Astăzi 16 Iunie 2019, Duminică - Ultima actualizare la ora 20:17
Abonamente

Horoscop 16 Aprilie 2019, ora 06:04

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019. Vărsătorii au parte de pasiune în cuplu

Marime Font

Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător vor avea parte de pasiune în viața intimă.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor analiza situația de la locul de muncă și vor căuta să ia cea mai bună decizie, atât pentru stabilitatea lor financiară, cât și pentru liniștea lor sufletească. Este momentul ca nativii să apeleze la autovindecare, la remedii naturiste și la căutarea unor soluții diferite de cele de până acum pentru a-și ameliora niște afecțiuni existente. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere mai multă responsabilitate vizavi de starea de sănătate.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor analiza cu mare profunzime relația sentimentală în care se află și vor căuta să se alinieze la ceea ce le dorește atât mintea, cât și sufletul. Pentru unii nativi, acest proces poate fi intens și transformator la nivel interior. Horoscopul de azi pentru zodia Taur favorizează arta și creația. Nativii sunt sfătuiți să dea frâu liber talentelor cu care au fost înzestrați. Vor fi surprinși de rezultat.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni își analizează foarte serios relația cu membrii familiei. Nativii pot avea parte de discuții pe teme pe care niciodată nu le-au mai abordat până acum, de la căsătorie, la divorț, inclusiv la moarte. Contextul astrologic poate aduce o regenerare a legăturilor care nu au funcționat până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce un interes aparte pentru activitățile casnice și legate de locuință.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor fi atrași de tot ceea ce înseamnă îmbogățirea cunoștințelor prin studiu și aprofundare. Unii nativi vor analiza mai mult ca niciodată zona esoterică, domenii de cunoaștere noi, spirituale, care le pot aduce transformări profunde la nivel interior. Horoscopul de azi pentru zodia Rac susține puternic comunicarea și activitățile intelectuale, inclusiv examenele și interviurile.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu vor analiza într-un mod foarte serios situația financiară, ba chiar vor fi tentați să poarte dialoguri cu superiorii pe tema salariului. Unii nativi vor face economii în această perioadă și nu este exclus să-și deschidă un astfel de cont la bancă pentru mai multă siguranță. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce mici beneficii din domenii mai puțin explorate, de exemplu din exploatarea unui talent artistic. Posibile vești despre moșteniri.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor da dovadă de o mare precauție în toate acțiunile pe care le vor întreprinde astăzi. Nativii vor analiza în amănunt o situație care vizează viața sentimentală. Moment intens de regenerare interioară cu posibile implicații asupra personalității. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să se folosească de acest context astrologic pentru a lua o decizie (chiar dacă nu definitivă) în domeniul în care până acum au avut parte de frământări. Astăzi pot vedea cu alți ochi situația.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot trece printr-o serie de stări emoționale pe care cu greu le vor putea analiza și echilibra. Va fi vorba de un tumult interior, însă rezultatul nu va fi unul neapărat negativ, ci mai degrabă de transformare profundă în direcția dorită de nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate favoriza mici neplăceri legate de o boală cronică cu care se confruntă.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor analiza în amănunt relația cu o persoană din anturaj pentru a lua o decizie vizavi de legătura existentă. Este posibil să fie vorba chiar de un fost partener de cuplu pe care nu-l mai doresc în preajmă. Unii nativi pot pune sub lupă relația cu un întreg grup de persoane, încercând să observe dacă mai rezonează cu aceștia. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie atenți la planurile și proiectele de viitor pe care și le fac.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător își vor analiza cu mare atenție statutul socio-profesional, iar acei nativi care nu se simt împliniți la locul de muncă vor lua acum o decizie destul de serioasă. Este vorba de o dorință interioară de a face o schimbare, iar șansele vor exista. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă ocazia să se pună în evidență la locul de muncă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor fi determinați de contextul astrologic al momentului să-și îndrepte atenția către niște studii abandonate sau către înscrierea la noi cursuri de dezvoltare personală sau profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să-și analizeze în amănunt o astfel de decizie și dacă va fi nevoie să facă deplasări pentru a-și îndeplini visul, să nu ezite.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de trăiri intense, profunde în viața intimă de cuplu. Nativii pot reuși să reaprindă flacăra pasiunii și astfel să facă un pas în consolidarea relației. Se pot contura momente de regenerare sufletească. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce o sumă de bani neașteptată, un bun material sau de patrimoniu. Poate fi vorba inclusiv de o sumă de bani provenită dintr-un partaj.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești își vor analiza în detaliu relatia de cuplu. Unii nativi vor pune în balanță o relație solidă, alții o aventură, și se vor întreba dacă să o lase în același stadiu sau să o oficializeze. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să fie foarte atenți la detaliile unor contracte, parteneriate pe care urmează, posibil, să le semneze.

 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 16 Iunie 2019, ora: 20:17

Înainte de Cernobîl a fost dezastrul nuclear de la Kîștîm! Cum au reușit autoritățile comuniste să-l țină ascuns zeci de ani, deși au murit sute de oameni din cauza radiațiilor

Înainte de Cernobîl a fost dezastrul nuclear de la Kîștîm! Cum au reușit autoritățile comuniste să-l țină ascuns zeci de ani, deși au murit sute de oameni din cauza radiațiilor

Cernobîl, serialul produs și difuzat de HBO, a înregistrat cea mai mare notă din istorie pe platforma de filme IMDB, depășind astfel și documentarul Planet Earth II (9.5) și celebrul serial Game of Thrones (9.4). Totuși, înainte de Cernobîl a fost dezastrul nuclear...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 16 Iunie 2019, ora: 20:04 de Pavel Păduraru

INVESTIGAȚIE /// AFACEREA GRAD sau legătura ascunsă dintre frații Dodon și deputatul Radu Mudreac

INVESTIGAȚIE /// AFACEREA GRAD sau legătura ascunsă dintre frații Dodon și deputatul Radu Mudreac Din editia print

Nici o instituție de control nu a catadicsit să verifice proveniența banilor din care parlamentarul socialist Radu Mudreac și-ar fi ridicat un centru comercial în inima Capitalei.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iunie 2019, ora: 15:50

13 persoane au ajuns la spitalul din Soroca după ce s-au intoxicat ieri la o masă de pomenire. Informaţia a fost confirmată de medicul epidemiolog de la spitalul raional, Vladimir Guţu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iunie 2019, ora: 15:36

Argentina și Uruguay au rămas COMPLET fără ENERGIE ELECTRICĂ! Sunt afectate și părți din Brazilia și Paraguay

Argentina și Uruguay au rămas COMPLET fără ENERGIE ELECTRICĂ! Sunt afectate și părți din Brazilia și Paraguay

Argentina și Uruguayul sunt afectate în totalitate de o pană de curent masivă, de duminică dimineața, au anunțat pe Twitter companiile de distribuție energetică din cele două țări, scrie AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iunie 2019, ora: 14:09

ULTIMA ORĂ /// Liderul formaţiunii Partidul Nostru, Renato Usatîi a fost REȚINUT la vamă

ULTIMA ORĂ /// Liderul formaţiunii Partidul Nostru, Renato Usatîi a fost REȚINUT la vamă

Liderul formaţiunii Partidul Nostru, Renato Usatîi, a fost reţinut de oamenii legii la vama Sculeni. Informaţia a fost confrmată de către procurorii din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Crimelor Organizate şi Cauze Speciale.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iunie 2019, ora: 12:29

Argentina lui Messi, „făcută praf" în presa internațională, după 0-2 cu Columbia, la Copa America

Argentina lui Messi, „făcută praf" în presa internațională, după 0-2 cu Columbia, la Copa America

Înfrângerea Argentinei în fața Columbiei, 0-2, chiar la debutul din Copa America a fost tratată pe larg în presa din America de Sud și nu numai.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iunie 2019, ora: 11:04

PROGNOZA METEO /// CANICULĂ - Maximele vor atinge 34 de grade

PROGNOZA METEO /// CANICULĂ - Maximele vor atinge 34 de grade

Astăzi, cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 29 de grade Celsius, la Bălţi se vor înregistra 30, iar la Orhei cu unul mai mult. La Tiraspol şi Leova se anunţă 32 de grade, la Comrat vor fi 33, iar la Cahul maxima va ajunge la 34 de grade Celsius. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iunie 2019, ora: 11:02

Agenția Proprietății Publice anunță licitații de privatizare a 36 de bunuri proprietate de stat

Agenția Proprietății Publice anunță licitații de privatizare a 36 de bunuri proprietate de stat

Agenția Proprietății Publice (APP) anunță desfășurarea licitațiilor de privatizare a 36 de bunuri proprietate publică. Licitațiile vor avea loc la 2 iulie curent, iar cererile la concursurile comerciale vor fi acceptate până la 18 iulie, informează MOLDPRES.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iunie 2019, ora: 10:50

Jaf în stil mare: Al treilea cel mai bogat om din lume, „uşurat“ de 40 de milioane de dolari. Ce şi-au cumpărat hoţii

Jaf în stil mare: Al treilea cel mai bogat om din lume, „uşurat“ de 40 de milioane de dolari. Ce şi-au cumpărat hoţii

Warren Buffett, al treila cel mai bogat om din lume conform ultimelor statistici, a fost jefuit în stil mare, fiind convins să investească 40 de milioane de dolari într-o afacere care nu există.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iunie 2019, ora: 10:02

Virgil Pâslariuc Două secole de la răpirea Basarabiei! Ruşii prezintă anexarea ca pe un act mesianic

Două secole de la răpirea Basarabiei! Ruşii prezintă anexarea ca pe un act mesianic

Ce reprezenta Basarabia la 1812? În primul rând, o asemenea regiune nici nu exista. Acel sector din sudul provinciei pruto-nistrene, numit Basarabia, cel mai probabil după numele dinastiei muntene care ar fi stăpânit, scurt timp, gurile Dunării, nici nu mai era menţionat...

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 16 Iunie 2019, ora: 09:43

10 cărţi pe care oricine ar trebui să le citească măcar o dată în viaţă

10 cărţi pe care oricine ar trebui să le citească măcar o dată în viaţă

Fie că sunt citite acasă, în timp ce te relaxezi în fotoliul preferat, fie că preferi să le răsfoieşti în mijloacele de transport în comun, în drum spre serviciu, cărţile ar trebui să aibă un rol important în viaţa fiecăruia dintre noi.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iunie 2019, ora: 09:38

Donald Trump, atac la primarul Londrei: Sadiq Khan este o rușine națională

Donald Trump, atac la primarul Londrei: Sadiq Khan este o rușine națională

Preşedintele american Donald Trump l-a criticat din nou sâmbătă pe primarul Londrei, Sadiq Khan, afirmând că acesta este "un dezastru" şi că ar trebui să demisioneze urgent, după ce doi tineri au fost ucişi şi alţi trei bărbaţi au fost răniţi la Londra vineri,...

( ) Citeşte tot articolul

Fotbal 16 Iunie 2019, ora: 09:26

Programul complet de la Euro 2019. Când joacă România U21 și cum se poate califica în semifinale

Programul complet de la Euro 2019. Când joacă România U21 și cum se poate califica în semifinale

Euro 2019 | Campionatul European Under-21 va avea loc în perioada 16-30 iunie în Italia şi San Marino, cu participarea a 12 echipe, printre care şi România.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iunie 2019, ora: 09:25

Ciupercile halucinogene ar putea înlocui medicamentele antidepresive

Ciupercile halucinogene ar putea înlocui medicamentele antidepresive

În ultimii ani, interesul pentru folosirea substanţelor halucinogene pentru tratarea depresiilor a crescut.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iunie 2019, ora: 08:45

Cel mai de temut instrument al lui Stalin împotriva propriului popor. Cum a făcut milioane de victime

Cel mai de temut instrument al lui Stalin împotriva propriului popor. Cum a făcut milioane de victime

Cea mai cumplită armă a lui Stalin îndreptată împotriva inamicilor politici a fost poliţia secretă rusească. Cu ajutorul ei, liderul sovietic a fost capabil să-şi îndepărteze şi compromită toţi opozanţii, să ţină în frâu populaţia, să semene teroare...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iunie 2019, ora: 08:42

Istoria se repetă. Germania şi Rusia, plan dubios pentru Republica Moldova

Istoria se repetă. Germania şi Rusia, plan dubios pentru Republica Moldova

Alianța PSRM-ACUM și criza constituțională din ultima săptămână în Republica Moldova este rezultatul cârdășiei dintre Germania și Federația Rusă, o reeditare a Pactului Ribbentrop-Molotov, care a aruncat Basarabia în sfera de influență a URSS. Este părerea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iunie 2019, ora: 08:39

Alertă de tsunami în Noua Zeelandă, după un cutremur de 7,4

Alertă de tsunami în Noua Zeelandă, după un cutremur de 7,4

Protecţia civilă neozeelandeză a emis duminică o alertă de tsunami după un seism de 7,4 grade înregistrat în cursul dimineţii în Oceanul Pacific în apropiere de insulele Kermadec.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iunie 2019, ora: 08:34

Rusalii 2019, tradiții, obiceiuri și superstiții. Ce nu trebuie să faci astăzi

Rusalii 2019, tradiții, obiceiuri și superstiții. Ce nu trebuie să faci astăzi

Rusalii 2019, tradiții, obiceiuri și superstiții. Sărbătoarea Rusaliilor este una dintre cele mai vechi sărbători creştine, împreună cu cea a Paştilor, fiind prăznuită încă din vremea sfinţilor apostoli.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iunie 2019, ora: 08:31

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 16 IUNIE 2019. BALANȚELE POT AFLA SECRETE

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 16 IUNIE 2019. BALANȚELE POT AFLA SECRETE

Horoscopul zilei de 16 iunie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16 iunie 2019...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iunie 2019, ora: 05:15

Șase participanți la luptele pentru apărarea independenței și integrității teritoriale a Republicii Moldova din anul 1992 au participat, în orașul Vălenii de Munte, județul Prahova, România, la solemnităţile dedicate Zilei Eroilor, care este consemnată anual peste Prut...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 16 Iunie 2019, ora: 03:12

Cel de-Al Doilea Război Balcanic a avut loc în 1913 între Bulgaria pe de o parte şi Grecia şi Serbia pe cealaltă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Iunie 2019, ora: 00:09

Crimele comunismului /// Atacuri bolşevice asupra Basarabiei după 1918

Crimele comunismului /// Atacuri bolşevice asupra Basarabiei după 1918 Din editia print

Între 5 şi 7 octombrie 1921, o bandă de bolşevici din stânga Nistrului, formată din 36 de indivizi, a organizat un atac banditesc asupra unor localităţi din sudul Basarabiei. Insurecţia s-a soldat cu omorârea a doi cetăţeni şi trei militari români şi zece...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 15 Iunie 2019, ora: 15:57

(ARHIVE) Dezvăluiri ZGUDUITOARE: cum UCIDEAU călăii lui Stalin

(ARHIVE) Dezvăluiri ZGUDUITOARE: cum UCIDEAU călăii lui Stalin

La mai bine de șapte decenii de la primul val al deportărilor, comemorăm zecile de mii de victime care au căzut pradă teroarei comuniste, făcând publice numele câtorva din cei care au răpit, pe nedrept, viețile condamnaților și s-au scăldat în sângele lor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iunie 2019, ora: 14:54

Marele cineast Franco Zeffirelli a murit

Marele cineast Franco Zeffirelli a murit

Marele cineast italian Franco Zeffirelli a murit la vârsta de 96 de ani, transmite sâmbătă AFP care citează presa italiană. Cineastul este cunoscut pentru spectacolele de operă şi pentru adaptările cinematografice ale unor opere de Shakespeare, pentru care a şi primit două...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Iunie 2019, ora: 14:41

Curtea Constituțională a revizuit și a anulat mai multe decizii adoptate în perioada 7 - 9 iunie curent

Curtea Constituțională a revizuit și a anulat mai multe decizii adoptate în perioada 7 - 9 iunie curent

Judecătorii Curții Constituționale (CC) au decis sâmbătă, 15 iunie, din oficiu, să-și revizuiască actele pronunțate în perioada 7-9 iunie 2019.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)