Astăzi 19 Septembrie 2019, Joi - Ultima actualizare la ora 15:18
Abonamente

Actualitate 18 August 2019, ora 09:34

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 AUGUST 2019. CAPRICORNII TREBUIE SĂ-ȘI ASCULTE INTUIȚIA

Marime Font

Horoscopul zilei de 18 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 18 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 18 august 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn ar trebui să-și asculte intuiția.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 18 august 2019
Cei născuți în zodia Berbec au tendința de a cheltui mai mult decât le permite bugetul și nu este exclus să ajungă la fundul sacului și să fie nevoiți să anuleze un plan, posibil chiar un plan de călătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să evite investițiile și tranzacțiile. Posibilitatea returnării unei datorii este minimă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 18 august 2019
Este o zi favorabilă pentru restabilirea unei relații de prietenie sau chiar de iubire. Cei născuți în zodia Taur sunt foarte intuitivi astăzi și asta îi va ajuta în luarea celor mai bune decizii. Horoscopul de azi pentru zodia Taur susține comunicarea și le cere mai mult interes față de poblemele celor dragi.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 18 august 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de vizite sau ei înșiși pleacă în vizite la rude, la prieteni. Se cere prudență în activități deoarece există posibilitatea petrecerii unor evenimenete care să le răstoarne niște planuri făcute. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să apeleze la instinct și intuiție în abordările și situațiile cu care se confruntă.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 18 august 2019
În continure rămâne valabil îndemnul ca cei născuți în zodia Rac să evite cheltuielile. Un prieten, rudă, coleg le poate cere ajutorul într-o situație, însă este de preferat ca totul să se reducă la sfaturi sau orice fel de ajutor, mai puțin material. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să evite să dea bani cu împrumut.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 18 august 2019
Cei născuți în zodia Leu pot să-și pună în evidență un nou talent, poate o pasiune pe care au inhibat-o de-a lungul timpului și acum au curaj să o manifeste. Momente intense în cuplu. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce întâlniri cu vechi prieteni, foști colegi și cunoștințe de care au fost cândva foarte atașați.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 18 august 2019
Cei din zodia Fecioară au parte de scurte deplasări, călătorii în interes personal sau pentru distracție. Se conturează momente frumoase în cuplu, înțelegere și sprijin din partea persoanei iubite. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să-și facă un program organizat și să-l urmeze. Sunt susținute inclusiv planurile de viitor.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 18 august 2019
Cei născuți în zodia Balanță pot primi vești bune de la rude, prieteni, persoane apropiate. Pe de altă parte, nu este exclus ca o persoană din anturajul profesional să-i bârfească, să încerce să le pună bețe în roate într-un proiect, într-o activitate comună. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că pot vorbi mai mult decât trebuie și pot dezvălui amănunte pe care ar trebui să le țină pentru ei.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 18 august 2019
Pentru nativii din zodia Scorpion care au legătură cu domeniul artistic este o zi favorabilă afirmării și succesului, iar aceștia ar trebui să profite din plin de contextul astrologic. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a pleca într-o călătorie, poate fi vorba de un dialog privind o călătorie în interes profesional sau de afaceri.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 18 august 2019
Este o zi favorabilă planurilor de viitor care privesc familia. Cei născuți în zodia Săgetător vor simți nevoia să petreacă timp alături de cei dragi și-și vor manifesta cu mult entuziasm sentimentele și emoțiile. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător aduce momente plăcute, energice, distractive. Atenție la deciziile luate! De preferat să fie decizii la comun cu ceilalți.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 18 august 2019
Dacă au de luat decizii importante, cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să-și asculte intuiția. De preferat să nu facă investiții majore pentru că partea financiară este dezechilibrată și din acest motiv își pot strica buna dispoziție. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn susține și încurajează planurile pe termen lung care vizează un proiect profesional sau o afacere personală.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 18 august 2019
Cei născuți în zodia Vărsător petrec ziua în compania prietenilor și șansele ca în urma unei discuții amicale să ia naștere un proiect de viitor sunt foarte mari. Nativii au idei revoluționare, ingenioase și ar trebui să le ia în seamă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de a planifica o călătorie.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 18 august 2019
Pentru cei născuți în zodia Pești este o zi în care intuiția va funcționa la maxim și chiar pot lua decizii bazate pe vocea interioară. În plan sentimental se pot izbi de o dezamăgire, o neconcordanță între ceea ce ei au visat și realitatea. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să nu fie impulsivi și să asculte și varianta, argumenetele celeilalte persoane.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 15:18

Președintele Partidului Popular Românesc (PPR), Vlad Țurcanu, depune în aceste clipe actele la CECEM Chișinău pentru a fi înregistrat în calitate de candidat la funcția de primar general al capitalei.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 14:23

Reacția PDM, după ce PG a cerut retragerea imunității lui Vladimir Cebotari: „Circul cotinuă”

Reacția PDM, după ce PG a cerut retragerea imunității lui Vladimir Cebotari: „Circul cotinuă”

După ce procurorul general interimar Dumitru Robu a cerut ridicarea imunității deputatului Vladimir Cebotari, Partidul Democrat (PDM) a venit cu o reacție în acest sens. Reprezentanții formațiunii au condamnat acțiunile autorităților, informează portalul pro-guvernamental tv8.md

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 14:16

Membri ai Congresului SUA ATENȚIONEAZĂ: R.Moldova trebuie să demonstreze progrese vizibile în domeniul democrației, iar alegerile din octombrie trebuie să fie libere și corecte

Membri ai Congresului SUA ATENȚIONEAZĂ: R.Moldova trebuie să demonstreze progrese vizibile în domeniul democrației, iar alegerile din octombrie trebuie să fie libere și corecte

Premierul Maia Sandu s-a întâlnit, la Washington, cu congresmenii Pete Olson și David Price, copreşedinţi ai Grupului de sprijin politic pentru Republica Moldova din cadrul Congresului SUA.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 14:12

Octavian Țîcu, despre cine-l va susține la Primăria Chișinău: „Mi-ar place să fie o alianță”

Octavian Țîcu, despre cine-l va susține la Primăria Chișinău: „Mi-ar place să fie o alianță”

Deputatul independent Octavian Țîcu spune că-l bucură decizia Partidului Unității Naționale (PUN) de al susține în lupta pentru funcția de Primar de Chișinău, deoarece PUN pentru parlamentar înseamnă Traian Băsescu care este un lider de anvergură și nu are nevoie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 14:01

Încă o promisiune realizată: Partidul ȘOR a instalat sistemul de iluminare stradală și la Furceni

Încă o promisiune realizată: Partidul ȘOR a instalat sistemul de iluminare stradală și la Furceni

Partidul Politic ȘOR este singura formațiune care își respectă angajamentele date în fața cetățenilor. O demonstrează și evenimentul din satul Furceni, raionul Orhei, care de la sfârșitul săptămânii trecute se bucură de sistem de iluminare stradală modern...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 13:24

ȘTIREA ZILEI /// Laura Codruța Kovesi a fost votată pentru funcția de procuror-șef european

ȘTIREA ZILEI /// Laura Codruța Kovesi a fost votată pentru funcția de procuror-șef european

Laura Codruța Kovesi a fost votată joi pentru funcția de procuror european șef în COREPER. Decizia a fost luată cu 17 voturi din 22. Guvernul României a dat însă mandat reprezentantei țării noatre în COREPER să voteze împotriva fostei șefe DNA.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 13:23

Horoscopul toamnei 2019. Toate zodiile au o șansă să câștige!

Horoscopul toamnei 2019. Toate zodiile au o șansă să câștige!

Toamna aceasta va fi cu adevărat anotimpul abundenței, cu o mulțime de evenimente și schimbări, cu multe șanse pentru multe zodii și cu multă dragoste. Dar fiecare dintre noi trebuie să atragă ceea ce știe că îi priește! Citește ce ai de câștigat în horoscopul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 13:19

Locuitorii unui oraş din Federaţia Rusă vor să se refugieze în Canada pentru a scăpa de poluare

Locuitorii unui oraş din Federaţia Rusă vor să se refugieze în Canada pentru a scăpa de poluare

Locuitorii din Kiselyovsk vor să îşi părăsească căminul pentru a scăpa de poluarea care a luat forma zăpezii negre. În funcţie de regiunea geografică în care locuim şi de activitatea industrială care a avut sau nu a avut loc acolo, poluarea poate reprezenta o...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 13:10

Mănânci pe fond nervos? Cum să gestionezi stresul în 4 paşi

Mănânci pe fond nervos? Cum să gestionezi stresul în 4 paşi

Atunci când ne confruntăm cu kilogramele în plus, cauzele pot fi multiple, dar cel mai comun factor care duce la creşterea în greutate şi cu care toţi ne confruntăm este stresul. Fie că este cauzat de trafic, responsabilităţile de la locul de muncă sau o traumă din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 13:06

Legumele congelate: greşeli frecvente pe care le facem atunci când gătim

Legumele congelate: greşeli frecvente pe care le facem atunci când gătim

Nu mai este niciun secret că ideal pentru sănătatea noastră este să consumăm legume în fiecare zi, bineînţeles şi alături de fructe şi alte produse care ne pot ajuta să avem o dietă echilibrată. Din moment ce sunt la fel de sănătoase ca legumele proaspete, legumele...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 12:50

Brexitul fără acord: doar una din cinci firme ar putea continua relațiile economice cu UE

Brexitul fără acord: doar una din cinci firme ar putea continua relațiile economice cu UE

Mediul de afaceri din Marea Britanie nu e pregătit pentru un Brexit fără acord. Doar una din cinci companii britanice ar putea continua să aibă relații comerciale cu Uniunea Europeană, în cazul unei ieșiri dezordonate, arată un sondaj realizat printre managerii din Regatul Unit....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 12:16

CEC-ul anunță că Andrei Năstase nu va mai fi MINISTRU DE INTERNE

CEC-ul anunță că Andrei Năstase nu va mai fi MINISTRU DE INTERNE

Concurenții electorali care cad sub incidența prevederilor art. 13 alin. (3) trebuie să-și suspende activitatea în funcția pe care o dețin

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 12:05

Vladimir Cebotari: „Eu am executat o decizie luată cu mâna doamnei Sandu, care a avut libertatea de a vota pentru sau împotriva concesionarii. Dacă eu sunt vinovat, ce este cu Maia Sandu?”

Vladimir Cebotari: „Eu am executat o decizie luată cu mâna doamnei Sandu, care a avut libertatea de a vota pentru sau împotriva concesionarii. Dacă eu sunt vinovat, ce este cu Maia Sandu?”

Vladimir Cebotari sustine ca aceasta descizie de a-i fi ridicata imunitatea parlamentara este o rafuiala politica si ca in felul acesta guvernarea ar incerca sa-l impiedice sa candideze la functia de primar al capitalei.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 11:16

Vladimir Cebotari a rămas făra imunitate. Discursul deputatului PD de la tribuna Parlamentului

Vladimir Cebotari a rămas făra imunitate. Discursul deputatului PD de la tribuna Parlamentului

 Procurorul general interimar, Dumitru Robu, a cerut joi, 19 septembrie, ridicarea imunităţii parlamentare a deputatului PDM Vladimir Cebotari, cel care este şi candidatul PDM pentru funcţia de primar de Chişinău în alegerile din 20 octombrie, pentru ca democratul să poată fi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 11:07

Două persoane au fost reţinute de ofiţerii CNA şi PA pentru că ar fi încercat să scoată de la puşcărie un deţinut înainte de termen

Două persoane sunt cercetate penal de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupţie, fiind bănuite de trafic de influenţă. Acestea, împreună cu un deţinut din Penitenciarul nr.13, ar fi cerut 7 150 de euro de la soţia unui condamnat pentru a-l scoate din puşcărie înainte de termen.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 11:03

Cui, de fapt, ar aparțin mașinile și milioanele sechestrate de CNA (Mold-street)

Cui, de fapt, ar aparțin mașinile și milioanele sechestrate de CNA (Mold-street)

Centrul Naţional Anticorupţie şi procurorii anticorupţie au aplicat sechestru în valoare de circa 364 de milioane de lei în dosarul fraudei bancare şi au ridicat 11 automobile de lux.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 19 Septembrie 2019, ora: 10:25

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 SEPTEMBRIE 2019. SATURN IESE DIN RETROGRADARE ÎN ZODIA CAPRICORN

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 SEPTEMBRIE 2019. SATURN IESE DIN RETROGRADARE ÎN ZODIA CAPRICORN

Horoscopul zilei de 19 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 09:13

Un bărbat înarmat a amenințat că aruncă în aer un pod din Kiev/ VIDEO

Un bărbat înarmat a amenințat că aruncă în aer un pod din Kiev/ VIDEO

Un bărbat înarmat a blocat miercuri un pod strategic în Kiev, ameninţând că îl va arunca în aer, a anunţat poliţia, care a izolat cartierul. După câteva ore de tensiuni, bărbatul s-a predat forțelor de ordine. Necunoscutul, care a tras câteva...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 09:09

Dăncilă, despre șefia Parchetului European: Nu susținem un mandat pentru Laura Codruța Kovesi

Dăncilă, despre șefia Parchetului European: Nu susținem un mandat pentru Laura Codruța Kovesi

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a reiterat, miercuri seară, ideea potrivit căreia Guvernul nu o susține pe Laura Codruța Kovesi pentru funcția de procuror-șef european, precizând că, joi, ambasadorul României la Uniunea Europeană va vota împotriva fostului...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 09:05

India a interzis ţigările electronice

India a interzis ţigările electronice

Guvernul indian a anunţat miercuri interzicerea ţigărilor electronice în această ţară cu 1,3 miliarde de locuitori, în numele unor imperative sanitare şi al luptei împotriva adicţiilor. „Decizia a fost luată cu gândul la impactul pe care ţigările...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Septembrie 2019, ora: 08:59

Horoscop 19 septembrie 2019. Zodia care intră în conflicte inutile! Probleme în familie

Horoscop 19 septembrie 2019. Zodia care intră în conflicte inutile! Probleme în familie

BERBEC Laudele, flateriile, linguşirile – ce plăcute sunt! Stai ca un pisic bine dispus, sub mângierile măiestre ale stăpânei. Nu torci, dar eşti aproape! Fii atent, fiecare Paradis are un şarpe! Este în afara regulilor obişnuite soluţia care îţi trebuie. La...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)