Astăzi 12 Decembrie 2019, Joi - Ultima actualizare la 11 Decembrie 2019
Abonamente

Horoscop 15 Septembrie 2019, ora 08:46

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 15 SEPTEMBRIE 2019. MERCUR ȘI VENUS INTRĂ ÎN ZODIA BALANȚĂ

Marime Font

Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15 septembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță au parte de tranzitul lui Venus și Mercur întocmai prin semnul lor.

Mercur și Venus au intrat în zodia Balanță la câteva ore după ce s-a format fenomenul impactant de Lună Plină în zodia Pești. Acest ingres este unul deosebit de benefic pentru toate zodiile.
...
Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, a rațiunii și a intelectului, intră în echilibrata și diplomata zodie a Balanței și din această postură se va manifesta pe deplin, cu toate însușirile sale pozitive. Balanța este un semn în care Mercur se simte foarte bine și are o influență reconciliantă, favorabilă tuturor zodiilor.

Venus, planeta iubirii, a armoniei și a banilor, este întocmai guvernatoarea nocturnă a zodiei Balanță, prin urmare ingresul său aici va aduce beneficii tuturor nativilor, dar și noi povești de dragoste și strălucire în relațiile deja existente.


Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019
Parteneriatele și relaționarea cu cei din jur devin punct forte al celor născuți în zodia Berbec. Nativii se vor face remarcați la capitolul negociere, vor avea ocazia să semneze noi și profitabile contracte, asocieri profesionale, iar cei singuri vor avea ocazia să întâlnească un posibil viitor partener de cuplu. Vești foarte bune vin pentru Berbecii care se află în relații de lungă durată și care acum pot fi ceruți în căsătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce o cazia să se împace cu o persoană dragă, poate cu un fost partener de cuplu.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor activa odată cu aceste tranzite casa muncii și a sănătății. Nativii vor primi numeroase oferte de muncă, cei care-și caută un loc de muncă acum se pot angaja, iar cei care vor să facă schimbări la actualul job sunt susținuți în negocieri. Venus, întocmai planeta lor guvernatoare, le va susține starea de bine și le va ușura activitatea profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce noi începuturi în povestea de iubire, iar celor singuri o posibilă relație cu o persoană cunoscută într-un cadru profesional.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Gemeni aceste tranzite vor lumina casa iubirii și a creației. Cei care se află în povești de dragoste stabile pot deveni părinți sau pot discuta despre această posibilitate, iar cei care sunt singuri vor avea șansa de a se îndrăgosti și a începe o nouă relație. Va urma o perioadă în care distracția și aventura vor fi punctul forte al nativilor. Mercur, întocmai planeta lor guvernatoare, le va susține puternic comunicarea și capacitatea de negociere și nativii pot obține tot ce și-au pus în plan. Atenție la flirturi care pot deteriora o relație. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a se împăca cu o persoană din trecut.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor activa puternic sectorul familiei și al locuinței. Nativii vor avea ocazia de a se împăca cu cei dragi, de a reechilibra relația cu părinții sau cu soțul/soția. Perioadă favorabilă pentru tranzacții privind un bun imobiliar, posibil o vânzare/cumpărare de locuință. Reamenajarea casei este, de asemenea, un punct de interes. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce împăcarea cu o rudă. Exteriorizarea sentimentelor îi va ajuta să-și consolideze mariajul.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019
Tranzitul lui Mercur și Venus prin casa comunicării îi va ridica pe cei născuți în zodia Leu pe un piedestal de unde se vor face remarcați și apreciați. Sunt puternic susținute discursurile, interviurile, examenele, negocierile, declarațiile de dragoste. Nativii vor reuși să rezolve tot ce și-au propus într-o deplasare sau prin intermediul unor persoane apropiate, posibil frați. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce un posibil partener de cuplu care să-i cucerească prin dialog și voie bună.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019
Cei din zodia Fecioară activează odată cu aceste tranzite zona financiară, iar norocul va fi de partea lor. Venus, planeta banilor, împreună cu Mercur, întocmai guvernatorul lor, vor participa activ la îmbunătățirea veniturilor pe termen lung. În această perioadă nativii pot renegocia cu încredere salariul pentru că pot obține o mărire neașteptată. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le susține puternic capacitatea de comunicare și negociere. Nativii pot primi o sumă de bani restantă, posibil chiar returnarea unei datorii.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță sunt vedetele acestei perioade deoarece atât Mercur cât și Venus, guvernatoarea lor, se simt foarte bine să sosească în acest semn, prin urmare vor influența favorabil personalitatea nativilor, dar mai ales modul de relaționare cu cei din jur. Nu este exclus ca nativii să se împace cu cineva drag sau, dacă sunt singuri, să se îndrăgostească iremediabil. Capacitatea de comunicare și negociere va fi la cote înalte și nativii pot obține ce și-au propus. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce dorința de a-și schimba look-ul, de a-și pune mai mult în evidență sex-appealul pentru a cuceri.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Scorpion aceste tranzite se petrec pe o casă ascunsă, a subconștientului și a trecutului, însă sunt favorabile vindecării psihice și emoționale. Prin comunicarea cu ei înșiși, nativii pot să-și îmbunătățească starea de spirit. O serie de secrete pot ieși acum la suprafață, dar și o iubire din trecut poate reveni în viața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion poate favoriza stările de introspecție și meditație, iar nativii pot simți nevoia de a sta singuri, cu gândurile lor.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor avea ocazia să se împace cu un vechi prieten sau să (re)negocieze un proiect personal și să-l demareze. Nu este exclus ca nativii să se îndrăgostească de o persoană din anturaj sau cunoscută prin intermediul unui prieten. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce întâlniri cu persoane importante care să contribuie, moral sau financiar, la îndeplinirea unui vis al nativilor.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019
Tranzitele momentului susțin puternic cariera celor născuți în zodia Capricorn. Nativii vor avea oportunitatea de a se face remarcați la locul de muncă sau în afaceri, de a obține aprecieri care să-i propulseze direct către o funcție mult visată. Sunt susținute comunicarea și negocierea cu instituțiile statului sau cu autoritățile. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să profite de context pentru a-și îmbunătăți imaginea profesională.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător activează casa străinătății, a călătoriilor, a studiilor înalte și a filozofiilor de viață. În toate aceste domenii nativii se pot face remarcați. Unii nativi pot începe să studieze domenii noi care să le aducă un suflu nou unor principii și convingeri de viață, alții pot pleca în călătorii de cunoaștere, pot învăța o limbă străină. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce vești de peste hotare, dar și posibilitatea de a se îndrăgosti de o persoană de altă cultură, religie.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019
Pentru cei din zodia Pești acest context astrologic al momentului este deosebit de impactant, dar benefic redefinirii lor. Mercur și Venus activează casa financiară a banilor deținuți împreună cu alții și nu este exclus ca în această perioadă nativii să intre în posesia unei moșteniri, să finalizeze un partaj, să obțină un credit, un împrumut. Horoscopul de azi pentru zodia Pești susține comunicarea cu partenerul de viață pe teme financiare. Pe de altă parte, poate aduce pasiune în cuplu, iar celor singuri aventuri sexuale.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Ultima oră 11 Decembrie 2019, ora: 16:52

Chicu: Atragerea investițiilor în modernizarea țării și crearea locurilor de muncă este o prioritate pentru Executiv

Chicu: Atragerea investițiilor în modernizarea țării și crearea locurilor de muncă este o prioritate pentru Executiv

Atragerea investițiilor în modernizarea țării și crearea locurilor de muncă este o prioritate pentru Executiv. Premierul Ion Chicu a asigurat că investitorii vor fi susținuți la toate etapele de creare și gestionare a afacerilor. Declaraţia a fost făcută în cadrul unei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 14:45

Confruntare in cazul Caracal. Motivul pentru care Gheorghe Dinca a fost scos din arest

Confruntare in cazul Caracal. Motivul pentru care Gheorghe Dinca a fost scos din arest

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, a fost scos miercuri din arest si dus la DIICOT, unde este posibil sa fie confruntat cu Stefan Risipiceanu, retinut sub acuzatia ca a agresat-o sexual pe Luiza Melencu. Avocatul Claudiu Lascoschi a declarat ca Dinca ar fi de acord sa fie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 14:40

Crimă de la Cărpineni: Bărbatul care și-a împușcat mortal fiul vitreg de 18 ani, pe banca acuzaților

Crimă de la Cărpineni: Bărbatul care și-a împușcat mortal fiul vitreg de 18 ani, pe banca acuzaților

Bărbatul care și-ar fi ucis fiul vitreg, la beție, urmează să compară în fața magistraților de la Hâncești. Procurorii au solicitat pentru inculpatul de 45 de ani cea mai aspră pedeapsă. Astfel, dacă vina bărbatului va fi demonstrată, el riscă până la 20 de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 14:36

Festivalul Urâților adună în Italia mii de participanți din toată lumea. Ce trebuie să faci ca să participi

Festivalul Urâților adună în Italia mii de participanți din toată lumea. Ce trebuie să faci ca să participi

Ascuns într-o vale între Munții Apenini și Marea Adriatică, în centrul Italiei, Piobbico este un orășel medieval arătos, plin de clădiri de piatră înconjurate de păduri. Dar în ciuda peisajelor pitorești, Piobbico este faimos pentru urâțenie. A...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 14:33

