Astăzi 20 Noiembrie 2019, Miercuri - Ultima actualizare la 19 Noiembrie 2019
Abonamente

Horoscop 18 Octombrie 2019, ora 09:46

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 OCTOMBRIE 2019. PEȘTII SUNT DEZAMĂGIȚI

Marime Font

Horoscopul zilei de 18 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 18 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 18 octombrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Pești sunt dezamăgiți de traiectoria pe care se află.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 18 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec reevaluează o situație financiară. Nativii fie plătesc niște restanțe, fie amână plata acestora în termeni legali, fie renunță la o colaborare, la o asociere care le aducea un venit în plus, însă îi obosea peste măsură sau remunerația nu era conformă cu munca depusă. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să-și refacă niște calcule și să nu se grăbească în luarea deciziilor financiare radicale, mai ales dacă este vorba de o investiție cu grad crescut de risc.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 18 octombrie 2019
Este o zi destul de stresantă pentru cei născuți în zodia Taur care, cel mai probabil, trebuie să găsească o soluție rapidă la o problemă cu care se confruntă. Nativii s-ar putea izbi de niște refuzuri ale unor persoane dragi sau o situație financiară îi va incomoda în luarea unei decizii. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere răbdare, atenție și multă rațiune în calcule.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 18 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni tind să fie confuzi cu privire la o situație personală și această stare psihică le poate amprenta negativ sănătatea. O cură de imunizare combinată cu multă odihnă îi va ajuta să vadă cu alți ochi problemele cu care se confruntă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să se descarce, să stea de vorbă cu cei dragi, cu cei în care au încredere. Moment favorabil pentru a se elibera de frici și temeri prin dialog.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 18 octombrie 2019

La locul de muncă se întrevăd situații tensionate, iar cei născuți în zodia Rac și-ar putea periclita imaginea, ar putea obține antipatia colegilor și ar putea pierde susținerea superiorilor. Nativii sunt sfătuiți să aibă grijă la tonul de dialog, dar și la ceea ce comunică. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să abordeze diplomația inclusiv în relația de cuplu și să nu-ți verse nervii pe partener.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 18 octombrie 2019
Entuziasmul și optimismul de care dau dovadă cei născuți în zodia Leu îi va ajuta foarte mult să obțină ceea ce-și doresc, să rezolve o situație mai veche și să fie bine văzuți de către cei din jur. Zi favorabilă împăcărilor cu colegii de muncă sau prietenii. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere, însă, să fie mai atenți, mai empatici și mai apropiați de partenerul de viață, care se poate simți neglijat și poate riposta.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 18 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de discuții aprinse cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri, cu colaboratorii, asociații, iar temele care incită spiritele vor fi de natură financiară. Posibil o investiție făcută să nu aibă roadele așteptate. Cu toate astea, horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce o sumă de bani în conturi acelor nativi mai norocoși sau care în ultimul timp au știut să-și administreze veniturile sau și-au făcut niște economii împrumutând alte persoane, de exemplu.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 18 octombrie 2019
Se întrevăd tensiuni la locul de muncă, neînțelegeri cu colegii și dificultăți în menținerea unui dialog calm cu superiorii, motiv pentru care cei născuți în zodia Balanță ar trebui să nu exagereze, să nu depășească limite. Posibil să piardă șanse și oportunități din cauza comportamentului agresiv. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia să rezolve o sitiuație care vizează locuința, posibil o situație legată de niște acte.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 18 octombrie 2019
Este o zi favorabilă pentru a pune la cale un plan alături de persoana iubită. Cei născuți în zodia Scorpion sunt sociabili, au chef de ieșit în lume, de plimbare și chiar de reamenajat locuința, de făcut cumpărături pentru redecorarea casei. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce discuții interesante cu partenerii de afaceri. Un proiect poate prinde rădăcini acum.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 18 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător petrec timp util cu prietenii. Nativii pun la cale planuri pe termen lung și chiar încearcă asocieri cu aceștia care se vor dovedi benefice pe viitor, atâta timp cât au o bază reală și nu doar entuziasm. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător favorizează socializarea și nativii pot cunoaște noi persoane, pot lega noi relații de prietenie.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 18 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de surprize plăcute la locul de muncă, din partea unor colegi, prieteni sau chiar din partea unor membrii ai familiei. Nativii pot primi un cadou, o apreciere care să-i pună în valoare, un bilet de călătorie sau chiar o sumă de bani mai ales că horoscopul de azi pentru zodia Capricorn susține tranzacțiile financiare.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 18 octombrie 2019
O situație care are legătură cu zona financiară poate schimba un program prestabilit, iar cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea enerva și ar putea lua decizii proaste. Nativii sunt sfătuiți să dea dovadă de tact ți mai ales de răbdare. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce o veste foarte bună din străinătate sau de la o persoană aflată la distanță.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 18 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Pești simt că ceva nu funcționează în viața lor așa cum și-ar dori. Nativii sunt dezamăgiți și vor analiza în amănunt de unde vine disconfortul în încercarea de a-și îmbunătăți situația, dar și starea de spirit. Posibile sentimente contradictorii față de cineva din familie sau față de persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează asupra unui conflict de la locul de muncă care le poate afecta imaginea. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 Noiembrie 2019, ora: 13:45

Presupus spion rus, agent GRU, filmat în timp ce mituia un oficial sârb la Belgrad

Presupus spion rus, agent GRU, filmat în timp ce mituia un oficial sârb la Belgrad

În 17 noiembrie, un filmuleţ a fost postat pe Youtube în care un presupus membru al Serviciului de Informaţii al Rusiei, GRU, dă mită unui agent sârb, un oficial de rang înalt, relatează Radio Europa Liberă, citată de Digi24.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 19 Noiembrie 2019, ora: 13:41

Alianța ACUM-PSRM a rezistat la Basarabeasca. Socialistul Piotr Pușcari a fost ales președinte al raionului

Alianța ACUM-PSRM a rezistat la Basarabeasca. Socialistul Piotr Pușcari a fost ales președinte al raionului

16 consilieri raionali din partea PSRM, blocului ACUM, PLDM și „Partidul Nostru” au creat o majoritate în Consiliul raional Basarabeasca și l-au votat pe socialistul Piotr Pușcari în funcția de președinte al raionului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Noiembrie 2019, ora: 13:29

Petru Frunze ar urma să fie înaintat la funcția de președinte a-l Consiliului Raional Ialoveni / În circumscripția 37 ar urma să aibă loc ALEGERI PARLAMENTARE NOI

Petru Frunze ar urma să fie înaintat la funcția de președinte a-l Consiliului Raional Ialoveni / În circumscripția 37 ar urma să aibă loc ALEGERI PARLAMENTARE NOI

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Petru Frunze, care a candidat la alegerile locale generale din 20 octombrie curent, cap de listă, pentru funcția de consilier raional la Ialoveni, din partea Blocului ACUM, formațiunea PAS, ar urma să fie propus noului Consiliu format,...

( ) Citeşte tot articolul

Artă 19 Noiembrie 2019, ora: 12:47

La 77 de ani, Ștefan Câlția invită publicul, prin cele peste 20 de lucrări (unele depășind 5 sau chiar 12m), pictură și desen din perioada 1970-2019, la o expoziție sub formă de labirint - o călătorie în patru capitole însoțite de simbolul UROBORUS, șarpele care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Noiembrie 2019, ora: 11:58

O instanță de arbitraj a acceptat revendicările Gazprom cu privire la recuperare unei datorii de peste 329 milioane de dolari de la Moldovagaz SA

O instanță de arbitraj a acceptat revendicările Gazprom cu privire la recuperare unei datorii de peste 329 milioane de dolari de la Moldovagaz SA

Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a Federației Ruse a acceptat revendicările concernului rus Gazprom cu privire la recuperare unei datorii de 329.548.935,02 dolari de la Moldovagaz SA, pentru gazele naturale livrate în 2016.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Noiembrie 2019, ora: 11:37

FOTO / Accident MORTAL la Ocnița; Un bărbat a decedat, iar altul se află la spital, după ce s-au lovit cu mașina într-un copac

FOTO / Accident MORTAL la Ocnița; Un bărbat a decedat, iar altul se află la spital, după ce s-au lovit cu mașina într-un copac

Accident horror în satul Sauca. Un bărbat de 41 de ani a murit, iar un altul a ajuns la spital în urma unui accident rutier.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Noiembrie 2019, ora: 11:15

Veste rea de la ANM. Iarna aceasta ar putea fi cea mai grea din ultimii 30 sau chiar 100 de ani!

Veste rea de la ANM. Iarna aceasta ar putea fi cea mai grea din ultimii 30 sau chiar 100 de ani!

Veste rea de la ANM. Iarna 2019 - 2020 ar putea fi cea mai grea din ultimii 30 de ani sau chiar 100 de ani din România.

( ) Citeşte tot articolul

Economie 19 Noiembrie 2019, ora: 11:12

INFOGRAFIC | Exportul vinurilor moldovenești înregistrează CEL MAI ÎNALT NIVEL din ultimii 5 ani

INFOGRAFIC | Exportul vinurilor moldovenești înregistrează CEL MAI ÎNALT NIVEL din ultimii 5 ani

Vinul Moldovei devine tot mai cunoscut și apreciat în întreaga lume. În primele 9 luni ale anului 2019, atât volum exporturilor de vinuri moldovenești cât și valoarea acestora au înregistrat cel mai înalt nivel din ultimii 5 ani.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 19 Noiembrie 2019, ora: 11:00

Alexandru Tănase despre expertiza OSCE/ODIR privind reforma Justiției inițiată de Olesea Stamate: „Aceste documente scot în evidență diletantismul celor care l-au inițiat”

