Astăzi 23 Iulie 2019, Marţi - Ultima actualizare la ora 15:58
Abonamente

Actualitate 16 Iunie 2019, ora 08:31

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 16 IUNIE 2019. BALANȚELE POT AFLA SECRETE

Marime Font

Horoscopul zilei de 16 iunie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16 iunie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță pot afla unele secrete.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec simt nevoia de a se dedica studiului, cunoașterii. Nativii se pot întoarce la pasiuni mai vechi, pot căuta să se informeze cu privire la un anumit subiect, să se înscrie la un seminar. Toate aceastea având rol în dezvoltarea lor profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să dedice tot timpul și interesul necesar acestui scop pentru că poate deschide o nouă etapă în viața lor.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur sunt sfătuiți să-și revizuiască niște acte, documente care au legătură cu o situație juridică. Nativii pot avea probleme cu legea, pot întâmpina dificultăți în obținerea unor aprobări. Atenție la dialogul cu instituțiile statului. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să nu plece urechea la tot ceea ce aud. Pot fi dezinformați, pot fi mințiți și starea de confuzie poate aplana asupra unei astfel de situații.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de o zi tensionată în plan sentimental și situația vizează în special acei nativi care sunt căsătoriți. Se poate discuta despre divorț, pauză în relație și îndepărtatea, părăsirea unei locuințe. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot fi imprudenți, pot fi superficuali și neatenți la dialog.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de activarea sau agravarea unor simptome ale unor afecțiuni mai vechi. Se întrevăd dialoguri legate de sănătate și nativii încearcă să ia o decizie, să urmeze un sfat. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să evite dialogurile în contradictoriu cu persoana iubită deoarece pot da naștere unor conflicte majore și care nu-și au rostul acum.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu au chef de distracție și nu este exclus să plece într-o călătorie neplanificată. Nativii simt nevoia de aventură și aici punctăm inclusiv aventura sentimentală care îi poate debusula pe moment. Horoscopul de azi pentru zodia Leu aduce momente pasionale în cuplu și declarații de dragoste fierbinți.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară se preocupă de o situație care vizează locuința, însă contextul momentului aduce confruntări cu prietenii și nu este exclus ca acestea să ia naștere de la niște planuri anulate. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că pot primi reproșuri legate de lipsa de interes acordată în relațiile interumane.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor fi foarte comunicativi astăzi și nu se vor feri să atingă subiecte din toate sferele. Nativii pot reuși prin dialog să obțină ceea ce-ți doresc, iar cei care susțin discursuri, conferințe vor avea parte de succes. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță favorizează aflarea secretelor.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să fie prudenți la drum și să respecte regulile și legile, în general. Nativii pot avea probleme în această zonă, mai ales că nu va fi de partea lor nici comunicare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce nemulțumiri legate de acte și contracte. Atenție și la starea de sănătate!

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot fi mai energici și mai bine dispuși, însă nu-și vor canaliza atenția pentru a rezolva problemele amânate, ci mai degrabă pentru distracție. Nativii pot cunoaște persoane noi cu care să lege prietenii. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot deveni cheltuitori și iresponsabili.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn nu se vor simți în apele lor astăzi și nu este exclus ca simptomele unor afecțiuni mai vechi să nu le dea liniște. Nativii nu ar trebui să se suprasolicite, iar odihna le poate deveni cel mai bun tratament mai ales că horoscopul de azi pentru zodia Capricorn poate favoriza probleme de natură hepato-biliară și musculară.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de discuții pe diferite teme cu prietenii. Se conturează un context tensionat și nu este exclus ca pe baza diferențelor de principii să se nasca un conflict. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător accentuează reproșurile, replicile acide și chiar jignirile. Momente de maximă sinceritate.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești au tendința de a fi ironici și acizi cu cei din jur și nu întotdeauna vor avea la bază și un motiv real. Nativii pot fi tentați să ducă la extrem o situație, să o denigreze. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să se preocupe mai mult de propria persoană și mai puțin de ceea ce spun și fac ceilalți.

 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 15:58

video NEWS ALERT / Guvernul Sandu a decis CREȘTEREA TVA-ului pentru pentru hoteluri, restaurante si cafenele de la 10 la 20%

NEWS ALERT / Guvernul Sandu a decis CREȘTEREA TVA-ului pentru pentru hoteluri, restaurante si cafenele de la 10 la 20% Foto: Simbol

Ministrul Finanațelor susține că va anula scutirile la jocurile de noroc, tichetele de masă, va elimina cota reduse de 10% la TVA la sectorul HORECA și va majora accizelor de tutun tăiat fin și produselor de tutun heat not burn. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 15:43

Astăzi la Chișinău are loc Forumul ”Reformarea Justiției și Combaterea Corupției” organizat de CRJM.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 15:33

 Sunt anumite mașini la mâna a doua pe care ai face bine să le eviți atunci când vrei să-ți cumperi un autoturism, dar n-ai suficienți bani pentru unul nou abia ieșit pe porțile fabricii. Să nu te bucuri niciodată de un preț mai mic pentru că acela ascunde...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 15:30

Moldovenii care care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Italia trebuie să ştie că, mâine, 24 iulie, transportul feroviar, maritim, cel public local şi al serviciilor de taximetrie, va fi perturbat, din cauza unei greve naţionale.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 15:27

FOTO / Alexandru Dodon - ar fi fost implicat în MAFIA CĂRNII are un trecut DUBIOS și se afișează într-un costum sportiv al Federației Ruse

FOTO / Alexandru Dodon - ar fi fost implicat în MAFIA CĂRNII are un trecut DUBIOS și se afișează într-un costum sportiv al Federației Ruse Foto: Alexandru Dodon joacă biliard rusesc

Fratele mai mic al Președintelui Igor Dodon a revenit în atenția presei după ce portalul rus rbk.ru a dezvăluit că acesta face afaceri de milioane cu fiul Procurorului General al F. Ruse. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 15:15

FĂRĂ GEOPOLITICĂ? Dodon face un film despre „eliberarea de fascism” - Celebrarea ocupației sovietice este cel mai important eveniment din acest an

FĂRĂ GEOPOLITICĂ? Dodon face un film despre „eliberarea de fascism” - Celebrarea ocupației sovietice este cel mai important eveniment din acest an

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a prezidat, astăzi, o ședință de lucru a Comitetului organizatoric responsabil de pregătirea și desfășurarea acțiunilor dedicate aniversării a 75-a de la eliberarea Moldovei de fascism.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 15:10

Propunerea unui om de afaceri pentru alegerile primarului din Chișinău

Propunerea unui om de afaceri pentru alegerile primarului din Chișinău

Omul de afaceri și activistul Dmitri Voloșin a lucrat o zi alături de muncitorii care repară străzile din Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 14:57

VIDEO: Un preot din Drochia a luat la pumni enoriaşii, pentru că nu l-ar fi chemat să oficieze o înmormântare

VIDEO: Un preot din Drochia a luat la pumni enoriaşii, pentru că nu l-ar fi chemat să oficieze o înmormântare

O înmormântare din raionul Drochia s-a transformat într-un adevărat ring de luptă. Preotul Ion Zicu din satul Şalvirii Vechi. Potrivit martorilor, slujitorul bisericii a provocat o bătaie în timpul unei înmormântări, pentru că oamenii nu l-au chemat să...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 14:18

Cea mai încercată zodie din vara 2019. I se rupe inima în bucăţi

Cea mai încercată zodie din vara 2019. I se rupe inima în bucăţi

 Deşi vara 2019 este considerată, din punct de vedere astrologic, o perioadă favorabilă, acest lucru nu este valabil pentru toţi nativii. Există o zodie cărora vara îi va aduce ghinioane şi suferinţă. Este important ca nativii loviţi de suferinţă să devină responsabili...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 14:18

BREAKING / Boris Johnson e noul premier al Marii Britanii. Johnson e unul dintre marii promotori ai Brexit

BREAKING / Boris Johnson e noul premier al Marii Britanii. Johnson e unul dintre marii promotori ai Brexit

Boris Johnson e noul lider al Partidului Conservator și va deveni noul premier al Marii Britanii, potrivit unui anunț oficial al conducerii partidului. Johnson, fost primar al Londrei și fost ministru de Externe, a fost ales de majoritatea covârșitoare a membrilor partidului de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 13:55

