Astăzi 20 Iunie 2019, Joi - Ultima actualizare la ora 16:20
Abonamente

Horoscop 21 Mai 2019, ora 08:02

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 MAI 2019. MERCUR INTRĂ ÎN ZODIA GEMENI

Marime Font

Horoscopul zilei de 21 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 mai 2019 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, prin casa personalității. Tranzitul va dura până în data de 12 iunie 2019.

Mercur este planeta comunicării, a raționamentului, a negocierilor și tranzacțiilor, iar atunci când tranzitează zodia Gemeni, zodia sa de domiciliu, influența sa este foarte puternică și, totodată, benefică. La modul general, vom comunica mai bine cu cei din jur, vom fi mai deschiși să socializăm și vom da dovadă de o gândire mult mai rațională.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 21 mai 2019
Cei născuți în zodia Berbec au parte de tranzitul lui Mercur întocmai prin sectorul comunicării, prin urmare este lesne de înțeles că nativii vor excela la acest capitol și vor reuși să se împace cu cei cu care au fost până acum în conflict, iar dialogul se va îmbunătăți semnificativ. Perioadă favorabilă învățării și acumulării de cunoștințe. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a pleca în scurte călătorii, posibil chiar deplasări în interes de serviciu sau administrativ.


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 21 mai 2019
Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul financiar, al banilor obținuți din propria lor muncă. Nativii sunt puternic favorizați în această perioadă să-și crească veniturile, să primească sume de bani, mai ales că planeta lor guvernatoare, Venus a intrat în zodia Taur. De asemenea, este o perioadă favorabilă pentru a-și renegocia salariul sau orice tip de plată, comision, remunerație. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce o propunere nouă de colaborare.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 21 mai 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Mercur, guvernatorul lor, întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Nativii vor reuși să se înțeleagă mai bine, să-și înțeleagă ultimele decizii și acțiuni și, de asemenea, vor reuși să fie mai echilibrați în gânduri, mai ales că în ultima perioadă au avut parte de multe frământări sufletești. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să se folosească de capacitatea de comunicare excepțională de care dau dovadă pentru a reechilibra relația cu cei din jur, în special cu persoana iubită. Atenție la tendința de superficialitate!

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 21 mai 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul subconștientului și al trecutului. Nativii vor trece printr-o perioadă de introspecție în care vor dori să se înțeleagă mai mult, să-și înțeleagă destinul, să-și înțeleagă deciziile, atitudinile și acțiunile din trecut, mai ales că sunt favorizați în acest sens de tranzitul lui Marte, care a intrat în zodia Rac. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot fi căutați de o persoană din trecut și ar face bine ca prin dialog să-și vindece karma.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 21 mai 2019
Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul prietenilor și al aspirațiilor de viitor. Nativii vor reuși să-și îmbunătățească remarcabil relația cu cei dragi, să se împace cu cei cu care au fost în conflict, dar și să lege noi prietenii care se vor dovedi benefice pe viitor inclusiv pentru statutul lor profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocazia să-și pună în practică niște planuri avute.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 21 mai 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul carierei. Nativii vor da dovadă de o comunicare foarte bună în zona profesională, se vor bucura de succes în negocieri și nu este exclus să poarte dialoguri despre investirea într-o nouă funcție sau chiar despre schimbarea domeniului de activitate. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să-și pună în evidență mai mult calitățile oratorice pentru a-și îmbunătăți imaginea.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 21 mai 2019
Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul călătoriilor, al principiilor de viață și al studiilor. Nativii vor fi favorizați și susținuți de acest tranzit să se înscrie la noi cursuri de dezvoltare, fie personală, fie profesională, iar interesul pentru călătorii va crește. Posibile vești din străinătate sau dialoguri cu persoane care se află peste granițele țării. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să-și analizeze niște principii, valori și convingeri de viață pentru a păstra doar ceea ce este cu adevărat benefic pentru ei.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 21 mai 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul financiar, al banilor deținuți împreună cu alții. Nativii pot avea parte de dialoguri legate de avere și chiar pot intra în posesia unei moșteniri. Se întrevăd sume de bani neașteptate și ocazii de a-și îmbunătăți veniturile prin asocieri, din parteneriate. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le oferă ocazia de a lămuri o situație legată de o aventură sau ed sexualitate.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 21 mai 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul parteneriatelor și al mariajului. Nativii pot purta dialoguri constructive și lămuritoare cu persoana iubită și în unele cazuri se poate discuta despre o posibilă căsătorie. În zona profesională sunt susținute puternic asocierile și nativii pot semna acum parteneriate profitabile și de lungă durată. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător favorizează negocierile în afaceri.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 21 mai 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul muncii. Nativii pot avea parte de dialoguri foarte bune la locul de muncă, pot negocia responsabilități și își vor îndeplini cu mai multă ușurință sarcinile. Cei care-și doresc să se angajeze o pot face în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn susține comunicarea cu colegii și superiorii.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 21 mai 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul sentimental. Nativii care sunt despărțiți vor reuși să se împace cu persoana iubită și pot aduce în discuție inclusiv posibilitatea conceperii unui copil. Cei care sunt deja părinți se vor bucura de o comunicare foarte bună cu copiii. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le oferă ocazia să lămurească niște aspecte în cuplu.

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 16:20

Putin a început să vorbească despre CONCESII în fața Occidentului

Putin a început să vorbească despre CONCESII în fața Occidentului

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat joi că nu vor exista schimbări fundamentale în atitudinea Occidentului faţă de Rusia, chiar dacă Moscova ar face concesii şi ar fi de acord să îndeplinească toate cerinţele oponenţilor ei, potrivit TASS.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 16:06

Sergiu Sîrbu: Mulţi profitori s-au alipit de PD atunci când era la guvernare şi se vor dezlipi acum și probabil se vor alipi la noua guvernare

Sergiu Sîrbu: Mulţi profitori s-au alipit de PD atunci când era la guvernare şi se vor dezlipi acum și probabil se vor alipi la noua guvernare

Deputatul Partidului Democrat Sergiu Sîrbu dă de înţeles că formaţiunea este conştientă că foarte mulţi demnitatari, care anterior s-au alipit PD-ului, care se afla la guvernare, acum se vor dezlipi.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 15:32

Începe marea târguială din UE: Un summit unde posturile cheie sunt scoase la mezat

Începe marea târguială din UE: Un summit unde posturile cheie sunt scoase la mezat

Întrebase odată fostul secretar de stat american (și controversat premiu Nobel pentru pace) Henry Kissinger: “Pe cine sun când vreau să vorbesc cu Europa?” Chiar dacă anecdota e probabil apocrifă, de la tratatul de la Lisabona (2007) încoace, lucrurile sunt mult...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 15:22

Președintele Curții Constituționale și-a dat DEMISIA

Președintele Curții Constituționale și-a dat DEMISIA

Președintele Curții Constituționale a R. Moldova, Mihai Poalelungi, și-a dat demisia.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 14:50

Avertisment de la București: „Toată PUTEREA e concentrată la Dodon, care ia notițe de la Putin. Rusia este în interior, fără să se tragă niciun FOC. Guvernul Maiei Sandu va fi PICAT”

Avertisment de la București: „Toată PUTEREA e concentrată la Dodon, care ia notițe de la Putin. Rusia este în interior, fără să se tragă niciun FOC. Guvernul Maiei Sandu va fi PICAT”

Consultantul politic Cozmin Gușă a declarat că România ar fi pierdut total în lupta pentru R. Moldova, pavând astfel drumul Moscovei „în inima fraților de peste Prut”. De asemenea, acesta spune că socialiștii lui Igor Dodon ar deține de facto puterea,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 14:11

Analiză: Lumea se pregătește de un CONFLICT MAJOR

Analiză: Lumea se pregătește de un CONFLICT MAJOR

În opinia jurnalistului Cristian Unteanu, lumea se pregăteşte de un conflict major având în vedere semnalele de alarmă care arată că forțele din Orientul Mijlociu au fost puse în stare de pre-război. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 14:06

Viorel Gârbu: „Rata de bază mai mare - credite mai scumpe, ceea ce înseamnă un cost al facerii mai mare și agenții economici vor avea povara mai mare pentru a-și realiza activitatea

Viorel Gârbu: „Rata de bază mai mare - credite mai scumpe, ceea ce înseamnă un cost al facerii mai mare și agenții economici vor avea povara mai mare pentru a-și realiza activitatea

Decizia de majorare a ratei de bază va duce și la majorarea dobânzii la depozite, dar și la credite, ceea ce va afecta economia, precum și cetățenii, considerămai mulți analiști economici, relatează Radio Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 13:23

