Astăzi 19 August 2019, Luni - Ultima actualizare la ora 12:06
Abonamente

Horoscop 2 Aprilie 2019, ora 08:43

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 2 APRILIE 2019. RACII ÎȘI POT SCHIMBA NIȘTE PRINCIPII DE VIAȚĂ

Marime Font

Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 2 aprilie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 2 aprilie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Rac își pot schimba sau consolida niște principii de viață.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor trece printr-o stare de confuzie majoră. Nativii vor duce o luptă între rațiune, care le va dicta un drum, și emoție, sentiment, care le va dicta alt drum. Nu este momentul să ia decizii, indiferent de domeniul de viață în care se produce acest dezechilibru. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate favoriza vise premonitorii, iar intuiția va fi foarte activă, important fiind să o și asculte.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor pune în balanță niște situații legate de prieteni. Pot avea parte de amintiri și gânduri care să le îndrepte atenția într-o anume direcție, de exemplu să le pară rău că s-au îndepărtat (apropiat) de o anume persoană, însă, pe de altă partă, să constante că nu mai au sentimente față de persoana respectivă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să evite dialogurile cu cei din anturaj, inclusiv să ia vreo decizie legată de persoana iubită.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia astăzi să se afirme în carieră, să debordeze de imaginație, să aibă idei ingenioase, dar pe care să le trateze cu foarte mult raționament, cu luciditate. Nativii zboară, dar rămân ancorați în pământ și acest context le poate fi favorabil ascensiunii profesionale pentru că pot capta atenția superiorilor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătutește să fie foarte atenți la gândurile care le vin și să nu le ignore.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de evenimente de natură să le favorizeze confuzii legate de propria viață. Poate fi vorba de gânduri ascunse care ies la suprafață pentru a fi analizate și nu este exclus să li se răstoarne (sau, din contră, să li se consolideze) niște principii de viață pe care se bazează. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să facă o călătorie profundă în mintea și sufletul lor. Pot găsi răspunsuri la multe întrebări.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de niște experiențe la nivel intim, interior foarte puternice si profunde de natură să le aducă transformări sufletești și de gândire. Nativii care până acum au abordat o relație foarte rațional se pot întoarce la 180 de grade, iar aspectul este valabil și pentru aceia dintre ei care au perceput totul doar prin prisma sentimentelor și emoțiilor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate trezi interesul pentru științele oculte, misticism, religie, filozofie și spiritualitate.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot traversa o etapă foarte confuză din punct de vedere sentimental. Unii nativi vor fi tentați să abordeze foarte rațional relația în care se află, însă se vor trezi analizând totul din punct de vedere emoțional. Cei care semnează parteneriate sau care și-au propus să facă o cerere în căsătorie sunt tentați să bată pasul pe loc, să fie nesiguri, să fie suspicioși. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să nu ia nicio decizie radicală și, dacă se simt nesiguri, să aștepte până li se vor limpezi gândurile.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Balanță se pot baza foarte mult pe intuiție în rezolvarea confuziilor care pot interveni la locul de muncă. În planul sănătății, nativii vor descoperi remedii naturiste, homeopate care să le trezească interesul și le vor aborda cu multă încredere. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă ocazia de a-și pune în ordine niște gânduri, de a-și înțelege mai bine niște acțiuni și chiar de a se împăca cu unii colegi cu care au fost în tensiune până acum.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot fi ușor confuzi cu privire la persoana iubită. Nativii se pot simți mințiți, înșelați, chiar și fără să aibă dovezi și vor căuta explicații logice pentru ceea ce trăiesc. Cei singuri pot fi atrași de parteneri cu un grad ridicat de spiritualitate, cu care să poată aborda teme elevate, înalte. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să evite speculațiile și deciziile radicale.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot da dovadă astăzi de un interes aparte față de trecut, dar nu neapărat de trecutul personal, cât de trecutul familiei. Vor căuta să-și lămurească aspecte legate de rădăcini, de strămoși, karmă și se vor apropia sufletește foarte mult de părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate favoriza o vizită în locurile copilăriei, la casa părintească.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn este posibil să fie tentați să plece în scurte deplasări în locurile copilăriei, să viziteze persoane dragi din trecutul lor. Nativii pot fi atrași și chiar pot începe să studieze mai multe despre evoluție, despre latura spirituală a vieții, însă vor căuta să rămână ancorați în realitate și nu se vor îndepărta prea mult de lumea materială. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să-și asculte cu mult interes intuiția, vocea interioară care le poate da răspunsuri la multe dileme.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot analiza situația financiară dintr-un alt unghi decât cel de până acum. O serie de nativi se pot întreba care este rostul banilor dacă nu ai timp să te bucuri de ei, dacă nu poți călători în toată lumea pentru că trebuie să fii prezent și să-i faci. Nu este exclus să se simtă ancorați în zona financiară și să nu o vadă ca pe o cale de progres și evoluție. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să nu ia decizii radicale, mai ales cu impact financiar.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 2 aprilie 2019
Cei născuți în zodia Pești au șansa de a se regăsi pe sine. Nativii pot avea ocazia ca prin intuiție și ascultându-și întocmai acea voce interioară a lor să găsească răspunsuri la multe din dilemele cu care se confruntă zilnic. Pot dărâma obstacole impuse de raționament care le împiedică evoluția interioară. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce un dialog, o întâlnire cu o persoană dragă, o persoană care să le aline sufletul. Poate fi vorba de un îndrumător spiritual, de un preot.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 August 2019, ora: 12:06

alegeri 2019 Astăzi începe campania electorală pentru alegerile locale și pentru Parlament / Partidele sunt „în vacanță” și nu știm niciun candidat

Astăzi începe campania electorală pentru alegerile locale și pentru Parlament / Partidele sunt „în vacanță” și nu știm niciun candidat

Campania electorală pentru alegerile locale din R. Moldova, din 20 octombrie, va începe la 19 august.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 09:49

FOTO DE LA LOCUL EVENIMENTULUI - Un om de afaceri din anturajul lui Vlad Plahotniuc, s-ar fi împușcat. Ce a scris pe bilețelul de adio

FOTO DE LA LOCUL EVENIMENTULUI - Un om de afaceri din anturajul lui Vlad Plahotniuc, s-ar fi împușcat. Ce a scris pe bilețelul de adio

Iurie Luncașu, omul de afaceri care deține "Casă Albă" din parcul "Valea Morilor", a fost găsit fără suflare în această noapte.  

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 08:50

Lider PLDM: Anticipatele sunt inevitabile. Care ar fi „salvarea țării” de PSRM

Lider PLDM: Anticipatele sunt inevitabile. Care ar fi „salvarea țării” de PSRM

Vicepreședintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Alexandru Bujorean, susține că lupta cu oponenții politici a fost confundată cu lupta cu cei care gândesc la fel.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 08:48

Cum au lansat doi ruși din greșeală o RACHETĂ în Crimeea, și au mai stricat încă una. Armata rusă a ținut incidentul SECRET doi ani

Cum au lansat doi ruși din greșeală o RACHETĂ în Crimeea, și au mai stricat încă una. Armata rusă a ținut incidentul SECRET doi ani

Militari ruşi din cadrul forţei aeriene navale a Flotei Rusiei din Marea Neagră au lansat, accidental, o rachetă ghidată de aviaţie de tipul X-29TD (aer-sol) pe aeroportul militar din Saki (Crimeea), au relatat sâmbătă agenţiile de presă Unian şi RIA Novosti, citate de Agerpres.

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 19 August 2019, ora: 08:35

19 august: Sfântul Mucenic Andrei Stratilat, cel ce și-a convertit armata la creștinism

19 august: Sfântul Mucenic Andrei Stratilat, cel ce și-a convertit armata la creștinism

Sfântul Mucenic Andrei Stratilat este pomenit în calendarul creștin ortodox la 19 august.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 08:28

ATENȚIE / O stradă din Chișinău va fi închisă pentru traficul rutier

ATENȚIE / O stradă din Chișinău va fi închisă pentru traficul rutier

În perioada 19.08.2019 – 24.08.2019 va fi suspendat traficul rutier pe str. Mitropolit Petru Movilă, în perimetrul str. 31 August 1989 și str. A. Corobceanu. Măsura este luată în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din zona...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 19 August 2019, ora: 08:21

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 AUGUST 2019. MARTE A INTRAT ÎN ZODIA FECIOARĂ

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 AUGUST 2019. MARTE A INTRAT ÎN ZODIA FECIOARĂ

Horoscopul zilei de 19 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19 august...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 07:37

Descoperire arheologică uluitoare în România. Experți străini au venit să o vadă

Descoperire arheologică uluitoare în România. Experți străini au venit să o vadă

Descoperire arheologică importantă la Boldești Grădiștea, în județul Prahova, unde au fost găsite mai multe morminte, vechi de 5000 de ani, care au aparținut unei civilizații mai puțin cunoscute - Yamnaya.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 19 August 2019, ora: 04:55

(Calendar istoric) Pe 19 august s-a născut cel mai important compozitor român - George Enescu

(Calendar istoric) Pe 19 august s-a născut cel mai important compozitor român - George Enescu

George Enescu (n. 19 august 1881, Liveni-Vârnav, județul Botoșani, România - d. 4 mai 1955, Paris, Franța) a fost compozitor, violonist, pedagog, pianist și dirijor. Este considerat cel mai important muzician român. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 August 2019, ora: 00:01

3 judecători la Curtea Constituțională din 6 vin de la socialiști. Asta da - revoluție, asta da - depolitizare

3 judecători la Curtea Constituțională din 6 vin de la socialiști. Asta da - revoluție, asta da - depolitizare

„Probabil, sunt considerat cel mai dur critic al actualei guvernări. Dar prognozele mele se adevaresc pe zi ce mandatul guvernării avansează. Mai relevantă decât orice este afirmația că “în Moldova nu are loc revoluție, ci redistribuire a...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 19 August 2019, ora: 00:00

istorie (DOCUMENT) Traducere din Cambridge Journal of Economics: FOAMETEA SOVIETICĂ din 1947

(DOCUMENT) Traducere din Cambridge Journal of Economics: FOAMETEA SOVIETICĂ din 1947

O deosebită atenție în ultimii 20 de ani a fost acordată aspectelor economice ale foametei.  

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 23:54

Marea Britanie riscă să intre într-o criză de combustibil, alimente și medicamente în cazul unui Brexit fără acord

Marea Britanie riscă să intre într-o criză de combustibil, alimente și medicamente în cazul unui Brexit fără acord

Marea Britanie se va confrunta cu penurii de combustibil, alimente şi medicamente dacă părăseşte Uniunea Europeană fără un acord de tranziţie, riscând blocarea porturilor şi o frontieră dură în Irlanda, se menţionează în documente oficiale publicate de Sunday...

( ) Citeşte tot articolul

Cultură 18 August 2019, ora: 12:06

18 august 1657 / S-a stins din viaţă Mitropolitul Moldovei Varlaam, autorul „Cazaniei” sau „Cărţii româneaşti de învăţătură” şi al primelor versuri în limba română

18 august 1657 / S-a stins din viaţă Mitropolitul Moldovei Varlaam, autorul „Cazaniei” sau „Cărţii româneaşti de învăţătură” şi al primelor versuri în limba română

Mitropolitul Varlaam al Moldovei, cu numele de mirean Vasile Moţoc a decedat la 18 august 1657 la mânăstirea Secu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 11:18

TAP, unul dintre puținele gazoducte non-rusești din Europa, aproape de finalizare

TAP, unul dintre puținele gazoducte non-rusești din Europa, aproape de finalizare

 Conducta TAP, prin care gazele naturale din Marea Caspică (Azerbaidjan) vor ajunge în Europa, este finalizată în proporţie de 88,8%, potrivit News.ro. În anul 2020, când este programată să aibă loc prima livrare de gaze spre Europa, TAP va fi primul gazoduct non-rusesc care va...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 09:55

Jean-Claude Jucker, operat de urgenţă, după ce și-a întrerupt vacanţa în Austria

Jean-Claude Jucker, operat de urgenţă, după ce și-a întrerupt vacanţa în Austria

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker și-a întrerupt vacanța în Austria pentru a fi operat de urgență. El va fi supus unei intervenții chirurgicare pentru îndepărtarea vezicii biliare.

( ) Citeşte tot articolul

Film 18 August 2019, ora: 09:43

George R.R. Martin: Finalul serialului „Game of Thrones” nu va influenţa viitoarele romane

George R.R. Martin: Finalul serialului „Game of Thrones” nu va influenţa viitoarele romane

Scriitorul George R.R. Martin, a cărui serie de romane „A Song of Ice and Fire” a stat la baza serialului „Game of Thrones”, a declarat într-un interviu acordat The Observer că finalul producţiei HBO nu va influenţa viitoarele sale două romane.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 09:36

Mort din cauza unui sandviș: Un client nemulțumit a împușcat mortal un ospătar, într-o suburbie a Parisului

Mort din cauza unui sandviș: Un client nemulțumit a împușcat mortal un ospătar, într-o suburbie a Parisului

Un ospătar de la un local din apropierea Parisului a fost împușcat mortal de un client nemluțumit de ”serviciie” sale. Clientul a devenit furios pe motiv că sandvișul comandat nu a fost pregătit suficient de repede, relatează BBC News. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 09:34

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 AUGUST 2019. CAPRICORNII TREBUIE SĂ-ȘI ASCULTE INTUIȚIA

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 18 AUGUST 2019. CAPRICORNII TREBUIE SĂ-ȘI ASCULTE INTUIȚIA

Horoscopul zilei de 18 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 18 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 18 august...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 09:31

Un bărbat internat la spitalul Buzău a ucis patru pacienți și i-a rănit grav pe alții, atacându-i cu un stativ de perfuzii

Un bărbat internat la spitalul Buzău a ucis patru pacienți și i-a rănit grav pe alții, atacându-i cu un stativ de perfuzii

Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca, judeţul Buzău, a omorât, în noaptea de sâmbătă spre duminică, patru pacienţi şi a rănit alţi nouă cu un stativ de perfuzie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 08:51

63 de oameni au murit și alți 180 au fost răniți în urma unei explozii la o nuntă din Kabul

63 de oameni au murit și alți 180 au fost răniți în urma unei explozii la o nuntă din Kabul

O bombă a explodat sâmbătă seară la o nuntă din capitala afgană Kabul provocând moartea a cel puțin 63 de persoane și rănind alte 180, scrie BBC News. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 07:18

Societatea civilă: s-a ratat o ocazie pentru consolidarea integrității, autorității și independenței Curții Constituționale a Republicii Moldova

Societatea civilă: s-a ratat o ocazie pentru consolidarea integrității, autorității și independenței Curții Constituționale a Republicii Moldova

13 ONG-uri din întreaga țară au solicitat Parlamentului să modifice Legea cu privire la Curtea Constituțională. Aceasta în contextul numirii celor doi judecători la Curtea Constituțională: Domnica Manole şi Vladimir Ţurcan.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 August 2019, ora: 06:42

Sondaj IDIS Viitorul: Andrei Năstase îl întrece pe Ilan Shor la capitolul încredere

Sondaj IDIS Viitorul: Andrei Năstase îl întrece pe Ilan Shor la capitolul încredere

 Igor Dodon este personalitatea politică care se bucură de cea mai mare încredere în rândul cetățenilor Republicii Moldova, fiind urmată de premierul Maia Sandu. 59% dintre moldovenii care au participat nu au încredere in nimeni.

( ) Citeşte tot articolul

Sport 18 August 2019, ora: 04:45

Dezastru total pentru Simona Halep după înfrângerea de la Cincinnati. Românca, pusă în faţa unei situaţii disperate

Dezastru total pentru Simona Halep după înfrângerea de la Cincinnati. Românca, pusă în faţa unei situaţii disperate

Înfrângerea suferită de Simona Halep în faţa americancei Madison Keys a cântărit mult mai mult decât a părut la prima vedere.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 August 2019, ora: 16:40

Boris Johnson se întâlneşte cu Emmanuel Macron şi Angela Merkel pentru a discuta despre Brexit înainte de summitul G7

Boris Johnson se întâlneşte cu Emmanuel Macron şi Angela Merkel pentru a discuta despre Brexit înainte de summitul G7

 Premierul britanic Boris Johnson urmează să efectueze săptămâna viitoare vizite la Paris şi Berlin şi să fie primit de Emmanuel Macron şi Angela Merkel pentru a discuta despre Brexit, înaintea summitului G7, potrivit unor surse diplomatice, relatează AFP.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)