Astăzi 26 Mai 2019, Duminică - Ultima actualizare la 1 Ianuarie 1970
Abonamente

Horoscop 17 Aprilie 2019, ora 05:12

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 17 APRILIE 2019. MERCUR INTRĂ ÎN ZODIA BERBEC

Marime Font

Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Berbec vor avea parte de tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, a negocierilor și a tranzacțiilor, întocmai prin semnul lor. Tranzitul lui Mercur prin zodia Berbec va dura până pe data de 6 mai și va influența toate zodiile.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de tranzitul lui Mercur întocmai prin semnul lor, pe casa personalității. Nativii vor da dovadă de o comunicare excepțională în această perioadă, vor fi foarte convingători în negocieri, își vor susține cu tărie argumentele și vor reuși să se facă înțeleși mai bine de cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia unui dialog lămuritor cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de dialoguri interioare profunde, de frământări care să le ridice și mai multe semne de întrebare. Nativii vor fi neliniștiți la nivel mental și sentimental și nu este exclus să dezvolte unele confuzii pe care cu greu le vor ține în frâu. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce o înclinație aparte către sectorul sănătății, unde nativii vor dori să vindece niște simptome mai vechi cu care s-au tot confruntat în ultima perioadă.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de tranzitul lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, în sectorul prietenilor, iar nativii vor da dovadă de o comunicare foarte bună cu persoanele din anturaj, însă ușor agresivă. Sunt sfătuiți să fie atenți la dialog, deoarece există riscul de a da naștere unor conflicte. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate favoriza dorința de a se impune în fața persoanei iubite.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac au tendința de a deveni autoritari și de a intra în fel și fel de dialoguri tensionate la locul de muncă. Nativii vor da dovadă de idei inovatoare și înțelepte, însă va fi foarte important pentru ei să știe cum să le aplice, cum să le pună în practică. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a se remarca prin comunicare în relația cu colegii și superiorii, dar le cere diplomație.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu vor fi favorizați de Mercur în toate procesele de învățare, care presupun folosirea intelectului. Nativii care urmează studii și cursuri în această perioadă vor da dovadă de o mult mai bună înțelegere, concentrare și memorare. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a primi vești din străinătate sau de a pleca într-o călătorie dincolo de granițele țării.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de tranzitul planetei Mercur într-un sector financiar, mai exact al banilor deținuți împreună cu partenerii. Nativii vor avea parte de discuții legate de bani, avere, bunuri materiale și de patrimoniu. Vor fi favorizate negocierile legate de partaje, dar și recuperarea unor datorii sau obiecte de valoare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că pot intra în conflicte cu persoana iubită ca urmare a cheltuielilor mari și nejustificate.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanțăvor avea parte de tranzitul lui Mercur în sectorul parteneriatelor și al mariajului. Nativii vor avea ocazia să poarte lungi și dese discuții, uneori tensionate, alteori lămuritoare cu persoana iubită sau partenerii de afaceri. Va fi o perioadă benefică comunicării, atâta timp cât vor fi diplomați în dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță susține și favorizează negocierea unui contract, unui parteneriat de afaceri.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor fi determinați de tranzitul lui Mercur să ia atitudine la locul de muncă. Nativii vor discuta problemele care-i deranjează, se vor impune prin renegocierea unor clauze contractuale, însă sunt sfătuiți să dea dovadă de tact în toate acțiunile profesionale întreprinse. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion să se preocupe mai mult de sănătate și chiar să-și programeze la un control de rutină.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor avea ocazia în toată această perioadă de a se exprima mult mai bine din punct de vedere artistic, fiind deosebit de favorizați nativii care lucrează în această zonă. Pe de altă parte, va fi o etapă favorabilă pentru a-și îmbunătăți relația cu copiii sau cel puțin pentru a încerca să lămurească anumite aspecte. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot intra în conflicte cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte în toată această perioadă de conflicte cu membrii familiei, divergențe de opinie și principii, dialoguri în contradictoriu și nu este exclus ca aceste tensiuni să fie legate de locuința. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce încheierea unei relații cu o rudă, mai ales dacă la mijloc este vorba de bani, avere, bunuri de patrimoniu.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de o perioada în care comunicarea le va fi aliat si vor reusi să rezolve, uneori mai tensionat, alteori mai calm, tot ceea ce și-au propus în acest sens. Nativii care învață pentru un examen sau învață o limbă străină vor si susținuți. De asemenea, o serie de informații pot veni acum spre ei și sunt sfătuiți să fie atenți la tot ceea ce aud. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a pleca într-o scurtă călătorie pentru a rezolva niște chestiuni administrative sau într-o deplasare legată de locul de muncă, într-o delegație.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești au ocazia în această perioadă să poarte o serie de discuții pe teme finaniare. Nativii pot să-și renegocieze salariul, să reglementeze niște condiții contractuale legate de o remunerație, de o plătă, încasare, primă, bonus, comision. Sunt favorizate negocierile și investițiile, însă atenție la riscurile asumate. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot deveni prea cheltuitori. 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 16:30 de Mihaela Culcinschi

