Astăzi 22 Februarie 2020, Sâmbătă - Ultima actualizare la ora 08:50
Abonamente

Horoscop 18 Octombrie 2019, ora 09:46

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 OCTOMBRIE 2019. PEȘTII SUNT DEZAMĂGIȚI

Marime Font

Horoscopul zilei de 18 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 18 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 18 octombrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Pești sunt dezamăgiți de traiectoria pe care se află.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 18 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec reevaluează o situație financiară. Nativii fie plătesc niște restanțe, fie amână plata acestora în termeni legali, fie renunță la o colaborare, la o asociere care le aducea un venit în plus, însă îi obosea peste măsură sau remunerația nu era conformă cu munca depusă. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să-și refacă niște calcule și să nu se grăbească în luarea deciziilor financiare radicale, mai ales dacă este vorba de o investiție cu grad crescut de risc.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 18 octombrie 2019
Este o zi destul de stresantă pentru cei născuți în zodia Taur care, cel mai probabil, trebuie să găsească o soluție rapidă la o problemă cu care se confruntă. Nativii s-ar putea izbi de niște refuzuri ale unor persoane dragi sau o situație financiară îi va incomoda în luarea unei decizii. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere răbdare, atenție și multă rațiune în calcule.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 18 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni tind să fie confuzi cu privire la o situație personală și această stare psihică le poate amprenta negativ sănătatea. O cură de imunizare combinată cu multă odihnă îi va ajuta să vadă cu alți ochi problemele cu care se confruntă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să se descarce, să stea de vorbă cu cei dragi, cu cei în care au încredere. Moment favorabil pentru a se elibera de frici și temeri prin dialog.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 18 octombrie 2019

La locul de muncă se întrevăd situații tensionate, iar cei născuți în zodia Rac și-ar putea periclita imaginea, ar putea obține antipatia colegilor și ar putea pierde susținerea superiorilor. Nativii sunt sfătuiți să aibă grijă la tonul de dialog, dar și la ceea ce comunică. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să abordeze diplomația inclusiv în relația de cuplu și să nu-ți verse nervii pe partener.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 18 octombrie 2019
Entuziasmul și optimismul de care dau dovadă cei născuți în zodia Leu îi va ajuta foarte mult să obțină ceea ce-și doresc, să rezolve o situație mai veche și să fie bine văzuți de către cei din jur. Zi favorabilă împăcărilor cu colegii de muncă sau prietenii. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere, însă, să fie mai atenți, mai empatici și mai apropiați de partenerul de viață, care se poate simți neglijat și poate riposta.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 18 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de discuții aprinse cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri, cu colaboratorii, asociații, iar temele care incită spiritele vor fi de natură financiară. Posibil o investiție făcută să nu aibă roadele așteptate. Cu toate astea, horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce o sumă de bani în conturi acelor nativi mai norocoși sau care în ultimul timp au știut să-și administreze veniturile sau și-au făcut niște economii împrumutând alte persoane, de exemplu.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 18 octombrie 2019
Se întrevăd tensiuni la locul de muncă, neînțelegeri cu colegii și dificultăți în menținerea unui dialog calm cu superiorii, motiv pentru care cei născuți în zodia Balanță ar trebui să nu exagereze, să nu depășească limite. Posibil să piardă șanse și oportunități din cauza comportamentului agresiv. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia să rezolve o sitiuație care vizează locuința, posibil o situație legată de niște acte.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 18 octombrie 2019
Este o zi favorabilă pentru a pune la cale un plan alături de persoana iubită. Cei născuți în zodia Scorpion sunt sociabili, au chef de ieșit în lume, de plimbare și chiar de reamenajat locuința, de făcut cumpărături pentru redecorarea casei. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce discuții interesante cu partenerii de afaceri. Un proiect poate prinde rădăcini acum.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 18 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător petrec timp util cu prietenii. Nativii pun la cale planuri pe termen lung și chiar încearcă asocieri cu aceștia care se vor dovedi benefice pe viitor, atâta timp cât au o bază reală și nu doar entuziasm. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător favorizează socializarea și nativii pot cunoaște noi persoane, pot lega noi relații de prietenie.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 18 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de surprize plăcute la locul de muncă, din partea unor colegi, prieteni sau chiar din partea unor membrii ai familiei. Nativii pot primi un cadou, o apreciere care să-i pună în valoare, un bilet de călătorie sau chiar o sumă de bani mai ales că horoscopul de azi pentru zodia Capricorn susține tranzacțiile financiare.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 18 octombrie 2019
O situație care are legătură cu zona financiară poate schimba un program prestabilit, iar cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea enerva și ar putea lua decizii proaste. Nativii sunt sfătuiți să dea dovadă de tact ți mai ales de răbdare. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce o veste foarte bună din străinătate sau de la o persoană aflată la distanță.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 18 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Pești simt că ceva nu funcționează în viața lor așa cum și-ar dori. Nativii sunt dezamăgiți și vor analiza în amănunt de unde vine disconfortul în încercarea de a-și îmbunătăți situația, dar și starea de spirit. Posibile sentimente contradictorii față de cineva din familie sau față de persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează asupra unui conflict de la locul de muncă care le poate afecta imaginea. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 08:50

Consilierul lui Ion Chicu îl numește pe deputatul ACUM, Sergiu Litvinenco: „Leneș și mincinos”

Consilierul lui Ion Chicu îl numește pe deputatul ACUM, Sergiu Litvinenco: „Leneș și mincinos” Din editia print

„Ce-l impiedica pe Litvinenco sa asculte informatia, sa o compare cu planul de actiuni aprobat si sa vina cu intrebari, critici, sugestii?”, se întreabă consilierul lui Chicu, Vitalie Dragancea.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 08:04

5 alimente care agravează simptomele răcelii

5 alimente care agravează simptomele răcelii

Îți vâjâie capul, îți curge nasul și strănuți în continuu? Sunt semnele clare că suferi de răceală. Dar aceste simptome le au și cei care suferă de infecții virale ale căilor respiratorii superioare (IACRS). Există mai mult de 200 de viruși care pot...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:57

Încă un suicid în centrul țării. Un bărbat de 62 de ani, găsit strangulat în propria gospodărie

Încă un suicid în centrul țării. Un bărbat de 62 de ani, găsit strangulat în propria gospodărie

Un nou caz de suicid a zguduit centrul țării. Un bărbat de 62 de ani a fost găsit strangulat în propria casă, de către fiul acestuia.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:49

Trei primari PDM, care au plecat la „Pro Moldova”, au revenit peste o zi înapoi la Filip

Trei primari PDM, care au plecat la „Pro Moldova”, au revenit peste o zi înapoi la Filip

Cei trei primari PDM din raionul Dondușeni, care au anunțat, joi, că pleacă din partid, au revenit peste o zi. Anunțul a fost făcut de președintele democraților, Pavel Filip.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:32

Numărul cazurilor de CORONAVIRUS în China este în scădere

Numărul cazurilor de CORONAVIRUS în China este în scădere

 Numărul zilnic de noi cazuri de contaminare cu coronavirus în China este scădere, cu 397 de cazuri anunţate sâmbătă de comisia naţională de sănătate faţă de aproape 900 vineri, relatează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:12

ROMÂNOFOBIE CURATĂ în Parlamentul de la Chișinău / Extremiștii lui Dodon atacă cu jigniri șovine și xenofobe

ROMÂNOFOBIE CURATĂ în Parlamentul de la Chișinău / Extremiștii lui Dodon atacă cu jigniri șovine și xenofobe

Ieri, deputatul Octavian Țîcu a anunțat că o cărţulie „profund antiromânească şi antiunionistă” , în care se aduc jigniri statului şi cetăţenilor români, este distribuită în Parlament de „angajaţii fracţiunii PSRM”. Din aceste...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:12

Planurile lui Dodon dacă câștigă alegerile: Federalizarea R. Moldova și... „ieșirea din bortă”

Planurile lui Dodon dacă câștigă alegerile: Federalizarea R. Moldova și... „ieșirea din bortă”

Declarații bizare ale lui Igor Dodon despre „planurile sale” în următorii ani.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 07:00

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 FEBRUARIE 2020. RACII POT AFLA UN SECRET

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 FEBRUARIE 2020. RACII POT AFLA UN SECRET

Horoscopul zilei de 22 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 03:20

„MITĂ ȘI ÎNAINTE”? 40% din posesorii de autovehicule nu achită TAXA rutieră și respectiv NU EFECTUEAZĂ revizia tehnică a unității de transport

„MITĂ ȘI ÎNAINTE”? 40% din posesorii de autovehicule nu achită TAXA rutieră și respectiv NU EFECTUEAZĂ revizia tehnică a unității de transport

Ratările Bugetelor locale de la evaziunea fiscală a posesorilor de automobile în anul 2020 vor fi de circa 500 milioane lei. Astfel, Primăriile și autoritățile raionale vor aloca pentru întreținerea și reparația drumurilor locale 750 milioane lei în loc de 1,2 miliarde...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 00:50

VIDEO / Opt moldoveni au deschis mai multe fabrici de țigări, în ITALIA. Poliția a confiscat de la ei țigarete de 12 milioane de euro

VIDEO / Opt moldoveni au deschis mai multe fabrici de țigări, în ITALIA. Poliția a confiscat de la ei țigarete de 12 milioane de euro

Opt cetăţeni ai Republicii Moldova au fost arestaţi în sudul Italiei, pentru fabricarea ţigărilor contrafăcute. Reținerea a avut loc în data de 20 februarie, în câteva locații din orașul Napoli, acolo unde suspecții îți desfășurau activitatea ilegală.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Februarie 2020, ora: 00:18

Chicu este supărat că oamenii prin teritoriu îi SPUN în față că MOLDOVA NU ARE VIITOR

Chicu este supărat că oamenii prin teritoriu îi SPUN în față că MOLDOVA NU ARE VIITOR

„E paradoxal, dar străinii, investitorii și partenerii noștri externi au mai multă încredere viitorul țării noastre decât noi. Mă doare să aud în teritoriu, de la pedagogi, că poporul ăsta nu mai are viitor, nu mai avem cu cine ne mândri. De parcă marele...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 20:19

Secretarul de stat de la Ministerul de Externe de la Chișinău ignoră „politică echilibrată” a lui Dodon: Politica externă este îndreptată spre atingerea obiectivului de integrare europeană

Secretarul de stat de la Ministerul de Externe de la Chișinău ignoră „politică echilibrată” a lui Dodon: Politica externă este îndreptată spre atingerea obiectivului de integrare europeană

Tatiana Molcean: „Din ceea ce este în programul de care ne conducem, mă refer la programul de activitate al guvernului, din ceea ce este fixat în planul de activitate al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, nu aș spune că calendarul s-a schimbat la nivel...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 18:00

Daniel Ioniță: „În momentul de față nu suntem convinși că autoritățile de la Chișinău chiar sunt serioase în ceea ce privește parcursul european”

Daniel Ioniță: „În momentul de față nu suntem convinși că autoritățile de la Chișinău chiar sunt serioase în ceea ce privește parcursul european”

România nu este convinsă că autoritățile de la Chișinău sunt serioase în ceea ce privește parcursul european, declară ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță. În cadrul emisiunii „Alternativa europeană” de la Radio Chișinău, diplomatul...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 21 Februarie 2020, ora: 16:33

Jizdan îi acuză pe cei din „Pro Moldova” că și-au schimbat comportamentul după ce Candu a vizitat Israelul

Jizdan îi acuză pe cei din „Pro Moldova” că și-au schimbat comportamentul după ce Candu a vizitat Israelul

Fostul ministru de Interne Alexandru Jizdan nu exclude că cei șase deputați au părăsit PDM în urma unei întrevederi cu Ilan Șor în Israel.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 15:25

Dezmembrarea PDM ia amploare! Mai mulți primari din raionul Rezina au părăsit partidul și susțin grupul „Pro Moldova”

Dezmembrarea PDM ia amploare! Mai mulți primari din raionul Rezina au părăsit partidul și susțin grupul „Pro Moldova”

Au părăsit PD pentru că nu-i mai reprezintă! Șase primari ai unor localități din raionul Rezina și vicepreședinta raionului, Aurelia Grigoriță, au anunțat că părăsesc rândurile Partidului Democrat din Moldova și susțin grupul parlamentar „Pro Moldova”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 14:40

Stoianoglo PROMITE că 29 de oameni ar urma să fi audiați în dosarul finanțării PSRM din Bahamas / Nicio persoană nu este încă BĂNUITĂ

Stoianoglo PROMITE că 29 de oameni ar urma să fi audiați în dosarul finanțării PSRM din Bahamas / Nicio persoană nu este încă BĂNUITĂ

29 de persoane fizice urmează a fi audiate de procurori în dosarul finanțării PSRM din Bahamas.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 14:31

Dodon e nervos că „subalternii” săi și ai lui Chicu vând PĂDURILE MOLDOVEI

Dodon e nervos că „subalternii” săi și ai lui Chicu vând PĂDURILE MOLDOVEI

Tăierea ilicită a pădurilor este o problemă gravă în opinia șefului statului, Igor Dodon. Acesta le promite pădurarilor că „vor intra la închisoare”, dacă continuă să vândă ilegal lemn, iar ministrului Agriculturii, Ion Perju, îi promite că riscă...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 14:28

Eșanu: Andronachi și Dodon au bătut palma la „Metalferos”. Acum de acolo se finanțează și PD și PSRM

Eșanu: Andronachi și Dodon au bătut palma la „Metalferos”. Acum de acolo se finanțează și PD și PSRM

Eșanu a declarat, în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă, că după ce în vară Andronachi dispăruse o perioadă din Republica Moldova, ulterior președintele Igor Dodon „i-a dat asigurări că nu-l atinge”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 14:22

Sute de mii de pangolini au fost vânduţi ilegal în întreaga lume în ultimele două decenii

Sute de mii de pangolini au fost vânduţi ilegal în întreaga lume în ultimele două decenii

 Aproape 900.000 de pangolini, o specie aflată pe cale de dispariţie, au fost vânduţi ilegal în întreaga lume în ultimele două decenii, a informat joi un ONG care monitorizează circuitul traficului de animale, citat de AFP. "Nu trece o zi fără a vedea o...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 14:00

VIDEO / SCANDAL ÎN PARLAMENTUL R. MOLDOVA. Deputații din opoziție au BLOCAT tribuna Legislativului și nu i-au permis lui Chicu să citească raportul de 100 de zile

VIDEO / SCANDAL ÎN PARLAMENTUL R. MOLDOVA. Deputații din opoziție au BLOCAT tribuna Legislativului și nu i-au permis lui Chicu să citească raportul de 100 de zile

Ședință cu SCANDAL la Parlament: Deputații din opoziție au BLOCAT tribuna Legislativului, în ziua în care premierul Chicu a venit neanunțat în Parlament să-și citească raportul la 100 de zile de activitate

( ) Citeşte tot articolul

IT&C 21 Februarie 2020, ora: 13:42

Startup Week 2020 – cel mai important eveniment pentru antreprenori, revine la Chișinău

Startup Week 2020 – cel mai important eveniment pentru antreprenori, revine la Chișinău

Peste 1000 de actuali și viitori antreprenori sunt așteptați la cel mai important eveniment local dedicat antreprenoriatului – Chișinău Startup Week 2020. Acesta va avea loc în perioada 23-27 martie și va include o serie de evenimente de interes pentru cei din domeniu. Timp de...

( ) Citeşte tot articolul

Orhei 21 Februarie 2020, ora: 12:56

Prima farmacie socială a fost deschisă la Taraclia cu susținerea Partidului ȘOR

Prima farmacie socială a fost deschisă la Taraclia cu susținerea Partidului ȘOR

La Taraclia, a fost deschisă o farmacie socială, unde medicamentele sunt vândute fără adaos comercial și costă, în medie, cu 20% mai puțin decât în alte farmacii. Este a treia farmacie socială din țară, deschisă cu susținerea Partidului „ȘOR” la...

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Liber 21 Februarie 2020, ora: 12:13

Loteria Națională: Cresc șansele de a câștiga 3 milioane de lei cu biletul ”Bonus de Crăciun”

Loteria Națională: Cresc șansele de a câștiga 3 milioane de lei cu biletul ”Bonus de Crăciun”

Cel mai generos bilet din istoria loteriei din Moldova încă mai păstrează câștigurile sale de top. În biletul ”Bonus de Crăciun” mai sunt intacte o sumă de 100 de mii de lei, una de 500 de mii de lei și premiul mare de 3 milioane de lei. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Februarie 2020, ora: 12:10

PROTEST LA CHIȘINĂU / Microbuzele nu vor circula LUNI până la ora 10.00

PROTEST LA CHIȘINĂU / Microbuzele nu vor circula LUNI până la ora 10.00

Transportatorii care administreaza rutele de microbuz din Chisinau anunta pentru luni, 24 februarie, o actiune de protest. Microbuzele nu vor iesi la linie pana la ora 10.00.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)