jurnalistul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 09:55

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 MAI 2019. SOARELE A INTRAT ÎN ZODIA GEMENI

Horoscopul zilei de 22 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2019 spune...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 21:59

Ironic: după demiterea de către oligarhul Usmanov a redacției politice de la Kommersant, articolele politice sunt scrise de ”luptătorul cu oligarhii” din Moldova, Soloviov

După concedierea redacției politice a ziarului Kommersant, deținute de oligarhul rus Alișer Usmanov, articolele politice sunt scrise de Vladimir Soloviov. Ultimul dintre acestea vizează învestirea oficială a noului președinte al Ucrainei Vladimir Zelenski și a provocat reacții...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:13

Un deputat socialist prezintă câteva argumente, care arată că Maia Sandu și Andrei Năstase nu au habar de legislația Republicii Moldova

Așa-zisa ședință specială a Parlamentului, convocată astăzi de deputații blocului politic ACUM este un spectacol de prost gust, montat de Andrei Năstase și Maia Sandu. Este reacția deputatului PSRM Grigore Novac, publicată pe Facebook.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:12

Sandu, răspuns la solicitarea de verificare a veniturilor lui Năstase: dacă nu poate justifica legalitatea lor, să răspundă conform legii

Orice funcționar trebuie să fie verificat pentru confirmarea legalității veniturilor și provenienței proprietăților. Iar dacă nu va putea să justifice legalitatea lor – să dea socoteală în fața legii. Astfel a comentat liderul PAS, Maia Sandu, demersul democratului Sergiu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:08

FAGURA - prima platformă inovatoare de investiții a fost lansată în cadrul primei conferințe FinTech din Moldova

FAGURA - prima platformă inovatoare de investiții a fost lansată în cadrul primei conferințe FinTech din Moldova

 În cadrul primei conferințe de FinTech din Moldova, care a avut loc pe 17 mai 2019 la Chișinău, a fost lansată oficial opțiunea de investiții pe Fagura.com, o platformă inovatoare care permite oamenilor să se împrumute sau să investească bani fără ajutorul băncilor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 16:10

Blogger: Avem dreptul să cunoaștem de unde Năstase este milionar, are case în Moldova și Germania, mașini scumpe și bani pentru călătoriile la Frankfurt

Bloggerul Corneliu Gandrabur speră că autoritățile germane, dar și Fiscul din Moldova vor furniza informații privind veniturile reale ale liderului PPDA Andrei Năstase, dar și impozitele plătite de acesta și colegii săi din blocul politic ACUM. O interpelare în acest sens a fost...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 15:20

Cum arată Arena Chișinău și la ce etapă sunt lucrările de construcție (VIDEO)

Lucrările de renovare a Arenei Chișinău sunt în toi. Astăzi, fostul președinte al Parlamentului și vicepreședintele PDM, Andrian Candu a mers la fața locului pentru a vedea la ce stare sunt lucrările.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 14:25

MILIARDE DE RUBLE, depistate în casa unui colonel FSB din Rusia. Banii erau ţinuţi în genţi şi cutii (VIDEO)

MILIARDE DE RUBLE, depistate în casa unui colonel FSB din Rusia. Banii erau ţinuţi în genţi şi cutii (VIDEO)

Aproape 12 miliarde de ruble, echivalentul a 186 milioane de dolari SUA, au fost găsite în casele angajaţilor Serviciului Federal de Securitate (FSB) din Rusia, care au fost reţinuţi pentru corupţie. Este vorba despre Kiril Cerkalin, care activa în cadrul departamentului pentru...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)