Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 16 SEPTEMBRIE 2019. LEII POT AVEA PROBLEME DE SĂNĂTATE

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 16 septembrie 2019
Posibil ca cei născuți în zodia Berbec să fie nevoiți să se împartă între muncă și familie, între îndatoririle casnice și cerințele celor dragi. Nativii vor reuși cu greu să echilibreze situația și cel mai probabil vor fi nevoiți să aleagă cui acordă prioritate. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie mai atenți la starea de sănătate și să evite excesele.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 16 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Taur se adapteză cu greu unor cerințe de studiu, cerințe de asimilare a unor cunoștințe ce pot viza atât școala, cât și locul de muncă. Nativii se pot simți ușor pe lângă context și va fi nevoie să dea dovadă de multă concentrare și responsabilitate. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce o stare de respingere a tot ce este nou în viața lor, fie că este vorba de zona profesională sau sentimentală. Dorința va fi de a se proteja de un eventual eșec.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 16 septembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Gemeni ziua de azi vine cu limitări financiare. Nativii pot fi forțați, nu de contextul astrologic, cât de faptele precedente, să renunțe la niște planuri, visuri care implică cheltuieli prea mari. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere mai multă responsabilitate în administrarea finanțelor proprii.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 16 septembrie 2019
Cu toate că cei născuți în zodia Rac pot fi mai sensibili și mai emotivi astăzi, vor încerca să păstreze aparanțele de frica de a nu fi judecați greșit, de a nu fi manipulați de ceilalți. Nativii simt nevoia de implicare în chestiuni artstice sau care să le incite imaginația. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce momente și trăiri puternice la nivel emoțional sau spiritual.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 16 septembrie 2019
Nu este deloc o zi benefică pentru cei născuți în zodia Leu din punct de vedere al sănătății. Chiar dacă nativii nu se vor confrunta cu probleme majore, este posibil ca simptome ale unor afecțiuni mai vechi să le strice starea de spirit. În plus, în funcție de vârstă și tablou clinic, pot apărea dureri de cap, de oase și mușchi, dureri articulare, tulburări digestive și de tranzit intestinal. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să nu se suprasolicite fizic și psihic și să evite excesele de orice fel, în special alimentare.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 16 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți să-și controleze pornirile vizavi de prieteni, cunoștințe, apropiați cu care astăzi intră în contact. Nativii pot spune mai mult decât trebuie, pot acționa în defavoarea lor și în favoarea altora, pot ieși țapul ispășitor dintr-un context. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să păstreze distanța și să nu sară în ajutor dacă nu li se cere.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 16 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță se pot confrunta cu o serie de obstacole în obținerea uno acte, avize, aprobări, chiar și contracte care vizează instituțiile statului. Nativii trebuie să dea dovadă de răbdare și mai ales de toleranță la chestiunile administrative complicate. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce situații încurcate în care sunt implicație fie ei, fie membrii familiei.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 16 septembrie 2019
Contextul astrologic de azi nu le este favorabil celor născuți în zodia Scorpion din punct de vedere profesional. Nativii pot întâlni obstacole în legătură cu cariera, cu avansarea/schimbarea unei funcții, cu o mutare în alt departament, cu o retrasare de sarcini și responsabilități. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să aibă răbdare și să reevalueze situația. Sunt siguri că ceea ce vor să facă din punct de vedere profesional este ceea ce-și doresc cu adevărat?

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 16 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător nu vor reuși sub nicio formă astăzi să obțină o sumă de bani, un privilegiu financiar, un credit, un împrumut, mai ales dacă demerusrile au legătură cu statul și instituțiile sale. Nativii pot fi nu numai nemulțumiți, ci pot avea o stare de spirit foarte proastă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere răbdare vizavi de orice demers financiar pe care îl au în plan.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 16 septembrie 2019
Nu este o zi bună pentru a lua decizii radicale în cuplu. Oricum, cei născuți în zodia Capricorn se află într-o etapă de amânare și impas, chiar confuzie, privind partenerul de viață și această poziție nici nu le permite prea multă acțiune. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să ia o pauză, dacă simt că se sufocă în relație, însă să nu ia decizii radicale pentru că mai târziu le-ar putea regreta.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 16 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la sănătate pentru că se pot suprasolicita din dorința de a le fi pe plac altora sau din dorința de a ieși totul perfect, ca la carte. Nativii ar trebui să se menajeze mai mult, mai laes dacă este vorba de afecțiuni cronicizate. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce conflicte cu partenrii de faceri, colegii de muncă sau persoana iubită.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 16 septembrie 2019
Pentru cei din zodia Pești ziua de azi poate aduce dezamăgiri și neîmpliniri în plan sentimental, afectiv. Nativii pot resimți o durere mai veche legată de o persoană, de o situație care nu a ieșit așa cum își doreau sau se pot lăsa învăluiți în gânduri, sufocați de maintiri. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să caute echilibrul interior și să se dedice activităților care le fac plăcere și îi relaxează.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *