Astăzi 18 Februarie 2020, Marţi - Ultima actualizare la ora 10:13
Abonamente

Horoscop 16 Aprilie 2019, ora 06:04

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019. Vărsătorii au parte de pasiune în cuplu

Marime Font

Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător vor avea parte de pasiune în viața intimă.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor analiza situația de la locul de muncă și vor căuta să ia cea mai bună decizie, atât pentru stabilitatea lor financiară, cât și pentru liniștea lor sufletească. Este momentul ca nativii să apeleze la autovindecare, la remedii naturiste și la căutarea unor soluții diferite de cele de până acum pentru a-și ameliora niște afecțiuni existente. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere mai multă responsabilitate vizavi de starea de sănătate.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor analiza cu mare profunzime relația sentimentală în care se află și vor căuta să se alinieze la ceea ce le dorește atât mintea, cât și sufletul. Pentru unii nativi, acest proces poate fi intens și transformator la nivel interior. Horoscopul de azi pentru zodia Taur favorizează arta și creația. Nativii sunt sfătuiți să dea frâu liber talentelor cu care au fost înzestrați. Vor fi surprinși de rezultat.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni își analizează foarte serios relația cu membrii familiei. Nativii pot avea parte de discuții pe teme pe care niciodată nu le-au mai abordat până acum, de la căsătorie, la divorț, inclusiv la moarte. Contextul astrologic poate aduce o regenerare a legăturilor care nu au funcționat până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce un interes aparte pentru activitățile casnice și legate de locuință.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac vor fi atrași de tot ceea ce înseamnă îmbogățirea cunoștințelor prin studiu și aprofundare. Unii nativi vor analiza mai mult ca niciodată zona esoterică, domenii de cunoaștere noi, spirituale, care le pot aduce transformări profunde la nivel interior. Horoscopul de azi pentru zodia Rac susține puternic comunicarea și activitățile intelectuale, inclusiv examenele și interviurile.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu vor analiza într-un mod foarte serios situația financiară, ba chiar vor fi tentați să poarte dialoguri cu superiorii pe tema salariului. Unii nativi vor face economii în această perioadă și nu este exclus să-și deschidă un astfel de cont la bancă pentru mai multă siguranță. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce mici beneficii din domenii mai puțin explorate, de exemplu din exploatarea unui talent artistic. Posibile vești despre moșteniri.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor da dovadă de o mare precauție în toate acțiunile pe care le vor întreprinde astăzi. Nativii vor analiza în amănunt o situație care vizează viața sentimentală. Moment intens de regenerare interioară cu posibile implicații asupra personalității. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să se folosească de acest context astrologic pentru a lua o decizie (chiar dacă nu definitivă) în domeniul în care până acum au avut parte de frământări. Astăzi pot vedea cu alți ochi situația.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot trece printr-o serie de stări emoționale pe care cu greu le vor putea analiza și echilibra. Va fi vorba de un tumult interior, însă rezultatul nu va fi unul neapărat negativ, ci mai degrabă de transformare profundă în direcția dorită de nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate favoriza mici neplăceri legate de o boală cronică cu care se confruntă.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor analiza în amănunt relația cu o persoană din anturaj pentru a lua o decizie vizavi de legătura existentă. Este posibil să fie vorba chiar de un fost partener de cuplu pe care nu-l mai doresc în preajmă. Unii nativi pot pune sub lupă relația cu un întreg grup de persoane, încercând să observe dacă mai rezonează cu aceștia. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie atenți la planurile și proiectele de viitor pe care și le fac.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător își vor analiza cu mare atenție statutul socio-profesional, iar acei nativi care nu se simt împliniți la locul de muncă vor lua acum o decizie destul de serioasă. Este vorba de o dorință interioară de a face o schimbare, iar șansele vor exista. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă ocazia să se pună în evidență la locul de muncă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor fi determinați de contextul astrologic al momentului să-și îndrepte atenția către niște studii abandonate sau către înscrierea la noi cursuri de dezvoltare personală sau profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să-și analizeze în amănunt o astfel de decizie și dacă va fi nevoie să facă deplasări pentru a-și îndeplini visul, să nu ezite.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de trăiri intense, profunde în viața intimă de cuplu. Nativii pot reuși să reaprindă flacăra pasiunii și astfel să facă un pas în consolidarea relației. Se pot contura momente de regenerare sufletească. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce o sumă de bani neașteptată, un bun material sau de patrimoniu. Poate fi vorba inclusiv de o sumă de bani provenită dintr-un partaj.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești își vor analiza în detaliu relatia de cuplu. Unii nativi vor pune în balanță o relație solidă, alții o aventură, și se vor întreba dacă să o lase în același stadiu sau să o oficializeze. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să fie foarte atenți la detaliile unor contracte, parteneriate pe care urmează, posibil, să le semneze.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 18 Februarie 2020, ora: 00:01

Ce au negociat PD și PSRM în ședința de la Parlament ?

Ce au negociat PD și PSRM în ședința de la Parlament ?

 Mai mulți deputați democrați și socialiști s-au întrunit în această seară într-o ședință închisă la Parlament.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Februarie 2020, ora: 14:24

 Brâncuși a avut atât de multe iubiri încât îmi este greu să le țin minte. Prin atelierul și patul lui au trecut prințese, aristocrate de viță veche, industriașe, baronese, pictorițe, dansatoare, cântărețe, jurnaliste, scriitoare de avangardă,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Februarie 2020, ora: 11:33

Gândirea globală a lui Dodon

Gândirea globală a lui Dodon

 După ce „ai noștri” l-au dus la ONU să țină un discurs de toată rușinea (dar pe placul Moscovei!), după ce a înnebunit Bruxelles-ul, NATO și München-ul cu făcătura rusească de „recunoaștere internațională a neutralității permanente a Republicii...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Februarie 2020, ora: 08:10

 „În această dimineață, într-un apartament de pe bulevardul Moscova 20 a avut loc o deflagrație. O barbat a fost găsit mort în interiorul apartamentului”, ne-a comunicat Pușcașu.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 17 Februarie 2020, ora: 06:24

Horoscopul zilei de 17 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Februarie 2020, ora: 10:17

 Autorităţile ieşene investighează moartea suspectă a unui copil de şase luni, originar din Republica Moldova, care ar fi fost sufocat, din greşeală, de mama sa. Tatăl bebeluşui este deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Februarie 2020, ora: 09:07

Consiliul Politic Național al PD și-a reales astăzi vicepreședinții și membrii Biroul Executiv, și a discutat „conceptul de resetare” al formațiunii. Andrian Candu nu se regăsește printre vicepreședinții PD.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 16 Februarie 2020, ora: 08:54

Horoscopul zilei de 16 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 10:06

Viorel Morari: Procurorul care a scris denunțul s-a ocupat de cazul Țuțu. Acționează din răzbunare

Viorel Morari: Procurorul care a scris denunțul s-a ocupat de cazul Țuțu. Acționează din răzbunare

Fostul procuror șef al Procuraturii Anticorupție vine cu primele declarații după eliberarea sa din arest preventiv. Viorel Morari susține că procurorul care a scris denunțul pe numele său ar fi acționat din răzbunare. Mai mult, acesta s-a ocupat de dosarul lui Constantin Țuțu cu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 08:54

Calități și defecte la interviu: cum să te prezinți

Calități și defecte la interviu: cum să te prezinți

Urmează să ai interviul pentru jobul visat și te temi de întrebările care vor veni din partea reprezentantului angajatorului? Cu siguranță că acestea nu vor fi ușoare, însă încrederea în tine cântărește mult. Deși nu putem știi cu exactitate care vor fi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 08:45

Prognoza METEO pentru următoarele 7 zile - FOTO

Prognoza METEO pentru următoarele 7 zile - FOTO

Sâmbătă sunt posibile ploi slabe în nord și centru, iar în sud vremea va fi destul de însorită. Maximele termice ale zilei vor fi de 6..8 grade Celsius. La noapte termometrele vor indica până la -3.. – 5 grade.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 08:38

Preşedintele GERMANIEI vrea o apropiere a UE de Rusia

Preşedintele GERMANIEI vrea o apropiere a UE de Rusia

Frank-Walter Steinmeier, preşedintele Germaniei, a pledat, în discursul rostit la începerea Conferinţei de Securitate de la München, pentru intensificarea cooperării Uniunii Europene cu Rusia, criticând abordarea unilaterală a Administraţiei Trump. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 08:02

Cum pot obține statutul de rezident în Marea Britanie până la Brexit

Cum pot obține statutul de rezident în Marea Britanie până la Brexit

Aproape o jumătate de milion de români, printre ei și moldoveni care dețin cetățenia română, au aplicat pentru statutul de rezident în Marea Britanie până la Brexit. Un număr de 498.700 de români au aplicat până la la 31 ianuarie 2020 pentru statutul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:56

O minoră, adusă la Chişinău cu elicopterul Smurd. A căzut încercând să-şi facă un selfie

O minoră, adusă la Chişinău cu elicopterul Smurd. A căzut încercând să-şi facă un selfie

O tânără de 17 ani a căzut, de la etajul întâi, după ce s-a urcat pe pervazul geamului pentru a se fotografia. Victima este basarabeancă, dar îşi face studiile la Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret”, din Suceava.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:48

Igor Dodon, mesaj OBRAZNIC către ambasadori UE: „Unii dintre voi mi se pare că sunteți membri ai PAS cu DA , nu dezinformați Bruxelles-ul”

Igor Dodon, mesaj OBRAZNIC către ambasadori UE: „Unii dintre voi mi se pare că sunteți membri ai PAS cu DA , nu dezinformați Bruxelles-ul”

Președintele țării acuză unii ambasadori UE, acreditați la Chișinău, că ar dezinforma Bruxelles-ul și capitalele europene în privința activității Guvernului Chicu. Declarația a fost făcută într-un episod al emisiunii sale pe Youtube, „Președintele Răspunde”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:22

Scandal sexual în Franța. Benjamin Griveaux se retrage din cursa pentru primăria Parisului

Scandal sexual în Franța. Benjamin Griveaux se retrage din cursa pentru primăria Parisului

Candidatul partidului aflat la putere în Franţa şi-a anunţat retragerea din competiţia pentru primăria Parisului. Anunţul a fost făcut chiar de Benjamin Griveaux care a spus că prin acest gest vrea să-şi protejeze familia şi partidul din care face parte.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:16

Egiptul confirmă primul caz de CORONAVIRUS din ţară; persoana afectată este cetăţean străin

Egiptul confirmă primul caz de CORONAVIRUS din ţară; persoana afectată este cetăţean străin

 Egipt a confirmat vineri primul caz de coronavirus din această ţară adăugând că persoana afectată este un cetăţean străin care a fost plasat în izolare într-un spital, informează Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:07

Ce este POSTUL intermitent și cum te-ar putea ajuta să trăiești mai mult

Ce este POSTUL intermitent și cum te-ar putea ajuta să trăiești mai mult

Abținerea de la mâncare timp de 16 până la 18 ore pe zi ar putea fi esențială pentru tratarea unui număr mare de afecțiuni medicale, chiar dacă trebuie să vă antrenați pentru a face față foamei. Postul intermitent poate reduce tensiunea arterială, te scapă de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:03

Uniunea Europeană caută variante de a umple golul finanaciar lăsat de Marea Britanie

Uniunea Europeană caută variante de a umple golul finanaciar lăsat de Marea Britanie

Președintele Uniunii Europene a propus vineri să completeze gaura lăsată de Marea Britanie în următorul buget pe termen lung al blocului, cu venituri dintr-o nouă taxă pe materiale plastice și fonduri din comerțul cu emisii de carbon, notează Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:02

Românii se căsătoresc mai târziu și divorțează mai greu

Românii se căsătoresc mai târziu și divorțează mai greu

Românii se căsătoresc la vârste mai înaintate faţă de acum 30 de ani şi divorţează mult mai greu, un semn al schimbărilor fundamentale prin care a trecut societatea românească după Revoluţia din 1989, se arată într-o analiză realizată de compania de...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 15 Februarie 2020, ora: 06:58

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 15 FEBRUARIE 2020. SCORPIONII DEVIN CUCERITORI

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 15 FEBRUARIE 2020. SCORPIONII DEVIN CUCERITORI

Horoscopul zilei de 15 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Februarie 2020, ora: 20:38

Filat îi dă o replică lui Igor Popa: Aștept să prezint probe despre cum m-a „reprezentat”

Filat îi dă o replică lui Igor Popa: Aștept să prezint probe despre cum m-a „reprezentat”

 Fostul premier al R. Moldova, Vlad Filat, vine cu o reacție la Plângerea Penală depusă de fostul său avocat, Igor Popa, la Procuratura din orașul Frankfurt am Main, Germania. Filat scrie pe pagina sa de Facebook că „abia așteaptă să aibă oportunitatea să prezinte...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Februarie 2020, ora: 18:13

Istoria și semnificația Zilei Îndrăgostiților. De ce îl sărbătorim pe Sfântul Valentin?

Istoria și semnificația Zilei Îndrăgostiților. De ce îl sărbătorim pe Sfântul Valentin?

De Ziua Îndrăgostiților, oamenii din întreaga lume sărbătoresc dragostea. E ziua în care oameni își arată dragostea și afecțiunea față de ceilalți trimițând cărți, cadouri, flori și ciocolată. O sărbătorim în fiecare an, pe 14 februarie. Anul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Februarie 2020, ora: 18:09

Cum prepari siropul de usturoi. Te scapă de răceli și întărește sistemul imunitar

Cum prepari siropul de usturoi. Te scapă de răceli și întărește sistemul imunitar

Amestecul dintre usturoi, miere și oțet de mere face minuni pentru organism. Siropul întăreșste sistemul imunitar, scade tensiunea și reduce nivelul colesterolului „rău”. De asemenea, te scapă de răceli și infecții, de durerile provocate de artrită și de durerile...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)