Alexandru Tănase despre expertiza OSCE/ODIR privind reforma Justiției inițiată de Olesea Stamate: „Aceste documente scot în evidență diletantismul celor care l-au inițiat”

Biroul OSCE pentru Instituții Democratice și Drepturile Omului (ODIHR) a făcut publică o expertiză referitor la reforma justiției, începută de Guvernul Sandu. În această opinie, ODIR subliniază că procedura prin care s-a elaborat și adoptat acest proiect nu se aliniază la...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 19 Noiembrie 2019, ora: 11:00

ULTIMA ORĂ /// Pe cine numește Pavel Voicu la IGP în locul lui Gheorghe Balan

ULTIMA ORĂ /// Pe cine numește Pavel Voicu la IGP în locul lui Gheorghe Balan

Pavel Voicu, ministrul Afacerilor Interne, a selectat un candidat pentru șefia IGP și urmează să fie numit astăzi în funcție în cadrul ședinței de Guvern. Decizia vine după ce Gheorghe Balan, cel care a deținut funcția de șef-interimar al IGP din luna iunie până...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Noiembrie 2019, ora: 10:57

Andrei NĂSTASE cere reluarea dosarului privind finanțarea externă a PSRM: "TIMPUL lui Igor DOODN va expiră mai curând decât își poate imagina"

Andrei NĂSTASE cere reluarea dosarului privind finanțarea externă a PSRM: "TIMPUL lui Igor DOODN va expiră mai curând decât își poate imagina"

Andrei Năstase a cerut anularea ordonanţei procuraturii anticorupţie prin care a fost respinsă cererea de iniţiere a unui proces penal privind finanţarea ilegală din străinătate a PSRM şi tragerea la răspundere a preşedintelui Igor Dodon pentru trădare de patrie. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Noiembrie 2019, ora: 10:55

Un oraș din România a obținut 100 de milioane de euro din fonduri europene

Un oraș din România a obținut 100 de milioane de euro din fonduri europene

Un oraș din România a obținut 100 de milioane de euro din fonduri europene. În ultimii doi ani, primăria din Turda a obținut finanțare europeană de 100 milioane de euro pentru proiectele sale. Această sumă este cea mai mare primită de un municipiu din România care nu este...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Noiembrie 2019, ora: 10:42

Dragoș Tudorache (PLUS) speră că guvernul socialist de la Chișinău este o veste bună

Dragoș Tudorache (PLUS) speră că guvernul socialist de la Chișinău este o veste bună

Dragoș Tudorache, europarlamentar PLUS și raportorul pentru Republica Moldova al Parlamentului Europan, a scris pe Facebook un mesaj favorabil guvernului socialist de la Chișinău, fapt criticat dur de comentatorii acestei postări.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Noiembrie 2019, ora: 10:35

Usatîi: Unor deputați PDM li s-ar fi propus câte 350 de mii de euro pentru a părăsi partidul

Usatîi: Unor deputați PDM li s-ar fi propus câte 350 de mii de euro pentru a părăsi partidul

Președintele Partidului Politic „Partidul Nostru”, Renato Usatîi, primar al orașului Bălți, susține că unor deputați din Partidul Democrat li s-ar fi propus sume de câte 350 de mii de euro pentru a părăsi formațiunea. Acest lucru l-ar fi făcut unul dintre...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Noiembrie 2019, ora: 09:52

Caz șocant la Orhei. O fetiță de 10 ani, violată de un coleg de școală în vârstă de 14 ani

Caz șocant la Orhei. O fetiță de 10 ani, violată de un coleg de școală în vârstă de 14 ani

Caz șocant la Orhei. O fetiță de 10 ani, din clasa a patra, a fost violată de un coleg de școală, care are doar 14 ani. Incidentul a avut loc săptămâna trecută într-o localitate din raionul Orhei.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Noiembrie 2019, ora: 09:49

Un moldovean student la Iași se află în stare gravă, după ce a înghiţit 16 pastile de paracetamol

Un moldovean student la Iași se află în stare gravă, după ce a înghiţit 16 pastile de paracetamol

Un tânăr de 19 ani din Republica Moldova, student la Iaşi a fost dus de urgenţă la spital după ce ar fi înghiţit cel puţin 16 pastile de paracetamol în speranţa că astfel va trata o viroză respiratorie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Noiembrie 2019, ora: 09:46

În urmă cu 100 de ani, italienii emigrau în România și făceau munca grea pe care românii refuzau să o facă

În urmă cu 100 de ani, italienii emigrau în România și făceau munca grea pe care românii refuzau să o facă

Începând cu sfârșitul secolului 19, milioane de italieni și-au părăsit țara natală în căutarea unui trai mai bun. Deși mulți au ales American, Brazilia, Argentina sau Australia, o parte dintre aceștia au ajuns în România. Fenomenul a fost consemnat...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)