Astăzi 19 August 2019, Luni - Ultima actualizare la ora 12:06
Abonamente

Actualitate 17 Iulie 2019, ora 07:39

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 17 IULIE 2019. LUNĂ PLINĂ ȘI ECLIPSĂ PARȚIALĂ DE LUNĂ ÎN ZODIA CAPRICORN

Marime Font

Horoscopul zilei de 17 iulie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 iulie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 iulie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn vor avea parte de Eclipsa Parțială de Lună întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Această Eclipsă Parțială de Lună este deosebit de impactantă pentru toate zodiile. Se va forma pe axa carieră-familie și va cere, la modul general, descoperirea unui echilibru între aceste două sectoare de viață. În plus, va fi o eclipsă al cărei impact se va întinde pe o perioadă de 6 luni și va scoate la suprafață emoții, sentimente, trăiri din trecut care vor fi acum vindecate. Va fi o perioadă a marilor transformări și regenerări emoționale. Se vor vindeca, de asemenea, frici și angoase și întreg contextul astrologic ne va cere, prin schimbările neașteptate și răsturnările de situație pe care le va impune, să ne urmăm sensul vieții, acel sens pentru care am venit pe pământ. De aceea, tot ce poate părea în această perioadă dur, trist, tot ce ne poate provoca suferință, inclusiv despărțirile și rupturile care vor apărea acum, se vor dovedi benefice pentru noi mai târziu.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice în sectorul carierei. Nativii își pot schimba locul de muncă, domeniul de activitate, însă sunt sfătuiți să nu o facă din impulsivitate, ci în urma unei atente analize și doar dacă au un job mai bun în așteptare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă ocazia să vindece o traumă sentimentală din trecut, să uite o fostă iubire.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice legate de propriile lor principii de viață. Nativii se vor desprinde de ceea ce nu-i mai reprezintă și le blochează ascensiunea, fie personală, fie profesională. Unii Tauri pot pleca în călătorii sau chiar își pot schimba domiciliul, se pot muta în altă țară pentru un job sau pentru studii. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a discuta, de a planifica o vacanță dincolo de hotare.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice în sectorul financiar, în special dacă la mijloc este un context care privește moștenirile, banii la comun cu partenerul de viață sau alte bunuri materiale și de patrimoniu. Nu este exclus să încheie o căsătorie acum și să facă partajul. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să-și achite datoriile și să evite să facă alte împrumuturi, credite.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări legate de parteneriate, implicit căsătorie. Nu este exclus ca nativii care sunt în relații ce nu mai funcționează să se despartă, să divorțeze în această perioadă, însă va fi spre binele lor această decizie. Eclipsa poate aduce, în schimb, cereri în căsătorie și chiar planificarea nunții în cazul Racilor care rezonează cu partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să evite discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice legate de locul de muncă. Nativii își pot schimba jobul cu unul mai bun care să nu le mai consume atâta energie și unde să fie remunerați corespunzător muncii depuse. De asemenea, starea de sănătate se va îmbunătăți remarcabil în această perioadă și nativii pot vindeca afecțiuni mai vechi. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să evite momentele de impulsivitate și orgoliu în relația cu superiorii.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice legate de sectorul sentimental. Nativii care nu reușesc să armonizeze relația cu partenerul, vedem ca acum să se despartă, în schimb ce Fecioarele care au parte de o poveste de dragoste echilibrată vedem să devină părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să-și acorde mai mult interes și să se dedice mai mult hobby-urilor și pasiunilor personale.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice legate de familie. Posibil ca în această perioadă nativii să reușească nu doar să vindece traume din copilărie, legate de mamă în special, dar și să reușească să închege mult mai bine și mai sănătos relațiile cu părinții. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce discuții legate de schimbarea domiciliului.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice în sectorul comunicării și al relației cu frații, vecinii, colegii de muncă. Nativii vor spune în față ceea ce au de zis, chiar dacă vor surpinde prin sinceritate, și vor reuși în această perioadă nu doar să se vindece emoțional, ci și să se împace cu cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce o deplasare în interes de serviciu sau planificarea unei delegații.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice în sectorul banilor obținuți din muncă proprie. Nativii pot reuși în această perioadă să-și achite datoriile, să încheie un credit, și nu este exclus să primească o mărire de salariu neașteptată, un bonus, o primă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să fie corecți și să respecte termenele de plată, indiferent că este vorba de o factură sau o rată de credit pentru a nu avea probleme cu legea.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice legate de propria lor personalitate. Nativii vor simți nevoia în această perioadă să se elibereze de restricțiile impuse de alții, vor dori să fie pe cont propriu și să nu mai depindă de nimeni. O serie de principii și convingeri de viață se vor dizolva acum. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia de a vindeca niște frici care le inhibă evoluția.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de o perioadă în care să-și vindece trecutul, rănile și traumele copilăriei, dar și cicatricile sentimentale. Nativii pot afla noi metode de a-și ameliora niște simptome ale unor afecțiuni cronice. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce în cale persoane din trecut pentru a vindeca relația.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări legate de anturajul care-i definește. Nativii vor încheia relații cu prietenii cu care nu mai rezonează și cu care nu mai au scopuri, țeluri de viitor comune. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le oferă ocazia să depășească niște temeri, niște panici care le puneau bariere în relaționarea cu cei din jur.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 August 2019, ora: 12:06

