Astăzi 5 August 2020, Miercuri - Ultima actualizare la ora 07:57
Abonamente

Horoscop 16 Ianuarie 2020, ora 04:05

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 16 IANUARIE 2020. GEMENII AU CHEF DE DISTRACȚIE ȘI FLIRT

Marime Font

Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16 ianuarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni vor avea chef de distracție și flirt.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să dea dovadă de multă atenție, tact și diplomație în dialogul cu cei din jur. Nativii au tendința de a fi nerăbdători, impulsivi și acest aspect ar putea să favorizeze pierderea unui privilegiu sau ar putea conduce către eșuarea unei negocieri. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să fie mai răbdători cu persoana iubită pentru a evita reproșurile.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Taur vor evita pe cât posibil să se implice în noi acțiuni și noi proiecte profesionale. La locul de muncă vor fi rezervați în afirmații și vor evita orice fel de conflict cu colegii, chiar dacă în alte ipostaze s-ar fi implicat și ar fi luptat pentru scopul lor, pentru a-și impune punctul de vedere. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să acorde mai multă atenție relaxării. O plimbare, o ieșire cu prietenii le va îmbunătăți moralul.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Gemeni ziua de astăzi vine cu multă poftă de viață, dorință de relaxare și necesitate de detașare față de tot ce le poate strica starea de spirit. Nativii vor prefera distracțiile și ieșirile alături de prieteni, nu vor refuza invitațiile la petreceri, iar cei singuri vor fi mai dornici de flirt. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a participa la diferite activități culturale, artistice și chiar unii nativi pot fi dornici de a participa în competiții și concursuri și nu neapărat cu scopul precis de a câștiga, cât de a se distra.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Rac simt nevoia nu neapărat să se izoleze de cei din jur, cât să se retragă în liniște și să evite orice fel de dialog. Posibil să aibă parte de stres din zona financiară, însă să evite negocierile și luarea edciziilor în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce nemulțumiri legate de partenerii de afaceri, asociați, colaboratori. Cei care au procese pe rol ar putea fi defavorizați de contextul astrologic de azi.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Leu au tendința de a se preocupa mai mult de cei din jur decât de ei înșiși. Nativii vor fi foarte atenți la dialog, la ceea ce transmit și pot fi excesiv de moderați și împăciuitori pentru a nu-i deranja pe ceilalți. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să fie mai atenți la propriile nevoi și să-și acorde mai mult timp lor înșiși, mai ales dacă au un proiect în desfășurare și un dedline stabilit.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020
Tentațiile în jurul celor născuți în zodia Fecioară vor fi mari, însă pe măsură de costisitoare. Nativii vor da dovadă de multă chibzuință în administrarea veniturilor și cu siguranță dacă vor dori să evite o investiție, azi vor reuși. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că s-ar putea ca ceea ce își achiziționează astăzi, mâine să nu le mai fie pe plac, deci prudență în cheltuieli!

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Balanță nu vor fi fi o companie foarte plăcută astăzi. Nativii nu vor avea prea mult chef de socializare și vor prefera să evite orice formă de interacțiune cu ceilalți. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să aibă mai multă grijă de ei înșiși și să se preocupe mai mult de satisfacerea propriilor nevoi și necesități, mai ales dacă în ultimul timp s-au lăsat pe loc secund.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Scorpion dau dovadă de foarte mult curaj în abordarea problemelor de familie. Nativii vor fi foarte serioși și punctuali dacă li se cere ajutorul și vor interveni fără să stea pe gânduri în activitățile profesionale, chiar dacă nu le corespund și nu fac parte din fișa postului. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să se odihnească mai mult și să evite nopțile pierdute.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020
Celor născuți în zodia Săgetător ziua de astăzi le aduce foarte mult interes pentru prieteni și pentru preocupările de grup. Nativii vor fi foarte atenți în dialog pentru a nu-i deranja pe cei dragi și, totodată, vor fi prudenți în acțiuni. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce un aer caritabil, o dorință de a empatiza cu ceilalți și de a se implica în acțiuni umanitare.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Capricorn dau dovadă de o răbdare ieșită din comun și acest aspect îi va ajuta să obțină ceea ce-și doresc de la colegi sau superiori. Nativii, indiferent cât vor fi de solicitați profesional, nu se vor enerva și nici nu vor evita implicările. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le oferă ocazia de a-și lărgi viziunea, orizonturile profesionale și pot avea parte de dialoguri constructive cu persoane importante, cu funcții.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Vărsător vor trebui să dea dovadă de multă maturitate în acțiuni, dar mai ales în raționament. Nativii vor trebui să fie foarte obiectivi în abordările legate de muncă și să nu se lase înduplecați de vorbe frumoase și promisiuni mărețe. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să evite impulsivitățile și orgoliile în intercațiunea cu cei din jur.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Pești vor fi destul de bine ancorați în realitate astăzi. Nativii vor evita să creadă tot ce aud, vor evita să se entuziasmeze la orice promisiune sau declarație primită, indiferent din partea cui vine. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să-și asculte intuiția și să se îndepărteze de ofertele și propunerile care sună prea tentant, prea ofertant pentru a fi reale chiar dacă vor fi acuzați că nu au curaj să se aventureze în necunoscut.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Timpul Local 5 August 2020, ora: 07:57

Coronavirus R.Moldova, INFORMAȚII OFICIALE: 25.814 de infecții și 810 de persoane decedate

Coronavirus R.Moldova, INFORMAȚII OFICIALE: 25.814 de infecții și 810 de persoane decedate

Alte 332 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 8 în Transnistria. Din numărul total de cazuri, 3 sunt de import (Turcia-2, Cehia-1). Numărul total de cazuri COVID-19, în Transnistria constituie 1 569. Bilanțul...

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 5 August 2020, ora: 07:38

Superalimente ale lunii AUGUST pe care e bine sa le consumi

Superalimente ale lunii AUGUST pe care e bine sa le consumi

 Din punct de vedere calendaristic, august este ultima luna de vara si aduce pe masa oamenilor o multime de alimente care pot face oricand parte dintr-o dieta sanatoasa.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 5 August 2020, ora: 07:30

Horoscopul zilei de azi MIERCURI 5 AUGUST 2020. Ce aduce Mercur în Leu?

Horoscopul zilei de azi MIERCURI 5 AUGUST 2020. Ce aduce Mercur în Leu?

 Dupa ce a ratacit doua luni in emotionalul Rac, Mercur intra in grandiosul Leu, pentru a ne aduce o gura de aer proaspat. Totul are acum o nota “glamour”, dramatica si romantica.

( ) Citeşte tot articolul

Internațional 5 August 2020, ora: 07:07

Explozii Beirut: 2.750 de tone de nitrat de amoniu s-au aflat la originea tragediei

Explozii Beirut: 2.750 de tone de nitrat de amoniu s-au aflat la originea tragediei

O explozie a șocat Beirutul. Directorul de securitate libanez susține că deflagrația de azi a fost provocată de aprinderea unei mari cantități de explozibil extrem de puternic care fusese confiscat de poliție. Premierul Hassan Diab a anunțat miercuri zi de doliu național.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 August 2020, ora: 06:19

Bătălia pentru Belarus. De ce le cere opozanta Tihanovskaia susținătorilor ei să poarte la vot brățări albe

Bătălia pentru Belarus. De ce le cere opozanta Tihanovskaia susținătorilor ei să poarte la vot brățări albe

Un vot anticipat a început marţi, în Belarus, în vederea alegerilor prezidenţiale de duminică, un scrutin în care preşedintele autoritarist în exerciţiu Aleksandr Lukaşenko o înfruntă pe Svetlana Tihanovskaia, o opozantă necunoscută în urmă cu câteva luni, relatează News.ro,...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 5 August 2020, ora: 00:18

partea II Țara Românească (Valahia) în ochii unui italian: Politica Turciei și decapitarea Principelui Brâncoveanu şi a celor 4 fii ai săi

Țara Românească (Valahia) în ochii unui italian: Politica Turciei și decapitarea Principelui Brâncoveanu şi a celor 4 fii ai săi

Vezi PARTEA I - Țara Românească (Valahia) în ochii unui italian: de la beţie şi furt la ospitalitate şi hărnicie

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 5 August 2020, ora: 00:07

Vlahii de pe culmile Alpilor. Urme românesti în Slovenia

Vlahii de pe culmile Alpilor. Urme românesti în Slovenia

- E o nebunie curată să crezi că vlahii au ajuns până în vârful Munţilor Alpi. Dar pe urmă gă­seşti pe hartă "Vârful Rodica", "Velika Planina" şi mergi acolo să vezi dacă este adevărat. Şi este! Primii locuitori ai Alpilor au fost...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 4 August 2020, ora: 16:17

Ex-ministra Justiției, Olesea Stamate în contextul dosarului „Avia Invest”: „Dodon ne fură țara în fiecare zi”

Ex-ministra Justiției, Olesea Stamate în contextul dosarului „Avia Invest”: „Dodon ne fură țara în fiecare zi”

Ex-ministra Justiției în Guvernul Maiei Sandu, Olesea Stamate critică dur „reacțiile iresponsabile” ale actualei guvernări Dodon-Chicu la decizia provizorie a Arbitrajului de la Stockholm. Amintim că, recent, această instituție a interzis executării notificării de...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 4 August 2020, ora: 14:59

Investigație despre licitații trucate cu combinezoane pe timp de pandemie, la instituția condusă de Golovin

Investigație despre licitații trucate cu combinezoane pe timp de pandemie, la instituția condusă de Golovin

Se pare că unde apare Boris Golovin, actualul șef al Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP), au loc schemele, licitațiile incorecte și favoritismul. 

