Astăzi 1 Iunie 2020, Luni - Ultima actualizare la ora 20:05
Abonamente

Horoscop 17 Mai 2019, ora 07:55

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 17 MAI 2019. BERBECII AU INTUIȚIE BUNĂ

Marime Font

Horoscopul zilei de 17 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 mai 2019 spune că astăzi nativii din zodia Berbec ar trebui să-și asculte mai mult intuiția.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 mai 2019
Cei născuți în zodia Berbec se pot baza cu multă încredere pe intuiție, mai ales în ceea ce privește relațiile de la locul de muncă sau relațiile cu colaboratorii și partenerii de afaceri. Este o si favorabilă semnării parteneriatelor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să nu fie impulsivi în dialog, ci să aștepte să vadă ce are de zis persoana din fața lor.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 mai 2019
Cei născuți în zodia Taur au parte de o stare psihică foarte bună. Nativii vor fi optimiști și entuziaști și vor lua decizii benefice în plan sentimental, dar și profesional. Zi favorabilă studiului și învățării, dar și dialogului. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă ocazia să lămurească situații mai vechi legate de partenerul de viață, de situația de cuplu.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 mai 2019
Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de dialoguri interesante, încărcate de înțelepciune cu persoane mai în vârstă și sunt sfătuiți să le asculte sfaturile și să lase superficialitatea deoparte. Este o zi bună pentru calcule și planificări financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să se concentreze mai mult pe o variantă suplimentară de a obține bani.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 mai 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de o zi foarte bună pentru a rezolva prin dialog situații care li se păreau complicate până acum și fără ieșire. Comunicarea le va fi atu de nădejdee, iar ideile ingenioase nu le vor lipsi, important este să le pună în practică cu ami multă încredere. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia să-și facă noi cunoștințe și să lege prietenii de durată.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 mai 2019
Cei născuți în zodia Leu au tendința de a se suprasolicita la locul de muncă, iar către seară pot resimți o oboseală accentuată. Faptul că nativii au idei sclipitoare și sunt agitați să-și rezolve cât mai rapid sarcinile și responsabilitățile îi poate obosi peste măsură. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocazia să comunice cu cei din jur deschis și le cere să spună verde în față care este părerea lor despre un anumit subiect. Dacă vor evita, vor pierde șanse.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 mai 2019
Cei născuți în zodia Fecioară sunt favorizați să plece într-o călătorie cu persoana iubită sau într-o deplasare care să aibă legătură cu partenerul de viață. Este o zi favorabilă negocierilor, indiferent de natura lor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să fie mai chibzuiți în modul de cheltuire a banilor.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 mai 2019
Cei născuți în zodia Balanță reușesc să încheie cu brio o sarcină mai veche, să finalizeze un proiect profesional. De asemenea, administrarea finanțelor devine o prioritate și pot rezolva o problemă financiară, pot face o plată amânată. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă o bună capacitate de comunicare și dialogul cu cei din familie va fi unul lămuritor.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 mai 2019
Cei născuți în zodia Scorpion ar putea avea parte de o conversație acidă cu cineva din familie sau chiar cu persoana iubită. Este posibil ca planurile lor să nu coincidă cu cele ale celorlalți. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să-și reevalueze cu mai multă atenție prioritățile. Nu sunt exclus probleme legate de locuință care să le întârzie sau să le amâne o călătorie.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 mai 2019
Cei născuți în zodia Săgetător se pot confrunta cu unele neplăceri legate de bani, Este posibil să fie nevoiți să facă o plată pe care nu o aveau prevăzută în buget. Atenție la conflictele care pot lua naștere pe acest subiect cu persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce energia necesară pentru a-și îndeplini sarcinile eficient la locul de muncă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 mai 2019
Cei născuți în zodia Capricorn sunt favorzați astăzi în zona profesională, în special acei nativi care au afaceri personale sau lucrează pe comisioane. Aceștia pot avea parte de noroc în această zonă și sunt sfătuiți să dea dovadă de mai multă încredere în propriile forțe. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să fie foarte atenți la persoanele cu care intră în contact astăzi și de la care pot afla sfaturi esențiale.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 mai 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot primi vizita unei rude sau chiar ei pot pleca în vizită. Atenție la discuțiile pe teme financiare care pot degenera și se poate ajunge la un conflict, mai ales dacă la mijloc sunt interese comune. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să evite împrumuturile și investițiile riscante.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 mai 2019
Cei născuți în zodia Pești pot pleca într-o scurtă deplasare în interes de serviciu. Sunt sfătuiți să fie atenți la persoanele cu care intră în contact astăzi deoarece în urma unui dialog pot afla un secret, o informație care să-i ajute în carieră. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că nerăbdarea sau imprudența de care dau dovadă le poate da peste cap niște planuri.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Politică 1 Iunie 2020, ora: 18:42

Cum a dorit Pavel Filip să preia în 2019 de la R. Moldova circa 4 mln de dolari

Cum a dorit Pavel Filip să preia în 2019 de la R. Moldova circa 4 mln de dolari

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Pavel Filip a pus la cale încă din 2018 o schemă de escrocherie care urmărea deposedarea Republicii Moldova de clădirea Consulatului Republicii Moldova în Odessa și a terenului aferent acesteia, evaluate total la circa 4 mln dolari....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 1 Iunie 2020, ora: 17:37

109 cazuri noi de Covid-19 și 10 decese / Informații de ultimă oră despre răspândirea coronavirusului

109 cazuri noi de Covid-19 și 10 decese / Informații de ultimă oră despre răspândirea coronavirusului

Numărul persoanelor infectate cu Covid-19 în RM continuă să crească. Doar în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 109 cazuri noi de infectare cu temutul coronavirus. Totodată, zece oameni și-au pierdut viața din cauza infecției. Numărul celor infectați e de 8360 , iar al...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 1 Iunie 2020, ora: 17:08

PUTIN HOȚ - Un mesaj GIGANTIC a fost afișat pe un deal din Rusia. Presa a „cenzurat” mesajul (FOTO)

PUTIN HOȚ - Un mesaj GIGANTIC a fost afișat pe un deal din Rusia. Presa a „cenzurat” mesajul (FOTO)

 Locuitorii din satul Aginskoe, Ținutul Transbaikal au afișat un mesaj „dur” despre Președintele rus - Vladimir Putin.

( ) Citeşte tot articolul

Social 1 Iunie 2020, ora: 16:28

Nistrul riscă să ajungă un canal înnămolit

Nistrul riscă să ajungă un canal înnămolit

Nistrul ar putea rămâne în totalitate fără apă. Dezastrul este mai aproape decât ne imaginăm, din cauza planificatei construcţii a şase hidrocentrale în amonte pe Nistru, mai sus de Novodnestrovsk, Ucraina. Guvernul ucrainean a luat asemenea decizie la mijlocul...

( ) Citeşte tot articolul

ROMÂNIA 1 Iunie 2020, ora: 16:22

VIDEO / Cercetătorii ieşeni sunt îngrijoraţi: în pădurile din judeţ şi-a făcut apariţia şacalul auriu

VIDEO / Cercetătorii ieşeni sunt îngrijoraţi: în pădurile din judeţ şi-a făcut apariţia şacalul auriu

Specialiştii îl numesc „distrugătorul universal“ şi spun că poate distruge ecosistemele în care apare, fiindcă prădătorul său natural, lupul, a fost exterminat din pădurile din zona de şes sau câmpie din Iaşi.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 1 Iunie 2020, ora: 16:05

Dieta cu ouă: 10 kg în doar 7 zile! Iată cât de simplu este de ținut

Dieta cu ouă: 10 kg în doar 7 zile! Iată cât de simplu este de ținut

Lupta cu pierderea kilogramelor este una dintre cele mai dificile sarcini, iar noi căutăm mereu cele mai eficiente sfaturi și modalități de a duce la capăt această luptă.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 1 Iunie 2020, ora: 15:38

3 cupluri din ZODIAC care se formează de 1 IUNIE și rămân împreuna pe viață

3 cupluri din ZODIAC care se formează de 1 IUNIE și rămân împreuna pe viață

Ești în căutarea sufletului pereche? Astrele au vești bune pentru tine: se apropie luna iunie, o adevărată lună a dragostei și ai liber la iubire. Te poți îndrăgosti chiar de 1 iunie, când copilul din sufletul tău iese la iveală și lumea pare vrăjită. 

( ) Citeşte tot articolul

ROMÂNIA 1 Iunie 2020, ora: 15:32

Anunț important pentru studenții basarabeni care își fac studiile în România

Anunț important pentru studenții basarabeni care își fac studiile în România

Cu referire la solicitările de informații referitoare la exceptarea plasării elevilor și studenților din Republica Moldova în autoizolare pentru 14 zile la revenirea în România pentru preluarea lucrurilor personale din cămine, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 1 Iunie 2020, ora: 15:20

Dezbateri pe arena internațională: De ce alternativele fumatului merită atenția OMS

Dezbateri pe arena internațională: De ce alternativele fumatului merită atenția OMS

“Nu avem suficiente date pentru a afirma că țigările electronice sunt mai puțin nocive.” Declarația aparține reprezentanților Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), care săptămână trecută au organizat o conferință de presă dedicată Zilei Mondiale Fără...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 1 Iunie 2020, ora: 15:10

Un celebru medic italian de urgenţe a dat asigurări că noul coronavirus a DISPĂRUT din Italia

Un celebru medic italian de urgenţe a dat asigurări că noul coronavirus a DISPĂRUT din Italia Foto: simbol

Un celebru medic italian de urgenţe a dat asigurări că noul coronavirus a dispărut din Italia şi că a venit timpul să ca italienii să nu mai fie "terorizaţi" inutil, afirmaţii care au provocat imediat reacţii din partea autorităţilor şi a altor specialişti, relatează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 1 Iunie 2020, ora: 15:02

Dan Dungaciu: În Ținutul Secuiesc au loc confruntări hibride. Asistăm la „desuveranizarea” României

Dan Dungaciu: În Ținutul Secuiesc au loc confruntări hibride. Asistăm la „desuveranizarea” României

Ținutul Secuiesc nu doar că se află pe orbita Ungariei, dar în zonă are loc și o „desuveranizare” a României, crede analistul Dan Dungaciu, directorul Institutului de Științe Politice și Relații Internaționale (ISPRI) al Academiei Române.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 1 Iunie 2020, ora: 15:01

Cunoscuți interpreți vor participa la ediția de caritate a jocului ”Bani la greu”

Cunoscuți interpreți vor participa la ediția de caritate a jocului ”Bani la greu”

Doi cunoscuți interpreți din Moldova, Cornelia Ștefăneț și Igor Cuciuc, își vor încerca norocul, în această seară, în noul Joc TV special al Loteriei Naționale, ”Bani la greu”, în care câștigul maxim este de peste 1 000 000 de lei. Toată...

( ) Citeşte tot articolul

ROMÂNIA 1 Iunie 2020, ora: 14:43

Primul român care a ajuns în China. Mai înainte un domnitor i-a tăiat nasul

Primul român care a ajuns în China. Mai înainte un domnitor i-a tăiat nasul

Nicolae Milescu Spătaru a fost unul din marii calatori, aventurieri şi carturari ai secolului al XVII - lea Născut la 31 mai 1636, dintr-un tată aromân din Peloponez şi o mamă moldoveancă get-beget, Nicolae Milescu Spătaru a avut o carieră politică şi diplomatică...

( ) Citeşte tot articolul

ROMÂNIA 1 Iunie 2020, ora: 14:37

Simona Halep mărturisire uimitoare! Când se retrage din tenis?

Simona Halep mărturisire uimitoare! Când se retrage din tenis?

După lungi speculații, campioana României s-a hotărât să pună capăt misterului. Simona Halep a anunțat când se va retrage din tenis. Simona Halep a mărturisit că este nerăbdătoare să se întoarcă în competiții, însă a făcut și o declaratie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 1 Iunie 2020, ora: 14:27

Tragedie aviatică în Italia! Doi sportivi au murit, după ce avionul s-a prăbușit

Tragedie aviatică în Italia! Doi sportivi au murit, după ce avionul s-a prăbușit

Doi campioni la inot din Italia au murit in urma unui accident aviatic.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 1 Iunie 2020, ora: 13:20

DOC// Un nou scandal la Centrul comercial Gemenii: Guvernul a solicitat revizuirea deciziei CEDO după ce a executat-o parțial

DOC// Un nou scandal la Centrul comercial Gemenii: Guvernul a solicitat revizuirea deciziei CEDO după ce a executat-o parțial

Guvernul a solicitat CEDO să-și revizuiască decizia din 18 februarie în dosarul Centrului comercial Gemenii după ce le-a restituit păgubașilor suma de 1,7 milioane de euro, ce constituie venitul ratat, prejudiciul moral și cheltuielile de judecată. Autoritățile de la Chișinău...

( ) Citeşte tot articolul

Internațional 1 Iunie 2020, ora: 13:15

Paradoxul pandemiei. Europa nu mai are unde să stocheze SURPLUSUL de alimente

Paradoxul pandemiei. Europa nu mai are unde să stocheze SURPLUSUL de alimente

Procesatorul belgian de cartofi congelaţi Agristo nu mai are unde să îşi depoziteze cartofii pai şi, din cauză că nu mai găseşte spaţii de închiriat, compania a decis să îşi reducă producţia cu aproximativ 20%, informează Bloomberg.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Liber 1 Iunie 2020, ora: 13:02

Testul prin care descoperi dacă ai o boală psihică. Ce vezi în aceste imagini?

Testul prin care descoperi dacă ai o boală psihică. Ce vezi în aceste imagini?

Un test cu imagini poate să-ți arate dacă suferi sau nu de vreo boală psihică nedescoperită, aflată în stadii incipiente.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 1 Iunie 2020, ora: 12:51

VIDEO / Veaceslav Platon explică procurorilor o schemă, în timpul audierilor

VIDEO / Veaceslav Platon explică procurorilor o schemă, în timpul audierilor

Într-un nou video, din timpul audierilor lui Veaceslav Platon, se vede cum acesta explică procurorilor conexiunile financiare dintre băncile prin intermediul căruia ar fi fost realizată frauda bancară de un miliard de dolari.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 1 Iunie 2020, ora: 12:49

STAT MAFIOT / Malta a confiscat bancnote libiene FALSE în valoare de 1,1 miliarde USD tipărite de RUSIA

STAT MAFIOT / Malta a confiscat bancnote libiene FALSE în valoare de 1,1 miliarde USD tipărite de RUSIA

Autorităţile din Malta au confiscat bancnote libiene false în sumă echivalentă cu 1,1 miliarde de dolari, tipărite de o firmă din Rusia. Anunțul a fost făcut de Departamentul de Stat al SUA, în timp ce Malta nu a emis până acum niciun comunicat oficial pe această...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 1 Iunie 2020, ora: 12:30

ALERTĂ FALSĂ la Ambasada Federației Ruse din Chișinău

ALERTĂ FALSĂ la Ambasada Federației Ruse din Chișinău Foto: Sandu Scodin

Potrivit poliției zona din apropierea Ambasadei a fost izolată, iar la fața locului au fost dislocate polițiști, salvatori și geniști, urmând să cerceteze clădirea, pentru a găsi presupusul explozibil.

( ) Citeşte tot articolul

ROMÂNIA 1 Iunie 2020, ora: 12:23

Fostul Principe Nicolae va deveni tată pentru a doua oară

Fostul Principe Nicolae va deveni tată pentru a doua oară

Dacă până acum nu s-a mai știut mai nimic desprefostul Prinț Nicolae și soția sa, Alina Binder, astăzi, de 1 iunie,printr-un comunicat postat pe facebook, aflăm vești noi despre cuplul princiar.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 1 Iunie 2020, ora: 12:13

Ceaiul de tei poate deveni TOXIC. Cum se prepară corect

Ceaiul de tei poate deveni TOXIC. Cum se prepară corect

Cu un parfum dulce, uimitor şi care îmbată sufletul, teiul este un excelent medicament. Dacă se prepară corect, ceaiul este un remediu pentru mai multe afecţiuni, însă pe loc poate deveni nociv pentru organism. Deşi teiul aduce numeroase beneficii organismului, este...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)