HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 16 OCTOMBRIE 2019. TAURII LUPTĂ PENTRU ȚELURILE LOR

publicat în Horoscop pe 17 Octombrie 2019, 05:28

Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16 octombrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Taur luptă cu multă determinare pentru îndeplinirea unor obiective personale sau profesionale.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec se stresează foarte mult din cauza unei sume de bani. Nativii fie descoperă o neregulă financiară, o factură neplătită, fie se confruntă cu o întârziere a unei încasări sau cu obligativitatea de a face o cheltuială neplanificată. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să-și facă niște calcule cât mai stricte și reale pentru a nu-și destabiliza bugetul.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Taur se bucură de o stare de spirit foarte bună. Nativii au energie fizică, putere mentală și determinare să-și îndeplinească obiectivele propuse, iar sarcinile zilnice, care altă dată le păreau acaparante, acum vor fi rezolvate cu multă ușurință. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot avea parte de conflicte cu persoana iubită. Nemulțumiri mai vechi pot ieși acum la suprafață și pot strica armonia cuplului.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de o zi conflictuală la locul de muncă. Fie pe fondul stresului și oboselii, fie pe fondul unor dereglări hormonale sau pe fondul unor sarcini acaparante, nativii vor avea tendința de a răspunde brutal și acid atât colegilor, cât și șefilor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot exagera și acuzațiile, reproșurile pe care le fac pot fi nefondate și se pot întoarce contra lor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Contextul astrologic al momentului favorizează momente de tensiune în cercul de apropiați și nu este exclus ca cei născuți în zodia Rac să aibă parte de conflicte cu prietenii, mai ales că nativii tind să-și spună fără ocolișuri nemulțumirile pe care le au vizavi de cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot fi dezamăgiți de o situație, mai ales dacă au ajutat un prieten, iar acum acesta le întoarce spatele.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Leu se conturează azi un real risc de a pierde o funcție, de a pierde un statut sau posibilitatea de a avansa profesional. Se cere multă prudență și atenție în discursuri, manifestări și atitudinea pe care o au față de persoanele cu autoritate. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să aibă mare grijă la imagine, existând riscul ca cineva să le pună bețe în roate, să încerce să le destabilizeze imaginea.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară trec printr-o etapă de analiză și conștientizare a unor situații cu care s-au confruntat și pe care, la momentul respectiv, nu au știut să le administreze. Posibile dezvăluiri care uimesc, posibile secrete care ies la iveală și destabilizează contextul în care nativii se află. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să-ți refacă niște planuri în funcție de noua situație din viața lor de care au parte. Posibil să ia decizia să plece pe un nou drum în viață, poate chiar să se mute în altă țară sau să facă o călătorie de detașare.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Situația financiară continuă să-i streseze, să-i bulverseze și să-i macine pe cei născuți în zodia Balanță. Nativii nu văd nicio modalitate de redresare a contextului și din acest motiv mâhnirea lor poate mare și poate afecta în mod negativ modul de relaționare cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să nu facă împrumuturi pentru că în curând situația se va mai îmbunătăți și vor avea aspecte financiare mult mai bune, ma favorabile.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Este foarte posibil ca cei născuți în zodia Scorpion să descopere niște manevre, niște jocuri de culise, să desconspire niște planuri mai puțin morale ale unor colegi de muncă, asociați sau parteneri de afaceri. Nativii ar putea afla de niște intrigi pe care cineva le țese în jurul funcției lor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot avea parte de conflicte la locul de muncă. Starea de sănătate este din ce în ce mai bună și pot vindeca o afecțiune cu care s-au confruntat în ultimul timp.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Este foarte probabil ca cei născuți în zodia Săgetător să se confrunte cu unele mici neplăceri legate de starea de sănătate. Nu este exclus ca unele simptome ale unor afecțiuni mai vechi să reapară acum, însă nu va fi nimic alarmant, ci doar va necesita mai multă atenție. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot avea parte de neplăceri și nemulțumiri financiare, legate fie de salariu, fie de o bonificație, retmunerație.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot intra în contradicții cu părinții sau cu copiii, dacă ei sunt în rolul de părinți. Se anunță o zi tensionată ca urmare a aflării unor secrete, a deconspirării unor planuri cu care nativii nu sunt de acord. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că unii prieteni s-ar putea arăta invidioși pe situația nativilor, prin urmare nu ar trebui să acotrde prea multă încredere și atenție sfaturilor primite de la aceștia.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Posibile neînțelegeri în familie pot apărea astăzi și pot strica buna dispoziție a celor născuți în zodia Vărsător. Nativii pot avea parte de tensiuni pe tema banilor, a moștenirilor, a bunurilor deținute la comun, a locuinței, iar în alte cazuri conflictul poate avea la bază o nemulțumire a părinților legată de cariera Vărsătorilor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că pot avea parte de reproșuri acide din partea celor dragi și ar trebui să le trateze cu multă diplomație pentru a nu agrava situația.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 16 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Pești reușesc cu greu să se facă înțeleși de cei din jur și mai ales să-și impună punctul de vedere. Va fi greu chiar să-și expună o părere pentru că nu vor fi ascultați de ceilalți. Pot apărea tensiuni care au la bază diferența de principii, de opinii, mentalitate între nativi și cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să caute profunzimea mai mult în ei înșiși, în gândurile lor, și mai puțin în exterior și în părerile celorlalți.