Astăzi 26 Mai 2019, Duminică - Ultima actualizare la 1 Ianuarie 1970
Abonamente

Horoscop 2 Aprilie 2019, ora 08:43

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 2 APRILIE 2019. RACII ÎȘI POT SCHIMBA NIȘTE PRINCIPII DE VIAȚĂ

Marime Font

Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 2 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 2 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Rac își pot schimba sau consolida niște principii de viață.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor trece printr-o stare de confuzie majoră. Nativii vor duce o luptă între rațiune, care le va dicta un drum, și emoție, sentiment, care le va dicta alt drum. Nu este momentul să ia decizii, indiferent de domeniul de viață în care se produce acest dezechilibru. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate favoriza vise premonitorii, iar intuiția va fi foarte activă, important fiind să o și asculte.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor pune în balanță niște situații legate de prieteni. Pot avea parte de amintiri și gânduri care să le îndrepte atenția într-o anume direcție, de exemplu să le pară rău că s-au îndepărtat (apropiat) de o anume persoană, însă, pe de altă partă, să constante că nu mai au sentimente față de persoana respectivă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să evite dialogurile cu cei din anturaj, inclusiv să ia vreo decizie legată de persoana iubită.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia astăzi să se afirme în carieră, să debordeze de imaginație, să aibă idei ingenioase, dar pe care să le trateze cu foarte mult raționament, cu luciditate. Nativii zboară, dar rămân ancorați în pământ și acest context le poate fi favorabil ascensiunii profesionale pentru că pot capta atenția superiorilor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătutește să fie foarte atenți la gândurile care le vin și să nu le ignore.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de evenimente de natură să le favorizeze confuzii legate de propria viață. Poate fi vorba de gânduri ascunse care ies la suprafață pentru a fi analizate și nu este exclus să li se răstoarne (sau, din contră, să li se consolideze) niște principii de viață pe care se bazează. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să facă o călătorie profundă în mintea și sufletul lor. Pot găsi răspunsuri la multe întrebări.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de niște experiențe la nivel intim, interior foarte puternice si profunde de natură să le aducă transformări sufletești și de gândire. Nativii care până acum au abordat o relație foarte rațional se pot întoarce la 180 de grade, iar aspectul este valabil și pentru aceia dintre ei care au perceput totul doar prin prisma sentimentelor și emoțiilor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate trezi interesul pentru științele oculte, misticism, religie, filozofie și spiritualitate.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot traversa o etapă foarte confuză din punct de vedere sentimental. Unii nativi vor fi tentați să abordeze foarte rațional relația în care se află, însă se vor trezi analizând totul din punct de vedere emoțional. Cei care semnează parteneriate sau care și-au propus să facă o cerere în căsătorie sunt tentați să bată pasul pe loc, să fie nesiguri, să fie suspicioși. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să nu ia nicio decizie radicală și, dacă se simt nesiguri, să aștepte până li se vor limpezi gândurile.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță se pot baza foarte mult pe intuiție în rezolvarea confuziilor care pot interveni la locul de muncă. În planul sănătății, nativii vor descoperi remedii naturiste, homeopate care să le trezească interesul și le vor aborda cu multă încredere. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă ocazia de a-și pune în ordine niște gânduri, de a-și înțelege mai bine niște acțiuni și chiar de a se împăca cu unii colegi cu care au fost în tensiune până acum.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot fi ușor confuzi cu privire la persoana iubită. Nativii se pot simți mințiți, înșelați, chiar și fără să aibă dovezi și vor căuta explicații logice pentru ceea ce trăiesc. Cei singuri pot fi atrași de parteneri cu un grad ridicat de spiritualitate, cu care să poată aborda teme elevate, înalte. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să evite speculațiile și deciziile radicale.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot da dovadă astăzi de un interes aparte față de trecut, dar nu neapărat de trecutul personal, cât de trecutul familiei. Vor căuta să-și lămurească aspecte legate de rădăcini, de strămoși, karmă și se vor apropia sufletește foarte mult de părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate favoriza o vizită în locurile copilăriei, la casa părintească.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn este posibil să fie tentați să plece în scurte deplasări în locurile copilăriei, să viziteze persoane dragi din trecutul lor. Nativii pot fi atrași și chiar pot începe să studieze mai multe despre evoluție, despre latura spirituală a vieții, însă vor căuta să rămână ancorați în realitate și nu se vor îndepărta prea mult de lumea materială. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să-și asculte cu mult interes intuiția, vocea interioară care le poate da răspunsuri la multe dileme.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot analiza situația financiară dintr-un alt unghi decât cel de până acum. O serie de nativi se pot întreba care este rostul banilor dacă nu ai timp să te bucuri de ei, dacă nu poți călători în toată lumea pentru că trebuie să fii prezent și să-i faci. Nu este exclus să se simtă ancorați în zona financiară și să nu o vadă ca pe o cale de progres și evoluție. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să nu ia decizii radicale, mai ales cu impact financiar.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești au șansa de a se regăsi pe sine. Nativii pot avea ocazia ca prin intuiție și ascultându-și întocmai acea voce interioară a lor să găsească răspunsuri la multe din dilemele cu care se confruntă zilnic. Pot dărâma obstacole impuse de raționament care le împiedică evoluția interioară. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce un dialog, o întâlnire cu o persoană dragă, o persoană care să le aline sufletul. Poate fi vorba de un îndrumător spiritual, de un preot.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 16:30 de Mihaela Culcinschi

Vicepremierul pentru Integrarea Europeană Iurie Leancă, a acordat un interviu pentru TIMPUL în calitate de candidat la funcția de europarlamentar din partea României. Acesta figurează în lista Partidului Pro România, condus de ex-premierul de peste Prut, Victor Ponta....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 15:01

Nave militare ruse au efectuat exerciții în Marea Neagră, utilizând rachete de croazieră Kalibr şi sisteme de artilerie, a anunțat joi marina rusă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:58

La OrheiLand a început montarea roller-coasterului care va fi inaugurat la 1 iunie

La OrheiLand a început montarea roller-coasterului care va fi inaugurat la 1 iunie

La OrheiLand a început montarea celui mai modern roller coaster din întreaga regiune, care va funcționa în acest sezon estival și care se anunță a fi principala atracție a parcului de distracții în acest an.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:49

Moldovenii, indignați de comportamentul lui Andrei Năstase. Oamenii consideră că liderul PPDA trebuie să ceară scuze jurnaliștilor

Atacurile fostului procuror din perioada regimului comunist, Andrei Năstase, asupra jurnaliștilor provoacă antipatie față de acest politician. De această părere sunt oamenii care, au comentat agresivitatea actualului deputat faţă de reprezentanţii instituțiilor media pe care acesta nu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:49

Negru: Spre deosebire de liderii PAS și PPDA, americanii nu consideră că PD este întruchiparea tuturor relelor pe pământ

Strategia post-electorală a PAS şi PPDA s-a dovedit a fi un joc steril, care durează prea mult şi poate avea consecinţe grave pentru Republica Moldova. De această părere este jurnalistul Nicolae Negru, într-un editorial publicat de Ziarul Naţional. În opinia sa, politicienii...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:45

STOP FALS! Trustul Jurnal promovează un fake news despre starea sănătății a liderului PDM. Domnul Plahotniuc se află în formă maximă

Ştirea despre pretinsele probleme de sănătate ale liderului PDM, Vlad Plahotniuc, tirajată de trustful Jurnal, este o minciună impardonabilă. Declaraţia aparţine purtătorului de cuvânt al Partidului Democrat, Vitalie Gămurari.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Mai 2019, ora: 14:44

„Dezastru democratic” // Sute de cetățeni ai UE au fost ÎMPIEDICAȚI să voteze pentru Parlamentul European în Marea Britanie: „Votați în țările voastre”

Sute de cetățeni europeni au fost împiedicați să voteze pentru Parlamentul European, în Marea Britanie. Principalul mesaj pe care l-au auzit aceștia la secțiile de votare a fost – mergeți să votați în țările voastre, scrie publicația britanică The Independent.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 21:00 de George Mârzencu

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși

ISTORIE /// „Partizanii moldoveni” erau bandiți ruși Din editia print

„Grupul atacă și jefuiește populația fără milă. Din această cauză, oamenii din partea locului îi detestă ca pe niște tâlhari bețivani”, raportau sovieticii despre activitatea partizanilor 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:36

(video) Andrei Năstase atacă ONG-urile de media: „Este unul la noi care se dă mare guru în societate...”

Șeful Platformei DA, Andrei Năstase, a atacat ONG-urile de media în cadrul unei emisiuni online, pentru faptul că a fost inclus în panoul „Inamicii Presei” ce a fost instalat în fața Parlamentului Republicii Moldova pe data de 3 mai 2019. Năstase a ajuns să fie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:35

Politolog, despre eventuale proteste organizate de Blocul ACUM: Sunt greu realizabile

Politologul Dionis Cenușă susține că, liderii Blocului ACUM au sugerat recent că vor să organizeze proteste în masă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:06

Partidul ȘOR a început lucrările pentru iluminarea stradală în al șaptelea sat din circumscripțiile sale

Partidul ȘOR a început lucrările pentru iluminarea stradală în al șaptelea sat din circumscripțiile sale

Partidul Politic „ȘOR” este singura formațiune politică parlamentară care a început realizarea programului său electoral chiar în condițiile în care Parlamentul nu și-a început activitatea din cauza unor interese politice înguste ale altor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:05

Dodon, despre ACUM: eu vreau să condamn egoismul politic și ambițiile exagerate ale unor deputați, apucați-vă de lucru sau mergeți la anticipate

Președintele Igor Dodon a dat un ultimatum deputaților. Șeful statului a oferit două săptămâni pentru depășirea actualei crize politice. În caz contrar, va dizolva Parlamentul ales pe 24 februarie. Declarațiile au fost făcute la un briefing de presă. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:04

VIDEO | Deputaţii PAS-DA au fost ieri în sala de şedințe a Parlamentului pentru a-şi face SELFIE

Aşa-zisa şedinţă specială a Parlamentului, convocată ieri de deputaţii blocului ACUM, a fost doar un bun prilej pentru ca unii dintre aceştia să-şi facă selfie în Parlament.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 15:03

Zelenskii l-a numit pe avocatul personal al oligarhului Kolomoiskii în calitate de șef al administrației prezidențiale

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenskii l-a numit în calitate de șef al administrației aparatului prezidențial pe consilierul său în problemele juridice, care este și avocatul personal al oligarhului Igor Kolomoiskii, Andrei Bogdan. Ordinul a fost publicat pe site-ul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 14:34

OPINIA EXPERTULUI // Rusia PIERDE timpul și Transnistria

Rusia pierde timpul în situaţia cu Transnistria şi toate acestea se pot sfârşi foarte trist, consideră analistul politic Alexandr Angheli.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 10:05

Jurnalist: Faptul că blocul ACUM încă până la alegeri a semnat că nu va negocia cu nimeni, iar negocierea este principalul instrument al activității politice, înseamnă că este vorba de lipsă de rațiune

Atunci când o formațiune politică face greșeli și insistă pe acestea până în pânzele albe, acestea sunt simptome îngrijorătoare și înseamnă o boală politică incurabilă care duce, inevitabil, la o moarte politică. Despre aceasta spune jurnalistul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 22 Mai 2019, ora: 09:55

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 MAI 2019. SOARELE A INTRAT ÎN ZODIA GEMENI

Horoscopul zilei de 22 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 mai 2019 spune...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 21:59

Ironic: după demiterea de către oligarhul Usmanov a redacției politice de la Kommersant, articolele politice sunt scrise de ”luptătorul cu oligarhii” din Moldova, Soloviov

După concedierea redacției politice a ziarului Kommersant, deținute de oligarhul rus Alișer Usmanov, articolele politice sunt scrise de Vladimir Soloviov. Ultimul dintre acestea vizează învestirea oficială a noului președinte al Ucrainei Vladimir Zelenski și a provocat reacții...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:13

Un deputat socialist prezintă câteva argumente, care arată că Maia Sandu și Andrei Năstase nu au habar de legislația Republicii Moldova

Așa-zisa ședință specială a Parlamentului, convocată astăzi de deputații blocului politic ACUM este un spectacol de prost gust, montat de Andrei Năstase și Maia Sandu. Este reacția deputatului PSRM Grigore Novac, publicată pe Facebook.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:12

Sandu, răspuns la solicitarea de verificare a veniturilor lui Năstase: dacă nu poate justifica legalitatea lor, să răspundă conform legii

Orice funcționar trebuie să fie verificat pentru confirmarea legalității veniturilor și provenienței proprietăților. Iar dacă nu va putea să justifice legalitatea lor – să dea socoteală în fața legii. Astfel a comentat liderul PAS, Maia Sandu, demersul democratului Sergiu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 17:08

FAGURA - prima platformă inovatoare de investiții a fost lansată în cadrul primei conferințe FinTech din Moldova

FAGURA - prima platformă inovatoare de investiții a fost lansată în cadrul primei conferințe FinTech din Moldova

 În cadrul primei conferințe de FinTech din Moldova, care a avut loc pe 17 mai 2019 la Chișinău, a fost lansată oficial opțiunea de investiții pe Fagura.com, o platformă inovatoare care permite oamenilor să se împrumute sau să investească bani fără ajutorul băncilor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 16:10

Blogger: Avem dreptul să cunoaștem de unde Năstase este milionar, are case în Moldova și Germania, mașini scumpe și bani pentru călătoriile la Frankfurt

Bloggerul Corneliu Gandrabur speră că autoritățile germane, dar și Fiscul din Moldova vor furniza informații privind veniturile reale ale liderului PPDA Andrei Năstase, dar și impozitele plătite de acesta și colegii săi din blocul politic ACUM. O interpelare în acest sens a fost...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 15:20

Cum arată Arena Chișinău și la ce etapă sunt lucrările de construcție (VIDEO)

Lucrările de renovare a Arenei Chișinău sunt în toi. Astăzi, fostul președinte al Parlamentului și vicepreședintele PDM, Andrian Candu a mers la fața locului pentru a vedea la ce stare sunt lucrările.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Mai 2019, ora: 14:25

MILIARDE DE RUBLE, depistate în casa unui colonel FSB din Rusia. Banii erau ţinuţi în genţi şi cutii (VIDEO)

MILIARDE DE RUBLE, depistate în casa unui colonel FSB din Rusia. Banii erau ţinuţi în genţi şi cutii (VIDEO)

Aproape 12 miliarde de ruble, echivalentul a 186 milioane de dolari SUA, au fost găsite în casele angajaţilor Serviciului Federal de Securitate (FSB) din Rusia, care au fost reţinuţi pentru corupţie. Este vorba despre Kiril Cerkalin, care activa în cadrul departamentului pentru...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)