Astăzi 9 Aprilie 2020, Joi - Ultima actualizare la 4 Iulie 2020
Abonamente

Actualitate 17 Noiembrie 2019, ora 10:19

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 17 NOIEMBRIE 2019. PEȘTII ÎȘI OFERĂ AJUTORUL DEZINTERESAT

Marime Font

Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 noiembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 noiembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Pești vor fi deschiși către cei din jur și vor avea tendința de a se implica și a rezolva problemele acestora.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2019
Se întrevede o zi foarte bună și profitabilă pe toate planurile pentru cei născuți în zodia Berbec. Nativii vor avea parte de întâlniri plăcute, activități relaxante, poate chiar scurte excursii. Atenție totuși la comunicare! Poate fi prea impulsivă. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce momente intense în cuplu, iar seara pot avea parte de o surpriză plăcută din partea persoanei iubite.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2019
Este o zi favorabilă călătoriilor, iar cei născuți în zodia Taur pot avea ocazia să cunoscă persoane noi cu care să interacționeze foarte bine. Niște planuri făcute vor da roade acum și nativii pot pune la cale noi proiecte. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să profite de context și să-și facă un program bine stabilit pentru săptămâna viitoare.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2019
Niște probleme din trecut care se credeau rezolvate sau niște situații neprevăzute pot da peste cap nu doar starea de spirit a celor născuți în zodia Gemeni, ci și niște planuri. Nativii își pot folosi intuiția pentru a rezolva contextul. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să nu-și facă prea multe griji pentru că totul are rezolvare, iar ei vor găsi soluția perfectă.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Rac se bucură de o energie molipsitoare care-i va ajuta nu doar să rezolve ce și-au pus în plan, ci și să obțină acele răspunsuri, favoruri în alte cazuri, pe care le așteaptă de ceva vreme. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă oportunitatea de a-și folosi creativitatea în scopuri nebănuite, de exemplu pentru redecorarea locuinței sau pentru orice altă activitate care implică zona artistică.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2019
Buna dispoziție nu le va fi aliat astăzi, iar cei născuți în zodia Leu s-ar putea să nu fie o companie prea plăcută pentru cei din jurul lor. Nativii pot pune la cale planuri, însă fără șanse de izbânde. Cel mult vor stagna la stadiul de vis. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să fie mai pragmatici, mai orientați către reușită și mai adaptabili la nevoile celorlalți.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2019
Situația financiară a celor născuți în zodia Fecioară nu îi va încuraja în niucun fel astăzi, astfel că nativii pot renunța la unele planuri sau pot fi nevoiți să depună eforturi suplimentare pentru a rezolva o situație. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să renunțe la acele obiective care implică investiții și costuri suplimentare mult prea mari.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță își dedică ziua nu neapărat studiului, cât formării profesionale prin studiu sau prin participarea la conferințe, seminarii, cursuri. Nativii vor fi dornici de învățare, de cunoaștere și se vor interesa în diferite direcții. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce o întâlnire cu o persoană dragă, cu cineva pe care nu l-au mai văzut de mult.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au tendința de a fi ușor visători și își pot face vise fără nicio bază reală. Nativii se vor entuziasma ușor, însă nu este o zi potrivită pentru planuri pe termen lung sau luarea deciziilor importante. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia să se implice activ într-o acțiune de într-ajutorare a cuiva, nu neapărat umanitară.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2019
Este o zi excelentă pentru scurte călătorii, plimbări, excursii, iar cei născuți în zodia Săgetător vor avea ocazia de a întâlni persoane plăcute, de a vizita locuri interesante și astfel de a-și satisface unele curiozități. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să evite orice formă de exces, mai ales dacă este de natură fizică.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2019
Comunicarea va fi de partea celor născuți în zodia Capricorn. Nativii vor reuși să socializeze impecabil cu cei din jur, să se simtă bine în compania prietenilor și nu este exclus să cunoască o persoană care să le incite interesul, mai ales din punct de vedere intelectual. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să-și păstreze atitudinea diplomată și să nu facă niciun fel de compromis, chiar dacă tendința va fi alta.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2019
Ideile ingenioase și revoluționare de care vor da dovadă astăzi cei născuți în zodia Vărsător le-ar putea aduce recunoaștere într-un grup social din care fac parte. Nativii trebuie să fie atenți pentru că pot avea tendința de a se supraaprecia și din acest motiv să facă unele erori. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să asculte și să urmeze sfaturile care le ajung la ureche din partea unor persoane de încredere, prieteni, familie.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Pești pot fi solicitați din toate părțile, fie de prieteni, fie de familie, fie de colegi de muncă, iar nativii nu vor putea să refuze să-și ofere ajutorul, însă sunt sfătuiți să nu renunțe la planurile lor, mai ales dacă acestea au legătură cu persoana iubită. Tendința nativilor va fi să sară în ajutorul tuturor și să se excludă pe ei și propriile lor plăceri, nevoi. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să aibă mai multă grijă la sănătate și să evite viciile.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 8 Aprilie 2020, ora: 20:36

Micii producători locali își vor putea vinde produsele în stradă, în locurile autorizate din mun. Chișinău și Bălți. O decizie în acest sens a fost luată în cadrul ședinței de astăzi a Comisiei Situații Excepționale.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 8 Aprilie 2020, ora: 20:19

Galina Dodon câștigă 33 de mii de lei lunar fiind angajată la Exclusiv Media (firmă care a primit milioane din Bahamas)

Galina Dodon câștigă 33 de mii de lei lunar fiind angajată la Exclusiv Media (firmă care a primit milioane din Bahamas)

Conform declarații de avere, Igor Dodon, declară un salariu de peste 226.700 de lei, adică peste 18.800 de lei pe lună, iar soția sa, Galina Dodon, angajată la „Exclusiv Media”, SRL, a câștigat anul trecut aproape 396 de mii de lei, ceea ce ar însemna circa 33 de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 8 Aprilie 2020, ora: 20:15

Care-i DIFERENȚA dintre coronavirus, Covid-19 și SARS-CoV-2?

Care-i DIFERENȚA dintre coronavirus, Covid-19 și SARS-CoV-2?

Lumea e afectată de pandemie, dar ne ferim de boală, de virusul care o provoacă sau de familia din care face parte? 

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 8 Aprilie 2020, ora: 19:53

VEȘTI BUNE din Italia - A scăzut numărul persoanelor internate. Alte 2.000 s-au vindecat, un record

VEȘTI BUNE din Italia - A scăzut numărul persoanelor internate. Alte 2.000 s-au vindecat, un record

Datele oferite miercuri de oficialităţile italiene confirmă aspecte pozitive: a scăzut numărul bolnavilor internaţi, inclusiv cei de la Terapie Intensivă pentru a cincea zi consecutiv, a crescut numărul celor vindecaţi dar şi al noilor cazuri anunţate în raport cu numărul...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 8 Aprilie 2020, ora: 19:48

SCANDALOS / Oxana Domenti a fost concomitent Ambasador la ONU și Elveția dar și consilier în cadrul OMS / DOC

SCANDALOS / Oxana Domenti a fost concomitent Ambasador la ONU și Elveția dar și consilier în cadrul OMS / DOC

Oxana Domenti, cumătra lui Dodon și prietena Prim-ministrului Ion Chicu deține concomitent, încălcând toate normele protocolare de ordin legal și diplomatic doua funcții de reprezentare: cea de Ambasador al Republicii Moldova la ONU și în Elveția și cealaltă este de...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 8 Aprilie 2020, ora: 19:27

Căușeni - 19 cazuri de coronavirus / Medicii spun că au doar patru aparate de ventilare mecanică și echipamente de protecție inadecvate

Căușeni - 19 cazuri de coronavirus / Medicii spun că au doar patru aparate de ventilare mecanică și echipamente de protecție inadecvate

Spitalele din ţară au nevoie urgentă de ventilatoare, măşti cu filtru şi alte echipamente medicale pentru a lupta cu pandemia de coronavirus. La Spitalul Raional din Căuşeni sunt internaţi 19 pacienţi cu COVID-19. Medicii spun că dacă numărul de cazuri va creşte, situaţia va fi...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 8 Aprilie 2020, ora: 18:47

DISPERAT după PR / Dodon la 17:30 a REPETAT FIX ce-a zis Chicu la 16:00 (VIDEO)

DISPERAT după PR / Dodon la 17:30 a REPETAT FIX ce-a zis Chicu la 16:00 (VIDEO)

Unica diferență notabilă este pauză dintre propoziții pe care o face Dodon, încercând într-un mod penibil să creeze suspans. Această „eroare” se poate explica prin disperarea lui Dodon de a apărea în public, caz în care este neclar ce rol are...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 8 Aprilie 2020, ora: 18:37

Uși sudate la un bloc din Chișinău pentru a opri virusul: Ce facem în caz de cutremur?

Uși sudate la un bloc din Chișinău pentru a opri virusul: Ce facem în caz de cutremur?

Două dintre cele trei uși ale blocului de tip cămin din strada Vasile Cheltuială, 9/2 din Chișinău au fost sudate, fiind instituit regim de carantină pentru un termen de 14 zile, având în vedere că două persoane au fost infectate cu virusul COVID-19.

( ) Citeşte tot articolul

Chișinău 8 Aprilie 2020, ora: 18:26

Scandal pe șantierul ilegal de pe strada Nicolae Costin 44/1. Un medic, agresat de reprezentantul companiei de construcții (FOTO)

Scandal pe șantierul ilegal de pe strada Nicolae Costin 44/1. Un medic, agresat de reprezentantul companiei de construcții (FOTO)

Debandada construcției ilegale de pe strada Nicolae Costin, 44/1 a continuat și astăzi. După mai multe încercări eșuate, Primăria Chișinău a început astăzi lucrările de demolare, iar reprezentantul companiei de construcții s-a dat în spectacol și a solicitat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 8 Aprilie 2020, ora: 17:44

Dodon nu se poate opri din mințit / Sistemul medical din Moldova NU ARE 50 mii de cadre așa cum afirmă „șeful” statului

Dodon nu se poate opri din mințit / Sistemul medical din Moldova NU ARE 50 mii de cadre așa cum afirmă „șeful” statului

„Țin să informez șeful statului (poate cei din jur nu au curajul) că sistemul de sănătate nu dispune de cei 50 mii personal medical pe care Dumnealui a anunțat că îi aruncă în luptă cu coronavirusul”, opinează ex-ministra Sănătății, Ala Nemerenco.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 8 Aprilie 2020, ora: 17:38

LIVE VIDEO / +118 cazuri NOI (1174 de cazuri în total) / Declarații de ULTIMĂ ORĂ despre răspândirea coronavirusului în Republica Moldova

LIVE VIDEO / +118 cazuri NOI (1174 de cazuri în total) / Declarații de ULTIMĂ ORĂ despre răspândirea coronavirusului în Republica Moldova

2 sunt de import și 116 sunt cu transmitere locală. Ministra Sănătății nu a anunțat câte teste au fost efectuate astăzi.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 8 Aprilie 2020, ora: 17:22

Ţările care au învins COVID-19, dar trebuie să facă asta din nou. Care este motivul pentru care după ce „au netezit” curba, aceasta a început să urce iar

Ţările care au învins COVID-19, dar trebuie să facă asta din nou. Care este motivul pentru care după ce „au netezit” curba, aceasta a început să urce iar

Singapore, Hong Kong, Coreea de Sud şi Taiwan au reuşit să „netezească” acea curbă prezentă în toate ilustraţiile care vorbesc despre modul în care izolarea socială poate învinge COVID-10. Apoi călători din Statele Unite şi Europa au început din nou...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 8 Aprilie 2020, ora: 17:17

Municipiul Soroca trece la un regim de CARANTINTĂ STRICTĂ. Cei de peste 63 de ani n-au voie să iasă din casă

Municipiul Soroca trece la un regim de CARANTINTĂ STRICTĂ. Cei de peste 63 de ani n-au voie să iasă din casă

 Comisia Naţională pentru Situaţii Excepţionale a decis miercuri, 8 aprilie, să înăsprească condiţiile regimului de carantină, introdus pe 1 aprilie în municipiul Soroca, transmite MOLDPRES.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 8 Aprilie 2020, ora: 16:44

Decizie de ULTIMĂ ORĂ / Traficul internațional este RELUAT prin două puncte de trecere a frontierei

Decizie de ULTIMĂ ORĂ / Traficul internațional este RELUAT prin două puncte de trecere a frontierei

Începând de vineri, 10 aprilie, traficul rutier internațional de pasageri și de mărfuri este RELUAT prin două puncte de trecere a frontierei dintre R. Moldova și Ucraina.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 8 Aprilie 2020, ora: 16:42

Ministrul sănătăţii din Israel considera coronavirusul o „pedeapsa divină” pentru homosexualitate. Acum, are şi el COVID-19

Ministrul sănătăţii din Israel considera coronavirusul o „pedeapsa divină” pentru homosexualitate. Acum, are şi el COVID-19

Yaakov Litzman, ministrul sănătăţii din Israel, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 după ce luna trecută a spus că virusul este o „pedeapsa divină” pentru homosexualitate.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 8 Aprilie 2020, ora: 16:35

BREAKING NEWS / Vaccin împotriva COVID-19, la Timișoara. Decizia OMS, anunțată de Virgil Păunescu

BREAKING NEWS / Vaccin împotriva COVID-19, la Timișoara. Decizia OMS, anunțată de Virgil Păunescu

”Organizația Mondială a Sănătății (OMS) recunoaște centrul OncoGen, Timișoara, ca fiind singurul din România care are în testare un vaccin împotriva Covid-19.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 8 Aprilie 2020, ora: 16:31

BREAKING NEWS / TREI noi decese din cauza la COVID-19, în total 27 de oameni au murit

BREAKING NEWS / TREI noi decese din cauza la COVID-19, în total 27 de oameni au murit

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției sociale a confirmat încă trei decese din cauza COVID-19.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 8 Aprilie 2020, ora: 14:55

PDM lansează campania „Împreună pentru doctori”. Vor fi organizate mai multe acțiuni de susținere a lucrătorilor medicali

PDM lansează campania „Împreună pentru doctori”. Vor fi organizate mai multe acțiuni de susținere a lucrătorilor medicali

Partidul Democrat din Moldova lansează campania de colectare de fonduri și asistență pentru susținerea lucrătorilor medicali - „Împreună pentru doctori”.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 8 Aprilie 2020, ora: 13:13

Cum faci cea mai bună PASCĂ FĂRĂ ALUAT. Ingredientul secret pe care puţine gospodine îl ştiu

Cum faci cea mai bună PASCĂ FĂRĂ ALUAT. Ingredientul secret pe care puţine gospodine îl ştiu

Pasca se face în Joia Mare. Este pâinea cea mai aleasă a anului. Pe vremuri, în bucătăriile sărmanilor, unde nu era brânză, se folosea o mână de mălai mărunţel, fiert în lapte dulce. Cea mai răspândită formă pentru pască este cea rotundă, pentru că se crede că scutecele cu...

( ) Citeşte tot articolul

Interviu 8 Aprilie 2020, ora: 13:10 de Irina Nechit

INTERVIU cu Lică Sainciuc: „Stăm acasă. Bine că avem grădină”

INTERVIU cu Lică Sainciuc: „Stăm acasă. Bine că avem grădină”

– Stimate Lică Sainciuc, ca grafician, ce credeți despre forma coronavirusului? Această „coroană” vă bântuie vizual? 

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 8 Aprilie 2020, ora: 12:12

EXPERT / Atitudinea președintelui demonstrează că acesta e deja în campanie electorală / Deranjează această AROGANȚĂ a puterii

EXPERT / Atitudinea președintelui demonstrează că acesta e deja în campanie electorală / Deranjează această AROGANȚĂ a puterii

Extrapolând discuția spre o posibilă cooperare între guvernare și opoziție, Veaceslav Berbeca consideră că acest lucru nu este ușor de realizat în Republica Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 8 Aprilie 2020, ora: 12:10

Ciorbă GLAMOUR la spitalul Toma Ciorbă / FĂRĂ COMENTARII

Ciorbă GLAMOUR la spitalul Toma Ciorbă / FĂRĂ COMENTARII

„Cat se cheltuie acolo pentru o zi de internare? 7000 lei? Glamurneniko. (Am sters numele pentru ca odata am postat o picuratoare improvizata dintr-o butylka legata cu bint dintr-un spital pentru copii si in 5 min a tabarat conducerea spitalului peste fata ceea si au terorizat-o cat a stat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 8 Aprilie 2020, ora: 11:42

ultima oră A decedat Valeriu Muravschi, ex-premier al R. Moldova

A decedat Valeriu Muravschi, ex-premier al R. Moldova

Fostul Prim-ministrul al R. Moldova Valeriu Muravschi a decedat. Informatia a fost confirmata pentru PRO TV de feciorul acestuia.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 8 Aprilie 2020, ora: 11:07

În „Țara lui Dodon și Chicu” trăiesc doar bugetari și pensionari

În „Țara lui Dodon și Chicu” trăiesc doar bugetari și pensionari

„Prioritățile noastre vor fi achitarea salariilor, pensiilor, plăților sociale și ajutoarelor de șomaj”, a declarat astăzi Președintele R. Moldova Igor Dodon.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)