Astăzi 14 Decembrie 2019, Sâmbătă - Ultima actualizare la ora 19:45
Abonamente

Horoscop 16 Iulie 2019, ora 02:37

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 16 IULIE 2019. SCORPIONII PRIMESC VEȘTI BUNE

Marime Font

Horoscopul zilei de 16 iulie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 iulie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16 iulie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion vor primi vești îmbucărătoare de la cei dragi.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 16 iulie 2019
Cei născuți în zodia Berbec au tendința de a se suprasolicita la locul de muncă. Nativii își folosesc la maximum rezervele de energie în activități profesionale care nu le aduc, însă, satisfacția dorită. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie mai atenți la sănătate, mai ales la odihnă și alimentație.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 16 iulie 2019
Cei născuți în zodia Taur pot intra cu ușurință în discuții contradictorii la locul de muncă. Nativi pot primi sarcini suplimentare, însă aprecierile vor întârzia să apară, iar remunerația aferentă va fi inexistentă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să se impună, însă să se stăpânească pe cât posibil să nu arunce demisia pe masa superiorilor.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 16 iulie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au tendința de a fi îngâmfați, aroganți în fața unei propuneri de colaborare, în fața semnării unui contract, parteneriat. Nativii sunt sfătuiți să-și folosească la maxim capacitățile de negociere și comunicare. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să evite dialogurile tensionate și autoritatea necontrolată pentru a nu rata oferta.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 16 iulie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot primi oferte de asociere, poate chiar de avansare în funcție, însă nativii vor avea tendința de a nu le avânta, de a analiza și amâna decizia. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să se preocupe mai mult de carieră și să fie atenți la șansele avute. Le pot pierde și situația profesională poate lua o altă conotație.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 16 iulie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot intra în contradictoriu cu partenerul de viață, fie din cauza unor cheltuieli, fie din cauza unor investiții greșile sau din cauza unor obiecte achiziționate.

Horoscop zilnic Fecioară– Horoscopul zilei de 16 iulie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au tendința de a se grăbi în luarea unei decizii. Nativii pot da verdicte greșite și pot avea parte de critici ulterioare de natură să-i demoralizeze. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să dea dovadă de mai multă înțelepciune și să se consulte cu cei din jur în cazul în care sunt nesiguri, confuzi.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 16 iulie 2019
Cei născuți în zodia Balanță ar trebui să evite nu doar cheltuielile și investițiile, ci și împrumuturile. Nu este o fi favorabilă din punct de vedere financiar și pot apărea pierderi și dezechilibre majore în buget. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere nativilor să-și acorde mai multă atenție, să iasă în natură și să se dedice pasiunilor, hobby-urilor.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 16 iulie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de vești bune din partea celor dragi, posibil chiar din partea partenerului de viață. Emoțiile vor fi intense și trăirile pe măsură. Nu este exclus ca unii nativi să fie ceruți în căsătorie, în timp ce alții să devină părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le oferă o doză mare de energie și bună dispoziție.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 16 iulie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de unele avantaje materiale, beneficii financiare și sunt sfătuiți să nu dea cu piciorul unei șanse, indiferent cât de mici, de a-și consolida veniturile. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă ocazia ed a lămuri o situație care a fost la limită, care a fost tensionată și le-a provocat neplăceri, nervi și dezamăgiri.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 16 iulie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn nu trec chiar prin cea mai bună perioadă. Nativii se pot simți debusolați, confuzi, chiar triști și anxioși, iar cei care se confruntă cu tulburări psihice, depresii sunt sfătuiți să acorde o reală atenție simptomelor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să evite epuizarea la locul de muncă.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 16 iulie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător se dedică studiului, aprofundării unor oinformații, cunoștințe, posibil cu scopul de a avansa în carieră, de a obține o funcție. Nativii sunt atenți și conștiincioși. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să-și analizeze în profunzime situația profesională și să ia deciziile cu calm, de preferat în timp și nu în grabă.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 16 iulie 2019
Cei născuți în zodia Pești pot fi confuzi, bulversați de un context, de o informație auzită, și întreaga stare de spirit se poate schimba. Tendința generală va fi de pasivitate combinată cu negativism. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să cultive o atitudine pozitivă și o gândire optimistă pentru a depăși cu bine momentul.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Moldova 14 Decembrie 2019, ora: 19:45 de Silviu Tănase

Tancurile lui Dodon și neutralitatea

Tancurile lui Dodon și neutralitatea Din editia print

Săptămâna trecută (n.red - 2017), premierul Filip și Secretarul General NATO au semnat un acord privind deschiderea unui oficiu NATO la Chișinău. Biroul NATO va fi unul mic format din doar patru persoane civile care vor încerca să mențină o colaborare între RM și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Decembrie 2019, ora: 17:33 de Natalia Hadârcă

De ce doctorii moldoveni fug peste Prut

De ce doctorii moldoveni fug peste Prut Din editia print

Fiecare al treilea medic din R. Moldova se pregătește să plece în România

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Decembrie 2019, ora: 16:23

Ion Chicu: Sunt adeptul teoriei și practicii că cel mai bine procesele le gestionează și le gândesc doamnele

Ion Chicu: Sunt adeptul teoriei și practicii că cel mai bine procesele le gestionează și le gândesc doamnele

Autoritățíle trebuie să susțină femeile în antreprenoriat, iar Planul de Acțiuni aprobat de Guvern include mai multe măsuri pentru eliminarea dificultăților în acest proces. De asmenea, premierul Ion Chicu a declarat că susține și va susține promovarea femeilor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Decembrie 2019, ora: 15:47

Ion Chicu: Este mult loc de îmbunătățire atunci când vorbim despre eficiența cheltuielilor publice

Ion Chicu: Este mult loc de îmbunătățire atunci când vorbim despre eficiența cheltuielilor publice

Subiectul majorării investițiilor publice în infrastructură, în domeniul educației, în agricultură și mediu, prevăzute în Planul de Acțiuni al Guvernului, a fost discutat în cadrul unei ședințe convocată de premierul Ion Chicu și la care au participat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Decembrie 2019, ora: 14:41 de Ana Marchitan

Școala pentru românii din Poroșcovo prinde contur

Școala pentru românii din Poroșcovo prinde contur Foto: Școala din Poroșcovo

Comunitatea izolată de români/volohi din Poroșcovo, o mică localitate din regiunea Transcarpatia, Ucraina, ar putea avea în curând o școala. Părintele Eftimie Mitra, sprijinul românilori/volohi din regiune a anunțat despre ultimile lucrări care au avut loc în acest sens.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Decembrie 2019, ora: 08:46

Regina Elisabeta angajează o persoană care să se ocupe de paginile ei de Facebook și Instagram. Ce salariu oferă

Regina Elisabeta angajează o persoană care să se ocupe de paginile ei de Facebook și Instagram. Ce salariu oferă

Familia Regala a Marii Britanii face angajari. Astfel, regina Elisabeta a II-a cauta o persoana care sa se ocupe de conturile de social media ale Casei de Windsor. Salariul este avantajos: 50.000 de lire sterline pe an.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Decembrie 2019, ora: 08:41

Vreme de weekend. Maxime de pana la +11 grade și cer noros se așteaptă în capitală. Ce temperaturi vom avea în urmatoarele zile/ FOTO

Vreme de weekend. Maxime de pana la +11 grade și cer noros se așteaptă în capitală. Ce temperaturi vom avea în urmatoarele zile/ FOTO

Potrivit meteorologilor, astazi, se prevede cer variabil. Presiunea atmosferica va fi scazuta. In urmatoarele zile vremea se va incalzi usor. In cursul noptii, in nord se asteapta 1 grade, ziua termometrele vor indica 10 grade.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Decembrie 2019, ora: 08:38

Piton de trei metri, ascuns printre ornamentele din bradul de Crăciun. Cum a fost observat// FOTO

Piton de trei metri, ascuns printre ornamentele din bradul de Crăciun. Cum a fost observat// FOTO

O femeie din Australia a descoperit, printre ornamentele din bradul său împodobit, un piton de trei metri lungime. Leanne Chapman şi soţul ei, din Brisbane, Australia, s-au întors acasă şi au fost alertaţi de comportamentul neobişnuit al păsărilor din balcon. „Sunt...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 14 Decembrie 2019, ora: 07:47

REVOLUȚIA ANTI-CEAUȘESCU din ROMÂNIA. 14 decembrie - 15 decembrie încep PRIMELE MIȘCĂRI la IAȘI și TIMIȘOARA

REVOLUȚIA ANTI-CEAUȘESCU din ROMÂNIA. 14 decembrie - 15 decembrie încep PRIMELE MIȘCĂRI la IAȘI și TIMIȘOARA

La 14 decembrie 1989 are loc o tentativă de organizare a unei manifestaţii anti-ceauşiste la Iaşi care este zădărnicită de forţele de represiune.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Decembrie 2019, ora: 07:32

OPINIE despre unirea unioniștilor /// Trebuie cooptați lideri noi, credibili. Dacă se va merge pe formulele vechi, nu cred că se va ajunge la schimbare

OPINIE despre unirea unioniștilor /// Trebuie cooptați lideri noi, credibili. Dacă se va merge pe formulele vechi, nu cred că se va ajunge la schimbare

Partidul Liberal propune crearea unei Mișcări Unioniste în Republica Moldova din care să facă parte toate formațiunile care optează pentru unirea cu România și care să participe în comun la alegerile parlamentare și la scrutinul prezidențial din anul viitor. Asemenea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Decembrie 2019, ora: 07:29

Ce temperaturi vor fi în weekend și următoarele 7 zile

Ce temperaturi vor fi în weekend și următoarele 7 zile

Vremea o ia razna! Meteorologii promit temperaturi de până la 14 grade în săptămâna ce urmează și zile cu soare.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 14 Decembrie 2019, ora: 04:53

14 decembrie 1467 - Armata lui Ştefan cel Mare incendiază oraşului Baia (Moldova) şi atacă pe invadatorii unguri

La 14-15 decembrie 1467, noaptea, armata moldovenească (circa 12.000 de oşteni), comandată de Ştefan cel Mare, dă foc oraşului Baia, fosta capitală a Ţării Moldovei, şi atacă pe invadatorii unguri.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 14 Decembrie 2019, ora: 03:14

Cum reduci porția de mâncare, dar să nu rămâi flămând!

Mestecaţi îndelung o bucată de pâine. La un moment dat, veţi simţi gustul dulce, semn că amidonul a fost descompus în glucoză. Aşa reduceţi porţiile imense de mâncare.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 18:48

Câteva gospodării din Sîngera au rămas fără porţi de Sfântul Andrei

Câteva gospodării din Sîngera au rămas fără porţi de Sfântul Andrei

Tradiție cu năbădăi. Câteva gospodării din Sîngera au rămas fără porţi de Sfântul Andrei. Acestea au fost furate, iar apoi lăsate la staţia terminus 31.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 18:35

Focuri de armă, în centrul capitalei/ VDEO

Focuri de armă, în centrul capitalei/ VDEO

Focuri de armă în centrul capitalei. Un polițist a fost reținut de ofițerii anticorupție, în momentul în care lua 1.000 de euro mită de la un șofer, prins anterior băut la volan. Totul s-a întâmplat în după-amiaza de 13 decembrie, pe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 15:54

Statul a înglodat-o în datorii, iar privații o salvează! Datoriile imense ale Companiei „Air Moldova”, lichidate

Statul a înglodat-o în datorii, iar privații o salvează! Datoriile imense ale Companiei „Air Moldova”, lichidate

La un an de la privatizare, fosta companie de stat „Air Moldova” scapă de o bună parte din povara datoriilor. „Civil Aviation Group”, actualul proprietar privat al „Air Moldova”, a reușit performanța de a rambursa, din banii câștigați din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 15:50

România este cel mai mare exportator de viori din UE

România este cel mai mare exportator de viori din UE

Satele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105.000 viori, în valoare de 23,3 milioane de euro, iar România este cel mai mare exportator de viori al UE în restul lumii, arată datele publicate vineri de Oficiul European de Statistică, scrie euractiv.ro.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 14:49

Iată cât de periculoase sunt mezelurile

Iată cât de periculoase sunt mezelurile

Românii sunt înnebuniţi după mezeluri, arată un studiu recent, peste 60% consumând cel puţin o dată pe săptămână astfel de produse. Nutriţioniştii şi medicii avertizează însă că mezelurile de pe piaţa românească sunt, în mare parte, de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 14:45

Cea mai bună reţetă de nuci umplute

Cea mai bună reţetă de nuci umplute

 În amintirea anilor de copilărie, când nicio masă de sărbătoare nu era completă fără cozonac, nuci umplute, „faguri" lipiţi cu şerbet şi prăjitură albă ca zăpada, va propunem să vă aromaţi bucătăria şi să vă răsfăţaţi simţurile cu reţeta de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 14:39

Ion Ceban: Moș Crăciun și Alba ca Zăpada împart zâmbete copiilor și adulților, în PMAN

Ion Ceban: Moș Crăciun și Alba ca Zăpada împart zâmbete copiilor și adulților, în PMAN

Moș Crăciun și Alba ca Zăpada împart zâmbete copiilor și adulților. Primarul Ion Ceban informează locuitorii Capitalei că aceștia pot fi întâlniți lângă Pomul de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 14:36

Expert: Asistăm la schimbarea tendințelor economice pe fondul creșterii ponderii construcțiilor și serviciilor publice

Expert: Asistăm la schimbarea tendințelor economice pe fondul creșterii ponderii construcțiilor și serviciilor publice

Ascensiunea unor sectoare, inclusiv industria, arată schimbarea tendințelor economice, a opinat în cadrul emisiunii ”15 minute de realism economic”, economistul Ion Tornea. Potrivit lui, asistăm la avansul sectorului construcțiilor, care a ajuns la o pondere de 10 la sută...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 13 Decembrie 2019, ora: 13:30

Donald Trump îl felicită pe Boris Johnson pentru victoria obținută

Donald Trump îl felicită pe Boris Johnson pentru victoria obținută

Președintele american Donald Trump l-a felicitat vineri pe premierul britanic Boris Johnson pentru victoria obținută de formațiunea sa politică, Partidul Conservator, în scrutinul parlamentar din Marea Britanie, relatează site-ul agenției Reuters.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)