Astăzi 17 Octombrie 2019, Joi - Ultima actualizare la 16 Octombrie 2019
Abonamente

Horoscop 17 Septembrie 2019, ora 07:05

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 17 SEPTEMBRIE 2019. VĂRSĂTORII POT FI AGRESIVI ȘI ABUZIVI

Marime Font

Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 septembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător pot deveni agresivi și abuzivi în împlinirea unui scop profesional.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec manifestă un interes aparte pentru activitățile creative, sportive și nu este exclus să înceapă un program de sport, de antrenamente pe termen lung. Pe de altă parte, nativii pot fi conflictuali în relația cu copiii, iar horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie mai înțelepți în abordare și mai ales să fie mai răbdători.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Taur tranzitele curente aduc în atenție relația cu membrii familie și activitățile gospodărești. Nativii vor fi fără prea mult chef de implicare și dialog și vedem ca timpul petrecut în casă să le devină cea mai confortabilă activitate. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce dialoguri plăcute cu cei dragi.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni nu se simt în apele lor și vor căuta cu orice preț odihna și reechilibrarea organică. Nativii vor simți inclusiv nevoia de a se alimenta corespunzător și de a face sport, de a fec mișcare. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că afecțiuni mai vechi netratate corespunzător se pot manifesta acum.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019
Se întrevăd discuții financiare cu familia sau persoana iubită, în cazuri mai rare cu partenerii de afaceri sau asociații, însă nu este vorba de dialoguri tensionate, ci mai degrabă lămuritoare. Cei născuți în zodia Rac pot reuși să-și rectifice niște planuri în funcție de un buget aprobat (de ei înșiși sau de alții). Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să nu exagereze în cheltuieli și să-și păstreze luciditatea în acțiunile financiare.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Leu ziua de azi aduce o stare de energie de-a dreptul copleșitoare, în sensul că nativii vor avea puterea de a rezolva tot ce-și propun, ba chiar se vor implica în activități simultate, însă, totodată, există și risc de suprasolicitare. Horoscopul de azi pentru zodia Leu susține comunicarea și îi atenționează că pot vorbi mai mult decât trebuie.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019
Dacă cei născuți în zodia Fecioară nu vor fi apreciați la adevărata lor valoare, dacă nu vor fi lăudați pentru acțiunile întreprinse este foarte posibil să dea naștere unui adevărat uragan de reproșuri și acuze. Contextul se conturează în special în relația cu prietenii, dar și în sectorul profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să nu caute motivația în altă parte decât în ei înșiși.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot fi tentați ca urmare a contextului astrologic să dea drumul unui val de reacții greu de înțeles de cei din jur. În special, nativii pot deveni orgolioși și mândri, iar această atitudine nu le va fi deloc de ajutor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că pot intra în conflict cu niște prieteni sau persoane nou cunoscute.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019
Tendința de a se impune în fața celorlalți, de a-și manifesta autoritatea până la extrem le poate aduce celor din zodia Scorpion situații tensionate la locul de muncă. Nativii pot fi poruncitori inclusiv cu colegii de pe aceeași poziție cu ei. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să lucreze mai mult la imaginea pe care o afișează dacă-și doresc aprecieri profesionale.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019
Este o zi favorabilă pentru cei din zodia Săgetător care studiază, se pregătesc pentru un examen sau susțin un interviu. Ședințele vor merge ca pe roate și nativii pot obține ceea ce-și doresc de la cei din jur grație comunicării excepționale de care dau dovadă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia să înceapă un curs de dezvoltare personală sau profesională.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să fie forțați de un context, încolțiți de o persoană să ia o decizie radicală, decizie pe care nu ar dori sub nicio formă să o ia acum. Atenție la motivele care îi trag înapoi! Să nu fie vorba doar de un orgoliu nemăsurat și greu de ținut în frâu! Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să analizeze în amănunt condițiile impuse.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să devină abuzivi cu cei din jur, mai ales dacă sunt într-o funcție de conducere sau au sub aripă o echipă de oameni, un proiect umanitar. Nativii nu o vor face din răutate, egoism sau înverșunare, ci pur și simplu din dorința ca lucrurile să iasă ca la carte, impecabile. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să evite agresivitatea în dialog.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți să evite cu orice preț suprasolicitările fizice, mai ales dacă au probleme de natură cardiovasculară sau fluctuații de tensiune. Nativii pot fi destul de sensibili în aceste zone și pot risca probleme de sănătate sau disconfort general. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să se odihnească mai mult, să evite stresul și alimentația nesănătoasă.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 18:30

Procedura de acordare a compensațiilor, dar și a tuturor ajutoarelor materiale pentru persoanele de vârsta a treia va fi simplificată, după lansarea unui șir de programe de susținere a oamneilor în etate. Proiectul este unul prioritar pe agenda candidatului la funcția de primar...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 18:06

Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi declară că șeful statului Igor Dodon, liderul informal al PSRM, încearcă să implice Rusia în campania electorală pentru alegerile locale din R. Moldova. Usatîi a declarat asta într-o intervenție live pe pagina sa...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:42

Un copywriter al agenției acum defuncte Wells Rich & Green a scris sloganul Pringles „Once You Pop, You Can't Stop”, o frază completată de adolescenți pe role de care dădeai în toate reclamele din anii 90. Însă e evident că te poți opri din mâncat așa...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:38

Dacă ești sărac, îmbătrânești mai repede

Dacă ești sărac, îmbătrânești mai repede

Și d-aia ai nevoie de tratament medical, care te face și mai sărac. Cercetătorii de la Universitatea din Copenhaga au descoperit o legătură între sărăcie și îmbătrânirea prematură. Și are mult sens: Nu prea mă pricep la „afaceri” și „făcutul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:24

În ultimile trei luni, peste 21 de familii au revenit definitiv la Orhei

În ultimile trei luni, peste 21 de familii au revenit definitiv la Orhei

Alte 21 de familii din Orhei, membrii cărora munceau în străinătate, s-au reunit definitiv grație programului ”Moldova e casa mea”, inițiat și lansat de Primăria mun. Orhei. Aceste familii revenite acasă au statut de repatriați și vor beneficia de toate oportunitățile pe care le...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:20

Everestul se topește și scoate la iveală cadavre vechi de zeci de ani și tone de gunoaie

Everestul se topește și scoate la iveală cadavre vechi de zeci de ani și tone de gunoaie

 Asta se întâmplă când cățăratul comercial pe munți se întâlnește cu încălzirea globală. Mingma David Sherpa a văzut un cadavru prima oară când a urcat pe Everest, în 2010. Mingma, care avea pe atunci douăzeci de ani, știa...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:16

ÎNCOTRO? Năstase a întrunit studenți ai UTM... în timpul orelor / VIDEO

ÎNCOTRO? Năstase a întrunit studenți ai UTM... în timpul orelor / VIDEO

Andrei Năstase, candidatul Blocului ACUM pentru funcția de primar de Chișinău, a întrunit studenți ai Universității Tehnice din Moldova (UTM) pentru a le prezenta programul său electoral. Nimic ieșit din comun, decât faptul că ședința a avut loc în timpul orelor.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:14

Companiile care poluează cel mai mult planeta

Companiile care poluează cel mai mult planeta

Criza climatică îi inspiră pe oamenii obișnuiți să își depășească limitele. Prietenii tăi, mătușile tale, vechii tăi profi de mate au ajuns să fie arestați, să chiulească de la școală, să mănânce din tomberoane și să jure că nu vor face copii, în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:09

Joaquin Phoenix a trecut prin momente groaznice ca să-l joace pe Joker

Joaquin Phoenix a trecut prin momente groaznice ca să-l joace pe Joker

Când Joaquin Phoenix a fost ales oficial pentru rolul principal în thriller-ul Joker al lui Todd Philips, vestea nu i-a șocat pe mulți, având în vedere că a mai jucat singuratici în Her, You Were Never Really Here și Inherent Vice. Dar după ce am citit interviul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:02

Bărbatul care a ascuns un kilogram de aur sub perucă

Bărbatul care a ascuns un kilogram de aur sub perucă

Tipul din India și-a ras părul să se asigure că aurul stă bine lipit de cap. După ce un bărbat de 32 de ani și-a pus o perucă să pară că are 81 de ani și să iasă din țară sub un nume fals, perucile par să fie peste tot. Un tip pe nume Noushad a fost prins pe 4 octombrie la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:50

Radu Marian, despre presupusele amenințări cu excluderea din partid a deputaților ACUM: „Un fals grosolan. Sugerez lui Țîcu să se apuce de treabă”

Radu Marian, despre presupusele amenințări cu excluderea din partid a deputaților ACUM: „Un fals grosolan. Sugerez lui Țîcu să se apuce de treabă”

Radu Marian respinge acuzațiile lui Octavian Țîcu precum că deputații din Blocul ACUM ar fi fost amenințați cu excluderea din partid dacă își vor pune semnătura pentru crearea unei Comisii ce va investiga cauzele „de trădare de patrie din partea președintelui Igor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:45

Ion Ceban: „În municipiul Chişinău nu există cantine sociale înfiinţate de administraţia publică”

Ion Ceban: „În municipiul Chişinău nu există cantine sociale înfiinţate de administraţia publică”

În următorii patru ani, în fiecare sector al Capitalei şi în suburbii primăria va constitui cantine sociale moderne. Candidatul la funcția de primar de Chișinău, Ion Ceban, declară că, pentru construcţia cantinelor sociale, vor fi încheiate parteneriate externe,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:23

BBC: De ce importă România gunoi?

BBC: De ce importă România gunoi?

Cu toate că România este acoperită de deşeuri şi multe gropi de gunoi şi-au depăşit capacitatea, companiile de reciclare importă gunoi selectat din ţări ca Marea Britanie, relatează BBC, într-un reportaj citat de agenţia de presă Mediafax. Constantim Damov, CEO Green...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:16

Viteza pe care o ai la mers este un indicator al ritmului în care vei îmbătrâni, fizic şi mintal

Viteza pe care o ai la mers este un indicator al ritmului în care vei îmbătrâni, fizic şi mintal

Viteza de mers pe care oamenii cu vârste de peste 40 de ani o au este un indicator al gradului de îmbătrânire a corpului şi creierului lor, potrivit unui studiu realizat de o echipă internaţională de cercetători. Folosind un simplu test al vitezei de mers, oamenii de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:11

O porţiune de pe promenada Senei din Paris a primit numele Reginei Maria

O porţiune de pe promenada Senei din Paris a primit numele Reginei Maria

O porţiune de pe promenada Senei din Paris, din Quai Branly, a primit numele Reginei Maria, iar ceremonia de atribuire a avut loc marţi, în prezenţa principesei Margareta, Custodele Coroanei, şi a principelui Radu, potrivit unui anunţ al Ambasadei României în Franţa, citat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 12:30

FOTO / Accident la Stăuceni: O mașină s-a izbit violent într-un troleibuz

FOTO / Accident la Stăuceni: O mașină s-a izbit violent într-un troleibuz

Accidentul a avut loc astăzi, la intrarea în comuna Stăuceni, municipiul Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 11:23

R. Moldova ar urma să primească între 900 de milioane şi un miliard de euro din partea UE, în următorii şapte ani

R. Moldova ar urma să primească între 900 de milioane şi un miliard de euro din partea UE, în următorii şapte ani

În următorii şapte ani, Uniunea Europeană ar putea aloca peste un miliard de euro pentru Republica Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 11:22

Ion Ceban: Ce au găsit în Viena sau în Moscova, sau București, așa companii ca Apple sau Google și nu pot găsi în Chișinău?

Ion Ceban: Ce au găsit în Viena sau în Moscova, sau București, așa companii ca Apple sau Google și nu pot găsi în Chișinău?

Chișinăuienii sunt nemulțumiți de modul în care a fost și este administrat Chișinăul, iar nemulțumirea îi face să trateze candidații cu neîncredere. Este opinia exprimată de candidatul la funcţia de primar al Capitalei Ion Ceban, într-un interviu acordat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 11:20

Ivan Diacov: Prin scheme și corupție în Capitală sunt furați 4 miliarde de lei pe an

Ivan Diacov: Prin scheme și corupție în Capitală sunt furați 4 miliarde de lei pe an

Fostul procuror Ivan Diacov, candidatul Partidului Politic „Partidul Nostru” la funcția de procuror general al mun. Chișinău, susține că aproximativ 4 mlrd. de lei sunt furați anual în Capitală prin scheme ilegale și corupție. Suma este echivalentului unui buget anual...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)