Astăzi 22 Aprilie 2019, Luni - Ultima actualizare la 21 Aprilie 2019
Abonamente

Horoscop 16 Aprilie 2019, ora 06:04

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019. Vărsătorii au parte de pasiune în cuplu

Marime Font

Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător vor avea parte de pasiune în viața intimă.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor analiza situația de la locul de muncă și vor căuta să ia cea mai bună decizie, atât pentru stabilitatea lor financiară, cât și pentru liniștea lor sufletească. Este momentul ca nativii să apeleze la autovindecare, la remedii naturiste și la căutarea unor soluții diferite de cele de până acum pentru a-și ameliora niște afecțiuni existente. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere mai multă responsabilitate vizavi de starea de sănătate.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor analiza cu mare profunzime relația sentimentală în care se află și vor căuta să se alinieze la ceea ce le dorește atât mintea, cât și sufletul. Pentru unii nativi, acest proces poate fi intens și transformator la nivel interior. Horoscopul de azi pentru zodia Taur favorizează arta și creația. Nativii sunt sfătuiți să dea frâu liber talentelor cu care au fost înzestrați. Vor fi surprinși de rezultat.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni își analizează foarte serios relația cu membrii familiei. Nativii pot avea parte de discuții pe teme pe care niciodată nu le-au mai abordat până acum, de la căsătorie, la divorț, inclusiv la moarte. Contextul astrologic poate aduce o regenerare a legăturilor care nu au funcționat până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce un interes aparte pentru activitățile casnice și legate de locuință.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor fi atrași de tot ceea ce înseamnă îmbogățirea cunoștințelor prin studiu și aprofundare. Unii nativi vor analiza mai mult ca niciodată zona esoterică, domenii de cunoaștere noi, spirituale, care le pot aduce transformări profunde la nivel interior. Horoscopul de azi pentru zodia Rac susține puternic comunicarea și activitățile intelectuale, inclusiv examenele și interviurile.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu vor analiza într-un mod foarte serios situația financiară, ba chiar vor fi tentați să poarte dialoguri cu superiorii pe tema salariului. Unii nativi vor face economii în această perioadă și nu este exclus să-și deschidă un astfel de cont la bancă pentru mai multă siguranță. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce mici beneficii din domenii mai puțin explorate, de exemplu din exploatarea unui talent artistic. Posibile vești despre moșteniri.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor da dovadă de o mare precauție în toate acțiunile pe care le vor întreprinde astăzi. Nativii vor analiza în amănunt o situație care vizează viața sentimentală. Moment intens de regenerare interioară cu posibile implicații asupra personalității. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să se folosească de acest context astrologic pentru a lua o decizie (chiar dacă nu definitivă) în domeniul în care până acum au avut parte de frământări. Astăzi pot vedea cu alți ochi situația.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot trece printr-o serie de stări emoționale pe care cu greu le vor putea analiza și echilibra. Va fi vorba de un tumult interior, însă rezultatul nu va fi unul neapărat negativ, ci mai degrabă de transformare profundă în direcția dorită de nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate favoriza mici neplăceri legate de o boală cronică cu care se confruntă.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor analiza în amănunt relația cu o persoană din anturaj pentru a lua o decizie vizavi de legătura existentă. Este posibil să fie vorba chiar de un fost partener de cuplu pe care nu-l mai doresc în preajmă. Unii nativi pot pune sub lupă relația cu un întreg grup de persoane, încercând să observe dacă mai rezonează cu aceștia. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie atenți la planurile și proiectele de viitor pe care și le fac.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător își vor analiza cu mare atenție statutul socio-profesional, iar acei nativi care nu se simt împliniți la locul de muncă vor lua acum o decizie destul de serioasă. Este vorba de o dorință interioară de a face o schimbare, iar șansele vor exista. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă ocazia să se pună în evidență la locul de muncă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor fi determinați de contextul astrologic al momentului să-și îndrepte atenția către niște studii abandonate sau către înscrierea la noi cursuri de dezvoltare personală sau profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să-și analizeze în amănunt o astfel de decizie și dacă va fi nevoie să facă deplasări pentru a-și îndeplini visul, să nu ezite.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de trăiri intense, profunde în viața intimă de cuplu. Nativii pot reuși să reaprindă flacăra pasiunii și astfel să facă un pas în consolidarea relației. Se pot contura momente de regenerare sufletească. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce o sumă de bani neașteptată, un bun material sau de patrimoniu. Poate fi vorba inclusiv de o sumă de bani provenită dintr-un partaj.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești își vor analiza în detaliu relatia de cuplu. Unii nativi vor pune în balanță o relație solidă, alții o aventură, și se vor întreba dacă să o lase în același stadiu sau să o oficializeze. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să fie foarte atenți la detaliile unor contracte, parteneriate pe care urmează, posibil, să le semneze.

