Astăzi 20 Iunie 2019, Joi - Ultima actualizare la ora 16:20
Abonamente

Horoscop 19 Mai 2019, ora 08:03

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 MAI 2019. LUNĂ PLINĂ ÎN ZODIA SCORPION

Marime Font

Horoscopul zilei de 19 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19 mai 2019 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion vor avea parte de formarea aspectului de Lună Plină întocmai în semnul lor, pe casa personalității.

Luna Plină în zodia Scorpion este foarte puternică și cu influențe pozitive, având în vedere contextul astrologic general. Aceasta se formează cu Soarele aflat în conjuncție cu planeta Mercur, care a intrat în zodia Taur, dar, totodată, Soarele formează trigon (aspect foarte bun) și cu planeta guvernatoare a Scorpionului, Pluton, care retrogradează în zodia Capricorn. Este profund relaționată cu aspectele create de Luna Nouă din zodia Taur din data de 5 mai 2019 și influența sa se va resimți mai puternic în următoarele aproximativ două săptămâni.

Luna Plină în zodia Scorpion ne cere, le modul general, să renunțăm la tot ce este negativ, nociv și toxic în viața noastră, indiferent că este vorba de sentimente, emoțiii, atitudini, evenimente sau persoane. Este un moment de regenerare și renaștere interioară, de testare a sentimentelor profunde, a relațiilor parteneriale și vorbește de sexualitate, pasiune și sensibilitate.


Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 19 mai 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor fi influențați de Luna Plină în Scorpion în sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu alții. Nativii pot intra în posesia unei moșteniri în această perioadă, însă poate fi vorba și de încheierea unui partaj, de achitarea unui credit, de culegerea roadelor unui proiect în care au fost implicați împreună cu parteneri de afaceri sau chiar cu persoana iubită. Casa sexualității este activată acum și unii nativi se pot lăsa pradă unor aventuri sau, din contră, pot alege să pună punct unei relații sexuale toxice, mai ales dacă este vorba de o relație extraconjugală. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că o serie de secrete pot ieși la suprafață acum, însă vor avea parte de înțelepciune pentru a-și rezolva situația.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 19 mai 2019
Cei născuți în zodia Taur vor fi influențați de Luna Plină în Scorpion în sectorul parteneriatelor și al mariajului. Nativii pot pune punct unei relații care nu-i mai definește, pot aduce în discuție divorțul, însă aspectul vizează și zona parteneriatelor de afaceri, ceea ce poate însemna încheierea unei colaborări și culegerea roadelor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să dea dovadă de înțelepciune și răbdare în dialogul cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 19 mai 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor fi influențați de Luna Plină în Scorpion în sectorul muncii și al sănătății. Nativii vor avea ocazia să încheie o etapă legată de locul de muncă, cu atât mai mult cu cât nu sunt mulțimiți de anumite aspecte, și totodată, să deschidă un nou capitol. Cei care-și doresc schimbarea jobului pot fi susținuți în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să fie mai atenți la capitolul sănătate, unde se pot confrunta cu afecțiuni ginecologice, hormonale, sexuale. O serie de afecțiuni mai vechi se pot trata cu succes acum.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 19 mai 2019
Cei născuți în zodia Rac vor fi influențați de Luna Plină în Scorpion în sectorul iubirii. Nativii care nu mai sunt fericiți și împliniți alături de persoana iubită pot lua decizia să pună punct, însă atragem atenția că neclaritățile și neînțelegerile sunt susținute a fi rezolvate prin dialog și comunicare. Cuplurile bine sudate pot aduce în discuție venirea unui copil pe lume sau chiar pot deveni părinți acum, mai ales că planeta Marte a intrat în zodia Rac. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a se expune artistic, de a avea succes în zona de creație.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 19 mai 2019
Cei născuți în zodia Leu vor fi influențați de Luna Plină în Scorpion în sectorul familiei și al locuinței. Relațiile cu membrii familiei pot trece la alt nivel. Nativii pot discuta despre avere, bunuri de patrimoniu, pot cere sfaturi legate de carieră. Nu este exclus să se discute inclusiv despre o locuință. Poate fi vorba despre vânzarea, cumpărarea unei case. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce unora dintre nativi schimbarea domiciliului și aspectul poate fi legat de locul de muncă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 19 mai 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor fi influențați de Luna Plină în Scorpion în sectorul comunicării, al informării și al deplasărilor pe distanțe scurte. Nativii vor reuși prin dialog să rezolve situații, să lămurească aspecte de viață, poate chiar vor lua o decizie privind niște cursuri. Informațiile care ajung la ei în această perioadă vor fi prețioase și trebuie analizate în profunzime. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că o serie de secrete pot ieși la suprafață. Posibile deplasări în interes profesional, pentru rezolvarea unor acte, unor chestiuni administrative.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 19 mai 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor fi influențați de Luna Plină în Scorpion în sectorul banilor obținuți din muncă proprie. Nativii pot încheia parteneriate și pot culege roadele financiare, pot primi răspunsul unor demersuri financiare pe care le-au înaintat și pentru cei mai norocoși poate fi vorba inclusiv de o mărire de salariu. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia să poarte niște discuții legate de avere.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 19 mai 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de aspectul de Luna Plină întocmai în semnul lor, cu puternic impact pe personalitate. Nativii vor fi susținuți de acest context astrologic să-și curețe mintea și sufletul de tot ce este nociv și le inhibă evoluția personală. Pentru Scorpioni va fi un nou început în sfera valorilor morale, principiilor de viață și convingerilor după care s-au ghidat până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce discuții lămuritoare, poate definitive, cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 19 mai 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor fi influențați de Luna Plină în Scorpion în sectorul subconștientului. Nativii vor trece printr-un profund proces de conștientizare a vieții, a valorilor după care se ghidează. Se vor întoarce în trecut și vor mediat la ceea ce au făcut, la ce decizii au luat și vedem ca această perioadă să vină cu vindecare sufletească, emoțională, dar și trupească. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce în cale o persoană cu care au avut o relație în trecut întocmai pentru a depăși momentul.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 19 mai 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor fi influențați de Luna Plină în Scorpion în sectorul prietenilor. Nativii vor avea ocazia să poarte dialoguri lămuritoare, echilibrate cu persoanele apropiate și acolo unde nu mai există înțelegere, respect, empatie, vedem ca acele relații să se încheie. Aspectul poate viza și persoana iubită, dar și planurile de viitor pe care aceștia și le-au făcut cu cei din anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să-și revizuiască aspirațiile, dar și așteptările pe care le au de la ei înșiși, dar și de la cei din jur.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 19 mai 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor fi influențați de Luna Plină în Scorpion în sectorul carierei. Nativii care nu mai sunt împliniți din punct de vedere profesional, care nu mai rezonează cu locul de muncă sau cu domeniul profesional în care activează, vedem să ia decizia de a face o schimbare. Nu este exclus să fie vorba de investirea într-o nouă funcție. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să aibă mai multă grijă și responsabilitate față de imaginea profesională creată.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 19 mai 2019
Cei născuți în zodia Pești vor fi influențați de Luna Plină în Scorpion în sectorul călătoriilor, al străinătății, dar și al principiilor de viață și studiilor înalte. Nativii pot încheia o etapă legată de un curs, pot obține o diplomă sau, din contră, se pot înscrie la cursuri care să-i ajute în dezvoltarea profesională sau personală. Perioadă favorabilă călătoriilor și reluării unei relații cu o persoană aflată peste hotare, de altă cultură sau religie. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot avea parte de evenimente de natură să le schimbe radical niște păreri, idei, convingeri și principii de viață, iar acest aspect se va întinde pe toată perioada de influență a aspectului de Lună Plină.

 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 16:20

Putin a început să vorbească despre CONCESII în fața Occidentului

Putin a început să vorbească despre CONCESII în fața Occidentului

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat joi că nu vor exista schimbări fundamentale în atitudinea Occidentului faţă de Rusia, chiar dacă Moscova ar face concesii şi ar fi de acord să îndeplinească toate cerinţele oponenţilor ei, potrivit TASS.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 16:06

Sergiu Sîrbu: Mulţi profitori s-au alipit de PD atunci când era la guvernare şi se vor dezlipi acum și probabil se vor alipi la noua guvernare

Sergiu Sîrbu: Mulţi profitori s-au alipit de PD atunci când era la guvernare şi se vor dezlipi acum și probabil se vor alipi la noua guvernare

Deputatul Partidului Democrat Sergiu Sîrbu dă de înţeles că formaţiunea este conştientă că foarte mulţi demnitatari, care anterior s-au alipit PD-ului, care se afla la guvernare, acum se vor dezlipi.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 15:32

Începe marea târguială din UE: Un summit unde posturile cheie sunt scoase la mezat

Începe marea târguială din UE: Un summit unde posturile cheie sunt scoase la mezat

Întrebase odată fostul secretar de stat american (și controversat premiu Nobel pentru pace) Henry Kissinger: “Pe cine sun când vreau să vorbesc cu Europa?” Chiar dacă anecdota e probabil apocrifă, de la tratatul de la Lisabona (2007) încoace, lucrurile sunt mult...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 15:22

Președintele Curții Constituționale și-a dat DEMISIA

Președintele Curții Constituționale și-a dat DEMISIA

Președintele Curții Constituționale a R. Moldova, Mihai Poalelungi, și-a dat demisia.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 14:50

Avertisment de la București: „Toată PUTEREA e concentrată la Dodon, care ia notițe de la Putin. Rusia este în interior, fără să se tragă niciun FOC. Guvernul Maiei Sandu va fi PICAT”

Avertisment de la București: „Toată PUTEREA e concentrată la Dodon, care ia notițe de la Putin. Rusia este în interior, fără să se tragă niciun FOC. Guvernul Maiei Sandu va fi PICAT”

Consultantul politic Cozmin Gușă a declarat că România ar fi pierdut total în lupta pentru R. Moldova, pavând astfel drumul Moscovei „în inima fraților de peste Prut”. De asemenea, acesta spune că socialiștii lui Igor Dodon ar deține de facto puterea,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 14:11

Analiză: Lumea se pregătește de un CONFLICT MAJOR

Analiză: Lumea se pregătește de un CONFLICT MAJOR

În opinia jurnalistului Cristian Unteanu, lumea se pregăteşte de un conflict major având în vedere semnalele de alarmă care arată că forțele din Orientul Mijlociu au fost puse în stare de pre-război. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 14:06

Viorel Gârbu: „Rata de bază mai mare - credite mai scumpe, ceea ce înseamnă un cost al facerii mai mare și agenții economici vor avea povara mai mare pentru a-și realiza activitatea

Viorel Gârbu: „Rata de bază mai mare - credite mai scumpe, ceea ce înseamnă un cost al facerii mai mare și agenții economici vor avea povara mai mare pentru a-și realiza activitatea

Decizia de majorare a ratei de bază va duce și la majorarea dobânzii la depozite, dar și la credite, ceea ce va afecta economia, precum și cetățenii, considerămai mulți analiști economici, relatează Radio Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 13:23

Satul moldovenesc de altădată cu zeci de ansambluri folclorice și bucate pe vatră vă așteaptă în acest weekend la Complexul Etno Cultural VATRA

Satul moldovenesc de altădată cu zeci de ansambluri folclorice și bucate pe vatră vă așteaptă în acest weekend la Complexul Etno Cultural VATRA Din editia print

La prima ediție a ”Festivalului Familiei și Tradițiilor Populare” vor fi peste 100 de ansambluri etno-folclorice, care vor reprezenta distincțiile culturale ale fiecărei regiuni de la nord până la sud. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 12:53

Numărul fumătorilor scade datorită noilor produse de tutun. Concluziile Forumului Global de Nicotină

