Astăzi 17 Noiembrie 2019, Duminică - Ultima actualizare la ora 14:23
Abonamente

Horoscop 21 Mai 2019, ora 08:02

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 MAI 2019. MERCUR INTRĂ ÎN ZODIA GEMENI

Marime Font

Horoscopul zilei de 21 mai 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 mai 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 mai 2019 spune că astăzi nativii din zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Mercur, întocmai guvernatorul lor, prin casa personalității. Tranzitul va dura până în data de 12 iunie 2019.

Mercur este planeta comunicării, a raționamentului, a negocierilor și tranzacțiilor, iar atunci când tranzitează zodia Gemeni, zodia sa de domiciliu, influența sa este foarte puternică și, totodată, benefică. La modul general, vom comunica mai bine cu cei din jur, vom fi mai deschiși să socializăm și vom da dovadă de o gândire mult mai rațională.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 21 mai 2019
Cei născuți în zodia Berbec au parte de tranzitul lui Mercur întocmai prin sectorul comunicării, prin urmare este lesne de înțeles că nativii vor excela la acest capitol și vor reuși să se împace cu cei cu care au fost până acum în conflict, iar dialogul se va îmbunătăți semnificativ. Perioadă favorabilă învățării și acumulării de cunoștințe. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a pleca în scurte călătorii, posibil chiar deplasări în interes de serviciu sau administrativ.


Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 21 mai 2019
Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul financiar, al banilor obținuți din propria lor muncă. Nativii sunt puternic favorizați în această perioadă să-și crească veniturile, să primească sume de bani, mai ales că planeta lor guvernatoare, Venus a intrat în zodia Taur. De asemenea, este o perioadă favorabilă pentru a-și renegocia salariul sau orice tip de plată, comision, remunerație. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce o propunere nouă de colaborare.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 21 mai 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Mercur, guvernatorul lor, întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Nativii vor reuși să se înțeleagă mai bine, să-și înțeleagă ultimele decizii și acțiuni și, de asemenea, vor reuși să fie mai echilibrați în gânduri, mai ales că în ultima perioadă au avut parte de multe frământări sufletești. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să se folosească de capacitatea de comunicare excepțională de care dau dovadă pentru a reechilibra relația cu cei din jur, în special cu persoana iubită. Atenție la tendința de superficialitate!

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 21 mai 2019
Cei născuți în zodia Rac au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul subconștientului și al trecutului. Nativii vor trece printr-o perioadă de introspecție în care vor dori să se înțeleagă mai mult, să-și înțeleagă destinul, să-și înțeleagă deciziile, atitudinile și acțiunile din trecut, mai ales că sunt favorizați în acest sens de tranzitul lui Marte, care a intrat în zodia Rac. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot fi căutați de o persoană din trecut și ar face bine ca prin dialog să-și vindece karma.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 21 mai 2019
Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul prietenilor și al aspirațiilor de viitor. Nativii vor reuși să-și îmbunătățească remarcabil relația cu cei dragi, să se împace cu cei cu care au fost în conflict, dar și să lege noi prietenii care se vor dovedi benefice pe viitor inclusiv pentru statutul lor profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le oferă ocazia să-și pună în practică niște planuri avute.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 21 mai 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul carierei. Nativii vor da dovadă de o comunicare foarte bună în zona profesională, se vor bucura de succes în negocieri și nu este exclus să poarte dialoguri despre investirea într-o nouă funcție sau chiar despre schimbarea domeniului de activitate. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să-și pună în evidență mai mult calitățile oratorice pentru a-și îmbunătăți imaginea.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 21 mai 2019
Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul călătoriilor, al principiilor de viață și al studiilor. Nativii vor fi favorizați și susținuți de acest tranzit să se înscrie la noi cursuri de dezvoltare, fie personală, fie profesională, iar interesul pentru călătorii va crește. Posibile vești din străinătate sau dialoguri cu persoane care se află peste granițele țării. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să-și analizeze niște principii, valori și convingeri de viață pentru a păstra doar ceea ce este cu adevărat benefic pentru ei.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 21 mai 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul financiar, al banilor deținuți împreună cu alții. Nativii pot avea parte de dialoguri legate de avere și chiar pot intra în posesia unei moșteniri. Se întrevăd sume de bani neașteptate și ocazii de a-și îmbunătăți veniturile prin asocieri, din parteneriate. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le oferă ocazia de a lămuri o situație legată de o aventură sau ed sexualitate.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 21 mai 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul parteneriatelor și al mariajului. Nativii pot purta dialoguri constructive și lămuritoare cu persoana iubită și în unele cazuri se poate discuta despre o posibilă căsătorie. În zona profesională sunt susținute puternic asocierile și nativii pot semna acum parteneriate profitabile și de lungă durată. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător favorizează negocierile în afaceri.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 21 mai 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul muncii. Nativii pot avea parte de dialoguri foarte bune la locul de muncă, pot negocia responsabilități și își vor îndeplini cu mai multă ușurință sarcinile. Cei care-și doresc să se angajeze o pot face în această perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn susține comunicarea cu colegii și superiorii.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 21 mai 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul lui Mercur în sectorul sentimental. Nativii care sunt despărțiți vor reuși să se împace cu persoana iubită și pot aduce în discuție inclusiv posibilitatea conceperii unui copil. Cei care sunt deja părinți se vor bucura de o comunicare foarte bună cu copiii. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le oferă ocazia să lămurească niște aspecte în cuplu.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 17 Noiembrie 2019, ora: 14:23

Mai mulţi muncitori polonezi s-au întors acasă decât au plecat în străinătate anul trecut, o premieră pentru Polonia în ultimul deceniu, ca urmare a îngrijorărilor provocate de Brexit dar şi a dinamismului pieţei muncii din Polonia care a dus la creşterea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Noiembrie 2019, ora: 12:37

Eugen Tomac: „Maia Sandu va fi viitorul președinte al Republicii Moldova”

Eugen Tomac: „Maia Sandu va fi viitorul președinte al Republicii Moldova”

Maia Sandu va fi viitorul președinte al Republicii Moldova. Este opinia exprimată de europarlamentarul Eugen Tomac, într-o postare pe Facebook, după ce Guvernul a căzut.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 17 Noiembrie 2019, ora: 12:19

Limba românească în Moldova medievală

Limba românească în Moldova medievală

Raţionamentul moldoveniştilor este simplu: ţara Moldova – poporul moldovenesc – limba moldovenească. La nivelul următor al raţionamentului vin mărturiile scrise despre limba moldovenească din evul mediu.  

( ) Citeşte tot articolul

MUSCA la Ararat 17 Noiembrie 2019, ora: 11:42

UNIREA MOLDOVEI CU ROMÂNIA (strategie)

UNIREA MOLDOVEI CU ROMÂNIA (strategie)

Stimați concetățeni și frați de peste Prut. Am auzit de la amici implicați în problemă că ne tot tragem pe cur în privința unirii celor două țări românești. Vin în fața dumneavoastră cu o propunere, o soluție, spre deosebire de toate celelalte variante,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Noiembrie 2019, ora: 11:28

JAPONIA: Ordinea și armonia se construiesc din bun-simț/ VIDEO

JAPONIA: Ordinea și armonia se construiesc din bun-simț/ VIDEO

Ordinea si armonia se construiesc din bun-simt. Iar bunul simt inseamna respect pentru tot ce se afla in jur. Exista un loc in lume unde bunul simt, respectul este intens practicat de aceea in Japonia media intarzierilor trenurilor pe an este de 7 secunde…de ce doar atat? Pentru ca este...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Noiembrie 2019, ora: 10:22

Violenţe extreme la Paris. 150 de persoane au fost reţinute/ VIDEO

Violenţe extreme la Paris. 150 de persoane au fost reţinute/ VIDEO

Autorităţile au reţinut aproape 150 de persoane în urma protestelor de sâmbătă de la Paris, 78 dintre ele fiind plasate în arest preventiv. Manifestaţiile convocate la împlinirea unui an de la debutul mişcării de contestare cunoscută ca a "vestelor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Noiembrie 2019, ora: 10:22

Ministrul moldovenist Corneliu Popovici anunță că el vorbește limba română

Ministrul moldovenist Corneliu Popovici anunță că el vorbește limba română

Promisiunea a fost făcută de noul ministru al Educaţiei, Culturii şi Cercetării, Corneliu Popovici, în cadrul emisiunii "În centrul atenţiei" de la Publika TV.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Noiembrie 2019, ora: 10:19

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 17 NOIEMBRIE 2019. PEȘTII ÎȘI OFERĂ AJUTORUL DEZINTERESAT

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 17 NOIEMBRIE 2019. PEȘTII ÎȘI OFERĂ AJUTORUL DEZINTERESAT

Horoscopul zilei de 17 noiembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 noiembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Noiembrie 2019, ora: 05:27

Deplasarea lui Dodon în Japonia a costat statul un sfert de milion de lei (tv8.md)

Deplasarea lui Dodon în Japonia a costat statul un sfert de milion de lei (tv8.md)

Vizita lui Igor Dodon în Japonia, la Ceremonia de încoronare a Împăratului Naruhito, a costat bugetul statului aproape 256.000 de lei, scrie TV8. Totuși, în răspunsul președinției se arată că o parte din cheltuieli a fost acoperită de partea japoneză.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 17 Noiembrie 2019, ora: 03:53

Dezvăluiri ale fostului șef-adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc: Andrei Năstase mi-a propus să rămân în funcție, dar am refuzat

Dezvăluiri ale fostului șef-adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc: Andrei Năstase mi-a propus să rămân în funcție, dar am refuzat

Andrei Năstase i-a propus lui Gheorghe Cavcaliuc să rămână la minister, atunci când a venit la șefia MAI. Dezvăluirile au fost făcute de Cavcaliuc la emisiunea Zi de Zi, la Publika TV.

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 17 Noiembrie 2019, ora: 00:18

Cum eliminăm mirosul neplăcut din casă?

Cum eliminăm mirosul neplăcut din casă? Din editia print

Mirosul este primul lucru pe care îl sesizează oaspeţii când ne trec pragul casei. Nici mobila scumpă, nici designul ei unic nu vor şterge impresia negativă a mirosului neplăcut din locuinţă.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 21:59

Academicianul Valeriu Pasat a lansat o nouă carte: „Biserica ortodoxă și puterea sovietică în RSS Moldovenească (1940-1991)”

Academicianul Valeriu Pasat a lansat o nouă carte: „Biserica ortodoxă și puterea sovietică în RSS Moldovenească (1940-1991)”

 Valeriu Pasat, Ambasador extraordinar și plenipotențiar al Republicii Moldova în Federația Rusă, Kazahstan ș Finlanda în perioada 1994-1997, ministru al Apărării (1997-1999), ministru al Securității Naționale (1999-2000), director al Serviciului de Informații și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 15:03

Mihai Bologan: ”Ministrul Justiției a dat cele mai mari diferențe de note, fiind întrecută doar de reprezentantul PSRM”

Mihai Bologan: ”Ministrul Justiției a dat cele mai mari diferențe de note, fiind întrecută doar de reprezentantul PSRM”

 Expertul Mihai Bologan a analizat din punct de vedere statistic  punctajele oferite de fiecare membru al Comisiei pentru selectarea procuror general, în cadrul concursului organizat de Ministerul Justiției

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 11:10

Mesaj misterios descoperit în ADN-ul uman! Originea omenirii, revelată

Mesaj misterios descoperit în ADN-ul uman! Originea omenirii, revelată

Gregg Braden, autor de bestselleruri New York Times, este recunoscut la nivel internaţional ca pionier în crearea unei punţi între ştiinţă și spiritualitate. În timpul cercetărilor, Braden a descoperit ce se ascunde în ADN-ul uman și care ar fi de fapt proveniența rasei umane.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 11:03

Cristian Hrițuc // Năstase și declarațiile mincinoase care i s-au întors cu efect de bumerang

Cristian Hrițuc // Năstase și declarațiile mincinoase care i s-au întors cu efect de bumerang

Politicienii fac de multe ori declarații exagerate. De multe ori, ele sunt făcute în timpul campaniei electorale, pentru a mări mobilizarea propriului electorat sau pentru a crea o stare puternică emoțională în rândul populației, ca mai apoi să beneficieze din punct de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 10:12

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, SÂMBĂTA 16 NOIEMBRIE 2019. Luna în Rac activează nevoia de ACASĂ!

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, SÂMBĂTA 16 NOIEMBRIE 2019. Luna în Rac activează nevoia de ACASĂ!

 Luna este in Rac deci intreaga zi este orientata spre familie si stari emotionale fluctuante. Pentru fiecare, familie poate sa insemne altceva. Ce inseamna pentru tine ceva familiar? Asta iti vei dori sa faci sau sa ai acum. Tanjim azi dupa acel sentiment, ceva care sa ne faca sa ne simtim...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:59

Tăierile ilegale de pădure din România ajung pe Netflix într-un documentar/ VIDEO

Tăierile ilegale de pădure din România ajung pe Netflix într-un documentar/ VIDEO

Noul documentar de pe Netflix te va ajuta să înțelegi mai bine toate problemele care se nasc din tăierile ilegale de păduri din România. Broken este un nou documentar de investigație care identifică și deconstruiește sistemele care fac produsele de consum să fie...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Noiembrie 2019, ora: 09:55

Inventatorii care au creat piele artificială din cactus/ FOTO

Inventatorii care au creat piele artificială din cactus/ FOTO

În efortul pentru protecția animalelor și adoptarea unui stil de viață vegan, doi inventatori din Mexic au creat o alternativă la piele naturală din cactus. Fibra unui anumit tip de cactus intitulat nopal a fost transformată în imitație de piele de către doi inventatori...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)