Astăzi 20 Februarie 2020, Joi - Ultima actualizare la 19 Februarie 2020
Abonamente

Horoscop 22 Ianuarie 2020, ora 07:43

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 IANUARIE 2020. VĂRSĂTORII SUNT ENERGICI ȘI PLINI DE VIAȚĂ

Marime Font

Horoscopul zilei de 22 ianuarie 2020 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 ianuarie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător sunt energici și plini de vitalitate.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 22 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Berbec își canalizează energia către prieteni și nativii simt să petreacă mai mult timp cu aceștia. Posibil să fie nevoie de unele sacrificii personale pentru a satisface nevoia de socializare. Totodată, pot fi tentați să intre în noi cercuri, în noi anturaje, să-și facă noi cunoștințe. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să se concentrexe mai mult pe planurile de viitor pe care le au și să înceapă să le dea o formă concretă.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 22 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Taur sunt foarte determinați să facă schimbări în carieră, însă nu neapărat că vor lua decizii astăzi, cât vor pune în balanță ce au cu ceea ce-și doresc. Nativii trebuie să fie foarte atenți la imaginea pe care și-o conturează la locul de muncă pentru a nu primi reproșuri. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să evite suprasolicitarea profesională. Se pot confrunta cu o lipsă de energie în a-și îndeplini niște obiective, niște țeluri.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 22 ianuarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Gemeni ziua de azi poate veni cu vești din străinătate. Pe de altă parte, nativii pot simți un impuls de a învăța lucruri noi și pot începe să caute cursuri și seminarii de dezvoltare personală sau profesioanlă la care să se înscrie. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni poate aduce un dialog despre o călătorie sau chiar planificarea acesteia, achiziționarea biletelor, rezervarea cazării.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 22 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de niște situații care să-i determine să se preocupe de un context financiar care implică banii și bunurile deținute împreună cu alții. Nu sunt excluse dialoguri pe tema cheltuielilor și în vizorul nativilor poate intra plata unor taxe și impozite, a unor facturi, recuperarea unor bani, datorii. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia de a relua o aventură sau de a da curs unei povești pasionale ascunse, clandestine.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 22 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Leu își vor canaliza energia pentru consolidarea relației cu partenerul de viață sau, în unele cazuri, cu partenerii de afaceri și colaboratorii. Nativii s-ar părea că devin mai altruiști decât de obicei și sunt dispuși să lase de la ei pentru ca lucrurile să meargă bine. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să dea mai multă libertate și independență celor dragi, pentru că doar așa lucrurile vor funcționa mai bine.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 22 ianuarie 2020
Energia mare pe care cei născuți în zodia Fecioară o canalizează către muncă și dorința de a-și îndeplini la termen sarcinile și responsabilitățile, s-ar putea să vină la pachet și cu stres și oboseală. Randamentul va fi bun, dar trebuie evitate excesele. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să aibă mai multă grijă la sănătate și mai ales să se odihnească mai mult.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 22 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Balanță sunt foarte determinați să-și îmbunătățească povestea de iubire sau relația cu copiii. Cei care nu au copii pot fi dornici să devină părinți și ar putea discuta pe tema asta cu partenerul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi susține în activitățile sportive și (re)creative. Unii nativi pot decide să facă o schimbare a stilului de viață.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 22 ianuarie 2020
Pentru cei născuți în zodia Scorpion familia și locuința devin extrem de importante. Nativii se pot dedica cu mai mult interes solicitărilor venite din partea celor apropiați, însă interesul cel mai mare va fi legat de renovarea, reamenajarea casei. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să fie atenți la acte, mai alse adcă acestea vizează regimul unor bunuri de patrimoniu.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 22 ianuarie 2020
Comunicarea s-ar putea să nu fie un punct forte pentru cei născuți în zodia Săgetător. Nativii ar trebui să asculte mai mult și să dea dreptul și celorlalți să-și expună părerea. Zi bună pentru rezolvări legate de acte, documente, deplasări pe distanțe scurte. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător susține activitățile comerciale, negocierile și activitățile care au legătură cu mediul academic, însă atenție la examene, teste, interviuri și mai ales la discursurile publice.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 22 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Capricorn sunt foarte determinați să obțină o sumă de bani, să reglementeze o plată, o remunerație. Nativii pot avea parte de discuții pe teme financiare și nu este exclus să ințieze o renegociere salarială. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să se pună mai mult în valoare în zona profesională, să-și evidențieze niște calități cu mai multă încredere.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 22 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de o zi energică, iar randamentul de care vor da dovadă la muncă sau acasă va fi peste măsura așteptărilor, reușind să rezolve tot ce și-au propus. Nativii se vor dedica profesiei, pe de o parte, iar pe de altă parte, vor da dovadă de mult altruism în relațiile cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de relua o relație de prietenie sau de a cunoaște o nouă persoană cu care să rezoneze din toate punctele de vedere.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 22 ianuarie 2020
Cei născuți în zodia Pești au parte de o zi mai puțin favorabilă stării de spirit. Nici energia nativilor nu va fi la cote înalte și nici cheful de socializare nu va fi prea mare, iar gândurile contradictorii îi pot consuma psihic. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să se odihnească mai mult și să evite viciile, excesele de orice fel.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 20:49

Simona Halep a învins-o în turul II al turneului de la Dubai pe Ons Jabeur (25 de ani, 45 WTA), scor 1-6, 6-2, 7-6 (7), asigurându-și calificarea în turul următor, unde o va întâlni pe mai vechea cunoștință Aryna Sabalenka (21 de ani, 13 WTA).

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 20:47

După o iarnă destul de blândă, sufletele noastre au deja o atitudine primăvăratică și abia așteptăm să ne eliberăm de hainele groase și să ne plimbăm pe sub pomii înfloriți. Dar, în același timp, ne întrebăm ce va aduce nou primăvara unui an atât de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 20:17

Partidele unioniste și cele proeuropene din R. Moldova ar pune la cale o COALIȚIE LARGA

Partidele unioniste și cele proeuropene din R. Moldova ar pune la cale o COALIȚIE LARGA

Reprezentanții unor partide unioniste și proeuropene s-au întâlnit astăzi pentru a discuta despre crearea unei „coaliții largi de pe acum”, astfel încât cetățenii „să aibă pe cine vota”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 20:12

Toate dosarele care ar fi fost comandate politic, pe timpul regimului Plahotniuc, vor fi revizuite de Procuratura Generală

Toate dosarele care ar fi fost comandate politic, pe timpul regimului Plahotniuc, vor fi revizuite de Procuratura Generală

Toate dosarele care ar fi fost comandate politic, pe timpul regimului Plahotniuc, vor fi revizuite de Procuratura Generală, a declarat Alexandr Stoianoglo. Procurorul general a spus că, dacă se vor descoperi abateri grave, se vor lua măsurile legale.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 20:03

Alexandru Slusari: Conducerea Partidului Democrat din Moldova tinde să capituleze în fața lui Igor Dodon

Alexandru Slusari: Conducerea Partidului Democrat din Moldova tinde să capituleze în fața lui Igor Dodon

Conducerea Partidului Democrat din Moldova tinde să capituleze în fața lui Igor Dodon, iar formațiunea politică riscă să se transforme, astfel, într-un apendice al Partidului Socialiștilor. Este comentariul vicepreședintelui PPDA, Alexandru Slusari, după plecarea celor șase...

( ) Citeşte tot articolul

Interviu 19 Februarie 2020, ora: 20:00 de Irina Nechit

interviu de irina nechit Tamara Cărăuș: „Se reia motivul obscen al moldovenismului. Întreaga existență politică a RM e o existență nudă încât îți vine să întorci capul dezgustat”

Tamara Cărăuș: „Se reia motivul obscen al moldovenismului. Întreaga existență politică a RM e o existență nudă încât îți vine să întorci capul dezgustat”

– Felicitări pentru cartea „Limba de hârtie”, ajunsă la a doua ediție. Are un magnetism puternic, e o dezlănțuire de energii spirituale, identitare, lingvistice. Cititorul o citește dintr-o respirație. Tu, de asemenea, ai scris-o spontan, dintr-o respirație?

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 19:42

Planeta ia foc?! Antarctica se topește. Dezastrul pare iminent

Planeta ia foc?! Antarctica se topește. Dezastrul pare iminent

Antarctica se topește! Este o situație alarmantă la nivelul întregului glob pământesc. Schimbările climatice fac prăpăd, iar specialiștii avertizează cu privire la ce consecințe vor apărea dacă situația nu se remediază rapid. Deja se resimt efectele acestor fenomene meteo extreme.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 19:34

FBI a arestat un mexican, acuzat de spionaj în favoarea Rusiei

FBI a arestat un mexican, acuzat de spionaj în favoarea Rusiei

Un cetățean mexican a fost arestat în Statele Unite, fiind acuzat că a acționat în SUA în numele guvernului rus. Potrivit materialelor anchetatorilor, un oficial rus nenumit l-a angajat pe Hector Alejandro Cabrera Fuentes în 2019, instruindu-l, printre altele, să...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 18:53

Româncă aproape decapitată, găsită într-un tomberon, în Spania. A fost ucisă de iubitul olandez

Româncă aproape decapitată, găsită într-un tomberon, în Spania. A fost ucisă de iubitul olandez

Final pe cât de înfiorător, pe atât de nedrept pentru o tânăra româncă, stabilită în Spania, mama a doi copii.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 18:02

Oficial, Igor Ceaika este coproprietar al posturilor Primul în Moldova și Accent TV

Oficial, Igor Ceaika este coproprietar al posturilor Primul în Moldova și Accent TV

Igor Ceaika, fiul ex-procurorului general rus Iurii Ceaika, apare oficial în acte drept coproprietar al posturilor de televiziune Primul în Moldova și Accent TV. Documentele au fost publicate recent pe site-ul Consiliului Audiovizualului (CA). Autoritatea a aprobat declarațiile...

( ) Citeşte tot articolul

Frumusețe 19 Februarie 2020, ora: 15:58

MakeUp.md: garanție, calitate și originalitate

MakeUp.md: garanție, calitate și originalitate

Dorința de a perfecționa trăsăturile frumoase este una profund umană ce pare să fie adânc înrădăcinată în istoria omenirii. Din cele mai vechi timpuri, machiajul a jucat diverse roluri, de la cel folosit pentru ritualuri religioase, la cel cu uz practic și până...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 14:26

Malaysia, încurajată să reducă utilizarea ambalajelor de plastic pentru mări mai curat

Malaysia, încurajată să reducă utilizarea ambalajelor de plastic pentru mări mai curat

 O analiză a celor mai periculoşi poluanţi din mări şi oceane demonstrează că malaysienii sunt cei mai mari consumatori individuali de ambalaje din plastic, a anunţat luni WWF care a îndemnat autorităţile guvernamentale din această ţară să limiteze utilizarea obiectelor...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 14:21

A început procesul Facebook cu fiscul american, pe o miză de nouă miliarde de dolari

A început procesul Facebook cu fiscul american, pe o miză de nouă miliarde de dolari

 Într-o instanţă din San Francisco a început marţi un proces în care IRS (Internal Revenue Service, autoritatea fiscală din SUA) solicită Facebook plata unor restanţe de nouă miliarde de dolari, transmite AFP. În faţa judecătorului urmează să compară mai...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 14:16

3 moldoveni, aflați în carantină de CORONAVIRUS pe nava „Princess Diamond”, vor ajunge acasă în zilele următoare

3 moldoveni, aflați în carantină de CORONAVIRUS pe nava „Princess Diamond”, vor ajunge acasă în zilele următoare

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a R. Moldova a identificat trei moldoveni pe vasul de croazieră „Princess Diamond”, blocat în portul Yokohama, din Japonia, din cauza infecției cu coronavirus. Este vorba despre trei cetățeni moldoveni, doi bărbați și...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 14:08

Noi servicii funerare ecologice cadavre umane devenite compost - FOTO

Noi servicii funerare ecologice cadavre umane devenite compost - FOTO

Washington a devenit recent primul stat american unde transformarea cadavrelor umane în compost este legală. Tehnica este considerată un serviciu funerar prietenos cu mediul şi a fost testată într-un proiect pilot. Compostul este cunoscut ca îngrăşământ agricol...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 14:01

Aeroportul Chișinău // RM riscă să piardă sute de milioane de euro într-un arbitraj internațional / DOC

Aeroportul Chișinău // RM riscă să piardă sute de milioane de euro într-un arbitraj internațional / DOC

Andreas Menelaou, directorul „Komaksavia Airport Invest LTD”, deținătoare a „Avia Invest”, compania care gestionează Aeroportul Internațional Chișinău, susține că firma pe care o conduce ia în calcul, drept variantă de rezervă, acționarea în...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 14:00

Un român este al treilea cel mai longeviv bărbat în viaţă

Un român este al treilea cel mai longeviv bărbat în viaţă

Un bucureştean pare să fi găsit elixirul tinereţii, ajungând al treilea cel mai în vârstă bărbat de pe Pământ, recunoscut de Guiness Book of Records. Dumitru Comănescu are 111 ani şi 3 luni şi a fost inginer agronom. Dumitru Comănescu are 111 ani şi 3 luni,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 13:52

Accident fatal la locul de muncă. Un muncitor de 38 de ani a căzut de la etajul 14 al unui bloc în construcție

Accident fatal la locul de muncă. Un muncitor de 38 de ani a căzut de la etajul 14 al unui bloc în construcție

Tragedie fatală la locul de muncă. Un bărbat de 38 de ani a murit după ce a căzut de pe un bloc în construcție, situat în sectorul Botanica al capitalei. Nenorocirea s-a produs în dimineața de 19 februarie, la ora 09.30, pe un șantier de pe strada Nicolae Titulescu....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 13:45

Ce înseamnă când visezi apa. Ce simbol au culorile și starea apei din vis

Ce înseamnă când visezi apa. Ce simbol au culorile și starea apei din vis

Apa ca simbol al visului contine un mesaj foarte important pentru cel care o viseaza. In functie de continut si de natura visului apa poate avea interpretari diferite. Culoarea, locul si starea apei din vis influenteaza semnificatia mesajului. Apa are legatura cu starea emotionala a celui care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 13:39

Spune adio infecțiilor urinare, cu ajutorul acestui remediu natural care te scapă de bacterii într-o săptămână

Spune adio infecțiilor urinare, cu ajutorul acestui remediu natural care te scapă de bacterii într-o săptămână

 Spune adio infecțiilor urinare, cu ajutorul acestui remediu natural care te scapă de bacterii într-o săptămână! ( rețetă) Infectiile tractului urinar pot reprezenta o discutie destul de ciudata, insa e important ca aceasta problema de sanatate sa nu fie neglijata,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 13:32

Cum poți folosi uleiul de ricin în viața de zi cu zi

Cum poți folosi uleiul de ricin în viața de zi cu zi

Uleiul de ricin are proprietati medicinale importante, continand foarte multa vitamina E. Iata insa cum il poti folosi in casa. 1. Lubrifiaza foarfeca ta preferata Pentru ca poate fi ingerat, este mult mai eficient pe metal, comparativ cu alti lubrifianti pe care nu ar trebui sa ii atingi....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 13:21

Fostul preşedinte al Coreei de Sud, condamnat în apel la 17 ani de închisoare

Fostul preşedinte al Coreei de Sud, condamnat în apel la 17 ani de închisoare

 Fostul preşedinte sud-coreean Lee Myung-bak a fost plasat în detenţie, miercuri, după condamnarea sa în apel la 17 ani de închisoare pentru corupţie, transmit AFP şi Yonhap. Aflat la putere între 2008 şi 2013, Lee Myung-bak (78 de ani) a stat pentru scurt...

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 19 Februarie 2020, ora: 12:19

DECLARAȚII //// Nichiforciuc, Filip și Candu - cele trei grupuri din PD care nu se mai pot înțelege

DECLARAȚII //// Nichiforciuc, Filip și Candu - cele trei grupuri din PD care nu se mai pot înțelege Foto: foto simbol

În Partidul Democrat existau până astăzi trei grupuri: Nichiforciuc, Filip și Candu. Cel puțin așa susține deputatul Andrian Candu, care a anunțat miercuri că părăsește PD. Candu a declarat în cadrul unei emisiuni de la Publika TV că a decis să părăsească PD...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Februarie 2020, ora: 12:14

Dacia va prezenta la Geneva primul său automobil 100% electric

Dacia va prezenta la Geneva primul său automobil 100% electric

Dacia anunță că va prezenta pe 3 martie la Geneva ”în premieră mondială cea mai accesibilă mașină de oraș 100% electrică de pe piață” Este de așteptat ca modelul de oraș să coste sub 15.000 de euro, dar să fie mult mai accesibil la preț după aplicarea...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)