Astăzi 21 Ianuarie 2020, Marţi - Ultima actualizare la ora 18:50
Abonamente

Actualitate 17 Iulie 2019, ora 07:39

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 17 IULIE 2019. LUNĂ PLINĂ ȘI ECLIPSĂ PARȚIALĂ DE LUNĂ ÎN ZODIA CAPRICORN

Marime Font

Horoscopul zilei de 17 iulie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 iulie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 iulie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn vor avea parte de Eclipsa Parțială de Lună întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Această Eclipsă Parțială de Lună este deosebit de impactantă pentru toate zodiile. Se va forma pe axa carieră-familie și va cere, la modul general, descoperirea unui echilibru între aceste două sectoare de viață. În plus, va fi o eclipsă al cărei impact se va întinde pe o perioadă de 6 luni și va scoate la suprafață emoții, sentimente, trăiri din trecut care vor fi acum vindecate. Va fi o perioadă a marilor transformări și regenerări emoționale. Se vor vindeca, de asemenea, frici și angoase și întreg contextul astrologic ne va cere, prin schimbările neașteptate și răsturnările de situație pe care le va impune, să ne urmăm sensul vieții, acel sens pentru care am venit pe pământ. De aceea, tot ce poate părea în această perioadă dur, trist, tot ce ne poate provoca suferință, inclusiv despărțirile și rupturile care vor apărea acum, se vor dovedi benefice pentru noi mai târziu.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice în sectorul carierei. Nativii își pot schimba locul de muncă, domeniul de activitate, însă sunt sfătuiți să nu o facă din impulsivitate, ci în urma unei atente analize și doar dacă au un job mai bun în așteptare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă ocazia să vindece o traumă sentimentală din trecut, să uite o fostă iubire.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice legate de propriile lor principii de viață. Nativii se vor desprinde de ceea ce nu-i mai reprezintă și le blochează ascensiunea, fie personală, fie profesională. Unii Tauri pot pleca în călătorii sau chiar își pot schimba domiciliul, se pot muta în altă țară pentru un job sau pentru studii. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a discuta, de a planifica o vacanță dincolo de hotare.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice în sectorul financiar, în special dacă la mijloc este un context care privește moștenirile, banii la comun cu partenerul de viață sau alte bunuri materiale și de patrimoniu. Nu este exclus să încheie o căsătorie acum și să facă partajul. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să-și achite datoriile și să evite să facă alte împrumuturi, credite.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări legate de parteneriate, implicit căsătorie. Nu este exclus ca nativii care sunt în relații ce nu mai funcționează să se despartă, să divorțeze în această perioadă, însă va fi spre binele lor această decizie. Eclipsa poate aduce, în schimb, cereri în căsătorie și chiar planificarea nunții în cazul Racilor care rezonează cu partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să evite discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice legate de locul de muncă. Nativii își pot schimba jobul cu unul mai bun care să nu le mai consume atâta energie și unde să fie remunerați corespunzător muncii depuse. De asemenea, starea de sănătate se va îmbunătăți remarcabil în această perioadă și nativii pot vindeca afecțiuni mai vechi. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să evite momentele de impulsivitate și orgoliu în relația cu superiorii.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice legate de sectorul sentimental. Nativii care nu reușesc să armonizeze relația cu partenerul, vedem ca acum să se despartă, în schimb ce Fecioarele care au parte de o poveste de dragoste echilibrată vedem să devină părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să-și acorde mai mult interes și să se dedice mai mult hobby-urilor și pasiunilor personale.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice legate de familie. Posibil ca în această perioadă nativii să reușească nu doar să vindece traume din copilărie, legate de mamă în special, dar și să reușească să închege mult mai bine și mai sănătos relațiile cu părinții. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce discuții legate de schimbarea domiciliului.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice în sectorul comunicării și al relației cu frații, vecinii, colegii de muncă. Nativii vor spune în față ceea ce au de zis, chiar dacă vor surpinde prin sinceritate, și vor reuși în această perioadă nu doar să se vindece emoțional, ci și să se împace cu cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce o deplasare în interes de serviciu sau planificarea unei delegații.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice în sectorul banilor obținuți din muncă proprie. Nativii pot reuși în această perioadă să-și achite datoriile, să încheie un credit, și nu este exclus să primească o mărire de salariu neașteptată, un bonus, o primă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să fie corecți și să respecte termenele de plată, indiferent că este vorba de o factură sau o rată de credit pentru a nu avea probleme cu legea.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări benefice legate de propria lor personalitate. Nativii vor simți nevoia în această perioadă să se elibereze de restricțiile impuse de alții, vor dori să fie pe cont propriu și să nu mai depindă de nimeni. O serie de principii și convingeri de viață se vor dizolva acum. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia de a vindeca niște frici care le inhibă evoluția.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de o perioadă în care să-și vindece trecutul, rănile și traumele copilăriei, dar și cicatricile sentimentale. Nativii pot afla noi metode de a-și ameliora niște simptome ale unor afecțiuni cronice. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce în cale persoane din trecut pentru a vindeca relația.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 iulie 2019
Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de răsturnări de situație și schimbări legate de anturajul care-i definește. Nativii vor încheia relații cu prietenii cu care nu mai rezonează și cu care nu mai au scopuri, țeluri de viitor comune. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le oferă ocazia să depășească niște temeri, niște panici care le puneau bariere în relaționarea cu cei din jur.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Moldova 21 Ianuarie 2020, ora: 18:50 de Silviu Tănase

Ion Chicu se duce cu „sapa după avioane” și îi dă replici stupide Președintelui Klaus Iohannis

Ion Chicu se duce cu „sapa după avioane” și îi dă replici stupide Președintelui Klaus Iohannis

Tunul de lemn este o producție Moldova-Film, realizată la apusul Imperiului Sovietic. Filmul prezintă povestea unui bătrân, liniștea căruia a fost tulburată de apariția unui avion nemțesc care le-a ucis pe rând găinile, apoi oaia. Bătrânul găsește un tun pe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 14:06

FOTO/// Icoane cu chipul lui Vladimir Putin, vandute pe strazile din Rusia cu peste 22 de mii de lei

FOTO/// Icoane cu chipul lui Vladimir Putin, vandute pe strazile din Rusia cu peste 22 de mii de lei

 Chipul lui Vladimir Putin poate fi gasit pe icoanele care se vand in Rusia. Despre asta a scris un internaut pe retelele de socializare, care spune ca a surprins icoana in aeroportul Pulkovo din Sankt Petersburg.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 13:44

Valeriu Pasat Mihail Ostrovski, primul ambasador sovietic la Bucureşti, trimis în Gulag pentru că a „contribuit la destituirea din funcţie a ministrului de Externe al României, N. Titulescu”

Mihail Ostrovski, primul ambasador sovietic la Bucureşti, trimis în Gulag pentru că a „contribuit la destituirea din funcţie a ministrului de Externe al României, N. Titulescu”

 Este binecunoscut faptul că în procesul de instituire, ameliorare şi dezvoltare a relaţiilor reciproce dintre state un rol deosebit îl joacă, de obicei, personalităţi notorii ale diplomaţiei. În România interbelică, o astfel de personalitate diplomatică,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 13:34

Piesa “Dosarele Siberiei,” în Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti

Piesa “Dosarele Siberiei,” în Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti

 Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” din Chişinău montează pe scena Naţionalului bucureştean, miercuri 22 ianuarie 2020, în Sala Mare, ora 19,00, piesa „Dosarele Siberiei”, în regia lui Petru Hadârcă.

( ) Citeşte tot articolul

Film 21 Ianuarie 2020, ora: 13:11

5 filme românești noi pe care le vei putea vedea în 2020

5 filme românești noi pe care le vei putea vedea în 2020

Anul 2020 va fi plin de noutăți în ceea ce privește industria cinematografică, inclusiv de noi filme românești de care să te bucuri. Anul 2020 va veni cu titluri mari. Pentru cei pasionați de filmele din universul DC, aceștia vor putea urmării continuarea poveștii...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 13:05

Denunț la Procuratură împotriva lui Dodon și solicitări la ANI și FISC să verifice cheltuielile președintelui pentru vacanțele de lux

Denunț la Procuratură împotriva lui Dodon și solicitări la ANI și FISC să verifice cheltuielile președintelui pentru vacanțele de lux

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a pregătit denunțul pe care intenționează să-l depună la Procuratura Generală împotriva șefului statului pentru îmbogățire ilicită. Anunțul a fost făcut de prim-vicepreședintele PPDA, Alexandru Slusari.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 21 Ianuarie 2020, ora: 12:06

Poze cu ROBII sovietici din Basarabia /// Zaharia Cușnir

Poze cu ROBII sovietici din Basarabia /// Zaharia Cușnir

A făcut senzație publicarea unui pachet de fotografii din satele basarabene ale anilor 50-60, la apogeul Uniunii Sovietice. Pe mine m-au întristat și vă spun de ce.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 11:58

Parlamentul a CHELTUIT 2 milioane pentru 110 tablete ce le va permite deputaților să folosească sistemul e-parlament și e-vot

Parlamentul a CHELTUIT 2 milioane pentru 110 tablete ce le va permite deputaților să folosească sistemul e-parlament și e-vot

Tabletele au fost procurate încă în luna decembrie 2019, conform Agenției Achiziții Publice, informează jurnal.md

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 11:53

Contrabandist cu imaginație. Vezi unde a ascuns un moldovean sute de pachete cu cafea din Italia

Contrabandist cu imaginație. Vezi unde a ascuns un moldovean sute de pachete cu cafea din Italia

Contrabandist cu imaginație. Un moldovean de 45 de ani din Nisporeni a ascuns mai multe produse alimentare fără acte în rezervorul unei stropitori, crezând că nu vor fi găsite, însă nu i-a mers.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 11:46

Constantin Codreanu reacționează la acuzațiile la adresa Consulatului României de la Bălți

Constantin Codreanu reacționează la acuzațiile la adresa Consulatului României de la Bălți Foto: simbol

1. Am considerat oportun să reacționez la acest articol pentru că, dincolo de orice, vorbim de interfața statului român cu care interacționează românii din Republica Moldova și de imaginea noastră ca stat. În plus, de fiecare dată când vorbim de situații în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 10:01

De sărbători, Loteria Națională a oferit câștiguri de peste 14,5 milioane de lei

De sărbători, Loteria Națională a oferit câștiguri de peste 14,5 milioane de lei

În perioada 1 decembrie – 15 ianuarie, Loteria Națională a oferit câștiguri în valoare de 14 575 000 de lei. Dintre acestea, 19 norocoși au descoperit premii mari în bilete de loterie în sumă de 5 619 439 de lei. 

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 21 Ianuarie 2020, ora: 09:15

OPINII ALTERNATIVE / Saharneanu îl critică pe fostul lider PPR, Vlad Țurcanu

OPINII ALTERNATIVE / Saharneanu îl critică pe fostul lider PPR, Vlad Țurcanu

Ex-deputatul Valeriu Saharneanu, reprezentant al Partidului Popular Românesc, a dezvăluit cum a ajuns fostul președinte al formațiunii, Vlad Țurcanu, să conducă partidul, dar și cum, ulterior, nu s-a mai implicat în activități.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 09:04

VIDEO// Arest preventiv pentru minorul din ORHEI, care și-a ucis prietenul pentru o platformă XBOX

VIDEO// Arest preventiv pentru minorul din ORHEI, care și-a ucis prietenul pentru o platformă XBOX

Minorul de 14 ani care a ucis cu sânge rece un alt minor de 12 ani a primit mandat de arest pentru 30 de zile, după ce ieri a fost reținut pentru 24 de ore. Băiatul este suspectat că ar fi omorât un băiat de 12 ani, iar cadavrul l-a ascuns într-o clădire nefinisată.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 08:54

Cadavru găsit într-o fântână de canalizare

Cadavru găsit într-o fântână de canalizare

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost depistat în această după-amiază într-o fântână de canalizare de pe strada Alecu Russo, din sectorul Ciocana al capitalei. Solicitată telefonic, Natalai Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 08:25

GALA CINEAȘTILOR 2020: Cele mai bune filme din Moldova

GALA CINEAȘTILOR 2020: Cele mai bune filme din Moldova

 Ieri, 20 ianuarie, a avut loc „Gala Cineaștilor 2020”. Evenimentul a fost organizat în premieră de către Uniunea Cineaștilor din Moldova în colaborare cu Centrul Național al Cinematografiei și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării. Laureații Galei...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 21 Ianuarie 2020, ora: 07:52

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 IANUARIE 2020. BERBECII SUNT CONFUZI

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 IANUARIE 2020. BERBECII SUNT CONFUZI

Horoscopul zilei de 21 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Ianuarie 2020, ora: 06:33

Electromobilitatea – Companiile petroliere și de utilități încearcă să preia controlul: își fac propriile rețele de încărcare a mașinilor electrice

Electromobilitatea – Companiile petroliere și de utilități încearcă să preia controlul: își fac propriile rețele de încărcare a mașinilor electrice

Mai mult de trei sferturi (79%) din infrastructura de încărcare a vehiculelor electrice din Europa era controlată de companiile de utilităţi şi petroliere.

( ) Citeşte tot articolul

Carte 21 Ianuarie 2020, ora: 05:49

Cum vorbim, cum scriem?: Despre ton şi intonaţie

Cum vorbim, cum scriem?: Despre ton şi intonaţie Din editia print

În prezent, în spaţiul audiovizualului există numeroase (ca să nu zicem nenumărate) posturi de radio şi TV, care încearcă din răsputeri să ne ademenească, să capteze cu orice preţ atenţia publicului. În avangarda acestei permanente competiţii sunt cei de la...

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 21 Ianuarie 2020, ora: 00:25

Şapte trucuri pentru folosirea mai eficientă a minţii

Şapte trucuri pentru folosirea mai eficientă a minţii

Conştientul emite raţionamente şi subconştientul produce; conştientul alege şi subconştientul livrează marfa. Vă prezentăm câteva trucuri. Este de la sine înţeles că puteţi adăuga cele care corespund aşteptărilor, nevoilor sau dorinţelor voastre. 

( ) Citeşte tot articolul

Film 20 Ianuarie 2020, ora: 20:52

Radu Jude, primul regizor român cu trei producții la Berlinale 2020

Radu Jude, primul regizor român cu trei producții la Berlinale 2020

Cea de-a 70-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Berlin se va desfășura între 20 februarie și 1 martie 2020

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)