 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 21 Aprilie 2019, ora: 09:00 de George Mârzencu

Zile și nopți de groază în satul Lopatnic / Pentru viol în grup şi alte perversiuni, comuniştii sovietici erau pedepsiţi în cel mai rău caz cu excluderea din partid

Zile și nopți de groază în satul Lopatnic / Pentru viol în grup şi alte perversiuni, comuniştii sovietici erau pedepsiţi în cel mai rău caz cu excluderea din partid Din editia print

După 6 și 7 iulie 1949, când o mare parte a basarabenilor a fost încărcată în vagoane și trimisă în Siberia, comuniști de tot soiul au rămas stăpâni pe gospodăriile confiscate și s-au apucat să bea și să mănânce din agoniseala celor deportați....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Aprilie 2019, ora: 08:47

Oamenii de știință au explicat care sunt beneficiile în a avea o pisicuță ca animal de companie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Aprilie 2019, ora: 08:34

Președintele Partidului Liberal Democrat din Rusia, Vladimir Jirinovski, a criticat miercuri Guvernul rus pentru că nu ia măsurile necesare în regiunea transnistreană, scrie Deschide.md.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 21 Aprilie 2019, ora: 08:21

Ieri am citit o scrisoare a unui basarabean exilat în oraşul Verholens. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Aprilie 2019, ora: 08:19

Focul HARIC de la Ierusalim - minune sau înşelătorie?

Focul HARIC de la Ierusalim - minune sau înşelătorie?

An de an, cu ocazia Paştelui ortodox, credincioşii se bucură de ceea ce ei numesc minunea Sfintei Lumini. Acest eveniment miraculos se petrece an de an în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare,...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 21 Aprilie 2019, ora: 08:13

Horoscopul zilei de 21 aprilie 2119 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 aprilie 2119 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Aprilie 2019, ora: 07:18

FLORII. Tradiția spune că nu e bine să plantezi pomi înainte de Sărbatoarea Intrării Domnului în Ierusalim. Puieții care sunt băgați în pământ în această săptămână nu vor da roade. Indicat este să plantăm flori în săptămâna ce...

( ) Citeşte tot articolul

Film 21 Aprilie 2019, ora: 05:18

Lungmetraje regizate de Jim Jarmusch, Pedro Almodovar, Jean Pierre şi Luc Dardenne, Ken Loach şi Corneliu Porumboiu au fost incluse în competiţia pentru prestigiosul trofeu Palme d'Or la ediţia de anul acesta, a 72-a, a Festivalului de Film de la Cannes, au anunţat, joi, organizatorii...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Aprilie 2019, ora: 04:47

Multe persoane se bucură să bea ceai, cafea sau alte băuturi fierbinţi. O cercetare publicată International Journal of Cancer arată însă că un astfel de obicei este riscant.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Aprilie 2019, ora: 07:46

Wafa şi Maha al-Subaie, două surori care au fugit din Arabia Saudită şi au ajuns în Georgia susţin că au fost tratate ca sclave în regat, scrie BBC.

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 20 Aprilie 2019, ora: 07:44

FLORII, obiceiuri și tradiții. De Florii, creștinii ortodocși sărbătoresc intrarea lui Iisus în Ierusalim. Tot atunci sunt sărbătoriți cei care poartă nume de flori. În acest an, sărbătoarea este pe 21 aprilie și se celebrează în duminica dinaintea Paștelui....

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 20 Aprilie 2019, ora: 07:29

Horoscopul zilei de 20 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Aprilie 2019, ora: 04:03

În timpul crizei din Ucraina, premierul maghiar Viktor Orban a propus conducerii Poloniei să ocupe teritoriile ucrainene și să le împartă, a declarat politicianul polonez Slawomir Nitras, pentru publicația Onet.pl.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Aprilie 2019, ora: 15:26

Președintele Belarus, Alexandru Lukașenko a declarat că țara sa nu este amenințată că cineva o va „încorpora” în ceva sau o va „împărți”. Discuțiile despre faptul că Belarus riscă sa-și piarda suveranitatea sunt doar niște...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Aprilie 2019, ora: 15:04

Constituția Republicii Moldova nu reglementează explicit organizarea sistemului electoral, însă potrivit standardelor  internaționale în materie electorală, asemenea reforme pot fi operate cu cel puțin un an înainte de alegeri. De această părere este fostul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Aprilie 2019, ora: 13:05

Alegerile anticipate nu pot fi organizate după un sistem electoral nou. Fostul judecător al Curții Constituționale Nicolae Osmochescu susține că doar alegerile ordinare următoare pot fi organizate în baza unui sistem electoral modificat de Parlament.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Aprilie 2019, ora: 12:52

Președintele Igor Dodon este dispus să accepte o alianță majoritară dintre PSRM și democrați, dacă ultimii vor fi dispuși să discute. În cadrul unei emisiuni la postul de televiziune Moldova 1, Dodon a declarat că socialiștii, oricum, trebuie să participe la guvernare, iar...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Aprilie 2019, ora: 12:41

Președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, este gata să-l înfrunte pe liderul PPDA, Andrei Năstase, la alegerile pentru primăria Capitalei. Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiiuni de la postul de televiziune N 4.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Aprilie 2019, ora: 12:34

O rază de bucurie în familia Rusu, din satul Selemet, raionul Cimișlia. Surorile Andreea, Ionela și Lenuța se vor bucura de o bibliotecă generoasă din partea Fundației Edelweiss. Anunțul a fost făcut de fondatorul organizației de caritate, Vlad Plahotniuc.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Aprilie 2019, ora: 12:33

Datele Bitorului Național de Statistică pe luna februarie 2019 arată o creștere cu 3,8% a poducției industriale, în raport cu perioada similară a anului trecut. Potrivit BNS, saltul se datorează creșterii producției industriale în industria extractivă (+59,3%), în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Aprilie 2019, ora: 11:55

Deputații independenți Ion Groza, Alexandr Oleinic și Viorel Melnic cer Curții Constituționale să se expună dacă Parlamentul este în drept să modifice sistemul electoral la intervale de timp mai mici decât un mandat deplin al Legislativului și dacă pot fi organizate alegeri...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Aprilie 2019, ora: 11:53

Socialiștii sunt categoric împotriva unui guvern minoritar și nu vor accepta condițiile blocului ACUM. Declarația a fost făcută de către liderul informal al PSRM, președintele Igor Dodon, la postul de televiziune M1. Acesta a vorbit și despre diferențele ideologice dintre PSRM, pe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Aprilie 2019, ora: 11:28

 Oportunitățile investiționale din Republica Moldova și facilitățile oferite investitorilor străini au fost prezentate mediului de afaceri ceh în cadrul celei de-a 2-a zi a Conferinței 10 ani de Parteneriat Estic - Convergență Economică și Oportunități de Afaceri,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Aprilie 2019, ora: 10:38

Procesul de fabricare a produselor de Paşti marca „Franzeluţa” – binecuvântat de Înaltpreasfinţitul Mitropolit Vladimir

Procesul de fabricare a produselor de Paşti marca „Franzeluţa” – binecuvântat de Înaltpreasfinţitul Mitropolit Vladimir Din editia print

Combinatul de panificaţie „Franzeluţa” S.A. are undă verde la fabricarea produselor pascale – aceasta după ce joi, 18 aprilie, Înaltpreasfinţitul Vladimir, Mitropolitul Chişinăului şi al întregii Moldove, împreună cu un sobor de preoţi, a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Aprilie 2019, ora: 10:31

"Andrei Năstase nu va fi speaker al Parlamentului și să nu viseze în zadar. Poate prim-ministru, dacă se înțeleg acolo cu Maia Sandu, în cazul în care fac coaliție cu socialiștii. Dacă nu, atunci vom merge la alegeri parlamemtare anticipate", a spus Dodon...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)