Astăzi 3 Aprilie 2020, Vineri - Ultima actualizare la ora 06:41
Abonamente

Horoscop 17 Octombrie 2019, ora 05:28

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 16 OCTOMBRIE 2019. TAURII LUPTĂ PENTRU ȚELURILE LOR

Marime Font

Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16 octombrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Taur luptă cu multă determinare pentru îndeplinirea unor obiective personale sau profesionale.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec se stresează foarte mult din cauza unei sume de bani. Nativii fie descoperă o neregulă financiară, o factură neplătită, fie se confruntă cu o întârziere a unei încasări sau cu obligativitatea de a face o cheltuială neplanificată. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să-și facă niște calcule cât mai stricte și reale pentru a nu-și destabiliza bugetul.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Taur se bucură de o stare de spirit foarte bună. Nativii au energie fizică, putere mentală și determinare să-și îndeplinească obiectivele propuse, iar sarcinile zilnice, care altă dată le păreau acaparante, acum vor fi rezolvate cu multă ușurință. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot avea parte de conflicte cu persoana iubită. Nemulțumiri mai vechi pot ieși acum la suprafață și pot strica armonia cuplului.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de o zi conflictuală la locul de muncă. Fie pe fondul stresului și oboselii, fie pe fondul unor dereglări hormonale sau pe fondul unor sarcini acaparante, nativii vor avea tendința de a răspunde brutal și acid atât colegilor, cât și șefilor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot exagera și acuzațiile, reproșurile pe care le fac pot fi nefondate și se pot întoarce contra lor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Contextul astrologic al momentului favorizează momente de tensiune în cercul de apropiați și nu este exclus ca cei născuți în zodia Rac să aibă parte de conflicte cu prietenii, mai ales că nativii tind să-și spună fără ocolișuri nemulțumirile pe care le au vizavi de cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot fi dezamăgiți de o situație, mai ales dacă au ajutat un prieten, iar acum acesta le întoarce spatele.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Leu se conturează azi un real risc de a pierde o funcție, de a pierde un statut sau posibilitatea de a avansa profesional. Se cere multă prudență și atenție în discursuri, manifestări și atitudinea pe care o au față de persoanele cu autoritate. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să aibă mare grijă la imagine, existând riscul ca cineva să le pună bețe în roate, să încerce să le destabilizeze imaginea.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară trec printr-o etapă de analiză și conștientizare a unor situații cu care s-au confruntat și pe care, la momentul respectiv, nu au știut să le administreze. Posibile dezvăluiri care uimesc, posibile secrete care ies la iveală și destabilizează contextul în care nativii se află. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să-ți refacă niște planuri în funcție de noua situație din viața lor de care au parte. Posibil să ia decizia să plece pe un nou drum în viață, poate chiar să se mute în altă țară sau să facă o călătorie de detașare.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Situația financiară continuă să-i streseze, să-i bulverseze și să-i macine pe cei născuți în zodia Balanță. Nativii nu văd nicio modalitate de redresare a contextului și din acest motiv mâhnirea lor poate mare și poate afecta în mod negativ modul de relaționare cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să nu facă împrumuturi pentru că în curând situația se va mai îmbunătăți și vor avea aspecte financiare mult mai bune, ma favorabile.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Este foarte posibil ca cei născuți în zodia Scorpion să descopere niște manevre, niște jocuri de culise, să desconspire niște planuri mai puțin morale ale unor colegi de muncă, asociați sau parteneri de afaceri. Nativii ar putea afla de niște intrigi pe care cineva le țese în jurul funcției lor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot avea parte de conflicte la locul de muncă. Starea de sănătate este din ce în ce mai bună și pot vindeca o afecțiune cu care s-au confruntat în ultimul timp.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Este foarte probabil ca cei născuți în zodia Săgetător să se confrunte cu unele mici neplăceri legate de starea de sănătate. Nu este exclus ca unele simptome ale unor afecțiuni mai vechi să reapară acum, însă nu va fi nimic alarmant, ci doar va necesita mai multă atenție. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot avea parte de neplăceri și nemulțumiri financiare, legate fie de salariu, fie de o bonificație, retmunerație.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot intra în contradicții cu părinții sau cu copiii, dacă ei sunt în rolul de părinți. Se anunță o zi tensionată ca urmare a aflării unor secrete, a deconspirării unor planuri cu care nativii nu sunt de acord. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că unii prieteni s-ar putea arăta invidioși pe situația nativilor, prin urmare nu ar trebui să acotrde prea multă încredere și atenție sfaturilor primite de la aceștia.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Posibile neînțelegeri în familie pot apărea astăzi și pot strica buna dispoziție a celor născuți în zodia Vărsător. Nativii pot avea parte de tensiuni pe tema banilor, a moștenirilor, a bunurilor deținute la comun, a locuinței, iar în alte cazuri conflictul poate avea la bază o nemulțumire a părinților legată de cariera Vărsătorilor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că pot avea parte de reproșuri acide din partea celor dragi și ar trebui să le trateze cu multă diplomație pentru a nu agrava situația.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Pești reușesc cu greu să se facă înțeleși de cei din jur și mai ales să-și impună punctul de vedere. Va fi greu chiar să-și expună o părere pentru că nu vor fi ascultați de ceilalți. Pot apărea tensiuni care au la bază diferența de principii, de opinii, mentalitate între nativi și cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să caute profunzimea mai mult în ei înșiși, în gândurile lor, și mai puțin în exterior și în părerile celorlalți.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 2 Aprilie 2020, ora: 21:08

”Pregătiți-vă, urmează noi schimbări majore!” 30 de experți, 30 de previziuni despre cum coronavirus va schimba lumea

”Pregătiți-vă, urmează noi schimbări majore!” 30 de experți, 30 de previziuni despre cum coronavirus va schimba lumea

Pentru foarte mulți americani, dar și pentru întreaga lume, dimensiunea crizei provocate de coronavirus este similară celor provocate de atentatele din 9 septembrie 2001 sau de criza financiară din 2008; evenimente care au schimbat fundamental societățile, de la modul în care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Aprilie 2020, ora: 20:06 de Mihaela Culcinschi

CIFRE OFICIALE / Gripa sezonieră face deocamdată mai multe VICTIME decât COVID-19

CIFRE OFICIALE / Gripa sezonieră face deocamdată mai multe VICTIME decât COVID-19

Deși nu e tratată cu atâta panică în rândul societății, gripa sezonieră are până în acest moment mai multe victime decât temutul coronavirus de tip nou. La solicitarea redacției TIMPUL cu privire la rata de îmbolnăiri și decese cauzate de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Aprilie 2020, ora: 19:23

BILANT NEGRU în Italia /// 760 de persoane au murit în ultimele 24 de ore/ Bilanțul total se apropie de 14.000

BILANT NEGRU în Italia /// 760 de persoane au murit în ultimele 24 de ore/ Bilanțul total se apropie de 14.000

Bilanțul deceselor din cauza coronavirusului în Italia se apropie de 14.000, după ce joi, țara a raportat 760 de noi decese în 24 de ore, relatează Reuters. Numărul total al cazurilor confirmate cu coronavirus a ajuns, joi, la 115.242 de la 110.574, câte au fost raportate miercuri.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Aprilie 2020, ora: 19:01

MĂRTURII HORROR / „Nu au medicamente, nu au oxigen” / Acuzații GRAVE la adresa spitalului din Șteva Vodă

MĂRTURII HORROR / „Nu au medicamente, nu au oxigen” / Acuzații GRAVE la adresa spitalului din Șteva Vodă Foto: simbol

„Mama mea este medic în Ștefan Vodă. Mai toți lucrătorii din spitalul raional sunt infectati cu covid-19, inclusiv mama. Lucrătorii infectați au fost internați la Căușeni, după care peste 1 zi au fost întorși toți la Ștefan Vodă în secția de boli...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Aprilie 2020, ora: 18:28

Cât costă o zi în staționar și una în terapie intensivă vs. Cât ne costă o zi din Președinția lui Dodon

Cât costă o zi în staționar și una în terapie intensivă vs. Cât ne costă o zi din Președinția lui Dodon

„Costul mediu al unei zile de tratament în staționar este de 2 255 lei, iar în terapie intensivă – 5 300 de lei. Pacienții stau nu o zi în spitale. Am văzut multe dezbateri dacă trebuie să procurăm polița sau nu. Toți care locuiesc în R. Moldova și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Aprilie 2020, ora: 17:12

UN NOU RECORD / O persoană a decedat azi (șase în total) / + 82 de persoane testate pozitiv ASTĂZI / Bilanțul total a ajuns la 505 de infectați

UN NOU RECORD / O persoană a decedat azi (șase în total) / + 82 de persoane testate pozitiv ASTĂZI / Bilanțul total a ajuns la 505 de infectați

82 de persoane au fost testate pozitiv cu coronavirusul de tip nou în Republica Moldova, în ultimele 24 de ore. Anunțul a fost făcut de către ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, după ședința Centrului Unic de Comandă. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Aprilie 2020, ora: 17:07

VIDEO / Accident rutier ȘOCANT în centrul CHIȘINĂULUI

VIDEO / Accident rutier ȘOCANT în centrul CHIȘINĂULUI

Accident cumplit în centrul capitalei. O mașină a fost făcută țăndări iar pasagerul care se afla în vehicul a zburat peste geamul mașinii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Aprilie 2020, ora: 17:05

BILANȚ NEGRU în Marea Britanie. Numărul deceselor crește vertiginos în Regatul Unit / 569 de morți de CORONAVIRUS în ultimele 24 de ore

BILANȚ NEGRU în Marea Britanie. Numărul deceselor crește vertiginos în Regatul Unit /  569 de morți de CORONAVIRUS în ultimele 24 de ore

Bilanțul epidemiei de coronavirus în Marea Britanie se apropie de 3.000 de morți, după ce autoritățile au anunțat 569 de morți în ultimele 24 de ore, informează The Independent.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Aprilie 2020, ora: 16:32

PRIORITĂȚI SOCIALISTE / Dodon și Chicu ARUNCĂ peste MILIOANE pentru a repara un monument sovietic

PRIORITĂȚI SOCIALISTE /  Dodon și Chicu ARUNCĂ peste MILIOANE pentru a repara un monument sovietic

Se pare că nici pandemia și nici starea de urgență nu sunt motive suficient de puternice pentru a le determina pe autorități să renunțe la ideea de a repara Complexul Memorial Eternitate. După ce pe 20 ianuarie premierul Ion Chicu declara că până la 9 mai 2020 Complexul va fi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Aprilie 2020, ora: 16:27

Rețete de salate pentru Paști 2020

Rețete de salate pentru Paști 2020

 Chiar daca de pe masa de Pasti a romanilor nu lipsesc preparatele traditionale de miel si salatele au inceput incet, incet sa-si faca aparitia. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Aprilie 2020, ora: 15:53

Falsificarea Istoriei Moldovei (Românilor) - O penibilitate a istoriei mondiale / Partea 3-a

Falsificarea Istoriei Moldovei (Românilor) - O penibilitate a istoriei mondiale / Partea 3-a

O altă temă intens falsificată a fost cea a unirii jumătății de Moldovă scăpată din ghearele Imperiului rus cu Muntenia de la 1859, care a adus un destin comun la două popoare înrudite, se afirmă. Se recunoaște totuși că aceasta a jucat un rol pozitiv în dezvoltarea lor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Aprilie 2020, ora: 15:42

Coronavirus în lume: Peste 26% din cei morți în Spania din cauza coronavirusului sunt bătrâni din aziluri

Coronavirus în lume: Peste 26% din cei morți în Spania din cauza coronavirusului sunt bătrâni din aziluri

950 de oameni au murit într-o singură zi de Covid-19 în Spania. Este cel mai mare număr de decese înregistrat într-o singură zi, la nivel mondial. Cel puțin 2.170 de bătrâni aflați într-un azil din Spania au murit din cauza virusului, scrie El...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Aprilie 2020, ora: 15:42

RUȘINOS / Batrîncea: „Prin lipsa majorității s-a demonstrat voința deputaților și legile au intrat automat în vigoare”

RUȘINOS / Batrîncea: „Prin lipsa majorității s-a demonstrat voința deputaților și legile au intrat automat în vigoare”

Fracțiunea parlamentară a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova își exprimă întreaga susținere pentru pachetul de legi pentru care Guvernul Chicu și-a angajat răspunderea, informează TRIBUNA. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Aprilie 2020, ora: 14:58

Guvernul și-a angajat răspunderea pe câteva inițiative CARE NU AU LEGĂTURA cu pandemia: Duty-free, țigări și resurse minerale

Guvernul și-a angajat răspunderea pe câteva inițiative CARE NU AU LEGĂTURA cu pandemia: Duty-free, țigări și resurse minerale

Potrivit deputatului Deputații PAS au declarat că în prevederile proiectului de lege, pe care Guvernul și-a angajat răspunderea în fața Parlamentului sunt mai multe decizii  care nu au legătură cu răspândire viruslui în Republica Moldova. Igor Grosu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Aprilie 2020, ora: 14:35

Cele mai dubioase feluri de mâncare pe care le-au făcut oamenii în izolare

Cele mai dubioase feluri de mâncare pe care le-au făcut oamenii în izolare

Restaurantele sunt închise, iar supermarketurile sunt aprovizionate constant. Ți-ar plăcea să iei ceva la pachet, dar de când cu carantina, nu e recomandat. „Lasă că fac eu un orez cu legume care să mă țină trei zile.” După două săptămâni în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Aprilie 2020, ora: 14:34

Coronavirus. Comuniștii din China au aprobat un tratament cu bilă de urs pentru Covid-19

Coronavirus. Comuniștii din China au aprobat un tratament cu bilă de urs pentru Covid-19

China a aprobat folosirea bilei de urs pentru a trata pacienții critici cu coronavirus, în timp ce asociațiile pentru ocrotirea mediului și a animalelor critică operațiunea care prevede imobilizarea animalelor în cuști, pentru ca oamenii să perforeze cu ajutorul unui cateter...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Aprilie 2020, ora: 14:30

Patru pași de bun simț pe care să-i urmezi în carantina de coronavirus

Patru pași de bun simț pe care să-i urmezi în carantina de coronavirus

 Mâncare și apă La fel ca în orice situație critică, e important să îți faci provizii de mâncare și apă. În caz de epidemii, experții sugerează să ne facem rezerve pentru două săptămâni, ceea ce înseamnă aproximativ 3,7 litri de apă...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Aprilie 2020, ora: 14:12

COVID-19 / Contaminări grave în cartierele ultra-ortodoxe din Israel

COVID-19 / Contaminări grave în cartierele ultra-ortodoxe din Israel

 În Israel, sunt înregistrate în mod oficial în jur de 5600 de cazuri de contaminare cu Covid-19 şi 21 de decese. Premierul Benjamin Netaniahu anunţă punerea în carantină pentru două săptămîni, în hoteluri rechiziţionate pentru acest scop, a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Aprilie 2020, ora: 13:59

(VIDEO) Scandal: „Rușine, domnule Chicu...”! Parlamentul nu a avut cvorum pentru a audia proiectul pentru care și-a asumat Guvernul răspunderea

(VIDEO) Scandal: „Rușine, domnule Chicu...”! Parlamentul nu a avut cvorum pentru a audia proiectul pentru care și-a asumat Guvernul răspunderea

Ședința extraordinară a Parlamentului programată pentru azi, 2 aprilie, nu va fi, pentru că nu a avut cvorum. Deputații PSRM și PDM nu s-au prezentat în plen, fiind doar deputații din fracțiunile PPDA și PAS, și reprezentanții grupului parlamentar „Pro Moldova”. Urma...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Aprilie 2020, ora: 13:58

Medicii din Italia experimentează noi tratamente în lupta cu coronavirusul

Medicii din Italia experimentează noi tratamente în lupta cu coronavirusul

Peste 13.000 de persoane au murit în Italia din cauza pandemiei de coronavirus. În același timp, însă, aproape 17.000 de persoane s-au vindecat. În lupta cu noua boală, medicii caută și experimentează noi tratamente de multe ori cu rezultate încurajatoare....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Aprilie 2020, ora: 13:41

PSIHOZĂ SOCIALISTĂ / Consilierul lui Dodon sugerează că cei din diaspora INTENȚIONAT vor să mărească numărul infecțiilor cu coronavirus

PSIHOZĂ SOCIALISTĂ / Consilierul lui Dodon sugerează că cei din diaspora INTENȚIONAT vor să mărească numărul infecțiilor cu coronavirus

 Unul dintre consilierii lui Igor Dodon a explicat de ce sunt nevoie de obstacole față de revenirea cetățenilor moldoveni acasă. Potrivit lui Ernest Vardanian, statul trebuie să pună obstacole în calea revenirii moldovenilor acasă pentru a nu permite infectarea populației cu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 2 Aprilie 2020, ora: 13:33

ALERTĂ /// Secţia pulmunologie a Spitalului Raional din Edineţ a fost ÎNCHISĂ, iar angajații - plasați în CARANTINĂ

ALERTĂ /// Secţia pulmunologie a Spitalului Raional din Edineţ a fost ÎNCHISĂ, iar angajații - plasați în CARANTINĂ

Secţia pulmunologie a Spitalului Raional din Edineţ a fost închisă, iar 16 cadre medicale au fost plasate în carantină. Asta după ce medicii au intrat în contact cu pacientul, care a murit acum două zile, din cauza COVID-19.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)