Astăzi 19 Februarie 2020, Miercuri - Ultima actualizare la ora 20:49
Abonamente

Horoscop 17 Aprilie 2019, ora 05:12

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 17 APRILIE 2019. MERCUR INTRĂ ÎN ZODIA BERBEC

Marime Font

Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Berbec vor avea parte de tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, a negocierilor și a tranzacțiilor, întocmai prin semnul lor. Tranzitul lui Mercur prin zodia Berbec va dura până pe data de 6 mai și va influența toate zodiile.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de tranzitul lui Mercur întocmai prin semnul lor, pe casa personalității. Nativii vor da dovadă de o comunicare excepțională în această perioadă, vor fi foarte convingători în negocieri, își vor susține cu tărie argumentele și vor reuși să se facă înțeleși mai bine de cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia unui dialog lămuritor cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de dialoguri interioare profunde, de frământări care să le ridice și mai multe semne de întrebare. Nativii vor fi neliniștiți la nivel mental și sentimental și nu este exclus să dezvolte unele confuzii pe care cu greu le vor ține în frâu. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce o înclinație aparte către sectorul sănătății, unde nativii vor dori să vindece niște simptome mai vechi cu care s-au tot confruntat în ultima perioadă.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de tranzitul lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, în sectorul prietenilor, iar nativii vor da dovadă de o comunicare foarte bună cu persoanele din anturaj, însă ușor agresivă. Sunt sfătuiți să fie atenți la dialog, deoarece există riscul de a da naștere unor conflicte. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate favoriza dorința de a se impune în fața persoanei iubite.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac au tendința de a deveni autoritari și de a intra în fel și fel de dialoguri tensionate la locul de muncă. Nativii vor da dovadă de idei inovatoare și înțelepte, însă va fi foarte important pentru ei să știe cum să le aplice, cum să le pună în practică. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a se remarca prin comunicare în relația cu colegii și superiorii, dar le cere diplomație.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu vor fi favorizați de Mercur în toate procesele de învățare, care presupun folosirea intelectului. Nativii care urmează studii și cursuri în această perioadă vor da dovadă de o mult mai bună înțelegere, concentrare și memorare. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a primi vești din străinătate sau de a pleca într-o călătorie dincolo de granițele țării.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de tranzitul planetei Mercur într-un sector financiar, mai exact al banilor deținuți împreună cu partenerii. Nativii vor avea parte de discuții legate de bani, avere, bunuri materiale și de patrimoniu. Vor fi favorizate negocierile legate de partaje, dar și recuperarea unor datorii sau obiecte de valoare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că pot intra în conflicte cu persoana iubită ca urmare a cheltuielilor mari și nejustificate.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanțăvor avea parte de tranzitul lui Mercur în sectorul parteneriatelor și al mariajului. Nativii vor avea ocazia să poarte lungi și dese discuții, uneori tensionate, alteori lămuritoare cu persoana iubită sau partenerii de afaceri. Va fi o perioadă benefică comunicării, atâta timp cât vor fi diplomați în dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță susține și favorizează negocierea unui contract, unui parteneriat de afaceri.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor fi determinați de tranzitul lui Mercur să ia atitudine la locul de muncă. Nativii vor discuta problemele care-i deranjează, se vor impune prin renegocierea unor clauze contractuale, însă sunt sfătuiți să dea dovadă de tact în toate acțiunile profesionale întreprinse. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion să se preocupe mai mult de sănătate și chiar să-și programeze la un control de rutină.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor avea ocazia în toată această perioadă de a se exprima mult mai bine din punct de vedere artistic, fiind deosebit de favorizați nativii care lucrează în această zonă. Pe de altă parte, va fi o etapă favorabilă pentru a-și îmbunătăți relația cu copiii sau cel puțin pentru a încerca să lămurească anumite aspecte. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot intra în conflicte cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte în toată această perioadă de conflicte cu membrii familiei, divergențe de opinie și principii, dialoguri în contradictoriu și nu este exclus ca aceste tensiuni să fie legate de locuința. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce încheierea unei relații cu o rudă, mai ales dacă la mijloc este vorba de bani, avere, bunuri de patrimoniu.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de o perioada în care comunicarea le va fi aliat si vor reusi să rezolve, uneori mai tensionat, alteori mai calm, tot ceea ce și-au propus în acest sens. Nativii care învață pentru un examen sau învață o limbă străină vor si susținuți. De asemenea, o serie de informații pot veni acum spre ei și sunt sfătuiți să fie atenți la tot ceea ce aud. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a pleca într-o scurtă călătorie pentru a rezolva niște chestiuni administrative sau într-o deplasare legată de locul de muncă, într-o delegație.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești au ocazia în această perioadă să poarte o serie de discuții pe teme finaniare. Nativii pot să-și renegocieze salariul, să reglementeze niște condiții contractuale legate de o remunerație, de o plătă, încasare, primă, bonus, comision. Sunt favorizate negocierile și investițiile, însă atenție la riscurile asumate. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot deveni prea cheltuitori. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 20:49

