Astăzi 20 Noiembrie 2019, Miercuri - Ultima actualizare la 19 Noiembrie 2019
Abonamente

Horoscop 22 Octombrie 2019, ora 09:53

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 OCTOMBRIE 2019. VĂRSĂTORII POT PIERDE O FUNCȚIE

Marime Font

Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 octombrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător pot pierde o funcție.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec trăiesc intens din punct de vedere sentimental. Nativii vor simți nevoia să petreacă timp cu persoana iubită, vor fi dornici să-și manifeste sentimentele, iar dacă sunt singuri, vor deveni peste măsură de cuceritori. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot da curs unei aventuri sentimentale.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019
Solicitările din partea familiei pot complica astăzi viața celor născuți în zodia Taur. Posibil ca nativii să fie acaparați de cerințele părinților, iar în alte cazuri să fie vorba de intervenția acestora în viața de cuplu, aspect care va tensiona atmosfera peste măsură. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să se impuncă cu curaj și încredere și să nu permită altora să ia decizii în locul lor.


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019
Se anunță o zi tensionată pentru cei născuți în zodia Gemeni care cu greu vor reuși să mențină armonia în dialog și echilibrul în relații. Dorința de afirmare le poate fi dăunătoare în plan profesional, iar în plan social, pot simți piedici, lipsă de susținere din partea celor apropiați. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot avea parte de defăimare, imaginea le poate fi afectată, prin urmare se recomandă foarte multă prudență în interacțiunea cu cei din jur.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019
Este foarte probabil ca cei născuți în zodia Rac să aibă parte de neînțelegeri, nemulțumiri legate de o plată, de o remunerație, de o sumă de bani care li se cuvinte și care fie întârzie să le intre în conturi, fie nu este conformă cu suma așteptată (negociată). Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot traversa stări tensionate care se pot răsfrânge în interacțiunea cu cei din jur.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019
Cu Luna în semnul lor, cei născuți în zodia Leu vor avea parte de foarte multă energie, determinare și o puternică motivație pentru a se face remarcați și pentru a-și duce la bun sfârșit planurile și proiectele avute. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce ocazia să reia un proiect mai vechi pe care l-au abondonat din diferite motive.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au tendința de a trece peste dorințele și cerințele celorlalți pentru a-și îndeplini propriile pofte și necesități. Posibile stări de interiorizare cauzate de reproșurile celor din jur, în majoritatea cazurilor fondate. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să-și urmărească interesele, dar să nu o facă cu orice preț.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au tendința de a se impune cu mult curaj în fața celorlalți, mai ales dacă este vorba să-și apere niște drepturi. Nativii devin brusc autoritari și vor da dovadă de o ambiție care îi va uimi pe cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că pot avea parte de conflicte cu prietenii sau cu persoane din anturaj care nu vor fi mulțumite să vadă că pierd rolul de lider

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019
Se cere foarte mare grijă și atenție la modul în care cei născuți în zodia Scorpion își exercită funcția și autoritatea. Este foarte probabil ca nativii să primească critici și reproșuri sau lupta pentru putere să se desfășoare într-un mod incorect și total defavorabil lor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot fi dezamăgiți de anumite persoane pe care se bazau sau cineva poate refuza să-i susțină profesional.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător simt nevoia, mai ales dacă sunt la început de drum, să acumuleze informații, să învețe, să participe la cursuri de perfecționare profesională și dezvoltare personală. Ascensiunea devine importantă pentru nativi și vor reuși să se automotiveze în atingerea ascopurilor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător susține specializarea într-un anumit domeniu sau, cel puțin, trasarea direcției în care nativii doresc să se specializeze.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019
Foarte greu se va putea ajunge la un acord financiar cu cei născuți în zodia Capricorn. Nativii sunt inflexibili, refuză negocierea și nu sunt dispuși la niciun fel de compromis atunci când vine vorba de bani. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot avea parte de întârzieri, blocaje, neplăceri legate de încasări sau investiții.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot deveni ținta unui complot, unui șantaj la locul de muncă. Pentru acești nativi este o zi destul de tensionată și dificilă. Posibil ca unii să piardă o funcție sau să fie respinși în cadrul unui concurs pentru ocaparea unei poziții, chiar unui loc de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să dea dovadă de foarte multă diplomație și să apeleze la inteligența emoțională și la intuiție pentru depistarea adversarilor neloiali.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Pești contextul astrologic al momentului evidențiază neplăceri, nemulțumiri și dezamăgiri legate de locul de muncă. Nativii vor face tot ce le stă în putință să se pună în valoare, să iasă în evidență, să câștige atenția și simpatia colegilor și superiorilor, iar horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să aibă mare grijă ce cale vor alege pentru a nu cădea în dizgrație din greșeală.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 Noiembrie 2019, ora: 13:45

Presupus spion rus, agent GRU, filmat în timp ce mituia un oficial sârb la Belgrad

Presupus spion rus, agent GRU, filmat în timp ce mituia un oficial sârb la Belgrad

În 17 noiembrie, un filmuleţ a fost postat pe Youtube în care un presupus membru al Serviciului de Informaţii al Rusiei, GRU, dă mită unui agent sârb, un oficial de rang înalt, relatează Radio Europa Liberă, citată de Digi24.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 19 Noiembrie 2019, ora: 13:41

Alianța ACUM-PSRM a rezistat la Basarabeasca. Socialistul Piotr Pușcari a fost ales președinte al raionului

Alianța ACUM-PSRM a rezistat la Basarabeasca. Socialistul Piotr Pușcari a fost ales președinte al raionului

16 consilieri raionali din partea PSRM, blocului ACUM, PLDM și „Partidul Nostru” au creat o majoritate în Consiliul raional Basarabeasca și l-au votat pe socialistul Piotr Pușcari în funcția de președinte al raionului.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Noiembrie 2019, ora: 13:29

Petru Frunze ar urma să fie înaintat la funcția de președinte a-l Consiliului Raional Ialoveni / În circumscripția 37 ar urma să aibă loc ALEGERI PARLAMENTARE NOI

Petru Frunze ar urma să fie înaintat la funcția de președinte a-l Consiliului Raional Ialoveni / În circumscripția 37 ar urma să aibă loc ALEGERI PARLAMENTARE NOI

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Petru Frunze, care a candidat la alegerile locale generale din 20 octombrie curent, cap de listă, pentru funcția de consilier raional la Ialoveni, din partea Blocului ACUM, formațiunea PAS, ar urma să fie propus noului Consiliu format,...

( ) Citeşte tot articolul

Artă 19 Noiembrie 2019, ora: 12:47

La 77 de ani, Ștefan Câlția invită publicul, prin cele peste 20 de lucrări (unele depășind 5 sau chiar 12m), pictură și desen din perioada 1970-2019, la o expoziție sub formă de labirint - o călătorie în patru capitole însoțite de simbolul UROBORUS, șarpele care...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Noiembrie 2019, ora: 11:58

O instanță de arbitraj a acceptat revendicările Gazprom cu privire la recuperare unei datorii de peste 329 milioane de dolari de la Moldovagaz SA

O instanță de arbitraj a acceptat revendicările Gazprom cu privire la recuperare unei datorii de peste 329 milioane de dolari de la Moldovagaz SA

Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a Federației Ruse a acceptat revendicările concernului rus Gazprom cu privire la recuperare unei datorii de 329.548.935,02 dolari de la Moldovagaz SA, pentru gazele naturale livrate în 2016.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Noiembrie 2019, ora: 11:37

FOTO / Accident MORTAL la Ocnița; Un bărbat a decedat, iar altul se află la spital, după ce s-au lovit cu mașina într-un copac

FOTO / Accident MORTAL la Ocnița; Un bărbat a decedat, iar altul se află la spital, după ce s-au lovit cu mașina într-un copac

Accident horror în satul Sauca. Un bărbat de 41 de ani a murit, iar un altul a ajuns la spital în urma unui accident rutier.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Noiembrie 2019, ora: 11:15

Veste rea de la ANM. Iarna aceasta ar putea fi cea mai grea din ultimii 30 sau chiar 100 de ani!

Veste rea de la ANM. Iarna aceasta ar putea fi cea mai grea din ultimii 30 sau chiar 100 de ani!

Veste rea de la ANM. Iarna 2019 - 2020 ar putea fi cea mai grea din ultimii 30 de ani sau chiar 100 de ani din România.

( ) Citeşte tot articolul

Economie 19 Noiembrie 2019, ora: 11:12

INFOGRAFIC | Exportul vinurilor moldovenești înregistrează CEL MAI ÎNALT NIVEL din ultimii 5 ani

INFOGRAFIC | Exportul vinurilor moldovenești înregistrează CEL MAI ÎNALT NIVEL din ultimii 5 ani

Vinul Moldovei devine tot mai cunoscut și apreciat în întreaga lume. În primele 9 luni ale anului 2019, atât volum exporturilor de vinuri moldovenești cât și valoarea acestora au înregistrat cel mai înalt nivel din ultimii 5 ani.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 19 Noiembrie 2019, ora: 11:00

Alexandru Tănase despre expertiza OSCE/ODIR privind reforma Justiției inițiată de Olesea Stamate: „Aceste documente scot în evidență diletantismul celor care l-au inițiat”

Alexandru Tănase despre expertiza OSCE/ODIR privind reforma Justiției inițiată de Olesea Stamate: „Aceste documente scot în evidență diletantismul celor care l-au inițiat”

