Astăzi 17 Octombrie 2019, Joi - Ultima actualizare la 16 Octombrie 2019
Abonamente

Horoscop 21 Septembrie 2019, ora 09:15

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 SEPTEMBRIE 2019. SĂGETĂTORII POT FI MARCAȚI DE O ÎNTÂLNIRE

Marime Font

Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 septembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător pot fi marcați în sens pozitiv de o întâlnire cu o persoană de sex opus.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019
Este o zi favorabilă călătoriilor și întâlnirilor, atât cu cei dragi, cât și cu persoana iubită sau un potențial partener de cuplu. Nativii au tendința de a vorbi mai mult decât trebuie și de a acționa sub impulsul momentului, iar horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie pe cât posibil de diplomați în atitudine. Frivolitatea va fi taxată.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de cheltuieli neplanificate menite să le dezechilibrexze veniturile. Nativii ar trebui să aibă grijă și să fie siguri că ceea ce cumpără sau sunt nevoiți de un context să cumpere este cu adevărat util și eficient. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce șansa de a-și face prieteni noi și chiar de a întâlni mentori spirituali, persoane foarte înțelepte care să contribuie la ridicarea moralului și la îmbunătățirea stării de spirit.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019
O zi tensionată se anunță pentru cei născuți în zodia Gemeni care vor dori cu orice preț să iasă în evidență într-un dialog, să fie ascultați, însă vor risca întocmai contrariul dacă se vor impune cu autoritate. Nativii pot primi critici și acuze. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot întrece măsura și pot rupe relații cu cei din jur.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Rac se ocupă de binele familiei și armonia căminului. Nativii se vor dedica activităților acasă, alături de cei dragi, însă nu este exclus să fie tentați să facă niște cheltuieli care să le destabilizeze bugetul în perioada următoare. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să caute relaxarea și mai ales odihna. Este necesar să doarmă suficient pentru a evita eventuale probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019
S-ar putea ca astăzi, cei născuți în zodia Leu să aibă parte de un contact cu realitatea destul de dur. Posibil ca nativii să-și fi făcut niște planuri și aceastea să nu iasă și visurile să se spulbere, aspect care le va aduce multe frustrări și neliniști interioare. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că iluziile pot îmbrăca forme destul de concrete și pot amăgi și, ulterior, dezamăgi.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna septembrie 2019

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară sunt extrem de sociabili și comunicativi astăzi, gata să sară în ajutorurul tuturor celor care-l cer. Nativii vor reuși să-și facă noi cunoștințe, însă atenție mare la persoanele cărora se destăinuie. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să nu aibă încredere oarbă în cei din jur, mai ales ca astăzi tind să manifeste o naivitate aparte.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019
Se întrevăd cheltuieli sau situații care provoacă disconfort financiar celor născuți în zodia Balanță. Nativii posibil să fie morocănoși și nesuferiți mare parte din zi, însă spre seară, în urma unui dialog cu prietenii și cei dragi, situația se va mai îmbunătăți. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia unei negocieri favorabile într-o situație mai veche, amânată.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019
În prima parte a zilei, cei născuți în zodia Scorpion pot trece printr-o situație confuză, din care să nu știe cum să iasă. Poate fi vorba de o decizie pe care sunt incapabili să o ia rapid. Intuiția nu va funcționa cum se așteaptă nativii, deci va fi nevoie de multă rațiune și discernământ. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce către seară momente plăcute în familie de care sunt sfătuiți să profite.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au tendința să se gândească la trecut, la situații care au fost impactante asupra vieții personale, unele cu ecou și în viața profesională. Totuși, veștile sunt bune și horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia unei întâlniri legendare, unei întâlniri cu o persoană care să le trezească simțurile la viață.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019
Este o zi favorabilă integrării unor persoane, situații în viața celor născuți în zodia Capricorn, dar și pentru a învăța lucruri noi. Nativii pot primi propuneri interesante de petrecere a timpului liber, însă tendința inițială va fi de refuz. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să lase deoparte responsabilitățile curente și să-și dedice timpul distracțiilor. Își vor încărca bateriile pentru toată săptămâna.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019
Este foarte probabil ca cei născuți în zodia Vărsător să fie înfrânați de partenerul de viață sau partenerii de afaceri într-o situație profesională. Nu este vorba că cineva le vrea răul, ci mai degrabă ceilalți nu vor ca nativii să riște, atâta timp cât și ei sunt la mijloc. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să ia deciziile bazându-se doar pe credințele și simțămintele lor.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019
Este o zi care se cere a fi dedicată relaxării și odihnei și cei din zodia Pești ar trebui să renunțe cu încredere la a le mai face pe plac altora dacă ei nu se simt în stare sau nu sunt pe aceeași lungime de undă. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce vești bune din partea unui membru al familiei, posibil chiar legate de o locuință, un bun imobiliar.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 18:30

Procedura de acordare a compensațiilor, dar și a tuturor ajutoarelor materiale pentru persoanele de vârsta a treia va fi simplificată, după lansarea unui șir de programe de susținere a oamneilor în etate. Proiectul este unul prioritar pe agenda candidatului la funcția de primar...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 18:06

Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi declară că șeful statului Igor Dodon, liderul informal al PSRM, încearcă să implice Rusia în campania electorală pentru alegerile locale din R. Moldova. Usatîi a declarat asta într-o intervenție live pe pagina sa...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:42

Un copywriter al agenției acum defuncte Wells Rich & Green a scris sloganul Pringles „Once You Pop, You Can't Stop”, o frază completată de adolescenți pe role de care dădeai în toate reclamele din anii 90. Însă e evident că te poți opri din mâncat așa...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:38

Dacă ești sărac, îmbătrânești mai repede

Dacă ești sărac, îmbătrânești mai repede

Și d-aia ai nevoie de tratament medical, care te face și mai sărac. Cercetătorii de la Universitatea din Copenhaga au descoperit o legătură între sărăcie și îmbătrânirea prematură. Și are mult sens: Nu prea mă pricep la „afaceri” și „făcutul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:24

În ultimile trei luni, peste 21 de familii au revenit definitiv la Orhei

În ultimile trei luni, peste 21 de familii au revenit definitiv la Orhei

Alte 21 de familii din Orhei, membrii cărora munceau în străinătate, s-au reunit definitiv grație programului ”Moldova e casa mea”, inițiat și lansat de Primăria mun. Orhei. Aceste familii revenite acasă au statut de repatriați și vor beneficia de toate oportunitățile pe care le...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:20

Everestul se topește și scoate la iveală cadavre vechi de zeci de ani și tone de gunoaie

Everestul se topește și scoate la iveală cadavre vechi de zeci de ani și tone de gunoaie

 Asta se întâmplă când cățăratul comercial pe munți se întâlnește cu încălzirea globală. Mingma David Sherpa a văzut un cadavru prima oară când a urcat pe Everest, în 2010. Mingma, care avea pe atunci douăzeci de ani, știa...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:16

ÎNCOTRO? Năstase a întrunit studenți ai UTM... în timpul orelor / VIDEO

ÎNCOTRO? Năstase a întrunit studenți ai UTM... în timpul orelor / VIDEO

Andrei Năstase, candidatul Blocului ACUM pentru funcția de primar de Chișinău, a întrunit studenți ai Universității Tehnice din Moldova (UTM) pentru a le prezenta programul său electoral. Nimic ieșit din comun, decât faptul că ședința a avut loc în timpul orelor.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:14

Companiile care poluează cel mai mult planeta

Companiile care poluează cel mai mult planeta

Criza climatică îi inspiră pe oamenii obișnuiți să își depășească limitele. Prietenii tăi, mătușile tale, vechii tăi profi de mate au ajuns să fie arestați, să chiulească de la școală, să mănânce din tomberoane și să jure că nu vor face copii, în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:09

Joaquin Phoenix a trecut prin momente groaznice ca să-l joace pe Joker

Joaquin Phoenix a trecut prin momente groaznice ca să-l joace pe Joker

Când Joaquin Phoenix a fost ales oficial pentru rolul principal în thriller-ul Joker al lui Todd Philips, vestea nu i-a șocat pe mulți, având în vedere că a mai jucat singuratici în Her, You Were Never Really Here și Inherent Vice. Dar după ce am citit interviul...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 14:02

Bărbatul care a ascuns un kilogram de aur sub perucă

Bărbatul care a ascuns un kilogram de aur sub perucă

Tipul din India și-a ras părul să se asigure că aurul stă bine lipit de cap. După ce un bărbat de 32 de ani și-a pus o perucă să pară că are 81 de ani și să iasă din țară sub un nume fals, perucile par să fie peste tot. Un tip pe nume Noushad a fost prins pe 4 octombrie la...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:50

Radu Marian, despre presupusele amenințări cu excluderea din partid a deputaților ACUM: „Un fals grosolan. Sugerez lui Țîcu să se apuce de treabă”

Radu Marian, despre presupusele amenințări cu excluderea din partid a deputaților ACUM: „Un fals grosolan. Sugerez lui Țîcu să se apuce de treabă”

Radu Marian respinge acuzațiile lui Octavian Țîcu precum că deputații din Blocul ACUM ar fi fost amenințați cu excluderea din partid dacă își vor pune semnătura pentru crearea unei Comisii ce va investiga cauzele „de trădare de patrie din partea președintelui Igor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:45

Ion Ceban: „În municipiul Chişinău nu există cantine sociale înfiinţate de administraţia publică”

Ion Ceban: „În municipiul Chişinău nu există cantine sociale înfiinţate de administraţia publică”

În următorii patru ani, în fiecare sector al Capitalei şi în suburbii primăria va constitui cantine sociale moderne. Candidatul la funcția de primar de Chișinău, Ion Ceban, declară că, pentru construcţia cantinelor sociale, vor fi încheiate parteneriate externe,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:23

BBC: De ce importă România gunoi?

BBC: De ce importă România gunoi?

Cu toate că România este acoperită de deşeuri şi multe gropi de gunoi şi-au depăşit capacitatea, companiile de reciclare importă gunoi selectat din ţări ca Marea Britanie, relatează BBC, într-un reportaj citat de agenţia de presă Mediafax. Constantim Damov, CEO Green...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:16

Viteza pe care o ai la mers este un indicator al ritmului în care vei îmbătrâni, fizic şi mintal

Viteza pe care o ai la mers este un indicator al ritmului în care vei îmbătrâni, fizic şi mintal

Viteza de mers pe care oamenii cu vârste de peste 40 de ani o au este un indicator al gradului de îmbătrânire a corpului şi creierului lor, potrivit unui studiu realizat de o echipă internaţională de cercetători. Folosind un simplu test al vitezei de mers, oamenii de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 13:11

O porţiune de pe promenada Senei din Paris a primit numele Reginei Maria

O porţiune de pe promenada Senei din Paris a primit numele Reginei Maria

O porţiune de pe promenada Senei din Paris, din Quai Branly, a primit numele Reginei Maria, iar ceremonia de atribuire a avut loc marţi, în prezenţa principesei Margareta, Custodele Coroanei, şi a principelui Radu, potrivit unui anunţ al Ambasadei României în Franţa, citat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 12:30

FOTO / Accident la Stăuceni: O mașină s-a izbit violent într-un troleibuz

FOTO / Accident la Stăuceni: O mașină s-a izbit violent într-un troleibuz

Accidentul a avut loc astăzi, la intrarea în comuna Stăuceni, municipiul Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 11:23

R. Moldova ar urma să primească între 900 de milioane şi un miliard de euro din partea UE, în următorii şapte ani

R. Moldova ar urma să primească între 900 de milioane şi un miliard de euro din partea UE, în următorii şapte ani

În următorii şapte ani, Uniunea Europeană ar putea aloca peste un miliard de euro pentru Republica Moldova.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 11:22

Ion Ceban: Ce au găsit în Viena sau în Moscova, sau București, așa companii ca Apple sau Google și nu pot găsi în Chișinău?

Ion Ceban: Ce au găsit în Viena sau în Moscova, sau București, așa companii ca Apple sau Google și nu pot găsi în Chișinău?

Chișinăuienii sunt nemulțumiți de modul în care a fost și este administrat Chișinăul, iar nemulțumirea îi face să trateze candidații cu neîncredere. Este opinia exprimată de candidatul la funcţia de primar al Capitalei Ion Ceban, într-un interviu acordat...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 16 Octombrie 2019, ora: 11:20

Ivan Diacov: Prin scheme și corupție în Capitală sunt furați 4 miliarde de lei pe an

Ivan Diacov: Prin scheme și corupție în Capitală sunt furați 4 miliarde de lei pe an

Fostul procuror Ivan Diacov, candidatul Partidului Politic „Partidul Nostru” la funcția de procuror general al mun. Chișinău, susține că aproximativ 4 mlrd. de lei sunt furați anual în Capitală prin scheme ilegale și corupție. Suma este echivalentului unui buget anual...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)