Numărul fumătorilor scade datorită noilor produse de tutun. Concluziile Forumului Global de Nicotină

Prevalența fumatului a scăzut în țările unde fumătorii au trecut la produse de nicotină mai sigure. Avantajele noilor alternative fumatului au fost discutate la Varșovia unde a avut loc Forumul Global de Nicotină la care au participat peste 650 de experți în domeniul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 12:49

AgroMeteo: SHS a prelungit Codul Galben de averse puternice însoțite de grindină și descărcări electrice

AgroMeteo: SHS a prelungit Codul Galben de averse puternice însoțite de grindină și descărcări electrice

Serviciul Hidrometeorlogic de Stat (SHS) a prelungit până joi, 20 iunie, Codul Galben de instabilitate atmosferică. Conform meteorologilor, în perioada indicată se prevăd descărcări electrice, izolat averse puternice (15-45 litri pe metru pătrat) cu grindină și vijelie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 12:41

EURO 2019 U21 | Partida Anglia şi România va fi arbitrată de suedezul Andreas Ekberg / ORA meciului

EURO 2019 U21 | Partida Anglia şi România va fi arbitrată de suedezul Andreas Ekberg / ORA meciului

Meciul Anglia - România de la EURO 2019 U21, care va avea loc vineri, de la ora 19:30, va fi arbitrat de suedezul Andreas Ekberg.

( ) Citeşte tot articolul

Externe 20 Iunie 2019, ora: 12:36

Armata rusă BOMBARDEAZĂ în continuare Ucraina

Armata rusă BOMBARDEAZĂ în continuare Ucraina Din editia print

Trupele de ocupație rusească au continuat astăzi, 19 iunie, bombardamentele în regiunile separatiste ucrainene. Sub focul rușilor a nimerit localitatea ATLU Zolotoe-4 din regiunea Lugansk, acolo unde bombardamentul a avut loc la distanța de numai 30 de metri de un bloc locativ. Din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 12:19

Alertă pentru turiștii care călătoresc în Grecia - Un virus periculos i-ar putea ucide

Alertă pentru turiștii care călătoresc în Grecia - Un virus periculos i-ar putea ucide

Oficialii greci din domeniul Sănătății îi avertizează pe turiștii care plănuiesc să călătorească în Grecia în această vară cu privire la riscurile la care se expun din cauza tânțarilor, purtători ai virusului West Nile, potrivit stirileprotv.ro.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 12:08

VIDEO /// Putin, discurs în fața națiunii, la o zi după ce patru separatiști pro-Rusia au fost puşi sub acuzare pentru doborârea zborului MH17

VIDEO /// Putin, discurs în fața națiunii, la o zi după ce patru separatiști pro-Rusia au fost puşi sub acuzare pentru doborârea zborului MH17

Preşedintele rus Vladimir Putin se va adresa naţiunii într-un discurs televizat în direct joi, la o zi după ce o investigaţie condusă de Olanda a pus sub acuzare patru separatişti pro-Rusia din Ucraina pentru doborârea zborului MH17 în 2014, relatează The Guardian,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 11:57

Usatîi a venit la Primăria mun. Bălți într-un tricou cât trei salarii pentru un an și jumătate / FOTO

Usatîi a venit la Primăria mun. Bălți într-un tricou cât trei salarii pentru un an și jumătate / FOTO

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi a revenit zilele acestea la Bălți. Înainte de asta, le-a făcut o vizită colegilor de partid din Fălești, și-a revăzut casa părintească și școala unde a învățat.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 11:46

Pentru a-l înlocui pe cumătrul său, Năstase va organzia un concurs la IGP

Pentru a-l înlocui pe cumătrul său, Năstase  va organzia un concurs la IGP

În cadrul ședinței guvernului de astăzi, noul ministru de Interne Andrei Năstase a declarat că intenționează să organizeze un concurs pentru selectarea unui nou șef la Inspectoratul General de Poliție și pentru a-l  înlocui pe cumătrul său Gheorghe Băla.n 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 11:44

ULTIMA ORĂ /// Persoana care a atacat procurorul din Hânceşti a fost REȚINUTĂ / Riscă dosar penal pentru tentativă de OMOR

ULTIMA ORĂ /// Persoana care a atacat procurorul din Hânceşti a fost REȚINUTĂ / Riscă dosar penal pentru tentativă de OMOR

Bărbatul, care a atacat procurorul din Hânceşti, a fost reţinut acum câteva minute.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 11:20

Imagini incredibile au fost filmate pe cerul Marii Britanii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 11:09

Dodon își face PR electoral și anunță primul că locatarii blocului din Otaci ar trebui să primească apartamente sau case din BANII STATULUI

Dodon își face PR electoral și anunță primul că locatarii blocului din Otaci ar trebui să primească apartamente sau case din BANII STATULUI

Dodon a mers astăzi dimineață la Otaci și le-a promis oamenilor afectați de prăbușirea blocului de din Otaci ar trebui să fie compensați din bugetul statului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 11:07

Promisiunea unei „alianțe temporare” - O MINCIUNĂ PREMEDITATĂ? Hahn către Greceanîi: „Ne dorim să vedem această majoritate parlamentară și coaliție guvernamentală până la SFÂRȘITUL mandatului”

Promisiunea unei „alianțe temporare” - O MINCIUNĂ PREMEDITATĂ? Hahn către Greceanîi: „Ne dorim să vedem această majoritate parlamentară și coaliție guvernamentală până la SFÂRȘITUL mandatului”

Comisarul european pentru politica de vecinătate și negocieri pentru extindere, Johannes Hahn, care s-a aflat ieri într-o vizită în R. Moldova, a apreciat maniera pașnică de gestionare a crizei politice de la Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 11:05

 Stimată doamnă prim-ministru, mă îndoiesc că la Universitatea Harvard din SUA, unde țin lecții peste 30 de laureați ai Premiului Nobel, ați studiat limba română și istoria poporului nostru. Cum puteți afirma că noul Guvern, pe care cu onoare îl conduceți,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 10:40

VIDEO de COȘMAR /// UPDATE - Clădirea va fi demolată /// O parte dintr-un bloc de NOUĂ etaje din Otaci s-a PRĂBUȘIT sub ochii locuitorilor

VIDEO de COȘMAR /// UPDATE - Clădirea va fi demolată /// O parte dintr-un bloc de NOUĂ etaje din Otaci s-a PRĂBUȘIT sub ochii locuitorilor

Un bloc cu nouă etaje s-a prăbuşit la Otaci. S-a întâmplat aseară, în jurul orei 21.30, şi, din fericire, nimeni nu a fost rănit.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 10:29

Veste proastă pentru cei care trec des vama cu România /// Guvernul Sandu promite să ÎNCHIDĂ toate magazinele duty free

Veste proastă pentru cei care trec des vama cu România /// Guvernul Sandu promite să ÎNCHIDĂ toate magazinele duty free

Toate benzinăriile, barurile și restaurantele duty free la intrarea în Republica Moldova și regiunea transnistreană vor fin interzise, despre acest lucru a anunțat pe pagina de Facebook, Maia Sandu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 08:43

Iurie Bolboceanu, condamnat la 14 ani de închisoare pentru SPIONAJ în favoarea Rusiei, a fost ACHITAT astăzi de Curtea de Apel /// VIDEO

Iurie Bolboceanu, condamnat la 14 ani de închisoare pentru SPIONAJ în favoarea Rusiei, a fost ACHITAT astăzi de Curtea de Apel  /// VIDEO

 Curtea de Apel din Chișinău, a decis la 19 iunie curent, în favoarea fostului deputat din fracțiunea Partidului Democrat, Iurie Bolboceanu, care anterior fusese condamnat pentru spionaj în favoarea Rusiei, scrie „Kommersant“. Potrivit sursei, acesta ar fi fost...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)