Biroul OSCE pentru Instituții Democratice și Drepturile Omului (ODIHR) a făcut publică o expertiză referitor la reforma justiției, începută de Guvernul Sandu. În această opinie, ODIR subliniază că procedura prin care s-a elaborat și adoptat acest proiect nu se aliniază la...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 19 Noiembrie 2019, ora: 11:00

ULTIMA ORĂ /// Pe cine numește Pavel Voicu la IGP în locul lui Gheorghe Balan

ULTIMA ORĂ /// Pe cine numește Pavel Voicu la IGP în locul lui Gheorghe Balan

Pavel Voicu, ministrul Afacerilor Interne, a selectat un candidat pentru șefia IGP și urmează să fie numit astăzi în funcție în cadrul ședinței de Guvern. Decizia vine după ce Gheorghe Balan, cel care a deținut funcția de șef-interimar al IGP din luna iunie până...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Noiembrie 2019, ora: 10:57

Andrei NĂSTASE cere reluarea dosarului privind finanțarea externă a PSRM: "TIMPUL lui Igor DOODN va expiră mai curând decât își poate imagina"

Andrei NĂSTASE cere reluarea dosarului privind finanțarea externă a PSRM: "TIMPUL lui Igor DOODN va expiră mai curând decât își poate imagina"

Andrei Năstase a cerut anularea ordonanţei procuraturii anticorupţie prin care a fost respinsă cererea de iniţiere a unui proces penal privind finanţarea ilegală din străinătate a PSRM şi tragerea la răspundere a preşedintelui Igor Dodon pentru trădare de patrie. 

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Noiembrie 2019, ora: 10:55

Un oraș din România a obținut 100 de milioane de euro din fonduri europene

Un oraș din România a obținut 100 de milioane de euro din fonduri europene

Un oraș din România a obținut 100 de milioane de euro din fonduri europene. În ultimii doi ani, primăria din Turda a obținut finanțare europeană de 100 milioane de euro pentru proiectele sale. Această sumă este cea mai mare primită de un municipiu din România care nu este...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Noiembrie 2019, ora: 10:42

Dragoș Tudorache (PLUS) speră că guvernul socialist de la Chișinău este o veste bună

Dragoș Tudorache (PLUS) speră că guvernul socialist de la Chișinău este o veste bună

Dragoș Tudorache, europarlamentar PLUS și raportorul pentru Republica Moldova al Parlamentului Europan, a scris pe Facebook un mesaj favorabil guvernului socialist de la Chișinău, fapt criticat dur de comentatorii acestei postări.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Noiembrie 2019, ora: 10:35

Usatîi: Unor deputați PDM li s-ar fi propus câte 350 de mii de euro pentru a părăsi partidul

Usatîi: Unor deputați PDM li s-ar fi propus câte 350 de mii de euro pentru a părăsi partidul

Președintele Partidului Politic „Partidul Nostru”, Renato Usatîi, primar al orașului Bălți, susține că unor deputați din Partidul Democrat li s-ar fi propus sume de câte 350 de mii de euro pentru a părăsi formațiunea. Acest lucru l-ar fi făcut unul dintre...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Noiembrie 2019, ora: 09:52

Caz șocant la Orhei. O fetiță de 10 ani, violată de un coleg de școală în vârstă de 14 ani

Caz șocant la Orhei. O fetiță de 10 ani, violată de un coleg de școală în vârstă de 14 ani

Caz șocant la Orhei. O fetiță de 10 ani, din clasa a patra, a fost violată de un coleg de școală, care are doar 14 ani. Incidentul a avut loc săptămâna trecută într-o localitate din raionul Orhei.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Noiembrie 2019, ora: 09:49

Un moldovean student la Iași se află în stare gravă, după ce a înghiţit 16 pastile de paracetamol

Un moldovean student la Iași se află în stare gravă, după ce a înghiţit 16 pastile de paracetamol

Un tânăr de 19 ani din Republica Moldova, student la Iaşi a fost dus de urgenţă la spital după ce ar fi înghiţit cel puţin 16 pastile de paracetamol în speranţa că astfel va trata o viroză respiratorie.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 19 Noiembrie 2019, ora: 09:46

În urmă cu 100 de ani, italienii emigrau în România și făceau munca grea pe care românii refuzau să o facă

În urmă cu 100 de ani, italienii emigrau în România și făceau munca grea pe care românii refuzau să o facă

Începând cu sfârșitul secolului 19, milioane de italieni și-au părăsit țara natală în căutarea unui trai mai bun. Deși mulți au ales American, Brazilia, Argentina sau Australia, o parte dintre aceștia au ajuns în România. Fenomenul a fost consemnat...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)