Astăzi 19 Octombrie 2019, Sâmbătă - Ultima actualizare la ora 11:00
Abonamente

Horoscop 21 Septembrie 2019, ora 09:15

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 SEPTEMBRIE 2019. SĂGETĂTORII POT FI MARCAȚI DE O ÎNTÂLNIRE

Marime Font

Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 septembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător pot fi marcați în sens pozitiv de o întâlnire cu o persoană de sex opus.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019
Este o zi favorabilă călătoriilor și întâlnirilor, atât cu cei dragi, cât și cu persoana iubită sau un potențial partener de cuplu. Nativii au tendința de a vorbi mai mult decât trebuie și de a acționa sub impulsul momentului, iar horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie pe cât posibil de diplomați în atitudine. Frivolitatea va fi taxată.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de cheltuieli neplanificate menite să le dezechilibrexze veniturile. Nativii ar trebui să aibă grijă și să fie siguri că ceea ce cumpără sau sunt nevoiți de un context să cumpere este cu adevărat util și eficient. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce șansa de a-și face prieteni noi și chiar de a întâlni mentori spirituali, persoane foarte înțelepte care să contribuie la ridicarea moralului și la îmbunătățirea stării de spirit.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019
O zi tensionată se anunță pentru cei născuți în zodia Gemeni care vor dori cu orice preț să iasă în evidență într-un dialog, să fie ascultați, însă vor risca întocmai contrariul dacă se vor impune cu autoritate. Nativii pot primi critici și acuze. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot întrece măsura și pot rupe relații cu cei din jur.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Rac se ocupă de binele familiei și armonia căminului. Nativii se vor dedica activităților acasă, alături de cei dragi, însă nu este exclus să fie tentați să facă niște cheltuieli care să le destabilizeze bugetul în perioada următoare. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să caute relaxarea și mai ales odihna. Este necesar să doarmă suficient pentru a evita eventuale probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019
S-ar putea ca astăzi, cei născuți în zodia Leu să aibă parte de un contact cu realitatea destul de dur. Posibil ca nativii să-și fi făcut niște planuri și aceastea să nu iasă și visurile să se spulbere, aspect care le va aduce multe frustrări și neliniști interioare. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că iluziile pot îmbrăca forme destul de concrete și pot amăgi și, ulterior, dezamăgi.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna septembrie 2019

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară sunt extrem de sociabili și comunicativi astăzi, gata să sară în ajutorurul tuturor celor care-l cer. Nativii vor reuși să-și facă noi cunoștințe, însă atenție mare la persoanele cărora se destăinuie. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să nu aibă încredere oarbă în cei din jur, mai ales ca astăzi tind să manifeste o naivitate aparte.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019
Se întrevăd cheltuieli sau situații care provoacă disconfort financiar celor născuți în zodia Balanță. Nativii posibil să fie morocănoși și nesuferiți mare parte din zi, însă spre seară, în urma unui dialog cu prietenii și cei dragi, situația se va mai îmbunătăți. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia unei negocieri favorabile într-o situație mai veche, amânată.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019
În prima parte a zilei, cei născuți în zodia Scorpion pot trece printr-o situație confuză, din care să nu știe cum să iasă. Poate fi vorba de o decizie pe care sunt incapabili să o ia rapid. Intuiția nu va funcționa cum se așteaptă nativii, deci va fi nevoie de multă rațiune și discernământ. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce către seară momente plăcute în familie de care sunt sfătuiți să profite.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au tendința să se gândească la trecut, la situații care au fost impactante asupra vieții personale, unele cu ecou și în viața profesională. Totuși, veștile sunt bune și horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia unei întâlniri legendare, unei întâlniri cu o persoană care să le trezească simțurile la viață.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019
Este o zi favorabilă integrării unor persoane, situații în viața celor născuți în zodia Capricorn, dar și pentru a învăța lucruri noi. Nativii pot primi propuneri interesante de petrecere a timpului liber, însă tendința inițială va fi de refuz. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să lase deoparte responsabilitățile curente și să-și dedice timpul distracțiilor. Își vor încărca bateriile pentru toată săptămâna.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019
Este foarte probabil ca cei născuți în zodia Vărsător să fie înfrânați de partenerul de viață sau partenerii de afaceri într-o situație profesională. Nu este vorba că cineva le vrea răul, ci mai degrabă ceilalți nu vor ca nativii să riște, atâta timp cât și ei sunt la mijloc. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să ia deciziile bazându-se doar pe credințele și simțămintele lor.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019
Este o zi care se cere a fi dedicată relaxării și odihnei și cei din zodia Pești ar trebui să renunțe cu încredere la a le mai face pe plac altora dacă ei nu se simt în stare sau nu sunt pe aceeași lungime de undă. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce vești bune din partea unui membru al familiei, posibil chiar legate de o locuință, un bun imobiliar.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 10:23

Concert cu peripeții pentru Lady Gaga, care a căzut de pe scenă în Las Vegas. S-a întâmplat la scurt timp după ce artista invitase pe scenă un fan. I-a sărit acestuia în brațe, numai că bărbatul și-a pierdut echilibrul, iar cei doi au căzut.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 10:11

Hillary Clinton a acuzat Moscova că se amestecă din nou în alegerile prezidenţiale americane în favoarea lui Donald Trump, sprijinind candidatura unei democrate în alegerile primare în vederea prezidenţialelor, pe care o numeşte „favorită a ruşilor”,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 10:05

Au izbucnit violențe, vineri seara, la Barcelona, între protestatari și forțele de ordine, după ce sute de mii de oameni au participat la un miting uriaș în Barceelona, la apelul celor care militează pentru separarea de Spania. Pe măsură ce s-a lăsat noaptea,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 09:40

Accident la Hâncești: 2 mașini s-au ciocnit iar un TIR s-a răsturnat

Accident la Hâncești: 2 mașini s-au ciocnit iar un TIR s-a răsturnat

Două mașini au fost implicate într-un accident rutier produs pe traseul Bozieni-Hâncești.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 19 Octombrie 2019, ora: 09:33

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 OCTOMBRIE 2019. SĂGETĂTORII REAPRIND PASIUNEA ÎN CUPLU

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 19 OCTOMBRIE 2019. SĂGETĂTORII REAPRIND PASIUNEA ÎN CUPLU

Horoscopul zilei de 19 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 07:35

VIDEO / ”Motorul a sărit la 20 de metri de locul impactului”. Accident grav, soldat cu doi morți și doi răniți, în județul Iași

VIDEO / ”Motorul a sărit la 20 de metri de locul impactului”. Accident grav, soldat cu doi morți și doi răniți, în județul Iași

Un accident auto grav a avut loc în această dimineață în comuna Bălțați din judetul Iasi, soldat cu patru victime, scrie Ziarul de Iași.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Octombrie 2019, ora: 07:30

Rusia pregăteşte o agresiune militară pe scară largă împotriva Ucrainei

Rusia pregăteşte o agresiune militară pe scară largă împotriva Ucrainei

 Federaţia Rusa se pregăteşte pentru o agresiune militară la scară largă împotriva Ucrainei, nu numai de-a lungul liniei de contact (Donbas), ci de-a lungul întregii linii de frontieră ruso-ucrainene, a declarat vineri şeful adjunct al Statului Major al armatei ucrainene,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 15:16

Proiectul privind Consiliul Superior al Magistraturii a fost aprobat de Guvern

Proiectul privind Consiliul Superior al Magistraturii a fost aprobat de Guvern

Guvernul a aprobat proiectul de lege privind Consiliul Superior al Magistraturii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 15:15

llan Șor a avut peste 60 de întâlniri electorale cu cetățenii

llan Șor a avut peste 60 de întâlniri electorale cu cetățenii

Pe parcursul ultimelor săptămâni, președintele Partidului Politic „ȘOR”, Ilan Șor a avut peste 60 de întâlniri cu alegătorii și membrii de partid din toată țara prin intermediul interacțiunilor live, care i-au asigurat posibilitatea să interacționeze cu ei.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 14:34

Libertatea pentru Năstase înseamnă să facă ce vrea, când vrea și cum vrea

Libertatea pentru Năstase înseamnă să facă ce vrea, când vrea și cum vrea

Deşi se prezintă drept mare luptătoare cu corupţia şi spune că are misiunea de a curăţa instituţiile statului, premierul Maia Sandu ignoră subiectul intens discutat public despre mașina de 1 milion de lei cumpărată de colegul ei din blocul ACUM, Andrei Năstase. Astfel, Maia Sandu...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 14:34

Compania care a atras o finanţare de 20 milioane de dolari privind lupta împotriva risipei alimentare

Compania care a atras o finanţare de 20 milioane de dolari privind lupta împotriva risipei alimentare

Winnow, dezvoltatorul soluţiei Winnow Vision, care ajută bucătarii să reducă la jumătate cantitatea de deşeuri alimentare, anunţă finalizarea unei runde de finanţare din seria B în valoare de 12 milioane de dolari, potrivit unui comunicat al companiei, citat de agenţia de presă...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 14:25

Deputatul PPDA Iurie Reniță: Chișinăul cu Năstase în frunte nu înseamnă oraș liber

Deputatul PPDA Iurie Reniță: Chișinăul cu Năstase în frunte nu înseamnă oraș liber

Deputatul blocului ACUM Iurie Reniță a anunțat că nu își va da votul pentru Andrei Năstase, președintele partidului din fracțiunea căruia face parte în Parlament.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 14:05

Imagini incredibile. Cu baxurile de bere în microbuzul școlar

Imagini incredibile. Cu baxurile de bere în microbuzul școlar

Imagini incredibile surprinse în parcarea unui centru comercial din Râmnicu-Vâlcea. Doi bărbați au fost surprinși în timp ce încarcau mai multe baxuri de bere într-un microbuz școlar. Imaginile transmise de un telespectator către Digi24 fac acum...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 13:56

Valeriu Munteanu: Țîcu iubește Rusia și Rusia îl iubește pe el!

Valeriu Munteanu: Țîcu iubește Rusia și Rusia îl iubește pe el!

Octavian Ticu, candidatul partidului burdușit de oligarhi a lui Anatol Salaru le spune basarabenilor că este unionist, iar presei rusofone (NewsMaker.md) îi declară că „iubește Rusia și se mândrește cu asta”, scrie pe facebook, liderul USB, Valeriu Munteanu.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 13:42

Vaticanul lansează ''mătăniile inteligente''. Sunt conectate la telefonul mobil/ VIDEO

Vaticanul lansează ''mătăniile inteligente''. Sunt conectate la telefonul mobil/ VIDEO

Vaticanul promovează ”mătăniile inteligente”, conectate la dispozitivele mobile prin intermediul unei aplicaţii de rugăciune lansate la începutul anului de Papa Francisc, anunţă Catholic News Agency. Prezentate ca ”smart rosary”, mătăniile inteligente au...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 13:33

Liviu Dragnea contestă în instanţă condamnarea la trei şi jumătate de închisoare. În ce condiții ar putea fi eliberat

Liviu Dragnea contestă în instanţă condamnarea la trei şi jumătate de închisoare. În ce condiții ar putea fi eliberat

Fostul preşedinte PSD Liviu Dragnea a formulat, vineri, o contestaţie în anulare, o cale de extraordinară de atac, la decizia definitivă de condamnare la 3 ani şi jumătate primită în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 13:26

Plasticul a murit. Iată cu ce-l poți înlocui

Plasticul a murit. Iată cu ce-l poți înlocui

Deși plasticul îi e prieten umanității de peste jumătate de secol, utilizarea lui excesivă l-a transformat în dușman. Paiele de plastic ajung în ocean, în nasul broaștelor țestoase, pungile de plastic ajung în burțile balenelor, microparticulele de plastic...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 18 Octombrie 2019, ora: 13:22

Un bărbat a găsit o fetiță îngropată de vie în timp ce-și înmormânta propria fiică

Un bărbat a găsit o fetiță îngropată de vie în timp ce-și înmormânta propria fiică

Hitesh Kumar Sirohi, un comerciant din districtul Bareilly din Uttar Pradesh, India, săpa un mormânt pentru fiica lui care a murit la naștere când s-a întâmplat ceva ieșit din comun. În momentul în care a lăsat bebelușul în pământ și se...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)