Astăzi 17 Septembrie 2019, Marţi - Ultima actualizare la 16 Septembrie 2019
Abonamente

Horoscop 19 Mai 2019, ora 08:03

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 MAI 2019. LUNĂ PLINĂ ÎN ZODIA SCORPION

Marime Font

Horoscopul zilei de 19 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19 mai 2019 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion vor avea parte de formarea aspectului de Lună Plină întocmai în semnul lor, pe casa personalității.

Luna Plină în zodia Scorpion este foarte puternică și cu influențe pozitive, având în vedere contextul astrologic general. Aceasta se formează cu Soarele aflat în conjuncție cu planeta Mercur, care a intrat în zodia Taur, dar, totodată, Soarele formează trigon (aspect foarte bun) și cu planeta guvernatoare a Scorpionului, Pluton, care retrogradează în zodia Capricorn. Este profund relaționată cu aspectele create de Luna Nouă din zodia Taur din data de 5 mai 2019 și influența sa se va resimți mai puternic în următoarele aproximativ două săptămâni.

Luna Plină în zodia Scorpion ne cere, le modul general, să renunțăm la tot ce este negativ, nociv și toxic în viața noastră, indiferent că este vorba de sentimente, emoțiii, atitudini, evenimente sau persoane. Este un moment de regenerare și renaștere interioară, de testare a sentimentelor profunde, a relațiilor parteneriale și vorbește de sexualitate, pasiune și sensibilitate.


Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 19 mai 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor fi influențați de Luna Plină în Scorpion în sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu alții. Nativii pot intra în posesia unei moșteniri în această perioadă, însă poate fi vorba și de încheierea unui partaj, de achitarea unui credit, de culegerea roadelor unui proiect în care au fost implicați împreună cu parteneri de afaceri sau chiar cu persoana iubită. Casa sexualității este activată acum și unii nativi se pot lăsa pradă unor aventuri sau, din contră, pot alege să pună punct unei relații sexuale toxice, mai ales dacă este vorba de o relație extraconjugală. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că o serie de secrete pot ieși la suprafață acum, însă vor avea parte de înțelepciune pentru a-și rezolva situația.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 19 mai 2019
Cei născuți în zodia Taur vor fi influențați de Luna Plină în Scorpion în sectorul parteneriatelor și al mariajului. Nativii pot pune punct unei relații care nu-i mai definește, pot aduce în discuție divorțul, însă aspectul vizează și zona parteneriatelor de afaceri, ceea ce poate însemna încheierea unei colaborări și culegerea roadelor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să dea dovadă de înțelepciune și răbdare în dialogul cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 19 mai 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor fi influențați de Luna Plină în Scorpion în sectorul muncii și al sănătății. Nativii vor avea ocazia să încheie o etapă legată de locul de muncă, cu atât mai mult cu cât nu sunt mulțimiți de anumite aspecte, și totodată, să deschidă un nou capitol. Cei care-și doresc schimbarea jobului pot fi susținuți în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să fie mai atenți la capitolul sănătate, unde se pot confrunta cu afecțiuni ginecologice, hormonale, sexuale. O serie de afecțiuni mai vechi se pot trata cu succes acum.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 19 mai 2019
Cei născuți în zodia Rac vor fi influențați de Luna Plină în Scorpion în sectorul iubirii. Nativii care nu mai sunt fericiți și împliniți alături de persoana iubită pot lua decizia să pună punct, însă atragem atenția că neclaritățile și neînțelegerile sunt susținute a fi rezolvate prin dialog și comunicare. Cuplurile bine sudate pot aduce în discuție venirea unui copil pe lume sau chiar pot deveni părinți acum, mai ales că planeta Marte a intrat în zodia Rac. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a se expune artistic, de a avea succes în zona de creație.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 19 mai 2019
Cei născuți în zodia Leu vor fi influențați de Luna Plină în Scorpion în sectorul familiei și al locuinței. Relațiile cu membrii familiei pot trece la alt nivel. Nativii pot discuta despre avere, bunuri de patrimoniu, pot cere sfaturi legate de carieră. Nu este exclus să se discute inclusiv despre o locuință. Poate fi vorba despre vânzarea, cumpărarea unei case. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce unora dintre nativi schimbarea domiciliului și aspectul poate fi legat de locul de muncă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 19 mai 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor fi influențați de Luna Plină în Scorpion în sectorul comunicării, al informării și al deplasărilor pe distanțe scurte. Nativii vor reuși prin dialog să rezolve situații, să lămurească aspecte de viață, poate chiar vor lua o decizie privind niște cursuri. Informațiile care ajung la ei în această perioadă vor fi prețioase și trebuie analizate în profunzime. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că o serie de secrete pot ieși la suprafață. Posibile deplasări în interes profesional, pentru rezolvarea unor acte, unor chestiuni administrative.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 19 mai 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor fi influențați de Luna Plină în Scorpion în sectorul banilor obținuți din muncă proprie. Nativii pot încheia parteneriate și pot culege roadele financiare, pot primi răspunsul unor demersuri financiare pe care le-au înaintat și pentru cei mai norocoși poate fi vorba inclusiv de o mărire de salariu. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia să poarte niște discuții legate de avere.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 19 mai 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de aspectul de Luna Plină întocmai în semnul lor, cu puternic impact pe personalitate. Nativii vor fi susținuți de acest context astrologic să-și curețe mintea și sufletul de tot ce este nociv și le inhibă evoluția personală. Pentru Scorpioni va fi un nou început în sfera valorilor morale, principiilor de viață și convingerilor după care s-au ghidat până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce discuții lămuritoare, poate definitive, cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 19 mai 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor fi influențați de Luna Plină în Scorpion în sectorul subconștientului. Nativii vor trece printr-un profund proces de conștientizare a vieții, a valorilor după care se ghidează. Se vor întoarce în trecut și vor mediat la ceea ce au făcut, la ce decizii au luat și vedem ca această perioadă să vină cu vindecare sufletească, emoțională, dar și trupească. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce în cale o persoană cu care au avut o relație în trecut întocmai pentru a depăși momentul.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 19 mai 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor fi influențați de Luna Plină în Scorpion în sectorul prietenilor. Nativii vor avea ocazia să poarte dialoguri lămuritoare, echilibrate cu persoanele apropiate și acolo unde nu mai există înțelegere, respect, empatie, vedem ca acele relații să se încheie. Aspectul poate viza și persoana iubită, dar și planurile de viitor pe care aceștia și le-au făcut cu cei din anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să-și revizuiască aspirațiile, dar și așteptările pe care le au de la ei înșiși, dar și de la cei din jur.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 19 mai 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor fi influențați de Luna Plină în Scorpion în sectorul carierei. Nativii care nu mai sunt împliniți din punct de vedere profesional, care nu mai rezonează cu locul de muncă sau cu domeniul profesional în care activează, vedem să ia decizia de a face o schimbare. Nu este exclus să fie vorba de investirea într-o nouă funcție. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să aibă mai multă grijă și responsabilitate față de imaginea profesională creată.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 19 mai 2019
Cei născuți în zodia Pești vor fi influențați de Luna Plină în Scorpion în sectorul călătoriilor, al străinătății, dar și al principiilor de viață și studiilor înalte. Nativii pot încheia o etapă legată de un curs, pot obține o diplomă sau, din contră, se pot înscrie la cursuri care să-i ajute în dezvoltarea profesională sau personală. Perioadă favorabilă călătoriilor și reluării unei relații cu o persoană aflată peste hotare, de altă cultură sau religie. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot avea parte de evenimente de natură să le schimbe radical niște păreri, idei, convingeri și principii de viață, iar acest aspect se va întinde pe toată perioada de influență a aspectului de Lună Plină.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 22:07

 Reprezentantul special al Departamentului de Stat al SUA în Ucraina, Kurt Volker, consideră că Rusia va returna Ucrainei peninsula anexată Crimeea, la fel cum Uniunea Sovietică a întors independența țărilor baltice, scrie unian.net.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 21:39

 Usatîi a venit la MAI cu un CADOU pentru Andrei Năstase: „Până acum aveam un președinte dat de Dumnezeu, iar acum avem și un MINISTRU dat de Dumnezeu”

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 18:21

Reghina Apostolova a fost reținută cu puțin timp în urmă. S-a întâmplat în parcul „Ivanos” din Orhei, anunță DESCHIDE.MD. Menționăm că și vicepreședinta Partidului Șor, deputatul Marina Tauber a fost reținută la Orhei de către Centrul Național...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 15:56

Iurie Reniță a explicat de ce a părăsit sala Parlamentului când socialistul Dodon și-a început discursul electoral

Iurie Reniță a explicat de ce a părăsit sala Parlamentului când socialistul Dodon și-a început discursul electoral

Discursul de azi a lui Igor Dodon în fața deputaților a fost o acțiune cu profund iz electoral. Astfel a comentat ambasadorul Iurie Reniță, președintele Comisiei Politică Externă și Integrare Europeană din Parlament, decizia sa și a colegilor din cadrul blocului ACUM, Lilian Carp...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 15:44

Peste o mie de militari din Republica Moldova, România şi SUA participă la “Scutul de Foc - 2019”

Peste o mie de militari din Republica Moldova, România şi SUA participă la “Scutul de Foc - 2019”

Armata Naţională organizează, în perioada 16 — 20 septembrie 2019, la Centrul de Instruire al Armatei Naţionale, exerciţiul internaţional „Scutul de Foc- 2019”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 15:13

FLASH /// Procurorul general interimar a cerut ridicarea imunității parlamentare a lui Tauber și Apostolova

FLASH /// Procurorul general interimar a cerut ridicarea imunității parlamentare a lui Tauber și Apostolova

Preşedintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a prezentant în plen solicitările, pe care le-a primit de la Procurorul Dumitru Robu cu privire la cercetarea penală şi reţinerea deputaţilor din partidul ŞOR Marina Tauber şi Reghina Apostolova. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 15:03

De ce cresc prețurile în Moldova și la ce să ne așteptăm anul viitor?

De ce cresc prețurile în Moldova și la ce să ne așteptăm anul viitor?

În ultimele 4-5 luni asistăm la o accelerare a creșterii prețurilor în Republica Moldova, care în luna august au atins nivelul de 5,5% anual. Care este motivul și la ce să ne așteptăm în următoarele luni? În opinia mea sunt câțiva factori, care au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 14:59

Expert: Mariajul politic de la Chișinau este benefic doar pentru Socialiști

Expert: Mariajul politic de la Chișinau este benefic doar pentru Socialiști

 Cel mai comod aranjament politic posibil este acel in care partenerul preia toate costurile politice. Cam asa poate fi descrisa relatia dintre PSRM si ACUM dupa discursul Presedintelui Dodon.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 14:47

Bucurie maximă în tabăra guvernării: Dmirii Kozak, revine la Chișinău!

Bucurie maximă în tabăra guvernării: Dmirii Kozak, revine la Chișinău!

 Vicepremierul rus Dmirii Kozak, vine, din nou, la Chișinău. Vizita acestuia urmează a fi făcută în următoarele zile. Acesta va participa la Forumul Economic moldo-rus, despre care a vorbit anterior președintele Igor Dodon.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 14:26

100 de zile de activitate a Guvernului Maia Sandu | Expert: Viteza acestei dezoligarhizări e mică și de fapt s-a transformat într-o repolitizare a instituțiilor

100 de zile de activitate a Guvernului Maia Sandu | Expert: Viteza acestei dezoligarhizări e mică și de fapt s-a transformat într-o repolitizare a instituțiilor

Guvernarea de la Chișinău a înregistrat unele realizări în primele 100 de zile de activitate, dar n-a lucrat cu eficiență maximă și putea face mai multe, consideră experții. În opinia acestora, promisa dezoligarhizare rapidă, practic, a eșuat și s-a transformat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 14:24

Dodon se declară nemulțumit de activitatea guvernării de parcă n-ar fi la PUTERE alături de blocul ACUM

Dodon se declară nemulțumit de activitatea guvernării de parcă n-ar fi la PUTERE alături de blocul ACUM

Liderul socialiștilor Dodon nu este mulțumit de activitatea membrilor Cabinetului de Miniștri. Despre asta a spus șeful statului azi, de la tribuna Parlamentului Republicii Moldova. Acesta spune că, în cazul în care majoritatea va decide schimbarea componenței actualului Guvern,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 14:18

Ion Sturza: La Chișinău a apărut un mare evanghelist - Andrei Năstase!

Ion Sturza: La Chișinău a apărut un mare evanghelist - Andrei Năstase!

 La Chișinău a apărut un mare evanghelist - Andrei Năstase! -  sau cum poți să cazi în derizoriu, „crucificându-l" pe Hristos în Ministerul de Interene.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 13:43

Trei deputați ACUM au părăsit sala când Dodon și-a început discursul

Trei deputați ACUM au părăsit sala când Dodon și-a început discursul

 Trei deputați din partea blocului ACUM au părăsit sala de ședință a Parlamentului când Igor Dodon și-a început discursul în fața Legislativului. Este vorba despre Iurie Reniță, lilian Carp și Octavian Țîcu,