Vicepremierul pentru Integrarea Europeană Iurie Leancă, a acordat un interviu pentru TIMPUL în calitate de candidat la funcția de europarlamentar din partea României. Acesta figurează în lista Partidului Pro România, condus de ex-premierul de peste Prut, Victor Ponta....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 15:01

Nave militare ruse au efectuat exerciții în Marea Neagră, utilizând rachete de croazieră Kalibr şi sisteme de artilerie, a anunțat joi marina rusă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:58

La OrheiLand a început montarea roller-coasterului care va fi inaugurat la 1 iunie

La OrheiLand a început montarea roller-coasterului care va fi inaugurat la 1 iunie

La OrheiLand a început montarea celui mai modern roller coaster din întreaga regiune, care va funcționa în acest sezon estival și care se anunță a fi principala atracție a parcului de distracții în acest an.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:49

Moldovenii, indignați de comportamentul lui Andrei Năstase. Oamenii consideră că liderul PPDA trebuie să ceară scuze jurnaliștilor

Atacurile fostului procuror din perioada regimului comunist, Andrei Năstase, asupra jurnaliștilor provoacă antipatie față de acest politician. De această părere sunt oamenii care, au comentat agresivitatea actualului deputat faţă de reprezentanţii instituțiilor media pe care acesta nu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:49

Negru: Spre deosebire de liderii PAS și PPDA, americanii nu consideră că PD este întruchiparea tuturor relelor pe pământ

Strategia post-electorală a PAS şi PPDA s-a dovedit a fi un joc steril, care durează prea mult şi poate avea consecinţe grave pentru Republica Moldova. De această părere este jurnalistul Nicolae Negru, într-un editorial publicat de Ziarul Naţional. În opinia sa, politicienii...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:45

STOP FALS! Trustul Jurnal promovează un fake news despre starea sănătății a liderului PDM. Domnul Plahotniuc se află în formă maximă

Ştirea despre pretinsele probleme de sănătate ale liderului PDM, Vlad Plahotniuc, tirajată de trustful Jurnal, este o minciună impardonabilă. Declaraţia aparţine purtătorului de cuvânt al Partidului Democrat, Vitalie Gămurari.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:44

„Dezastru democratic” // Sute de cetățeni ai UE au fost ÎMPIEDICAȚI să voteze pentru Parlamentul European în Marea Britanie: „Votați în țările voastre”

Sute de cetățeni europeni au fost împiedicați să voteze pentru Parlamentul European, în Marea Britanie. Principalul mesaj pe care l-au auzit aceștia la secțiile de votare a fost – mergeți să votați în țările voastre, scrie publicația britanică The Independent.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 21:00 de George Mârzencu

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși Din editia print

„Grupul atacă și jefuiește populația fără milă. Din această cauză, oamenii din partea locului îi detestă ca pe niște tâlhari bețivani”, raportau sovieticii despre activitatea partizanilor 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:36

(video) Andrei Năstase atacă ONG-urile de media: „Este unul la noi care se dă mare guru în societate...”

Șeful Platformei DA, Andrei Năstase, a atacat ONG-urile de media în cadrul unei emisiuni online, pentru faptul că a fost inclus în panoul „Inamicii Presei” ce a fost instalat în fața Parlamentului Republicii Moldova pe data de 3 mai 2019. Năstase a ajuns să fie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:35

Politolog, despre eventuale proteste organizate de Blocul ACUM: Sunt greu realizabile

Politologul Dionis Cenușă susține că, liderii Blocului ACUM au sugerat recent că vor să organizeze proteste în masă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:06

Partidul ȘOR a început lucrările pentru iluminarea stradală în al șaptelea sat din circumscripțiile sale

Partidul ȘOR a început lucrările pentru iluminarea stradală în al șaptelea sat din circumscripțiile sale

Partidul Politic „ȘOR” este singura formațiune politică parlamentară care a început realizarea programului său electoral chiar în condițiile în care Parlamentul nu și-a început activitatea din cauza unor interese politice înguste ale altor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:05

Dodon, despre ACUM: eu vreau să condamn egoismul politic și ambițiile exagerate ale unor deputați, apucați-vă de lucru sau mergeți la anticipate

Președintele Igor Dodon a dat un ultimatum deputaților. Șeful statului a oferit două săptămâni pentru depășirea actualei crize politice. În caz contrar, va dizolva Parlamentul ales pe 24 februarie. Declarațiile au fost făcute la un briefing de presă. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:04

VIDEO | Deputaţii PAS-DA au fost ieri în sala de şedințe a Parlamentului pentru a-şi face SELFIE

Aşa-zisa şedinţă specială a Parlamentului, convocată ieri de deputaţii blocului ACUM, a fost doar un bun prilej pentru ca unii dintre aceştia să-şi facă selfie în Parlament.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:03

Zelenskii l-a numit pe avocatul personal al oligarhului Kolomoiskii în calitate de șef al administrației prezidențiale

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenskii l-a numit în calitate de șef al administrației aparatului prezidențial pe consilierul său în problemele juridice, care este și avocatul personal al oligarhului Igor Kolomoiskii, Andrei Bogdan. Ordinul a fost publicat pe site-ul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 14:34

OPINIA EXPERTULUI // Rusia PIERDE timpul și Transnistria

Rusia pierde timpul în situaţia cu Transnistria şi toate acestea se pot sfârşi foarte trist, consideră analistul politic Alexandr Angheli.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 10:05

Jurnalist: Faptul că blocul ACUM încă până la alegeri a semnat că nu va negocia cu nimeni, iar negocierea este principalul instrument al activității politice, înseamnă că este vorba de lipsă de rațiune

Atunci când o formațiune politică face greșeli și insistă pe acestea până în pânzele albe, acestea sunt simptome îngrijorătoare și înseamnă o boală politică incurabilă care duce, inevitabil, la o moarte politică. Despre aceasta spune jurnalistul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 09:55

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 MAI 2019. SOARELE A INTRAT ÎN ZODIA GEMENI

Horoscopul zilei de 22 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2019 spune...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 21:59

Ironic: după demiterea de către oligarhul Usmanov a redacției politice de la Kommersant, articolele politice sunt scrise de ”luptătorul cu oligarhii” din Moldova, Soloviov

După concedierea redacției politice a ziarului Kommersant, deținute de oligarhul rus Alișer Usmanov, articolele politice sunt scrise de Vladimir Soloviov. Ultimul dintre acestea vizează învestirea oficială a noului președinte al Ucrainei Vladimir Zelenski și a provocat reacții...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:13

Un deputat socialist prezintă câteva argumente, care arată că Maia Sandu și Andrei Năstase nu au habar de legislația Republicii Moldova

Așa-zisa ședință specială a Parlamentului, convocată astăzi de deputații blocului politic ACUM este un spectacol de prost gust, montat de Andrei Năstase și Maia Sandu. Este reacția deputatului PSRM Grigore Novac, publicată pe Facebook.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:12

Sandu, răspuns la solicitarea de verificare a veniturilor lui Năstase: dacă nu poate justifica legalitatea lor, să răspundă conform legii

Orice funcționar trebuie să fie verificat pentru confirmarea legalității veniturilor și provenienței proprietăților. Iar dacă nu va putea să justifice legalitatea lor – să dea socoteală în fața legii. Astfel a comentat liderul PAS, Maia Sandu, demersul democratului Sergiu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:08

FAGURA - prima platformă inovatoare de investiții a fost lansată în cadrul primei conferințe FinTech din Moldova

FAGURA - prima platformă inovatoare de investiții a fost lansată în cadrul primei conferințe FinTech din Moldova

 În cadrul primei conferințe de FinTech din Moldova, care a avut loc pe 17 mai 2019 la Chișinău, a fost lansată oficial opțiunea de investiții pe Fagura.com, o platformă inovatoare care permite oamenilor să se împrumute sau să investească bani fără ajutorul băncilor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 16:10

Blogger: Avem dreptul să cunoaștem de unde Năstase este milionar, are case în Moldova și Germania, mașini scumpe și bani pentru călătoriile la Frankfurt

Bloggerul Corneliu Gandrabur speră că autoritățile germane, dar și Fiscul din Moldova vor furniza informații privind veniturile reale ale liderului PPDA Andrei Năstase, dar și impozitele plătite de acesta și colegii săi din blocul politic ACUM. O interpelare în acest sens a fost...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 15:20

Cum arată Arena Chișinău și la ce etapă sunt lucrările de construcție (VIDEO)

Lucrările de renovare a Arenei Chișinău sunt în toi. Astăzi, fostul președinte al Parlamentului și vicepreședintele PDM, Andrian Candu a mers la fața locului pentru a vedea la ce stare sunt lucrările.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 14:25

MILIARDE DE RUBLE, depistate în casa unui colonel FSB din Rusia. Banii erau ţinuţi în genţi şi cutii (VIDEO)

MILIARDE DE RUBLE, depistate în casa unui colonel FSB din Rusia. Banii erau ţinuţi în genţi şi cutii (VIDEO)

Aproape 12 miliarde de ruble, echivalentul a 186 milioane de dolari SUA, au fost găsite în casele angajaţilor Serviciului Federal de Securitate (FSB) din Rusia, care au fost reţinuţi pentru corupţie. Este vorba despre Kiril Cerkalin, care activa în cadrul departamentului pentru...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)