Astăzi 21 Noiembrie 2019, Joi - Ultima actualizare la ora 19:32
Abonamente

Horoscop 21 Iulie 2019, ora 09:13

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 IULIE 2019. PEȘTII CAUTĂ SPIRITUALITATEA

Marime Font

Horoscopul zilei de 21 iulie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 iulie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 iulie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Pești sunt foarte înclinați către spiritualitate și credință.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 21 iulie 2019
Cei născuți în zodia Berbec nu se vor simți în apele lor. Nativii pot avea stări de tristețe, melancolie, nostalgie și, în plus, nici sănătatea nu-i va susține să fie în cea mai bună formă. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să meargă în locuri liniștite, să se plimbe în natură și să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 21 iulie 2019
Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de discuții cu prietenii sau cu persoanele care le-au oferit un ajutor în ultimul timp. Se pot relua teme de discuție neîncheiate și nu este exclus să se ajungă la contradicții și tensiuni. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să fie împăciuitori, ascultători și mai ales diplomați în modul de abordare a problemelor.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 21 iulie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de întâlniri cu persoane importante, persoane care să îi ajute în carieră. Se configurează situații tensionate prin natura dialogului abordat care poate avea iz de reproș. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să fie foartea tenți la imaginea lor și să o pună într-o lumină bună pe cât posibil cu putință.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 21 iulie 2019
Cei născuți în zodia Rac pot primi vești din străinătate, posibil nu chiar pe placul nativilor sau pot avea discuții cu cei din familie legate de o plecare în străinătate la studii, cel mai probabil. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că este nevoie de mai mult interes și concentrare în procesul de învățare sau de studiu al unui domeniu nou, de la caz la caz.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 21 iulie 2019
Cei născuți în zodia Leu pot avea parte de dialoguri ușor tensionate legate de bani, în special de banii pe care îi dețin la comun cu alții, fie în familie, cu părinții sau partenerul de viață, fie profesional, cu partenerii de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să evite cheltuielile majore și să încerce să-și facă rezerve, economii.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 21 iulie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară pot continua, relua o discuție cu persoana iubită care a rămas neclarificată. Nativii trebuie să dea dovadă de răbdare și calm, deoarece situația se conturează destul de tensionată. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să-și recalculeze bugetul și să-și revizuiască modul de a cheltui banii. Poate ar trebui să amâne o investiție.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 21 iulie 2019
Cei născuți în zodia Balanță ar trebui să dea dovadă de mai multă toleranță și înțelegere în relațiile cu cei din jur. Tensiunile pot lua naștere din nimicuri, dar pot degenera. În plus, starea de sănătate poate fi mai puțin bună și poate altera starea de spirit. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să evite suprasolicitarea fizică și să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 21 iulie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion ar putea manifesta un interes aparte pentru zona de hobby și ar putea pune la cale un plan pentru a transforma o pasiune într-o posibilă sursă de venit. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot avea momente tensionate în relația cu persoana iubită. Cei care sunt părinți pot deveni prea autoritari în relația cu copiii.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 21 iulie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au ocazia să se ocupe de niște treburi casnice, să rezolve ceva ce au tot amânat, Nativii pot avea discuții în contradictoriu cu rudele, cu membrii familiei și nu este exclus să se abordeze teme legate de bani, avere, moșteniri. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să fie calmi și înțelegători, dar să nu renunțe la poziția adoptată.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 21 iulie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de stări emoționale ciudate, care să le inducă o sensibilitate mai puțin caracteristică. Se conturează discuții tensionate cu rudele sau prietenii. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să nu ia decizii importante, mai ales din categoria celor care au la bază multă logică și raționament.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 21 iulie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot fi stresați din cauza situației financiare și pot deveni irascibili cu cei din jur, mai ales dacă îi consideră pe aceștia responsabili de diminuarea bugetului. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să aibă grijă la mâncatul pe fond emoțional și la crizele de personalitate care se pot amplifica în acest context.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 21 iulie 2019
Cei născuți în zodia Pești au tendința de a se implica în mai multe situații în același timp și astfel să nu rezolve niciuna. Capacitatea de concentrare va fi net diminuată acum. Nativii trebuie să caute un echilibru între starea psihică și cea emoțională. Pentru ei este un moment de maximă spiritualitate, iar horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să facă plimbări pe malul lacului sau în locurile sfinte, cu puternică încărcătură energetică.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 21 Noiembrie 2019, ora: 19:32

Procurorii au oferit DETALII privind afacerile DUBIOASE ale lui Nicolae Chitoroagă /// Fostul șef al PCCOCS REȚINUT pentru 72 de ore. ACUZAT de îmbogățire ilicită

Procurorii au oferit DETALII privind afacerile DUBIOASE ale lui Nicolae Chitoroagă  /// Fostul șef al PCCOCS REȚINUT pentru 72 de ore. ACUZAT de îmbogățire ilicită

 Nicolae Chitoroagă, fostul șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) ar fi fost reținut pentru 72 de ore. Informația a fost confirmată pentru ZdG de către surse din cadrul Procuraturii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Noiembrie 2019, ora: 14:02

O femeie însărcinată a fost sfâșiată de câini, în Franța

O femeie însărcinată a fost sfâșiată de câini, în Franța

O tânără care îşi plimba câinele într-o pădure din nordul Franţei a murit după ce a fost atacată de câini care participau la o vânătoare, în apropiere, a declarat marţi o sursă judiciară.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Noiembrie 2019, ora: 13:21

Maia Sandu crede că-l va bate pe Igor Dodon în 2020 / „Vom recupera Moldova la alegerile din toamnă”

