Astăzi 16 Septembrie 2019, Luni - Ultima actualizare la ora 15:10
Abonamente

Horoscop 21 Mai 2019, ora 08:02

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 MAI 2019. MERCUR INTRĂ ÎN ZODIA GEMENI

Marime Font

Horoscopul zilei de 21 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 mai 2019 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, prin casa personalității. Tranzitul va dura până în data de 12 iunie 2019.

Mercur este planeta comunicării, a raționamentului, a negocierilor și tranzacțiilor, iar atunci când tranzitează zodia Gemeni, zodia sa de domiciliu, influența sa este foarte puternică și, totodată, benefică. La modul general, vom comunica mai bine cu cei din jur, vom fi mai deschiși să socializăm și vom da dovadă de o gândire mult mai rațională.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 21 mai 2019
Cei născuți în zodia Berbec au parte de tranzitul lui Mercur întocmai prin sectorul comunicării, prin urmare este lesne de înțeles că nativii vor excela la acest capitol și vor reuși să se împace cu cei cu care au fost până acum în conflict, iar dialogul se va îmbunătăți semnificativ. Perioadă favorabilă învățării și acumulării de cunoștințe. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a pleca în scurte călătorii, posibil chiar deplasări în interes de serviciu sau administrativ.


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 21 mai 2019
Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul financiar, al banilor obținuți din propria lor muncă. Nativii sunt puternic favorizați în această perioadă să-și crească veniturile, să primească sume de bani, mai ales că planeta lor guvernatoare, Venus a intrat în zodia Taur. De asemenea, este o perioadă favorabilă pentru a-și renegocia salariul sau orice tip de plată, comision, remunerație. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce o propunere nouă de colaborare.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 21 mai 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Mercur, guvernatorul lor, întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Nativii vor reuși să se înțeleagă mai bine, să-și înțeleagă ultimele decizii și acțiuni și, de asemenea, vor reuși să fie mai echilibrați în gânduri, mai ales că în ultima perioadă au avut parte de multe frământări sufletești. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să se folosească de capacitatea de comunicare excepțională de care dau dovadă pentru a reechilibra relația cu cei din jur, în special cu persoana iubită. Atenție la tendința de superficialitate!

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 21 mai 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul subconștientului și al trecutului. Nativii vor trece printr-o perioadă de introspecție în care vor dori să se înțeleagă mai mult, să-și înțeleagă destinul, să-și înțeleagă deciziile, atitudinile și acțiunile din trecut, mai ales că sunt favorizați în acest sens de tranzitul lui Marte, care a intrat în zodia Rac. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot fi căutați de o persoană din trecut și ar face bine ca prin dialog să-și vindece karma.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 21 mai 2019
Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul prietenilor și al aspirațiilor de viitor. Nativii vor reuși să-și îmbunătățească remarcabil relația cu cei dragi, să se împace cu cei cu care au fost în conflict, dar și să lege noi prietenii care se vor dovedi benefice pe viitor inclusiv pentru statutul lor profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocazia să-și pună în practică niște planuri avute.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 21 mai 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul carierei. Nativii vor da dovadă de o comunicare foarte bună în zona profesională, se vor bucura de succes în negocieri și nu este exclus să poarte dialoguri despre investirea într-o nouă funcție sau chiar despre schimbarea domeniului de activitate. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să-și pună în evidență mai mult calitățile oratorice pentru a-și îmbunătăți imaginea.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 21 mai 2019
Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul călătoriilor, al principiilor de viață și al studiilor. Nativii vor fi favorizați și susținuți de acest tranzit să se înscrie la noi cursuri de dezvoltare, fie personală, fie profesională, iar interesul pentru călătorii va crește. Posibile vești din străinătate sau dialoguri cu persoane care se află peste granițele țării. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să-și analizeze niște principii, valori și convingeri de viață pentru a păstra doar ceea ce este cu adevărat benefic pentru ei.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 21 mai 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul financiar, al banilor deținuți împreună cu alții. Nativii pot avea parte de dialoguri legate de avere și chiar pot intra în posesia unei moșteniri. Se întrevăd sume de bani neașteptate și ocazii de a-și îmbunătăți veniturile prin asocieri, din parteneriate. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le oferă ocazia de a lămuri o situație legată de o aventură sau ed sexualitate.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 21 mai 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul parteneriatelor și al mariajului. Nativii pot purta dialoguri constructive și lămuritoare cu persoana iubită și în unele cazuri se poate discuta despre o posibilă căsătorie. În zona profesională sunt susținute puternic asocierile și nativii pot semna acum parteneriate profitabile și de lungă durată. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător favorizează negocierile în afaceri.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 21 mai 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul muncii. Nativii pot avea parte de dialoguri foarte bune la locul de muncă, pot negocia responsabilități și își vor îndeplini cu mai multă ușurință sarcinile. Cei care-și doresc să se angajeze o pot face în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn susține comunicarea cu colegii și superiorii.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 21 mai 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul sentimental. Nativii care sunt despărțiți vor reuși să se împace cu persoana iubită și pot aduce în discuție inclusiv posibilitatea conceperii unui copil. Cei care sunt deja părinți se vor bucura de o comunicare foarte bună cu copiii. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le oferă ocazia să lămurească niște aspecte în cuplu.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 12:33

Cunoscutul expert român Cristi Danileț a comentat pentru TVR Moldova inițiativa Guvernului Republicii Moldova referitoare la schimbarea procedurii de numirea a Procurorului General, prin abilitarea unei comisii constituite de Ministrul Justiției de a selecta candidaturile și a le...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 12:00

LIVE VIDEO /// Parlamentul se întrunește astăzi în ședință. Pe ordinea de zi: UN SINGUR SUBIECT. Dodon va veni cu un discurs în plen

LIVE VIDEO /// Parlamentul se întrunește astăzi în ședință. Pe ordinea de zi: UN SINGUR SUBIECT. Dodon va veni cu un discurs în plen

Parlamentul se va întruni astăzi, în ședință plenară, pentru a vota proiectul de modificare a legii procuraturii, inițiat de Guvern, care prevede o nouă procedură de numire a Procurorului General.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 11:52

Expertă anticorupție: Executivul și legislativul NU AR TREBUI să aibă un rol determinant în numirea Procurorului General

Expertă anticorupție: Executivul și legislativul NU AR TREBUI să aibă un rol determinant în numirea Procurorului General

Experta Mariana Kalughin atrage atentiția: „Un executiv și un legislativ, de obicei la patru ani, dacă nu mai des, se schimbă, judiciarul ni-i dat pentru totdeauna. Parlamentul se întruneşte astăzi pentru a modifica procedura de alegere a procurorului general. Miza nu e doar o...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 11:47

Câte secții de votare vor fi deschide pentru alegerile din 20 octombrie

Câte secții de votare vor fi deschide pentru alegerile din 20 octombrie

Pentru alegerile locale generale din 20 octombrie 2019 vor fi deschise 1969 de secții de votare. Cele mai multe secții de votare se găsesc în circumscripțiile electorale:

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 10:49

Presa socialistă îl ATACĂ pe Năstase - a ÎNCĂLCAT Constituția prin înălțarea unui crucifix la MAI

Presa socialistă îl ATACĂ pe Năstase - a ÎNCĂLCAT Constituția prin înălțarea unui crucifix la MAI

Viceprim-ministru, ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, a încălcat în mod evident Constituția prin instalarea crucifixului pe scara centrală a organului guvernamental - Ministerul Afacerilor Interne, informează portalul pro-socialist noi.md.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 10:47

Pagina de istorie: Câte parale face un leu?

Pagina de istorie: Câte parale face un leu?

Au trecut peste 150 de ani de când leul a devenit moneda națională a României. Aflați din Pagina de istorie de azi de unde i se trage numele leului românesc, cât valora și prin ce greutăți a mai trecut, de-a lungul timpului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 10:44

Alexandru Tănase: Reforma procuraturii și formula politizării perfecte

Alexandru Tănase: Reforma procuraturii și formula politizării perfecte

Guvernul a aprobat proiectul de lege pentru modificarea Legii Procuraturii. În cadrul ședinței de Guvern, Premierul Maia Sandu a declarat: „Guvernul a votat cel mai important proiect de lege pe Reforma Procuraturii. Este o decizie curajoasă, asumată de colegii mei din Guvern, care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 10:27

Stanislav Pavlovschi și-a dat DEMISIA din funcția de vicepreședinte al PPDA

Stanislav Pavlovschi și-a dat DEMISIA din funcția de vicepreședinte al PPDA

Stanislav Pavlovschi şi-a dat demisia din funcţia de vicepreşedinte al Platformei Demnitate şi Adevăr. Informaţia a fost confirmată de către deputatul PPDA, Alexandr Slusari. Parlamentarul nu a oferit mai multe detalii. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 10:11

Zodiile care se umplu de bani în luna septembrie. Nimic nu le va sta în cale

Zodiile care se umplu de bani în luna septembrie. Nimic nu le va sta în cale

Ești sortit să ai succes și să câștigi mulți bani? Dacă nu știi răspunsul la această întrebare, astrele ți-l pot oferi. Toamna aceasta, unele semne zodiacale sunt destinate să facă bani. Este de ajuns să-și pună mintea la contribuție și norocul le va surâde....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 10:10

Noul guvern de la Kiev a anulat un contract american pentru gaze. Compania din SUA era asociată în proiect și cu o firmă românească

Noul guvern de la Kiev a anulat un contract american pentru gaze. Compania din SUA era asociată în proiect și cu o firmă românească

Ucraina a anulat un contract ce ar fi adus o investiție americană de sute de milioane de dolari. Înțelegerea se referă la exploatarea de gaze şi petrol offshore din Marea Neagră.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 10:08

Pretinși polițiști, puși sub arest la solicitarea procurorilor PCCOCS, pentru obținerea a 40 de mii de lei prin șantaj

Pretinși polițiști, puși sub arest la solicitarea procurorilor PCCOCS, pentru obținerea a 40 de mii de lei prin șantaj

