Astăzi 25 Ianuarie 2020, Sâmbătă - Ultima actualizare la ora 18:10
Abonamente

Horoscop 20 Iunie 2019, ora 05:29

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 20 IUNIE 2019. NEPTUN RETROGRADEAZĂ ÎN ZODIA PEȘTI

Marime Font

Horoscopul zilei de 20 iunie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 iunie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Pești vor avea parte de retrogradarea planetei Neptun întocmai în semnul lor, pe casa personalității.

Neptun este planeta viselor, a iluziilor, a imaginației și a fanteziilor, și faptul că va retrograda în mistica, sensibila și emoțională zodie a Peștilor, zodie pe care o și guvernează, nu poate decât să-i adâncească trăsăturile. În toată această perioadă de retrogradare, care va dura până pe 28 noiembrie 2019, vă sfătuim să nu vă lăsați furați de vise și să rămâneți cu picioarele pe pământ, bine ancorați în realitate, pentru că tendința de a vă iluziona peste măsură va fi foarte mare. De asemenea, în această perioadă intuiția ne poate juca feste, putem fi confuzi, secretele pot ieși la suprafață și vom fi puși față în față cu fricile și anxietățile noastre. Este o perioadă favorabilă pentru a face reevaluări emoționale, spirituale și legate de credință.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec se pot confrunta în toată această perioadă de retrogradare cu situații neprevăzute și neașteptate, posibil karmice, de natură să le pună la încercare niște credințe personale și principii de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că rațiunea le poate deveni tulbure și confuză și nu este indicat să ia decizii majore.

Loading...


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur pot traversa o perioadă tulbure din punct de vedere al relațiilor de prietenie, dar și de iubire. Nativii se pot întâlni cu persoane din trecut care să le răscolească viața, pot avea parte de reveniri constante ale unor amintiri dureroase și nu este exclus ca niște secrete să iasă la suprafață. Posibil să afle că au fost mințiți sau înșelați de cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot fi foarte dezamăgiți de cei din jur.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea șansa ca în această perioadă să-și reevalueze niște aspecte profesionale. Nativii pot fi confuzi cu privire la aspirațiile și dorințele lor vizavi de carieră și pot fi tentați să amâne niște planuri. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să nu se entuziasmeze peste măsură. Existpă riscul să aibă o părere prea bună edspre ei înșiși, despre imaginea și statutul lor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot avea ocazia ca în toată această perioadă să facă niște reevaluări serioase ale principiilor, credințelor și valorilor morale. Posibil ca nativii să fie impactați la nivel psihic de o călătorie sau de informațiile aflate la un curs, seminar. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot primi vești confuze, ambigue din străinătate sau de la o persoană aflată la distanță.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot avea parte în toată această perioadă de experiențe intense, cel mai probabil intime, sexuale, de natură să le creeze confuzii emoționale și sentimentale. Posibile discuții legate de moșteniri, de viața de dincolo, de zona ocultă, misterioasă să prindă acum rădăcini în mintea nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pot avea parte de un conflict cu persoana iubită legat de bani.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor traversa o perioadă în care vor fi foarte confuzi cu privire la sentimentele lor. În zona partenerială, indiferent că vorbim de persoana iubită sau de partenerii de afaceri, va plana confuzia și îndoiala. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să dea dovadă de înțelepciune și să nu ia decizii majore bazate pe emoții.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor traversa o perioadă în care tendința nativilor va fi să-și facă rău fizic ca urmare a gândurilor și emoțiilor negative. Chiar dacă sănătatea nu le va ridica probleme, ei vor avea o viziune destul de sumbră și pesimistă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că pot fi confuzi cu privire la îndeplinirea unor sarcini profesionale, prin urmare li se cere o atenție mai mare.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot traversa o perioadă în care confuziile sentimentale să fie la ele acasă. Nativii vor fi sceptici cu privire la o relație și vor avea îndoieli legate de persoana iubită, de copii (dacă sunt părinți) sau de posibilitatea de a concepe un copil. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate stimula puternic zona artistică și creativă.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot primi în această perioadă reproșuri din partea membrilor familiei. Nativii tind să fie cu capul în nori și dezinteresați de treburile casnice. Se conturează confuzii legate de locuință și îndoieli legate de cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le susține visele celor care doresc să-și achiziționeze o casă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să dea dovadă de o comunicare foarte haotică și confuză în această perioadă. Nativii nu vor reuși să ia decizii, se vor tângui și vor pune la îndoială tot ceea ce gândesc și aud. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce amânarea unei deplasări, unei călătorii sau un dialog ambiguu cuun coleg, rudă, vecin.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot trece printr-o perioadă în care să fie confuzi cu privire la situația financiară. Însă, aspectul le poate aduce și îndoieli cu privire la o sumă de bani. Posibil ca nativii să fie mințiți, înșelați, păcăliți. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că se pot entuziasma cu privire la o investiție (cheltuială) care se va dovedi înșelătoare.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești au parte de această retrogradare a planetei lor guvernatoare întocmai prin semnul lor. Nativii pot trece prin crize de personalitate în acaestă perioadă. Pot oscila între stări de confuzie și exaltare, îndoieli cu privire la relația cu persoana iubită și nu este exclus să se confrunte cu o serie de frici, temeri, anxietăți din trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că se pot iluziona prea ușor și pot deveni prea visători.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Moldova 25 Ianuarie 2020, ora: 18:10 de Mihaela Culcinschi

Un deputat rus deconspiră planul Kremlimului: „Teritoriul întregii Uniuni Sovietice aparține Rusiei mari”

Un deputat rus deconspiră planul Kremlimului: „Teritoriul întregii Uniuni Sovietice aparține Rusiei mari”

Deputatul fracțiunii „Edinaia Rossia” din Duma de Stat, Evgheni Fedorov, a declarat că scopul Federației Ruse constă în capturarea tuturor republicilor ex-sovietice și recuperarea teritoriilor „Rusiei mari”, după hotarele stabilite în 1945, transmite...

( ) Citeşte tot articolul

Carte 25 Ianuarie 2020, ora: 15:39

B. Petriceicu- Hasdeu: IOAN-VODĂ CEL CUMPLIT -  Aventurile, domnia, războaiele, moartea lui; rolul său în istoria universală și în viața poporului român. (1572-1574)

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 15:21

Zeci de constănțeni au făcut lanț uman în semn de protest față de construcția unui bloc cu patru etaje peste vestigiile cetății antice Tomis

Zeci de constănțeni au făcut lanț uman în semn de protest față de construcția unui bloc cu patru etaje peste vestigiile cetății antice Tomis

Zeci de constănțeni au făcut vineri un lanț uman în jurul unor vestigii antice din centrul orașului, în semn de protest față de construcția unui bloc de patru etaje care urmează să fie ridicat într-o zonă protejată istoric, relateaza info-sud-est.ro.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 15:18

Doza zilnică de râs: Un bărbat care venea din Scoția și se îndrepta spre Chișinău s-a rătăcit în Ţinutul Pădurenilor din judeţul Hunedoara după ce a setat GPS-ul pe „drumul cel mai scurt”

Doza zilnică de râs: Un bărbat care venea din Scoția și se îndrepta spre Chișinău s-a rătăcit în Ţinutul Pădurenilor din judeţul Hunedoara după ce a setat GPS-ul pe „drumul cel mai scurt”

Un bărbat care se îndrepta cu maşina din Scoţia spre Republica Moldova şi care se rătăcise în Ţinutul Pădurenilor din judeţul Hunedoara a fost salvat de pompieri. El setase GPS-ul pentru „drumul cel mai scurt” spre Chişinău, dar a cerut ajutor după ce nu a mai putut înainta cu...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 25 Ianuarie 2020, ora: 15:15

opinie Anatol Moraru: Basarabenii nu sunt evrei, iar Dodon nu e Moise

Anatol  Moraru: Basarabenii nu sunt evrei, iar Dodon nu e Moise

„O spun din start: nu-s antisemit, sunt patriot nu doar la sărbători naționale sau în campanii elctorale și nu dețin încă cetățenia română„, afirmă Anatol Moraru într-o opinie pe site-ul nordnews.md 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 15:09

Năstase o amenință pe Maia Sandu / Dacă nu se va desemna un candidat comun la Hîncești, PPDA va înainta PROPRIUL CANDIDAT pentru alegerile şefului statului

Năstase o amenință pe Maia Sandu / Dacă nu se va desemna un candidat comun la Hîncești, PPDA va înainta PROPRIUL CANDIDAT pentru alegerile şefului statului

Platforma DA a făcut un apel repetat către forțele proeuropene și naționale în vederea identificării unui candidat unic ce va lupta pentru funcția de deputat în cadrul alegerilor din circumscripția nr. 38, ce se vor desfășura la data de 15 martie, în caz contrar, Andrei Năstase a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 15:00

Femeie ucisă în bătaie de soțul ei, la Florești

Femeie ucisă în bătaie de soțul ei, la Florești

Descoperire macabră în localitatea Coșernița, Florești. O femeie a fost găsită fără suflare după ce a fost ucisă cu sânge rece în propria casă. Cazul a avut loc ieri, 24 ianuarie. Contactat de Știri.md, ofițerul de presă al IP Florești, Ina Moscaliuc a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 14:53

Coronavirusul a închis 15 oraşe în China. Peste 57 de milioane de oameni se află sub interdicţie

Coronavirusul a închis 15 oraşe în China. Peste 57 de milioane de oameni se află sub interdicţie

15 oraşe din China au fost închise pentru a opri răspândirea coronavirusului care afectează acum peste 1200 de persoane în ţară. Restricţiile de călătorie afectează acum peste 57 de milioane de oameni, relatează CNN.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 14:53

O nouă lovitură pentru Maia Sandu și Olesea Stamate /// Președintele Organizației PAS din Hîncești, Marcel Petrușan a anunțat că îl va susține pe Grigore Cobzac

O nouă lovitură pentru Maia Sandu și Olesea Stamate /// Președintele Organizației PAS din Hîncești, Marcel Petrușan a anunțat că îl va susține pe Grigore Cobzac

Socotelile de la Chișinău, diferite de cele din circumscripție. Președintele organizației PAS de la Hîncești: „Îl vom susține pe Grigore Cobzac”

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 11:44

Portul Internațional Liber Giurgiulești îngregistrează un nou record în transbordări de mărfuri

Portul Internațional Liber Giurgiulești îngregistrează un nou record în transbordări de mărfuri

 Volumul transbordărilor de mărfuri prin Portul Internațional Liber Giurgiulești (PILG) a crescut cu 3%, înregistrând un nou record de aproape 1.1 mln tone în 2019.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 09:49

„Odiosul” consilier al lui Putin, Vladislav Surkov, și-a DAT DEMISIA / Presa: „Direcția ucraineană” va fi supravegheată de Kozak

„Odiosul” consilier al lui Putin, Vladislav Surkov, și-a DAT DEMISIA / Presa: „Direcția ucraineană” va fi supravegheată de Kozak

Vladislav Surkov, care a ocupat funcția de președinte, și-a dat demisia din funcția publică, a declarat pentru Interfax directorul Centrului pentru Condiții Politice, Alexey Chesnakov.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 09:47

Expert: moldovenii nu au descoperit bicicleta prin a da în concesiune Aeroportul Internațional Chișinău; A fost soluția optimă

Expert: moldovenii nu au descoperit bicicleta prin a da în concesiune Aeroportul Internațional Chișinău; A fost soluția optimă

Darea în concesiune, în 2013, a Aeroportului Internațional Chișinău a fost soluția optimă în situația dificilă financiară în care se pomenise atunci principala aerogară a țării. De atunci și până acum au fost realizate multe lucruri care au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 09:12

VIDEO /// România are cel mai mare viaduct rutier din regiune. De ce nu e funcțional? DEZVĂLUIRI BOMBĂ făcute de George Simion

VIDEO /// România are cel mai mare viaduct rutier din regiune. De ce nu e funcțional? DEZVĂLUIRI BOMBĂ făcute de George Simion

George Simion, lider al Alianței pentru Unirea Românilor (A.U.R.), a vizitat recent cel mai mare viaduct rutier din Europa de Est, care, de altfel, se află în România. Cunoscut sub numele de autostrada Bechtel, românii au investit în acest proiect mai bine de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 09:04

Ești tot timpul agitat? Iată 6 obiceiuri care reduc anxietatea

Ești tot timpul agitat? Iată 6 obiceiuri care reduc anxietatea

Vremurile pe care le traim parca sunt pe repede inainte. Asa pot aparea agitatia si anxietatea. Iata care sunt obiceiurile pe care ar trebui sa le adopti ca sa te poti relaxa si sa reduci anxietatea. Evita mesajele si urmarirea lor prin social media Pana la 60% dintre angajati isi verifica...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 08:39

Supa crema de legume. 10 retete simple pentru toata familia – VIDEO

Supa crema de legume. 10 retete simple pentru toata familia – VIDEO

Supa crema de legume este o optiune ideala pentru o masa savuroasa si rapida. Iata 10 retete simple pe care le poti prepara pentru toata familia. Aici gasesti o colectie de supe si ciorbe delicioase. 1. Supa crema de legume si ardei copt Ingrediente  Supa crema de legume si ardei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 08:27

Accident GRAV cu un TAXI în Chișinău

Accident GRAV cu un TAXI în Chișinău

Trei pasageri dintr-un taxi dintre care un minor au ajuns la spital, în urma unui accident rutier, produs în capitală în prima jumătate a zilei de 24 ianuarie.

( ) Citeşte tot articolul

Editorial 25 Ianuarie 2020, ora: 08:23 de Silviu Tănase

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Stoianoglo, moldovenii și justiția

Multă cerneală a curs în ultimii 10 ani despre reforma justiției... Am avut 20 de guverne în 30 ani, fiecare al doilea venea și reformă de doamne ferește totul și justiția ajungea într-un asemenea hal, încăt era numai bună s-o mai reformezi odată.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 08:17

China anunţă închiderea unor porţiuni din Marele Zid pentru a preveni răspândirea coronavirusului

China anunţă închiderea unor porţiuni din Marele Zid pentru a preveni răspândirea coronavirusului

 China a anunţat vineri închiderea unor porţiuni din Marele Zid, precum şi a unor populare atracţii turistice din zona Beijing-ului, în cadrul măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului, care a făcut deja 26 de victime, informează AFP. Mormintele Ming...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 08:12

TENIS: Simona Halep s-a calificat în optimile turneului Australian Open

TENIS: Simona Halep s-a calificat în optimile turneului Australian Open

Jucătoarea română Simona Halep, numărul trei mondial, s-a calificat în optimile de finală ale turneului de tenis Australian Open, primul de Mare Şlem al anului, după ce a învins-o pe kazaha Iulia Putinţeva cu 6-1, 6-4, sâmbătă, la Melbourne. Halep (28 ani), a...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 25 Ianuarie 2020, ora: 07:48

La 25 ianuarie 1475, Ștefan cel Mare anunță victoria de la Vaslui. În 1918, Ucraina își declară independența față de Rusia bolșevică. În 1949 s-a creat CAER. Iar în 2004, roverul Opportunity a atins suprafața planetei Marte.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 07:01

Traian Băsescu „mătură pe jos” cu unioniștii din R. Moldova: „Mie unul mi-a ajuns până în gât! Mi se pare că m-au luat așa, de păcălici”

Traian Băsescu „mătură pe jos” cu unioniștii din R. Moldova: „Mie unul mi-a ajuns până în gât! Mi se pare că m-au luat așa, de păcălici”

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, vineri, la ”Convenția Românilor de Pretutindeni”, că în Republica Moldova există 6-7 partide unioniste, dar care nu reușesc să ajungă la un numitor comun. Băsescu a susținut chiar că liderii acestor formațiuni au...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 25 Ianuarie 2020, ora: 06:33

George Simion, ales în fruntea AUR: „Vrem ca resursele României să aparțină românilor! Vrem dreptate!”

George Simion, ales în fruntea AUR: „Vrem ca resursele României să aparțină românilor! Vrem dreptate!”

Liderul unionist George Simion și jurnalistul Claudiu Târziu au fost aleși astăzi, în cadrul Congresului național al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), copreședinți ai formațiunii politice. La același eveniment care s-a desfășurat la Iași, de Ziua Unirii...

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 25 Ianuarie 2020, ora: 06:31

3 femei geniale din zodiac

3 femei geniale din zodiac

Fiecare femeie este înzestrată cu propriile calități care o evidențiază de celelalte, așa că ea trebuie să profite din plin de ele pentru a se face remarcată și pentru a-i cuceri pe cei din jur. Este foarte bine cunoscut faptul că femeile au propriul farmec ce iese prin toți...

( ) Citeşte tot articolul

Culinar.md 25 Ianuarie 2020, ora: 05:22

Micul dejun te poate ajuta să fii într-o formă fizică mai bună.  

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 04:17

GAFĂ de proporții a ministrului Educației. Cum a încurcat discursurile și le-a vorbit tinerilor despre procurori și avocați

GAFĂ de proporții a ministrului Educației. Cum a încurcat discursurile și le-a vorbit tinerilor despre procurori și avocați

Ministrul socialist al Educației, Corneliu Popovici a fost protagonistul unei gafe de proporții comise astăzi la evenimentul de inaugurare a campaniei naționale „Tinerii din Moldova pentru obiective globale”. În timp ce se afla în fața unui auditoriu de tineri,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Ianuarie 2020, ora: 01:25

ALERTĂ /// Două cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus confirmate în Franţa, unul la Paris şi un altul la Bordeaux

ALERTĂ /// Două cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus confirmate în Franţa, unul la Paris şi un altul la Bordeaux

 Două cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus au fost confirmate în Franţa, unul la Paris şi un altul la Bordeaux.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)