Astăzi 17 Octombrie 2019, Joi - Ultima actualizare la ora 08:29
Abonamente

Horoscop 15 Septembrie 2019, ora 08:46

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 15 SEPTEMBRIE 2019. MERCUR ȘI VENUS INTRĂ ÎN ZODIA BALANȚĂ

Marime Font

Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15 septembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță au parte de tranzitul lui Venus și Mercur întocmai prin semnul lor.

Mercur și Venus au intrat în zodia Balanță la câteva ore după ce s-a format fenomenul impactant de Lună Plină în zodia Pești. Acest ingres este unul deosebit de benefic pentru toate zodiile.
...
Mercur, planeta comunicării și a negocierilor, a rațiunii și a intelectului, intră în echilibrata și diplomata zodie a Balanței și din această postură se va manifesta pe deplin, cu toate însușirile sale pozitive. Balanța este un semn în care Mercur se simte foarte bine și are o influență reconciliantă, favorabilă tuturor zodiilor.

Venus, planeta iubirii, a armoniei și a banilor, este întocmai guvernatoarea nocturnă a zodiei Balanță, prin urmare ingresul său aici va aduce beneficii tuturor nativilor, dar și noi povești de dragoste și strălucire în relațiile deja existente.


Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019
Parteneriatele și relaționarea cu cei din jur devin punct forte al celor născuți în zodia Berbec. Nativii se vor face remarcați la capitolul negociere, vor avea ocazia să semneze noi și profitabile contracte, asocieri profesionale, iar cei singuri vor avea ocazia să întâlnească un posibil viitor partener de cuplu. Vești foarte bune vin pentru Berbecii care se află în relații de lungă durată și care acum pot fi ceruți în căsătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce o cazia să se împace cu o persoană dragă, poate cu un fost partener de cuplu.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor activa odată cu aceste tranzite casa muncii și a sănătății. Nativii vor primi numeroase oferte de muncă, cei care-și caută un loc de muncă acum se pot angaja, iar cei care vor să facă schimbări la actualul job sunt susținuți în negocieri. Venus, întocmai planeta lor guvernatoare, le va susține starea de bine și le va ușura activitatea profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce noi începuturi în povestea de iubire, iar celor singuri o posibilă relație cu o persoană cunoscută într-un cadru profesional.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Gemeni aceste tranzite vor lumina casa iubirii și a creației. Cei care se află în povești de dragoste stabile pot deveni părinți sau pot discuta despre această posibilitate, iar cei care sunt singuri vor avea șansa de a se îndrăgosti și a începe o nouă relație. Va urma o perioadă în care distracția și aventura vor fi punctul forte al nativilor. Mercur, întocmai planeta lor guvernatoare, le va susține puternic comunicarea și capacitatea de negociere și nativii pot obține tot ce și-au pus în plan. Atenție la flirturi care pot deteriora o relație. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a se împăca cu o persoană din trecut.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor activa puternic sectorul familiei și al locuinței. Nativii vor avea ocazia de a se împăca cu cei dragi, de a reechilibra relația cu părinții sau cu soțul/soția. Perioadă favorabilă pentru tranzacții privind un bun imobiliar, posibil o vânzare/cumpărare de locuință. Reamenajarea casei este, de asemenea, un punct de interes. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce împăcarea cu o rudă. Exteriorizarea sentimentelor îi va ajuta să-și consolideze mariajul.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019
Tranzitul lui Mercur și Venus prin casa comunicării îi va ridica pe cei născuți în zodia Leu pe un piedestal de unde se vor face remarcați și apreciați. Sunt puternic susținute discursurile, interviurile, examenele, negocierile, declarațiile de dragoste. Nativii vor reuși să rezolve tot ce și-au propus într-o deplasare sau prin intermediul unor persoane apropiate, posibil frați. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce un posibil partener de cuplu care să-i cucerească prin dialog și voie bună.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019
Cei din zodia Fecioară activează odată cu aceste tranzite zona financiară, iar norocul va fi de partea lor. Venus, planeta banilor, împreună cu Mercur, întocmai guvernatorul lor, vor participa activ la îmbunătățirea veniturilor pe termen lung. În această perioadă nativii pot renegocia cu încredere salariul pentru că pot obține o mărire neașteptată. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le susține puternic capacitatea de comunicare și negociere. Nativii pot primi o sumă de bani restantă, posibil chiar returnarea unei datorii.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță sunt vedetele acestei perioade deoarece atât Mercur cât și Venus, guvernatoarea lor, se simt foarte bine să sosească în acest semn, prin urmare vor influența favorabil personalitatea nativilor, dar mai ales modul de relaționare cu cei din jur. Nu este exclus ca nativii să se împace cu cineva drag sau, dacă sunt singuri, să se îndrăgostească iremediabil. Capacitatea de comunicare și negociere va fi la cote înalte și nativii pot obține ce și-au propus. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce dorința de a-și schimba look-ul, de a-și pune mai mult în evidență sex-appealul pentru a cuceri.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Scorpion aceste tranzite se petrec pe o casă ascunsă, a subconștientului și a trecutului, însă sunt favorabile vindecării psihice și emoționale. Prin comunicarea cu ei înșiși, nativii pot să-și îmbunătățească starea de spirit. O serie de secrete pot ieși acum la suprafață, dar și o iubire din trecut poate reveni în viața lor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion poate favoriza stările de introspecție și meditație, iar nativii pot simți nevoia de a sta singuri, cu gândurile lor.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor avea ocazia să se împace cu un vechi prieten sau să (re)negocieze un proiect personal și să-l demareze. Nu este exclus ca nativii să se îndrăgostească de o persoană din anturaj sau cunoscută prin intermediul unui prieten. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce întâlniri cu persoane importante care să contribuie, moral sau financiar, la îndeplinirea unui vis al nativilor.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019
Tranzitele momentului susțin puternic cariera celor născuți în zodia Capricorn. Nativii vor avea oportunitatea de a se face remarcați la locul de muncă sau în afaceri, de a obține aprecieri care să-i propulseze direct către o funcție mult visată. Sunt susținute comunicarea și negocierea cu instituțiile statului sau cu autoritățile. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să profite de context pentru a-și îmbunătăți imaginea profesională.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător activează casa străinătății, a călătoriilor, a studiilor înalte și a filozofiilor de viață. În toate aceste domenii nativii se pot face remarcați. Unii nativi pot începe să studieze domenii noi care să le aducă un suflu nou unor principii și convingeri de viață, alții pot pleca în călătorii de cunoaștere, pot învăța o limbă străină. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce vești de peste hotare, dar și posibilitatea de a se îndrăgosti de o persoană de altă cultură, religie.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019
Pentru cei din zodia Pești acest context astrologic al momentului este deosebit de impactant, dar benefic redefinirii lor. Mercur și Venus activează casa financiară a banilor deținuți împreună cu alții și nu este exclus ca în această perioadă nativii să intre în posesia unei moșteniri, să finalizeze un partaj, să obțină un credit, un împrumut. Horoscopul de azi pentru zodia Pești susține comunicarea cu partenerul de viață pe teme financiare. Pe de altă parte, poate aduce pasiune în cuplu, iar celor singuri aventuri sexuale.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 17 Octombrie 2019, ora: 08:29