Luni, 16 septembrie 2019, Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță faptul că a obținut în instanța de judecată arestarea unui grup de indivizi, care au pretins că sunt polițiști și au pătruns în apartamentului unui...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 10:07

Secretarul General al OSCE vine mâine la Chișinău

Secretarul General al OSCE vine mâine la Chișinău

Secretarul General al OSCE Thomas Greminger va vizita Moldova între 17 și 19 septembrie pentru discuții cu oficiali de rang înalt din Moldova și conducerea politică de la Tiraspol.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 10:04

Un medic neurochirurg explică motivul pentru care Anastasia Zavorotnyuk nu poate fi operată de cancer

Un medic neurochirurg explică motivul pentru care Anastasia Zavorotnyuk nu poate fi operată de cancer

Un medic neurochirurg din Rusia a explicat de ce este imposibil ca Anastasia Zavorotnyuk să fie operată pe creier. Actrița este suspectată de una dintre cele mai insidioase și agresive tumori cerebrale. Medicii au spus că tumora cerebrală a fost inoperabilă. Informații despre starea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 09:57

Cele mai bune alimente pentru concentrare

Cele mai bune alimente pentru concentrare

Ginseng, peşte, fructe de pădure sau cofeină? Auzim atât de multe opinii în jurul nostru cu privire la cele mai bune alimente pe care le putem consuma pentru stimularea concentrării. Dar care dintre ele este cu adevărat reală? Nu negăm faptul că pe măsură ce...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 09:39

Ministrul Nicu Popescu întreprinde o vizită de lucru la Berlin

Ministrul Nicu Popescu întreprinde o vizită de lucru la Berlin

Continuarea dialogului moldo-german la nivel înalt, consolidarea relațiilor bilaterale în mai multe domenii, precum și asigurarea sprijinului Germaniei pentru parcursul european al Republicii Moldova vor fi subiectele abordate în cadrul vizitei de lucru a ministrului...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 08:43

Plahotniuc și-a vândut din avere. A rămas fără trei imobile și fără patru mașini / DOC

Plahotniuc și-a vândut din avere. A rămas fără trei imobile și fără patru mașini / DOC

Data completării: 13 septembrie 2019. Semnat digital. O nouă declarație de avere a fost depusă de către Vlad Plahotniuc, fostul lider al PDM. Potrivit documentului, fostul deputat și-a vândut mașinile și imobilele din țară.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 08:25

PROGNOZA METEO - 28 de grade în Chișinău. Vineri vremea se răcește - 17 de grade ziua și 5 grade noaptea / Un val de aer polar va răci vremea începând de marţi

PROGNOZA METEO - 28 de grade în Chișinău. Vineri vremea se răcește - 17 de grade ziua și 5 grade noaptea / Un val de aer polar va răci vremea începând de marţi

Un val de aer polar va răci vremea începând de marţi. Meteorologii spun că un val de aer polar coboară din nordul continentului. Peste noapte, temperaturile ar putea să scadă brusc chiar şi cu 20 de grade Celsius.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 16 Septembrie 2019, ora: 08:22

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 16 SEPTEMBRIE 2019. LEII POT AVEA PROBLEME DE SĂNĂTATE

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 16 SEPTEMBRIE 2019. LEII POT AVEA PROBLEME DE SĂNĂTATE

Horoscopul zilei de 16 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 16 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 16...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 16 Septembrie 2019, ora: 07:33

Ziua în care românii au devenit „toleraţi'”

Ziua în care românii au devenit „toleraţi'”

La 16 septembrie 1437 s-a încheiat, la Căpâlna, în Transilvania, "uniunea frăţească" cunoscută în istorie sub numele de "Unio Trium Nationum". În urma acestei întelegeri, românii, populaţia majoritară din Transilvania, erau...

( ) Citeşte tot articolul

CSI / Rusia 16 Septembrie 2019, ora: 07:00

(ANALIZĂ THE NEW YORK TIMES) Moscova a transformat Ortodoxia în armă pentru cucerirea Europei

(ANALIZĂ THE NEW YORK TIMES) Moscova a transformat Ortodoxia în armă pentru cucerirea Europei

Cupola de aur a Catedralei Ortodoxe de pe malurile Senei din Paris străluceşte în soare. Construită de guvernul rus că parte a unui nou centru cultural şi spiritual, ea are vedere spre cartierul plin de clădiri guvernamentale şi ambasade, scrie Andrew Higgins, editorialistul The New...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 06:33

Apă potabilă de calitate în raionul Leova din banii Germaniei

Apă potabilă de calitate în raionul Leova din banii Germaniei

În orașele Leova și Iargara a avut loc, recent, evenimentul de inaugurare a apeductului magistral Leova – Iargara, construit în cadrul proiectului „Modernizarea serviciilor publice de aprovizionare cu apă și canalizare a localităților din raionul Leova”,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Septembrie 2019, ora: 05:51

Curentul vegan trece din bucătărie în garderobă

Curentul vegan trece din bucătărie în garderobă

Curentul vegan face un pas important, ieşind din bucătărie şi intrând în lumea modei, a hainelor, încălţămintei şi accesoriilor, relatează BBC, citat de Meduafax.

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)