Astăzi 10 Aprilie 2020, Vineri - Ultima actualizare la ora 07:32
Abonamente

Horoscop 17 Septembrie 2019, ora 07:05

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 17 SEPTEMBRIE 2019. VĂRSĂTORII POT FI AGRESIVI ȘI ABUZIVI

Marime Font

Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 septembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător pot deveni agresivi și abuzivi în împlinirea unui scop profesional.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec manifestă un interes aparte pentru activitățile creative, sportive și nu este exclus să înceapă un program de sport, de antrenamente pe termen lung. Pe de altă parte, nativii pot fi conflictuali în relația cu copiii, iar horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie mai înțelepți în abordare și mai ales să fie mai răbdători.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Taur tranzitele curente aduc în atenție relația cu membrii familie și activitățile gospodărești. Nativii vor fi fără prea mult chef de implicare și dialog și vedem ca timpul petrecut în casă să le devină cea mai confortabilă activitate. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce dialoguri plăcute cu cei dragi.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni nu se simt în apele lor și vor căuta cu orice preț odihna și reechilibrarea organică. Nativii vor simți inclusiv nevoia de a se alimenta corespunzător și de a face sport, de a fec mișcare. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că afecțiuni mai vechi netratate corespunzător se pot manifesta acum.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019
Se întrevăd discuții financiare cu familia sau persoana iubită, în cazuri mai rare cu partenerii de afaceri sau asociații, însă nu este vorba de dialoguri tensionate, ci mai degrabă lămuritoare. Cei născuți în zodia Rac pot reuși să-și rectifice niște planuri în funcție de un buget aprobat (de ei înșiși sau de alții). Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să nu exagereze în cheltuieli și să-și păstreze luciditatea în acțiunile financiare.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Leu ziua de azi aduce o stare de energie de-a dreptul copleșitoare, în sensul că nativii vor avea puterea de a rezolva tot ce-și propun, ba chiar se vor implica în activități simultate, însă, totodată, există și risc de suprasolicitare. Horoscopul de azi pentru zodia Leu susține comunicarea și îi atenționează că pot vorbi mai mult decât trebuie.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019
Dacă cei născuți în zodia Fecioară nu vor fi apreciați la adevărata lor valoare, dacă nu vor fi lăudați pentru acțiunile întreprinse este foarte posibil să dea naștere unui adevărat uragan de reproșuri și acuze. Contextul se conturează în special în relația cu prietenii, dar și în sectorul profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să nu caute motivația în altă parte decât în ei înșiși.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot fi tentați ca urmare a contextului astrologic să dea drumul unui val de reacții greu de înțeles de cei din jur. În special, nativii pot deveni orgolioși și mândri, iar această atitudine nu le va fi deloc de ajutor. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că pot intra în conflict cu niște prieteni sau persoane nou cunoscute.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019
Tendința de a se impune în fața celorlalți, de a-și manifesta autoritatea până la extrem le poate aduce celor din zodia Scorpion situații tensionate la locul de muncă. Nativii pot fi poruncitori inclusiv cu colegii de pe aceeași poziție cu ei. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să lucreze mai mult la imaginea pe care o afișează dacă-și doresc aprecieri profesionale.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019
Este o zi favorabilă pentru cei din zodia Săgetător care studiază, se pregătesc pentru un examen sau susțin un interviu. Ședințele vor merge ca pe roate și nativii pot obține ceea ce-și doresc de la cei din jur grație comunicării excepționale de care dau dovadă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia să înceapă un curs de dezvoltare personală sau profesională.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să fie forțați de un context, încolțiți de o persoană să ia o decizie radicală, decizie pe care nu ar dori sub nicio formă să o ia acum. Atenție la motivele care îi trag înapoi! Să nu fie vorba doar de un orgoliu nemăsurat și greu de ținut în frâu! Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să analizeze în amănunt condițiile impuse.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să devină abuzivi cu cei din jur, mai ales dacă sunt într-o funcție de conducere sau au sub aripă o echipă de oameni, un proiect umanitar. Nativii nu o vor face din răutate, egoism sau înverșunare, ci pur și simplu din dorința ca lucrurile să iasă ca la carte, impecabile. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să evite agresivitatea în dialog.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 17 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți să evite cu orice preț suprasolicitările fizice, mai ales dacă au probleme de natură cardiovasculară sau fluctuații de tensiune. Nativii pot fi destul de sensibili în aceste zone și pot risca probleme de sănătate sau disconfort general. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să se odihnească mai mult, să evite stresul și alimentația nesănătoasă.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 10 Aprilie 2020, ora: 07:19

Galina Dodon câștigă 33 de mii de lei LUNAR fiind angajată la Exclusiv Media, firma care a primit milioane din off-shore

Galina Dodon câștigă 33 de mii de lei LUNAR fiind angajată la Exclusiv Media, firma care a primit milioane din off-shore

Conform declarații de avere, Igor Dodon, declară un salariu de peste 226.700 de lei, adică peste 18.800 de lei pe lună, iar soția sa, Galina Dodon, angajată la „Exclusiv Media”, SRL, a câștigat anul trecut aproape 396 de mii de lei, ceea ce ar însemna circa 33 de...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 10 Aprilie 2020, ora: 07:10

Horoscop 10 aprilie. Ce zodie nu suportă să o comanzi? Nu te grăbi! Ești pe cale de a face o mare greșeală

Horoscop 10 aprilie. Ce zodie nu suportă să o comanzi? Nu te grăbi! Ești pe cale de a face o mare greșeală

Horoscop 10 aprilie. Cei aflați în această zodie trebuie să aibă mare grijă la cumpărături și nu trebuie să ia decizii pripite. Află ce îți rezervă astrele potrivit horoscopului oferit de către profesorul Radu Ștefănescu.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 10 Aprilie 2020, ora: 07:05

ORIBIL / O mamă din raionul Glodeni și-a aruncat copilul nou-născut în WC-ul din curtea casei

ORIBIL / O mamă din raionul Glodeni și-a aruncat copilul nou-născut în WC-ul din curtea casei

Potrivit poliției, totul s-a întâmplat în data de 6 aprilie. Aceasta a născut singură, acasă, după care a aruncat bebelușul în veceu. Ea le-a spus oamenilor legii că a recurs la acest gest pentru că nou-născutul era fără suflare și nu dădea semne de viață.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 10 Aprilie 2020, ora: 04:16

EXISTĂ tratament pentru COVID-19. Sângele celor vindecați SALVEAZĂ

EXISTĂ tratament pentru COVID-19. Sângele celor vindecați SALVEAZĂ

Prof. dr. Irinel Popescu a vorbit despre tratamentul cu plasmă hiperimună în cazul pacienților cu COVID-19, în cadrul emisiunii "Academia de Sănătate"

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 10 Aprilie 2020, ora: 04:00

ISTORII ASCUNSE /// Focul HARIC de la Ierusalim - minune sau înşelătorie?

ISTORII ASCUNSE /// Focul HARIC de la Ierusalim - minune sau înşelătorie?

An de an, cu ocazia Paştelui ortodox, credincioşii se bucură de ceea ce ei numesc minunea Sfintei Lumini. Acest eveniment miraculos se petrece an de an în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare,...

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 10 Aprilie 2020, ora: 03:34

Poate fi oprit coronavirusul odată cu venirea verii? Ce spun experții

Poate fi oprit coronavirusul odată cu venirea verii? Ce spun experții

 Ideea că vremea caldă ar putea opri coronavirusul pare să devină neclară pe măsură ce virusul afectează întreaga lume. dar noi cercetări ar putea aduce puțină speranță. Este prea devreme pentru a ști sigur dacă noul coronavirus este sezonier. Pentru a ști cu adevărat,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 10 Aprilie 2020, ora: 00:08

Prima persoană din Moldova cu COVID-19 acuză puterea că spune MINCIUNI: „Nu e ADEVĂRAT ce au spus Dodon și Chicu”

Prima persoană din Moldova cu COVID-19 acuză puterea că spune MINCIUNI: „Nu e ADEVĂRAT ce au spus Dodon și Chicu”

Femeia de 48 de ani, care a fost prima persoană din Republica Moldova infectată cu noul coronavirus, dezminte declarațiile autorităților de la Chișinău că în Italia a părăsit spitalul, știind că este infectată. Femeia mărturisește că a fost diagnosticată cu pneumonie și a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Aprilie 2020, ora: 19:14

ALERTĂ /// La Spitalul de Psihiatrie au fost confirmate 11 cadre medicale infectate și 21 pacienți cu patologie psihiatrică infectați

ALERTĂ /// La Spitalul de Psihiatrie au fost confirmate 11 cadre medicale infectate și 21 pacienți cu patologie psihiatrică infectați

11 angajați medicali ai Spitalului de Psihiatrie, din suburbia Codru, municipiul Chișinău și 21 de pacienți sunt infectați cu COVID-19, a anunțat fosta ministră a Sănătății Ala Nemerenco pe pagina sa de Facebook, cu ceva timp în urmă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Aprilie 2020, ora: 17:15

NEWS ALERT / Curtea Constituțională a SUPENDAT legea pentru Guvernul Chicu și-a asumat răspunderea FĂRĂ să ARGUMENTEZE de ce!

NEWS ALERT / Curtea Constituțională a SUPENDAT legea pentru Guvernul Chicu și-a asumat răspunderea FĂRĂ să ARGUMENTEZE de ce!

Premierul a încercat să dea vina pe unii deputați, spunând că Guvernul nu poate acum achita ajutorul de șomaj și sporurile de salarii, deși decizia aparține CURȚII CONSTITUȚIONALE, condusă de ex-socialistul Vladimir Țurcan, nu deputaților

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Aprilie 2020, ora: 17:00

INFORMAȚII DE ULTIMĂ ORĂ /// +115 cazuri NOI de coronavirus în R. Moldova, în total 1289 s-au infectat

INFORMAȚII DE ULTIMĂ ORĂ /// +115 cazuri NOI de coronavirus în R. Moldova, în total 1289 s-au infectat

MAI a informat despre faptul că în autoizolare la domiciliu sunt 21153 și au fost identificați 3201 oameni care au contactat cu persoane infectate cu COVID-19. Poliția a verificat 6400 de persoane aflate în autoizolare la domiciliu.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 9 Aprilie 2020, ora: 16:59

Renato Usatîi spune că Igor Dodon ar fi obținut CETĂȚENIA altui stat și și-a făcut de urgență PAȘAPORT în iunie 2019

Renato Usatîi spune că Igor Dodon ar fi obținut CETĂȚENIA altui stat și și-a făcut de urgență PAȘAPORT în iunie 2019

Igor Dodon ar avea și cetățenia altui stat, cu toate că declară că este doar cetăţean al R. Moldova. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Aprilie 2020, ora: 15:50

Boris Johnson se simte mai bine şi discută cu personalul care-l îngrijeşte la terapie intensivă

Boris Johnson se simte mai bine şi discută cu personalul care-l îngrijeşte la terapie intensivă

Premierul britanic Boris Johnson, internat la terapie intensivă cu covid-19, se simte mai bine şi discută cu personalul care-l îngrijeşte, a anunţat joi ministrul Culturii Oliver Dowden, relatează Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Aprilie 2020, ora: 15:25

Avertisment-șoc al experților germani! Câte cazuri de Covid-19 sunt cu adevărat pe glob?!

Avertisment-șoc al experților germani! Câte cazuri de Covid-19 sunt cu adevărat pe glob?!

Cercetătorii de la o universitate germană susțin că sistemele sanitare ale țărilor afectate au descoperit, în medie, numai aproximativ 6% din infecțiile SARS-Cov-2.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Local 9 Aprilie 2020, ora: 14:59

ULTIMA ORĂ /// 17 cazuri confirmate de COVID-19 în comuna Trușeni

ULTIMA ORĂ /// 17 cazuri confirmate de COVID-19 în comuna Trușeni

Primăria comunei Trușeni anunță că 17 persoane sunt infectate, 0 persoane suspecte, 46 se află în carantină și 123 sunt monitorizate la domiciliu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Aprilie 2020, ora: 14:25

La Moscova, a avut loc o explozie în clădirea unui centru de afaceri / FOTO

La Moscova, a avut loc o explozie în clădirea unui centru de afaceri / FOTO

 La Moscova, a avut loc o explozie în clădirea unui centru de afaceri de pe strada Brest 2, informează agenția TASS. Conform datelor preliminare, explozia s-a produs la etajul al nouălea al clădirii. „Baza” publică imagini de la locul de urgență. Oamenii ies din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Aprilie 2020, ora: 13:55

O clădire rezidențială s-a prăbușit în centrul Odessei - VIDEO cum doi tineri au reușit să scape în mod miraculos

O clădire rezidențială s-a prăbușit în centrul Odessei - VIDEO cum doi tineri au reușit să scape în mod miraculos

Astăzi la 10:55 o clădire de apartamente cu trei etaje din orașul Moscova s-a prăbușit după ce peretele lateral a cedat.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Aprilie 2020, ora: 13:54

Nu este o glumă / Rusia vrea răspundere PENALĂ pentru statele care îndepărtează monumente sovietice

Nu este o glumă / Rusia vrea răspundere PENALĂ pentru statele care îndepărtează monumente sovietice

Ministrul apărării rus, Serghei Şoigu, i-a cerut miercuri şefului Comisiei de anchetă de pe lângă Parchetul General al Rusiei, Aleksandr Bastrîkin, să studieze problema tragerii la răspundere penală a reprezentanţilor autorităţilor din anumite ţări pentru deciziile lor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Aprilie 2020, ora: 12:53

ÎNGROZITOR / Un nou caz de VIOL asupra unei femei de 39 ani / VIDEO

ÎNGROZITOR / Un nou caz de VIOL asupra unei femei de 39 ani / VIDEO

Victima s-a adresat la poliție în data de întâi mai, declarând că a fost agresată sexual. Acum, bănuiții ar putea face 12 ani de pușcărie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Aprilie 2020, ora: 12:48

Secția de Cardiologie a Spitalului Clinic Republican a fost plasată în CARANTINĂ

Secția de Cardiologie a Spitalului Clinic Republican a fost plasată în CARANTINĂ

Secția de Cardiologie a Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga” a fost plasată în carantină, a declarat pentru Ziarul NAȚIONAL Cristina Stratulat, consiliera în comunicare de la Minsterul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 9 Aprilie 2020, ora: 12:03

O tânără din Chișinău, care alerga în parcul Valea Morilor, ar fi fost AMENDATĂ cu 22 MII lei

O tânără din Chișinău, care alerga în parcul Valea Morilor, ar fi fost AMENDATĂ cu 22 MII lei

O tânără din Capitală care făcea jogging în parcul ,,Valea Morilor” din Chișinău ar fi fost amendată de polițiști. O postare a apărut pe rețelele de socializare.

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Liber 9 Aprilie 2020, ora: 11:30

15 proiecte SUPERBE pe care oamenii le-au realizat în TIMPUL LIBER datorită carantinei

15 proiecte SUPERBE pe care oamenii le-au realizat în TIMPUL LIBER datorită carantinei

Carantina și izolarea au multe aspecte pozitive, dintre care cel mai important este disponibilitatea de a avea mai mult timp liber. Poate fi folosit pentru a viziona emisiuni TV sau pentru autoeducare și creativitate. 

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)