Astăzi 20 Iunie 2019, Joi - Ultima actualizare la ora 16:20
Abonamente

Horoscop 17 Mai 2019, ora 07:55

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 17 MAI 2019. BERBECII AU INTUIȚIE BUNĂ

Marime Font

Horoscopul zilei de 17 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 mai 2019 spune că astăzi nativii din zodia Berbec ar trebui să-și asculte mai mult intuiția.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 mai 2019
Cei născuți în zodia Berbec se pot baza cu multă încredere pe intuiție, mai ales în ceea ce privește relațiile de la locul de muncă sau relațiile cu colaboratorii și partenerii de afaceri. Este o si favorabilă semnării parteneriatelor. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să nu fie impulsivi în dialog, ci să aștepte să vadă ce are de zis persoana din fața lor.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 mai 2019
Cei născuți în zodia Taur au parte de o stare psihică foarte bună. Nativii vor fi optimiști și entuziaști și vor lua decizii benefice în plan sentimental, dar și profesional. Zi favorabilă studiului și învățării, dar și dialogului. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă ocazia să lămurească situații mai vechi legate de partenerul de viață, de situația de cuplu.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 mai 2019
Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de dialoguri interesante, încărcate de înțelepciune cu persoane mai în vârstă și sunt sfătuiți să le asculte sfaturile și să lase superficialitatea deoparte. Este o zi bună pentru calcule și planificări financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să se concentreze mai mult pe o variantă suplimentară de a obține bani.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 mai 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de o zi foarte bună pentru a rezolva prin dialog situații care li se păreau complicate până acum și fără ieșire. Comunicarea le va fi atu de nădejdee, iar ideile ingenioase nu le vor lipsi, important este să le pună în practică cu ami multă încredere. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă ocazia să-și facă noi cunoștințe și să lege prietenii de durată.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 mai 2019
Cei născuți în zodia Leu au tendința de a se suprasolicita la locul de muncă, iar către seară pot resimți o oboseală accentuată. Faptul că nativii au idei sclipitoare și sunt agitați să-și rezolve cât mai rapid sarcinile și responsabilitățile îi poate obosi peste măsură. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocazia să comunice cu cei din jur deschis și le cere să spună verde în față care este părerea lor despre un anumit subiect. Dacă vor evita, vor pierde șanse.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 mai 2019
Cei născuți în zodia Fecioară sunt favorizați să plece într-o călătorie cu persoana iubită sau într-o deplasare care să aibă legătură cu partenerul de viață. Este o zi favorabilă negocierilor, indiferent de natura lor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să fie mai chibzuiți în modul de cheltuire a banilor.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 mai 2019
Cei născuți în zodia Balanță reușesc să încheie cu brio o sarcină mai veche, să finalizeze un proiect profesional. De asemenea, administrarea finanțelor devine o prioritate și pot rezolva o problemă financiară, pot face o plată amânată. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă o bună capacitate de comunicare și dialogul cu cei din familie va fi unul lămuritor.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 mai 2019
Cei născuți în zodia Scorpion ar putea avea parte de o conversație acidă cu cineva din familie sau chiar cu persoana iubită. Este posibil ca planurile lor să nu coincidă cu cele ale celorlalți. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să-și reevalueze cu mai multă atenție prioritățile. Nu sunt exclus probleme legate de locuință care să le întârzie sau să le amâne o călătorie.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 mai 2019
Cei născuți în zodia Săgetător se pot confrunta cu unele neplăceri legate de bani, Este posibil să fie nevoiți să facă o plată pe care nu o aveau prevăzută în buget. Atenție la conflictele care pot lua naștere pe acest subiect cu persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce energia necesară pentru a-și îndeplini sarcinile eficient la locul de muncă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 mai 2019
Cei născuți în zodia Capricorn sunt favorzați astăzi în zona profesională, în special acei nativi care au afaceri personale sau lucrează pe comisioane. Aceștia pot avea parte de noroc în această zonă și sunt sfătuiți să dea dovadă de mai multă încredere în propriile forțe. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să fie foarte atenți la persoanele cu care intră în contact astăzi și de la care pot afla sfaturi esențiale.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 mai 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot primi vizita unei rude sau chiar ei pot pleca în vizită. Atenție la discuțiile pe teme financiare care pot degenera și se poate ajunge la un conflict, mai ales dacă la mijloc sunt interese comune. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să evite împrumuturile și investițiile riscante.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 mai 2019
Cei născuți în zodia Pești pot pleca într-o scurtă deplasare în interes de serviciu. Sunt sfătuiți să fie atenți la persoanele cu care intră în contact astăzi deoarece în urma unui dialog pot afla un secret, o informație care să-i ajute în carieră. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că nerăbdarea sau imprudența de care dau dovadă le poate da peste cap niște planuri.

 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 16:20

Putin a început să vorbească despre CONCESII în fața Occidentului

Putin a început să vorbească despre CONCESII în fața Occidentului

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat joi că nu vor exista schimbări fundamentale în atitudinea Occidentului faţă de Rusia, chiar dacă Moscova ar face concesii şi ar fi de acord să îndeplinească toate cerinţele oponenţilor ei, potrivit TASS.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 16:06

Sergiu Sîrbu: Mulţi profitori s-au alipit de PD atunci când era la guvernare şi se vor dezlipi acum și probabil se vor alipi la noua guvernare

Sergiu Sîrbu: Mulţi profitori s-au alipit de PD atunci când era la guvernare şi se vor dezlipi acum și probabil se vor alipi la noua guvernare

Deputatul Partidului Democrat Sergiu Sîrbu dă de înţeles că formaţiunea este conştientă că foarte mulţi demnitatari, care anterior s-au alipit PD-ului, care se afla la guvernare, acum se vor dezlipi.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 15:32

Începe marea târguială din UE: Un summit unde posturile cheie sunt scoase la mezat

Începe marea târguială din UE: Un summit unde posturile cheie sunt scoase la mezat

Întrebase odată fostul secretar de stat american (și controversat premiu Nobel pentru pace) Henry Kissinger: “Pe cine sun când vreau să vorbesc cu Europa?” Chiar dacă anecdota e probabil apocrifă, de la tratatul de la Lisabona (2007) încoace, lucrurile sunt mult...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 15:22

Președintele Curții Constituționale și-a dat DEMISIA

Președintele Curții Constituționale și-a dat DEMISIA

Președintele Curții Constituționale a R. Moldova, Mihai Poalelungi, și-a dat demisia.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 14:50

Avertisment de la București: „Toată PUTEREA e concentrată la Dodon, care ia notițe de la Putin. Rusia este în interior, fără să se tragă niciun FOC. Guvernul Maiei Sandu va fi PICAT”

Avertisment de la București: „Toată PUTEREA e concentrată la Dodon, care ia notițe de la Putin. Rusia este în interior, fără să se tragă niciun FOC. Guvernul Maiei Sandu va fi PICAT”

Consultantul politic Cozmin Gușă a declarat că România ar fi pierdut total în lupta pentru R. Moldova, pavând astfel drumul Moscovei „în inima fraților de peste Prut”. De asemenea, acesta spune că socialiștii lui Igor Dodon ar deține de facto puterea,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 14:11

Analiză: Lumea se pregătește de un CONFLICT MAJOR

Analiză: Lumea se pregătește de un CONFLICT MAJOR

În opinia jurnalistului Cristian Unteanu, lumea se pregăteşte de un conflict major având în vedere semnalele de alarmă care arată că forțele din Orientul Mijlociu au fost puse în stare de pre-război. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 14:06

Viorel Gârbu: „Rata de bază mai mare - credite mai scumpe, ceea ce înseamnă un cost al facerii mai mare și agenții economici vor avea povara mai mare pentru a-și realiza activitatea

Viorel Gârbu: „Rata de bază mai mare - credite mai scumpe, ceea ce înseamnă un cost al facerii mai mare și agenții economici vor avea povara mai mare pentru a-și realiza activitatea

Decizia de majorare a ratei de bază va duce și la majorarea dobânzii la depozite, dar și la credite, ceea ce va afecta economia, precum și cetățenii, considerămai mulți analiști economici, relatează Radio Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 13:23

Satul moldovenesc de altădată cu zeci de ansambluri folclorice și bucate pe vatră vă așteaptă în acest weekend la Complexul Etno Cultural VATRA

Satul moldovenesc de altădată cu zeci de ansambluri folclorice și bucate pe vatră vă așteaptă în acest weekend la Complexul Etno Cultural VATRA Din editia print

La prima ediție a ”Festivalului Familiei și Tradițiilor Populare” vor fi peste 100 de ansambluri etno-folclorice, care vor reprezenta distincțiile culturale ale fiecărei regiuni de la nord până la sud. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 12:53

Numărul fumătorilor scade datorită noilor produse de tutun. Concluziile Forumului Global de Nicotină

Numărul fumătorilor scade datorită noilor produse de tutun. Concluziile Forumului Global de Nicotină

Prevalența fumatului a scăzut în țările unde fumătorii au trecut la produse de nicotină mai sigure. Avantajele noilor alternative fumatului au fost discutate la Varșovia unde a avut loc Forumul Global de Nicotină la care au participat peste 650 de experți în domeniul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 12:49

AgroMeteo: SHS a prelungit Codul Galben de averse puternice însoțite de grindină și descărcări electrice

AgroMeteo: SHS a prelungit Codul Galben de averse puternice însoțite de grindină și descărcări electrice

Serviciul Hidrometeorlogic de Stat (SHS) a prelungit până joi, 20 iunie, Codul Galben de instabilitate atmosferică. Conform meteorologilor, în perioada indicată se prevăd descărcări electrice, izolat averse puternice (15-45 litri pe metru pătrat) cu grindină și vijelie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 12:41

EURO 2019 U21 | Partida Anglia şi România va fi arbitrată de suedezul Andreas Ekberg / ORA meciului

EURO 2019 U21 | Partida Anglia şi România va fi arbitrată de suedezul Andreas Ekberg / ORA meciului

Meciul Anglia - România de la EURO 2019 U21, care va avea loc vineri, de la ora 19:30, va fi arbitrat de suedezul Andreas Ekberg.

( ) Citeşte tot articolul

Externe 20 Iunie 2019, ora: 12:36

Armata rusă BOMBARDEAZĂ în continuare Ucraina

Armata rusă BOMBARDEAZĂ în continuare Ucraina Din editia print

Trupele de ocupație rusească au continuat astăzi, 19 iunie, bombardamentele în regiunile separatiste ucrainene. Sub focul rușilor a nimerit localitatea ATLU Zolotoe-4 din regiunea Lugansk, acolo unde bombardamentul a avut loc la distanța de numai 30 de metri de un bloc locativ. Din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 12:19

Alertă pentru turiștii care călătoresc în Grecia - Un virus periculos i-ar putea ucide

Alertă pentru turiștii care călătoresc în Grecia - Un virus periculos i-ar putea ucide

Oficialii greci din domeniul Sănătății îi avertizează pe turiștii care plănuiesc să călătorească în Grecia în această vară cu privire la riscurile la care se expun din cauza tânțarilor, purtători ai virusului West Nile, potrivit stirileprotv.ro.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 12:08

VIDEO /// Putin, discurs în fața națiunii, la o zi după ce patru separatiști pro-Rusia au fost puşi sub acuzare pentru doborârea zborului MH17

VIDEO /// Putin, discurs în fața națiunii, la o zi după ce patru separatiști pro-Rusia au fost puşi sub acuzare pentru doborârea zborului MH17

Preşedintele rus Vladimir Putin se va adresa naţiunii într-un discurs televizat în direct joi, la o zi după ce o investigaţie condusă de Olanda a pus sub acuzare patru separatişti pro-Rusia din Ucraina pentru doborârea zborului MH17 în 2014, relatează The Guardian,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 11:57

Usatîi a venit la Primăria mun. Bălți într-un tricou cât trei salarii pentru un an și jumătate / FOTO

Usatîi a venit la Primăria mun. Bălți într-un tricou cât trei salarii pentru un an și jumătate / FOTO

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi a revenit zilele acestea la Bălți. Înainte de asta, le-a făcut o vizită colegilor de partid din Fălești, și-a revăzut casa părintească și școala unde a învățat.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 11:46

Pentru a-l înlocui pe cumătrul său, Năstase va organzia un concurs la IGP

Pentru a-l înlocui pe cumătrul său, Năstase  va organzia un concurs la IGP

În cadrul ședinței guvernului de astăzi, noul ministru de Interne Andrei Năstase a declarat că intenționează să organizeze un concurs pentru selectarea unui nou șef la Inspectoratul General de Poliție și pentru a-l  înlocui pe cumătrul său Gheorghe Băla.n 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 11:44

ULTIMA ORĂ /// Persoana care a atacat procurorul din Hânceşti a fost REȚINUTĂ / Riscă dosar penal pentru tentativă de OMOR

ULTIMA ORĂ /// Persoana care a atacat procurorul din Hânceşti a fost REȚINUTĂ / Riscă dosar penal pentru tentativă de OMOR

Bărbatul, care a atacat procurorul din Hânceşti, a fost reţinut acum câteva minute.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 11:20

Imagini incredibile au fost filmate pe cerul Marii Britanii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 11:09

Dodon își face PR electoral și anunță primul că locatarii blocului din Otaci ar trebui să primească apartamente sau case din BANII STATULUI

Dodon își face PR electoral și anunță primul că locatarii blocului din Otaci ar trebui să primească apartamente sau case din BANII STATULUI

Dodon a mers astăzi dimineață la Otaci și le-a promis oamenilor afectați de prăbușirea blocului de din Otaci ar trebui să fie compensați din bugetul statului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 11:07

Promisiunea unei „alianțe temporare” - O MINCIUNĂ PREMEDITATĂ? Hahn către Greceanîi: „Ne dorim să vedem această majoritate parlamentară și coaliție guvernamentală până la SFÂRȘITUL mandatului”

Promisiunea unei „alianțe temporare” - O MINCIUNĂ PREMEDITATĂ? Hahn către Greceanîi: „Ne dorim să vedem această majoritate parlamentară și coaliție guvernamentală până la SFÂRȘITUL mandatului”

Comisarul european pentru politica de vecinătate și negocieri pentru extindere, Johannes Hahn, care s-a aflat ieri într-o vizită în R. Moldova, a apreciat maniera pașnică de gestionare a crizei politice de la Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 11:05

 Stimată doamnă prim-ministru, mă îndoiesc că la Universitatea Harvard din SUA, unde țin lecții peste 30 de laureați ai Premiului Nobel, ați studiat limba română și istoria poporului nostru. Cum puteți afirma că noul Guvern, pe care cu onoare îl conduceți,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 10:40

VIDEO de COȘMAR /// UPDATE - Clădirea va fi demolată /// O parte dintr-un bloc de NOUĂ etaje din Otaci s-a PRĂBUȘIT sub ochii locuitorilor

VIDEO de COȘMAR /// UPDATE - Clădirea va fi demolată /// O parte dintr-un bloc de NOUĂ etaje din Otaci s-a PRĂBUȘIT sub ochii locuitorilor

Un bloc cu nouă etaje s-a prăbuşit la Otaci. S-a întâmplat aseară, în jurul orei 21.30, şi, din fericire, nimeni nu a fost rănit.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 10:29

Veste proastă pentru cei care trec des vama cu România /// Guvernul Sandu promite să ÎNCHIDĂ toate magazinele duty free

Veste proastă pentru cei care trec des vama cu România /// Guvernul Sandu promite să ÎNCHIDĂ toate magazinele duty free

Toate benzinăriile, barurile și restaurantele duty free la intrarea în Republica Moldova și regiunea transnistreană vor fin interzise, despre acest lucru a anunțat pe pagina de Facebook, Maia Sandu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 08:43

Iurie Bolboceanu, condamnat la 14 ani de închisoare pentru SPIONAJ în favoarea Rusiei, a fost ACHITAT astăzi de Curtea de Apel /// VIDEO

Iurie Bolboceanu, condamnat la 14 ani de închisoare pentru SPIONAJ în favoarea Rusiei, a fost ACHITAT astăzi de Curtea de Apel  /// VIDEO

 Curtea de Apel din Chișinău, a decis la 19 iunie curent, în favoarea fostului deputat din fracțiunea Partidului Democrat, Iurie Bolboceanu, care anterior fusese condamnat pentru spionaj în favoarea Rusiei, scrie „Kommersant“. Potrivit sursei, acesta ar fi fost...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)