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 4 August 2020, ora: 13:10

Cum faci cele mai bune CHIFTELUŢE din carne. Ingredientul secret care dă tot gustul

Cum faci cele mai bune CHIFTELUŢE din carne. Ingredientul secret care dă tot gustul

Se ştie, fiecare bunică are propria reţetă de chifteluţe… Unele înmoaie pâinea în lapte, altele folosesc un amestec de ierburi aromatice numai de ele ştiut, altele, ceva mai îndrăzneţe, combină diverse tipuri de carne pentru a căpăta o textură perfectă....

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 4 August 2020, ora: 12:50

Filmul de groază „Realitatea din Moldova”, în regia lui Igor Dodon

Filmul de groază „Realitatea din Moldova”, în regia lui Igor Dodon

Guvernarea a început să-și laude tot mai des realizările. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 4 August 2020, ora: 09:03

Igor Munteanu spune că R. Moldova a „primit un cartonaș roșu” pe subiectul aeroportului din cauza guvernării socialiste

Igor Munteanu spune că R. Moldova a „primit un cartonaș roșu” pe subiectul aeroportului din cauza guvernării socialiste

Președintele Comisiei parlamentare de anchetă privind concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău și președintele Comisiei de control al finanțelor public, Igor Munteanu, consideră logică decizia Curții de arbitraj internațional de la Stockholm care a interzis acțiuni de...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 4 August 2020, ora: 08:54

În urmă cu 13 ani, NASA începea să caute viaţă pe Marte

În urmă cu 13 ani, NASA începea să caute viaţă pe Marte

Pe 4 august 2007, NASA a lansat sonda Phoenix, pentru a căuta semne de viaţă pe Marte. Phoenix a fost concepută pentru a examina istoria permafrostului marţian, analizând modul în care apa lichidă a modificat componenţa chimică şi mineralele din sol. Instrumentele sale au...

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 4 August 2020, ora: 08:49

Cod galben de caniculă: METEO în R.Moldova pe o săptămână

Cod galben de caniculă: METEO în R.Moldova pe o săptămână

 Meteorologii anunță că astăzi maximele vor ajunge la 37 de grade Celsius. În același timp, în nordul țării vor cădea ploi cu descărcări electrice.

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 4 August 2020, ora: 08:48

Vânăta – ajută la optimizarea funcțiilor hepatice și protejează sănătatea inimii

Vânăta – ajută la optimizarea funcțiilor hepatice și protejează sănătatea inimii

Pe lângă faptul că este un aliat de nădejde în curele de slăbire, vânăta ajută la optimizarea funcțiilor hepatice și protejează sănătatea inimii. În mod interesant, vânata a fost considerată mult timp un aliment toxic. Acest lucru se datorează...

( ) Citeşte tot articolul

Externe 4 August 2020, ora: 08:33

Val de emoţie în Suedia după ce o fetiţă de 12 ani a murit într-un atac armat

Val de emoţie în Suedia după ce o fetiţă de 12 ani a murit într-un atac armat

Moartea prin împuşcare a unei fetiţe de 12 ani în apropiere de Stockholm a provocat vii emoţii luni în Suedia, care se confruntă în ultimii ani cu o înmulţire îngrijorătoare a atacurilor armate între bande criminale, relatează AFP. Adolescenta,...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 4 August 2020, ora: 08:08

Horoscopul zilei de azi MARȚI 4 AUGUST 2020. Ce vrei să demonstrezi?

Horoscopul zilei de azi MARȚI 4 AUGUST 2020. Ce vrei să demonstrezi?

 A trecut Luna plina, dar n-au trecut surprizele saptamanii. Marte in Berbec face cuadratura cu Jupiter in Capricorn. E cam greu sa mai tii pe loc caii salbatici. Esti gata sa mergi inainte cu planurile tale, indiferent care sunt acestea. Atentie insa! Sunt chiar planurile tale sau vrei sa...

( ) Citeşte tot articolul

Sport 4 August 2020, ora: 07:50

CFR Cluj rămâne campioana României la fotbal

CFR Cluj rămâne campioana României la fotbal

Formația ardeleană a câștigat pentru a 3-a oară la rând titlul în Liga 1, după ce a învins-o cu 3-1 pe Universitatea Craiova, într-un meci desemnat de Liga Profesionistă drept finală a sezonului.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)