Actualitate

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 FEBRUARIE 2020. RACII POT AFLA UN SECRET

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 22 februarie 2020
Cei născuți în zodia Berbec au chef și dispoziție să petreacă timp cu prietenii, să socializeze, să se plimbe în natură. Pot avea parte de întâmplări plăcute, iar comunicarea va fi de bază pentru nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot deveni geloși sau pot avea parte de o criză de gelozie din partea partenerului de viață. Totodată, se întrevăd discuții legate de bani.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 22 februarie 2020
Cei născuți în zodia Taur sunt hotărâți să iasă din casă, să interacționeze cu cei din jur. Nativii au avut o perioadă în care au preferat să stea retrași, însă de astăzi vor căuta compania celor dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a participa la niște evenimente unde se vor simți bine, se vor relaxa, vor fi în elementul lor.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 22 februarie 2020
Cei născuți în zodia Gemeni s-ar putea să sară calul și să devină mândri, să facă tot posibilul să iasă în evidență, să epateze. Nativii au nevoie de validări, de aprecieri și vor dori să le smulgă chiar și cu forța de la ceilalți. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează să nu se lase duși de val și să facă promisiuni mărețe pe care apoi să nu le poată susține. De evitat excesele de orice fel!

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 22 februarie 2020
Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să cadă la mijloc într-un conflict generat de cei din jur, cel mai probabil de partenerul de viață sau de un colaborator. Dacă este vorba de un conflict între parteneri de afaceri, nativii trebui să fie atenți pentru că ar putea ieși în pierdere dintr-o luptă care nu le aparține. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a afla un secret de cuplu, un adevăr legat de persoana iubită.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 22 februarie 2020
Cei născuți în zodia Leu s-ar putea confrunta cu angoasele trecutului, cu probleme emoționale mai vechi care acum reînvie și frământă sufletul nativilor. Sensibilitatea și emotivitatea vor fi la cote înalte. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să nu ia în serios tot ceea ce li se spune. Posibil ca nativii să fie foarte sensibili la remărci, reproșuri și să nu țină deloc la glume.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 22 februarie 2020
Cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea să aibă de lucru mai mult decât și-au planificat și din acest motiv să se retragă în liniștea căminului și să anuleze niște întâlniri cu prietenii. Pe de altă parte, nativii s-ar putea simți singuri și abandonați, nesprijiniți de partenerul de viață într-un demers pe care-l au de întreprins. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să fie mai atenți la ceea ce simt și să mediteze la statutul lor, la ce-și doresc să devină.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 22 februarie 2020
Creativitatea, intuiția și imaginația celor născuți în zodia Balanță vor fi la cote înalte și nativii s-ar putea să dea naștere unor adevărate opere de artă. Zona sentimentală și artistică sunt foarte bine aspectate și acțiunile nativilor în acest sens vor da roade bogate. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce ocazia de a rparticipa la un eveniment în familie. Zi bună pentru schimbări de look și de garderobă.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 22 februarie 2020
Cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea să fie solicitați de cei din jur să participe la evenimente, la reuniuni, să rezolve niște situații urgente care nu suportă amânare și astfel nu este exclus ca pe seară nivelul de enrgie să fie foarte scăzut. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să se odihnească mai mult și să evite suprasolicitările.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 22 februarie 2020
Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea să fie mai apatici, mai melancolici, mai obosiți ca de obicei și nu este exclus ca gânduri legate de trecut să le revină acum în minte. O serie de nativi se vor ocupa de casă, de activitățile gospodărești și vor întreține relația cu membrii familiei la un nivel superficial. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să iasă în natură, în oraș, să participe la evenimente, să se întâlnească cu prietenii.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 22 februarie 2020
Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să treacă printr-o etapă mai complicată emoțional și mental. O serie de frici și temeri pot ieși la suprafață și pot răscoli sufletul nativilor, iar gândurile cu ce ar fi fost dacă sau ce ar fi dacă nu le vor da pace. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește pe nativi să socializeze, să iasă la evenimente, să se întâlnească cu prieteni, să meargă la cumpărături sau, de ce nu, să facă curățenie în casă. Toate aceste activități pot abate atenția de la gândurile pesimiste care se pot contura astăzi.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 22 februarie 2020
Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să empatizeze mai puțin cu trăirile celor din jur, mai ales dacă acestea sunt negativiste și triste. Nativii nu vor fi foarte dornici se socializare și nici nu vor răspunde afirmativ la propunerile celorlalți, oricât de entuziaste ar fi. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere odihnă și îi sfătuiește să petreacă mai mult timp cu ei înșiși, să mediteze mai mult la ceea ce-și doresc de la viitor și la calea pe care ar trebui să o urmeze pentru a-și atinge scopurile.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 22 februarie 2020
Cei născuți în zodia Pești vor deveni foarte spirituali, foarte atenți la această latură a vieții lor și vor dori să o îmbunătățească prin diferite practici și ritualuri. Conexiunea cu Divinitatea, cu credința îi va pune pe linia de plutire și nativii pot avea epifanii, revelații, premoniții. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să-și asculte intuiția și să ia decizii în funcție de șoaptele acestei voci interioare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *