Astăzi 5 August 2020, Miercuri - Ultima actualizare la ora 11:22
Abonamente

Horoscop 16 Octombrie 2019, ora 09:13

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 16 OCTOMBRIE 2019. TAURII LUPTĂ PENTRU ȚELURILE LOR

Marime Font

Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16 octombrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Taur luptă cu multă determinare pentru îndeplinirea unor obiective personale sau profesionale.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec se stresează foarte mult din cauza unei sume de bani. Nativii fie descoperă o neregulă financiară, o factură neplătită, fie se confruntă cu o întârziere a unei încasări sau cu obligativitatea de a face o cheltuială neplanificată. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să-și facă niște calcule cât mai stricte și reale pentru a nu-și destabiliza bugetul.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Taur se bucură de o stare de spirit foarte bună. Nativii au energie fizică, putere mentală și determinare să-și îndeplinească obiectivele propuse, iar sarcinile zilnice, care altă dată le păreau acaparante, acum vor fi rezolvate cu multă ușurință. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot avea parte de conflicte cu persoana iubită. Nemulțumiri mai vechi pot ieși acum la suprafață și pot strica armonia cuplului.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de o zi conflictuală la locul de muncă. Fie pe fondul stresului și oboselii, fie pe fondul unor dereglări hormonale sau pe fondul unor sarcini acaparante, nativii vor avea tendința de a răspunde brutal și acid atât colegilor, cât și șefilor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot exagera și acuzațiile, reproșurile pe care le fac pot fi nefondate și se pot întoarce contra lor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Contextul astrologic al momentului favorizează momente de tensiune în cercul de apropiați și nu este exclus ca cei născuți în zodia Rac să aibă parte de conflicte cu prietenii, mai ales că nativii tind să-și spună fără ocolișuri nemulțumirile pe care le au vizavi de cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot fi dezamăgiți de o situație, mai ales dacă au ajutat un prieten, iar acum acesta le întoarce spatele.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Leu se conturează azi un real risc de a pierde o funcție, de a pierde un statut sau posibilitatea de a avansa profesional. Se cere multă prudență și atenție în discursuri, manifestări și atitudinea pe care o au față de persoanele cu autoritate. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să aibă mare grijă la imagine, existând riscul ca cineva să le pună bețe în roate, să încerce să le destabilizeze imaginea.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară trec printr-o etapă de analiză și conștientizare a unor situații cu care s-au confruntat și pe care, la momentul respectiv, nu au știut să le administreze. Posibile dezvăluiri care uimesc, posibile secrete care ies la iveală și destabilizează contextul în care nativii se află. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să-ți refacă niște planuri în funcție de noua situație din viața lor de care au parte. Posibil să ia decizia să plece pe un nou drum în viață, poate chiar să se mute în altă țară sau să facă o călătorie de detașare.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Situația financiară continuă să-i streseze, să-i bulverseze și să-i macine pe cei născuți în zodia Balanță. Nativii nu văd nicio modalitate de redresare a contextului și din acest motiv mâhnirea lor poate mare și poate afecta în mod negativ modul de relaționare cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să nu facă împrumuturi pentru că în curând situația se va mai îmbunătăți și vor avea aspecte financiare mult mai bune, ma favorabile.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Este foarte posibil ca cei născuți în zodia Scorpion să descopere niște manevre, niște jocuri de culise, să desconspire niște planuri mai puțin morale ale unor colegi de muncă, asociați sau parteneri de afaceri. Nativii ar putea afla de niște intrigi pe care cineva le țese în jurul funcției lor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot avea parte de conflicte la locul de muncă. Starea de sănătate este din ce în ce mai bună și pot vindeca o afecțiune cu care s-au confruntat în ultimul timp.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Este foarte probabil ca cei născuți în zodia Săgetător să se confrunte cu unele mici neplăceri legate de starea de sănătate. Nu este exclus ca unele simptome ale unor afecțiuni mai vechi să reapară acum, însă nu va fi nimic alarmant, ci doar va necesita mai multă atenție. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot avea parte de neplăceri și nemulțumiri financiare, legate fie de salariu, fie de o bonificație, retmunerație.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot intra în contradicții cu părinții sau cu copiii, dacă ei sunt în rolul de părinți. Se anunță o zi tensionată ca urmare a aflării unor secrete, a deconspirării unor planuri cu care nativii nu sunt de acord. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că unii prieteni s-ar putea arăta invidioși pe situația nativilor, prin urmare nu ar trebui să acotrde prea multă încredere și atenție sfaturilor primite de la aceștia.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Posibile neînțelegeri în familie pot apărea astăzi și pot strica buna dispoziție a celor născuți în zodia Vărsător. Nativii pot avea parte de tensiuni pe tema banilor, a moștenirilor, a bunurilor deținute la comun, a locuinței, iar în alte cazuri conflictul poate avea la bază o nemulțumire a părinților legată de cariera Vărsătorilor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că pot avea parte de reproșuri acide din partea celor dragi și ar trebui să le trateze cu multă diplomație pentru a nu agrava situația.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Pești reușesc cu greu să se facă înțeleși de cei din jur și mai ales să-și impună punctul de vedere. Va fi greu chiar să-și expună o părere pentru că nu vor fi ascultați de ceilalți. Pot apărea tensiuni care au la bază diferența de principii, de opinii, mentalitate între nativi și cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să caute profunzimea mai mult în ei înșiși, în gândurile lor, și mai puțin în exterior și în părerile celorlalți. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Internațional 5 August 2020, ora: 11:22

video GALERIE FOTO (+18) / Teroare, moarte și devastare în explozia din Beirut

GALERIE FOTO  (+18) / Teroare, moarte și devastare în explozia din Beirut

Mulți din cei care au simțit explozia au crezut că a fost detonare nucleară.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 5 August 2020, ora: 07:57

Coronavirus R.Moldova, INFORMAȚII OFICIALE: 25.814 de infecții și 810 de persoane decedate

Coronavirus R.Moldova, INFORMAȚII OFICIALE: 25.814 de infecții și 810 de persoane decedate

Alte 332 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 8 în Transnistria. Din numărul total de cazuri, 3 sunt de import (Turcia-2, Cehia-1). Numărul total de cazuri COVID-19, în Transnistria constituie 1 569. Bilanțul...

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 5 August 2020, ora: 07:38

Superalimente ale lunii AUGUST pe care e bine sa le consumi

Superalimente ale lunii AUGUST pe care e bine sa le consumi

 Din punct de vedere calendaristic, august este ultima luna de vara si aduce pe masa oamenilor o multime de alimente care pot face oricand parte dintr-o dieta sanatoasa.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 5 August 2020, ora: 07:30

Horoscopul zilei de azi MIERCURI 5 AUGUST 2020. Ce aduce Mercur în Leu?

Horoscopul zilei de azi MIERCURI 5 AUGUST 2020. Ce aduce Mercur în Leu?

 Dupa ce a ratacit doua luni in emotionalul Rac, Mercur intra in grandiosul Leu, pentru a ne aduce o gura de aer proaspat. Totul are acum o nota “glamour”, dramatica si romantica.

( ) Citeşte tot articolul

Internațional 5 August 2020, ora: 07:07

Explozii Beirut: 2.750 de tone de nitrat de amoniu s-au aflat la originea tragediei

Explozii Beirut: 2.750 de tone de nitrat de amoniu s-au aflat la originea tragediei

O explozie a șocat Beirutul. Directorul de securitate libanez susține că deflagrația de azi a fost provocată de aprinderea unei mari cantități de explozibil extrem de puternic care fusese confiscat de poliție. Premierul Hassan Diab a anunțat miercuri zi de doliu național.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 5 August 2020, ora: 07:06

Rusia, „duşmanul natural” al României. Rusia de azi, Uniunea Sovietică de ieri, Rusia dintotdeauna

Rusia, „duşmanul natural” al României. Rusia de azi, Uniunea Sovietică de ieri, Rusia dintotdeauna

Actualitatea lui... rămâne un clişeu dătător de dureri de măsele nu numai al redactării, dar şi al cercetării premergătoare unei publicări. Cum textele de referinţă ale Istoriei intelectuale a lumii au profunzimi de Groapa Marianelor sute de ani după ce-au văzut lumina...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 August 2020, ora: 06:19

Bătălia pentru Belarus. De ce le cere opozanta Tihanovskaia susținătorilor ei să poarte la vot brățări albe

Bătălia pentru Belarus. De ce le cere opozanta Tihanovskaia susținătorilor ei să poarte la vot brățări albe

Un vot anticipat a început marţi, în Belarus, în vederea alegerilor prezidenţiale de duminică, un scrutin în care preşedintele autoritarist în exerciţiu Aleksandr Lukaşenko o înfruntă pe Svetlana Tihanovskaia, o opozantă necunoscută în urmă cu câteva luni, relatează News.ro,...

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 5 August 2020, ora: 04:53

5 august: Sfântul Cuvios Ioan Iacob de la Neamț

5 august: Sfântul Cuvios Ioan Iacob de la Neamț

Sfântul Cuvios Ioan Iacob de la Neamț (Hozevitul) este pomenit în calendarul creștin ortodox la data de 5 august.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 5 August 2020, ora: 00:18

partea II Țara Românească (Valahia) în ochii unui italian: Politica Turciei și decapitarea Principelui Brâncoveanu şi a celor 4 fii ai săi

Țara Românească (Valahia) în ochii unui italian: Politica Turciei și decapitarea Principelui Brâncoveanu şi a celor 4 fii ai săi

Vezi PARTEA I - Țara Românească (Valahia) în ochii unui italian: de la beţie şi furt la ospitalitate şi hărnicie

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 5 August 2020, ora: 00:07

Vlahii de pe culmile Alpilor. Urme românesti în Slovenia

Vlahii de pe culmile Alpilor. Urme românesti în Slovenia

- E o nebunie curată să crezi că vlahii au ajuns până în vârful Munţilor Alpi. Dar pe urmă gă­seşti pe hartă "Vârful Rodica", "Velika Planina" şi mergi acolo să vezi dacă este adevărat. Şi este! Primii locuitori ai Alpilor au fost...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 4 August 2020, ora: 16:17

Ex-ministra Justiției, Olesea Stamate în contextul dosarului „Avia Invest”: „Dodon ne fură țara în fiecare zi”

Ex-ministra Justiției, Olesea Stamate în contextul dosarului „Avia Invest”: „Dodon ne fură țara în fiecare zi”

Ex-ministra Justiției în Guvernul Maiei Sandu, Olesea Stamate critică dur „reacțiile iresponsabile” ale actualei guvernări Dodon-Chicu la decizia provizorie a Arbitrajului de la Stockholm. Amintim că, recent, această instituție a interzis executării notificării de...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 4 August 2020, ora: 14:59

Investigație despre licitații trucate cu combinezoane pe timp de pandemie, la instituția condusă de Golovin

Investigație despre licitații trucate cu combinezoane pe timp de pandemie, la instituția condusă de Golovin

Se pare că unde apare Boris Golovin, actualul șef al Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP), au loc schemele, licitațiile incorecte și favoritismul. 

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 4 August 2020, ora: 13:10

Cum faci cele mai bune CHIFTELUŢE din carne. Ingredientul secret care dă tot gustul

Cum faci cele mai bune CHIFTELUŢE din carne. Ingredientul secret care dă tot gustul

Se ştie, fiecare bunică are propria reţetă de chifteluţe… Unele înmoaie pâinea în lapte, altele folosesc un amestec de ierburi aromatice numai de ele ştiut, altele, ceva mai îndrăzneţe, combină diverse tipuri de carne pentru a căpăta o textură perfectă....

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 4 August 2020, ora: 12:50

Filmul de groază „Realitatea din Moldova”, în regia lui Igor Dodon

Filmul de groază „Realitatea din Moldova”, în regia lui Igor Dodon

Guvernarea a început să-și laude tot mai des realizările. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 4 August 2020, ora: 09:03

Igor Munteanu spune că R. Moldova a „primit un cartonaș roșu” pe subiectul aeroportului din cauza guvernării socialiste

Igor Munteanu spune că R. Moldova a „primit un cartonaș roșu” pe subiectul aeroportului din cauza guvernării socialiste

Președintele Comisiei parlamentare de anchetă privind concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău și președintele Comisiei de control al finanțelor public, Igor Munteanu, consideră logică decizia Curții de arbitraj internațional de la Stockholm care a interzis acțiuni de...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 4 August 2020, ora: 08:54

În urmă cu 13 ani, NASA începea să caute viaţă pe Marte

În urmă cu 13 ani, NASA începea să caute viaţă pe Marte

Pe 4 august 2007, NASA a lansat sonda Phoenix, pentru a căuta semne de viaţă pe Marte. Phoenix a fost concepută pentru a examina istoria permafrostului marţian, analizând modul în care apa lichidă a modificat componenţa chimică şi mineralele din sol. Instrumentele sale au...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)