HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 20 OCTOMBRIE 2019. BALANȚELE SE SIMT TRĂDATE

publicat în Horoscop pe 20 Octombrie 2019, 10:32

Horoscopul zilei de 20 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 octombrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță se pot simți mințiți și trădați.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 20 octombrie 2019
Tendința celor născuți în zodia Berbec este de a se implica în foarte multe activități care, deși le vor face plăcere, îi pot epuiza. Nativii sunt concentrați fie pe studiu, fie pe încheierea, definitivarea unui proiect restant, fie pe curățenie și renovare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce foarte multă responsabilitate și motivație în ceea ce au de îndeplinit și vor reuși să ducă la bun sfârșit tot ce ți-au propus.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 20 octombrie 2019
Cei născuți în zodia au tendința de a exagera în dialog, de a face presupuneri despre cei din jur, de a fi conflictuali fără motiv. Nativii pot aduce acuze celor dragi pentru propriile lor frustrări și nemulțumiri. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să evite să-și creeze scenarii și le cere să-și folosească imaginația în scopuri constructive, poate artistice.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 20 octombrie 2019
Nu este exclus ca cei născuți în zodia Gemeni să primească vești din străinătate, de la persoane dragi aflate dincolo de granițele țării, sau să cunoască prin intermediul internetului o persoană de altă cultură cu care să lege o frumoasă relație, cel mai probabil, la distanță în prima etapă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot avea parte de un conflict cu cineva mai în vârstă.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 20 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Rac sunt sfătuiți să acorde mai multă atenție odihnei, relaxării alături de cei dragi. Nativii simt nevoia să se detașeze de obligațiile sociale și se vor implica mai mult în activități gospodărești care le vor face plăcere, vor prefera intimitatea căminului. Horoscopul de azi pentru zodia Rac aduce dialoguri plăcute cu cei din familie.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 20 octombrie 2019
Se întrevăd călătorii, deplasări pe distanțe scurte în timpul cărora cei născuți în zodia Leu vor avea, cel mai probabil, ocazia de a rezolva diferite chestiuni, programate sau nu. Socializarea va fi un atu astăzi și nativii vor face impresie bună în urma unui dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a programa o activitate importantă pentru săptămâna care urmează, poate chiar o activitate pe care o amână de ceva vreme.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 20 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia să clarifice o situație de familie, posibil cu o persoană mai în vârstă. Nativii pot înlătura niște confuzii mai vechi. Unele Fecioare pot discuta despre regimul unei locuințe, unui imobil, moșteniri. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce o veste, o invitație din partea unui prieten greu de refuzat.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 20 octombrie 2019
Este foarte posibil ca cei născuți în zodia Balanță să treacă prin momente tensionate cu cei din jur, indiferent că sunt prieteni sau membri ai familiei. Nativii se simt mințiți, trădați și pot avea tendința de a folosi atacul ca formă de apărare. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că pot deveni destul de sensibili și emotivi la teme legate de familie.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 20 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor da dovadă de foarte multă energie astăzi și este de preferat să o canalizeze în scopuri constructive și nicidecum pentru a intra în conflicte. Există riscul ca nativii să simtă nevoia de a face ce vor ei, cum vor ei, fără să le pese de ce vor ceilalți. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să se dedice mai mult activităților sportive sau plimbărilor în natură.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 20 octombrie 2019
Este o zi favorabilă pentru socializare, iar cei născuți în zodia Săgetător au ocazia să facă o impresie foarte bună astăzi dacă-și folosesc entuziasmul caracteristic în dialogul cu cei din jur. Timpul petrecut cu prietenii va deveni important și nativii pot afla informații prețioase. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce o declarație de dragoste pasională din partea persoanei iubite.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 20 octombrie 2019
Este de preferat ca cei născuți în zodia Capricorn să-și folosească la maxim calitățile cu care au fost înzestrați, adică răbdarea și diplomația, pentru că prietenii, colegii, asociații s-ar putea să le întindă nervii la maxim și nativii să răbufnească într-un moment delicat. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să încerce să se dedice activităților care presupun adrenalină, dar să nu riște.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 20 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător își manifestă din plin iubirea și-și demonstrează prin gesturi mărețe sentimentele față de persoana iubită. Cei singuri pot cunoaște o persoană care să le trezească interesul într-un mod special. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător susține socializarea și ieșirile cu prietenii, distracția și activitățile recreative.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 20 octombrie 2019
Este o zi în care cei născuți în zodia Pești se dedică propriei persoane. Nativii simt nevoia să-și facă mici pofte, să petreacă timp cu ei înșiși și să-și asculte gândurile în confortul căminului. Către seară este posibil să aibă parte de invitați sau să plece într-o vizită la rude. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să acorde timp suficient și odihnei pentru că îi așteaptă o săptămână solicitantă.