Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 MARTIE 2020. VĂRSĂTORII EXPLOATEAZĂ OPTIMISMUL

Horoscop zilnic Berbec
Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea afla în tensiuni cu unii prieteni. Nativii au tendința de da impresia că dețin adevărul absolut și de aici la contraziceri este doar un pas. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să-și impună o disciplină și un program pentru a se putea dedica eficient activităților pe care și le-au propus.

Horoscop zilnic Taur
Cei născuți în zodia Taur s-ar putea afla într-o ipostază deloc plăcută care să le pună la îndoială în fața celorlalți credibilitatea, autoritatea. Nativii pot avea probleme legate de exercitarea profesiei, de funcție și statut, de imagine. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să fie calmi, diplomați și empatici la problemele celor din jur.

Horoscop zilnic Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni sunt ușor conflictuali astăzi din cauza unor situații care le dau peste cap un program sau chiar stilul de viață. Nativii cu greu reintră pe linia de plutire. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să caute mijloace diferite, în acest context le putem spune – sigure, de a-și satisface unele capricii, pofte, necesități.

Horoscop zilnic Rac
Cei născuți în zodia Rac încearcă să se detașeze, chiar și forțat, de situațiile care se petrec în jurul lor. Nativii nu mai vor să se implice în dialoguri tensionate, evită abordarea subiectelor sensibile și încearcă să-și contureze un mediu cât mai plăcut în jur. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce nevoia de a se reconecta la amintiri plăcute din trecut.

Horoscop zilnic Leu
S-ar putea ca cei născuți în zodia Leu să fie ținta unor bârfe, să le ajungă la urechi cuvinte mai puțin plăcute și acuze nefondate despre o situație personală sau profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să nu se lase influențați de ceea ce aud și dacă este vorba de un context profesional să încerce să demonstreze realitatea, să se apere fără a ataca la rândul lor.

Horoscop zilnic Fecioară
Posibil să vină cerințe din zona profesională, legate de locul de muncă, chiar dacă este sâmbătă, iar cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți să le trateze cu seriozitate și implicare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce dialoguri cu colegii, posibil vești destabilizatoare, însă nu este cazul să le dea mai multă valoare decât au.

Horoscop zilnic Balanță
În plan sentimental și afectiv, cei născuți în zodia Balanță se pot lăsa marcați de amintiri sau de amploarea evenimentelor sociale și pot deveni emotivi, sensibili. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să dea dovadă de calm, cumpătare și să evite știrile alarmiste. Este o zi bună pentru a se dedica unei cărți, unui film bun.

Horoscop zilnic Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea să se confrunte cu unele probleme care țin de casă și care să necesite rezolvare rapidă. Poate fi vorba de defecțiuni ce necesită reparații imediate. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că este posibil să primească vești de la familie, dacă se află la distanță, vești care nu ste exclus să-i alarmeze, să-i pună pe jar.

Horoscop zilnic Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător pot afla unele secrete, niște adevăruri pot ieși la iveală sau pot fi șocați de informații care le ajung la urechi și la care nu s-ar fi așteptat. Nativii pot avea parte de dialoguri ciudate, cu tâlc care le pot aduce inclusiv insomnii. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să facă tot posibilul să-și mențină un raționament lucid.

Horoscop zilnic Capricorn
S-ar putea ca cei născuți în zodia Capricorn să primească, din surse neoficiale, niște informații legate de salarizare, informații surprinzătoare, însă nativii nu ar trebui să ia măsuri în consecință până nu se asigură de veridicitatea acestora. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să-și facă un plan financiar pe termen lung, mai ales dacă de ei înșiși depinde și siguranța materială a altora.

Horoscop zilnic Vărsător
Fie că-și induc, fie că așa simt, cei născuți în zodia Vărsător vor fi bine dispuși și cu chef de glume, cu chef de a-și petrece timpul într-un mod cât mai util și plăcut. Nativii le pot face mici surprize celor dragi și pot purta dialoguri pe teme nonconformiste care să aducă o mare doză de uimire celorlalți. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător poate contura o situație neașteptată din partea unui pretendent. Posibil ca cineva să încerce să-i cucerească într-un mod inedit.

Horoscop zilnic Pești
O undă de neliniște le poate amprenta prima parte a zilei, iar cei născuți în zodia Pești s-ar putea să fie nu doar confuzi, dar și apatici. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia de a comunica cu o persoană din trecut, iar temele abordate, dacă nu sunt sentimentale, sunt, cel mai probabil, financiare.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *