Astăzi 18 Iunie 2019, Marţi - Ultima actualizare la ora 07:57
Abonamente

Horoscop 20 Mai 2019, ora 08:12

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 20 MAI 2019. SĂGETĂTORII SUNT VESELI ȘI ENERGICI

Marime Font

Horoscopul zilei de 20 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 mai 2019 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător vor avea chef de viață, vor fi veseli și energici.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 20 mai 2019
Cei născuți în zodia Berbec se pot gândi foarte serios să plece în străinătate la studii sau poate pentru a lucra. Aceste gânduri este posibil să le aibă de ceva vreme, iar acum să le și discute cu cei din jur. Alți nativi, în schimb, își vor planifica o vacanță, o călătorie dincolo de granițe. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a relua o legătură cu o persoană din altă țară. Moment favorabil pentru întoarcerea la credință.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 20 mai 2019
Cei născuți în zodia Taur își pot face niște calcule, își pot reorganiza bugetul sau pot plăti acum o datorie mai veche, niște facturi restante. Nativii pot avea parte de dialoguri pe teme financiare cu membrii familiei sau partenerii de afaceri și pot deveni destul de optimiști în această privință, însă horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să evite împrumuturile în această perioadă.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 20 mai 2019
Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de discuții cu partenerii de afaceri, pot revizui termenii și condițiile unor contracte și pot restabili noi reguli de comunicare în zona profesională. Poate fi vorba inclusiv de un contract juridic. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia de a a planifica o excursie, o călătorie alături de persoana iubită.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 20 mai 2019
Cei născuți în zodia Rac ar putea fi tentați să înceapă niște demersuri fie pentru a-și schimba locul de muncă, fie pentru a se angaja. În zona profesională, pentru nativi este un moment oportun de a-și contura noi idealuri și vise. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să petreacă mai mult timp în natură, să se plimbe și să se relaxeze.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 20 mai 2019
Cei născuți în zodia Leu au parte de momente frumoase în cuplu. Unii nativi pot planifica o călătorie cu persoana iubită, în timp ce alții se dedică activităților distractive alături de copii și familie. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce o formă fizică și psihică foarte bună, iar cei care participă la competiții sportive ar putea avea succes.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 20 mai 2019
Cei născuți în zodia Fecioară își pot face planuri legate de locuință, poate de cumpărarea unei case mai mari sau chiar de extinderea celei actuale. Nativii vor avea parte de dialoguri bune cu membrii familiei și nu este exclus să afle de venirea pe lume a unui copil. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară susține activitățile distractive în familie.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 20 mai 2019
Cei născuți în zodia Balanță sunt foarte veseli, bine dispuși și dornici de plimbare, de petrecerea timpului în natură. O parte dintre nativi își fac planuri de extindere și nu este exclus să se înscrie la cursuri de dezvoltare profesională sau personală. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia să reia un dialog, o legătură cu o persoană aflată în străinătate.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 20 mai 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au șanse mari să primească o sumă de bani, o primă, un bonus sau să-și renegicieze în mod favorabil salariul. Nativii ar trebui să se concentreze pe creșterea veniturilor, mai ales că horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce posibilitatea de a semna un contract avantajos.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 20 mai 2019
Cei născuți în zodia Săgetător sunt energici, plini de viață, dornici de aventură și foarte optimiști în planurile pe care și le fac. Nativii dau dovadă de o comunicare foarte bună cu cei din jur. Moment de întoarcere la spiritualitate. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia de a relua o legătură cu un fost partener de viață, cu o persoană din trecut cu care au avut o relație.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 20 mai 2019
Cei născuți în zodia Capricorn trec printr-o etapă de interiorizare, iar rezervele de optimism par să se fi epuizat. Nativii sunt sfătuiți să iasă în natură, să petreacă mai mult timp alături de cei dragi și să evite dialogurile tensionate cu persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce gânduri și întrebări legate de o situație din trecut.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 20 mai 2019
Cei născuți în zodia Vărsător petrec timp cu prietenii, sunt veseli și bine dispuși. Nativii au ocazia de a-și face planuri de viitor alături de cei din anturaj, probabil legate de o vacanță. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător crează un context astrologic favorabil aspirațiilor înalte și le cere o revizuire a unor planuri în acest sens.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 20 mai 2019
Cei născuți în zodia Pești pot pune la cale un proiect legat de extinderea unei afaceri personale sau legat de expansiunea profesională. Unii nativi pot decide să se înscrie la niște cursuri sau să-și ia o diplomă pentru a-și facilita avansarea în carieră. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să fie mai atenți la imagine și mai puțini visători. 

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 18 Iunie 2019, ora: 07:57

Este evident că nimeni nu crede că acest Guvern va avea o viaţă foarte lungă. Nici cei care îl populează, nici cei care înţeleg cât de cât viaţa politică modovenească. Este opinia politologului român Cristian Pârvulescu despre Guvernul Maiei Sandu,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Iunie 2019, ora: 07:38

După demisia Guvernului Filip, un funcționar ar fi fost surprins cum scoate din sediul Executivului un scaun sub pretextul că ar fi proprietatea sa. Acest episod arată cum nu se poate mai bine perplexitatea reprezentanților vechii puteri surprinși de năruirea bruscă a guvernării PDM.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 17 Iunie 2019, ora: 20:57

(ARHIVE) Dezvăluiri ZGUDUITOARE: cum UCIDEAU călăii lui Stalin

(ARHIVE) Dezvăluiri ZGUDUITOARE: cum UCIDEAU călăii lui Stalin

La mai bine de șapte decenii de la primul val al deportărilor, comemorăm zecile de mii de victime care au căzut pradă teroarei comuniste, făcând publice numele câtorva din cei care au răpit, pe nedrept, viețile condamnaților și s-au scăldat în sângele lor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 19:48

Anunț de ultimă oră pentru toți românii! Statul îți dă bani ca să-ți iei televizor nou

Anunț de ultimă oră pentru toți românii! Statul îți dă bani ca să-ți iei televizor nou

Anunț de ultimă oră care îi vizează pe toi românii. Statul îți dă bani ca să-ți iei televizor nou. Este vorba despre un nou program RABLA căruia i se va da startul chiar mâine.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 19:38

Mohamed Morsi, fostul președinte al Egiptului, a murit în sala de judecată

Mohamed Morsi, fostul președinte al Egiptului, a murit în sala de judecată

Fostul preşedinte egiptean Mohamed Morsi a murit luni, la vârsta de 67 de ani, într-o instanţă judiciară, afirmă surse citate de presa egipteană şi internaţională, relatează Mediafax.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 18:43

Parlamentul ar putea stabili, mâine, data ALEGERILOR LOCALE generale

Parlamentul ar putea stabili, mâine, data ALEGERILOR LOCALE generale

Parlamentul va examina, în ședința plenară din 18 iunie curent, un proiect de hotărâre privind stabilirea datei alegerilor locale generale.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 17:26

ÎNCEP ABUZURILE? Năstase ar fi percheziționat ILEGAL în trafic mașina procurorului-șef al PCCOCS /// Ce pedeapsă riscă Ministrul de Interne

ÎNCEP ABUZURILE? Năstase ar fi percheziționat ILEGAL în trafic mașina procurorului-șef al PCCOCS /// Ce pedeapsă riscă Ministrul de Interne

Andrei Năstase, noul ministru al Afacerilor Interne, împreună cu bodyguardul său, veteranul de război Ion Caraman, au inceput edificarea statului de drept. Liderul PPDA ar fi stopat și percheziționat în plină stradă automobilul de serviciu al șefului Procuraturii pentru...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 16:33

Maia Sandu anunță CREȘTERA numărului de ministere în Guvern

Maia Sandu anunță CREȘTERA numărului de ministere în Guvern

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale ar putea reveni la forma inițială, de până la reforma administrației implementată de Guvernul Filip, când existau două instituții separate: Ministerul Sănătății și Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 16:26

Democraţii condamnă cumetrismul instaurat de noua guvernare de la Chişinău

Democraţii condamnă cumetrismul instaurat de noua guvernare de la Chişinău

Partidul Democrat din Moldova condamnă, într-un comunicat de presă, modul în care exponenţii alianței PSRM-PAS-PPDA promovează în funcții rude ale liderilor acestor partide.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 16:02

Virgil Pâslariuc: Două secole de la răpirea Basarabiei! Ruşii prezintă anexarea ca pe un act mesianic

Virgil Pâslariuc: Două secole de la răpirea Basarabiei! Ruşii prezintă anexarea ca pe un act mesianic

Ce reprezenta Basarabia la 1812? În primul rând, o asemenea regiune nici nu exista. Acel sector din sudul provinciei pruto-nistrene, numit Basarabia, cel mai probabil după numele dinastiei muntene care ar fi stăpânit, scurt timp, gurile Dunării, nici nu mai era menţionat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 15:35

Sandu anunță că Năstase ar putea rămâne fără cumătru său la IGP

Sandu anunță că Năstase ar putea rămâne fără cumătru său la IGP

Premierul Maia Sandu spune că Mihai Balan, șeful interimar de la IGP numit de Andrei Năstase ar putea fi demis.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 15:27

Boli agravate de expunerea la soare. Sfaturile doctorilor!

Boli agravate de expunerea la soare. Sfaturile doctorilor!

Cea mai gravă problemă, de fapt, ar fi cea cu alunițele. Expunerea lor la soare poate duce, în cazuri rare, ce-i drept, la cancer de piele, numit melanom și din păcate este un cancer destul de agresiv, depistat, cel puțin la noi în România, în faze destul de...

( ) Citeşte tot articolul

Fotbal 17 Iunie 2019, ora: 15:20

Programul complet de la Euro 2019. Când joacă România U21 și cum se poate califica în semifinale

Programul complet de la Euro 2019. Când joacă România U21 și cum se poate califica în semifinale

Euro 2019 | Campionatul European Under-21 va avea loc în perioada 16-30 iunie în Italia şi San Marino, cu participarea a 12 echipe, printre care şi România.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 15:13

Anatol Țăranu: „Apariția lui Usatîi pe planul de stânga complică peisajul politic de pe acest segment”

Anatol Țăranu: „Apariția lui Usatîi pe planul de stânga complică peisajul politic de pe acest segment”

Întoarcerea în Republica Moldova a liderului formațiunii „Partidului Nostru”, Renato Usatâi, după trei ani în care s-a aflat în Rusia și Germania, este una suspectă și cu multe semne de întrebare, consideră comentatorii politici. Ei cred că...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 14:44

Ministrul Popescu RENUNȚĂ la serviciile șefului său de cabinet Andrei Popov, care ar fi și NAȘUL său

Ministrul Popescu RENUNȚĂ la serviciile șefului său de cabinet Andrei Popov, care ar fi și NAȘUL său

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE), Nicu Popescu, a anunțat de la Washington D.C, unde întreprinde prima vizită în calitate de șef al diplomației moldovenești, că se desparte de șeful său de cabinet, Andrei Popov, care ar fi și nașul său de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 14:12

Pavel Filip: PDM va fi în opoziţie cu cei care vor submina integritatea teritorială a Republicii Moldova şi care vor încălca Constituţia şi legile ţării

Pavel Filip: PDM va fi în opoziţie cu cei care vor submina integritatea teritorială a Republicii Moldova şi care vor încălca Constituţia şi legile ţării

Partidul Democrat din Moldova va participa la şedinţele Legislativului şi va fi în opoziţie cu cei care vor submina integirtatea teritorială a Republicii Moldova, care vor încălca Constituţia şi legile ţării, precum şi cei care vor călca valorile Uniunii Europene....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 14:01

Aproape 20 de tone de căpșune din R. Moldova au fost INTERZISE în Rusia

Aproape 20 de tone de căpșune din R. Moldova au fost INTERZISE în Rusia

Direcția Rosselhoznadzor din regiunea Breansk a interzis importul în Rusia a 17,68 de tone de căpșuni din Republica Moldova care urmau să ajungă pe piețele din Moscova, informează serviciul de presă al serviciul federal fitosanitar și veterinar.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 13:42

24 iunie, ora 15:30, Teatrul Mihai Eminescu - In memoriam Constantin Tănase

24 iunie, ora 15:30, Teatrul Mihai Eminescu  - In memoriam Constantin Tănase

În această vară toridă, jurnalistul Constantin Tănase ar fi împlinit 70 de ani.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 17 Iunie 2019, ora: 13:40

Cele mai bune alimente pentru articulații

Cele mai bune alimente pentru articulații

 Dacă ai puțină atenție poți alege pentru dieta ta cele mai bune alimente pentru articulații. Aceasta înseamnă că ai posibilitatea de a preveni deteriorarea cartilajului articular, protejezi încheieturile prin reducerea inflamației și durerii, menținând un corp...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 13:35

Mai multe state membre UE cer EXTINDEREA rapidă a Uniunii. Ce țări din estul Europei ar putea A ADERA blocul comunitar

Mai multe state membre UE cer EXTINDEREA rapidă a Uniunii. Ce țări din estul Europei ar putea A ADERA blocul comunitar

Ekaterina Zaharieva, adjunctă a ministrului de externe bulgar, a cerut alături de şefii diplomaţiilor din alte 12 ţări membre ale Uniunii Europene integrarea mai rapidă a Balcanilor Occidentali, scrie presa de la Sofia.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 13:11

Un monument al lui Ștefan cel Mare va fi edificat la Glodeni. Apelul autorităților locale!

Un monument al lui Ștefan cel Mare va fi edificat la Glodeni. Apelul autorităților locale!

Autoritățile din Glodeni intenționează să instaleze, în fața Consiliului raional al localității, un monument al Domnitorului Moldovei – Ștefan cel Mare și Sfânt, informează Provincial.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 13:02

Deputații din PD revin la muncă în Legislativ / Monica Babuc, propusă la funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului (VIDEO)

Deputații din PD revin la muncă în Legislativ / Monica Babuc, propusă la funcţia de vicepreşedinte al Parlamentului (VIDEO)

Fracțiunea Partidului Democrat din Parlament va veni la următoarea ședință a Legislativului. Anunțul a fost făcut de Pavel Filip în cadrul unui briefing de presă. Acesta a spus că democrații vor fi în opoziție, dar vor vota proiectele de legi care sunt importante pentru...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 12:06

Raport al Comisiei Europeane: Alegerile europene au suferit din cauza dezinformării rusești

Raport al Comisiei Europeane: Alegerile europene au suferit din cauza dezinformării rusești

„Surse rusești au făcut încercări continue și consecvente de dezinformare pentru a reduce prezența la vot și a influența preferințele alegătorilor în alegerile parlamentare din luna trecută”, este concluzia cuprinsă în raportul inițial al Bruxellesului,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 11:58

Pakistan: Conferința de presă a unui ministru regional a fost transmisă live pe Facebook cu filtrul „PISICĂ” activat

Pakistan: Conferința de presă a unui ministru regional a fost transmisă live pe Facebook cu filtrul „PISICĂ” activat

Un ministru din provincia pakistaneză Khyber Pakhtunkhwa a ajuns pe prima pagină a ziarelor din întreaga lume după ce o conferință a sa a fost transmisă live pe Facebook cu filtrul „cat” activat. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Iunie 2019, ora: 11:24

Construcția gazoductul Iași-Chișinău nu va fi terminată în acest ans / R. Moldova va trebui să caute o soluție să evite ȘANTAJUL rusesc

Construcția gazoductul Iași-Chișinău nu va fi terminată în acest ans / R. Moldova va trebui să caute o soluție să evite ȘANTAJUL rusesc

Compania românească Transgaz din România nu va reuşi să finalizeze în acest an construcţia gazoductului Ungheni-Chișinău, așa cum era convenit anterior. Cel mai probabil că interconectorul va fi gata abia în august 2020, transmite Mold-street.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)