Tesla va construi o fabrică de 4 miliarde de euro în Europa

Tesla va construi o fabrică de 4 miliarde de euro în Europa

Tesla intenționează să construiască 500.000 de mașini pe an în noua sa fabrică, pe care o va ridica la marginea Berlinului, informează Automotive News Europe,care citează publicația Bild. Fabrica Tesla va crea 10.000 de locuri de muncă, potrivit Bild, iar terenul pe care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 12:09

Ultima oră// Fisuri periculoase pe un pod din Capitală

Ultima oră// Fisuri periculoase pe un pod din Capitală

Situaţia privind starea podurilor din Chișinău nu mai este o noutate. Multe dintre acestea necesită reparații capitale urgente. Prioritare pentru reabilitare sunt podurile de pe arterele Mihai Viteazul, Ismail și Grigore Vieru construite în urmă cu 40 ani sau mai mult.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 12:05

Accident grav în Chișinău. Pompierii și ambulanța la fața locului/ FOTO

Accident grav în Chișinău. Pompierii și ambulanța la fața locului/ FOTO

Accident grav în Chișinău. Pompierii și ambulanța la fața locului. Totul s-a întâmplat recent pe strada Miron Costin.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 11:05

Florin Călinescu îl mitraliază pe Klaus Iohannis: Mă obligaţi ca gladiator să intru în arenă

Florin Călinescu îl mitraliază pe Klaus Iohannis: Mă obligaţi ca gladiator să intru în arenă Din editia print

Florin Călinescu, celebru om de televiziune şi, mai recent, politician, este foarte dur la adresa preşedintelui Iohannis, căruia nu i-a acordat decât două săptămâni în care să vadă cum are de gând să-şi înceapă noul mandat la Palatul Cotroceni.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 10:35

Berlinul a decretat stare de urgenţă climatică

Berlinul a decretat stare de urgenţă climatică

Senatul Berlinului a decretat marţi "stare de urgenţă climatică" pentru capitala Germaniei, deschizând astfel calea spre noi eforturi de a acţiona în vederea combaterii efectelor generate de schimbările climatice, informează DPA. "Am scos în evidenţă...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 10:10

De nebănuit! Adevărul despre untura de porc pe care nimeni nu îl spune

De nebănuit! Adevărul despre untura de porc pe care nimeni nu îl spune

Grăsimile animale au fost dintotdeauna criticate şi combătute de mare parte din nutriţioniştii care se aflau în căutarea dietei şi stilului de viaţă perfect. Cu toate astea, untura are proprietăţi benefice nebănuite şi este unul din cele mai sănătoate produse din casele...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 10:07

Un bărbat care a întârziat câteva ore la propria nuntă și-a găsit mireasa măritată cu altul

Un bărbat care a întârziat câteva ore la propria nuntă și-a găsit mireasa măritată cu altul

Un bărbat care a întârziat câteva ore la propria nuntă a constatat că, în acest timp, femeia cu care urma să-și petreacă restul zilelor își găsise deja un alt partener. Mirele a ajuns cu câteva ore întârziere la ceremonia programată...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 10:04

Lansare aniversară: ,,Nicolae Osmochescu: Biobibliografie,,

Lansare aniversară: ,,Nicolae Osmochescu: Biobibliografie,,

Lucrarea a fost realizată cu ocazia aniversării a 75-a a doctorului în drept Nicolae Osmochescu – personalitate de notorietate a jurisprudenței naționale, promotor, prin forța propriului exemplu al Adevărului și Dreptății ca valori supreme, iar știința juridică ca mod de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 09:35

Summit la Paris: Kievul regretă că a obținut puține rezultate, Moscova – mulțumită

Summit la Paris: Kievul regretă că a obținut puține rezultate, Moscova – mulțumită

Preşedintele rus Vladimir Putin a salutat luni summitul de la Paris privind Ucraina drept un ”pas important” spre o dezescaladare şi ”fără îndoială” o dezgheţare, adăugând că ”Rusia va face tot ce depinde de ea pentru încetarea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 09:25

VIDEO// Atac armat în Jersey City. Presă: Cel puțin șase oameni au murit, inclusiv doi atacatori

VIDEO// Atac armat în Jersey City. Presă: Cel puțin șase oameni au murit, inclusiv doi atacatori

Cel puţin patru persoane au fost ucise în incidentul armat produs marţi după-amiază în Jersey City, în statul american New Jersey, afirmă surse citate de postul NBC New York, confirmând şi moartea a doi suspecţi. Ar fi vorba despre traficanți de droguri care au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 09:18

Pericolul unor noi erupţii vulcanice pe insula morţii din Noua Zeelandă împiedică recuperarea cadavrelor rămase acolo

Pericolul unor noi erupţii vulcanice pe insula morţii din Noua Zeelandă împiedică recuperarea cadavrelor rămase acolo

Trepidaţiile din ce în ce mai puternice resimţite pe o insulă vulcanică din Noua Zeelandă au împiedicat eforturile autorităților de a recupera cadavrele a opt persoane care se pare că au rămas pe insulă, la două zile după erupţia care a surprins zeci de turiști, potrivit...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 09:15

Un influencer de pe rețelele de socializare a primit 14 ani de închisoare după ce a vrut să obțină un site cu forța

Un influencer de pe rețelele de socializare a primit 14 ani de închisoare după ce a vrut să obțină un site cu forța

Un influencer de pe rețelele de socializare a fost condamnat la 14 ani de închisoare după ce a plănuit să preia controlul asupra unui site cu forța, informează CNN. Rossi Lothario Adams, de 27 de ani, din Cedar Rapids, Iowa, a fost acuzat și găsit vinovat de conspirație pentru a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 09:11

A tăiat găina, dar ce a găsit înăuntru i-a adus o avere, peste noapte! Comoara fabuloasă

A tăiat găina, dar ce a găsit înăuntru i-a adus o avere, peste noapte! Comoara fabuloasă

După ce a tăiat o găină care nu făcuse niciun ou în 5 ani, nu mică i-a fost mirarea să găsească înăuntru o bilă de mărimea unei mingi de tenis, care ar putea să-i aducă femeii bani frumoși. Cam 350.000 de dolari! Știind că se apropie o reuniune de familie, Du...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 09:06

Primul avion electric a fost testat cu succes în Canada

Primul avion electric a fost testat cu succes în Canada

 Primul avion complet electric din lume a efectuat un test de zbor deasupra orașului canadian Vancouver, zburând timp de 15 minute. „Zborul dovedește că aviația comercială în formă electrică este plauzibilă”, a spus Roei Ganzarski, directorul companiei de...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 11 Decembrie 2019, ora: 08:58

Cum vrea să SCHIMBE Uniunea Europeană regulile de ACCEPTARE a unor noi membri, după ce negocierile de aderare cu Albania şi Macedonia de Nord au fost blocate

Cum vrea să SCHIMBE Uniunea Europeană regulile de ACCEPTARE a unor noi membri, după ce negocierile de aderare cu Albania şi Macedonia de Nord au fost blocate

Uniunea Europeană a anunţat că în luna ianuarie va propune o nouă procedură pentru acceptarea de noi membri, răspunzând astfel opoziţiei exprimate de Franţa faţă de lansarea negocierilor de aderare cu Albania şi Macedonia de Nord, transmite dpa, citată de Agerpres.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 08:52

Reacția lui Adrian Năstase după ce președintele Iohannis a anunțat că-i retrage decorația

Reacția lui Adrian Năstase după ce președintele Iohannis a anunțat că-i retrage decorația

Fostul premier Adrian Năstase a reacționat, marți seară, pe blogul său, la informația că președintele Klaus Iohannis va retrage decorațiile tuturor persoanelor condamnate, inclusiv lui. „Gestul său meschin de astăzi nu prevestește nimic bun”, scrie fostul lider PSD,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 08:50

Statele Unite ameninţă Rusia cu o ripostă în cazul ingerinţelor electorale

Statele Unite ameninţă Rusia cu o ripostă în cazul ingerinţelor electorale

Statele Unite vor riposta în cazul în care Rusia ori altă ţară vor interveni în scrutinul prezidenţial american, i-a transmis marţi seară secretarul de Stat Mike Pompeo lui Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, potrivit Mediafax. „Dacă Rusia ori vreun alt...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 08:46

Pentru îmbunătățirea serviciilor prestate clienţilor, „Red Union Fenosa" anunţă că miercuri, 11 decembrie, vor avea loc lucrări programate

Pentru îmbunătățirea serviciilor prestate clienţilor, „Red Union Fenosa" anunţă că miercuri, 11 decembrie, vor avea loc lucrări programate

Pentru îmbunătățirea serviciilor prestate clienţilor, Î.C.S. „Red Union Fenosa" S.A. anunţă că miercuri, 11 decembrie 2019, vor avea loc lucrări programate de întreținere, renovare și modernizare a rețelelor electrice pe adresele și în intervalele de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 11 Decembrie 2019, ora: 08:37

Prim-ministrul Chicu cheamă președinții de raioane la conlucrare eficientă în soluționarea problemelor țării

Prim-ministrul Chicu cheamă președinții de raioane la conlucrare eficientă în soluționarea problemelor țării

Premierul Ion Chicu a felicitat conducătorii administrațiilor publice locale nou-aleși pentru rezultatele obținute la scrutinul din 20 octombrie. Declarația a avut loc astăzi, la ședința comună a membrilor Guvernului cu președinții de raioane și primarii orașelor Chișinău și...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)