Simona Halep a învins-o în turul II al turneului de la Dubai pe Ons Jabeur (25 de ani, 45 WTA), scor 1-6, 6-2, 7-6 (7), asigurându-și calificarea în turul următor, unde o va întâlni pe mai vechea cunoștință Aryna Sabalenka (21 de ani, 13 WTA).

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 20:47

După o iarnă destul de blândă, sufletele noastre au deja o atitudine primăvăratică și abia așteptăm să ne eliberăm de hainele groase și să ne plimbăm pe sub pomii înfloriți. Dar, în același timp, ne întrebăm ce va aduce nou primăvara unui an atât de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 20:17

Partidele unioniste și cele proeuropene din R. Moldova ar pune la cale o COALIȚIE LARGA

Partidele unioniste și cele proeuropene din R. Moldova ar pune la cale o COALIȚIE LARGA

Reprezentanții unor partide unioniste și proeuropene s-au întâlnit astăzi pentru a discuta despre crearea unei „coaliții largi de pe acum”, astfel încât cetățenii „să aibă pe cine vota”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 20:12

Toate dosarele care ar fi fost comandate politic, pe timpul regimului Plahotniuc, vor fi revizuite de Procuratura Generală

Toate dosarele care ar fi fost comandate politic, pe timpul regimului Plahotniuc, vor fi revizuite de Procuratura Generală

Toate dosarele care ar fi fost comandate politic, pe timpul regimului Plahotniuc, vor fi revizuite de Procuratura Generală, a declarat Alexandr Stoianoglo. Procurorul general a spus că, dacă se vor descoperi abateri grave, se vor lua măsurile legale.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 20:03

Alexandru Slusari: Conducerea Partidului Democrat din Moldova tinde să capituleze în fața lui Igor Dodon

Alexandru Slusari: Conducerea Partidului Democrat din Moldova tinde să capituleze în fața lui Igor Dodon

Conducerea Partidului Democrat din Moldova tinde să capituleze în fața lui Igor Dodon, iar formațiunea politică riscă să se transforme, astfel, într-un apendice al Partidului Socialiștilor. Este comentariul vicepreședintelui PPDA, Alexandru Slusari, după plecarea celor șase...

( ) Citeşte tot articolul

Interviu 19 Februarie 2020, ora: 20:00 de Irina Nechit

interviu de irina nechit Tamara Cărăuș: „Se reia motivul obscen al moldovenismului. Întreaga existență politică a RM e o existență nudă încât îți vine să întorci capul dezgustat”

Tamara Cărăuș: „Se reia motivul obscen al moldovenismului. Întreaga existență politică a RM e o existență nudă încât îți vine să întorci capul dezgustat”

– Felicitări pentru cartea „Limba de hârtie”, ajunsă la a doua ediție. Are un magnetism puternic, e o dezlănțuire de energii spirituale, identitare, lingvistice. Cititorul o citește dintr-o respirație. Tu, de asemenea, ai scris-o spontan, dintr-o respirație?