Maia Sandu crede că-l va bate pe Igor Dodon în 2020 / „Vom recupera Moldova la alegerile din toamnă”

Lidera PAS (ACUM), Maia Sandu, a declarat ieri la Zagreb, în cadrul congresului statutar al Partidului Popular European, că va încerca să „recupereze Moldova” la alegerile prezidențiale din 2020.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Noiembrie 2019, ora: 12:54

VIDEO INCREDIBIL - Evadare în stil rusesc: A SĂRIT DE LA ETAJ, din secția de poliție, cu tot cu caloriferul de care era încătușat

VIDEO INCREDIBIL - Evadare în stil rusesc: A SĂRIT DE LA ETAJ, din secția de poliție, cu tot cu caloriferul de care era încătușat

Un suspect reținut de autorități în Sankt Petersburg a fost filmat în timp ce sărea de la etajul secției de poliție cu tot cu caloriferul de care fusese încătușat, scrie Daily Mail. Bărbatul aterizează pe o mașină parcată, apoi fuge ținând în brațe...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Noiembrie 2019, ora: 10:55

În Moldova au căzut primii fulgi de zăpadă / VIDEO

În Moldova au căzut primii fulgi de zăpadă / VIDEO

În nordul Moldovei, au căzut primii fulgi de zăpadă din acest sezon. Temperaturile scăzute au transformat ploaia în lapoviță.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Noiembrie 2019, ora: 10:38

Noțiunile „intravilan” și „extravilan”, fiind depășite în timp, vor fi excluse din Legea privind principiile urbanismului şi amenajării teritoriului

Noțiunile „intravilan” și „extravilan”, fiind depășite în timp, vor fi excluse din Legea privind principiile urbanismului şi amenajării teritoriului

În acest sens a fost înaintat un proiect de lege pentru modificarea și completarea unor acte legislative, avizat, miercuri, de Comisia protecție socială, sănătate și familie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Noiembrie 2019, ora: 10:22

Kozak: Datoria istorică a MoldovaGaz ar putea fi INCLUSĂ în tariful achitat către GAZPROM

Kozak: Datoria istorică a MoldovaGaz ar putea fi INCLUSĂ în tariful achitat către GAZPROM

Întrebat de jurnalişti dacă a discutat miercuri cu partea moldovenească problema datoriilor pentru gazele ruseşti, Kozak a răspunc afirmativ şi că actualul contract de livrare a gazelor va fi prelungit în condiţiile existente. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Noiembrie 2019, ora: 10:20

Igor Dodon: „Plahotniuc se poate întoarce în ţară doar în cătuşe”

Igor Dodon: „Plahotniuc se poate întoarce în ţară doar în cătuşe”

Președintele Igor Dodon susține că își dorește ca fostul lider PD, Vladimir Plahotniuc, să se întoarcă în Republica Moldova cât mai curând, întrucât revenirea ar fi „în cătușe”.

( ) Citeşte tot articolul

Lumea 21 Noiembrie 2019, ora: 10:15

Top 10 cele mai faimoase ASASINATE

Top 10 cele mai faimoase ASASINATE Foto: nato.int/Gavrilo Princip, în timpul arestării sale pentru uciderea arhiducelui Franz Ferdinand

Încă de pe timpul regelui Eglon, care a fost înjunghiat în anul 1200 î.Hr., liderii mondiali au fost asasinaţi din diferite motive: de la faptul că erau consideraţi a fi o ameninţare pentru alţi lideri până la viziunile lor politice. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Noiembrie 2019, ora: 09:33

Partidul ȘOR este gata să modernizeze pasajele subterane din Chișinău

Partidul ȘOR este gata să modernizeze pasajele subterane din Chișinău

Partidul Politic ȘOR vrea să se implice în implementarea mai multor proiecte de renovare a infrastructurii mun. Chișinău, iar reabilitarea tuturor trecerilor subterane din Capitală cu suportul și participarea directă a formațiunii politice poate fi o primă acțiune în acest...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Noiembrie 2019, ora: 09:10

Cașu: Dodon i-a transmis primarului de Hîncești să revină în Parlament. Cum comentează Botnari

Cașu: Dodon i-a transmis primarului de Hîncești să revină în Parlament. Cum comentează Botnari

Președintele Igor Dodon i-ar fi transmis lui Alexandru Botnari, primarul ales al orașului Hîncești în urma alegerilor locale din 3 noiembrie, să revină în Parlament, întrucât altfel ar fi fost provocate alegeri în circumscripția parlamentară pe care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Noiembrie 2019, ora: 08:48

Ambasadorul Poloniei în R. Moldova: Armata sovietică, după ce a venit în 1944-1945, în Polonia, A UITAT să meargă înapoi acasă

Ambasadorul Poloniei în R. Moldova: Armata sovietică, după ce a venit în 1944-1945, în Polonia, A UITAT să meargă înapoi acasă

Ambasadorul Poloniei la Chișinău, Bartłomiej Zdaniuk, a povestit în cadrul emisiunii „Alternativa Europeană” despre consolidarea statului polonez și despre calea europeană a Poloniei. Excelența sa a vorbit inclusiv despre istoria tristă a Poloniei, dar și despre...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 21 Noiembrie 2019, ora: 08:05

Brînzan despre rezultatele premierului Chicu la Moscova: „O invenție totală”

Brînzan despre rezultatele premierului Chicu la Moscova: „O invenție totală”

Creditul de 500 de milioane de dolari, contractat de Federația Rusă pentru pentru proiecte infrastructurale de anvergură în țara noastră este o invenţie totală. Declarația a fost făcută de fostul ministru al Ecnomiei, Vadim Brânzan în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8. Mai...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)