Astăzi 22 Octombrie 2019, Marţi - Ultima actualizare la 21 Octombrie 2019
Abonamente

Horoscop 20 Iunie 2019, ora 05:29

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 20 IUNIE 2019. NEPTUN RETROGRADEAZĂ ÎN ZODIA PEȘTI

Marime Font

Horoscopul zilei de 20 iunie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 iunie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Pești vor avea parte de retrogradarea planetei Neptun întocmai în semnul lor, pe casa personalității.

Neptun este planeta viselor, a iluziilor, a imaginației și a fanteziilor, și faptul că va retrograda în mistica, sensibila și emoțională zodie a Peștilor, zodie pe care o și guvernează, nu poate decât să-i adâncească trăsăturile. În toată această perioadă de retrogradare, care va dura până pe 28 noiembrie 2019, vă sfătuim să nu vă lăsați furați de vise și să rămâneți cu picioarele pe pământ, bine ancorați în realitate, pentru că tendința de a vă iluziona peste măsură va fi foarte mare. De asemenea, în această perioadă intuiția ne poate juca feste, putem fi confuzi, secretele pot ieși la suprafață și vom fi puși față în față cu fricile și anxietățile noastre. Este o perioadă favorabilă pentru a face reevaluări emoționale, spirituale și legate de credință.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec se pot confrunta în toată această perioadă de retrogradare cu situații neprevăzute și neașteptate, posibil karmice, de natură să le pună la încercare niște credințe personale și principii de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că rațiunea le poate deveni tulbure și confuză și nu este indicat să ia decizii majore.


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur pot traversa o perioadă tulbure din punct de vedere al relațiilor de prietenie, dar și de iubire. Nativii se pot întâlni cu persoane din trecut care să le răscolească viața, pot avea parte de reveniri constante ale unor amintiri dureroase și nu este exclus ca niște secrete să iasă la suprafață. Posibil să afle că au fost mințiți sau înșelați de cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot fi foarte dezamăgiți de cei din jur.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea șansa ca în această perioadă să-și reevalueze niște aspecte profesionale. Nativii pot fi confuzi cu privire la aspirațiile și dorințele lor vizavi de carieră și pot fi tentați să amâne niște planuri. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să nu se entuziasmeze peste măsură. Existpă riscul să aibă o părere prea bună edspre ei înșiși, despre imaginea și statutul lor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot avea ocazia ca în toată această perioadă să facă niște reevaluări serioase ale principiilor, credințelor și valorilor morale. Posibil ca nativii să fie impactați la nivel psihic de o călătorie sau de informațiile aflate la un curs, seminar. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot primi vești confuze, ambigue din străinătate sau de la o persoană aflată la distanță.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot avea parte în toată această perioadă de experiențe intense, cel mai probabil intime, sexuale, de natură să le creeze confuzii emoționale și sentimentale. Posibile discuții legate de moșteniri, de viața de dincolo, de zona ocultă, misterioasă să prindă acum rădăcini în mintea nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pot avea parte de un conflict cu persoana iubită legat de bani.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor traversa o perioadă în care vor fi foarte confuzi cu privire la sentimentele lor. În zona partenerială, indiferent că vorbim de persoana iubită sau de partenerii de afaceri, va plana confuzia și îndoiala. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să dea dovadă de înțelepciune și să nu ia decizii majore bazate pe emoții.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor traversa o perioadă în care tendința nativilor va fi să-și facă rău fizic ca urmare a gândurilor și emoțiilor negative. Chiar dacă sănătatea nu le va ridica probleme, ei vor avea o viziune destul de sumbră și pesimistă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că pot fi confuzi cu privire la îndeplinirea unor sarcini profesionale, prin urmare li se cere o atenție mai mare.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot traversa o perioadă în care confuziile sentimentale să fie la ele acasă. Nativii vor fi sceptici cu privire la o relație și vor avea îndoieli legate de persoana iubită, de copii (dacă sunt părinți) sau de posibilitatea de a concepe un copil. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate stimula puternic zona artistică și creativă.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot primi în această perioadă reproșuri din partea membrilor familiei. Nativii tind să fie cu capul în nori și dezinteresați de treburile casnice. Se conturează confuzii legate de locuință și îndoieli legate de cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le susține visele celor care doresc să-și achiziționeze o casă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să dea dovadă de o comunicare foarte haotică și confuză în această perioadă. Nativii nu vor reuși să ia decizii, se vor tângui și vor pune la îndoială tot ceea ce gândesc și aud. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce amânarea unei deplasări, unei călătorii sau un dialog ambiguu cuun coleg, rudă, vecin.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot trece printr-o perioadă în care să fie confuzi cu privire la situația financiară. Însă, aspectul le poate aduce și îndoieli cu privire la o sumă de bani. Posibil ca nativii să fie mințiți, înșelați, păcăliți. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că se pot entuziasma cu privire la o investiție (cheltuială) care se va dovedi înșelătoare.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești au parte de această retrogradare a planetei lor guvernatoare întocmai prin semnul lor. Nativii pot trece prin crize de personalitate în acaestă perioadă. Pot oscila între stări de confuzie și exaltare, îndoieli cu privire la relația cu persoana iubită și nu este exclus să se confrunte cu o serie de frici, temeri, anxietăți din trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că se pot iluziona prea ușor și pot deveni prea visători.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 20:17

Соловьев попал в Книгу рекордов Гиннесса

Соловьев попал в Книгу рекордов Гиннесса

Телеведущего Владимира Соловьева внесли в Книгу рекордов Гиннесса, говорится на официальном сайте организации. Отмечается, что журналист побил рекорд по самому...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 18:54

Cazul pădurarului ucis în Maramureș a ajuns la BBC. Ce relatează postul public de televiziune de la Londra

Cazul pădurarului ucis în Maramureș a ajuns la BBC. Ce relatează postul public de televiziune de la Londra

BBC relatează că Liviu Pop avea trei copii și că ar fi al șaselea pădurar ucis în ultimii ani. Cazul lui Liviu Pop, pădurarul din Maramureș ucis săptămâna trecută, a ajuns în presa internațională. BBC, televiziunea publică din Marea Britanie, relatează,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 18:17

Ion Ceban este candidatul care a obținut cele mai multe voturi în toate cele cinci sectoare ale capitalei

Ion Ceban este candidatul care a obținut cele mai multe voturi în toate cele cinci sectoare ale capitalei

Ion Ceban este candidatul care a obținut cele mai multe voturi în toate cele cinci sectoare ale capitalei.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 15:06

Liderii UNIONIȘTI din R. Moldova sunt chemați la un CONGRES de către câștigătorul nr.3: „Suntem gata să facem un Congres pentru a FUZIONA într-un singur partid”

Liderii UNIONIȘTI din R. Moldova sunt chemați la un CONGRES de către câștigătorul nr.3: „Suntem gata să facem un Congres pentru a FUZIONA într-un singur partid”

Liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, cheamă reprezentanții partidelor unioniste din R. Moldova, inclusiv pe liderii acestora, la un Congres al Unioniștilor, în cadrul căruia să fie puse bazele unei formațiuni politice puternice, care să obțină victorii în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 15:05

Ion Tăbârță: Optimismul PSRM a fost supraestimat. Căderea Partidului Democrat nu este chiar atât de mare cât s-a așteptat

Ion Tăbârță: Optimismul PSRM a fost supraestimat. Căderea Partidului Democrat nu este chiar atât de mare cât s-a așteptat

La alegerile locale generale de ieri, voturile au fost divizate pe criterii geopolitice și etnice, consideră unii analiști politici de la Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 14:27

Nu se mai poartă fondul de ten ziua! Cum să ai o piele perfectă fără machiaj!

Nu se mai poartă fondul de ten ziua! Cum să ai o piele perfectă fără machiaj!

Frumusețea unei femei este foarte importantă, tocmai de aceea ea face tot ceea ce se poate pentru a o menține. Fie că alege să meargă periodic la saloane, să încerce tratamente costisitoare sau pur și simplu să urmeze un ritual propriu, femeia se simte bine atunci când știe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 13:49

Tipul care a falsificat lucrările unor artiști faimoși timp de zeci de ani / VIDEO

Tipul care a falsificat lucrările unor artiști faimoși timp de zeci de ani / VIDEO

 Ken Perenyi știe cum stă treaba cu falsificatul lucrărilor de artă. A făcut-o timp de 30 de ani. Iar acum și-o asumă complet.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 13:34

Primul stat american care interzice produsele din blană

Primul stat american care interzice produsele din blană

California a devenit primul stat american care interzice procesarea şi vânzarea produselor din blana animalelor, potrivit unui proiect de lege semnat recent de guvernatorul Gavin Newsom. Rezidenţii nu vor mai avea dreptul de a comercializa sau confecţiona haine, pantofi sau poşete...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 13:30

Invazie de gândaci urât mirositori în Chișinău

Invazie de gândaci urât mirositori în Chișinău

Ploșnița cerealelor sau gândacul puturos marmorat (Halyomorpha Halys), o insectă originară din Asia de Est, a invadat de câțiva ani orașele europene, iar pe măsură ce se apropie iarna aceasta încearcă să se strecoare în case și să se pună la adăpost....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 13:20

36 de șoferi au urcat la volan în stare de ebrietate, iar 880 au circulat cu viteză excesivă pe drumurile din țară, în zilele de weekend

36 de șoferi au urcat la volan în stare de ebrietate, iar 880 au circulat cu viteză excesivă pe drumurile din țară, în zilele de weekend

În perioada 18 – 20 octombrie 2019, inspectorii de patrulare implicați la supravegherea circulației rutiere au depistat peste 1.400 de încălcări ale regulamentului circulației rutiere. Astfel, în pofida accidentelor tragice petrecute și a campaniilor de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 13:15

Ce mesaje au transmis Igor Dodon și Maia Sandu referitor la desfășurarea alegerilor locale generale

Ce mesaje au transmis Igor Dodon și Maia Sandu referitor la desfășurarea alegerilor locale generale

Președintele Igor Dodon și premierul Maia Sandu au remarcat desfășurarea corectă a alegerilor locale generale, în mesaje transmise prin intermediul rețelelor de socializare.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 13:03

VIDEO // Ion Ceban: Respectăm votul chișinăuienilor și credem că majoritatea din cei votați trebuie să fie implicați în administrarea orașului, și avem ofertă pentru fiecare

VIDEO // Ion Ceban: Respectăm votul chișinăuienilor și credem că majoritatea din cei votați trebuie să fie implicați în administrarea orașului, și avem ofertă pentru fiecare

Blocul ACUM ar putea deţine două fotolii de viceprimar de Chişinău, oferite de noul edil al capitalei. Declaraţia aparţine candidatului la funcţia de primar Ion Ceban, care a obţinut cele mai multe voturi în primul tur al alegerilor locale din 20 octombrie. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 12:28

Dionis Cenușă: Victoria Partidului Shor in Orhei si cea a lui Usatîi din primul tur reprezinta un esec al partidelor de la guvernare

Dionis Cenușă: Victoria Partidului Shor in Orhei si cea a lui Usatîi din primul tur reprezinta un esec al partidelor de la guvernare

 Victoria candidatului Partidului Shor in Orhei si cea a lui Usatii din primul tur reprezinta un esec al partidelor de la guvernare de a cuceri discursul public in unele regiuni vulnerabile la coruptie si populism politic.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 12:26

Cât de mult să te plimbi ca să slăbești?

Cât de mult să te plimbi ca să slăbești?

Ce mananci este doar o parte din ecutatia slabirii. Doar dieta nu ajuta la pierderea kilogramelor in plus, asa ca – daca nu faci si ceva miscare – eforturile tale vor fi in zadar. Cura de slabire este un intreg proces care incepe cu o dieta adecvata, consolidata cu miscare si un...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 12:24

Cum să ții herpesul sub control cu remedii naturale

Cum să ții herpesul sub control cu remedii naturale

Herpesul se poate activa oricand odata de a intrat in organismul virusul care il produce. El ramane in stare “latenta” in celulele nervoase, pana cand ceva (stres, oboseala, expunere la soare etc.) il “trezeste. Cercetatorii au descoperit ca unele alimente contribuie la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 12:21

4 tipuri de vampiri energetici și cum să te ferești de ei

4 tipuri de vampiri energetici și cum să te ferești de ei

Orice poate fi victima unui vampir energetic. Exista oameni care te fac sa te simti anxios, suparat, sa intri in defesiva dupa ce te-ai intalnit cu ei. Astfel de persoane pot fi intalnite peste tot si pot juca roluri diferite. Poate fi verisorul enervant, un coleg care ii trateaza pe toti de sus,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 11:38

Cine sunt candidaţii care pretind la funcţia de Procuror General

Cine sunt candidaţii care pretind la funcţia de Procuror General

20 de persoane pretind la funcţia de procuror general. Mai jos vă prezentăm lista candidaţilor.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 11:26

PSRM, ACUM și PD s-au clasat pe primele locuri la votul pentru consiliile raionale și municipale

PSRM, ACUM și PD s-au clasat pe primele locuri la votul pentru consiliile raionale și municipale

 Partidul Socialiștilor, blocul ACUM și Partidul Democrat rămân cele mai puternice forțe politice, arată votul politic din alegerile locale de duminică. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 10:19

Pluralism găgăuz / Candidatul PSRM câștigă alegerile din mun. Comrat cu 94,58%

Pluralism găgăuz / Candidatul PSRM câștigă alegerile din mun. Comrat cu 94,58%

În 2015, Anastasov a câștigat primăria Comrat fiind candidatul Partidului Nostru. A acumulat atunci 55%

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Octombrie 2019, ora: 09:30

Fructul-minune pe care majoritatea îl ocolesc. Ajută inima, ficatul şi pancreasul

Fructul-minune pe care majoritatea îl ocolesc. Ajută inima, ficatul şi pancreasul

Un fruct pe care românii îl mănâncă rar sau chiar îl evită are o mulţime de beneficii pentru sănătate. Denumite popular şi „merele de aur", gutuile, fructele specifice acestui sezon, sunt recunoscute pentru proprietăţile lor în medicina...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)