Astăzi 10 Decembrie 2019, Marţi - Ultima actualizare la 9 Decembrie 2019
Abonamente

Actualitate 17 Noiembrie 2019, ora 10:19

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 17 NOIEMBRIE 2019. PEȘTII ÎȘI OFERĂ AJUTORUL DEZINTERESAT

Marime Font

Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 noiembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 noiembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Pești vor fi deschiși către cei din jur și vor avea tendința de a se implica și a rezolva problemele acestora.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2019
Se întrevede o zi foarte bună și profitabilă pe toate planurile pentru cei născuți în zodia Berbec. Nativii vor avea parte de întâlniri plăcute, activități relaxante, poate chiar scurte excursii. Atenție totuși la comunicare! Poate fi prea impulsivă. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce momente intense în cuplu, iar seara pot avea parte de o surpriză plăcută din partea persoanei iubite.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2019
Este o zi favorabilă călătoriilor, iar cei născuți în zodia Taur pot avea ocazia să cunoscă persoane noi cu care să interacționeze foarte bine. Niște planuri făcute vor da roade acum și nativii pot pune la cale noi proiecte. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să profite de context și să-și facă un program bine stabilit pentru săptămâna viitoare.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2019
Niște probleme din trecut care se credeau rezolvate sau niște situații neprevăzute pot da peste cap nu doar starea de spirit a celor născuți în zodia Gemeni, ci și niște planuri. Nativii își pot folosi intuiția pentru a rezolva contextul. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să nu-și facă prea multe griji pentru că totul are rezolvare, iar ei vor găsi soluția perfectă.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Rac se bucură de o energie molipsitoare care-i va ajuta nu doar să rezolve ce și-au pus în plan, ci și să obțină acele răspunsuri, favoruri în alte cazuri, pe care le așteaptă de ceva vreme. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă oportunitatea de a-și folosi creativitatea în scopuri nebănuite, de exemplu pentru redecorarea locuinței sau pentru orice altă activitate care implică zona artistică.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2019
Buna dispoziție nu le va fi aliat astăzi, iar cei născuți în zodia Leu s-ar putea să nu fie o companie prea plăcută pentru cei din jurul lor. Nativii pot pune la cale planuri, însă fără șanse de izbânde. Cel mult vor stagna la stadiul de vis. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să fie mai pragmatici, mai orientați către reușită și mai adaptabili la nevoile celorlalți.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2019
Situația financiară a celor născuți în zodia Fecioară nu îi va încuraja în niucun fel astăzi, astfel că nativii pot renunța la unele planuri sau pot fi nevoiți să depună eforturi suplimentare pentru a rezolva o situație. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să renunțe la acele obiective care implică investiții și costuri suplimentare mult prea mari.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță își dedică ziua nu neapărat studiului, cât formării profesionale prin studiu sau prin participarea la conferințe, seminarii, cursuri. Nativii vor fi dornici de învățare, de cunoaștere și se vor interesa în diferite direcții. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce o întâlnire cu o persoană dragă, cu cineva pe care nu l-au mai văzut de mult.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au tendința de a fi ușor visători și își pot face vise fără nicio bază reală. Nativii se vor entuziasma ușor, însă nu este o zi potrivită pentru planuri pe termen lung sau luarea deciziilor importante. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia să se implice activ într-o acțiune de într-ajutorare a cuiva, nu neapărat umanitară.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2019
Este o zi excelentă pentru scurte călătorii, plimbări, excursii, iar cei născuți în zodia Săgetător vor avea ocazia de a întâlni persoane plăcute, de a vizita locuri interesante și astfel de a-și satisface unele curiozități. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să evite orice formă de exces, mai ales dacă este de natură fizică.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2019
Comunicarea va fi de partea celor născuți în zodia Capricorn. Nativii vor reuși să socializeze impecabil cu cei din jur, să se simtă bine în compania prietenilor și nu este exclus să cunoască o persoană care să le incite interesul, mai ales din punct de vedere intelectual. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să-și păstreze atitudinea diplomată și să nu facă niciun fel de compromis, chiar dacă tendința va fi alta.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2019
Ideile ingenioase și revoluționare de care vor da dovadă astăzi cei născuți în zodia Vărsător le-ar putea aduce recunoaștere într-un grup social din care fac parte. Nativii trebuie să fie atenți pentru că pot avea tendința de a se supraaprecia și din acest motiv să facă unele erori. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să asculte și să urmeze sfaturile care le ajung la ureche din partea unor persoane de încredere, prieteni, familie.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Pești pot fi solicitați din toate părțile, fie de prieteni, fie de familie, fie de colegi de muncă, iar nativii nu vor putea să refuze să-și ofere ajutorul, însă sunt sfătuiți să nu renunțe la planurile lor, mai ales dacă acestea au legătură cu persoana iubită. Tendința nativilor va fi să sară în ajutorul tuturor și să se excludă pe ei și propriile lor plăceri, nevoi. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să aibă mai multă grijă la sănătate și să evite viciile.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 21:27

Viorel Morari a atacat în instanța de judecată decizia de a fi delegat la Procuratura Generală

Viorel Morari a atacat în instanța de judecată decizia de a fi delegat la Procuratura Generală

 Viorel Morari, șeful Procuraturii Anticorupție, suspendat astăzi din funcție și delegat în cadrul Procuraturii Generale (PG) de către procurorul general, Alexandr Stoianoglo, dar și efectuarea unui control asupra activității Procuraturii Anticorupție (PA) de către noul șef...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 19:01

Anul 2020 se anunţă a fi unul senzaţional, cel puţin pentru unele zodii, întrucât pe 3 decembrie Jupiter, planeta norocului, va intra în Capricorn, unde va rămâne pentru doi ani şi jumătate. Lângă el va fi şi Saturn, cunoscut drept planeta ghinionului,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 18:14

Cum să-ți protejezi coloana de frig. Potrivit dr. Mihaela Parnia, specialist în recuperare medicală, spondiloza, hernia de disc, cifoza, scolioza, discopatia și alte câteva afecțiuni care provoacă dureri de spate pot fi agravate de temperaturile scăzute. Aceasta...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 18:12

Un troleibuz s-a tamponat cu un microbuz, în sectorul Botanica. Totul s-a întâmplat cu puțin timp în urmă, pe bulevardul Decebal, în apropiere de centrul comercial Jumbo. Imaginile de la fața locului au fost expediate la adresa redacției noastre de către un...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 18:02

 Dacă aveţi poftă de maioneză, nutriţioniştii va sfătuiesc să o preparaţi în casă, din ouă proaspete şi ulei de măsline. Evitaţi ouăle de rată, fiindcă pot vehicula Salmonella. Utilizaţi zeamă de lămâie stoarsă pe loc, nu acid citric sau suc de lămâie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 17:59

Doi hackeri români au fost condamnaţi la închisoare de către un judecător federal din Statele Unite, după ce au lansat o serie de atacuri cibernetice în urma cărora mii de calculatoare au fost afectate în întreaga lume, relatează site-ul de ştiri...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 15:40

Parlamentarii români discută despre reducerea TVA de la 19% la 16%

Parlamentarii români discută despre reducerea TVA de la 19% la 16%

Conducerea Camerei Deputaţilor a decis, luni, introducerea pe ordinea de zi a unei propuneri legislative a liderului deputaţilor liberali, Florin Roman, referitoare la reducerea nivelului cotei standard de TVA de la 19% la 16% de la 1 ianuarie 2020, în timp ce propunerile PMP privind...

( ) Citeşte tot articolul

Auto 9 Decembrie 2019, ora: 15:34

Mai bună decât electricele: nou record de autonomie pentru Hyundai Nexo

Mai bună decât electricele: nou record de autonomie pentru Hyundai Nexo

Multe voci spun că mașinile cu hidrogen sunt viitorul, iar recordul stabilit recent de Hyundai aduce un plus de credibilitate acestei teorii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 15:29

Proteste în Belarus împotriva ”integrării profunde” cu Rusia

Proteste în Belarus împotriva ”integrării profunde” cu Rusia

Doua actiuni de protest au avut loc in weekendul trecut în capitala Belarusului împotriva ”integrării profunde” cu Rusia. Actiunile nu au fost autorizate, dar politia nu a intervenit, mitingul fiind organizat în mod pașni, fără ca vreo persoana sa fie reținuta.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 14:09

Corneliu Popovici: Manualele de Istorie a Românilor sunt infectate de un „etnocentrism” perimat

Corneliu Popovici: Manualele de Istorie a Românilor sunt infectate de un „etnocentrism” perimat

Autorul de manuale de istorie integrată în variantă comunistă, Corneliu Popovici (foto), imediat după instalarea în fotoliul de ministru, a vorbit la Sputnik despre intenția de a schimba denumirea cursului „Istoria Universală și a Românilor”. După spusele oficialului,...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 9 Decembrie 2019, ora: 14:00

(FOTO DIN ARHIVĂ) Cum dansa „MOLDOVANUL” comunist Iurie Muntean HORA UNIRII

(FOTO DIN ARHIVĂ) Cum dansa „MOLDOVANUL” comunist Iurie Muntean HORA UNIRII

Acum paisprezece ani, un grup de oameni de afaceri şi ziarişti au participat la lucrările Consiliului Mondial Român de la Atlanta, SUA. Reamintim că din delegaţia basarabeană făcea parte şi Iurie Muntean(u) - astăzi „lider de partid”, fost înalt funcţionar şi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 13:19

HÎNCEȘTI /// Femeie spulberată de un BMW în timp ce traversa strada

HÎNCEȘTI /// Femeie spulberată de un BMW în timp ce traversa strada

O femeie a murit, după ce a fost lovită de un BMW în timp ce traversa strada. Tragedia a avut loc în această seară, în jurul orei 19:25, pe strada Mihail Kogălniceanu din orașul Hîncești. Potrivit poliției din Hâncești, victima, o femeie în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 13:14

Femeile din Arabia Saudită au voie să intre în restaurante pe aceeași ușă ca și bărbații

Femeile din Arabia Saudită au voie să intre în restaurante pe aceeași ușă ca și bărbații

Guvernul Arabiei Saudite nu va mai solicita ca restaurantele să aibă intrări separate pentru familii și femei, respectiv pentru bărbați singuri, relatează Mediafax citând BBC. Anterior, era obligatoriu să existe o intrare pentru femei și copii și o alta separată pentru...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 13:10

A mâncat usturoi cu miere pe stomacul gol, timp de 7 zile. Efectele au fost peste așteptări!

A mâncat usturoi cu miere pe stomacul gol, timp de 7 zile. Efectele au fost peste așteptări!

Un cățel de usturoi consumat în fiecare zi este extrem de bun pentru sănătatea generală a organismului nostru. Din acest motiv, toți mai mulți români caută rețete speciale bazate pe usturoi. O femeie a combinat mierea cu usturoiul și cu puțin ghimbir și a consumat această...

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 9 Decembrie 2019, ora: 13:06

Cum se face coliva. Rețeta tradițională de colivă și originile ei

Cum se face coliva. Rețeta tradițională de colivă și originile ei

Coliva are origini înainte de creștinism, nefiind invenția creștinilor. Originile ei se regăsesc în ritualuri păgâne, mai exact în manifestările mortuare precreștine legate de cultul pământului ca divinitate. Află cum se face coliva.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 12:39

BOMBĂ în sportul mondial! Rusia, exclusă de la Jocurile Olimpice și de la Mondialul din 2022

BOMBĂ în sportul mondial! Rusia, exclusă de la Jocurile Olimpice și de la Mondialul din 2022

Agenția Mondială Anti-Doping (WADA) a dictat o suspendare de 4 ani pentru toți sportivii Rusiei, care nu vor avea dreptul să participe la Olimpiada de la Tokyo din 2020. De asemenea, echipa de fotbal a Rusiei va fi exclusă de la Mondialul din 2022 din Qatar. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 12:35

Vopseaua de păr permanentă duce la cancer la sân la femeile de culoare

Vopseaua de păr permanentă duce la cancer la sân la femeile de culoare

Majoritatea studiilor pe substanțele chimice din produsele de păr s-au axat doar pe femeile albe, deși sunt folosite și de cele de culoare. O cercetare nouă de la Institutul Național de Sănătate (NIH) a descoperit că vopseaua permanentă de păr și produsele chimice de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 12:30

VIDEO// Unul dintre liderii mişcării de protest din Irak a fost asasinat

VIDEO// Unul dintre liderii mişcării de protest din Irak a fost asasinat

Un militant irakian activ în cadrul manifestaţiilor împotriva puterii a fost asasinat duminică seară în faţa locuinţei sale în oraşul sfânt şiit Kerbala, relatează Agerpres. În imagini video vizionate apare Fahem al-Tai, în vârstă de 53...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 11:28

Ziua în care nu cumperi nimic, alternativa deșteaptă la Black Friday: ce este Buy Nothing Day// VIDEO

Ziua în care nu cumperi nimic, alternativa deșteaptă la Black Friday: ce este Buy Nothing Day// VIDEO

Black Friday este un fenomen global în care majoritatea oamenilor se aruncă la una sau mai multe achiziții, indiferent cât de tare au nevoie de respectivele produse. O manifestare agresivă de consumerism, în care oamenii își găsesc fericirea în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 11:21

Lipsa gravitației, un posibil leac pentru cancer: rezultatele experimentelor sunt uimitoare

Lipsa gravitației, un posibil leac pentru cancer: rezultatele experimentelor sunt uimitoare

Lipsa gravitației duce la rezultate uimitoare în tratamentul cancerului, conform unor experimente recente realizate de cercetătorii australieni. În speranța găsirii unui tratament eficient pentru cea mai periculoasă boală a secolului 21, oamenii de știință au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Decembrie 2019, ora: 11:16

Alimente care îți curăță vasele de sânge

Alimente care îți curăță vasele de sânge

Începând cu o anumită vârstă, grăsimile şi chimicalele din alimente îngroaşă pereţii arterelor, iar sângele nu mai poate transporta oxigenul şi substanţele nutritive în corp. Începând cu o anumită vârstă, grăsimile şi chimicalele...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)