Cunoscutul gazetar rus de investigații de la Novaya Gazeta, Irek Murtazin, autorul mai multor anchete jurnalistice despre Laundromat, numit și „spălătoria rusească”, exclude posibilitatea implicării liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi, în această schemă...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 18:30

Procedura de acordare a compensațiilor, dar și a tuturor ajutoarelor materiale pentru persoanele de vârsta a treia va fi simplificată, după lansarea unui șir de programe de susținere a oamneilor în etate. Proiectul este unul prioritar pe agenda candidatului la funcția de primar...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 18:06

Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi declară că șeful statului Igor Dodon, liderul informal al PSRM, încearcă să implice Rusia în campania electorală pentru alegerile locale din R. Moldova. Usatîi a declarat asta într-o intervenție live pe pagina sa...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:42

Un copywriter al agenției acum defuncte Wells Rich & Green a scris sloganul Pringles „Once You Pop, You Can't Stop”, o frază completată de adolescenți pe role de care dădeai în toate reclamele din anii 90. Însă e evident că te poți opri din mâncat așa...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:38

Dacă ești sărac, îmbătrânești mai repede

Dacă ești sărac, îmbătrânești mai repede

Și d-aia ai nevoie de tratament medical, care te face și mai sărac. Cercetătorii de la Universitatea din Copenhaga au descoperit o legătură între sărăcie și îmbătrânirea prematură. Și are mult sens: Nu prea mă pricep la „afaceri” și „făcutul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:24

În ultimile trei luni, peste 21 de familii au revenit definitiv la Orhei

În ultimile trei luni, peste 21 de familii au revenit definitiv la Orhei

Alte 21 de familii din Orhei, membrii cărora munceau în străinătate, s-au reunit definitiv grație programului ”Moldova e casa mea”, inițiat și lansat de Primăria mun. Orhei. Aceste familii revenite acasă au statut de repatriați și vor beneficia de toate oportunitățile pe care le...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:20

Everestul se topește și scoate la iveală cadavre vechi de zeci de ani și tone de gunoaie

Everestul se topește și scoate la iveală cadavre vechi de zeci de ani și tone de gunoaie

 Asta se întâmplă când cățăratul comercial pe munți se întâlnește cu încălzirea globală. Mingma David Sherpa a văzut un cadavru prima oară când a urcat pe Everest, în 2010. Mingma, care avea pe atunci douăzeci de ani, știa...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:16

ÎNCOTRO? Năstase a întrunit studenți ai UTM... în timpul orelor / VIDEO

ÎNCOTRO? Năstase a întrunit studenți ai UTM... în timpul orelor / VIDEO

Andrei Năstase, candidatul Blocului ACUM pentru funcția de primar de Chișinău, a întrunit studenți ai Universității Tehnice din Moldova (UTM) pentru a le prezenta programul său electoral. Nimic ieșit din comun, decât faptul că ședința a avut loc în timpul orelor.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:14

Companiile care poluează cel mai mult planeta

Companiile care poluează cel mai mult planeta

Criza climatică îi inspiră pe oamenii obișnuiți să își depășească limitele. Prietenii tăi, mătușile tale, vechii tăi profi de mate au ajuns să fie arestați, să chiulească de la școală, să mănânce din tomberoane și să jure că nu vor face copii, în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:09

Joaquin Phoenix a trecut prin momente groaznice ca să-l joace pe Joker

Joaquin Phoenix a trecut prin momente groaznice ca să-l joace pe Joker

Când Joaquin Phoenix a fost ales oficial pentru rolul principal în thriller-ul Joker al lui Todd Philips, vestea nu i-a șocat pe mulți, având în vedere că a mai jucat singuratici în Her, You Were Never Really Here și Inherent Vice. Dar după ce am citit interviul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:02

Bărbatul care a ascuns un kilogram de aur sub perucă

Bărbatul care a ascuns un kilogram de aur sub perucă

Tipul din India și-a ras părul să se asigure că aurul stă bine lipit de cap. După ce un bărbat de 32 de ani și-a pus o perucă să pară că are 81 de ani și să iasă din țară sub un nume fals, perucile par să fie peste tot. Un tip pe nume Noushad a fost prins pe 4 octombrie la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:50

Radu Marian, despre presupusele amenințări cu excluderea din partid a deputaților ACUM: „Un fals grosolan. Sugerez lui Țîcu să se apuce de treabă”

Radu Marian, despre presupusele amenințări cu excluderea din partid a deputaților ACUM: „Un fals grosolan. Sugerez lui Țîcu să se apuce de treabă”

Radu Marian respinge acuzațiile lui Octavian Țîcu precum că deputații din Blocul ACUM ar fi fost amenințați cu excluderea din partid dacă își vor pune semnătura pentru crearea unei Comisii ce va investiga cauzele „de trădare de patrie din partea președintelui Igor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:45

Ion Ceban: „În municipiul Chişinău nu există cantine sociale înfiinţate de administraţia publică”

Ion Ceban: „În municipiul Chişinău nu există cantine sociale înfiinţate de administraţia publică”

În următorii patru ani, în fiecare sector al Capitalei şi în suburbii primăria va constitui cantine sociale moderne. Candidatul la funcția de primar de Chișinău, Ion Ceban, declară că, pentru construcţia cantinelor sociale, vor fi încheiate parteneriate externe,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:23

BBC: De ce importă România gunoi?

BBC: De ce importă România gunoi?

Cu toate că România este acoperită de deşeuri şi multe gropi de gunoi şi-au depăşit capacitatea, companiile de reciclare importă gunoi selectat din ţări ca Marea Britanie, relatează BBC, într-un reportaj citat de agenţia de presă Mediafax. Constantim Damov, CEO Green...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:16

Viteza pe care o ai la mers este un indicator al ritmului în care vei îmbătrâni, fizic şi mintal

Viteza pe care o ai la mers este un indicator al ritmului în care vei îmbătrâni, fizic şi mintal

Viteza de mers pe care oamenii cu vârste de peste 40 de ani o au este un indicator al gradului de îmbătrânire a corpului şi creierului lor, potrivit unui studiu realizat de o echipă internaţională de cercetători. Folosind un simplu test al vitezei de mers, oamenii de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:11

O porţiune de pe promenada Senei din Paris a primit numele Reginei Maria

O porţiune de pe promenada Senei din Paris a primit numele Reginei Maria

O porţiune de pe promenada Senei din Paris, din Quai Branly, a primit numele Reginei Maria, iar ceremonia de atribuire a avut loc marţi, în prezenţa principesei Margareta, Custodele Coroanei, şi a principelui Radu, potrivit unui anunţ al Ambasadei României în Franţa, citat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 12:30

FOTO / Accident la Stăuceni: O mașină s-a izbit violent într-un troleibuz

FOTO / Accident la Stăuceni: O mașină s-a izbit violent într-un troleibuz

Accidentul a avut loc astăzi, la intrarea în comuna Stăuceni, municipiul Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 11:23

R. Moldova ar urma să primească între 900 de milioane şi un miliard de euro din partea UE, în următorii şapte ani

R. Moldova ar urma să primească între 900 de milioane şi un miliard de euro din partea UE, în următorii şapte ani

În următorii şapte ani, Uniunea Europeană ar putea aloca peste un miliard de euro pentru Republica Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 11:22

Ion Ceban: Ce au găsit în Viena sau în Moscova, sau București, așa companii ca Apple sau Google și nu pot găsi în Chișinău?

Ion Ceban: Ce au găsit în Viena sau în Moscova, sau București, așa companii ca Apple sau Google și nu pot găsi în Chișinău?

Chișinăuienii sunt nemulțumiți de modul în care a fost și este administrat Chișinăul, iar nemulțumirea îi face să trateze candidații cu neîncredere. Este opinia exprimată de candidatul la funcţia de primar al Capitalei Ion Ceban, într-un interviu acordat...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)