Actualitate

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 16 IUNIE 2019. BALANȚELE POT AFLA SECRETE

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec simt nevoia de a se dedica studiului, cunoașterii. Nativii se pot întoarce la pasiuni mai vechi, pot căuta să se informeze cu privire la un anumit subiect, să se înscrie la un seminar. Toate aceastea având rol în dezvoltarea lor profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să dedice tot timpul și interesul necesar acestui scop pentru că poate deschide o nouă etapă în viața lor.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur sunt sfătuiți să-și revizuiască niște acte, documente care au legătură cu o situație juridică. Nativii pot avea probleme cu legea, pot întâmpina dificultăți în obținerea unor aprobări. Atenție la dialogul cu instituțiile statului. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să nu plece urechea la tot ceea ce aud. Pot fi dezinformați, pot fi mințiți și starea de confuzie poate aplana asupra unei astfel de situații.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de o zi tensionată în plan sentimental și situația vizează în special acei nativi care sunt căsătoriți. Se poate discuta despre divorț, pauză în relație și îndepărtatea, părăsirea unei locuințe. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot fi imprudenți, pot fi superficuali și neatenți la dialog.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de activarea sau agravarea unor simptome ale unor afecțiuni mai vechi. Se întrevăd dialoguri legate de sănătate și nativii încearcă să ia o decizie, să urmeze un sfat. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să evite dialogurile în contradictoriu cu persoana iubită deoarece pot da naștere unor conflicte majore și care nu-și au rostul acum.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu au chef de distracție și nu este exclus să plece într-o călătorie neplanificată. Nativii simt nevoia de aventură și aici punctăm inclusiv aventura sentimentală care îi poate debusula pe moment. Horoscopul de azi pentru zodia Leu aduce momente pasionale în cuplu și declarații de dragoste fierbinți.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară se preocupă de o situație care vizează locuința, însă contextul momentului aduce confruntări cu prietenii și nu este exclus ca acestea să ia naștere de la niște planuri anulate. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că pot primi reproșuri legate de lipsa de interes acordată în relațiile interumane.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor fi foarte comunicativi astăzi și nu se vor feri să atingă subiecte din toate sferele. Nativii pot reuși prin dialog să obțină ceea ce-ți doresc, iar cei care susțin discursuri, conferințe vor avea parte de succes. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță favorizează aflarea secretelor.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să fie prudenți la drum și să respecte regulile și legile, în general. Nativii pot avea probleme în această zonă, mai ales că nu va fi de partea lor nici comunicare. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce nemulțumiri legate de acte și contracte. Atenție și la starea de sănătate!

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot fi mai energici și mai bine dispuși, însă nu-și vor canaliza atenția pentru a rezolva problemele amânate, ci mai degrabă pentru distracție. Nativii pot cunoaște persoane noi cu care să lege prietenii. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot deveni cheltuitori și iresponsabili.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn nu se vor simți în apele lor astăzi și nu este exclus ca simptomele unor afecțiuni mai vechi să nu le dea liniște. Nativii nu ar trebui să se suprasolicite, iar odihna le poate deveni cel mai bun tratament mai ales că horoscopul de azi pentru zodia Capricorn poate favoriza probleme de natură hepato-biliară și musculară.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de discuții pe diferite teme cu prietenii. Se conturează un context tensionat și nu este exclus ca pe baza diferențelor de principii să se nasca un conflict. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător accentuează reproșurile, replicile acide și chiar jignirile. Momente de maximă sinceritate.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 16 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești au tendința de a fi ironici și acizi cu cei din jur și nu întotdeauna vor avea la bază și un motiv real. Nativii pot fi tentați să ducă la extrem o situație, să o denigreze. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să se preocupe mai mult de propria persoană și mai puțin de ceea ce spun și fac ceilalți.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *