Astăzi 21 Noiembrie 2019, Joi - Ultima actualizare la ora 19:32
Abonamente

Horoscop 20 Iulie 2019, ora 07:36

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 20 IULIE 2019. SĂGETĂTORII SE RETRAG DIN VIAȚA SOCIALĂ

Marime Font

Horoscopul zilei de 20 iulie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 iulie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 iulie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător se retrag din viața socială pentru a medita la propria lor situație.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 20 iulie 2019
Cei născuți în zodia Berbec au nevoie de liniște și nu este exclus ca nativii să se retragă departe de agitație pentru a se relaxa. Este chiar un sfat foarte bun, având în vedere că există o tendință de irascibilitate care se poate manifesta, deși ei nu-și doresc asta. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de apleca în scurte călătorii, deplasări la rude, al prieteni.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 20 iulie 2019
Cei născuți în zodia Taur vor da dovadă de o comunicare foarte bună în această perioadă și nu este exclus să fie doriți, ceruți în cercuri, la evenimente pentru capacitatea lor de a bine dispune pe toată lumea. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia șă-și recapete încrederea în propriile forțe.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 20 iulie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni se vor afla în mijlocul prietenilor, poate la un eveniment, poate într-o călătorie, vacanță. Nativii vor fi apreciați, admirați, însă există și riscul de a fi criticați subtil, de a li se aduce cauze legate fie de faptul că vorbesc foarte mult, că vor să capteze toată atenția. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să evite superficialitatea în raționament și comunicarea mesajelor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 20 iulie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot fi mai visători decât de obicei. Nativii vor avea tendința de a-și face speranțe, de a se iluziona într-o anume privință care nu este exclus să țină de viața sentimentală. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot deveni exagerat de sensibili, emotivi și stările le pot deveni piedici în luarea unei decizii, motiv pentru care este recomandat să nu o facă acum.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 20 iulie 2019
Cei născuți în zodia Leu își fac planuri ușor nerealiste în privința unui câștig, a unui bun sau avantaj material și realitatea se poate dovedi contrarie. Nu este exclus ca trezirea din visare să-i demoralizeze pe mulți dintre nativii Leu. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să nu facă împrumuturi sau investiții riscante.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 20 iulie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor da dovadă de multă încrâncenare în depășirea unei situații care vizează viața sentimentală. Posibil ca nativii să încerce din răsputeri să se împace cu persoana iubită sau să se apere în fața unor reproșuri și acuze venite din partea partenerului de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere mai multă diplomație în colaborările profesionale, în afacerile personale.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 20 iulie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au parte de o zi în care nu se vor simți chiar în apele lor, însă nu spunem că starea de sănătate îi va împiedica să-și desfășoare activitățile uzuale. Am putea afirma că nativii vor conștientiza acum mai mult ca niciodată importanța stilului de viață echilibrat. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să consume mai multe alimente naturale și să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 20 iulie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de o zi în care sentimentele vor fi intense, trăirile puternice și visarea pe măsură. Nativii vor răspunde cu energie și disponibilitate tuturor provocărilor care se ivesc. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot deveni mult prea naivi și își pot face mult prea multe speranțe într-o anume situație.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 20 iulie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător vor simți o nevoie interioară acută de a se retrage departe de agitație, chiar și de familie. Nativii vor avea nevoie de timp cu ei înșiși și nu este exclus să abordeze tehnici de meditație care să-i ajute să-și regăsească liniștea și echilibrul. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 20 iulie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn vor încerca din răsputeri să evite un conflict, să evite o temă de dialog tensionată, însă va fi nevoie nu doar de tact, ci și de diplomnație. Nativii s-ar putea simți sătui de un context sentimental sau profesional și vor prefera amânarea deciziilor și a discuțiilor importante. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să zâmbească mai mult și să fie mai optimiști în atitudine.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 20 iulie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător vor intra în conflicte cu cei din jur din cauza banilor, a cheltuielilor, a datoriilor acumulate. Nativii vor căuta soluții, însă rezolvările vor întârzia să apară. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să nu-și verse frustrările asupra celor din jur. Acuzele și reproșurile oricum nu vor ajuta la nimic sau, cel puțin, nu vor umple portofelul.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 20 iulie 2019
Cei născuți în zodia Pești au ocazia să trăiască o stare profundă de conștientizare spirituală. Nativii se pot reconecta la credință, la energiile și vibrațiile înalte. Moment bun pentru regăsirea de sine. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le oferă contextul astrologic ideal pentru vindecarea sufletului și calmarea minții. 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 21 Noiembrie 2019, ora: 19:32

Procurorii au oferit DETALII privind afacerile DUBIOASE ale lui Nicolae Chitoroagă /// Fostul șef al PCCOCS REȚINUT pentru 72 de ore. ACUZAT de îmbogățire ilicită

Procurorii au oferit DETALII privind afacerile DUBIOASE ale lui Nicolae Chitoroagă  /// Fostul șef al PCCOCS REȚINUT pentru 72 de ore. ACUZAT de îmbogățire ilicită

 Nicolae Chitoroagă, fostul șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) ar fi fost reținut pentru 72 de ore. Informația a fost confirmată pentru ZdG de către surse din cadrul Procuraturii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Noiembrie 2019, ora: 14:02

O femeie însărcinată a fost sfâșiată de câini, în Franța

O femeie însărcinată a fost sfâșiată de câini, în Franța

O tânără care îşi plimba câinele într-o pădure din nordul Franţei a murit după ce a fost atacată de câini care participau la o vânătoare, în apropiere, a declarat marţi o sursă judiciară.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Noiembrie 2019, ora: 13:21

Maia Sandu crede că-l va bate pe Igor Dodon în 2020 / „Vom recupera Moldova la alegerile din toamnă”

Maia Sandu crede că-l va bate pe Igor Dodon în 2020 / „Vom recupera Moldova la alegerile din toamnă”

Lidera PAS (ACUM), Maia Sandu, a declarat ieri la Zagreb, în cadrul congresului statutar al Partidului Popular European, că va încerca să „recupereze Moldova” la alegerile prezidențiale din 2020.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Noiembrie 2019, ora: 12:54

VIDEO INCREDIBIL - Evadare în stil rusesc: A SĂRIT DE LA ETAJ, din secția de poliție, cu tot cu caloriferul de care era încătușat

VIDEO INCREDIBIL - Evadare în stil rusesc: A SĂRIT DE LA ETAJ, din secția de poliție, cu tot cu caloriferul de care era încătușat

Un suspect reținut de autorități în Sankt Petersburg a fost filmat în timp ce sărea de la etajul secției de poliție cu tot cu caloriferul de care fusese încătușat, scrie Daily Mail. Bărbatul aterizează pe o mașină parcată, apoi fuge ținând în brațe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Noiembrie 2019, ora: 10:55

În Moldova au căzut primii fulgi de zăpadă / VIDEO

În Moldova au căzut primii fulgi de zăpadă / VIDEO

În nordul Moldovei, au căzut primii fulgi de zăpadă din acest sezon. Temperaturile scăzute au transformat ploaia în lapoviță.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Noiembrie 2019, ora: 10:38

Noțiunile „intravilan” și „extravilan”, fiind depășite în timp, vor fi excluse din Legea privind principiile urbanismului şi amenajării teritoriului

Noțiunile „intravilan” și „extravilan”, fiind depășite în timp, vor fi excluse din Legea privind principiile urbanismului şi amenajării teritoriului

În acest sens a fost înaintat un proiect de lege pentru modificarea și completarea unor acte legislative, avizat, miercuri, de Comisia protecție socială, sănătate și familie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Noiembrie 2019, ora: 10:22

Kozak: Datoria istorică a MoldovaGaz ar putea fi INCLUSĂ în tariful achitat către GAZPROM

Kozak: Datoria istorică a MoldovaGaz ar putea fi INCLUSĂ în tariful achitat către GAZPROM

Întrebat de jurnalişti dacă a discutat miercuri cu partea moldovenească problema datoriilor pentru gazele ruseşti, Kozak a răspunc afirmativ şi că actualul contract de livrare a gazelor va fi prelungit în condiţiile existente. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Noiembrie 2019, ora: 10:20

Igor Dodon: „Plahotniuc se poate întoarce în ţară doar în cătuşe”

Igor Dodon: „Plahotniuc se poate întoarce în ţară doar în cătuşe”

Președintele Igor Dodon susține că își dorește ca fostul lider PD, Vladimir Plahotniuc, să se întoarcă în Republica Moldova cât mai curând, întrucât revenirea ar fi „în cătușe”.

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 21 Noiembrie 2019, ora: 10:15

Top 10 cele mai faimoase ASASINATE

Top 10 cele mai faimoase ASASINATE Foto: nato.int/Gavrilo Princip, în timpul arestării sale pentru uciderea arhiducelui Franz Ferdinand

Încă de pe timpul regelui Eglon, care a fost înjunghiat în anul 1200 î.Hr., liderii mondiali au fost asasinaţi din diferite motive: de la faptul că erau consideraţi a fi o ameninţare pentru alţi lideri până la viziunile lor politice. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Noiembrie 2019, ora: 09:33

Partidul ȘOR este gata să modernizeze pasajele subterane din Chișinău

Partidul ȘOR este gata să modernizeze pasajele subterane din Chișinău

Partidul Politic ȘOR vrea să se implice în implementarea mai multor proiecte de renovare a infrastructurii mun. Chișinău, iar reabilitarea tuturor trecerilor subterane din Capitală cu suportul și participarea directă a formațiunii politice poate fi o primă acțiune în acest...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Noiembrie 2019, ora: 09:10

Cașu: Dodon i-a transmis primarului de Hîncești să revină în Parlament. Cum comentează Botnari

Cașu: Dodon i-a transmis primarului de Hîncești să revină în Parlament. Cum comentează Botnari

Președintele Igor Dodon i-ar fi transmis lui Alexandru Botnari, primarul ales al orașului Hîncești în urma alegerilor locale din 3 noiembrie, să revină în Parlament, întrucât altfel ar fi fost provocate alegeri în circumscripția parlamentară pe care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Noiembrie 2019, ora: 08:48

Ambasadorul Poloniei în R. Moldova: Armata sovietică, după ce a venit în 1944-1945, în Polonia, A UITAT să meargă înapoi acasă

Ambasadorul Poloniei în R. Moldova: Armata sovietică, după ce a venit în 1944-1945, în Polonia, A UITAT să meargă înapoi acasă

Ambasadorul Poloniei la Chișinău, Bartłomiej Zdaniuk, a povestit în cadrul emisiunii „Alternativa Europeană” despre consolidarea statului polonez și despre calea europeană a Poloniei. Excelența sa a vorbit inclusiv despre istoria tristă a Poloniei, dar și despre...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Noiembrie 2019, ora: 08:05

Brînzan despre rezultatele premierului Chicu la Moscova: „O invenție totală”

Brînzan despre rezultatele premierului Chicu la Moscova: „O invenție totală”

Creditul de 500 de milioane de dolari, contractat de Federația Rusă pentru pentru proiecte infrastructurale de anvergură în țara noastră este o invenţie totală. Declarația a fost făcută de fostul ministru al Ecnomiei, Vadim Brânzan în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8. Mai...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)