Astăzi 24 August 2019, Sâmbătă - Ultima actualizare la ora 11:35
Abonamente

Actualitate 17 Iulie 2019, ora 07:39

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 17 IULIE 2019. LUNĂ PLINĂ ȘI ECLIPSĂ PARȚIALĂ DE LUNĂ ÎN ZODIA CAPRICORN

Marime Font

Horoscopul zilei de 17 iulie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 iulie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 iulie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn vor avea parte de Eclipsa Parțială de Lună întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Această Eclipsă Parțială de Lună este deosebit de impactantă pentru toate zodiile. Se va forma pe axa carieră-familie și va cere, la modul general, descoperirea unui echilibru între aceste două sectoare de viață. În plus, va fi o eclipsă al cărei impact se va întinde pe o perioadă de 6 luni și va scoate la suprafață emoții, sentimente, trăiri din trecut care vor fi acum vindecate. Va fi o perioadă a marilor transformări și regenerări emoționale. Se vor vindeca, de asemenea, frici și angoase și întreg contextul astrologic ne va cere, prin schimbările neașteptate și răsturnările de situație pe care le va impune, să ne urmăm sensul vieții, acel sens pentru care am venit pe pământ. De aceea, tot ce poate părea în această perioadă dur, trist, tot ce ne poate provoca suferință, inclusiv despărțirile și rupturile care vor apărea acum, se vor dovedi benefice pentru noi mai târziu.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice în sectorul carierei. Nativii își pot schimba locul de muncă, domeniul de activitate, însă sunt sfătuiți să nu o facă din impulsivitate, ci în urma unei atente analize și doar dacă au un job mai bun în așteptare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă ocazia să vindece o traumă sentimentală din trecut, să uite o fostă iubire.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice legate de propriile lor principii de viață. Nativii se vor desprinde de ceea ce nu-i mai reprezintă și le blochează ascensiunea, fie personală, fie profesională. Unii Tauri pot pleca în călătorii sau chiar își pot schimba domiciliul, se pot muta în altă țară pentru un job sau pentru studii. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a discuta, de a planifica o vacanță dincolo de hotare.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice în sectorul financiar, în special dacă la mijloc este un context care privește moștenirile, banii la comun cu partenerul de viață sau alte bunuri materiale și de patrimoniu. Nu este exclus să încheie o căsătorie acum și să facă partajul. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să-și achite datoriile și să evite să facă alte împrumuturi, credite.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări legate de parteneriate, implicit căsătorie. Nu este exclus ca nativii care sunt în relații ce nu mai funcționează să se despartă, să divorțeze în această perioadă, însă va fi spre binele lor această decizie. Eclipsa poate aduce, în schimb, cereri în căsătorie și chiar planificarea nunții în cazul Racilor care rezonează cu partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să evite discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice legate de locul de muncă. Nativii își pot schimba jobul cu unul mai bun care să nu le mai consume atâta energie și unde să fie remunerați corespunzător muncii depuse. De asemenea, starea de sănătate se va îmbunătăți remarcabil în această perioadă și nativii pot vindeca afecțiuni mai vechi. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să evite momentele de impulsivitate și orgoliu în relația cu superiorii.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice legate de sectorul sentimental. Nativii care nu reușesc să armonizeze relația cu partenerul, vedem ca acum să se despartă, în schimb ce Fecioarele care au parte de o poveste de dragoste echilibrată vedem să devină părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să-și acorde mai mult interes și să se dedice mai mult hobby-urilor și pasiunilor personale.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice legate de familie. Posibil ca în această perioadă nativii să reușească nu doar să vindece traume din copilărie, legate de mamă în special, dar și să reușească să închege mult mai bine și mai sănătos relațiile cu părinții. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce discuții legate de schimbarea domiciliului.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice în sectorul comunicării și al relației cu frații, vecinii, colegii de muncă. Nativii vor spune în față ceea ce au de zis, chiar dacă vor surpinde prin sinceritate, și vor reuși în această perioadă nu doar să se vindece emoțional, ci și să se împace cu cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce o deplasare în interes de serviciu sau planificarea unei delegații.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice în sectorul banilor obținuți din muncă proprie. Nativii pot reuși în această perioadă să-și achite datoriile, să încheie un credit, și nu este exclus să primească o mărire de salariu neașteptată, un bonus, o primă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să fie corecți și să respecte termenele de plată, indiferent că este vorba de o factură sau o rată de credit pentru a nu avea probleme cu legea.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice legate de propria lor personalitate. Nativii vor simți nevoia în această perioadă să se elibereze de restricțiile impuse de alții, vor dori să fie pe cont propriu și să nu mai depindă de nimeni. O serie de principii și convingeri de viață se vor dizolva acum. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia de a vindeca niște frici care le inhibă evoluția.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de o perioadă în care să-și vindece trecutul, rănile și traumele copilăriei, dar și cicatricile sentimentale. Nativii pot afla noi metode de a-și ameliora niște simptome ale unor afecțiuni cronice. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce în cale persoane din trecut pentru a vindeca relația.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări legate de anturajul care-i definește. Nativii vor încheia relații cu prietenii cu care nu mai rezonează și cu care nu mai au scopuri, țeluri de viitor comune. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le oferă ocazia să depășească niște temeri, niște panici care le puneau bariere în relaționarea cu cei din jur.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 August 2019, ora: 10:56

Două avioane din R. Moldova, la un pas de tragedie. Erau cât pe ce să se CIOCNEASCĂ în aer / Ar fi vorba de o aeronavă a companiei FlyOne cu 140 de pasageri la bord

Două avioane din R. Moldova, la un pas de tragedie. Erau cât pe ce să se CIOCNEASCĂ în aer / Ar fi vorba de o aeronavă a companiei FlyOne cu 140 de pasageri la bord Foto: Aeronava EK32002

Un angajat al MoldAtsa, spune că două avioane erau cât pe ce să se ciocnească, iar responsabilii au ascuns acest fapt. Eugen Sajin a scris pe pagină să de Facebook că au trecut 60 de zile de la un grav incident aeronautic în spațiul Republicii Moldova cu urmări tragice.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 10:26

Atenție! Cozi de KILOMETRI la punctele de trecere Palanca și Tudora

Atenție! Cozi de KILOMETRI la punctele de trecere Palanca și Tudora

(update) Se menține trafic intensiv și un flux continuu în punctele de trecere Palanca și Tudora. Totodată, rândul mașinilor format de dimineață în punctul de trecere Criva-Mamaliga a fost redus la circa 30 de autovehicule. În continuare se lucrează la capacitate maximă. De la ora...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 10:09

Patru evrei din România care au trăit momentul 23 August 1944. De la „rușii au adus democrația”, la „au venit soldați care nu văzuseră niciodată un ceas”

Patru evrei din România care au trăit momentul 23 August 1944. De la „rușii au adus democrația”, la „au venit soldați care nu văzuseră niciodată un ceas”

Cum se raportează evreii dintr-un cămin de bătrâni din București la evenimentele din 23 august 1944? În această dimineață am ascultat punctele de vedere ale mai multor rezidenți din căminul de bătrâni al comunității evreiești „Moses Rosen” cu ocazia vizionării unui documentar...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 09:34

Președintele pro-rus Igor Dodon pretinde că are monopol pe instituirea zilelor de doliu și are „întrebări” la Guvern

Președintele pro-rus Igor Dodon pretinde că are monopol pe instituirea zilelor de doliu și are „întrebări” la Guvern

Președintele pro-moscovit, socialistul Igor Dodon nu a participat ieri la „Ziua comemorării victimelor tuturor regimurilor totalitare și autoritare” instituită de către Guvern, din motivul că „astfel de zile sunt instituite de către președintele țării prin decret...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 09:27

RUȘINOS! Lașitate MAXIMĂ - Ministerul de Externe și cel al Apărării de la București îi dau UNDĂ VERDE lui Șoigu să zboare deasupra României pentru a SĂRBĂTORI ocuparea României de către bolșevici

RUȘINOS! Lașitate MAXIMĂ - Ministerul de Externe și cel al Apărării de la București îi dau UNDĂ VERDE lui Șoigu să zboare deasupra României pentru a SĂRBĂTORI ocuparea României de către bolșevici

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, nu va zbura direct prin Ucraina pentru a ajunge la noi. Odată ce are interdicție prin această țară, el este nevoit să ocolească prin statele UE. Va zbura deasupra Poloniei, Slovaciei, Ungariei și României, după care va ajunge în...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 24 August 2019, ora: 09:14

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 24 AUGUST 2019. CAPRICORNII AU NEVOIE DE ODIHNĂ

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 24 AUGUST 2019. CAPRICORNII AU NEVOIE DE ODIHNĂ

 Horoscopul zilei de 24 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 24 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 24...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 09:00 de George Mârzencu

exclusiv URSS a jefuit Basarabia, cărând din ea zeci de mii de vagoane. Premiera unor documente din ARHIVĂ!

URSS a jefuit Basarabia, cărând din ea zeci de mii de vagoane. Premiera unor documente din ARHIVĂ! Foto: foto simbol

Propaganda sovietică a bârfit zeci de ani la rând, precum că, Administrația Românească, în retragere din Basarabia, de două ori, în 1940 și 1944, ar fi luat cu sine și multe bunuri de ale basarabenilor. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 08:23

România, Polonia și țările baltice au adoptat o declarație comună prin care condamnă Pactul Ribbentrop-Molotov

România, Polonia și țările baltice au adoptat o declarație comună prin care condamnă Pactul Ribbentrop-Molotov

 În timp ce guvernarea de la Chișinău „deconectează butonul geopolitic” România, Polonia și țările baltice, au adoptat o declarație comună prin care condamnă Pactul Ribbentrop-Molotov: „Împreună putem combate campaniile de dezinformare și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 00:47

OPINIE / Vă place ce ați ales la Curtea Constituțională?

OPINIE / Vă place ce ați ales la Curtea Constituțională?

Lucrurile sunt foarte proaste. Doar naivii nu văd asta. Și nu e om mai orb decât cel care nu vrea să vadă, și mai surd ca cel ce nu vrea să audă. Și tot cu regret, s-a creat așa o ostracizare, încât dacă îndrăznești să ai o voce critică, ești imediat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 00:24

Octavian Țîcu: Nu în zadar a fost arsă Declarația de Independență, mulți ar vrea ca acest document să dispară, pentru că stipulează foarte clar Unirea cu România

Octavian Țîcu: Nu în zadar a fost arsă Declarația de Independență, mulți ar vrea ca acest document să dispară, pentru că stipulează foarte clar Unirea cu România

Pactul Ribbentrop - Molotov este denunțat în Declarația de Independență a Republicii Moldova, iar aceasta stipulează necesitatea de reîntregire, susține istoricul și deputatul Octavian Țîcu, într-un interviu pentru Radio Chișinău:

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 00:10

FOTO / Dodon și Vlah nu dau DOI BANI pe Maia Sandu și au SFIDAT DESCHIS ziua de DOLIU decretată pe 23 august și NU au arborat drapelul în BERNĂ

FOTO / Dodon și Vlah nu dau DOI BANI pe Maia Sandu și au SFIDAT DESCHIS ziua de DOLIU decretată pe 23 august și NU au arborat drapelul în BERNĂ Foto: Dodon o ignoră deschis pe Maia Sandu

„Șefii” din UTAG au ignorat faptul că Guvernul Maiei Sandu a declarat ziua de 23 august zi de doliu național, Ziua comemorării victimelor tuturor regimurilor totalitare și autoritare. Bașcanul Vlah, care este și membru al Guvernului, nu s-a conformat deciziei de a arbora...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 00:01

Monitorul Oficial al R. Moldova - Sărbătoarea națională LIMBA NOASTRĂ CEA ROMÂNĂ

Monitorul Oficial al R. Moldova - Sărbătoarea națională LIMBA NOASTRĂ CEA ROMÂNĂ

În contextul mișcării de renaștere națională de la sfârșitul anilor '80 din RSSM, la Chișinău are loc Marea Adunare Națională de la 27 august 1989, o întrunire la care participă aproximativ 750.000 de oameni (circa 1/6 din populația de atunci a republicii). În...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 23:22

John Bolton, consilierul lui TRUMP pentru securitate națională vine în R. Moldova pe 29 august / Maia Sandu și alți membri ai Guvernului merg în SUA săptămâna viitoare

John Bolton, consilierul lui TRUMP pentru securitate națională vine în R. Moldova pe 29 august / Maia Sandu și alți membri ai Guvernului merg în SUA săptămâna viitoare

Guvernării i se închidea ușa în față în marile capitale ale lumii: Washington, Bruxelles, Berlin și alte capitale importante, iar țara se afla într-o autoizolare oligarhică.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 15:50

Ilan Șor despre majorarea tarifelor la energie: aceasta este răsplata pentru încrederea acordată de cetățeni

Ilan Șor despre majorarea tarifelor la energie: aceasta este răsplata pentru încrederea acordată de cetățeni

Liderul Partidului Politic ȘOR, deputatul Ilan Șor, critică dur într-o intervenție pe rețelele de socializare majorarea tarifului la energia electrică, intrată de astăzi în vigoare și amintește că actuala guvernare promitea în campania electorală reducerea acestora....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 14:52

Gorbunțov prins de presa rusă cum răspândește știri false despre Usatîi

Gorbunțov prins de presa rusă cum răspândește știri false despre Usatîi

În spatele atacurilor mediatice din ultimul timp la adresa liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi, stă „bancherul negru” Gherman Gorbunțov, au descoperit jurnaliștii ruși.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 13:41

Descinderi la Aeroportul Internațional Chișinău. Angajații SPIA surprinși în timp ce intră in zona

Descinderi la Aeroportul Internațional Chișinău. Angajații SPIA surprinși în timp ce intră in zona Din editia print

Au loc descinderi in aceste momente la Aeroportul International Chisinau. Angajatii Serviciului protectie interna si anticoruptie au fost surprinsi in timp ce intrau in zona VIP, informează protv.md

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 13:16

Incident în tabăra de la Sulina: Tinerii din R. Moldova nu sunt lăsați să comemoreze ziua semnării Pactului Ribbentrop-Molotov

Incident în tabăra de la Sulina: Tinerii din R. Moldova nu sunt lăsați să comemoreze ziua semnării Pactului Ribbentrop-Molotov

Tinerii din Republica Moldova aflați la odihnă în tabăra de vară ,,ARC-2019”, desfășurată la Centrul de agrement din Sulina, județul Tulcea, nu sunt lăsați să coboare drapelul în bernă și să țină un moment de reculegere în contextul împlinirii a 80...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 12:17

Creşte numărul victimelor în urma exploziei nucleare din Rusia

Creşte numărul victimelor în urma exploziei nucleare din Rusia

Încă două persoane afectate de explozia unei rachete cu propulsie nucleară din Rusia au murit, anunţă surse medicale citate de presa locală.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 12:05

Apropiat al lui Iurie Luncaşu critică presa care răspândește zvonuri: Nu există nici un grad de rudenie între soţia lui Iurie şi Vlad Plahotniuc

Apropiat al lui Iurie Luncaşu critică presa care răspândește zvonuri: Nu există nici un grad de rudenie între soţia lui Iurie şi Vlad Plahotniuc

Igor Fraiman, care spune că este prieten apropiat al omolui de afaceri Iurie Luncaşu, susţine că nu există nici un grad de rudenie între soţia businessmanului şi fostul lider PDM Vlad Plahotniuc.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 10:42

Argumente „beton” oferite de „juristul” socialist Țurcan care ar „confirma” că alegerea sa în funcția de Președinte al CC este corectă

Argumente „beton” oferite de „juristul” socialist Țurcan care ar „confirma” că alegerea sa în funcția de Președinte al CC este corectă

Președintele Curții Constituționale (CCM), Vladimir Țurcan, „nu vede oportun ca să-și dea demisia”, chiar dacă acest lucru i-a fost cerut de către mai mulți deputați, din motiv că „CCM s-a expus asupra legalității alegerii președintelui Înaltei Curți, precum...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 10:17

Ce avere are Serghei Cataranciuc - noul deputat din partea PPDA

Ce avere are Serghei Cataranciuc - noul deputat din partea PPDA

Serghei Cataranciuc este membru al biroului politic al PPDA.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 09:53

LIVE VIDEO / Evenimentul de comemorare a victimelor tuturor regimurilor totalitare și autoritare / Drapelul de stat, arborat în bernă

LIVE VIDEO / Evenimentul de comemorare a victimelor tuturor regimurilor totalitare și autoritare / Drapelul de stat, arborat în bernă

Ziua de 23 august a fost declarată de Guvern drept Ziua comemorării victimelor tuturor regimurilor totalitare și autoritare. Astăzi este zi de doliu. Drapelul de stat va fi arborat în bernă. La ora 10:00, se va ţine un moment de reculegere, iar între 10:10 – 10:30...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 09:51

Piața oaselor umane de pe Instagram de care n-aveai habar

Piața oaselor umane de pe Instagram de care n-aveai habar

Oamenii vând și cumpără cam orice pe internet, iar fragmentele umane nu sunt nici ele o excepție, mai ales dacă te uiți la acest cont de Instagram.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)