Astăzi 20 Iulie 2019, Sâmbătă - Ultima actualizare la 19 Iulie 2019
Abonamente

Horoscop 20 Iunie 2019, ora 05:29

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 20 IUNIE 2019. NEPTUN RETROGRADEAZĂ ÎN ZODIA PEȘTI

Marime Font

Horoscopul zilei de 20 iunie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 iunie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 iunie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Pești vor avea parte de retrogradarea planetei Neptun întocmai în semnul lor, pe casa personalității.

Neptun este planeta viselor, a iluziilor, a imaginației și a fanteziilor, și faptul că va retrograda în mistica, sensibila și emoțională zodie a Peștilor, zodie pe care o și guvernează, nu poate decât să-i adâncească trăsăturile. În toată această perioadă de retrogradare, care va dura până pe 28 noiembrie 2019, vă sfătuim să nu vă lăsați furați de vise și să rămâneți cu picioarele pe pământ, bine ancorați în realitate, pentru că tendința de a vă iluziona peste măsură va fi foarte mare. De asemenea, în această perioadă intuiția ne poate juca feste, putem fi confuzi, secretele pot ieși la suprafață și vom fi puși față în față cu fricile și anxietățile noastre. Este o perioadă favorabilă pentru a face reevaluări emoționale, spirituale și legate de credință.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Berbec se pot confrunta în toată această perioadă de retrogradare cu situații neprevăzute și neașteptate, posibil karmice, de natură să le pună la încercare niște credințe personale și principii de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că rațiunea le poate deveni tulbure și confuză și nu este indicat să ia decizii majore.


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Taur pot traversa o perioadă tulbure din punct de vedere al relațiilor de prietenie, dar și de iubire. Nativii se pot întâlni cu persoane din trecut care să le răscolească viața, pot avea parte de reveniri constante ale unor amintiri dureroase și nu este exclus ca niște secrete să iasă la suprafață. Posibil să afle că au fost mințiți sau înșelați de cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot fi foarte dezamăgiți de cei din jur.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea șansa ca în această perioadă să-și reevalueze niște aspecte profesionale. Nativii pot fi confuzi cu privire la aspirațiile și dorințele lor vizavi de carieră și pot fi tentați să amâne niște planuri. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să nu se entuziasmeze peste măsură. Existpă riscul să aibă o părere prea bună edspre ei înșiși, despre imaginea și statutul lor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot avea ocazia ca în toată această perioadă să facă niște reevaluări serioase ale principiilor, credințelor și valorilor morale. Posibil ca nativii să fie impactați la nivel psihic de o călătorie sau de informațiile aflate la un curs, seminar. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot primi vești confuze, ambigue din străinătate sau de la o persoană aflată la distanță.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot avea parte în toată această perioadă de experiențe intense, cel mai probabil intime, sexuale, de natură să le creeze confuzii emoționale și sentimentale. Posibile discuții legate de moșteniri, de viața de dincolo, de zona ocultă, misterioasă să prindă acum rădăcini în mintea nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pot avea parte de un conflict cu persoana iubită legat de bani.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară vor traversa o perioadă în care vor fi foarte confuzi cu privire la sentimentele lor. În zona partenerială, indiferent că vorbim de persoana iubită sau de partenerii de afaceri, va plana confuzia și îndoiala. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să dea dovadă de înțelepciune și să nu ia decizii majore bazate pe emoții.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor traversa o perioadă în care tendința nativilor va fi să-și facă rău fizic ca urmare a gândurilor și emoțiilor negative. Chiar dacă sănătatea nu le va ridica probleme, ei vor avea o viziune destul de sumbră și pesimistă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că pot fi confuzi cu privire la îndeplinirea unor sarcini profesionale, prin urmare li se cere o atenție mai mare.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion pot traversa o perioadă în care confuziile sentimentale să fie la ele acasă. Nativii vor fi sceptici cu privire la o relație și vor avea îndoieli legate de persoana iubită, de copii (dacă sunt părinți) sau de posibilitatea de a concepe un copil. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate stimula puternic zona artistică și creativă.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător pot primi în această perioadă reproșuri din partea membrilor familiei. Nativii tind să fie cu capul în nori și dezinteresați de treburile casnice. Se conturează confuzii legate de locuință și îndoieli legate de cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le susține visele celor care doresc să-și achiziționeze o casă.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să dea dovadă de o comunicare foarte haotică și confuză în această perioadă. Nativii nu vor reuși să ia decizii, se vor tângui și vor pune la îndoială tot ceea ce gândesc și aud. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce amânarea unei deplasări, unei călătorii sau un dialog ambiguu cuun coleg, rudă, vecin.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot trece printr-o perioadă în care să fie confuzi cu privire la situația financiară. Însă, aspectul le poate aduce și îndoieli cu privire la o sumă de bani. Posibil ca nativii să fie mințiți, înșelați, păcăliți. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că se pot entuziasma cu privire la o investiție (cheltuială) care se va dovedi înșelătoare.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 20 iunie 2019
Cei născuți în zodia Pești au parte de această retrogradare a planetei lor guvernatoare întocmai prin semnul lor. Nativii pot trece prin crize de personalitate în acaestă perioadă. Pot oscila între stări de confuzie și exaltare, îndoieli cu privire la relația cu persoana iubită și nu este exclus să se confrunte cu o serie de frici, temeri, anxietăți din trecut. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că se pot iluziona prea ușor și pot deveni prea visători.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 17:33

Deputata din partea Partidului Democrat, Otilia Drăguțanu, și-a depus mandatul de parlamentar. Anunțul a fost făcut ăe contul său de Facebook, în textul căruia soția fostului guvernator al Băncii Naționale a Moldovei, Dorin Drăguțanu, afirmă că „eu nu sunt pentru...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 16:33

FLASH /// Maia Sandu: UNIREA Moldovei și României POATE AVEA LOC

FLASH /// Maia Sandu: UNIREA Moldovei și României POATE AVEA LOC

Maia Sandu a subliniat faptul că nu partidele politice ar trebui să ia o decizie în ceea ce privește unirea Moldovei și României.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 16:26

Dodon s-a întâlnit cu un grup de deputați... RUȘI, EVIDENT!!!

Dodon s-a întâlnit cu un grup de deputați... RUȘI, EVIDENT!!!

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu delegația Parlamentului rus, formată din adjunctul președintelui Dumei de Stat a FR, Olga Epifanova, și președintele comitetului Consiliului Federației pentru relații externe, Konstantin Kosacev.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 16:16

ULTIMA ORĂ /// USR și PLUS au decis: Dan Barna, candidat la prezidențiale. Cioloș, propunerea de premier

ULTIMA ORĂ /// USR și PLUS au decis: Dan Barna, candidat la prezidențiale. Cioloș, propunerea de premier

Dan Barna va fi candidatul USR-PLUS la prezidențiale, iar Dacian Cioloș este propunerea de premier, au stabilit vineri liderii celor două partide. Decizia urmează a fi validată și de forurile de conducere ale formațiunilor. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 15:10

RECORD. Iunie 2019, cea mai călduroasă lună iunie din ultimii 140 de ani

RECORD. Iunie 2019, cea mai călduroasă lună iunie din ultimii 140 de ani

Iunie 2019 a fost cea mai călduroasă lună iunie din ultimii 140 de ani, stabilind un record global, potrivit celui mai recent raport lunar din domeniul climatic dat joi publicităţii de Administraţia Naţională Oceanică şi Atmosferică (NOAA) din SUA, potrivit Reuters şi DPA.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 15:02

ULTIMA ORĂ / Cutremur de 5.3 grade în Grecia. Seismul s-a resimțit puternic și în București, oamenii ieșind pe străzi, panicați (19 iulie)

ULTIMA ORĂ / Cutremur de 5.3 grade în Grecia. Seismul s-a resimțit puternic și în București, oamenii ieșind pe străzi, panicați (19 iulie)

Un cutremur cu magnitudinea de 5.3 grade pe scara Richter a avut loc vineri în zona oraşului grec Atena, anunţă Centrul European de Geofizică. Seismul s-a resimțit puternic și în Capitala Greciei, fiind primul cutremur mai mare care lovește orașul din 1999 și până acum.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 14:05

Un incendiu puternic a avut loc în urmă cu puţin timp la un restaurant din Bucureşti. Oamenii din interior s-au evacuat rapid şi au ieşit fugind din clădire.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 14:02

Un cuplu din Sankt Petersburg, Rusia, întreţinea relaţii sexuale la fereastra unui apartament de la etajul 9, când nenorocirea s-a întâmplat – au căzut împreună, însă doar bărbatul a supravieţuit datorită femeii care i-a ameliorat impactul, scrie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 13:52

Declarația Henley & Partners privind optimizarea Programului de dobândire a cetățeniei Republicii Moldova prin investiție

Declarația Henley & Partners privind optimizarea Programului de dobândire a cetățeniei Republicii Moldova prin investiție

După constituirea noului guvern al Republicii Moldova, oficiul de implementare a Programului de dobândire a cetățeniei Republicii Moldova prin investiții (MCBI) a purtat un dialog pozitiv cu noii miniștri. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 13:48

Interzicerea avortului poate avea consecințe grave asupra sănătăţii femeii

Interzicerea avortului poate avea consecințe grave asupra sănătăţii femeii

Femeile cărora li se refuză accesul la un avort sunt susceptibile de a dezvolta probleme de sănătate pe termen lung, sugerează o nouă cercetare. Studiul, realizat de cercetătorii de la Universitatea din California, a constatat că femeile ale căror cereri au fost respinse au raportat rate...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 12:47

ÎNCEPUTUL SFÂRȘITULUI pentru Dodon / Presa rusă dezvăluie că fratele președintelui are „afaceri” cu Chaika / Vor construi peste un MILION de metri pătrați de IMOBILE DE LUX

ÎNCEPUTUL SFÂRȘITULUI pentru Dodon / Presa rusă dezvăluie că fratele președintelui are „afaceri” cu Chaika /  Vor construi peste un MILION de metri pătrați de IMOBILE DE LUX Foto: Dodon și Chaika

Fratele mai mic al președintelui R. Moldova Igor Dodon, Alexandru Dodon, a devenit proprietarul a 15% din acțiunile companiei rusești ”Archpley Development”, a omului de afaceri și politicianului Igor Chaika, fiul Procurorului General al Rusiei, care este și președintele...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 12:10

Dorin Chirtoacă: Domnule Socor, nu vreți să va uitați în oglindă, poate Dvs. aduceți a fantomă care bântuie Moldova de vreo ultimii 20 de ani?

Ati uitat cum l-ati ridicat in slavi pe Voronin, de ne apuca greata, si va inchinati lui ca la sfintele moaste, in timp ce noi luptam cu el si cu regimul lui?

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 11:53

Conceptul se “narațiune/narațiuni” vine de multe ori în contextul eforturilor de dezinformare pro-Kremlin.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 11:39

Parlamentul a votat astăzi în două lecturi proiectul de modificare a Legii cu privire la asigurări, care permite brokerilor de asigurare și agenților de asigurări să revină în circuitul distribuirii produselor obligatorii RCA și Cartea Verde, după ce au fost excluși din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 11:28

Un băiețel de 11 ani a fost mușcat zilele trecute de un maidanez, în Stăuceni. Copilul a fost internat în spital, cu halucinații și febră, însă nu a supraviețuit.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 11:22

Poliamoria este practica, starea sau capacitatea de a avea, în același timp, mai multe relații de iubire sexuale în care toți partenerii sunt în cunoștință de cauză și își exprimă acceptul. Iar fiica de 18 ani a actorilor Will Smith și Jada Pinket-Smith nu este...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 10:59

I s-a umflat fata in ultimul hal si arata ca un monstru! Bărbatul de 56 de ani al cărui cap este la un pas să explodeze la propriu / FOTO

I s-a umflat fata in ultimul hal si arata ca un monstru! Bărbatul de 56 de ani al cărui cap este la un pas să explodeze la propriu / FOTO

Totul la inceput parea sa fie o banala sinuzita, insa acum s-a transformat intr-un calvar de nedescris.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 10:43

FLASH / Un nou partid politic își anunță lansarea

FLASH / Un nou partid politic își anunță lansarea

 Partidul Politic "APEL" invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Lansarea Partidului Politic APEL”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 10:39

Descinderi la „Poşta Moldovei” şi Serviciul Vamal

Descinderi la „Poşta Moldovei” şi Serviciul Vamal

Descinderi ale grupului de urmărire penală în cadrul unei cauze penale, iniţiate pe faptul schemelor de contrabandă cu diferite produse şi mărfuri. Operațiunea se desfășoară la „Poşta Moldovei” şi Serviciul Vamal

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 10:35

Fracțiunile PDM și ACUM Platforma DA au noi lideri

Fracțiunile PDM și ACUM Platforma DA au noi lideri

Fracțiunea Partidului Democrat din Moldova (PDM) și fracțiunea „ACUM Platformei Demnitate și Adevăr” în Parlament și-au ales conducători noi.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 09:45

APEL DISPERAT /// MOLDOVA MAI AȘTEAPTĂ! Autostrada A8 MAI AȘTEAPTĂ! Anul 2019 e ratat! Că și anul 2018!

APEL DISPERAT /// MOLDOVA MAI AȘTEAPTĂ!  Autostrada A8 MAI AȘTEAPTĂ!  Anul 2019 e ratat! Că și anul 2018!

Conform unui document OFICIAL al MT (prezentat la CM POIM în iulie 2019) din lista proiectelor majore ce vor fi transmise la CE în 2019 fac parte: 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Iulie 2019, ora: 09:32

După ce a elogiat monstruoasa coaliție Roșca-Voronin, Vladimir Socor îl laudă pe Dodon și-l îndeamnă să meargă la Bruxelles, Berlin și Washington

După ce a elogiat monstruoasa coaliție Roșca-Voronin, Vladimir Socor îl laudă pe Dodon și-l îndeamnă să meargă la Bruxelles, Berlin și Washington

„Analistul internațional” îi consideră pe Usatîi și Chirtoacă politicieni ratați dar îl laudă pe Igor Dodon. 

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)