alegeri 2019 Mâine începe campania electorală pentru alegerile locale și pentru Parlament / Partidele sunt „în vacanță” și nu știm niciun candidat

Mâine începe campania electorală pentru alegerile locale și pentru Parlament / Partidele sunt „în vacanță” și nu știm niciun candidat

Campania electorală pentru alegerile locale din R. Moldova, din 20 octombrie, va începe la 19 august.

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 18 August 2019, ora: 12:06

Mitropolitul Varlaam al Moldovei, cu numele de mirean Vasile Moţoc a decedat la 18 august 1657 la mânăstirea Secu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 11:18

TAP, unul dintre puținele gazoducte non-rusești din Europa, aproape de finalizare

TAP, unul dintre puținele gazoducte non-rusești din Europa, aproape de finalizare

 Conducta TAP, prin care gazele naturale din Marea Caspică (Azerbaidjan) vor ajunge în Europa, este finalizată în proporţie de 88,8%, potrivit News.ro. În anul 2020, când este programată să aibă loc prima livrare de gaze spre Europa, TAP va fi primul gazoduct non-rusesc care va...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 09:55

Jean-Claude Jucker, operat de urgenţă, după ce și-a întrerupt vacanţa în Austria

Jean-Claude Jucker, operat de urgenţă, după ce și-a întrerupt vacanţa în Austria

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker și-a întrerupt vacanța în Austria pentru a fi operat de urgență. El va fi supus unei intervenții chirurgicare pentru îndepărtarea vezicii biliare.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 09:54

Marea Britanie riscă să intre într-o criză de combustibil, alimente și medicamente în cazul unui Brexit fără acord

Marea Britanie riscă să intre într-o criză de combustibil, alimente și medicamente în cazul unui Brexit fără acord

Marea Britanie se va confrunta cu penurii de combustibil, alimente şi medicamente dacă părăseşte Uniunea Europeană fără un acord de tranziţie, riscând blocarea porturilor şi o frontieră dură în Irlanda, se menţionează în documente oficiale publicate de Sunday...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 09:49

BREAKING NEWS / FOTO DE LA LOCUL EVENIMENTULUI - Un om de afaceri din anturajul lui Vlad Plahotniuc, s-ar fi împușcat. Ce a scris pe bilețelul de adio

BREAKING NEWS / FOTO DE LA LOCUL EVENIMENTULUI - Un om de afaceri din anturajul lui Vlad Plahotniuc, s-ar fi împușcat. Ce a scris pe bilețelul de adio

Iurie Luncașu, omul de afaceri care deține "Casă Albă" din parcul "Valea Morilor", a fost găsit fără suflare în această noapte.  

( ) Citeşte tot articolul

Film 18 August 2019, ora: 09:43

George R.R. Martin: Finalul serialului „Game of Thrones” nu va influenţa viitoarele romane

George R.R. Martin: Finalul serialului „Game of Thrones” nu va influenţa viitoarele romane

Scriitorul George R.R. Martin, a cărui serie de romane „A Song of Ice and Fire” a stat la baza serialului „Game of Thrones”, a declarat într-un interviu acordat The Observer că finalul producţiei HBO nu va influenţa viitoarele sale două romane.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 09:39

3 judecători la Curtea Constituțională din 6 vin de la socialiști. Asta da - revoluție, asta da - depolitizare

3 judecători la Curtea Constituțională din 6 vin de la socialiști. Asta da - revoluție, asta da - depolitizare

„Probabil, sunt considerat cel mai dur critic al actualei guvernări. Dar prognozele mele se adevaresc pe zi ce mandatul guvernării avansează. Mai relevantă decât orice este afirmația că “în Moldova nu are loc revoluție, ci redistribuire a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 09:36

Mort din cauza unui sandviș: Un client nemulțumit a împușcat mortal un ospătar, într-o suburbie a Parisului

Mort din cauza unui sandviș: Un client nemulțumit a împușcat mortal un ospătar, într-o suburbie a Parisului

Un ospătar de la un local din apropierea Parisului a fost împușcat mortal de un client nemluțumit de ”serviciie” sale. Clientul a devenit furios pe motiv că sandvișul comandat nu a fost pregătit suficient de repede, relatează BBC News. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 09:34

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 AUGUST 2019. CAPRICORNII TREBUIE SĂ-ȘI ASCULTE INTUIȚIA

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 AUGUST 2019. CAPRICORNII TREBUIE SĂ-ȘI ASCULTE INTUIȚIA

Horoscopul zilei de 18 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 18 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 18 august...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 09:31

Un bărbat internat la spitalul Buzău a ucis patru pacienți și i-a rănit grav pe alții, atacându-i cu un stativ de perfuzii

Un bărbat internat la spitalul Buzău a ucis patru pacienți și i-a rănit grav pe alții, atacându-i cu un stativ de perfuzii

Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca, judeţul Buzău, a omorât, în noaptea de sâmbătă spre duminică, patru pacienţi şi a rănit alţi nouă cu un stativ de perfuzie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 08:51

63 de oameni au murit și alți 180 au fost răniți în urma unei explozii la o nuntă din Kabul

63 de oameni au murit și alți 180 au fost răniți în urma unei explozii la o nuntă din Kabul

O bombă a explodat sâmbătă seară la o nuntă din capitala afgană Kabul provocând moartea a cel puțin 63 de persoane și rănind alte 180, scrie BBC News. 

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 18 August 2019, ora: 07:34

istorie (DOCUMENT) Traducere din Cambridge Journal of Economics: FOAMETEA SOVIETICĂ din 1947

(DOCUMENT) Traducere din Cambridge Journal of Economics: FOAMETEA SOVIETICĂ din 1947

O deosebită atenție în ultimii 20 de ani a fost acordată aspectelor economice ale foametei.  

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 07:18

Societatea civilă: s-a ratat o ocazie pentru consolidarea integrității, autorității și independenței Curții Constituționale a Republicii Moldova

Societatea civilă: s-a ratat o ocazie pentru consolidarea integrității, autorității și independenței Curții Constituționale a Republicii Moldova

13 ONG-uri din întreaga țară au solicitat Parlamentului să modifice Legea cu privire la Curtea Constituțională. Aceasta în contextul numirii celor doi judecători la Curtea Constituțională: Domnica Manole şi Vladimir Ţurcan.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 06:42

Sondaj IDIS Viitorul: Andrei Năstase îl întrece pe Ilan Shor la capitolul încredere

Sondaj IDIS Viitorul: Andrei Năstase îl întrece pe Ilan Shor la capitolul încredere

 Igor Dodon este personalitatea politică care se bucură de cea mai mare încredere în rândul cetățenilor Republicii Moldova, fiind urmată de premierul Maia Sandu. 59% dintre moldovenii care au participat nu au încredere in nimeni.

( ) Citeşte tot articolul

Sport 18 August 2019, ora: 04:45

Dezastru total pentru Simona Halep după înfrângerea de la Cincinnati. Românca, pusă în faţa unei situaţii disperate

Dezastru total pentru Simona Halep după înfrângerea de la Cincinnati. Românca, pusă în faţa unei situaţii disperate

Înfrângerea suferită de Simona Halep în faţa americancei Madison Keys a cântărit mult mai mult decât a părut la prima vedere.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 August 2019, ora: 16:40

Boris Johnson se întâlneşte cu Emmanuel Macron şi Angela Merkel pentru a discuta despre Brexit înainte de summitul G7

Boris Johnson se întâlneşte cu Emmanuel Macron şi Angela Merkel pentru a discuta despre Brexit înainte de summitul G7

 Premierul britanic Boris Johnson urmează să efectueze săptămâna viitoare vizite la Paris şi Berlin şi să fie primit de Emmanuel Macron şi Angela Merkel pentru a discuta despre Brexit, înaintea summitului G7, potrivit unor surse diplomatice, relatează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 August 2019, ora: 16:22

Dilema Veche „Asistăm la un reviriment al ideilor totalitare și comuniste“

„Asistăm la un reviriment al ideilor totalitare și comuniste“

 Unul dintre inițiatorii legii privind interzicerea organizațiilor, simbolurilor și faptelor cu caracter comunist e Cristian Ghinea. L-am întrebat cum își explică faptul că fascismul e unanim condamnat, în schimb, în ceea ce privește comunismul, persistă...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 August 2019, ora: 16:20

Conducta TAP, prin care gazele naturale din Marea Caspică vor ajunge în Europa, este finalizată în proporţie de 88,8%

Conducta TAP, prin care gazele naturale din Marea Caspică vor ajunge în Europa, este finalizată în proporţie de 88,8%

 Proiectul Trans Adriatic Pipeline (TAP) era finalizat în proporţie de 88,8%, la sfârşitul lunii iulie, arată datele actualizate publicate pe site-ul consorţiului TAP AG.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 August 2019, ora: 11:28

Explozia de la Arhanghelsk. Doctorii ruși spun că nu au fost avertizați că pacienții au fost victimele unui accident nuclear - unui medic i s-a identificat un izotop radioactiv în țesutul muscular

Explozia de la Arhanghelsk. Doctorii ruși spun că nu au fost avertizați că pacienții au fost victimele unui accident nuclear - unui medic i s-a identificat un izotop radioactiv în țesutul muscular

Cinci angajați ai spitalului în care au fost tratate victimele accidentului nuclear de la Arhanghelsk au spus pentru Moscow Times că medicii care au lucrat direct cu pacienții au fost puși de agenți ai Serviciul Federal de Securitate să semneze acorduri de confidențialitate. Cei trei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 August 2019, ora: 11:26

Cazul Caracal. Din oasele găsite în pădure, bănuite a fi ale Luizei Melencu, nu s-a putut evidenția un profil ADN, anunță DIICOT

Cazul Caracal. Din oasele găsite în pădure, bănuite a fi ale Luizei Melencu, nu s-a putut evidenția un profil ADN, anunță DIICOT

Specialiștii INML nu au putut identifica niciun profil ADN de pe oasele găsite în pădure, în cazul Caracal, deoarece erau într-o stare de calcinare excesivă, arată DIICOT. Procurorii au retrimis INML dispoziție de refacere a analizei. 

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 17 August 2019, ora: 11:22

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 17 AUGUST 2019. SCORPIONII POT PIERDE BANI

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 17 AUGUST 2019. SCORPIONII POT PIERDE BANI

Horoscopul zilei de 17 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 august...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 August 2019, ora: 14:23

Purcari Wineries raportează venituri de 88 mil.lei în S1/2019, în creştere cu 25% şi profit de 17 mil.lei, plus 7%

Purcari Wineries raportează venituri de 88 mil.lei în S1/2019, în creştere cu 25% şi profit de 17 mil.lei, plus 7%

Grupul Purcari Wineries a încheiat primul semestru din 2019 cu venituri de 87,7 milioane lei, în creştere cu 25% şi un profit net de 17,1 milioane lei, cu 7% mai mare decât în perioada similară din 2018.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 August 2019, ora: 14:18

PSD-ista Dăncilă, cu elicopterul în turneu electoral în Moldova, regiunea unde nu s-a construit niciun kilometru de autostradă

PSD-ista Dăncilă, cu elicopterul în turneu electoral în Moldova, regiunea unde nu s-a construit niciun kilometru de autostradă

În turneu electoral în Moldova, ​​Viorica Dăncilă a venit cu elicopterul la Iași, precizând că pentru a putea ajunge în fiecare județ trebuie să apeleze și la acest mijloc de transport. Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a precizat că elicopterul este...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)