Astăzi 6 Iulie 2020, Luni - Ultima actualizare la 5 Iulie 2020
Abonamente

Horoscop 17 Februarie 2020, ora 06:24

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 17 FEBRUARIE 2020. MERCUR RETROGRADEAZĂ ÎN ZODIA PEȘTI

Marime Font

Horoscopul zilei de 17 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 februarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Pești vor avea parte de retrogradarea lui Mercur întocmai în semnul lor, cu impact asupra personalității și a modului în care interacționează cu cei din jur.

Mercur își începe astăzi mersul aparent retrograd prin zodia Pești, revenind la mișcarea directă abia pe data de 10 martie 2020, după ce o perioadă va parcurge, în același mers retrograd, zodia Vărsător, mai exact între 4 și 10 martie. De altfel, revenirea sa în mers direct se va petrece în zodia Vărsător, urmând ca ulterior, să se reîntoarcă în zodia Pești.

Mercur este planeta comunicării, a rațiunii și intelectului, a negocierilor și tranzacțiilor, prin urmare, atunci când se află în mișcare aparent retrogradă toate aceste calități care-i corespund vor fi mult îngreunate. În această perioadă de retrogradare a lui Mercur, comunicarea va fi problematică, indiferent că vorbim de interacțiune socială sau de mijloace de transport. Totodată, pot apărea tensiuni în relațiile cu cei din jur, cu atât mai mult cu cât Mercur nu se simte deloc bine în tranzitul său prin zodia Pești și tinde să fie conflictual. De asemenea, raționamentul va fi ambiguu, gândirea confuză și este de preferat să nu luăm decizii majore și radicale. Pot apărea probleme cu aparatura electronică și electrocasnică, dar și greșeli în acte, documente, motiv pentru care este recomandat să nu semnăm contracte până pe data de 10 martie 2020.

Loading...


Mercur retrograd în Pești ne îndeamnă la discuții cu sinele, la analiza trăirilor noastre interioare și toată această introspecție și reevaluare trebuie privită în mod pozitiv pentru că ne ajută ca, ulterior, în mersul său direct, să fim mai conștienți de situația în care ne aflăm și să luăm cele mai bune decizii. Atenție la mesajele pe care le transmitem pentru că pot depăși limita confuziei, pot fi de-a dreptul contradictorii, iar tendința de iluzionare în urma unui dialog poate fi mare. Ar fi bine să nu credem chiar tot ce ni se spune și să verificăm informația primită din mai multe surse.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020
Cei născuți în zodia Berbec vor intra într-o perioadă de introspecție și meditație profundă și se vor confrunta cu propriile lor frici și temeri, cu propriile lor angoase. Nativii vor reevalua trecutul până la cele mai mici detalii și sunt sfătuiți să nu ia decizii radicale și majore acum pentru că Mercur retrogradează întocmai pe casa subconștientului, deci confuzia va fi foarte mare pentru aceștia. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să-și reevalueze starea de sănătate, aspect care se întinde pe tot acest tranzit, în special dacă se știu cu afecțiuni cronice, deoarece acestea pot recidiva acum.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020
Cei născuți în zodia Taur vor începe un amplu proces de revizuire a relațiilor de prietenie pe care le au. Nativii pot avea parte de conflicte în anturaj, însă acestea vor fi de natură să-i trezească la realitate și să-i facă să-și reanalizeze poziția în raport cu grupul din care fac parte. O serie de planuri și proiecte de viitor pot intra într-o amplă și profundă etapă de reevaluare, însă sunt sfătuiți să nu ia decizii acum sau să semneze acte. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să-și redefinească niște obiective legate de bani sau de locul de muncă.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020
Mercur, întocmai guvernatorul lor, va retrograda în sectorul carierei, iar cei născuți în zodia Gemeni vor intra într-un amplu proces de reevaluare a situației profesionale. Nativii își vor revizui niște țeluri și obiective profesionale, modul în care și-au clădit traseul ascensiunii profesioanale, dar vor revizui și imaginea pe care o afișează la locul de muncă sau în afaceri. Vor fi foarte interesați de modul în care sunt văzuți de ceilalți și vor aduce îmbunătățiri. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot avea parte de tensiuni cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020
Cei născuți în zodia Rac vor trece printr-un amplu și profund proces de reevaluare a unor concepții, filozofii de viață și mentalități. Mulți nativi vor reevalua relațiile pe care le au cu străinătatea, fie că este vorba de o persoană sau o instituție. De asemenea, s-ar putea ca pe parcursul acestui mers retrograd al lui Mercur, unii Raci să nu fie mulțumiți de nivelul de evoluție profesională, de cursurile și atestatele obținute și să-și dorească mai mult pentru a putea progresa. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să evite călătoriile, aspect care se întinde pe toată această perioadă de retrogradare, mai ales dacă se petrec în străinătate.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Leu, Mercur va retrograda în sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu alții, iar acest aspect îi va forța pe mulți nativi să-și reevalueze investițiile, banii pe care-i dețin împreună cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri. De asemenea, Leii pot revizui niște aspecte care țin de o moștenire, de un partaj, de un credit și sunt sfătuiți să evite pe cât putință împrumuturile în această perioadă. Pe de altă parte, Leii vor reevalua modul în care se raportează la sex și sexualitate și vor reevalua viața intimă, o relație sexuală pe care o au. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să se asigure că sunt la zi cu plățile facturilor, datoriilor, taxelor și impozitelor.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară au parte, fără îndoială, de mult tumult relațional, având în vedere că și Marte a intrat în zodia Capricorn ieri și le-a activat întocmai sectorul iubirii. Mercur, planeta care-i guvernează, va retrograda în sectorul relațiilor, al parteneriatelor și al căsătoriei, iar pentru acești nativi va începe o etapă serioasă de reevaluare a situației amoroase, a modului în care se raportează la cei din jur, o etapă de reevaluare a relațiilor, fie că sunt de dragoste, fie că sunt profesionale și de afaceri. Sub nicio formă nativii nu trebuie să semneze contracte acum, nu trebuie să semneze acte și nu trebuie să intenteze divorț, pentru că există riscul ca ulterior să regrete deciziile luate. Este, în schimb, oportun și de bun augur să reanalizeze în detaliu relațiile în care se află și să vadă dacă-i reprezintă cu adevărat. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce tensiuni în cuplu sau cu un colaborator, asociat.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020
Cei născuți în zodia Balanță vor începe, odată cu retrogradarea lui Mercur, o perioadă de reevaluare a situației de la locul de muncă. Nativii își vor revizui modul în care se raportează la activitatea zilnică, profesională și personală, își vor revizui sarcinile primite, programul și tot ce ține de felul în care-și desfășoară treaba, inclusiv relațiile cu colegii și superiorii, capitol la care pot apărea tensiuni. Cei care-și caută un job se pot angaja în această perioadă cu amendamentul că actele ar trebui semnate cu multă responsabilitate sau amânate până după 10 martie. Nu este o perioadă favorabilă pentru a-și da demisia, indiferent cât de mari sunt nemulțumirile. Pe de altă parte, o serie de Balanțe își vor reanaliza starea de sănătate, însă dacă vor merge la medic ar trebui să refacă ulterior analizele pentru că pot apărea erori legate de aparatură sau chiar interpretarea diagnosticului. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să-și restabilească o schemă a stilului de viață pe care-l au astfel încât să aducă îmbunătățiri sănătății.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020
Cei născuți în zodia Scorpion vor începe un amplu și profund proces de reevaluare a sentimentelor, a relației cu persoana iubită, a relației cu copiii sau a modului în care se raportează la statutul de părinți. Nativii vor revizui inclusiv felul în care se raportează la iubire, felul în care se raportează la o relație extraconjugală, la o aventură, dar și la distracții și hobby-uri. Poate acolo unde este vorba de un consum prea mare de energie se vor aduce îmbunătățiri. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi susține ca în această perioadă să-și redescopere un talent nativ, o pasiune și să o aprofundeze.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020
Cei născuți în zodia Săgetător vor intra într-un amplu și serios proces de reevaluare a relației cu membrii familiei, a modului la care se raportează la cei dragi și nu este exclus ca în această zonă să apară și conflicte care să implice revizuiri de statut. Posibil ca mulți nativi să-și dorească să locuiască separat de părinți, să-și schimbe domiciliul, însă nu trebuie să ia decizia și să facă pasul acum pentru că ulterior pot regreta. Totodată, acesta fiind și sectorul locuinței propriu-zise, al bunurilor de patromoniu, mulți nativii pot simți nevoia să-și renoveze casa, să o redecoreze, să o reamenajeze. Cei care doresc să vândă/cumpere o casă sunt sfătuiți să amâne semnarea actelor până luna viitoare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce gânduri, reanalize ale unei situații din copilărie, legate de propriile lor rădăcini și de evoluția lor până în prezent.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020
Mercur va retrograda întocmai în sectorul comunicării, iar cei născuți în zodia Capricorn vor fi destul de mult impactați în dialogul cu cei din jur, în modul în care transmit și recepționează mesajele. De asemenea, vor fi impactați în sectorul actelor, documentelor și deplasărilor pe distanțe scurte. Nativii ar trebui să evite semnarea contractelor acum sau să fie extrem de atenți la cifre, date, la termeni și condiții, pentru că pot exista nereguli, clauze ascunse. De asemenea, călătoriile și deplasările trebuie evitate sau realizate cu mare atenție. Pot apărea defecțiuni ale mijloacelor de transport sau neplăceri la drum. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pe toată această perioadă de retrogradare vor fi la limita conflictului, în special cu frații, verii, vecinii, cunoscuții ocazional, vor comunica deficitar și-și pot afecta relațiile cu cei din jur.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020
Cei născuți în zodia Vărsător vor fi impactați de retrogradarea lui Mercur în sectorul financiar al banilor obținuți din muncă proprie. Nativii vor începe o reevaluare a modului în care-și administrează finanțele, o reevaluare a cheltuielilor, dar și a modului în care se raportează la bani. Mulți Vărsători pot renegocia cu succes salariul în această perioadă. Sunt sfătuiți să evite tranzacțiile, speculațiile financiare și investițiile majore. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să-și reevalueze întocmai valoarea pe care și-o dau ei înșiși și să nu mai accepte jumătăți de măsură sau remunerații necorespunzătoare cu munca depusă.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020
Cei născuți în zodia Pești au parte de retrogradarea lui Mercur întocmai în semnul lor, cu impact asupra personalității lor, dar mai ales asupra modului în care comunică cu cei din jur. Nativii pot trece printr-un proces de reevaluare a unor mentalități, principii de viață, își pot revizui caracterul și modul în care se raportează la ceilalți. Discuțiile cu ei înșiși ar trebui să fie la ordinea zilei, însă fără a și lua decizii radicale. Relația cu persoana iubită poate fi pusă sub semnul întrebării. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi avertizează că pe întreaga perioadă de retrogradare a lui Mercur confuzia va fi mare și cu greu își vor pune ordine în gânduri. Dacă sunt visători din fire, acum s-ar putea să ducă fantezia la extrem și să se autoiluzioneze.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 5 Iulie 2020, ora: 14:06

Cazul Gațcan și abuzurile nemaiîntâlnite ale guvernării, în atenția presei de la Bruxelles

Cazul Gațcan și abuzurile nemaiîntâlnite ale guvernării, în atenția presei de la Bruxelles

Cazul deputatul Ștefan Gațcan, sechestrat și impus de către deputații guvernării să renunțe la mandat, a făcut înconjurul lumii. Publicația „The Bruselles Times”, publică un amplu articol la acest subiect, în care accentuează cum în Republica Moldova sunt...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 2 Iulie 2020, ora: 14:48

Guvernarea recidivează și mai tare, dând de înțeles că și alți deputați ar putea repeta soarta lui Gațcan

Guvernarea recidivează și mai tare, dând de înțeles că și alți deputați ar putea repeta soarta lui Gațcan

 Cazul deputatului Ștefan Gațcan, sechestrat, amenințat și forțat să depună mandatul de deputat creează deja precedente periculoase. Secretarul general al Partidului Democrat, deputatul Alexandru Jizdan, fost ministru de Interne le-a cerut joi, în plenul Parlamentului și altor...

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 2 Iulie 2020, ora: 14:13

O clădire de trei etaje s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială din New York

O clădire de trei etaje s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială din New York

 O clădire de trei etaje s-a prăbuşit miercuri pe neaşteptate într-o zonă rezidenţială din cartierul Brooklyn (New York) din SUA, provocând un zgomot asurzitor şi un munte de moloz, fără ca autorităţile să fi raportat deocamdată victime, relatează EFE.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 2 Iulie 2020, ora: 14:09

Cum stai cu BANII în luna iulie, în funcție de zodie

Cum stai cu BANII în luna iulie, în funcție de zodie

 Se știe că Jupiter este stăpânul norocului, în vreme ce Pluto este paznicul bogățiilor subpământene, asociat cu bunăstarea financiară. Scăpați din izolare, oamenii vor avea tendința să cheltuiască mai mult și să se bucure de vacanțe scumpe, iar astrele...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 2 Iulie 2020, ora: 14:09

exclusiv SCRISORI DIN BASARABIA /// Năvălirea bandelor semi-sălbatice de cazaci

SCRISORI DIN BASARABIA /// Năvălirea bandelor semi-sălbatice de cazaci

Încă sub ministeriul lui Miliutin s-au luat nişte dispoziţiuni privitoare la poporaţiunile semi-civile, semi-militare ale imperiului, adică la aşa-numiţii cazaci. 

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 2 Iulie 2020, ora: 14:07

Top 5 cele mai bune fructe de consumat pe timpul verii

Top 5 cele mai bune fructe de consumat pe timpul verii

 Căldurile ridicate specifice verii sunt o adevărată provocare pentru organismul nostru. Este foarte important să ne hidratăm corespunzător și să consumăm cât mai multe legume și mai ales fructe.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 2 Iulie 2020, ora: 14:01

INTERVIU Iurie Reniță: rusofilul Dodon se pregătește să impună scenariile hibride ale Rusiei! ȘANTAJUL, dosarele și gașca trădătorului Filip. O să fugă Dodon la Moscova, ca Ianukovici? Culisele crizei politice de la Chișinău

INTERVIU Iurie Reniță: rusofilul Dodon se pregătește să impună scenariile hibride ale Rusiei! ȘANTAJUL, dosarele și gașca trădătorului Filip. O să fugă Dodon la Moscova, ca Ianukovici? Culisele crizei politice de la Chișinău

Într-un amplu interviu acordat în exclusivitate pentru Podul.ro, deputatul Iurie Reniță (fost ambasador al Basarabiei la București) avertizează că rusofilul, socialistul și românofobul Igor Dodon se pregătește să pună în aplicare o serie de scenarii hibride...

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 2 Iulie 2020, ora: 12:34

VIDEO: Cum ne putem apăra de mușcătura de căpușă

VIDEO: Cum ne putem apăra de mușcătura de căpușă

Remediu pentru infecția provocată de mușcătura de căpușă. Încă din luna mai, vaccinul împotriva encefalitei de căpușă a fost adus la noi în țară. Vorbim de o boală infecțioasă care poate fi transmisă la oameni imediat, după o singură înțepătură. Boala...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 2 Iulie 2020, ora: 12:30

Democrații îl acuză pe Dodon de acutizarea crizei politice

Democrații îl acuză pe Dodon de acutizarea crizei politice

Democrații, partenerii de coaliție ai socialiștilor, îl acuză pe președintele Igor Dodon, liderul informal al PSRM că s-ar face vinovat de criza politică care s-a acutizat în ultimele zile. Întrebată la emisiunea „Politica” de la TV8 cine trebuie să...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 2 Iulie 2020, ora: 11:58 de George Mărzencu

Portretele eroinelor care și-au pus viața în pericol în lupta cu torționarii sovietici

Portretele eroinelor care și-au pus viața în pericol în lupta cu torționarii sovietici Din editia print / Foto: Nadejda Isofie

Femeile din Rezistența armată antisovietică

( ) Citeşte tot articolul

Politică 2 Iulie 2020, ora: 11:03

Echipa PACE a lui Gheorghe Cavcaliuc se extinde. Campioni mondiali, avocați, profesori, oameni de afaceri și funcționari de stat au ADERAT la noul proiect politic

Echipa PACE a lui Gheorghe Cavcaliuc se extinde. Campioni mondiali, avocați, profesori, oameni de afaceri și funcționari de stat au ADERAT la noul proiect politic

Inițiativa de creare a Partidului Aducem Europa Acasă (PACE), condus de Gheorghe Cavcaliuc, care a fost lansată la mijlocul lunii iunie 2020, se bucură de tot mai mare succes în rândul cetățenilor R. Moldova. Zi de zi, numărul membrilor crește cu oameni de calitate,...

( ) Citeşte tot articolul

CSI / Rusia 2 Iulie 2020, ora: 10:53

Rusia: Vladimir Putin rămâne președinte până în 2036

Rusia: Vladimir Putin rămâne președinte până în 2036

Cetăţenii ruşi au aprobat cu largă majoritate reforma constituţională supusă referendumului, permiţându-i astfel preşedintelui Vladimir Putin să candideze pentru încă două mandate şi să rămână şef al statului până în 2036, transmite Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 2 Iulie 2020, ora: 10:51

16 trucuri pentru bucătărie despre care cu siguranță nu știați

16 trucuri pentru bucătărie despre care cu siguranță nu știați

Numărul de trucuri pe care oamenii s-au gândit să le folosească în bucătărie de-a lungul anilor este uluitor. Dacă știți doar câteva secrete, nu numai că învăți să gătești ca un maestru, dar, de asemenea, împiedici produsele alimentare să se strice...

( ) Citeşte tot articolul

Externe 2 Iulie 2020, ora: 09:00

Ucraina protestează faţă de prezenţa unor eurodeputaţi francezi de extremă dreapta în Crimeea ocupată, invitaţi de Rusia ca observatori în referendumul constituţional

Ucraina protestează faţă de prezenţa unor eurodeputaţi francezi de extremă dreapta în Crimeea ocupată, invitaţi de Rusia ca observatori în referendumul constituţional

 Ministerul ucrainean de Externe cere Franţei să reacţioneze în mod oficial faţă de sosirea marţi în Crimeea anexată de Moscova a cinci eurodeputaţi francezi din cadrul Partidului Rassemblement National (RN, fostul FN, extremă dreapta), invitaţi de Rusia în...

( ) Citeşte tot articolul

UE / Nato 2 Iulie 2020, ora: 08:56

Merkel îşi începe preşedinţia UE cu un avertisment privind Brexitul

Merkel îşi începe preşedinţia UE cu un avertisment privind Brexitul

Germania îşi începe miercuri preşedinţia foarte aşteptată a Uniunii Europene (UE) printr-un avertisment al cancelarului Angela Merkel cu privire la Brexit şi la riscul real al unui ”no deal”, care ar fragiliza şi mai mult o economie europeană deja afectată de...

( ) Citeşte tot articolul

Social 2 Iulie 2020, ora: 08:47

Lipsa educaţiei ecologice

Lipsa educaţiei ecologice

Societatea modernă, prin modul în care și-a asigurat, în ultimii ani, rezervele de hrană, apă potabilă, petrol, lemn, a provocat o reală secătuire a resurselor, dar și degradarea mediului înconjurător. Terra suferă şi suferim și noi, oamenii, sau vom suferi implicit....

( ) Citeşte tot articolul

Criza 2 Iulie 2020, ora: 08:44

Moartea misterioasă a peste 350 de elefanți în doar două luni. „E un dezastru al conservării speciei”

Moartea misterioasă a peste 350 de elefanți în doar două luni. „E un dezastru al conservării speciei”

Peste 350 de elefanți au murit în ultimele două luni în Botswana, în ceea ce experții au numit „un dezastru al conservării speciilor”, relatază The Guardian.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 2 Iulie 2020, ora: 08:36

METEO, 2 iulie. Urmează zile de foc în Moldova. Cod Galben de caniculă și temperaturi ridicate

METEO, 2 iulie. Urmează zile de foc în Moldova. Cod Galben de caniculă și temperaturi ridicate

 Meteorologii au instituit un nou Cod Galben de caniculă pentru 2-6 iulie. Pe arii extinse se prevăd temperaturi maxime ale aerului cuprinse între +33 și +35 de grade Celsius.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 2 Iulie 2020, ora: 08:22

Ochi umflați. 4 cauze pentru care ai pungi sub ochi. Află ce remedii poți utiliza

Ochi umflați. 4 cauze pentru care ai pungi sub ochi. Află ce remedii poți utiliza

 Multi oameni sunt preocupati de modul in care ar putea scapa de pungile de sub ochi. Femeile, in special, cheltuie bani si timp pentru a putea ascunde aceste „imperfectiuni”, fara sa se intrebe cum de le-au capatat. Pentru ca exista intotdeauna o cauza a pungilor de sub ochi si,...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 2 Iulie 2020, ora: 08:11

Horoscopul zilei de azi, JOI 2 IULIE 2020. Gata de aventură?

Horoscopul zilei de azi, JOI 2 IULIE 2020. Gata de aventură?

Saturn s-a intors in Capricorn, oameni buni! Mai castigam putin timp. Perioada 22 martie – 1 iulie te-a pus in fata unei noi lumi, una pe care inca o construim. In aceasta perioada Saturn a intrat putin in Varsator, cat sa-ti atraga atentia. Acum, mesajul este clar. A venit acasa, in...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 1 Iulie 2020, ora: 13:08

Guvernarea critică „transfugii” dar a practicat și ea la greu „prostituția politică”

Guvernarea critică „transfugii” dar a practicat și ea la greu „prostituția politică”

Traseismul politic, despre care este în vogă să se vorbească acum, fiind prezentat ca un fenomen prezent doar în ultimii ani exclusiv în politica moldovenească este, de fapt prezent începând cu primele parlamente de după independență. În plus, nu este...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)