Astăzi 20 Noiembrie 2019, Miercuri - Ultima actualizare la 19 Noiembrie 2019
Abonamente

Horoscop 16 Octombrie 2019, ora 09:13

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 16 OCTOMBRIE 2019. TAURII LUPTĂ PENTRU ȚELURILE LOR

Marime Font

Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16 octombrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Taur luptă cu multă determinare pentru îndeplinirea unor obiective personale sau profesionale.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec se stresează foarte mult din cauza unei sume de bani. Nativii fie descoperă o neregulă financiară, o factură neplătită, fie se confruntă cu o întârziere a unei încasări sau cu obligativitatea de a face o cheltuială neplanificată. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să-și facă niște calcule cât mai stricte și reale pentru a nu-și destabiliza bugetul.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Taur se bucură de o stare de spirit foarte bună. Nativii au energie fizică, putere mentală și determinare să-și îndeplinească obiectivele propuse, iar sarcinile zilnice, care altă dată le păreau acaparante, acum vor fi rezolvate cu multă ușurință. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot avea parte de conflicte cu persoana iubită. Nemulțumiri mai vechi pot ieși acum la suprafață și pot strica armonia cuplului.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de o zi conflictuală la locul de muncă. Fie pe fondul stresului și oboselii, fie pe fondul unor dereglări hormonale sau pe fondul unor sarcini acaparante, nativii vor avea tendința de a răspunde brutal și acid atât colegilor, cât și șefilor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot exagera și acuzațiile, reproșurile pe care le fac pot fi nefondate și se pot întoarce contra lor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Contextul astrologic al momentului favorizează momente de tensiune în cercul de apropiați și nu este exclus ca cei născuți în zodia Rac să aibă parte de conflicte cu prietenii, mai ales că nativii tind să-și spună fără ocolișuri nemulțumirile pe care le au vizavi de cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot fi dezamăgiți de o situație, mai ales dacă au ajutat un prieten, iar acum acesta le întoarce spatele.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Leu se conturează azi un real risc de a pierde o funcție, de a pierde un statut sau posibilitatea de a avansa profesional. Se cere multă prudență și atenție în discursuri, manifestări și atitudinea pe care o au față de persoanele cu autoritate. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să aibă mare grijă la imagine, existând riscul ca cineva să le pună bețe în roate, să încerce să le destabilizeze imaginea.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară trec printr-o etapă de analiză și conștientizare a unor situații cu care s-au confruntat și pe care, la momentul respectiv, nu au știut să le administreze. Posibile dezvăluiri care uimesc, posibile secrete care ies la iveală și destabilizează contextul în care nativii se află. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să-ți refacă niște planuri în funcție de noua situație din viața lor de care au parte. Posibil să ia decizia să plece pe un nou drum în viață, poate chiar să se mute în altă țară sau să facă o călătorie de detașare.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Situația financiară continuă să-i streseze, să-i bulverseze și să-i macine pe cei născuți în zodia Balanță. Nativii nu văd nicio modalitate de redresare a contextului și din acest motiv mâhnirea lor poate mare și poate afecta în mod negativ modul de relaționare cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să nu facă împrumuturi pentru că în curând situația se va mai îmbunătăți și vor avea aspecte financiare mult mai bune, ma favorabile.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Este foarte posibil ca cei născuți în zodia Scorpion să descopere niște manevre, niște jocuri de culise, să desconspire niște planuri mai puțin morale ale unor colegi de muncă, asociați sau parteneri de afaceri. Nativii ar putea afla de niște intrigi pe care cineva le țese în jurul funcției lor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot avea parte de conflicte la locul de muncă. Starea de sănătate este din ce în ce mai bună și pot vindeca o afecțiune cu care s-au confruntat în ultimul timp.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Este foarte probabil ca cei născuți în zodia Săgetător să se confrunte cu unele mici neplăceri legate de starea de sănătate. Nu este exclus ca unele simptome ale unor afecțiuni mai vechi să reapară acum, însă nu va fi nimic alarmant, ci doar va necesita mai multă atenție. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot avea parte de neplăceri și nemulțumiri financiare, legate fie de salariu, fie de o bonificație, retmunerație.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot intra în contradicții cu părinții sau cu copiii, dacă ei sunt în rolul de părinți. Se anunță o zi tensionată ca urmare a aflării unor secrete, a deconspirării unor planuri cu care nativii nu sunt de acord. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că unii prieteni s-ar putea arăta invidioși pe situația nativilor, prin urmare nu ar trebui să acotrde prea multă încredere și atenție sfaturilor primite de la aceștia.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Posibile neînțelegeri în familie pot apărea astăzi și pot strica buna dispoziție a celor născuți în zodia Vărsător. Nativii pot avea parte de tensiuni pe tema banilor, a moștenirilor, a bunurilor deținute la comun, a locuinței, iar în alte cazuri conflictul poate avea la bază o nemulțumire a părinților legată de cariera Vărsătorilor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că pot avea parte de reproșuri acide din partea celor dragi și ar trebui să le trateze cu multă diplomație pentru a nu agrava situația.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Pești reușesc cu greu să se facă înțeleși de cei din jur și mai ales să-și impună punctul de vedere. Va fi greu chiar să-și expună o părere pentru că nu vor fi ascultați de ceilalți. Pot apărea tensiuni care au la bază diferența de principii, de opinii, mentalitate între nativi și cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să caute profunzimea mai mult în ei înșiși, în gândurile lor, și mai puțin în exterior și în părerile celorlalți. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 Noiembrie 2019, ora: 13:45

Presupus spion rus, agent GRU, filmat în timp ce mituia un oficial sârb la Belgrad

Presupus spion rus, agent GRU, filmat în timp ce mituia un oficial sârb la Belgrad

În 17 noiembrie, un filmuleţ a fost postat pe Youtube în care un presupus membru al Serviciului de Informaţii al Rusiei, GRU, dă mită unui agent sârb, un oficial de rang înalt, relatează Radio Europa Liberă, citată de Digi24.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 19 Noiembrie 2019, ora: 13:41

Alianța ACUM-PSRM a rezistat la Basarabeasca. Socialistul Piotr Pușcari a fost ales președinte al raionului

Alianța ACUM-PSRM a rezistat la Basarabeasca. Socialistul Piotr Pușcari a fost ales președinte al raionului

16 consilieri raionali din partea PSRM, blocului ACUM, PLDM și „Partidul Nostru” au creat o majoritate în Consiliul raional Basarabeasca și l-au votat pe socialistul Piotr Pușcari în funcția de președinte al raionului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Noiembrie 2019, ora: 13:29

Petru Frunze ar urma să fie înaintat la funcția de președinte a-l Consiliului Raional Ialoveni / În circumscripția 37 ar urma să aibă loc ALEGERI PARLAMENTARE NOI

Petru Frunze ar urma să fie înaintat la funcția de președinte a-l Consiliului Raional Ialoveni / În circumscripția 37 ar urma să aibă loc ALEGERI PARLAMENTARE NOI

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Petru Frunze, care a candidat la alegerile locale generale din 20 octombrie curent, cap de listă, pentru funcția de consilier raional la Ialoveni, din partea Blocului ACUM, formațiunea PAS, ar urma să fie propus noului Consiliu format,...

( ) Citeşte tot articolul

Artă 19 Noiembrie 2019, ora: 12:47

La 77 de ani, Ștefan Câlția invită publicul, prin cele peste 20 de lucrări (unele depășind 5 sau chiar 12m), pictură și desen din perioada 1970-2019, la o expoziție sub formă de labirint - o călătorie în patru capitole însoțite de simbolul UROBORUS, șarpele care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Noiembrie 2019, ora: 11:58

O instanță de arbitraj a acceptat revendicările Gazprom cu privire la recuperare unei datorii de peste 329 milioane de dolari de la Moldovagaz SA

O instanță de arbitraj a acceptat revendicările Gazprom cu privire la recuperare unei datorii de peste 329 milioane de dolari de la Moldovagaz SA

Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a Federației Ruse a acceptat revendicările concernului rus Gazprom cu privire la recuperare unei datorii de 329.548.935,02 dolari de la Moldovagaz SA, pentru gazele naturale livrate în 2016.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Noiembrie 2019, ora: 11:37

FOTO / Accident MORTAL la Ocnița; Un bărbat a decedat, iar altul se află la spital, după ce s-au lovit cu mașina într-un copac

FOTO / Accident MORTAL la Ocnița; Un bărbat a decedat, iar altul se află la spital, după ce s-au lovit cu mașina într-un copac

Accident horror în satul Sauca. Un bărbat de 41 de ani a murit, iar un altul a ajuns la spital în urma unui accident rutier.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Noiembrie 2019, ora: 11:15

Veste rea de la ANM. Iarna aceasta ar putea fi cea mai grea din ultimii 30 sau chiar 100 de ani!

Veste rea de la ANM. Iarna aceasta ar putea fi cea mai grea din ultimii 30 sau chiar 100 de ani!

Veste rea de la ANM. Iarna 2019 - 2020 ar putea fi cea mai grea din ultimii 30 de ani sau chiar 100 de ani din România.

( ) Citeşte tot articolul

Economie 19 Noiembrie 2019, ora: 11:12

INFOGRAFIC | Exportul vinurilor moldovenești înregistrează CEL MAI ÎNALT NIVEL din ultimii 5 ani

INFOGRAFIC | Exportul vinurilor moldovenești înregistrează CEL MAI ÎNALT NIVEL din ultimii 5 ani

Vinul Moldovei devine tot mai cunoscut și apreciat în întreaga lume. În primele 9 luni ale anului 2019, atât volum exporturilor de vinuri moldovenești cât și valoarea acestora au înregistrat cel mai înalt nivel din ultimii 5 ani.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 19 Noiembrie 2019, ora: 11:00

Alexandru Tănase despre expertiza OSCE/ODIR privind reforma Justiției inițiată de Olesea Stamate: „Aceste documente scot în evidență diletantismul celor care l-au inițiat”

Alexandru Tănase despre expertiza OSCE/ODIR privind reforma Justiției inițiată de Olesea Stamate: „Aceste documente scot în evidență diletantismul celor care l-au inițiat”

Biroul OSCE pentru Instituții Democratice și Drepturile Omului (ODIHR) a făcut publică o expertiză referitor la reforma justiției, începută de Guvernul Sandu. În această opinie, ODIR subliniază că procedura prin care s-a elaborat și adoptat acest proiect nu se aliniază la...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 19 Noiembrie 2019, ora: 11:00

ULTIMA ORĂ /// Pe cine numește Pavel Voicu la IGP în locul lui Gheorghe Balan

ULTIMA ORĂ /// Pe cine numește Pavel Voicu la IGP în locul lui Gheorghe Balan

Pavel Voicu, ministrul Afacerilor Interne, a selectat un candidat pentru șefia IGP și urmează să fie numit astăzi în funcție în cadrul ședinței de Guvern. Decizia vine după ce Gheorghe Balan, cel care a deținut funcția de șef-interimar al IGP din luna iunie până...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Noiembrie 2019, ora: 10:57

Andrei NĂSTASE cere reluarea dosarului privind finanțarea externă a PSRM: "TIMPUL lui Igor DOODN va expiră mai curând decât își poate imagina"

Andrei NĂSTASE cere reluarea dosarului privind finanțarea externă a PSRM: "TIMPUL lui Igor DOODN va expiră mai curând decât își poate imagina"

Andrei Năstase a cerut anularea ordonanţei procuraturii anticorupţie prin care a fost respinsă cererea de iniţiere a unui proces penal privind finanţarea ilegală din străinătate a PSRM şi tragerea la răspundere a preşedintelui Igor Dodon pentru trădare de patrie. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Noiembrie 2019, ora: 10:55

Un oraș din România a obținut 100 de milioane de euro din fonduri europene

Un oraș din România a obținut 100 de milioane de euro din fonduri europene

Un oraș din România a obținut 100 de milioane de euro din fonduri europene. În ultimii doi ani, primăria din Turda a obținut finanțare europeană de 100 milioane de euro pentru proiectele sale. Această sumă este cea mai mare primită de un municipiu din România care nu este...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Noiembrie 2019, ora: 10:42

Dragoș Tudorache (PLUS) speră că guvernul socialist de la Chișinău este o veste bună

Dragoș Tudorache (PLUS) speră că guvernul socialist de la Chișinău este o veste bună

Dragoș Tudorache, europarlamentar PLUS și raportorul pentru Republica Moldova al Parlamentului Europan, a scris pe Facebook un mesaj favorabil guvernului socialist de la Chișinău, fapt criticat dur de comentatorii acestei postări.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Noiembrie 2019, ora: 10:35

Usatîi: Unor deputați PDM li s-ar fi propus câte 350 de mii de euro pentru a părăsi partidul

Usatîi: Unor deputați PDM li s-ar fi propus câte 350 de mii de euro pentru a părăsi partidul

Președintele Partidului Politic „Partidul Nostru”, Renato Usatîi, primar al orașului Bălți, susține că unor deputați din Partidul Democrat li s-ar fi propus sume de câte 350 de mii de euro pentru a părăsi formațiunea. Acest lucru l-ar fi făcut unul dintre...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Noiembrie 2019, ora: 09:52

Caz șocant la Orhei. O fetiță de 10 ani, violată de un coleg de școală în vârstă de 14 ani

Caz șocant la Orhei. O fetiță de 10 ani, violată de un coleg de școală în vârstă de 14 ani

Caz șocant la Orhei. O fetiță de 10 ani, din clasa a patra, a fost violată de un coleg de școală, care are doar 14 ani. Incidentul a avut loc săptămâna trecută într-o localitate din raionul Orhei.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Noiembrie 2019, ora: 09:49

Un moldovean student la Iași se află în stare gravă, după ce a înghiţit 16 pastile de paracetamol

Un moldovean student la Iași se află în stare gravă, după ce a înghiţit 16 pastile de paracetamol

Un tânăr de 19 ani din Republica Moldova, student la Iaşi a fost dus de urgenţă la spital după ce ar fi înghiţit cel puţin 16 pastile de paracetamol în speranţa că astfel va trata o viroză respiratorie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Noiembrie 2019, ora: 09:46

În urmă cu 100 de ani, italienii emigrau în România și făceau munca grea pe care românii refuzau să o facă

În urmă cu 100 de ani, italienii emigrau în România și făceau munca grea pe care românii refuzau să o facă

Începând cu sfârșitul secolului 19, milioane de italieni și-au părăsit țara natală în căutarea unui trai mai bun. Deși mulți au ales American, Brazilia, Argentina sau Australia, o parte dintre aceștia au ajuns în România. Fenomenul a fost consemnat...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)