Astăzi 10 Iulie 2020, Vineri - Ultima actualizare la 9 Iulie 2020
Abonamente

Horoscop 2 Iulie 2019, ora 06:45

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 2 IULIE 2019. LUNĂ NOUĂ ȘI ECLIPSĂ TOTALĂ DE SOARE ÎN ZODIA RAC

Marime Font

Horoscopul zilei de 2 iulie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 2 iulie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 2 iulie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Rac vor avea parte de Luna Nouă, dar și de Eclipsa Totală de Soare întocmai în semnul lor. Influența acestor aspecte astrologice va fi resimțită pe o perioadă de jumătate de an de acum înainte.

Luna Nouă și Eclipsă Totală de Soare se vor forma în zodia Rac și vor vorbi despre noi începuturi, însă sosite în urma unor răsturnări de situație absolut neprevăzute. Ne putem aștepta la situații surprinzătoare și inedite care să ne schimbe cursul firesc al vieții, însă într-un sens pozitiv și benefic. Este posibil ca pe moment să nu ne simțim pregătiți, însă în timp aceste efecte vor fi contrsuctive și vor ajuta la evoluția noastră. Punctăm că această Lună Nouă înspțită de Eclipsa Totală de Soare din zodia Rac vor cere să ne detașăm de trecut, să renunțăm la acele tipare care ne blochează, la acele persoane care sunt toxice pentru noi și ne inhibă ascensiunea, dar, totodată, ne cere să ne întoarcem mai mult atenția către familie, mai ales către părinți. Acum este un moment care va avea impact decisiv asupra viitorului nostru, asupra direcției pe care o vom urma de acum înainte.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 2 iulie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de situații neașteptate, surprize și momente inedite alături de membrii familiei. Nativii pot avea ocazia să se mută în casă npuă, să-și cumpere o locuință sau să o primească moștenire. Pe de altă parte, cariera va fi un punct fierbinte al ecestei eclipse și răsturnările de situație pot impacta acest sector. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a vindeca trecutul, o karmă legată de familie.

Loading...


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 2 iulie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor avea ocazia de a descoperi noi surse de comunicare a informației și astfel, dialogul nativilor cu cei din jur va fi unul remarcabil și eficient, fiind foarte avantajați acei nativi care lucrează în această zonă. De asemenea, o serie de călătorii, deplasări în interes de serviciu sau la rude, în locurile copilăriei se întrevăd acum. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să se concentreze mai mult pe studiu, pe acumularea de noi cunoștințe.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 2 iulie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni pot avea ocazia să trăiască pe pielea lor niște provocări financiare. O serie de nativi pot pierde sume de bani, în timp ce alții pot câștiga pe neașteptate. Este o perioadă care poate veni cu remarcabile răsturnări de situație și de buget. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să fie prudenți în investiții, dar mai ales în cheltuieli. Nu este momentul să-și asume riscuri financiare.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 2 iulie 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de efectele acestei eclipse de Soare întocmai în sectorul personalității. Astfel, nativii vor reuși să devină mai stăpâni pe ei înșiși, să se preocupe mai mult de propria persoană, de ceea ce-și doresc și mai puțin de ceea ce vor alții. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să fie foarte prudenți în comunicarea și modul de relaționare cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 2 iulie 2019
Cei născuți în zodia Leu vor traversa o perioadă de interiorizare, de instrospecție și meditație în care întoarcerea în trecut poate deveni obsesivă. Amintiri și persoanele din trecut pot reveni acum în viața lor. Nativii ar trebui să profite de această Eclipsă de Soare pentru a se redefini, pentru a-și redefini scopurile de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să uite trecutul și să vindece ceea ce-i doare. Ancora cere a fi dezlegată pentru a putea înainta în larg.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 2 iulie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de răsturnări neașteptate de situație în ceea ce privește modul de interacțiune cu persoanele din anturaj. Nu este exclus ca nativii să încheie o relație de prietenie, însă, totodată, este foarte probabil să cunoască persoane noi cu care să închege noi legături de durată. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să-și recontureze planurile și aspirațiile de viitor.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 2 iulie 2019
Cei născuți în zodia Balanță sunt axați pe zona profesională și este foarte probabil ca această eclipsă de Soare să le aducă surprize neașteptate și evenimente inedite care vizează cariera. Este posibil ca cei care-și caută de muncă să se angajeze, iar cei care-și doresc o avansare în funcție să primească acum o astfel de propunere. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să acorde mai multă importanță imaginii profesionale.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 2 iulie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de situații inedite care să se desfășoare în călătorii. Nativii pot cunoaște persoane de altă cultură, religie, naționalitate care să le schimbe radical niște principii avute, niște concepții de viață. Eclipsa de Soare poate trezi interesul pentru studiile înalte. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce neașteptate bune din străinătate.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 2 iulie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de răsturnări de situație și evenimente surpriză în sectorul financiar, mai exact al banilor deținuți împreună cu alții. Posibil ca nativii să intre în posesia unei moșteniri, sp obțină un credit sau să discute un partaj. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce momente pasionale și intense în viața amoroasă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 2 iulie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de situații neașteptate, momente inedite, surprize în zona parteneriatelor. Atât relația cu persoana iubită, cât și relația cu colaboratporii și asociații poate fi la limită, tensionată. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere prudență în dialog și foarte multă diplomație în acțiuni.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 2 iulie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să trăiască situații inedite și absolut neașteptate în zona profesională. Unii nativi își pot schimba locul de muncă, în timp ce alții vor primi noi sarcini și responsabilități, însă nu de natură să-i împovăreze, ci mai degrabă să le ușureze munca. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere mai multă atenție și responsabilitate în legătură cu starea de sănătate, capitol de asemenea amprentat de efectele Eclipsei de Soare.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 2 iulie 2019
Cei născuți în zodia Pești au parte de răsturnări de situație și evenimente neprevăzute în sectorul sentimental. În timp ce unii nativi pot fi surprinși de o nouă relație (sau despărțire neașteptată), alții pot afla vestea că vor deveni părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce o poftă mai mare de petrecere și de distracție, dar și interes pentru hobby-uri ignorate până acum.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 9 Iulie 2020, ora: 09:27

Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iași va deschide extensiuni la Bălți și Chișinău

Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iași va deschide extensiuni la Bălți și Chișinău

 Tinerii din Republica Moldova care doresc să urmeze programe de studii identice cu cele de la Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC), sub îndrumarea profesorilor din Iaşi, au posibilitatea de a studia la una dintre cele două Extensiuni ale UAIC de la Bălți...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 7 Iulie 2020, ora: 18:50

Descoperire BOMBĂ: Cercetările ADN demonstrează CLAR că RUȘII nu sunt SLAVI dar au origini TĂTARE și finlandeze

Cercetările ADN demonstrează CLAR că RUȘII nu sunt SLAVI dar au origini TĂTARE și finlandeze Foto: glavpost.com.ua

Cercetătorii ruși au făcut o descoperire senzațională, care va schimba cu siguranță percepția lumii față de etnia și istoria Rusiei. 

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 7 Iulie 2020, ora: 18:45

Top 5 cele mai bune fructe de consumat pe timpul verii

Top 5 cele mai bune fructe de consumat pe timpul verii

 Căldurile ridicate specifice verii sunt o adevărată provocare pentru organismul nostru. Este foarte important să ne hidratăm corespunzător și să consumăm cât mai multe legume și mai ales fructe.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 7 Iulie 2020, ora: 18:45

Cum stai cu BANII în luna iulie, în funcție de zodie

Cum stai cu BANII în luna iulie, în funcție de zodie

 Se știe că Jupiter este stăpânul norocului, în vreme ce Pluto este paznicul bogățiilor subpământene, asociat cu bunăstarea financiară. Scăpați din izolare, oamenii vor avea tendința să cheltuiască mai mult și să se bucure de vacanțe scumpe, iar astrele...

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 7 Iulie 2020, ora: 18:38

China: Cel puţin 21 de morţi după ce un autobuz a plonjat într-un lac în provincia Guizhou

China: Cel puţin 21 de morţi după ce un autobuz a plonjat într-un lac în provincia Guizhou

 Cel puţin 21 de persoane şi-au pierdut viaţa şi 15 au fost rănite marţi în sud-vestul Chinei după ce un autobuz a plonjat într-un lac artificial în provincia Guizhou, au anunţat autorităţile, transmit AFP, dpa şi Xinhua.

( ) Citeşte tot articolul

DIVERSE 7 Iulie 2020, ora: 18:33

STUDIU „Anii câinești” sunt un mit. Ce vârstă au, de fapt, câinii de trei ani

STUDIU „Anii câinești” sunt un mit. Ce vârstă au, de fapt, câinii de trei ani

 Oamenii de ştiinţă au demontat mitul potrivit căruia un an din viaţa unui câine ar fi echivalent cu şapte ani din viaţa unui om şi au constatat totodată că exemplarele tinere sunt "mai în vârstă" decât se credea anterior, relatează „The...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 7 Iulie 2020, ora: 18:12

Coronavirus Moldova, INFORMAȚII OFICIALE: 235 cazuri noi confirmate astăzi

Coronavirus Moldova, INFORMAȚII OFICIALE: 235 cazuri noi confirmate astăzi

 235 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 3 în Transnistria.

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 7 Iulie 2020, ora: 12:27

Iranul negociază cu China un acord „care nu are nimic secret”

Iranul negociază cu China un acord „care nu are nimic secret”

Iranul discută cu China un acord de parteneriat strategic pe termen lung și acesta „nu are nimic secret”, a dat asigurări, duminică, ministrul iranian de Externe, într-un discurs ţinut în fața deputaților, la Teheran, relatează Rador citând La Libre Belgique....

( ) Citeşte tot articolul

Externe 7 Iulie 2020, ora: 12:19

America au depăşit 3 MILIOANE de cazuri de COVID-19

America au depăşit 3 MILIOANE de cazuri de COVID-19

 Statele Unite au atins, marţi, pragul de 3 milioane de îmbolnăviri de COVID-19, potrivit datelor prezentate de worldmeters.info. Cu peste 50.000 de cazuri noi de COVID-19 înregistrate în 24 de ore, SUA a ajuns la 3.040.833 de infectări, fiind de departe ţara cu cele...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 7 Iulie 2020, ora: 12:08

Andrei Năstase, despre decizia CC | ”Cine se aștepta ca textul Constituției să fie din nou interpretat în contextul unor interese politice de moment s-a înșelat”

Andrei Năstase, despre decizia CC | ”Cine se aștepta ca textul Constituției să fie din nou interpretat în contextul unor interese politice de moment s-a înșelat”

În opinia liderului Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, decizia de astăzi a Curții Constituționale era previzibilă și se încadrează cu strictețe în litera și spiritul Constituției Republicii Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

CSI / Rusia 7 Iulie 2020, ora: 11:59

Rusia interzice vânătoarea de marmote, după ce China a emis o alertă sanitară pentru ciuma bubonică

Rusia interzice vânătoarea de marmote, după ce China a emis o alertă sanitară pentru ciuma bubonică

 După ce autoritățile chineze au semnalat apariția unui caz de ciumă bubonică, Rusia a anunțat că a creat patrule speciale pentru a opri vânătoarea de marmote în apropierea frontierei sale cu China și Mongolia, scrie The Guardian.

( ) Citeşte tot articolul

Politică 7 Iulie 2020, ora: 11:30

Decizia de ultima oră a Curții Constituționale: Alegerile prezidențiale și parlamentare în aceeași zi - INTERZISE

Decizia de ultima oră a Curții Constituționale: Alegerile prezidențiale și parlamentare în aceeași zi - INTERZISE

Organizarea concomitentă a alegerilor prezidențiale și parlamentare este interzisă. Curtea Constituțională a pronunțat, cu puțin timp în urmă, o hotărâre în acest sens.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 5 Iulie 2020, ora: 14:06

Cazul Gațcan și abuzurile nemaiîntâlnite ale guvernării, în atenția presei de la Bruxelles

Cazul Gațcan și abuzurile nemaiîntâlnite ale guvernării, în atenția presei de la Bruxelles

Cazul deputatul Ștefan Gațcan, sechestrat și impus de către deputații guvernării să renunțe la mandat, a făcut înconjurul lumii. Publicația „The Bruselles Times”, publică un amplu articol la acest subiect, în care accentuează cum în Republica Moldova sunt...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 2 Iulie 2020, ora: 14:48

Guvernarea recidivează și mai tare, dând de înțeles că și alți deputați ar putea repeta soarta lui Gațcan

Guvernarea recidivează și mai tare, dând de înțeles că și alți deputați ar putea repeta soarta lui Gațcan

 Cazul deputatului Ștefan Gațcan, sechestrat, amenințat și forțat să depună mandatul de deputat creează deja precedente periculoase. Secretarul general al Partidului Democrat, deputatul Alexandru Jizdan, fost ministru de Interne le-a cerut joi, în plenul Parlamentului și altor...

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 2 Iulie 2020, ora: 14:13

O clădire de trei etaje s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială din New York

O clădire de trei etaje s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială din New York

 O clădire de trei etaje s-a prăbuşit miercuri pe neaşteptate într-o zonă rezidenţială din cartierul Brooklyn (New York) din SUA, provocând un zgomot asurzitor şi un munte de moloz, fără ca autorităţile să fi raportat deocamdată victime, relatează EFE.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 2 Iulie 2020, ora: 14:09

exclusiv SCRISORI DIN BASARABIA /// Năvălirea bandelor semi-sălbatice de cazaci

SCRISORI DIN BASARABIA /// Năvălirea bandelor semi-sălbatice de cazaci

Încă sub ministeriul lui Miliutin s-au luat nişte dispoziţiuni privitoare la poporaţiunile semi-civile, semi-militare ale imperiului, adică la aşa-numiţii cazaci. 

( ) Citeşte tot articolul

Politică 2 Iulie 2020, ora: 14:01

INTERVIU Iurie Reniță: rusofilul Dodon se pregătește să impună scenariile hibride ale Rusiei! ȘANTAJUL, dosarele și gașca trădătorului Filip. O să fugă Dodon la Moscova, ca Ianukovici? Culisele crizei politice de la Chișinău

INTERVIU Iurie Reniță: rusofilul Dodon se pregătește să impună scenariile hibride ale Rusiei! ȘANTAJUL, dosarele și gașca trădătorului Filip. O să fugă Dodon la Moscova, ca Ianukovici? Culisele crizei politice de la Chișinău

Într-un amplu interviu acordat în exclusivitate pentru Podul.ro, deputatul Iurie Reniță (fost ambasador al Basarabiei la București) avertizează că rusofilul, socialistul și românofobul Igor Dodon se pregătește să pună în aplicare o serie de scenarii hibride...

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 2 Iulie 2020, ora: 12:34

VIDEO: Cum ne putem apăra de mușcătura de căpușă

VIDEO: Cum ne putem apăra de mușcătura de căpușă

Remediu pentru infecția provocată de mușcătura de căpușă. Încă din luna mai, vaccinul împotriva encefalitei de căpușă a fost adus la noi în țară. Vorbim de o boală infecțioasă care poate fi transmisă la oameni imediat, după o singură înțepătură. Boala...

( ) Citeşte tot articolul

Politică 2 Iulie 2020, ora: 12:30

Democrații îl acuză pe Dodon de acutizarea crizei politice

Democrații îl acuză pe Dodon de acutizarea crizei politice

Democrații, partenerii de coaliție ai socialiștilor, îl acuză pe președintele Igor Dodon, liderul informal al PSRM că s-ar face vinovat de criza politică care s-a acutizat în ultimele zile. Întrebată la emisiunea „Politica” de la TV8 cine trebuie să...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 2 Iulie 2020, ora: 11:58 de George Mărzencu

Portretele eroinelor care și-au pus viața în pericol în lupta cu torționarii sovietici

Portretele eroinelor care și-au pus viața în pericol în lupta cu torționarii sovietici Din editia print / Foto: Nadejda Isofie

Femeile din Rezistența armată antisovietică

( ) Citeşte tot articolul

Politică 2 Iulie 2020, ora: 11:03

Echipa PACE a lui Gheorghe Cavcaliuc se extinde. Campioni mondiali, avocați, profesori, oameni de afaceri și funcționari de stat au ADERAT la noul proiect politic

Echipa PACE a lui Gheorghe Cavcaliuc se extinde. Campioni mondiali, avocați, profesori, oameni de afaceri și funcționari de stat au ADERAT la noul proiect politic

Inițiativa de creare a Partidului Aducem Europa Acasă (PACE), condus de Gheorghe Cavcaliuc, care a fost lansată la mijlocul lunii iunie 2020, se bucură de tot mai mare succes în rândul cetățenilor R. Moldova. Zi de zi, numărul membrilor crește cu oameni de calitate,...

( ) Citeşte tot articolul

CSI / Rusia 2 Iulie 2020, ora: 10:53

Rusia: Vladimir Putin rămâne președinte până în 2036

Rusia: Vladimir Putin rămâne președinte până în 2036

Cetăţenii ruşi au aprobat cu largă majoritate reforma constituţională supusă referendumului, permiţându-i astfel preşedintelui Vladimir Putin să candideze pentru încă două mandate şi să rămână şef al statului până în 2036, transmite Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 2 Iulie 2020, ora: 10:51

16 trucuri pentru bucătărie despre care cu siguranță nu știați

16 trucuri pentru bucătărie despre care cu siguranță nu știați

Numărul de trucuri pe care oamenii s-au gândit să le folosească în bucătărie de-a lungul anilor este uluitor. Dacă știți doar câteva secrete, nu numai că învăți să gătești ca un maestru, dar, de asemenea, împiedici produsele alimentare să se strice...

( ) Citeşte tot articolul

Externe 2 Iulie 2020, ora: 09:00

Ucraina protestează faţă de prezenţa unor eurodeputaţi francezi de extremă dreapta în Crimeea ocupată, invitaţi de Rusia ca observatori în referendumul constituţional

Ucraina protestează faţă de prezenţa unor eurodeputaţi francezi de extremă dreapta în Crimeea ocupată, invitaţi de Rusia ca observatori în referendumul constituţional

 Ministerul ucrainean de Externe cere Franţei să reacţioneze în mod oficial faţă de sosirea marţi în Crimeea anexată de Moscova a cinci eurodeputaţi francezi din cadrul Partidului Rassemblement National (RN, fostul FN, extremă dreapta), invitaţi de Rusia în...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)