Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 MAI 2019. LUNĂ PLINĂ ÎN ZODIA SCORPION

Luna Plină în zodia Scorpion este foarte puternică și cu influențe pozitive, având în vedere contextul astrologic general. Aceasta se formează cu Soarele aflat în conjuncție cu planeta Mercur, care a intrat în zodia Taur, dar, totodată, Soarele formează trigon (aspect foarte bun) și cu planeta guvernatoare a Scorpionului, Pluton, care retrogradează în zodia Capricorn. Este profund relaționată cu aspectele create de Luna Nouă din zodia Taur din data de 5 mai 2019 și influența sa se va resimți mai puternic în următoarele aproximativ două săptămâni.

Luna Plină în zodia Scorpion ne cere, le modul general, să renunțăm la tot ce este negativ, nociv și toxic în viața noastră, indiferent că este vorba de sentimente, emoțiii, atitudini, evenimente sau persoane. Este un moment de regenerare și renaștere interioară, de testare a sentimentelor profunde, a relațiilor parteneriale și vorbește de sexualitate, pasiune și sensibilitate.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 19 mai 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor fi influențați de Luna Plină în Scorpion în sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu alții. Nativii pot intra în posesia unei moșteniri în această perioadă, însă poate fi vorba și de încheierea unui partaj, de achitarea unui credit, de culegerea roadelor unui proiect în care au fost implicați împreună cu parteneri de afaceri sau chiar cu persoana iubită. Casa sexualității este activată acum și unii nativi se pot lăsa pradă unor aventuri sau, din contră, pot alege să pună punct unei relații sexuale toxice, mai ales dacă este vorba de o relație extraconjugală. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că o serie de secrete pot ieși la suprafață acum, însă vor avea parte de înțelepciune pentru a-și rezolva situația.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 19 mai 2019
Cei născuți în zodia Taur vor fi influențați de Luna Plină în Scorpion în sectorul parteneriatelor și al mariajului. Nativii pot pune punct unei relații care nu-i mai definește, pot aduce în discuție divorțul, însă aspectul vizează și zona parteneriatelor de afaceri, ceea ce poate însemna încheierea unei colaborări și culegerea roadelor. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să dea dovadă de înțelepciune și răbdare în dialogul cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 19 mai 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor fi influențați de Luna Plină în Scorpion în sectorul muncii și al sănătății. Nativii vor avea ocazia să încheie o etapă legată de locul de muncă, cu atât mai mult cu cât nu sunt mulțimiți de anumite aspecte, și totodată, să deschidă un nou capitol. Cei care-și doresc schimbarea jobului pot fi susținuți în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să fie mai atenți la capitolul sănătate, unde se pot confrunta cu afecțiuni ginecologice, hormonale, sexuale. O serie de afecțiuni mai vechi se pot trata cu succes acum.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 19 mai 2019
Cei născuți în zodia Rac vor fi influențați de Luna Plină în Scorpion în sectorul iubirii. Nativii care nu mai sunt fericiți și împliniți alături de persoana iubită pot lua decizia să pună punct, însă atragem atenția că neclaritățile și neînțelegerile sunt susținute a fi rezolvate prin dialog și comunicare. Cuplurile bine sudate pot aduce în discuție venirea unui copil pe lume sau chiar pot deveni părinți acum, mai ales că planeta Marte a intrat în zodia Rac. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a se expune artistic, de a avea succes în zona de creație.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 19 mai 2019
Cei născuți în zodia Leu vor fi influențați de Luna Plină în Scorpion în sectorul familiei și al locuinței. Relațiile cu membrii familiei pot trece la alt nivel. Nativii pot discuta despre avere, bunuri de patrimoniu, pot cere sfaturi legate de carieră. Nu este exclus să se discute inclusiv despre o locuință. Poate fi vorba despre vânzarea, cumpărarea unei case. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce unora dintre nativi schimbarea domiciliului și aspectul poate fi legat de locul de muncă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 19 mai 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor fi influențați de Luna Plină în Scorpion în sectorul comunicării, al informării și al deplasărilor pe distanțe scurte. Nativii vor reuși prin dialog să rezolve situații, să lămurească aspecte de viață, poate chiar vor lua o decizie privind niște cursuri. Informațiile care ajung la ei în această perioadă vor fi prețioase și trebuie analizate în profunzime. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că o serie de secrete pot ieși la suprafață. Posibile deplasări în interes profesional, pentru rezolvarea unor acte, unor chestiuni administrative.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 19 mai 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor fi influențați de Luna Plină în Scorpion în sectorul banilor obținuți din muncă proprie. Nativii pot încheia parteneriate și pot culege roadele financiare, pot primi răspunsul unor demersuri financiare pe care le-au înaintat și pentru cei mai norocoși poate fi vorba inclusiv de o mărire de salariu. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia să poarte niște discuții legate de avere.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 19 mai 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de aspectul de Luna Plină întocmai în semnul lor, cu puternic impact pe personalitate. Nativii vor fi susținuți de acest context astrologic să-și curețe mintea și sufletul de tot ce este nociv și le inhibă evoluția personală. Pentru Scorpioni va fi un nou început în sfera valorilor morale, principiilor de viață și convingerilor după care s-au ghidat până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce discuții lămuritoare, poate definitive, cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 19 mai 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor fi influențați de Luna Plină în Scorpion în sectorul subconștientului. Nativii vor trece printr-un profund proces de conștientizare a vieții, a valorilor după care se ghidează. Se vor întoarce în trecut și vor mediat la ceea ce au făcut, la ce decizii au luat și vedem ca această perioadă să vină cu vindecare sufletească, emoțională, dar și trupească. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce în cale o persoană cu care au avut o relație în trecut întocmai pentru a depăși momentul.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 19 mai 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor fi influențați de Luna Plină în Scorpion în sectorul prietenilor. Nativii vor avea ocazia să poarte dialoguri lămuritoare, echilibrate cu persoanele apropiate și acolo unde nu mai există înțelegere, respect, empatie, vedem ca acele relații să se încheie. Aspectul poate viza și persoana iubită, dar și planurile de viitor pe care aceștia și le-au făcut cu cei din anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să-și revizuiască aspirațiile, dar și așteptările pe care le au de la ei înșiși, dar și de la cei din jur.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 19 mai 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor fi influențați de Luna Plină în Scorpion în sectorul carierei. Nativii care nu mai sunt împliniți din punct de vedere profesional, care nu mai rezonează cu locul de muncă sau cu domeniul profesional în care activează, vedem să ia decizia de a face o schimbare. Nu este exclus să fie vorba de investirea într-o nouă funcție. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să aibă mai multă grijă și responsabilitate față de imaginea profesională creată.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 19 mai 2019
Cei născuți în zodia Pești vor fi influențați de Luna Plină în Scorpion în sectorul călătoriilor, al străinătății, dar și al principiilor de viață și studiilor înalte. Nativii pot încheia o etapă legată de un curs, pot obține o diplomă sau, din contră, se pot înscrie la cursuri care să-i ajute în dezvoltarea profesională sau personală. Perioadă favorabilă călătoriilor și reluării unei relații cu o persoană aflată peste hotare, de altă cultură sau religie. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot avea parte de evenimente de natură să le schimbe radical niște păreri, idei, convingeri și principii de viață, iar acest aspect se va întinde pe toată perioada de influență a aspectului de Lună Plină.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *