Astăzi 29 Ianuarie 2020, Miercuri - Ultima actualizare la 28 Ianuarie 2020
Abonamente

Horoscop 21 Septembrie 2019, ora 09:15

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 21 SEPTEMBRIE 2019. SĂGETĂTORII POT FI MARCAȚI DE O ÎNTÂLNIRE

Marime Font

Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 21 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 21 septembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Săgetător pot fi marcați în sens pozitiv de o întâlnire cu o persoană de sex opus.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019
Este o zi favorabilă călătoriilor și întâlnirilor, atât cu cei dragi, cât și cu persoana iubită sau un potențial partener de cuplu. Nativii au tendința de a vorbi mai mult decât trebuie și de a acționa sub impulsul momentului, iar horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să fie pe cât posibil de diplomați în atitudine. Frivolitatea va fi taxată.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de cheltuieli neplanificate menite să le dezechilibrexze veniturile. Nativii ar trebui să aibă grijă și să fie siguri că ceea ce cumpără sau sunt nevoiți de un context să cumpere este cu adevărat util și eficient. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce șansa de a-și face prieteni noi și chiar de a întâlni mentori spirituali, persoane foarte înțelepte care să contribuie la ridicarea moralului și la îmbunătățirea stării de spirit.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019
O zi tensionată se anunță pentru cei născuți în zodia Gemeni care vor dori cu orice preț să iasă în evidență într-un dialog, să fie ascultați, însă vor risca întocmai contrariul dacă se vor impune cu autoritate. Nativii pot primi critici și acuze. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot întrece măsura și pot rupe relații cu cei din jur.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Rac se ocupă de binele familiei și armonia căminului. Nativii se vor dedica activităților acasă, alături de cei dragi, însă nu este exclus să fie tentați să facă niște cheltuieli care să le destabilizeze bugetul în perioada următoare. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să caute relaxarea și mai ales odihna. Este necesar să doarmă suficient pentru a evita eventuale probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019
S-ar putea ca astăzi, cei născuți în zodia Leu să aibă parte de un contact cu realitatea destul de dur. Posibil ca nativii să-și fi făcut niște planuri și aceastea să nu iasă și visurile să se spulbere, aspect care le va aduce multe frustrări și neliniști interioare. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că iluziile pot îmbrăca forme destul de concrete și pot amăgi și, ulterior, dezamăgi.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna septembrie 2019

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară sunt extrem de sociabili și comunicativi astăzi, gata să sară în ajutorurul tuturor celor care-l cer. Nativii vor reuși să-și facă noi cunoștințe, însă atenție mare la persoanele cărora se destăinuie. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să nu aibă încredere oarbă în cei din jur, mai ales ca astăzi tind să manifeste o naivitate aparte.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019
Se întrevăd cheltuieli sau situații care provoacă disconfort financiar celor născuți în zodia Balanță. Nativii posibil să fie morocănoși și nesuferiți mare parte din zi, însă spre seară, în urma unui dialog cu prietenii și cei dragi, situația se va mai îmbunătăți. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia unei negocieri favorabile într-o situație mai veche, amânată.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019
În prima parte a zilei, cei născuți în zodia Scorpion pot trece printr-o situație confuză, din care să nu știe cum să iasă. Poate fi vorba de o decizie pe care sunt incapabili să o ia rapid. Intuiția nu va funcționa cum se așteaptă nativii, deci va fi nevoie de multă rațiune și discernământ. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce către seară momente plăcute în familie de care sunt sfătuiți să profite.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au tendința să se gândească la trecut, la situații care au fost impactante asupra vieții personale, unele cu ecou și în viața profesională. Totuși, veștile sunt bune și horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia unei întâlniri legendare, unei întâlniri cu o persoană care să le trezească simțurile la viață.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019
Este o zi favorabilă integrării unor persoane, situații în viața celor născuți în zodia Capricorn, dar și pentru a învăța lucruri noi. Nativii pot primi propuneri interesante de petrecere a timpului liber, însă tendința inițială va fi de refuz. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să lase deoparte responsabilitățile curente și să-și dedice timpul distracțiilor. Își vor încărca bateriile pentru toată săptămâna.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019
Este foarte probabil ca cei născuți în zodia Vărsător să fie înfrânați de partenerul de viață sau partenerii de afaceri într-o situație profesională. Nu este vorba că cineva le vrea răul, ci mai degrabă ceilalți nu vor ca nativii să riște, atâta timp cât și ei sunt la mijloc. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să ia deciziile bazându-se doar pe credințele și simțămintele lor.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 21 septembrie 2019
Este o zi care se cere a fi dedicată relaxării și odihnei și cei din zodia Pești ar trebui să renunțe cu încredere la a le mai face pe plac altora dacă ei nu se simt în stare sau nu sunt pe aceeași lungime de undă. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce vești bune din partea unui membru al familiei, posibil chiar legate de o locuință, un bun imobiliar.

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 28 Ianuarie 2020, ora: 22:37

BREAKING/// Un cutremur de 7,7 a zguduit Cuba şi Jamaica. Alertă de tsunami

BREAKING/// Un cutremur de 7,7 a zguduit Cuba şi Jamaica. Alertă de tsunami

 Un cutremur puternic, cu o magnitudine de 7,7, a zguduit sudul Cubei şi Jamaica, în nord-vest, marţi, la ora locală 14.00. 

( ) Citeşte tot articolul

Politică 28 Ianuarie 2020, ora: 20:00 de Silviu Tănase

Șahul lui Dodon, PAȘII Maiei Sandu și UNIREA

Șahul lui Dodon, PAȘII Maiei Sandu și UNIREA

Campania electorală pentru Alegerea Președintelui R. Moldova nu va fi influențată de toată această gâlceavă din jurul candidaturilor pentru mandatul de deputat din circumscripția Hâncești. 

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 28 Ianuarie 2020, ora: 19:59

Acum cinci decenii, regimul sovietic de ocupație a înălțat un memorial, lângă satul Răscăieți, raionul Ștefan-Vodă, consacrat unui grup de eroi ai URSS, care cică și-au săvărșit fapta eroică, prin acele locuri. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Ianuarie 2020, ora: 13:12

 Ciorbarii erau atât de importanți în cazărmile de soldați turci, încât și-n zilele noastre cuvântul este sinonim pentru „șmecher” în comunitățile musulmane din România.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Ianuarie 2020, ora: 13:00

Că așa scrie presa: ucigaș, ucigaș, ucigaș. Dar dacă ne uităm cu atenție, observăm că nu e chiar așa de ucigaș. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Ianuarie 2020, ora: 11:20

Iohannis: Şi de data aceasta şi de data viitoare, tot pe domnul Ludovic Orban îl voi propune premier

Iohannis: Şi de data aceasta şi de data viitoare, tot pe domnul Ludovic Orban îl voi propune premier

 Preşedintele Klaus Iohannis îşi reafirmă intenţia de a-l propune premier pe Ludovic Orban în situaţia în care va fi nevoie de constituirea unui nou Executiv. Întrebat dacă are o soluţie de rezervă pentru organizarea alegerilor anticipate, în situaţia...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Ianuarie 2020, ora: 10:55

Victor Chirilă: Dodon este cel mai slab și cel mai ineficient președinte de la independență încoace. Este indezirabil în marile capitale europene și un obstacol pentru dezvoltarea relațiilor strategice cu România și Ucraina

Victor Chirilă: Dodon este cel mai slab și cel mai ineficient președinte de la independență încoace. Este indezirabil în marile capitale europene și un obstacol pentru dezvoltarea relațiilor strategice cu România și Ucraina

Președintele Igor Dodon este un cronicar meticulos al întrevederilor informale pe care le are cu liderii statelor occidentale și nu numai pe culoarele unor reuniunii internaționale. Aceste întrevederi nu-și au însă, în viața politică de zi cu zi, o continuare și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Ianuarie 2020, ora: 10:39

INFOGRAFIC / Ce salarii au judecătorii și procurorii din R. Moldova față de cei din România, Rusia, Ucraina sau Germania

INFOGRAFIC / Ce salarii au judecătorii și procurorii din R. Moldova față de cei din România, Rusia, Ucraina sau Germania

Centrul de Resurse Juridice din Moldova (CRJM) a elaborat un infografic „Justiția din Republica Moldova: Salariile judecătorilor și procurorilor”, pentru informarea publicului despre sistemul de justiție din Republica Moldova prin prisma informației statistice.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Ianuarie 2020, ora: 10:16

Iurie Reniță a făcut un APEL către autoritățile române să urgenteze procesul de obținere a cetățeniei române

Iurie Reniță a făcut un APEL către autoritățile române să urgenteze procesul de obținere a cetățeniei române

Deputatul Iurie Reniță a făcut un apel către Guvernul României și Autoritatea Națională pentru Cetățenie să caute urgent soluții pentru cei peste 230 000 de basarabeni care așteaptă de ani de zile redobândirea cetățeniei române.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 28 Ianuarie 2020, ora: 10:06

AUDIERI /// Sergiu Sîrbu este cercetat într-un dosar de corupere activă (Unimedia)

AUDIERI /// Sergiu Sîrbu este cercetat într-un dosar de corupere activă (Unimedia)

Deputatul Sergiu Sîrbu este cercetat într-un dosar de corupere activă.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 28 Ianuarie 2020, ora: 08:47

opinie Gheorghe Erizanu: Un duel ipocrit: Pușkin & Kogălniceanu

Gheorghe Erizanu: Un duel ipocrit: Pușkin & Kogălniceanu

Președintele Dodon anunță reparații de peste jumătate de milion pentru Casa-muzeu Pușkin din Chișinău. Reparația va începe în martie-aprilie curent.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Ianuarie 2020, ora: 08:37

Reuters /// Hackeri din zona Turciei s-ar afla în spatele atacurilor cibernetice din Grecia

Reuters /// Hackeri din zona Turciei s-ar afla în spatele atacurilor cibernetice din Grecia

Atacurile asupra unor pagini de internet ale unor instituţii de stat şi ale unor organizaţii din Europa şi Orientul Mijlociu se crede că sunt opera unor hackeri care acţionează în interesul guvernului turc, potrivit relatărilor agenţiei Reuters, care citează trei demnitari...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Ianuarie 2020, ora: 08:29

Alarmă falsă / Pacientul din Bacău nu are coronavirus, ci gripă. Va fi externat marți

Alarmă falsă / Pacientul din Bacău nu are coronavirus, ci gripă. Va fi externat marți

Pacientul din Bacău, transferat la Institutul „Matei Balș”, nu este infectat cu coronavirus ci are gripă, informează Ministerul Sănătății. Tânărul va fi externat în cursul zilei de marți și va continua tratamentul în ambulatoriu, potrivit Mediafax.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 28 Ianuarie 2020, ora: 07:57

Alexandru Pânzari a fost restabilit în funcția de șef al IGP

Alexandru Pânzari a fost restabilit în funcția de șef al IGP

Alexandru Pînzari a fost demis ilegal din funcţia de şef al al Inspectoratului General al Poliţiei. O hotărâre în acest sens a fost anunțată ieri de Judecătoria Chișinău, sediul Râșcani.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Ianuarie 2020, ora: 07:31

Horoscop 28 ianuarie 2020. Împlinire sufletească şi bucurie în familie

Horoscop 28 ianuarie 2020. Împlinire sufletească şi bucurie în familie

Astrologii au veşti bune astăzi pentru nativii zodiacului, atât în dragoste, cât şi în viaţa profesională. Profitaţi de oportunităţile care apar în viaţa voastră, mai ales dacă pot aduce succesul binemeritat. În dragoste, unele zodii au ocazia de...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 28 Ianuarie 2020, ora: 07:26

De ce „moldoveanul” Dimitrie Cantemir spunea încă 300 de ani în urmă ca limba noastră este ROMÂNĂ?

De ce „moldoveanul” Dimitrie Cantemir spunea încă 300 de ani în urmă ca limba noastră este ROMÂNĂ?

"Hronicul vechimii a romano-moldo-vlahilor" este ultima operă a lui Dimitrie Cantemir, scrisă între anii 1719 și 1722 în care autorul explică de ce moldovenii sunt români...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Ianuarie 2020, ora: 07:10

GALERIA FOTO - Gala premiilor Grammy 2020. Cele mai frumoase ținute

GALERIA FOTO - Gala premiilor Grammy 2020. Cele mai frumoase ținute

Cea de a 62-a gală a premiilor Grammy a reprezentat o explozie de culoare și eleganță. Vedetele au venit la Staples Centre din Los Angeles pentru cea mai mare seară a industriei muzicale. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Ianuarie 2020, ora: 07:05

Un deputat leton a trăit cu pensia minimală timp de o lună și a slăbit 8 kg

Un deputat leton a trăit cu pensia minimală timp de o lună și a slăbit 8 kg

Peste o mie de letoni primesc o pensie minimală care nu depășește 100 de euro. Deputatul leton Gatis Licis, ca experiment, el însuși a încercat să trăiască o lună cu acești bani. Gatis Licis a spus că a venit la ideea realizării unui astfel de experiment din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Ianuarie 2020, ora: 06:59

Autostrada UNIRII rămâne pe hârtie cel puţin până în 2021. Guvernul Orban anunţă că la anul vom avea „documentaţie cap-coadă”

Autostrada UNIRII rămâne pe hârtie cel puţin până în 2021. Guvernul Orban anunţă că la anul vom avea „documentaţie cap-coadă”

Lucian Bode a declarat, luni, că documentația cap-coadă privind A8 va fi gata anul viitor, fiind necesară revizuirea studiilor de fezabilitate. Ministrul Transporturilor a mai adăugat că, marți, Guvernul va elimina parteneriatul public-privat pentru acest obiectiv, acesta fiind preluat de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Ianuarie 2020, ora: 06:55

Polonia cumpără de la americani 32 de avioane F-35, de ultimă generație

Polonia cumpără de la americani 32 de avioane F-35, de ultimă generație

Polonia va semna, săptămâna aceasta, un contract cu firma americană Lockheed Martin, în valoare de 4,6 miliarde de dolari (4,17 miliarde de euro), pentru achiziţionarea a 32 de avioane multirol F-35, a anunţat Mariusz Blaszczak, ministrul polonez al Apărării, informează Mediafax.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Ianuarie 2020, ora: 06:35

Casă din capitală, mistuită de foc- VIDEO

Casă din capitală, mistuită de foc- VIDEO

Clipe de groază pentru o familie din capitală. Doi din cei cinci membri ai acesteia au nimerit la spital, iar casa le-a fost grav avariată în urma unui incendiu de proporții.  Flăcările au izbucnit în noaptea de 26 ianuarie și-au cuprins o casă bătrânească de...

( ) Citeşte tot articolul

Carte 28 Ianuarie 2020, ora: 06:00

IOAN-VODĂ CEL CUMPLIT (PARTEA A II-a) CHEMAREA ȚĂRII

IOAN-VODĂ CEL CUMPLIT (PARTEA A II-a) CHEMAREA ȚĂRII

B. Petriceicu- Hasdeu: IOAN-VODĂ CEL CUMPLIT - Aventurile, domnia, războaiele, moartea lui; rolul său în istoria universală și în viața poporului român. (1572-1574) 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Ianuarie 2020, ora: 04:05

Va fi demis șefului SIS?

Va fi demis șefului SIS?

 Actualul director al SIS, Alexandr Esaulenco, ar urma să fie demis ín viitorul apropiat, după ce "cineva de departe" i-a cerut lui Igor Dodon să facă această mutare. Cei care i-ar fi cerut asta lui Dodon i-au impus şi un alt candidat, a declarat în această...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Ianuarie 2020, ora: 01:20

Arhiva Moldovei digitalizată, pentru perioada 1811 – 1936, poate fi găsită acum online

Arhiva Moldovei digitalizată, pentru perioada 1811 – 1936, poate fi găsită acum online

Toate cărţile de metrică (condici parohiale) din țara noastră pot fi găsite acum pe internet.

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 27 Ianuarie 2020, ora: 15:54

De ce a fost exilat marele poet rus Puşkin la Chişinău şi cine l-a învăţat limba română

De ce a fost exilat marele poet rus Puşkin la Chişinău şi cine l-a învăţat limba română

La Chişinău există Casa-muzeu „Aleksandr Puşkin”, un monument de arhitectură şi istorie de însemnătate naţională.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Ianuarie 2020, ora: 15:28

O nouă schemă? Președintele a propus Guvernului să scoată la privatizare compania „Metalferos”

O nouă schemă? Președintele a propus Guvernului să scoată la privatizare compania „Metalferos”

Monopolurile create de guvernele anterioare (sic!) în domeniile economic și social vor fi distruse. Despre aceasta a anunțat luni, 27 ianuarie, președintele țării, Igor Dodon. Subiectul a fost discutat, la sfârșitul săptămânii trecute, la întrevederea șefului...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)