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 12:33

Cristi Danileț: În momentul în care Ministrul Justiției este cel care propune și Președintele statului este cel care numește Procurorul General, vom avea o numire politică, indiferent că o recunoaștem sau nu pe hârtie

Cristi Danileț: În momentul în care Ministrul Justiției este cel care propune și Președintele statului este cel care numește Procurorul General, vom avea o numire politică, indiferent că o recunoaștem sau nu pe hârtie

Cunoscutul expert român Cristi Danileț a comentat pentru TVR Moldova inițiativa Guvernului Republicii Moldova referitoare la schimbarea procedurii de numirea a Procurorului General, prin abilitarea unei comisii constituite de Ministrul Justiției de a selecta candidaturile și a le...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 12:00

LIVE VIDEO /// Parlamentul se întrunește astăzi în ședință. Pe ordinea de zi: UN SINGUR SUBIECT. Dodon va veni cu un discurs în plen

LIVE VIDEO /// Parlamentul se întrunește astăzi în ședință. Pe ordinea de zi: UN SINGUR SUBIECT. Dodon va veni cu un discurs în plen

Parlamentul se va întruni astăzi, în ședință plenară, pentru a vota proiectul de modificare a legii procuraturii, inițiat de Guvern, care prevede o nouă procedură de numire a Procurorului General.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 11:52

(Europa Liberă) Expertă anticorupție: Executivul și legislativul NU AR TREBUI să aibă un rol determinant în numirea Procurorului General

(Europa Liberă) Expertă anticorupție: Executivul și legislativul NU AR TREBUI să aibă un rol determinant în numirea Procurorului General

Experta Mariana Kalughin atrage atentiția: „Un executiv și un legislativ, de obicei la patru ani, dacă nu mai des, se schimbă, judiciarul ni-i dat pentru totdeauna. Parlamentul se întruneşte astăzi pentru a modifica procedura de alegere a procurorului general. Miza nu e doar o...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 11:47

Câte secții de votare vor fi deschide pentru alegerile din 20 octombrie

Câte secții de votare vor fi deschide pentru alegerile din 20 octombrie

Pentru alegerile locale generale din 20 octombrie 2019 vor fi deschise 1969 de secții de votare. Cele mai multe secții de votare se găsesc în circumscripțiile electorale:

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 10:49

Presa socialistă îl ATACĂ pe Năstase - a ÎNCĂLCAT Constituția prin înălțarea unui crucifix la MAI

Presa socialistă îl ATACĂ pe Năstase - a ÎNCĂLCAT Constituția prin înălțarea unui crucifix la MAI

Viceprim-ministru, ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, a încălcat în mod evident Constituția prin instalarea crucifixului pe scara centrală a organului guvernamental - Ministerul Afacerilor Interne, informează portalul pro-socialist noi.md.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 10:47

Pagina de istorie: Câte parale face un leu?

Pagina de istorie: Câte parale face un leu?

Au trecut peste 150 de ani de când leul a devenit moneda națională a României. Aflați din Pagina de istorie de azi de unde i se trage numele leului românesc, cât valora și prin ce greutăți a mai trecut, de-a lungul timpului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 10:44

Alexandru Tănase: Reforma procuraturii și formula politizării perfecte

Alexandru Tănase: Reforma procuraturii și formula politizării perfecte

Guvernul a aprobat proiectul de lege pentru modificarea Legii Procuraturii. În cadrul ședinței de Guvern, Premierul Maia Sandu a declarat: „Guvernul a votat cel mai important proiect de lege pe Reforma Procuraturii. Este o decizie curajoasă, asumată de colegii mei din Guvern, care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 10:27

Stanislav Pavlovschi și-a dat DEMISIA din funcția de vicepreședinte al PPDA

Stanislav Pavlovschi și-a dat DEMISIA din funcția de vicepreședinte al PPDA

Stanislav Pavlovschi şi-a dat demisia din funcţia de vicepreşedinte al Platformei Demnitate şi Adevăr. Informaţia a fost confirmată de către deputatul PPDA, Alexandr Slusari. Parlamentarul nu a oferit mai multe detalii. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 10:11

Zodiile care se umplu de bani în luna septembrie. Nimic nu le va sta în cale

Zodiile care se umplu de bani în luna septembrie. Nimic nu le va sta în cale

Ești sortit să ai succes și să câștigi mulți bani? Dacă nu știi răspunsul la această întrebare, astrele ți-l pot oferi. Toamna aceasta, unele semne zodiacale sunt destinate să facă bani. Este de ajuns să-și pună mintea la contribuție și norocul le va surâde....

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)