Astăzi 25 August 2019, Duminică - Ultima actualizare la 24 August 2019
Abonamente

Horoscop 20 Iulie 2019, ora 07:36

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 20 IULIE 2019. SĂGETĂTORII SE RETRAG DIN VIAȚA SOCIALĂ

Marime Font

Horoscopul zilei de 20 iulie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 iulie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 iulie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător se retrag din viața socială pentru a medita la propria lor situație.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 20 iulie 2019
Cei născuți în zodia Berbec au nevoie de liniște și nu este exclus ca nativii să se retragă departe de agitație pentru a se relaxa. Este chiar un sfat foarte bun, având în vedere că există o tendință de irascibilitate care se poate manifesta, deși ei nu-și doresc asta. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de apleca în scurte călătorii, deplasări la rude, al prieteni.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 20 iulie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor da dovadă de o comunicare foarte bună în această perioadă și nu este exclus să fie doriți, ceruți în cercuri, la evenimente pentru capacitatea lor de a bine dispune pe toată lumea. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia șă-și recapete încrederea în propriile forțe.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 20 iulie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni se vor afla în mijlocul prietenilor, poate la un eveniment, poate într-o călătorie, vacanță. Nativii vor fi apreciați, admirați, însă există și riscul de a fi criticați subtil, de a li se aduce cauze legate fie de faptul că vorbesc foarte mult, că vor să capteze toată atenția. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să evite superficialitatea în raționament și comunicarea mesajelor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 20 iulie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot fi mai visători decât de obicei. Nativii vor avea tendința de a-și face speranțe, de a se iluziona într-o anume privință care nu este exclus să țină de viața sentimentală. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot deveni exagerat de sensibili, emotivi și stările le pot deveni piedici în luarea unei decizii, motiv pentru care este recomandat să nu o facă acum.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 20 iulie 2019
Cei născuți în zodia Leu își fac planuri ușor nerealiste în privința unui câștig, a unui bun sau avantaj material și realitatea se poate dovedi contrarie. Nu este exclus ca trezirea din visare să-i demoralizeze pe mulți dintre nativii Leu. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să nu facă împrumuturi sau investiții riscante.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 20 iulie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor da dovadă de multă încrâncenare în depășirea unei situații care vizează viața sentimentală. Posibil ca nativii să încerce din răsputeri să se împace cu persoana iubită sau să se apere în fața unor reproșuri și acuze venite din partea partenerului de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere mai multă diplomație în colaborările profesionale, în afacerile personale.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 20 iulie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au parte de o zi în care nu se vor simți chiar în apele lor, însă nu spunem că starea de sănătate îi va împiedica să-și desfășoare activitățile uzuale. Am putea afirma că nativii vor conștientiza acum mai mult ca niciodată importanța stilului de viață echilibrat. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să consume mai multe alimente naturale și să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 20 iulie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de o zi în care sentimentele vor fi intense, trăirile puternice și visarea pe măsură. Nativii vor răspunde cu energie și disponibilitate tuturor provocărilor care se ivesc. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot deveni mult prea naivi și își pot face mult prea multe speranțe într-o anume situație.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 20 iulie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor simți o nevoie interioară acută de a se retrage departe de agitație, chiar și de familie. Nativii vor avea nevoie de timp cu ei înșiși și nu este exclus să abordeze tehnici de meditație care să-i ajute să-și regăsească liniștea și echilibrul. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 20 iulie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor încerca din răsputeri să evite un conflict, să evite o temă de dialog tensionată, însă va fi nevoie nu doar de tact, ci și de diplomnație. Nativii s-ar putea simți sătui de un context sentimental sau profesional și vor prefera amânarea deciziilor și a discuțiilor importante. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să zâmbească mai mult și să fie mai optimiști în atitudine.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 20 iulie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor intra în conflicte cu cei din jur din cauza banilor, a cheltuielilor, a datoriilor acumulate. Nativii vor căuta soluții, însă rezolvările vor întârzia să apară. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să nu-și verse frustrările asupra celor din jur. Acuzele și reproșurile oricum nu vor ajuta la nimic sau, cel puțin, nu vor umple portofelul.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 20 iulie 2019
Cei născuți în zodia Pești au ocazia să trăiască o stare profundă de conștientizare spirituală. Nativii se pot reconecta la credință, la energiile și vibrațiile înalte. Moment bun pentru regăsirea de sine. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le oferă contextul astrologic ideal pentru vindecarea sufletului și calmarea minții. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 24 August 2019, ora: 22:16

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, a vizitat teritoriile ocupate din regiunea transnistreană, după ce s-a întâlnit sâmbătă, la Chişinău, cu președintele Igor Dodon și a participat la evenimentele organizate de Partidul Socialiștilor pentru sărbătorirea a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 15:05

În timp ce liderii blocului ACUM, în cârdășie cu artizanii națiunii civice moldovenești, aburesc societatea cu tot felul de tâmpenii despre deconectarea „butonului geopolitic”, Igor Dodon merge consecvent pe propria agenda. Astăzi a lansat la lansarea unui...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 13:42

 Vizita de săptămâna viitoare a consilierului președintelui SUA pentru securitate națională, John Bolton, nu este deloc întâmplătoare, consideră editorialistul Ziarului NAȚIONAL, Nicolae Negru. Aceasta are loc în contextul întăririi influenței ruse...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 12:41

Nu stiu cine ii scrie Premierului cuvantarile, dar chiar rog aceasta persoana sa fie mai specifica si sa duca gandurile pana la capat, opinează analistul politic Dionis Cenușă

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 12:16

Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a ajuns la Chişinău. Alături de preşedintele Igor Dodon, speakerul Parlamentului Zinaida Greceanîi şi omologul de la Chişinău Pavel Voicu, participă la Ceremonia de Comemorare „Dincolo de tăcere...” de la Complexul Memorial...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 10:56

Două avioane din R. Moldova, la un pas de tragedie. Erau cât pe ce să se CIOCNEASCĂ în aer / Ar fi vorba de o aeronavă a companiei FlyOne cu 140 de pasageri la bord

Două avioane din R. Moldova, la un pas de tragedie. Erau cât pe ce să se CIOCNEASCĂ în aer / Ar fi vorba de o aeronavă a companiei FlyOne cu 140 de pasageri la bord Foto: Aeronava EK32002

Un angajat al MoldAtsa, spune că două avioane erau cât pe ce să se ciocnească, iar responsabilii au ascuns acest fapt. Eugen Sajin a scris pe pagină să de Facebook că au trecut 60 de zile de la un grav incident aeronautic în spațiul Republicii Moldova cu urmări tragice.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 10:26

Atenție! Cozi de KILOMETRI la punctele de trecere Palanca și Tudora

Atenție! Cozi de KILOMETRI la punctele de trecere Palanca și Tudora

(update) Se menține trafic intensiv și un flux continuu în punctele de trecere Palanca și Tudora. Totodată, rândul mașinilor format de dimineață în punctul de trecere Criva-Mamaliga a fost redus la circa 30 de autovehicule. În continuare se lucrează la capacitate maximă. De la ora...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 10:09

Patru evrei din România care au trăit momentul 23 August 1944. De la „rușii au adus democrația”, la „au venit soldați care nu văzuseră niciodată un ceas”

Patru evrei din România care au trăit momentul 23 August 1944. De la „rușii au adus democrația”, la „au venit soldați care nu văzuseră niciodată un ceas”

Cum se raportează evreii dintr-un cămin de bătrâni din București la evenimentele din 23 august 1944? În această dimineață am ascultat punctele de vedere ale mai multor rezidenți din căminul de bătrâni al comunității evreiești „Moses Rosen” cu ocazia vizionării unui documentar...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 09:34

Președintele pro-rus Igor Dodon pretinde că are monopol pe instituirea zilelor de doliu și are „întrebări” la Guvern

Președintele pro-rus Igor Dodon pretinde că are monopol pe instituirea zilelor de doliu și are „întrebări” la Guvern

Președintele pro-moscovit, socialistul Igor Dodon nu a participat ieri la „Ziua comemorării victimelor tuturor regimurilor totalitare și autoritare” instituită de către Guvern, din motivul că „astfel de zile sunt instituite de către președintele țării prin decret...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 09:27

RUȘINOS! Lașitate MAXIMĂ - Ministerul de Externe și cel al Apărării de la București îi dau UNDĂ VERDE lui Șoigu să zboare deasupra României pentru a SĂRBĂTORI ocuparea României de către bolșevici

RUȘINOS! Lașitate MAXIMĂ - Ministerul de Externe și cel al Apărării de la București îi dau UNDĂ VERDE lui Șoigu să zboare deasupra României pentru a SĂRBĂTORI ocuparea României de către bolșevici

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, nu va zbura direct prin Ucraina pentru a ajunge la noi. Odată ce are interdicție prin această țară, el este nevoit să ocolească prin statele UE. Va zbura deasupra Poloniei, Slovaciei, Ungariei și României, după care va ajunge în...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 24 August 2019, ora: 09:14

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 24 AUGUST 2019. CAPRICORNII AU NEVOIE DE ODIHNĂ

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 24 AUGUST 2019. CAPRICORNII AU NEVOIE DE ODIHNĂ

 Horoscopul zilei de 24 august 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 24 august 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 24...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 09:00 de George Mârzencu

exclusiv URSS a jefuit Basarabia, cărând din ea zeci de mii de vagoane. Premiera unor documente din ARHIVĂ!

URSS a jefuit Basarabia, cărând din ea zeci de mii de vagoane. Premiera unor documente din ARHIVĂ! Foto: foto simbol

Propaganda sovietică a bârfit zeci de ani la rând, precum că, Administrația Românească, în retragere din Basarabia, de două ori, în 1940 și 1944, ar fi luat cu sine și multe bunuri de ale basarabenilor. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 08:23

România, Polonia și țările baltice au adoptat o declarație comună prin care condamnă Pactul Ribbentrop-Molotov

România, Polonia și țările baltice au adoptat o declarație comună prin care condamnă Pactul Ribbentrop-Molotov

 În timp ce guvernarea de la Chișinău „deconectează butonul geopolitic” România, Polonia și țările baltice, au adoptat o declarație comună prin care condamnă Pactul Ribbentrop-Molotov: „Împreună putem combate campaniile de dezinformare și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 00:47

OPINIE / Vă place ce ați ales la Curtea Constituțională?

OPINIE / Vă place ce ați ales la Curtea Constituțională?

Lucrurile sunt foarte proaste. Doar naivii nu văd asta. Și nu e om mai orb decât cel care nu vrea să vadă, și mai surd ca cel ce nu vrea să audă. Și tot cu regret, s-a creat așa o ostracizare, încât dacă îndrăznești să ai o voce critică, ești imediat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 00:24

Octavian Țîcu: Nu în zadar a fost arsă Declarația de Independență, mulți ar vrea ca acest document să dispară, pentru că stipulează foarte clar Unirea cu România

Octavian Țîcu: Nu în zadar a fost arsă Declarația de Independență, mulți ar vrea ca acest document să dispară, pentru că stipulează foarte clar Unirea cu România

Pactul Ribbentrop - Molotov este denunțat în Declarația de Independență a Republicii Moldova, iar aceasta stipulează necesitatea de reîntregire, susține istoricul și deputatul Octavian Țîcu, într-un interviu pentru Radio Chișinău:

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 00:10

FOTO / Dodon și Vlah nu dau DOI BANI pe Maia Sandu și au SFIDAT DESCHIS ziua de DOLIU decretată pe 23 august și NU au arborat drapelul în BERNĂ

FOTO / Dodon și Vlah nu dau DOI BANI pe Maia Sandu și au SFIDAT DESCHIS ziua de DOLIU decretată pe 23 august și NU au arborat drapelul în BERNĂ Foto: Dodon o ignoră deschis pe Maia Sandu

„Șefii” din UTAG au ignorat faptul că Guvernul Maiei Sandu a declarat ziua de 23 august zi de doliu național, Ziua comemorării victimelor tuturor regimurilor totalitare și autoritare. Bașcanul Vlah, care este și membru al Guvernului, nu s-a conformat deciziei de a arbora...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 August 2019, ora: 00:01

Monitorul Oficial al R. Moldova - Sărbătoarea națională LIMBA NOASTRĂ CEA ROMÂNĂ

Monitorul Oficial al R. Moldova - Sărbătoarea națională LIMBA NOASTRĂ CEA ROMÂNĂ

În contextul mișcării de renaștere națională de la sfârșitul anilor '80 din RSSM, la Chișinău are loc Marea Adunare Națională de la 27 august 1989, o întrunire la care participă aproximativ 750.000 de oameni (circa 1/6 din populația de atunci a republicii). În...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 23:22

John Bolton, consilierul lui TRUMP pentru securitate națională vine în R. Moldova pe 29 august / Maia Sandu și alți membri ai Guvernului merg în SUA săptămâna viitoare

John Bolton, consilierul lui TRUMP pentru securitate națională vine în R. Moldova pe 29 august / Maia Sandu și alți membri ai Guvernului merg în SUA săptămâna viitoare

Guvernării i se închidea ușa în față în marile capitale ale lumii: Washington, Bruxelles, Berlin și alte capitale importante, iar țara se afla într-o autoizolare oligarhică.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 15:50

Ilan Șor despre majorarea tarifelor la energie: aceasta este răsplata pentru încrederea acordată de cetățeni

Ilan Șor despre majorarea tarifelor la energie: aceasta este răsplata pentru încrederea acordată de cetățeni

Liderul Partidului Politic ȘOR, deputatul Ilan Șor, critică dur într-o intervenție pe rețelele de socializare majorarea tarifului la energia electrică, intrată de astăzi în vigoare și amintește că actuala guvernare promitea în campania electorală reducerea acestora....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 14:52

Gorbunțov prins de presa rusă cum răspândește știri false despre Usatîi

Gorbunțov prins de presa rusă cum răspândește știri false despre Usatîi

În spatele atacurilor mediatice din ultimul timp la adresa liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi, stă „bancherul negru” Gherman Gorbunțov, au descoperit jurnaliștii ruși.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 13:41

Descinderi la Aeroportul Internațional Chișinău. Angajații SPIA surprinși în timp ce intră in zona

Descinderi la Aeroportul Internațional Chișinău. Angajații SPIA surprinși în timp ce intră in zona Din editia print

Au loc descinderi in aceste momente la Aeroportul International Chisinau. Angajatii Serviciului protectie interna si anticoruptie au fost surprinsi in timp ce intrau in zona VIP, informează protv.md

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 13:16

Incident în tabăra de la Sulina: Tinerii din R. Moldova nu sunt lăsați să comemoreze ziua semnării Pactului Ribbentrop-Molotov

Incident în tabăra de la Sulina: Tinerii din R. Moldova nu sunt lăsați să comemoreze ziua semnării Pactului Ribbentrop-Molotov

Tinerii din Republica Moldova aflați la odihnă în tabăra de vară ,,ARC-2019”, desfășurată la Centrul de agrement din Sulina, județul Tulcea, nu sunt lăsați să coboare drapelul în bernă și să țină un moment de reculegere în contextul împlinirii a 80...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 23 August 2019, ora: 12:17

Creşte numărul victimelor în urma exploziei nucleare din Rusia

Creşte numărul victimelor în urma exploziei nucleare din Rusia

Încă două persoane afectate de explozia unei rachete cu propulsie nucleară din Rusia au murit, anunţă surse medicale citate de presa locală.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)