Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 MARTIE 2020. SATURN INTRĂ ÎN ZODIA VĂRSĂTOR

Saturn va sta până pe 2 iulie în Vărsător, urmând ca mai apoi să retrogradeze în zodia Capricorn și abia pe 20 decembrie să revină definitiv în Vărsător, prin urmare Lordul Karmei ne va mai testa o dată, ne va mai supune la un examen final pentru a afla dacă am învățat lecțiile pe care ni le-a predat în tranzitul său prin Capricorn. Acele lecții au fost legate de autoritate și putere, de modul în care le-am manifestat în viața noastră și a celor din jur, ne-a învățat perseverența și ambiția constructivă, ne-a învățat să avem răbdare, să ne detașăm de ceea ce nu ne ajută în evoluție, să fim corecți, morali, să fim organizați și responsabili. Ei bine, cine nu le-a învățat va mai avea timp să o facă în ampla sa perioada de retrogradare, însă și prețul va fi pe măsură, asemenea unei restanțe.

Saturn este planeta probelor, a lecțiilor de viață, planeta limitărilor, a obstacolelor, dar și a responsabilizării, fiind denumită și Marele Învățător sau Profesor al astrologiei. Saturn este văzut de mulți ca fiind malefic întocmai pentru că el ne trece prin grele încercări înainte de a-și ridica barierele, însă ceea ce el ne aduce este de durată, stabil și solid. Saturn ne învață să avem răbdare, să avem înțelepciune, moralitate și integritate în tot ceea ce facem.

Vărsătorul este zodia responsabilă cu independența, cu libertatea, cu revoluția și nonconformismul, însă este și zodia umanitarismului, a prieteniei, a altruismului, a progresului și originalității, a inovației. Ei bine, ce poate ieși din această alăturare?

Saturn este guvernator secundar al zodiei Vărsător, prin urmare energia sa este puternică, iar maleficul nu mai este la fel de malefic. Saturn este o planetă care vorbește despre karmă, despre bagajul cu care venim din altă viață sau, pentru cei care nu îmbrățișează ideea reîncarnării, despre trecutul actual. Ne va pune față în față cu situații karmice pe care, individul sau colectiv, ca om sau ca societate, va trebui să le depășim.

Saturn în Vărsător vine să ne învețe să ne adaptăm la schimbare, la noutate, la un nou stil de viață, neobișnuit, alternativ, ne va cere să fim responsabili față de cei din jur și, implicit față de societate. Lui Saturn în Vărsător îi place să se exprime liber, neîngrădit, îi place egalitatea și fraternitatea, să ne vadă uniți, luptând pentru aceleași scopuri în societate – iar acest mesaj al său, în contextul pandemiei de coronavirus cu care se confruntă omenirea, nu poate decât să fie unul încurajator. Aceasta este energia pe care el o revarsă asupra planetei, iar cei care nu-l ascultă vor fi cei care vor avea cel mai mult de suferit pentru că blocajele și limitările lui vor fi lecții grele.

Saturn în Vărsător vine cu inovație, cu noutăți în tehnologie, în online, iar invențiile vor revoluționa lumea și da, poate favoriza găsirea vaccinului contra virusului Covid-19. În plus, va favoriza acele persoane care-și doresc să evolueze prin intermediul mediului online. La nivel mondial, Saturn în Vărsător, cu perioada sa de retrogradare în Capricorn, va duce o nouă ordine mondială.

Horoscop zilnic Berbec
Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de tranzitul lui Saturn prin Vărsător în sectorul prietenilor, al planurilor de viitor și al umanitarismului. Mulți nativi vor căuta să se detașeze de anturajele care nu-i ajută în evoluție și vor dori să se implice din ce în ce mai mult în acțiuni și activități care deservesc societatea, oamenii din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că se pot confrunta cu unele blocaje și limitări legate de proiecte personale sau profesionale, dar cu răbdare și perseverență, scopurile vor fi atinse.

Horoscop zilnic Taur
Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul lui Saturn prin Vărsător în sectorul carierei și al aspirațiilor înalte. Acești nativi vor fi mânați de dorința de a se afirma și vor începe să facă schimbări radicale legate de locul de muncă, dar și de domeniul de activitate. Zona de online, ideile revoluționare și inventive vor deveni combustibilul care-i va pune în mișcare. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot întâmpina unele blocaje și limitări vizavi de imaginea profesională, de funcție sau statut.

Horoscop zilnic Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Saturn prin Vărsător în sectorul filozofiilor de viață și al cunoașterii. Nativii vor fi dornici de evoluție spirituală, însă vor trebui să studieze mai mult, să cunoască mai mult, inclusiv să se îndrepte către noi domenii, către spiritualitate. Relațiile cu străinătatea sau cu persoane de altă cultiră vor deveni centru de interes. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că va urma o perioadă de mari transformări la nivel de concepții, de mentalitate.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de tranzitul lui Saturn prin Vărsător în sectorul marilor tranformări interioare, dar și în sectorul financiar. Va urma o perioadă în care fricile și temerile cele mai ascunse vor ieși la suprafață pentru a fi dizolvate, însă același Saturn poate aduce partaje, moșteniri, procese, litigii. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să dea dovadă de multă maturitate și responsabilitate în relația cu partenerul de viață, mai ales în cazul celor căsătoriți.

Horoscop zilnic Leu
Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Saturn prin Vărsător în sectorul relațiilor și al parteneriatelor de lungă durată. Fie că vorbim de parteneriate profesionale, fie că vorbim de povești de iubire, de căsnicii, nativii vor avea de învățat lecții, vor avea de făcut schimbări majore. Pentru unii poate însemna o căsătorie, dar pentru alții divorțul. Este foarte important să învețe să le pese de nevoile partenerului, să-și controleze autoritatea într-o relație, să fie responsabili și răbdători. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să învețe să relaționeze mai responsabil cu cei din jur. În afaceri pot avea idei inedite de asocieri.

Horoscop zilnic Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară parte de tranzitul lui Saturn prin Vărsător în sectorul muncii și al sănătății. Pentru acești nativi va urma o perioadă de schimbări majore legate de modul în care-și desfășoara activitatea, de programul de lucru și va trebui să fie mai responsabili față de job, să învețe lucruri noi care să le crească randamentul sau să le favorizeze o schimbare a jobului pentru cei care nu sunt mulțumiți. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi atenționează că pot apărea probleme legate de sănătate și acestea pot fi în egătură cu locul de muncă, legate de stres și suprasolicitare.

Horoscop zilnic Balanță
Pentru cei născuți în zodia Balanță acest tranzit al lui Saturn prin Vărsător va amprenta sectorul iubirii și al copiilor, al hobby-urilor și al creativității. Nativii pot avea parte de fel și fel de lecții legate de iubire și de modul în care se raportează la sentimente. Vor trebui să devină mai responsabili atât în poveștile de dragoste, cât și în modul în care-și cresc copii și îi educă. Cei care-și doresc să devină părinți abia de la anul se vor putea axa pe acest aspect. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că pot avea parte de unele limitări legate de stilul de viață, de desfășurarea unor activități, pasiuni și cei care-și doresc să se dezvolte într-un domeniu creativ vor trebui să dea dovadă de mulți ingeniozitate și originalitate.

Horoscop zilnic Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul lui Saturn prin Vărsător în sectorul familiei și al locuinței. Nativii s-ar putea să devină foarte preocupați de casă, de renovare, construcție sau chiar de achiziție, de schimbarea domiciliului, însă trebuie să se aștepte la unele obstacole legate de aceste procese. De asemenea, li se cere responsabilitate față de un bun de patrimoniu, înțelepciune în relațiile cu părinții. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot avea parte de lecții legate de responsabilitatea în familie.

Horoscop zilnic Săgetător
Saturn în Vărsător va activa sectorul comunicării, iar cei născuți în zodia Săgetător vor trebui să învețe să dialogheze cu cei din jur într-un mod nou. Nativii vor trebui să renunțe la tipare vechi de raționament, să-și maturizeze modul de gândire, să se deschidă către noutate. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot avea parte de limitări și obstacole în comunicare și s-ar putea să fie nevoie de cursuri în acest sens, să învețe să interacționeze cu cei din jur. Nu vor lipsi ideile ingenioase și originale.

Horoscop zilnic Capricorn
Saturn, guvernatorul lor, iată le părăsește zodia după 3 ani și pășește în Vărsător, întocmai în sectorul financiar. Ei bine, cei născuți în zodia Capricorn vor trebui să învețe, pe de o parte, să-și dea mai multă valoare, iar pe de altă parte, să-și administreze mai bine veniturile, finanțele. Posibil ca nativii să întâmpine unele obstacole legate de bani, unele dificultăți, însă vor fi menite să-i responsabilizeze în cheltuieli. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să nu se avânte în cheltuieli nejustificate.

Horoscop zilnic Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de ingresul lui Saturn, guvernatorul lor secundar, întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Nativii pot simți ințial că totul se oprește în loc în jurul lor, că sunt blocați în propria viață, însă întocmai aceste situații vor fi combustibilul care îi va determina să ia măsuri și să facă schimbări. Va fi vorba de renunțare la tot ce nu îi ajută în evoluție, va fi vorba de o remodelare a gândirii, a stilului de viață, a principiilor pe care și-au clădit personalitate. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează că pot avea parte de limitări și lecții legate de modul în care relaționeză cu cei din jur, inclusiv cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Pești
Cei născuți în zodia Pești vor avea parte de tranzitul lui Saturn prin Vărsător în sectorul subconștientului, al izolării și al trecutului. Nativii pot avea parte de situații karmice, de reveniri ale trecutului în prezent, se pot întâlni cu amintiri pe care le credeau uitate, cu frici și temeri ieșite la suprafață pentru a fi dizolvate. Va fi o perioadă în care neliniștile interioare pot refula întocmai pentru a fi găsită cauza ascunsă a lor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că trebuie să devină extrem de responsabili în ceea ce privește sănătatea pentru că se pot confrunta cu afecțiuni mai vechi sau unele afecțiuni se pot croniciza în acest răstimp.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *