Astăzi 29 Martie 2020, Duminică - Ultima actualizare la ora 10:19
Abonamente

Horoscop 17 Februarie 2020, ora 06:24

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 17 FEBRUARIE 2020. MERCUR RETROGRADEAZĂ ÎN ZODIA PEȘTI

Marime Font

Horoscopul zilei de 17 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 februarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Pești vor avea parte de retrogradarea lui Mercur întocmai în semnul lor, cu impact asupra personalității și a modului în care interacționează cu cei din jur.

Mercur își începe astăzi mersul aparent retrograd prin zodia Pești, revenind la mișcarea directă abia pe data de 10 martie 2020, după ce o perioadă va parcurge, în același mers retrograd, zodia Vărsător, mai exact între 4 și 10 martie. De altfel, revenirea sa în mers direct se va petrece în zodia Vărsător, urmând ca ulterior, să se reîntoarcă în zodia Pești.

Mercur este planeta comunicării, a rațiunii și intelectului, a negocierilor și tranzacțiilor, prin urmare, atunci când se află în mișcare aparent retrogradă toate aceste calități care-i corespund vor fi mult îngreunate. În această perioadă de retrogradare a lui Mercur, comunicarea va fi problematică, indiferent că vorbim de interacțiune socială sau de mijloace de transport. Totodată, pot apărea tensiuni în relațiile cu cei din jur, cu atât mai mult cu cât Mercur nu se simte deloc bine în tranzitul său prin zodia Pești și tinde să fie conflictual. De asemenea, raționamentul va fi ambiguu, gândirea confuză și este de preferat să nu luăm decizii majore și radicale. Pot apărea probleme cu aparatura electronică și electrocasnică, dar și greșeli în acte, documente, motiv pentru care este recomandat să nu semnăm contracte până pe data de 10 martie 2020.

Loading...


Mercur retrograd în Pești ne îndeamnă la discuții cu sinele, la analiza trăirilor noastre interioare și toată această introspecție și reevaluare trebuie privită în mod pozitiv pentru că ne ajută ca, ulterior, în mersul său direct, să fim mai conștienți de situația în care ne aflăm și să luăm cele mai bune decizii. Atenție la mesajele pe care le transmitem pentru că pot depăși limita confuziei, pot fi de-a dreptul contradictorii, iar tendința de iluzionare în urma unui dialog poate fi mare. Ar fi bine să nu credem chiar tot ce ni se spune și să verificăm informația primită din mai multe surse.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020
Cei născuți în zodia Berbec vor intra într-o perioadă de introspecție și meditație profundă și se vor confrunta cu propriile lor frici și temeri, cu propriile lor angoase. Nativii vor reevalua trecutul până la cele mai mici detalii și sunt sfătuiți să nu ia decizii radicale și majore acum pentru că Mercur retrogradează întocmai pe casa subconștientului, deci confuzia va fi foarte mare pentru aceștia. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să-și reevalueze starea de sănătate, aspect care se întinde pe tot acest tranzit, în special dacă se știu cu afecțiuni cronice, deoarece acestea pot recidiva acum.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020
Cei născuți în zodia Taur vor începe un amplu proces de revizuire a relațiilor de prietenie pe care le au. Nativii pot avea parte de conflicte în anturaj, însă acestea vor fi de natură să-i trezească la realitate și să-i facă să-și reanalizeze poziția în raport cu grupul din care fac parte. O serie de planuri și proiecte de viitor pot intra într-o amplă și profundă etapă de reevaluare, însă sunt sfătuiți să nu ia decizii acum sau să semneze acte. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să-și redefinească niște obiective legate de bani sau de locul de muncă.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020
Mercur, întocmai guvernatorul lor, va retrograda în sectorul carierei, iar cei născuți în zodia Gemeni vor intra într-un amplu proces de reevaluare a situației profesionale. Nativii își vor revizui niște țeluri și obiective profesionale, modul în care și-au clădit traseul ascensiunii profesioanale, dar vor revizui și imaginea pe care o afișează la locul de muncă sau în afaceri. Vor fi foarte interesați de modul în care sunt văzuți de ceilalți și vor aduce îmbunătățiri. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot avea parte de tensiuni cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020
Cei născuți în zodia Rac vor trece printr-un amplu și profund proces de reevaluare a unor concepții, filozofii de viață și mentalități. Mulți nativi vor reevalua relațiile pe care le au cu străinătatea, fie că este vorba de o persoană sau o instituție. De asemenea, s-ar putea ca pe parcursul acestui mers retrograd al lui Mercur, unii Raci să nu fie mulțumiți de nivelul de evoluție profesională, de cursurile și atestatele obținute și să-și dorească mai mult pentru a putea progresa. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să evite călătoriile, aspect care se întinde pe toată această perioadă de retrogradare, mai ales dacă se petrec în străinătate.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Leu, Mercur va retrograda în sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu alții, iar acest aspect îi va forța pe mulți nativi să-și reevalueze investițiile, banii pe care-i dețin împreună cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri. De asemenea, Leii pot revizui niște aspecte care țin de o moștenire, de un partaj, de un credit și sunt sfătuiți să evite pe cât putință împrumuturile în această perioadă. Pe de altă parte, Leii vor reevalua modul în care se raportează la sex și sexualitate și vor reevalua viața intimă, o relație sexuală pe care o au. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să se asigure că sunt la zi cu plățile facturilor, datoriilor, taxelor și impozitelor.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară au parte, fără îndoială, de mult tumult relațional, având în vedere că și Marte a intrat în zodia Capricorn ieri și le-a activat întocmai sectorul iubirii. Mercur, planeta care-i guvernează, va retrograda în sectorul relațiilor, al parteneriatelor și al căsătoriei, iar pentru acești nativi va începe o etapă serioasă de reevaluare a situației amoroase, a modului în care se raportează la cei din jur, o etapă de reevaluare a relațiilor, fie că sunt de dragoste, fie că sunt profesionale și de afaceri. Sub nicio formă nativii nu trebuie să semneze contracte acum, nu trebuie să semneze acte și nu trebuie să intenteze divorț, pentru că există riscul ca ulterior să regrete deciziile luate. Este, în schimb, oportun și de bun augur să reanalizeze în detaliu relațiile în care se află și să vadă dacă-i reprezintă cu adevărat. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce tensiuni în cuplu sau cu un colaborator, asociat.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020
Cei născuți în zodia Balanță vor începe, odată cu retrogradarea lui Mercur, o perioadă de reevaluare a situației de la locul de muncă. Nativii își vor revizui modul în care se raportează la activitatea zilnică, profesională și personală, își vor revizui sarcinile primite, programul și tot ce ține de felul în care-și desfășoară treaba, inclusiv relațiile cu colegii și superiorii, capitol la care pot apărea tensiuni. Cei care-și caută un job se pot angaja în această perioadă cu amendamentul că actele ar trebui semnate cu multă responsabilitate sau amânate până după 10 martie. Nu este o perioadă favorabilă pentru a-și da demisia, indiferent cât de mari sunt nemulțumirile. Pe de altă parte, o serie de Balanțe își vor reanaliza starea de sănătate, însă dacă vor merge la medic ar trebui să refacă ulterior analizele pentru că pot apărea erori legate de aparatură sau chiar interpretarea diagnosticului. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să-și restabilească o schemă a stilului de viață pe care-l au astfel încât să aducă îmbunătățiri sănătății.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020
Cei născuți în zodia Scorpion vor începe un amplu și profund proces de reevaluare a sentimentelor, a relației cu persoana iubită, a relației cu copiii sau a modului în care se raportează la statutul de părinți. Nativii vor revizui inclusiv felul în care se raportează la iubire, felul în care se raportează la o relație extraconjugală, la o aventură, dar și la distracții și hobby-uri. Poate acolo unde este vorba de un consum prea mare de energie se vor aduce îmbunătățiri. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi susține ca în această perioadă să-și redescopere un talent nativ, o pasiune și să o aprofundeze.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020
Cei născuți în zodia Săgetător vor intra într-un amplu și serios proces de reevaluare a relației cu membrii familiei, a modului la care se raportează la cei dragi și nu este exclus ca în această zonă să apară și conflicte care să implice revizuiri de statut. Posibil ca mulți nativi să-și dorească să locuiască separat de părinți, să-și schimbe domiciliul, însă nu trebuie să ia decizia și să facă pasul acum pentru că ulterior pot regreta. Totodată, acesta fiind și sectorul locuinței propriu-zise, al bunurilor de patromoniu, mulți nativii pot simți nevoia să-și renoveze casa, să o redecoreze, să o reamenajeze. Cei care doresc să vândă/cumpere o casă sunt sfătuiți să amâne semnarea actelor până luna viitoare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce gânduri, reanalize ale unei situații din copilărie, legate de propriile lor rădăcini și de evoluția lor până în prezent.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020
Mercur va retrograda întocmai în sectorul comunicării, iar cei născuți în zodia Capricorn vor fi destul de mult impactați în dialogul cu cei din jur, în modul în care transmit și recepționează mesajele. De asemenea, vor fi impactați în sectorul actelor, documentelor și deplasărilor pe distanțe scurte. Nativii ar trebui să evite semnarea contractelor acum sau să fie extrem de atenți la cifre, date, la termeni și condiții, pentru că pot exista nereguli, clauze ascunse. De asemenea, călătoriile și deplasările trebuie evitate sau realizate cu mare atenție. Pot apărea defecțiuni ale mijloacelor de transport sau neplăceri la drum. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pe toată această perioadă de retrogradare vor fi la limita conflictului, în special cu frații, verii, vecinii, cunoscuții ocazional, vor comunica deficitar și-și pot afecta relațiile cu cei din jur.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020
Cei născuți în zodia Vărsător vor fi impactați de retrogradarea lui Mercur în sectorul financiar al banilor obținuți din muncă proprie. Nativii vor începe o reevaluare a modului în care-și administrează finanțele, o reevaluare a cheltuielilor, dar și a modului în care se raportează la bani. Mulți Vărsători pot renegocia cu succes salariul în această perioadă. Sunt sfătuiți să evite tranzacțiile, speculațiile financiare și investițiile majore. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să-și reevalueze întocmai valoarea pe care și-o dau ei înșiși și să nu mai accepte jumătăți de măsură sau remunerații necorespunzătoare cu munca depusă.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 februarie 2020
Cei născuți în zodia Pești au parte de retrogradarea lui Mercur întocmai în semnul lor, cu impact asupra personalității lor, dar mai ales asupra modului în care comunică cu cei din jur. Nativii pot trece printr-un proces de reevaluare a unor mentalități, principii de viață, își pot revizui caracterul și modul în care se raportează la ceilalți. Discuțiile cu ei înșiși ar trebui să fie la ordinea zilei, însă fără a și lua decizii radicale. Relația cu persoana iubită poate fi pusă sub semnul întrebării. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi avertizează că pe întreaga perioadă de retrogradare a lui Mercur confuzia va fi mare și cu greu își vor pune ordine în gânduri. Dacă sunt visători din fire, acum s-ar putea să ducă fantezia la extrem și să se autoiluzioneze.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 10:17

opinie Petrișor Peiu: Răspunderile. Și, totuși, Unirea!

Petrișor Peiu: Răspunderile. Și, totuși, Unirea!

Generația politică actuală a comis două păcate îngrozitoare față de națiunea română: a închis Institutul "Cantacuzino" și a renunțat programatic la Re-unirea Basarabiei cu țară. Fiecare dintre aceste două păcate sunt suficiente pentru a le asigura...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 10:16

ȘTIREA DIMINEȚII /// Viziere.md asigură producerea și donarea vizierelor cadrelor medicale din R. Moldova după modelul unui grup de activiști din România

ȘTIREA DIMINEȚII /// Viziere.md asigură producerea și donarea vizierelor cadrelor medicale din R. Moldova după modelul unui grup de activiști din România

Asociația Companiilor de Creație din Moldova (COR) s-a alăturat inițiativei unui grup de activiști din România (viziere.ro) de a produce și dona viziere sistemului medical și implementează proiectul în Republica Moldova prin intermediul platformei online – viziere.md. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 10:09

VIDEO LIVE / Informații de ULTIMĂ ORĂ despre situația privind COVID-19 în R.Moldova

VIDEO LIVE / Informații de ULTIMĂ ORĂ despre situația privind COVID-19 în R.Moldova

Briefing susținut de ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, de prezentare a informațiilor actualizate privind controlul infecției prin Coronavirusul de tip nou, la nivel național

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 09:10

O altă localitate din raionul Hîncești, ar putea intra în CARANTINĂ. O femeie a fost testată pozitiv cu noul coronavirus

O altă localitate din raionul Hîncești, ar putea intra în CARANTINĂ. O femeie a fost testată pozitiv cu noul coronavirus

Primăria localității Cărpineni din raionul Hîncești anunță primul caz de COVID-19. Este vorba de o femeie în vârstă de 62 de ani, originară din comuna Cărpineni, care s-a întors recent din Italia.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 08:40

Te simți BALONAT? Bautura asta te scapă de probleme peste noapte!

Te simți BALONAT? Bautura asta te scapă de probleme peste noapte!

 H.pylori este o bacterie asimptomatica. Aceasta cauzeaza infectii in stimac si afecteaza doua treimi din populatia planetei. Daca este lasata netratata, aceasta bacterie poate cauza probleme medicale severe, precum ulcer peptic si chiar cancer stomacal. Pentru a putea fi detectata, este...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 08:30

Cu oamenii în carantină, NATURA recucerește teritoriile pierdute / VIDEO

Cu oamenii în carantină, NATURA recucerește teritoriile pierdute / VIDEO

Păsările cântă, mistreții se plimbă prin orașe, delfinii au revenit în locuri în care plecaseră de mult. Odată cu carantina, animalele sălbatice și plantele profită de calmul regăsit, în timp ce oamenii au mai mult timp pentru a observa natura, scrie AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 08:28

FOTO / DODON sfidează CARANTINĂ și încurajează moldovenii să IGNORE statul acasă și să iasă cu familia la aer. Șeful MAI amenință să interzică „în GENERAL” ieșitul din case

FOTO / DODON sfidează CARANTINĂ și încurajează moldovenii să IGNORE statul acasă și să iasă cu familia la aer. Șeful MAI amenință să interzică „în GENERAL” ieșitul din case

Șeful de la MAI, Pavel Voicu, afirmă  că, în următoarele zile, autoritățile ar putea interzice în general ieșirea din case. Potrivit fostului consilier al lui Dodon, dacă va fi luată o astfel de decizie, cetățenii vor fi nevoiți să completeze o declarație pe proprie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 08:22

Beție cu sfârșit tragic, la CAHUL. Un tânăr de 27 de ani a murit în drum spre spital

Beție cu sfârșit tragic, la CAHUL. Un tânăr de 27 de ani a murit în drum spre spital

Un tânăr a murit, după ce a fost înjunghiat de colegul de pahar. Crima a avut loc în această dimineață, în localitatea Crihana Veche, din raionul Cahul.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 08:02

Horoscopul zilei de azi, DUMINICĂ 29 MARTIE 2020. Încă o influență benefică de la Venus azi!

Horoscopul zilei de azi, DUMINICĂ 29 MARTIE 2020. Încă o influență benefică de la Venus azi!

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 29 MARTIE 2020 ; astazi are loc al doilea trigon al weekendului pentru planeta iubirii si frumusetii Venus. Ii vine randul lui Pluto in Capricorn, dupa Jupiter de ieri, iar Luna intra in Gemeni azi. Ne-am vazut vietile schimbate asa de mult in aceasta luna...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 08:00

Ministrul Sănătăţii: 10-20% dintre românii care au venit în ţară ar fi putut fi infectaţi FĂRĂ a prezenta simptome şi ar fi putut transmite boala

Ministrul Sănătăţii: 10-20% dintre românii care au venit în ţară ar fi putut fi infectaţi FĂRĂ a prezenta simptome şi ar fi putut transmite boala

Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru afirmă că aproximativ 10-20% dintre românii care au venit în ţară ar fi putut fi infectaţi fără a prezenta simptome şi ar fi putut transmite boala. Tătaru estimează că la Suceava, care este zona cea mai afectată din România, pot...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 29 Martie 2020, ora: 07:26

Falsificarea Istoriei Moldovei (Românilor) - O penibilitate a istoriei mondiale / Partea 2-a

Falsificarea Istoriei Moldovei (Românilor) - O penibilitate a istoriei mondiale / Partea 2-a

O zisă „capodoperă” a grupării de falsificatori ai istoriei Moldovei, slujbași manevrați politic, este cea creată în anonimat, site-ul www.moldovenii.md., unde, în principal, se bate monedă pe aceleași vechi teorii mincinoase ale regimului de ocupație stalinistă,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 01:36

PLAN GERMAN ANTI-PANDEMIE: reinserția în economie a persoanelor cu anticorpi

PLAN GERMAN ANTI-PANDEMIE: reinserția în economie a persoanelor cu anticorpi

Cercetătorii germani pregătesc un studiu care le va permite să determine în ce măsură o parte dintre cei care au trecut de infecția cu COVID-19 ar putea fi scutite să se supună restricțiilor și și-ar putea relua activitățile obișnuite.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 00:35

covid-19 BĂTAIE DE JOC - Rusia are atât de PUȚINE cazuri de infecție pentru că folosește TESTE de PROASTĂ calitate / R. Moldova a primit 10 mii de teste rusești

BĂTAIE DE JOC - Rusia are atât de PUȚINE cazuri de infecție pentru că folosește TESTE de PROASTĂ calitate / R. Moldova a primit 10 mii de teste rusești

Ambasadorul rus la Chișinău, Oleg Vasnețov, i-a transmis ieri seara ministrului moldovean al Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, din partea autorităților ruse, un lot umanitar compus din 10 mii de sisteme de testare pentru diagnosticarea noului tip de coronavirus, anunță portalul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 29 Martie 2020, ora: 00:23

Un grup de tineri din România fac protecții SPECIALE pentru medicii din țară. Caută materiale pentru că vor să le facă pentru mii de doctori

Un grup de tineri din România fac protecții SPECIALE pentru medicii din țară. Caută materiale pentru că vor să le facă pentru mii de doctori

Un grup de fondatori de startup-uri au prototipat o vizieră de protecție ușor de fabricat și care poate fi folosită de doctori pentru a se proteja de coronavirus. Proiectul se numește viziere.ro și are cereri de la mii de doctori care au nevoie de materiale de protecție în acest...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 28 Martie 2020, ora: 18:43 de Silviu Tănase

Tehnocratul de la Pârjolteni și Dezastrul Republicii Moldova

Tehnocratul de la Pârjolteni și Dezastrul Republicii Moldova Din editia print / Foto: colaj Timpul.md

Erodarea imaginii unui guvern, are nevoie, în mod obiectiv, de o anumită perioadă de timp. Indiferent de gafele pe care le face, învestirea unui nou guvern, generează anumite așteptări și trebuie să treacă o anumită perioadă de timp, până când oamenii vor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Martie 2020, ora: 18:11

Biserica rusă refuză să închidă locașurile din cauza COVID-19

Biserica rusă refuză să închidă locașurile din cauza COVID-19

Bisericile ruse din Moscova nu vor fi închise, în ciuda pandemiei coronavirusului, a declarat serviciul de presă al Bisericii Ortodoxe Ruse, după o ședință a grupului de lucru patriarhal pentru coordonarea eforturilor în legătură cu epidemia.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Martie 2020, ora: 17:42

50 de persoane din sistemul medical SUNT INFECTATE cu virusul COVID-19 dintr-un total 231 de persoane / Guvernul ASCUNDE informația despre numărul persoanelor aflate în stare GRAVĂ

50 de persoane din sistemul medical SUNT INFECTATE cu virusul COVID-19 dintr-un total 231 de persoane / Guvernul ASCUNDE informația despre numărul persoanelor aflate în stare GRAVĂ

La tradiționalele declarații după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19, Premierul Chicu alături de ministra Sănătății au anunțat că în R. Moldova au fost depistate 32 de cazuri noi de infectare, fără a menționa în ce...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Martie 2020, ora: 17:32

PANDEMIE COVID-19 / Rusia îşi închide TOTAL graniţele începând de luni

PANDEMIE COVID-19 / Rusia îşi închide TOTAL graniţele începând de luni

Rusia îşi va închide total frontierele începând de luni pentru a lupta contra răspândirii noului coronavirus, au anunţat sâmbătă autorităţile ruse, citate de AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Martie 2020, ora: 13:56

Cum s-a redus poluarea din Europa / Efectele pozitive nevăzute ale pandemiei (INFOGRAFIC)

Cum s-a redus poluarea din Europa / Efectele pozitive nevăzute ale pandemiei (INFOGRAFIC)

Pandemia de coronavirus a dus la reducerea drastică a poluării din marile metropole europene. Italia, Spania și Franța, principalele state lovite de Covid-19, au înregistrat niveluri de poluare cu mult sub cele obișnute, scrie BBC.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Martie 2020, ora: 13:44

ULTIMA ORĂ /// 36 de persoane din sistemul medical sunt infectate cu COVID iar un medic a decedat

ULTIMA ORĂ ///  36 de persoane din sistemul medical sunt infectate cu COVID iar un medic a decedat

Fosta ministră a sănătății, Ala Nemerenco anunță că 18% din persoanele infectate cu virusul COVID-19 sunt lucrători în sistemul medical.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Martie 2020, ora: 12:57

Medicii de la Institutul Oncologic umblă cu măști pe care și le-au CUSUT SINGURI din stofă (protv.md)

Medicii de la Institutul Oncologic umblă cu măști pe care și le-au CUSUT SINGURI din stofă (protv.md)

Protv Chișinău relatează în cadrul unui reportaj starea dezastruoasă în care sunt obligați să activeze medicii din R. Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Martie 2020, ora: 12:51

AMERICA donează R. Moldova 1,2 milioane de dolari pentru COMBATEREA Covid-19. Elveția donează măști, mănuși și dezinfectanți

AMERICA donează R. Moldova 1,2 milioane de dolari pentru COMBATEREA Covid-19. Elveția donează măști, mănuși și dezinfectanți

Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID) anunță că, în conformitate cu angajamentul de lungă durată al SUA față de cetățenii Republicii Moldova, va oferi asistență medicală în valoare de 1,2 milioane de dolari pentru a ajuta la pregătirea laboratoarelor,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Martie 2020, ora: 12:45

SHOW CU HUMMERE în timp ce oamenii SIMPLI se înghesuie în troleibuse

SHOW CU HUMMERE în timp ce oamenii SIMPLI se înghesuie în troleibuse

Deși pe străzile R. Moldova circulă în stânga și în dreapta poliţişti şi militari, dar şi convoaie de Hummere militare, care încearcă, prin prezenţa lor, să-i „sperie” pe oameni. Cetățenii nu se prea grăbesc să se închidă prin case....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Martie 2020, ora: 12:26

CAZ RAR // O pisică purtătoare de coronavirus în Belgia

CAZ RAR // O pisică purtătoare de coronavirus în Belgia

O pisică a fost infectată cu noul coronavirus în Belgia, contaminată de stăpânul ei care era bolnav, au anunţat vineri autorităţile sanitare belgiene, excluzând orice risc de contaminare de la animal la om, scrie AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Martie 2020, ora: 11:46

Băncile din Moldova nu pot atrage finanțare externă în condiții acceptabile / RATINGUL R. Moldova la nivelul... Iranului

Băncile din Moldova nu pot atrage finanțare externă în condiții acceptabile / RATINGUL R. Moldova la nivelul... Iranului

Băncile din Republica Moldova nu pot atrage finanțare externă în condiții acceptabile. din cauza actualului rating (scăzut) al țării, susţine Aliona Levcă, preşedinta unei bănci comerciale într-un interviu pentru revista "Bănci și Finanțe".

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)