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 19:42

Planeta ia foc?! Antarctica se topește. Dezastrul pare iminent

Planeta ia foc?! Antarctica se topește. Dezastrul pare iminent

Antarctica se topește! Este o situație alarmantă la nivelul întregului glob pământesc. Schimbările climatice fac prăpăd, iar specialiștii avertizează cu privire la ce consecințe vor apărea dacă situația nu se remediază rapid. Deja se resimt efectele acestor fenomene meteo extreme.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 19:34

FBI a arestat un mexican, acuzat de spionaj în favoarea Rusiei

FBI a arestat un mexican, acuzat de spionaj în favoarea Rusiei

Un cetățean mexican a fost arestat în Statele Unite, fiind acuzat că a acționat în SUA în numele guvernului rus. Potrivit materialelor anchetatorilor, un oficial rus nenumit l-a angajat pe Hector Alejandro Cabrera Fuentes în 2019, instruindu-l, printre altele, să...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 18:53

Româncă aproape decapitată, găsită într-un tomberon, în Spania. A fost ucisă de iubitul olandez

Româncă aproape decapitată, găsită într-un tomberon, în Spania. A fost ucisă de iubitul olandez

Final pe cât de înfiorător, pe atât de nedrept pentru o tânăra româncă, stabilită în Spania, mama a doi copii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 18:02

Oficial, Igor Ceaika este coproprietar al posturilor Primul în Moldova și Accent TV

Oficial, Igor Ceaika este coproprietar al posturilor Primul în Moldova și Accent TV

Igor Ceaika, fiul ex-procurorului general rus Iurii Ceaika, apare oficial în acte drept coproprietar al posturilor de televiziune Primul în Moldova și Accent TV. Documentele au fost publicate recent pe site-ul Consiliului Audiovizualului (CA). Autoritatea a aprobat declarațiile...

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 19 Februarie 2020, ora: 15:58

MakeUp.md: garanție, calitate și originalitate

MakeUp.md: garanție, calitate și originalitate

Dorința de a perfecționa trăsăturile frumoase este una profund umană ce pare să fie adânc înrădăcinată în istoria omenirii. Din cele mai vechi timpuri, machiajul a jucat diverse roluri, de la cel folosit pentru ritualuri religioase, la cel cu uz practic și până...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 14:26

Malaysia, încurajată să reducă utilizarea ambalajelor de plastic pentru mări mai curat

Malaysia, încurajată să reducă utilizarea ambalajelor de plastic pentru mări mai curat

 O analiză a celor mai periculoşi poluanţi din mări şi oceane demonstrează că malaysienii sunt cei mai mari consumatori individuali de ambalaje din plastic, a anunţat luni WWF care a îndemnat autorităţile guvernamentale din această ţară să limiteze utilizarea obiectelor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 14:21

A început procesul Facebook cu fiscul american, pe o miză de nouă miliarde de dolari

A început procesul Facebook cu fiscul american, pe o miză de nouă miliarde de dolari

 Într-o instanţă din San Francisco a început marţi un proces în care IRS (Internal Revenue Service, autoritatea fiscală din SUA) solicită Facebook plata unor restanţe de nouă miliarde de dolari, transmite AFP. În faţa judecătorului urmează să compară mai...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 14:16

3 moldoveni, aflați în carantină de CORONAVIRUS pe nava „Princess Diamond”, vor ajunge acasă în zilele următoare

3 moldoveni, aflați în carantină de CORONAVIRUS pe nava „Princess Diamond”, vor ajunge acasă în zilele următoare

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a R. Moldova a identificat trei moldoveni pe vasul de croazieră „Princess Diamond”, blocat în portul Yokohama, din Japonia, din cauza infecției cu coronavirus. Este vorba despre trei cetățeni moldoveni, doi bărbați și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 14:08

Noi servicii funerare ecologice cadavre umane devenite compost - FOTO

Noi servicii funerare ecologice cadavre umane devenite compost - FOTO

Washington a devenit recent primul stat american unde transformarea cadavrelor umane în compost este legală. Tehnica este considerată un serviciu funerar prietenos cu mediul şi a fost testată într-un proiect pilot. Compostul este cunoscut ca îngrăşământ agricol...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 14:01

Aeroportul Chișinău // RM riscă să piardă sute de milioane de euro într-un arbitraj internațional / DOC

Aeroportul Chișinău // RM riscă să piardă sute de milioane de euro într-un arbitraj internațional / DOC

Andreas Menelaou, directorul „Komaksavia Airport Invest LTD”, deținătoare a „Avia Invest”, compania care gestionează Aeroportul Internațional Chișinău, susține că firma pe care o conduce ia în calcul, drept variantă de rezervă, acționarea în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 14:00

Un român este al treilea cel mai longeviv bărbat în viaţă

Un român este al treilea cel mai longeviv bărbat în viaţă

Un bucureştean pare să fi găsit elixirul tinereţii, ajungând al treilea cel mai în vârstă bărbat de pe Pământ, recunoscut de Guiness Book of Records. Dumitru Comănescu are 111 ani şi 3 luni şi a fost inginer agronom. Dumitru Comănescu are 111 ani şi 3 luni,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 13:52

Accident fatal la locul de muncă. Un muncitor de 38 de ani a căzut de la etajul 14 al unui bloc în construcție

Accident fatal la locul de muncă. Un muncitor de 38 de ani a căzut de la etajul 14 al unui bloc în construcție

Tragedie fatală la locul de muncă. Un bărbat de 38 de ani a murit după ce a căzut de pe un bloc în construcție, situat în sectorul Botanica al capitalei. Nenorocirea s-a produs în dimineața de 19 februarie, la ora 09.30, pe un șantier de pe strada Nicolae Titulescu....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 13:45

Ce înseamnă când visezi apa. Ce simbol au culorile și starea apei din vis

Ce înseamnă când visezi apa. Ce simbol au culorile și starea apei din vis

Apa ca simbol al visului contine un mesaj foarte important pentru cel care o viseaza. In functie de continut si de natura visului apa poate avea interpretari diferite. Culoarea, locul si starea apei din vis influenteaza semnificatia mesajului. Apa are legatura cu starea emotionala a celui care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 13:39

Spune adio infecțiilor urinare, cu ajutorul acestui remediu natural care te scapă de bacterii într-o săptămână

Spune adio infecțiilor urinare, cu ajutorul acestui remediu natural care te scapă de bacterii într-o săptămână

 Spune adio infecțiilor urinare, cu ajutorul acestui remediu natural care te scapă de bacterii într-o săptămână! ( rețetă) Infectiile tractului urinar pot reprezenta o discutie destul de ciudata, insa e important ca aceasta problema de sanatate sa nu fie neglijata,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 13:32

Cum poți folosi uleiul de ricin în viața de zi cu zi

Cum poți folosi uleiul de ricin în viața de zi cu zi

Uleiul de ricin are proprietati medicinale importante, continand foarte multa vitamina E. Iata insa cum il poti folosi in casa. 1. Lubrifiaza foarfeca ta preferata Pentru ca poate fi ingerat, este mult mai eficient pe metal, comparativ cu alti lubrifianti pe care nu ar trebui sa ii atingi....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 13:21

Fostul preşedinte al Coreei de Sud, condamnat în apel la 17 ani de închisoare

Fostul preşedinte al Coreei de Sud, condamnat în apel la 17 ani de închisoare

 Fostul preşedinte sud-coreean Lee Myung-bak a fost plasat în detenţie, miercuri, după condamnarea sa în apel la 17 ani de închisoare pentru corupţie, transmit AFP şi Yonhap. Aflat la putere între 2008 şi 2013, Lee Myung-bak (78 de ani) a stat pentru scurt...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 19 Februarie 2020, ora: 12:19

DECLARAȚII //// Nichiforciuc, Filip și Candu - cele trei grupuri din PD care nu se mai pot înțelege

DECLARAȚII //// Nichiforciuc, Filip și Candu - cele trei grupuri din PD care nu se mai pot înțelege Foto: foto simbol

În Partidul Democrat existau până astăzi trei grupuri: Nichiforciuc, Filip și Candu. Cel puțin așa susține deputatul Andrian Candu, care a anunțat miercuri că părăsește PD. Candu a declarat în cadrul unei emisiuni de la Publika TV că a decis să părăsească PD...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 12:14

Dacia va prezenta la Geneva primul său automobil 100% electric

Dacia va prezenta la Geneva primul său automobil 100% electric

Dacia anunță că va prezenta pe 3 martie la Geneva ”în premieră mondială cea mai accesibilă mașină de oraș 100% electrică de pe piață” Este de așteptat ca modelul de oraș să coste sub 15.000 de euro, dar să fie mult mai accesibil la preț după aplicarea...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)