Satul moldovenesc de altădată cu zeci de ansambluri folclorice și bucate pe vatră vă așteaptă în acest weekend la Complexul Etno Cultural VATRA

Satul moldovenesc de altădată cu zeci de ansambluri folclorice și bucate pe vatră vă așteaptă în acest weekend la Complexul Etno Cultural VATRA Din editia print

La prima ediție a ”Festivalului Familiei și Tradițiilor Populare” vor fi peste 100 de ansambluri etno-folclorice, care vor reprezenta distincțiile culturale ale fiecărei regiuni de la nord până la sud. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 12:53

Numărul fumătorilor scade datorită noilor produse de tutun. Concluziile Forumului Global de Nicotină

Numărul fumătorilor scade datorită noilor produse de tutun. Concluziile Forumului Global de Nicotină

Prevalența fumatului a scăzut în țările unde fumătorii au trecut la produse de nicotină mai sigure. Avantajele noilor alternative fumatului au fost discutate la Varșovia unde a avut loc Forumul Global de Nicotină la care au participat peste 650 de experți în domeniul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 12:49

AgroMeteo: SHS a prelungit Codul Galben de averse puternice însoțite de grindină și descărcări electrice

AgroMeteo: SHS a prelungit Codul Galben de averse puternice însoțite de grindină și descărcări electrice

Serviciul Hidrometeorlogic de Stat (SHS) a prelungit până joi, 20 iunie, Codul Galben de instabilitate atmosferică. Conform meteorologilor, în perioada indicată se prevăd descărcări electrice, izolat averse puternice (15-45 litri pe metru pătrat) cu grindină și vijelie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 12:41

EURO 2019 U21 | Partida Anglia şi România va fi arbitrată de suedezul Andreas Ekberg / ORA meciului

EURO 2019 U21 | Partida Anglia şi România va fi arbitrată de suedezul Andreas Ekberg / ORA meciului

Meciul Anglia - România de la EURO 2019 U21, care va avea loc vineri, de la ora 19:30, va fi arbitrat de suedezul Andreas Ekberg.

( ) Citeşte tot articolul

Externe 20 Iunie 2019, ora: 12:36

Armata rusă BOMBARDEAZĂ în continuare Ucraina

Armata rusă BOMBARDEAZĂ în continuare Ucraina Din editia print

Trupele de ocupație rusească au continuat astăzi, 19 iunie, bombardamentele în regiunile separatiste ucrainene. Sub focul rușilor a nimerit localitatea ATLU Zolotoe-4 din regiunea Lugansk, acolo unde bombardamentul a avut loc la distanța de numai 30 de metri de un bloc locativ. Din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 12:19

Alertă pentru turiștii care călătoresc în Grecia - Un virus periculos i-ar putea ucide

Alertă pentru turiștii care călătoresc în Grecia - Un virus periculos i-ar putea ucide

Oficialii greci din domeniul Sănătății îi avertizează pe turiștii care plănuiesc să călătorească în Grecia în această vară cu privire la riscurile la care se expun din cauza tânțarilor, purtători ai virusului West Nile, potrivit stirileprotv.ro.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 12:08

VIDEO /// Putin, discurs în fața națiunii, la o zi după ce patru separatiști pro-Rusia au fost puşi sub acuzare pentru doborârea zborului MH17

VIDEO /// Putin, discurs în fața națiunii, la o zi după ce patru separatiști pro-Rusia au fost puşi sub acuzare pentru doborârea zborului MH17

Preşedintele rus Vladimir Putin se va adresa naţiunii într-un discurs televizat în direct joi, la o zi după ce o investigaţie condusă de Olanda a pus sub acuzare patru separatişti pro-Rusia din Ucraina pentru doborârea zborului MH17 în 2014, relatează The Guardian,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 11:57

Usatîi a venit la Primăria mun. Bălți într-un tricou cât trei salarii pentru un an și jumătate / FOTO

Usatîi a venit la Primăria mun. Bălți într-un tricou cât trei salarii pentru un an și jumătate / FOTO

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi a revenit zilele acestea la Bălți. Înainte de asta, le-a făcut o vizită colegilor de partid din Fălești, și-a revăzut casa părintească și școala unde a învățat.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 11:46

Pentru a-l înlocui pe cumătrul său, Năstase va organzia un concurs la IGP

Pentru a-l înlocui pe cumătrul său, Năstase  va organzia un concurs la IGP

În cadrul ședinței guvernului de astăzi, noul ministru de Interne Andrei Năstase a declarat că intenționează să organizeze un concurs pentru selectarea unui nou șef la Inspectoratul General de Poliție și pentru a-l  înlocui pe cumătrul său Gheorghe Băla.n 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 11:44

ULTIMA ORĂ /// Persoana care a atacat procurorul din Hânceşti a fost REȚINUTĂ / Riscă dosar penal pentru tentativă de OMOR

ULTIMA ORĂ /// Persoana care a atacat procurorul din Hânceşti a fost REȚINUTĂ / Riscă dosar penal pentru tentativă de OMOR

Bărbatul, care a atacat procurorul din Hânceşti, a fost reţinut acum câteva minute.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 11:20

Imagini incredibile au fost filmate pe cerul Marii Britanii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 11:09

Dodon își face PR electoral și anunță primul că locatarii blocului din Otaci ar trebui să primească apartamente sau case din BANII STATULUI

Dodon își face PR electoral și anunță primul că locatarii blocului din Otaci ar trebui să primească apartamente sau case din BANII STATULUI

Dodon a mers astăzi dimineață la Otaci și le-a promis oamenilor afectați de prăbușirea blocului de din Otaci ar trebui să fie compensați din bugetul statului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 11:07

Promisiunea unei „alianțe temporare” - O MINCIUNĂ PREMEDITATĂ? Hahn către Greceanîi: „Ne dorim să vedem această majoritate parlamentară și coaliție guvernamentală până la SFÂRȘITUL mandatului”

Promisiunea unei „alianțe temporare” - O MINCIUNĂ PREMEDITATĂ? Hahn către Greceanîi: „Ne dorim să vedem această majoritate parlamentară și coaliție guvernamentală până la SFÂRȘITUL mandatului”

Comisarul european pentru politica de vecinătate și negocieri pentru extindere, Johannes Hahn, care s-a aflat ieri într-o vizită în R. Moldova, a apreciat maniera pașnică de gestionare a crizei politice de la Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 11:05

 Stimată doamnă prim-ministru, mă îndoiesc că la Universitatea Harvard din SUA, unde țin lecții peste 30 de laureați ai Premiului Nobel, ați studiat limba română și istoria poporului nostru. Cum puteți afirma că noul Guvern, pe care cu onoare îl conduceți,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 10:40

VIDEO de COȘMAR /// UPDATE - Clădirea va fi demolată /// O parte dintr-un bloc de NOUĂ etaje din Otaci s-a PRĂBUȘIT sub ochii locuitorilor

VIDEO de COȘMAR /// UPDATE - Clădirea va fi demolată /// O parte dintr-un bloc de NOUĂ etaje din Otaci s-a PRĂBUȘIT sub ochii locuitorilor

Un bloc cu nouă etaje s-a prăbuşit la Otaci. S-a întâmplat aseară, în jurul orei 21.30, şi, din fericire, nimeni nu a fost rănit.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 10:29

Veste proastă pentru cei care trec des vama cu România /// Guvernul Sandu promite să ÎNCHIDĂ toate magazinele duty free

Veste proastă pentru cei care trec des vama cu România /// Guvernul Sandu promite să ÎNCHIDĂ toate magazinele duty free

Toate benzinăriile, barurile și restaurantele duty free la intrarea în Republica Moldova și regiunea transnistreană vor fin interzise, despre acest lucru a anunțat pe pagina de Facebook, Maia Sandu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 20 Iunie 2019, ora: 08:43

Iurie Bolboceanu, condamnat la 14 ani de închisoare pentru SPIONAJ în favoarea Rusiei, a fost ACHITAT astăzi de Curtea de Apel /// VIDEO

Iurie Bolboceanu, condamnat la 14 ani de închisoare pentru SPIONAJ în favoarea Rusiei, a fost ACHITAT astăzi de Curtea de Apel  /// VIDEO

 Curtea de Apel din Chișinău, a decis la 19 iunie curent, în favoarea fostului deputat din fracțiunea Partidului Democrat, Iurie Bolboceanu, care anterior fusese condamnat pentru spionaj în favoarea Rusiei, scrie „Kommersant“. Potrivit sursei, acesta ar fi fost...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)