Microbuz plin cu copii, lovit in plin de o mașină aflată în depășire

Microbuz plin cu copii, lovit in plin de o mașină aflată în depășire

Un microbuz care transporta mai mulți copii într-o excursie a fost implicat, marți, într-un accident produs pe DN1D, la Albești Paleologu. Microbuzul circula regulamentar și a fost lovit de o mașină care depășea un autoturism rămas în pană pe marginea drumului, scrie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 13:50

O cunoscută activistă LGBT din Rusia a fost UCISĂ în Sankt Petersburg. Ar fi fost înjunghiată de mai multe ori

O cunoscută activistă LGBT din Rusia a fost UCISĂ în Sankt Petersburg. Ar fi fost înjunghiată de mai multe ori

Elena Grigorieva, una dintre cele mai proeminente activiste ale comunității LGBT din Rusia, a fost găsită moartă în Sankt Petersburg.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 13:42

Incident tragic pe terasa unui hotel din județul Iași: cadavrul unui bărbat, care era sumar îmbrăcat, a fost descoperit marți dimineață. La scurt timp de la descoperire, autoritățile au fost alertate prin numărul 112.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 23 Iulie 2019, ora: 13:20

Viorica Dăncilă a fost aleasă candidatul PSD pentru alegerile prezidențiale, marți, în Birou Politic Național. Urmează ca propunerea să fie validată în CEx. Au fost doar două voturi împotrivă, toți ceilalți lideri PSD votând pentru premier.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 13:13

Prim-ministrul, Maia Sandu, și speakerul, Zinaida Greceanii, pleacă astăzi într-o vizită oficială la Bruxelles. Acolo, vor avea mai multe întrevederi, printre care cu Traian Băsescu dar și liderul grupului „Renew” Dacian Cioloș.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 13:08

Oamenii au votat dintotdeauna. Pentru că este dificil să adopți decizii care influențează viața unei comunități fără a putea cuantifica cu exactitate preferințele membrilor acestor comunități. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 12:48

Bulgaria renunță la votul electronic / Opoziția și avocatul poporului văd în decizie un semn că se pregătește fraudarea alegerilor locale

Bulgaria renunță la votul electronic / Opoziția și avocatul poporului văd în decizie un semn că se pregătește fraudarea alegerilor locale

 La propunerea guvernului Borisov, majoritatea parlamentară compusă din partidul centrist GHERB și naționaliștii din „Patrioții uniți” a decis renunțarea la votul cu mașină electronică în alegerile locale și cele parlamentare, dar menținerea votului pentru cele...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 11:16

Alegerile locale NU POT FI ORGANIZATE în aceeași zi cu alegerile pentru circumscripțiile unde deputații și-au dat demisia

Alegerile locale NU POT FI ORGANIZATE în aceeași zi cu alegerile pentru circumscripțiile unde deputații și-au dat demisia

„Recomandarea e de a face aceste alegeri împreună cu alegeri locale noi, măcar pentru un pic de economie de bani, dar trebuie să facă", a menționat Valeriu Pașa, expert Watchdog.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 11:14

Vlad Melnic este noul pretor al sectorului Râșcani al capitalei. O dispoziție în acest sens a fost semnată de primarul general interimar al capitalei, Adrian Talmaci, informează MOLDPRES. 

( ) Citeşte tot articolul

Politică 23 Iulie 2019, ora: 11:04

Președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Tudor Deliu, a avut o întrunire cu viitorii candidați PLDM pentru alegerile locale generale din 20 octombrie 2019. Evenimentul a avut loc la Căușeni, cu participarea președintelui liberal-democrat al raionului Căușeni, Ion...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 11:01

Cartea unui autor de bestseller din Israel, a fost tradusa in Rusia omițându-se fragementul despre ”Putin minicinosul” și distorsionându-se capitolul despre invazia din Crimeea.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 Iulie 2019, ora: 10:50

Rareș Bogdan, vedeta Realitatea TV, face o propunere șoc. El cere arestarea unor politicieni de prim rang, printre care Traian Băsescu, Ludovic Orban și Anca Boagiu, sub acuzația de subminare a economiei naționale.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)