Astăzi 21 Ianuarie 2020, Marţi - Ultima actualizare la ora 10:05
Abonamente

Horoscop 16 Ianuarie 2020, ora 04:05

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 16 IANUARIE 2020. GEMENII AU CHEF DE DISTRACȚIE ȘI FLIRT

Marime Font

Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16 ianuarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni vor avea chef de distracție și flirt.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să dea dovadă de multă atenție, tact și diplomație în dialogul cu cei din jur. Nativii au tendința de a fi nerăbdători, impulsivi și acest aspect ar putea să favorizeze pierderea unui privilegiu sau ar putea conduce către eșuarea unei negocieri. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să fie mai răbdători cu persoana iubită pentru a evita reproșurile.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Taur vor evita pe cât posibil să se implice în noi acțiuni și noi proiecte profesionale. La locul de muncă vor fi rezervați în afirmații și vor evita orice fel de conflict cu colegii, chiar dacă în alte ipostaze s-ar fi implicat și ar fi luptat pentru scopul lor, pentru a-și impune punctul de vedere. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să acorde mai multă atenție relaxării. O plimbare, o ieșire cu prietenii le va îmbunătăți moralul.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Gemeni ziua de astăzi vine cu multă poftă de viață, dorință de relaxare și necesitate de detașare față de tot ce le poate strica starea de spirit. Nativii vor prefera distracțiile și ieșirile alături de prieteni, nu vor refuza invitațiile la petreceri, iar cei singuri vor fi mai dornici de flirt. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia de a participa la diferite activități culturale, artistice și chiar unii nativi pot fi dornici de a participa în competiții și concursuri și nu neapărat cu scopul precis de a câștiga, cât de a se distra.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Rac simt nevoia nu neapărat să se izoleze de cei din jur, cât să se retragă în liniște și să evite orice fel de dialog. Posibil să aibă parte de stres din zona financiară, însă să evite negocierile și luarea edciziilor în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce nemulțumiri legate de partenerii de afaceri, asociați, colaboratori. Cei care au procese pe rol ar putea fi defavorizați de contextul astrologic de azi.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Leu au tendința de a se preocupa mai mult de cei din jur decât de ei înșiși. Nativii vor fi foarte atenți la dialog, la ceea ce transmit și pot fi excesiv de moderați și împăciuitori pentru a nu-i deranja pe ceilalți. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să fie mai atenți la propriile nevoi și să-și acorde mai mult timp lor înșiși, mai ales dacă au un proiect în desfășurare și un dedline stabilit.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020
Tentațiile în jurul celor născuți în zodia Fecioară vor fi mari, însă pe măsură de costisitoare. Nativii vor da dovadă de multă chibzuință în administrarea veniturilor și cu siguranță dacă vor dori să evite o investiție, azi vor reuși. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că s-ar putea ca ceea ce își achiziționează astăzi, mâine să nu le mai fie pe plac, deci prudență în cheltuieli!

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Balanță nu vor fi fi o companie foarte plăcută astăzi. Nativii nu vor avea prea mult chef de socializare și vor prefera să evite orice formă de interacțiune cu ceilalți. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să aibă mai multă grijă de ei înșiși și să se preocupe mai mult de satisfacerea propriilor nevoi și necesități, mai ales dacă în ultimul timp s-au lăsat pe loc secund.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Scorpion dau dovadă de foarte mult curaj în abordarea problemelor de familie. Nativii vor fi foarte serioși și punctuali dacă li se cere ajutorul și vor interveni fără să stea pe gânduri în activitățile profesionale, chiar dacă nu le corespund și nu fac parte din fișa postului. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să se odihnească mai mult și să evite nopțile pierdute.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020
Celor născuți în zodia Săgetător ziua de astăzi le aduce foarte mult interes pentru prieteni și pentru preocupările de grup. Nativii vor fi foarte atenți în dialog pentru a nu-i deranja pe cei dragi și, totodată, vor fi prudenți în acțiuni. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce un aer caritabil, o dorință de a empatiza cu ceilalți și de a se implica în acțiuni umanitare.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Capricorn dau dovadă de o răbdare ieșită din comun și acest aspect îi va ajuta să obțină ceea ce-și doresc de la colegi sau superiori. Nativii, indiferent cât vor fi de solicitați profesional, nu se vor enerva și nici nu vor evita implicările. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le oferă ocazia de a-și lărgi viziunea, orizonturile profesionale și pot avea parte de dialoguri constructive cu persoane importante, cu funcții.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Vărsător vor trebui să dea dovadă de multă maturitate în acțiuni, dar mai ales în raționament. Nativii vor trebui să fie foarte obiectivi în abordările legate de muncă și să nu se lase înduplecați de vorbe frumoase și promisiuni mărețe. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să evite impulsivitățile și orgoliile în intercațiunea cu cei din jur.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Pești vor fi destul de bine ancorați în realitate astăzi. Nativii vor evita să creadă tot ce aud, vor evita să se entuziasmeze la orice promisiune sau declarație primită, indiferent din partea cui vine. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să-și asculte intuiția și să se îndepărteze de ofertele și propunerile care sună prea tentant, prea ofertant pentru a fi reale chiar dacă vor fi acuzați că nu au curaj să se aventureze în necunoscut.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 10:01

De sărbători, Loteria Națională a oferit câștiguri de peste 14,5 milioane de lei

De sărbători, Loteria Națională a oferit câștiguri de peste 14,5 milioane de lei

În perioada 1 decembrie – 15 ianuarie, Loteria Națională a oferit câștiguri în valoare de 14 575 000 de lei. Dintre acestea, 19 norocoși au descoperit premii mari în bilete de loterie în sumă de 5 619 439 de lei. 

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 21 Ianuarie 2020, ora: 09:15

OPINII ALTERNATIVE / Saharneanu îl critică pe fostul lider PPR, Vlad Țurcanu

OPINII ALTERNATIVE / Saharneanu îl critică pe fostul lider PPR, Vlad Țurcanu

Ex-deputatul Valeriu Saharneanu, reprezentant al Partidului Popular Românesc, a dezvăluit cum a ajuns fostul președinte al formațiunii, Vlad Țurcanu, să conducă partidul, dar și cum, ulterior, nu s-a mai implicat în activități.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 09:04

VIDEO// Arest preventiv pentru minorul din ORHEI, care și-a ucis prietenul pentru o platformă XBOX

VIDEO// Arest preventiv pentru minorul din ORHEI, care și-a ucis prietenul pentru o platformă XBOX

Minorul de 14 ani care a ucis cu sânge rece un alt minor de 12 ani a primit mandat de arest pentru 30 de zile, după ce ieri a fost reținut pentru 24 de ore. Băiatul este suspectat că ar fi omorât un băiat de 12 ani, iar cadavrul l-a ascuns într-o clădire nefinisată.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 21 Ianuarie 2020, ora: 08:57 de Silviu Tănase

Maia Sandu riscă să repete „performanța” lui Andrei Năstase de la alegerile locale, dacă îi va trata cu dispreț pe unioniști

Maia Sandu riscă să repete „performanța” lui Andrei Năstase de la alegerile locale, dacă îi va trata cu dispreț pe unioniști Din editia print

Zilele trecute lidera PAS Maia Sandu a oferit un interviu pentru TVR Moldova unde a conturat primele teze referitoare la viitoarea campanie prezidențială. Deși a ezitat să-și anunțe participarea în viitoarea campanie prezidențială, declarând că „PAS va susține un...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 08:54

Cadavru găsit într-o fântână de canalizare

Cadavru găsit într-o fântână de canalizare

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost depistat în această după-amiază într-o fântână de canalizare de pe strada Alecu Russo, din sectorul Ciocana al capitalei. Solicitată telefonic, Natalai Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 08:25

GALA CINEAȘTILOR 2020: Cele mai bune filme din Moldova

GALA CINEAȘTILOR 2020: Cele mai bune filme din Moldova

 Ieri, 20 ianuarie, a avut loc „Gala Cineaștilor 2020”. Evenimentul a fost organizat în premieră de către Uniunea Cineaștilor din Moldova în colaborare cu Centrul Național al Cinematografiei și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării. Laureații Galei...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 21 Ianuarie 2020, ora: 07:58

Poze cu ROBII sovietici din Basarabia (Zaharia Cușnir)

Poze cu ROBII sovietici din Basarabia (Zaharia Cușnir)

A făcut senzație publicarea unui pachet de fotografii din satele basarabene ale anilor 50-60, la apogeul Uniunii Sovietice. Pe mine m-au întristat și vă spun de ce.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 21 Ianuarie 2020, ora: 07:52

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 IANUARIE 2020. BERBECII SUNT CONFUZI

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 IANUARIE 2020. BERBECII SUNT CONFUZI

Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 06:33

Electromobilitatea – Companiile petroliere și de utilități încearcă să preia controlul: își fac propriile rețele de încărcare a mașinilor electrice

Electromobilitatea – Companiile petroliere și de utilități încearcă să preia controlul: își fac propriile rețele de încărcare a mașinilor electrice

Mai mult de trei sferturi (79%) din infrastructura de încărcare a vehiculelor electrice din Europa era controlată de companiile de utilităţi şi petroliere.

( ) Citeşte tot articolul

Carte 21 Ianuarie 2020, ora: 05:49

Cum vorbim, cum scriem?: Despre ton şi intonaţie

Cum vorbim, cum scriem?: Despre ton şi intonaţie Din editia print

În prezent, în spaţiul audiovizualului există numeroase (ca să nu zicem nenumărate) posturi de radio şi TV, care încearcă din răsputeri să ne ademenească, să capteze cu orice preţ atenţia publicului. În avangarda acestei permanente competiţii sunt cei de la...

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 21 Ianuarie 2020, ora: 00:25

Şapte trucuri pentru folosirea mai eficientă a minţii

Şapte trucuri pentru folosirea mai eficientă a minţii

Conştientul emite raţionamente şi subconştientul produce; conştientul alege şi subconştientul livrează marfa. Vă prezentăm câteva trucuri. Este de la sine înţeles că puteţi adăuga cele care corespund aşteptărilor, nevoilor sau dorinţelor voastre. 

( ) Citeşte tot articolul

Film 20 Ianuarie 2020, ora: 20:52

Radu Jude, primul regizor român cu trei producții la Berlinale 2020

Radu Jude, primul regizor român cu trei producții la Berlinale 2020

Cea de-a 70-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Berlin se va desfășura între 20 februarie și 1 martie 2020

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 20:23

Au vrut să fugă ca EL CHAPO, doi pușcăriași din Lipcani au încercat să evadeze săpând un tunel

Au vrut să fugă ca EL CHAPO, doi pușcăriași din Lipcani au încercat să evadeze săpând un tunel

Doi deținuți de la Penitenciarul nr.2-Lipcani intenționau să evadeze printr-un tunel săpat sub zidul închisorii, dar au fost prinși până să-și pună planul în practică.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 20:03

EI NU-S NORMALI!!!! /// Parlamentul vrea să cumpere 110 tablete pentru deputați, în valoare de peste DOUĂ MILIOANE de lei

EI NU-S NORMALI!!!! /// Parlamentul vrea să cumpere 110 tablete pentru deputați, în valoare de peste DOUĂ MILIOANE de lei Foto: Ramin Mazur

Portalului e-licitatie.md arată că Secretariatul Parlamentului Republicii Moldova a demarat o licitație publică pentru a achiziționa 110 de tablete noi.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 19:18

RUSIA: Putin a depus la parlament propunerile sale de amendare a Constituţiei

RUSIA: Putin a depus la parlament propunerile sale de amendare a Constituţiei

 Preşedintele rus Vladimir Putin a depus luni la parlament propunerile sale de amendare a Constituţiei, la mai puţin de o săptămână de la anunţul său surpriză privind o reformă a sistemului politic, transmite AFP. Proiectul de lege, publicat pe site-ul Dumei de Stat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 18:56

MAI există „blocul ACUM” ? /// PPDA anunță că nu o susține pe Olesea Stamate și cheamă alte partide să-l susțină pe Mihai Druță

MAI există „blocul ACUM” ? /// PPDA anunță că nu o susține pe Olesea Stamate și cheamă alte partide să-l susțină pe Mihai Druță

Platforma Demnitate și Adevăr a anunțat că nu o va susține pe Olesea Stamate în cadrul alegerilor parlamentare anticipate pe circumscripția uninominală Hîncești și optează pentru candidatura lui Mihai Druță. Anunțul a fost luat în cadrul ședinței de astăzi a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 16:35

Procurorul general își cere scuze de la „sutele de cetățeni” care au fost urmăriți penal ilegal în ultimii ani de către procurori

Procurorul general își cere scuze de la „sutele de cetățeni” care au fost urmăriți penal ilegal în ultimii ani de către procurori

Mimarea combaterii corupției, arestări ilegale și învinuiți achitați pe bandă rulantă!

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 14:53

Virusul MISTERIOS din China se răspândeşte îngrijorător şi face noi victime. A fost RAPORTA și în Coreea

Virusul MISTERIOS din China se răspândeşte îngrijorător şi face noi victime. A fost RAPORTA și în Coreea

Stare de alertă pe întreg teritoriul Chinei. Cea mai mare temere a specialiştilor s-a adeverit. Noul tip de coronavirus s-a răspândit în alte două provincii din China, după Wuhan.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 14:48

10 ani de pușcărie pentru 200 de euro / Polițistă din Bălți, reținută pentru luare de mită

10 ani de pușcărie pentru 200 de euro / Polițistă din Bălți, reținută pentru luare de mită

O angajată a Serviciului Poliţiei Judecătoreşti a IGP din Bălţi a fost reţinută de ofiţerii DGT,,Nord” a CNA şi procurori pentru corupere pasivă. Potrivit denunțătorului, poliţista i-ar fi cerut 200 de euro pentru a grăbi încetarea dosarului de căutare, pornit pe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 14:24

Porturile maritime românești, trafic record de mărfuri în 2019

Porturile maritime românești, trafic record de mărfuri în 2019

În 2019 s-a înregistrat cel mai mare trafic de mărfuri din istoria porturilor maritime românești, anunță Compania Națională Administrația Porturilor Constanța, citată de Mediafax.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Ianuarie 2020, ora: 14:15

VIDEO / Rusia: Cinci morți, după spargerea unei conducte de apă caldă

VIDEO / Rusia: Cinci morți, după spargerea unei conducte de apă caldă

Spargerea unei conducte cu apă caldă, în plină noapte, a ucis cel puțin cinci oameni și a rănit alți trei într-un hotel din centrul Rusiei, au anunțat luni autoritățile, citate de AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 20 Ianuarie 2020, ora: 13:58

Ilan Șor: Vom construi la Hâncești un adevărat Strasbourg

Ilan Șor: Vom construi la Hâncești un adevărat Strasbourg Din editia print

Consiliul electoral al circumscripției Hâncești a înregistrat grupul de inițiativă în susținerea candidatului Partidului Politic ȘOR la funcția de deputat, Vitalie Balinschi. Candidatura propusă locuitorilor circumscripției 38 Hâncești a fost prezentată în...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)