Astăzi 19 August 2019, Luni - Ultima actualizare la ora 12:06
Abonamente

Horoscop 17 Aprilie 2019, ora 05:12

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 17 APRILIE 2019. MERCUR INTRĂ ÎN ZODIA BERBEC

Marime Font

Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Berbec vor avea parte de tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, a negocierilor și a tranzacțiilor, întocmai prin semnul lor. Tranzitul lui Mercur prin zodia Berbec va dura până pe data de 6 mai și va influența toate zodiile.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de tranzitul lui Mercur întocmai prin semnul lor, pe casa personalității. Nativii vor da dovadă de o comunicare excepțională în această perioadă, vor fi foarte convingători în negocieri, își vor susține cu tărie argumentele și vor reuși să se facă înțeleși mai bine de cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia unui dialog lămuritor cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de dialoguri interioare profunde, de frământări care să le ridice și mai multe semne de întrebare. Nativii vor fi neliniștiți la nivel mental și sentimental și nu este exclus să dezvolte unele confuzii pe care cu greu le vor ține în frâu. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce o înclinație aparte către sectorul sănătății, unde nativii vor dori să vindece niște simptome mai vechi cu care s-au tot confruntat în ultima perioadă.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de tranzitul lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, în sectorul prietenilor, iar nativii vor da dovadă de o comunicare foarte bună cu persoanele din anturaj, însă ușor agresivă. Sunt sfătuiți să fie atenți la dialog, deoarece există riscul de a da naștere unor conflicte. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate favoriza dorința de a se impune în fața persoanei iubite.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac au tendința de a deveni autoritari și de a intra în fel și fel de dialoguri tensionate la locul de muncă. Nativii vor da dovadă de idei inovatoare și înțelepte, însă va fi foarte important pentru ei să știe cum să le aplice, cum să le pună în practică. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a se remarca prin comunicare în relația cu colegii și superiorii, dar le cere diplomație.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu vor fi favorizați de Mercur în toate procesele de învățare, care presupun folosirea intelectului. Nativii care urmează studii și cursuri în această perioadă vor da dovadă de o mult mai bună înțelegere, concentrare și memorare. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a primi vești din străinătate sau de a pleca într-o călătorie dincolo de granițele țării.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de tranzitul planetei Mercur într-un sector financiar, mai exact al banilor deținuți împreună cu partenerii. Nativii vor avea parte de discuții legate de bani, avere, bunuri materiale și de patrimoniu. Vor fi favorizate negocierile legate de partaje, dar și recuperarea unor datorii sau obiecte de valoare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că pot intra în conflicte cu persoana iubită ca urmare a cheltuielilor mari și nejustificate.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanțăvor avea parte de tranzitul lui Mercur în sectorul parteneriatelor și al mariajului. Nativii vor avea ocazia să poarte lungi și dese discuții, uneori tensionate, alteori lămuritoare cu persoana iubită sau partenerii de afaceri. Va fi o perioadă benefică comunicării, atâta timp cât vor fi diplomați în dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță susține și favorizează negocierea unui contract, unui parteneriat de afaceri.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor fi determinați de tranzitul lui Mercur să ia atitudine la locul de muncă. Nativii vor discuta problemele care-i deranjează, se vor impune prin renegocierea unor clauze contractuale, însă sunt sfătuiți să dea dovadă de tact în toate acțiunile profesionale întreprinse. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion să se preocupe mai mult de sănătate și chiar să-și programeze la un control de rutină.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor avea ocazia în toată această perioadă de a se exprima mult mai bine din punct de vedere artistic, fiind deosebit de favorizați nativii care lucrează în această zonă. Pe de altă parte, va fi o etapă favorabilă pentru a-și îmbunătăți relația cu copiii sau cel puțin pentru a încerca să lămurească anumite aspecte. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot intra în conflicte cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte în toată această perioadă de conflicte cu membrii familiei, divergențe de opinie și principii, dialoguri în contradictoriu și nu este exclus ca aceste tensiuni să fie legate de locuința. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce încheierea unei relații cu o rudă, mai ales dacă la mijloc este vorba de bani, avere, bunuri de patrimoniu.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de o perioada în care comunicarea le va fi aliat si vor reusi să rezolve, uneori mai tensionat, alteori mai calm, tot ceea ce și-au propus în acest sens. Nativii care învață pentru un examen sau învață o limbă străină vor si susținuți. De asemenea, o serie de informații pot veni acum spre ei și sunt sfătuiți să fie atenți la tot ceea ce aud. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia de a pleca într-o scurtă călătorie pentru a rezolva niște chestiuni administrative sau într-o deplasare legată de locul de muncă, într-o delegație.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești au ocazia în această perioadă să poarte o serie de discuții pe teme finaniare. Nativii pot să-și renegocieze salariul, să reglementeze niște condiții contractuale legate de o remunerație, de o plătă, încasare, primă, bonus, comision. Sunt favorizate negocierile și investițiile, însă atenție la riscurile asumate. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot deveni prea cheltuitori. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 August 2019, ora: 12:06

alegeri 2019 Astăzi începe campania electorală pentru alegerile locale și pentru Parlament / Partidele sunt „în vacanță” și nu știm niciun candidat

Astăzi începe campania electorală pentru alegerile locale și pentru Parlament / Partidele sunt „în vacanță” și nu știm niciun candidat

Campania electorală pentru alegerile locale din R. Moldova, din 20 octombrie, va începe la 19 august.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 08:28

În perioada 19.08.2019 – 24.08.2019 va fi suspendat traficul rutier pe str. Mitropolit Petru Movilă, în perimetrul str. 31 August 1989 și str. A. Corobceanu. Măsura este luată în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din zona...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 19 August 2019, ora: 08:21

Horoscopul zilei de 19 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19 august...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 19 August 2019, ora: 04:55

George Enescu (n. 19 august 1881, Liveni-Vârnav, județul Botoșani, România - d. 4 mai 1955, Paris, Franța) a fost compozitor, violonist, pedagog, pianist și dirijor. Este considerat cel mai important muzician român. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 00:49

FOTO DE LA LOCUL EVENIMENTULUI - Un om de afaceri din anturajul lui Vlad Plahotniuc, s-ar fi împușcat. Ce a scris pe bilețelul de adio

FOTO DE LA LOCUL EVENIMENTULUI - Un om de afaceri din anturajul lui Vlad Plahotniuc, s-ar fi împușcat. Ce a scris pe bilețelul de adio

Iurie Luncașu, omul de afaceri care deține "Casă Albă" din parcul "Valea Morilor", a fost găsit fără suflare în această noapte.  

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 00:01

3 judecători la Curtea Constituțională din 6 vin de la socialiști. Asta da - revoluție, asta da - depolitizare

3 judecători la Curtea Constituțională din 6 vin de la socialiști. Asta da - revoluție, asta da - depolitizare

„Probabil, sunt considerat cel mai dur critic al actualei guvernări. Dar prognozele mele se adevaresc pe zi ce mandatul guvernării avansează. Mai relevantă decât orice este afirmația că “în Moldova nu are loc revoluție, ci redistribuire a...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 19 August 2019, ora: 00:00

istorie (DOCUMENT) Traducere din Cambridge Journal of Economics: FOAMETEA SOVIETICĂ din 1947

(DOCUMENT) Traducere din Cambridge Journal of Economics: FOAMETEA SOVIETICĂ din 1947

O deosebită atenție în ultimii 20 de ani a fost acordată aspectelor economice ale foametei.  

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 23:54

Marea Britanie riscă să intre într-o criză de combustibil, alimente și medicamente în cazul unui Brexit fără acord

Marea Britanie riscă să intre într-o criză de combustibil, alimente și medicamente în cazul unui Brexit fără acord

Marea Britanie se va confrunta cu penurii de combustibil, alimente şi medicamente dacă părăseşte Uniunea Europeană fără un acord de tranziţie, riscând blocarea porturilor şi o frontieră dură în Irlanda, se menţionează în documente oficiale publicate de Sunday...

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 18 August 2019, ora: 12:06

Mitropolitul Varlaam al Moldovei, cu numele de mirean Vasile Moţoc a decedat la 18 august 1657 la mânăstirea Secu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 11:18

TAP, unul dintre puținele gazoducte non-rusești din Europa, aproape de finalizare

TAP, unul dintre puținele gazoducte non-rusești din Europa, aproape de finalizare

 Conducta TAP, prin care gazele naturale din Marea Caspică (Azerbaidjan) vor ajunge în Europa, este finalizată în proporţie de 88,8%, potrivit News.ro. În anul 2020, când este programată să aibă loc prima livrare de gaze spre Europa, TAP va fi primul gazoduct non-rusesc care va...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 09:55

Jean-Claude Jucker, operat de urgenţă, după ce și-a întrerupt vacanţa în Austria

Jean-Claude Jucker, operat de urgenţă, după ce și-a întrerupt vacanţa în Austria

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker și-a întrerupt vacanța în Austria pentru a fi operat de urgență. El va fi supus unei intervenții chirurgicare pentru îndepărtarea vezicii biliare.

( ) Citeşte tot articolul

Film 18 August 2019, ora: 09:43

George R.R. Martin: Finalul serialului „Game of Thrones” nu va influenţa viitoarele romane

George R.R. Martin: Finalul serialului „Game of Thrones” nu va influenţa viitoarele romane

Scriitorul George R.R. Martin, a cărui serie de romane „A Song of Ice and Fire” a stat la baza serialului „Game of Thrones”, a declarat într-un interviu acordat The Observer că finalul producţiei HBO nu va influenţa viitoarele sale două romane.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 09:36

Mort din cauza unui sandviș: Un client nemulțumit a împușcat mortal un ospătar, într-o suburbie a Parisului

Mort din cauza unui sandviș: Un client nemulțumit a împușcat mortal un ospătar, într-o suburbie a Parisului

Un ospătar de la un local din apropierea Parisului a fost împușcat mortal de un client nemluțumit de ”serviciie” sale. Clientul a devenit furios pe motiv că sandvișul comandat nu a fost pregătit suficient de repede, relatează BBC News. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 09:34

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 AUGUST 2019. CAPRICORNII TREBUIE SĂ-ȘI ASCULTE INTUIȚIA

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 AUGUST 2019. CAPRICORNII TREBUIE SĂ-ȘI ASCULTE INTUIȚIA

Horoscopul zilei de 18 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 18 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 18 august...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 09:31

Un bărbat internat la spitalul Buzău a ucis patru pacienți și i-a rănit grav pe alții, atacându-i cu un stativ de perfuzii

Un bărbat internat la spitalul Buzău a ucis patru pacienți și i-a rănit grav pe alții, atacându-i cu un stativ de perfuzii

Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca, judeţul Buzău, a omorât, în noaptea de sâmbătă spre duminică, patru pacienţi şi a rănit alţi nouă cu un stativ de perfuzie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 08:51

63 de oameni au murit și alți 180 au fost răniți în urma unei explozii la o nuntă din Kabul

63 de oameni au murit și alți 180 au fost răniți în urma unei explozii la o nuntă din Kabul

O bombă a explodat sâmbătă seară la o nuntă din capitala afgană Kabul provocând moartea a cel puțin 63 de persoane și rănind alte 180, scrie BBC News. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 07:18

Societatea civilă: s-a ratat o ocazie pentru consolidarea integrității, autorității și independenței Curții Constituționale a Republicii Moldova

Societatea civilă: s-a ratat o ocazie pentru consolidarea integrității, autorității și independenței Curții Constituționale a Republicii Moldova

13 ONG-uri din întreaga țară au solicitat Parlamentului să modifice Legea cu privire la Curtea Constituțională. Aceasta în contextul numirii celor doi judecători la Curtea Constituțională: Domnica Manole şi Vladimir Ţurcan.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 06:42

Sondaj IDIS Viitorul: Andrei Năstase îl întrece pe Ilan Shor la capitolul încredere

Sondaj IDIS Viitorul: Andrei Năstase îl întrece pe Ilan Shor la capitolul încredere

 Igor Dodon este personalitatea politică care se bucură de cea mai mare încredere în rândul cetățenilor Republicii Moldova, fiind urmată de premierul Maia Sandu. 59% dintre moldovenii care au participat nu au încredere in nimeni.

( ) Citeşte tot articolul

Sport 18 August 2019, ora: 04:45

Dezastru total pentru Simona Halep după înfrângerea de la Cincinnati. Românca, pusă în faţa unei situaţii disperate

Dezastru total pentru Simona Halep după înfrângerea de la Cincinnati. Românca, pusă în faţa unei situaţii disperate

Înfrângerea suferită de Simona Halep în faţa americancei Madison Keys a cântărit mult mai mult decât a părut la prima vedere.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 August 2019, ora: 16:40

Boris Johnson se întâlneşte cu Emmanuel Macron şi Angela Merkel pentru a discuta despre Brexit înainte de summitul G7

Boris Johnson se întâlneşte cu Emmanuel Macron şi Angela Merkel pentru a discuta despre Brexit înainte de summitul G7

 Premierul britanic Boris Johnson urmează să efectueze săptămâna viitoare vizite la Paris şi Berlin şi să fie primit de Emmanuel Macron şi Angela Merkel pentru a discuta despre Brexit, înaintea summitului G7, potrivit unor surse diplomatice, relatează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 August 2019, ora: 16:22

Dilema Veche „Asistăm la un reviriment al ideilor totalitare și comuniste“

„Asistăm la un reviriment al ideilor totalitare și comuniste“

 Unul dintre inițiatorii legii privind interzicerea organizațiilor, simbolurilor și faptelor cu caracter comunist e Cristian Ghinea. L-am întrebat cum își explică faptul că fascismul e unanim condamnat, în schimb, în ceea ce privește comunismul, persistă...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 August 2019, ora: 16:20

Conducta TAP, prin care gazele naturale din Marea Caspică vor ajunge în Europa, este finalizată în proporţie de 88,8%

Conducta TAP, prin care gazele naturale din Marea Caspică vor ajunge în Europa, este finalizată în proporţie de 88,8%

 Proiectul Trans Adriatic Pipeline (TAP) era finalizat în proporţie de 88,8%, la sfârşitul lunii iulie, arată datele actualizate publicate pe site-ul consorţiului TAP AG.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 August 2019, ora: 11:28

Explozia de la Arhanghelsk. Doctorii ruși spun că nu au fost avertizați că pacienții au fost victimele unui accident nuclear - unui medic i s-a identificat un izotop radioactiv în țesutul muscular

Explozia de la Arhanghelsk. Doctorii ruși spun că nu au fost avertizați că pacienții au fost victimele unui accident nuclear - unui medic i s-a identificat un izotop radioactiv în țesutul muscular

Cinci angajați ai spitalului în care au fost tratate victimele accidentului nuclear de la Arhanghelsk au spus pentru Moscow Times că medicii care au lucrat direct cu pacienții au fost puși de agenți ai Serviciul Federal de Securitate să semneze acorduri de confidențialitate. Cei trei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 August 2019, ora: 11:26

Cazul Caracal. Din oasele găsite în pădure, bănuite a fi ale Luizei Melencu, nu s-a putut evidenția un profil ADN, anunță DIICOT

Cazul Caracal. Din oasele găsite în pădure, bănuite a fi ale Luizei Melencu, nu s-a putut evidenția un profil ADN, anunță DIICOT

Specialiștii INML nu au putut identifica niciun profil ADN de pe oasele găsite în pădure, în cazul Caracal, deoarece erau într-o stare de calcinare excesivă, arată DIICOT. Procurorii au retrimis INML dispoziție de refacere a analizei. 

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)