Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 DECEMBRIE 2019. SOARELE INTRĂ ÎN ZODIA CAPRICORN

Soarele reprezintă la modul general energia, vitalitatea, dar și personalitatea noastră, iar atunci când tranzitează zodia Capricorn, ne aduce puterea interioară necesară pentru a progresa, iar acest progres, în majoritatea cazurilor, are legătură fie cu cariera, fie cu un obiectiv personal de maxim interes pentru noi. În această perioadă vom da dovadă de multă perseverență, răbdare, rigurozitate în atingerea țelurilor noastre. De asemenea, nu este exclus să devenim mai rigizi, mai sobri în manifestăi și atitudini, dar și mai conservatori în gândire.

Cum Venus, planeta iubirii, a intrat în zodia Vărsător și vrea mai multă independență și libertate în relații, iar Soarele în tranzit prin Capricorn vine cu o răceală relațională care poate fi percepută ca indiferență de necunoscători, am putea simți nevoia de mai multă atenție din partea celor dargi, însă nu este cazul să facem reproșuri pe aceste teme.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor da dovadă în această perioadă de foarte multă energie canalizată în sectorul profesional. Mai mult ca niciodată, nativii își vor dori să se afirme, să avanseze în carieră, să se facă cunoscuți, să fie apreciați. Pentru mulți Berbeci poate fi un moment de recunoaștere a meritelor și de investire într-o funcție. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să aibă mai multă încredere în propriile forțe.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2019
Soarele în Capricorn va stimula puternic dorința de cunoaștere a celor născuți în zodia Taur, iar nativii vor fi interesați să se dezvolte în noi direcții, să aprofundeze ceea ce știu deja și să învețe lucruri noi. De asemenea, interesul pentru spiritualitate va crește și nu este exclus ca unele filozofii de viață, concepții să se schimbe acum Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să-și asculte intuiția înainte de toate.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Gemeni, Soarele va activa sectorul moștenirilor, al banilor deținuți în comun cu ceilalți, în special cu partenerul de viață. Nativii își vor canaliza energia pentru a intra în posesia unui bun material în următoarea perioadă și nu este exclus să se ajungă la procese, litigii, partaje. Totodată, în această perioadă se va activa și sectorul sexualității și vedem ca nativii să fie dornici de intimitate. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia de a reaprinde pasiunea în cuplu.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Rac își vor canaliza toată energia pentru a-și îmbunătăți și consolida relația cu partenerul de viață. Cei care sunt singuri vor fi mult mai determinați să cunoască persoane noi și să înceapă noi povești de dragoste. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi susține puternic într-un proiect (personal sau profesional) pe care vor să-l demareze sau să-l aprofundeze.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Leu acest tranzit va fi de bun augur deoarece nativii vor avea ocazia să vindece o problemă de sănătate. În plus, vor fi determinați să-și îndeplinească toate sarcinile și obiectivele de la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să dea dovadă de mai multă răbdare în activitățile zilnice pe care le întreprind.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2019
Soarele în tranzitul lui prin Capricorn va activa întocmai sectorul sentimental, iar cei născuți în zodia Fecioară vor fi foarte determinați să înceapă sau să păstreze o poveste de dragoste. Unii nativi vor dori să devină părinți, iar cei care deja sunt vor avea șansa să-și consolideze relația cu copiii. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară susține puternic creativitatea și zona artistică. Pot transforma cu ușurință un talent într-un act de creație.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor fi determinați de acest tranzit să se preocupe cu mai mult interes de locuință sau de situația unei case. De asemenea, nativii se vor preocupa mai mult de propria persoană și vor avea energie pentru familie, vor simți nevoia să petreacă timpul alături de cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce un dialog pe tema unui bun de patrimoniu.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2019
Comunicarea va fi foarte bine susținută în acaestă perioadă de tranzit a Soarelui prin Capricorn, iar cei născuți în zodia Scorpion vor fi sociabili, deschiși la dialog și vor lega cu ușurință relații de prietenie. Totodată, vor fi determinați să plece în călătorii, plimbări, minivacanțe alături de cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce energia necesară să învețe lucruri noi, să studieze.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2019
Acest tranzit remarcabil al Soarelui va activa puternic sectorul financiar, iar cei născuți în zodia Săgetător vor fi determinați să-și îmbunătățească veniturile. Nativii vor căuta noi surse de câștig, noi oprtunități de a face bani, iar Noul An îi va prinde împăcați din acest punct de vedere. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să evite cheltuielile masive în această perioadă, dar și investițiile riscante.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de ingresul Soarelui întocmai în semnul lor, iar acest aspect le va aduce toată energia și determinarea de care au nevoie pentru a-și atinge scopurile și țelurile cele mai înalte. Posibil ca unii nativi să simtă nevoia să facă o schimbare de look în acaestă perioadă. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia de a-și îmbunătăți remarcabil starea de sănătate, dar și modul în care interacționează cu ceilalți.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Vărsător această perioadă este de interiorizare și vindecare a problemelor trecutului. Nativii, deși vor socializa, vor fi mult mai închiși în ei și vor căuta liniștea sufletească, pacea cu cei înșiși și cu ceilalți. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia vindecării unei traume psihice, emoționale, dar și ocazia să-și amelioreze o problemă de sănătate.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 22 decembrie 2019
Urmează o perioadă în care cei născuți în zodia Pești își vor canaliza întreaga energie pentru a socializa, pentru a petrece timp cu prietenii și pentru a cunoaște persoane noi. Nativii vor avea chef de distracție, dar vor simți, totodată, o determinare interioară pentru a se implica în acțiuni umanitare. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi susține în planificarea unor proiecte de viitor și-i sfătuiește să se bazeze mai mult pe intuiție. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *