Astăzi 18 Februarie 2020, Marţi - Ultima actualizare la ora 00:01
Abonamente

Horoscop 20 Ianuarie 2020, ora 07:39

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 20 IANUARIE 2020. SĂGETĂTORII SE MOBILIZEAZĂ EXCEPȚIONAL

Marime Font

Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 ianuarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător vor reuși să se mobilizeze excepțional într-un context personal sau profesional.
 

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de idei sclipitoare legate de ascensiunea lor profesională, legate de cum să se pună mai mult în valoare la locul de muncă. Unii nativi pot descoperi noi domenii de interes sau pot începe cursuri de dezvoltare sau perfecționare profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot exagera cu entuziasmul și ar putea lua decizii mult prea optimiste.

Loading...


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Taur ar putea avea parte de câștiguri materiale sau, cel puțin, pot veni spre ei promisiuni în acest sens. Avantajați sunt nativii care se află într-un proces, care trebuie să intre în posesia unei moșteniri. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce susținere, finanțare din partea unui partener, fie de cuplu, fie de afaceri.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2020
Se întrevăd tensiuni în cuplu, iar cei născuți în zodia Gemeni au tendința de a se impune cu forța, de a-și impune nu doar punctul de vedere, ci și voința în fața partenerului. Relații conflictuale pot apărea și în mediul profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să canalizeze această energie în scop constructiv și să se preocupe de reaprinderea pasiunii în cuplu. Este un moment de maximă intensitate emoțională, pătimaș.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să aibă parte de conflicte la locul de muncă, de tensiuni în relația cu superiorii și unii nativi chiar sunt expuși riscului de a li se restructura locul de muncă. În alte cazuri pot apărea schimbări în ierarhia instituției, în modul de organizare care să-i afecteze în mod direct. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că, de asemenea, chestiunile salariale, legate de remunerație pot fi un subiect abordat cu tensiune și care poate aduce nemulțumiri.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2020
Este o zi foarte bună pentru cei născuți în zodia Leu. Nativii vor avea energie, vor da dovadă de multă rezistență fizică și cei care desfășoară activități sportive sau au legătură cu latura artistică pot avea succes. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce trăiri pătimașe în cuplu, iar cei singuri pot fi mai dornici ca niciodată să înceapă noi relații. Aventurile sentimentale vor fi un alt punct de interes al zilei.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Fecioară reușesc să restabilească o legătură de familie. În unele cazuri, nativii pot rezolva chestiuni ce vizează locuința, mai ales dacă este vorba de acte, documente, contracte de vânzare/cumpărare/închiriere. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară vine cu vești bune pentru cei care vor să exploateze, să intre în posesia unui bun imobiliar, de patrimoniu.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Balanță ar putea avea parte de dialoguri legate de acte, documente sau ar putea avea parte de discuții cu reprezentanții unor instituții. Nu sunt excluse deplasările în interes de serviciu sau care se impun pentru participa la un curs, seminar. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi favorizează pe cei care dau interviuri sau care susțin discursuri publice, ședințe.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Scorpion care lucrează cu acte sau trebuie să se ocupe de obținerea unor avize, aprobări, ziua de astăzi vine cu multă susținere. Posibile plăți ale unor facturi, taxe sau impozite. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a-și face calcule financiare raționale și pe termen lung.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2020
Tendința celor născuți în zodia Săgetător de a-și expune cu nonșalanță orgoliul, mândria va depăși limitele acceptate de ceilalți. Nativii vor considera de cuvință să se pună pe primul loc și vor ignora rugămințile, chiar necesitățile celor din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce acestora un randament aparte, o eficiență și o mobilizare mare, dar și o energie pe măsură.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Capricorn nu simt nevoia să se expună prea mult în fața lumii, iar dacă acest lucru va fi obligatoriu, atunci vor aborda o atitudine rece, distantă, evitând orice formă de socializare. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să fie mai atenți la starea de sănătate, mai ales cei care au afecțiuni cronice și să evite pe cât posibil suprasolicitarea fizică și psihică.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de ajutorul și sprijinul unui prieten sau al unei persoane din anturaj. Zi bună pentru comunicarea cu oficialitățile și pentru a face planuri pe termen lung. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de a consolida o relație, deb prietenie sau iubire. Unii nativi se pot întâlni cu persoane dragi pe care nu le-au mai văzut de multă vreme.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Pești pot fi implicați în fel și fel de acțiuni care să le pună în valoare calitățile profesionale. Zi bună pentru afirmare, pentru aprecieri și laude, pentru primirea unor premii, decorații, nominalizări. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează să fie diplomați în dialogurile oficiale pentru că pot avea tendința de a se impune cu vehemență.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 18 Februarie 2020, ora: 00:01

Ce au negociat PD și PSRM în ședința de la Parlament ?

Ce au negociat PD și PSRM în ședința de la Parlament ?

 Mai mulți deputați democrați și socialiști s-au întrunit în această seară într-o ședință închisă la Parlament.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Februarie 2020, ora: 14:24

 Brâncuși a avut atât de multe iubiri încât îmi este greu să le țin minte. Prin atelierul și patul lui au trecut prințese, aristocrate de viță veche, industriașe, baronese, pictorițe, dansatoare, cântărețe, jurnaliste, scriitoare de avangardă,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Februarie 2020, ora: 11:33

Gândirea globală a lui Dodon

Gândirea globală a lui Dodon

 După ce „ai noștri” l-au dus la ONU să țină un discurs de toată rușinea (dar pe placul Moscovei!), după ce a înnebunit Bruxelles-ul, NATO și München-ul cu făcătura rusească de „recunoaștere internațională a neutralității permanente a Republicii...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Februarie 2020, ora: 08:10

 „În această dimineață, într-un apartament de pe bulevardul Moscova 20 a avut loc o deflagrație. O barbat a fost găsit mort în interiorul apartamentului”, ne-a comunicat Pușcașu.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 17 Februarie 2020, ora: 06:24

Horoscopul zilei de 17 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Februarie 2020, ora: 10:17

 Autorităţile ieşene investighează moartea suspectă a unui copil de şase luni, originar din Republica Moldova, care ar fi fost sufocat, din greşeală, de mama sa. Tatăl bebeluşui este deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Februarie 2020, ora: 09:07

Consiliul Politic Național al PD și-a reales astăzi vicepreședinții și membrii Biroul Executiv, și a discutat „conceptul de resetare” al formațiunii. Andrian Candu nu se regăsește printre vicepreședinții PD.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 16 Februarie 2020, ora: 08:54

Horoscopul zilei de 16 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 10:06

Viorel Morari: Procurorul care a scris denunțul s-a ocupat de cazul Țuțu. Acționează din răzbunare

Viorel Morari: Procurorul care a scris denunțul s-a ocupat de cazul Țuțu. Acționează din răzbunare

Fostul procuror șef al Procuraturii Anticorupție vine cu primele declarații după eliberarea sa din arest preventiv. Viorel Morari susține că procurorul care a scris denunțul pe numele său ar fi acționat din răzbunare. Mai mult, acesta s-a ocupat de dosarul lui Constantin Țuțu cu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 08:54

Calități și defecte la interviu: cum să te prezinți

Calități și defecte la interviu: cum să te prezinți

Urmează să ai interviul pentru jobul visat și te temi de întrebările care vor veni din partea reprezentantului angajatorului? Cu siguranță că acestea nu vor fi ușoare, însă încrederea în tine cântărește mult. Deși nu putem știi cu exactitate care vor fi...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 08:45

Prognoza METEO pentru următoarele 7 zile - FOTO

Prognoza METEO pentru următoarele 7 zile - FOTO

Sâmbătă sunt posibile ploi slabe în nord și centru, iar în sud vremea va fi destul de însorită. Maximele termice ale zilei vor fi de 6..8 grade Celsius. La noapte termometrele vor indica până la -3.. – 5 grade.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 08:38

Preşedintele GERMANIEI vrea o apropiere a UE de Rusia

Preşedintele GERMANIEI vrea o apropiere a UE de Rusia

Frank-Walter Steinmeier, preşedintele Germaniei, a pledat, în discursul rostit la începerea Conferinţei de Securitate de la München, pentru intensificarea cooperării Uniunii Europene cu Rusia, criticând abordarea unilaterală a Administraţiei Trump. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 08:02

Cum pot obține statutul de rezident în Marea Britanie până la Brexit

Cum pot obține statutul de rezident în Marea Britanie până la Brexit

Aproape o jumătate de milion de români, printre ei și moldoveni care dețin cetățenia română, au aplicat pentru statutul de rezident în Marea Britanie până la Brexit. Un număr de 498.700 de români au aplicat până la la 31 ianuarie 2020 pentru statutul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:56

O minoră, adusă la Chişinău cu elicopterul Smurd. A căzut încercând să-şi facă un selfie

O minoră, adusă la Chişinău cu elicopterul Smurd. A căzut încercând să-şi facă un selfie

O tânără de 17 ani a căzut, de la etajul întâi, după ce s-a urcat pe pervazul geamului pentru a se fotografia. Victima este basarabeancă, dar îşi face studiile la Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret”, din Suceava.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:48

Igor Dodon, mesaj OBRAZNIC către ambasadori UE: „Unii dintre voi mi se pare că sunteți membri ai PAS cu DA , nu dezinformați Bruxelles-ul”

Igor Dodon, mesaj OBRAZNIC către ambasadori UE: „Unii dintre voi mi se pare că sunteți membri ai PAS cu DA , nu dezinformați Bruxelles-ul”

Președintele țării acuză unii ambasadori UE, acreditați la Chișinău, că ar dezinforma Bruxelles-ul și capitalele europene în privința activității Guvernului Chicu. Declarația a fost făcută într-un episod al emisiunii sale pe Youtube, „Președintele Răspunde”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:22

Scandal sexual în Franța. Benjamin Griveaux se retrage din cursa pentru primăria Parisului

Scandal sexual în Franța. Benjamin Griveaux se retrage din cursa pentru primăria Parisului

Candidatul partidului aflat la putere în Franţa şi-a anunţat retragerea din competiţia pentru primăria Parisului. Anunţul a fost făcut chiar de Benjamin Griveaux care a spus că prin acest gest vrea să-şi protejeze familia şi partidul din care face parte.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:16

Egiptul confirmă primul caz de CORONAVIRUS din ţară; persoana afectată este cetăţean străin

Egiptul confirmă primul caz de CORONAVIRUS din ţară; persoana afectată este cetăţean străin

 Egipt a confirmat vineri primul caz de coronavirus din această ţară adăugând că persoana afectată este un cetăţean străin care a fost plasat în izolare într-un spital, informează Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:07

Ce este POSTUL intermitent și cum te-ar putea ajuta să trăiești mai mult

Ce este POSTUL intermitent și cum te-ar putea ajuta să trăiești mai mult

Abținerea de la mâncare timp de 16 până la 18 ore pe zi ar putea fi esențială pentru tratarea unui număr mare de afecțiuni medicale, chiar dacă trebuie să vă antrenați pentru a face față foamei. Postul intermitent poate reduce tensiunea arterială, te scapă de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:03

Uniunea Europeană caută variante de a umple golul finanaciar lăsat de Marea Britanie

Uniunea Europeană caută variante de a umple golul finanaciar lăsat de Marea Britanie

Președintele Uniunii Europene a propus vineri să completeze gaura lăsată de Marea Britanie în următorul buget pe termen lung al blocului, cu venituri dintr-o nouă taxă pe materiale plastice și fonduri din comerțul cu emisii de carbon, notează Reuters.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 15 Februarie 2020, ora: 07:02

Românii se căsătoresc mai târziu și divorțează mai greu

Românii se căsătoresc mai târziu și divorțează mai greu

Românii se căsătoresc la vârste mai înaintate faţă de acum 30 de ani şi divorţează mult mai greu, un semn al schimbărilor fundamentale prin care a trecut societatea românească după Revoluţia din 1989, se arată într-o analiză realizată de compania de...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 15 Februarie 2020, ora: 06:58

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 15 FEBRUARIE 2020. SCORPIONII DEVIN CUCERITORI

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 15 FEBRUARIE 2020. SCORPIONII DEVIN CUCERITORI

Horoscopul zilei de 15 februarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 15 februarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 15...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Februarie 2020, ora: 20:38

Filat îi dă o replică lui Igor Popa: Aștept să prezint probe despre cum m-a „reprezentat”

Filat îi dă o replică lui Igor Popa: Aștept să prezint probe despre cum m-a „reprezentat”

 Fostul premier al R. Moldova, Vlad Filat, vine cu o reacție la Plângerea Penală depusă de fostul său avocat, Igor Popa, la Procuratura din orașul Frankfurt am Main, Germania. Filat scrie pe pagina sa de Facebook că „abia așteaptă să aibă oportunitatea să prezinte...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Februarie 2020, ora: 18:13

Istoria și semnificația Zilei Îndrăgostiților. De ce îl sărbătorim pe Sfântul Valentin?

Istoria și semnificația Zilei Îndrăgostiților. De ce îl sărbătorim pe Sfântul Valentin?

De Ziua Îndrăgostiților, oamenii din întreaga lume sărbătoresc dragostea. E ziua în care oameni își arată dragostea și afecțiunea față de ceilalți trimițând cărți, cadouri, flori și ciocolată. O sărbătorim în fiecare an, pe 14 februarie. Anul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 14 Februarie 2020, ora: 18:09

Cum prepari siropul de usturoi. Te scapă de răceli și întărește sistemul imunitar

Cum prepari siropul de usturoi. Te scapă de răceli și întărește sistemul imunitar

Amestecul dintre usturoi, miere și oțet de mere face minuni pentru organism. Siropul întăreșste sistemul imunitar, scade tensiunea și reduce nivelul colesterolului „rău”. De asemenea, te scapă de răceli și infecții, de durerile provocate de artrită și de durerile...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)