Astăzi 25 Februarie 2020, Marţi - Ultima actualizare la ora 11:01
Abonamente

Horoscop 22 Octombrie 2019, ora 09:53

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 OCTOMBRIE 2019. VĂRSĂTORII POT PIERDE O FUNCȚIE

Marime Font

Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 octombrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător pot pierde o funcție.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec trăiesc intens din punct de vedere sentimental. Nativii vor simți nevoia să petreacă timp cu persoana iubită, vor fi dornici să-și manifeste sentimentele, iar dacă sunt singuri, vor deveni peste măsură de cuceritori. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot da curs unei aventuri sentimentale.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019
Solicitările din partea familiei pot complica astăzi viața celor născuți în zodia Taur. Posibil ca nativii să fie acaparați de cerințele părinților, iar în alte cazuri să fie vorba de intervenția acestora în viața de cuplu, aspect care va tensiona atmosfera peste măsură. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să se impuncă cu curaj și încredere și să nu permită altora să ia decizii în locul lor.

Loading...


Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019
Se anunță o zi tensionată pentru cei născuți în zodia Gemeni care cu greu vor reuși să mențină armonia în dialog și echilibrul în relații. Dorința de afirmare le poate fi dăunătoare în plan profesional, iar în plan social, pot simți piedici, lipsă de susținere din partea celor apropiați. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot avea parte de defăimare, imaginea le poate fi afectată, prin urmare se recomandă foarte multă prudență în interacțiunea cu cei din jur.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019
Este foarte probabil ca cei născuți în zodia Rac să aibă parte de neînțelegeri, nemulțumiri legate de o plată, de o remunerație, de o sumă de bani care li se cuvinte și care fie întârzie să le intre în conturi, fie nu este conformă cu suma așteptată (negociată). Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot traversa stări tensionate care se pot răsfrânge în interacțiunea cu cei din jur.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019
Cu Luna în semnul lor, cei născuți în zodia Leu vor avea parte de foarte multă energie, determinare și o puternică motivație pentru a se face remarcați și pentru a-și duce la bun sfârșit planurile și proiectele avute. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce ocazia să reia un proiect mai vechi pe care l-au abondonat din diferite motive.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au tendința de a trece peste dorințele și cerințele celorlalți pentru a-și îndeplini propriile pofte și necesități. Posibile stări de interiorizare cauzate de reproșurile celor din jur, în majoritatea cazurilor fondate. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să-și urmărească interesele, dar să nu o facă cu orice preț.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au tendința de a se impune cu mult curaj în fața celorlalți, mai ales dacă este vorba să-și apere niște drepturi. Nativii devin brusc autoritari și vor da dovadă de o ambiție care îi va uimi pe cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că pot avea parte de conflicte cu prietenii sau cu persoane din anturaj care nu vor fi mulțumite să vadă că pierd rolul de lider

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019
Se cere foarte mare grijă și atenție la modul în care cei născuți în zodia Scorpion își exercită funcția și autoritatea. Este foarte probabil ca nativii să primească critici și reproșuri sau lupta pentru putere să se desfășoare într-un mod incorect și total defavorabil lor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot fi dezamăgiți de anumite persoane pe care se bazau sau cineva poate refuza să-i susțină profesional.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător simt nevoia, mai ales dacă sunt la început de drum, să acumuleze informații, să învețe, să participe la cursuri de perfecționare profesională și dezvoltare personală. Ascensiunea devine importantă pentru nativi și vor reuși să se automotiveze în atingerea ascopurilor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător susține specializarea într-un anumit domeniu sau, cel puțin, trasarea direcției în care nativii doresc să se specializeze.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019
Foarte greu se va putea ajunge la un acord financiar cu cei născuți în zodia Capricorn. Nativii sunt inflexibili, refuză negocierea și nu sunt dispuși la niciun fel de compromis atunci când vine vorba de bani. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot avea parte de întârzieri, blocaje, neplăceri legate de încasări sau investiții.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot deveni ținta unui complot, unui șantaj la locul de muncă. Pentru acești nativi este o zi destul de tensionată și dificilă. Posibil ca unii să piardă o funcție sau să fie respinși în cadrul unui concurs pentru ocaparea unei poziții, chiar unui loc de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să dea dovadă de foarte multă diplomație și să apeleze la inteligența emoțională și la intuiție pentru depistarea adversarilor neloiali.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Pești contextul astrologic al momentului evidențiază neplăceri, nemulțumiri și dezamăgiri legate de locul de muncă. Nativii vor face tot ce le stă în putință să se pună în valoare, să iasă în evidență, să câștige atenția și simpatia colegilor și superiorilor, iar horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să aibă mare grijă ce cale vor alege pentru a nu cădea în dizgrație din greșeală.

 

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram
loading...
Loading...
blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 11:01

Toți membrii CSM trebuie să se preocupe exclusiv de interesele sistemului judecătoresc și să nu permită ingerința politicului sau a intereselor personale în activitatea acestuia. Este părerea candidaților pentru funcția de membru al Consiliului Superior al Magistraturii, Ion...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 08:53

Procurorii au fost impuși de instanța de judecată să pornească procesul de revizuire a primului dosar penal intentat pe numele lui Veaceslav Platon, în care a fost condamnat la 18 ani de închisoare. Cererea de revizuire a ajuns în gestiunea Procuraturii Anticorupție, după...

( ) Citeşte tot articolul

Internațional 25 Februarie 2020, ora: 08:24

Alegeri regizate în Iran. Rezultat: cea mai scăzută prezență la vot din istoria Republicii Islamice

Alegeri regizate în Iran. Rezultat: cea mai scăzută prezență la vot din istoria Republicii Islamice

Alegerile parlamentare din Iran – în care doar candidaților conservatori li s-a permis să candideze – erau menite să asigure regimului Ali Khamenei o victorie facilă. Doar că prezența la urne, cea mai scăzută din istoria Republicii islamiste, scrie Politico, a anulat toată baza...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 08:05

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, MARȚI 25 FEBRUARIE 2020. Dans astral armonios în Univers

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, MARȚI 25 FEBRUARIE 2020. Dans astral armonios în Univers

Soarele, Marte si Nodurile Lunare se reunesc in cel mai armonios dans astazi. Iar Marte, planeta energiei si actiunii, aflat in Capricorn dupa 2 ani, acolo unde se simte foarte bine, se intalneste cu Nodul Sud, deci este timpul sa actionam pe ceva demult amanat. Karma este o scorpie, se spune,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 07:49

VIDEO / Cum tăiem trandafirii primăvara ca să avem grădini parfumate toată vara

VIDEO / Cum tăiem trandafirii primăvara ca să avem grădini parfumate toată vara

Începutul primăverii este momentul prielnic pentru tăierile de optimizare ale trandafirlor. Tăierea trandafirilor ajută la ramificarea acestora și stimulează înflorirea abundentă a acestora. Dar puțini sunt cei care știum cum se face corect, pentru a nu vătăma arbustul.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 07:31

(VIDEO 18+) Un accident grav a avut loc aseară! S-a soldat cu moartea unui polițist

(VIDEO 18+) Un accident grav a avut loc aseară! S-a soldat cu moartea unui polițist

O persoana a murit, iar masina pe care o conducea a ajuns un bot de fiare dupa ce s-a ciocnit violent cu un alt autoturism, la Bacioi. Potrivit politiei, totul s-a intamplat, in aceasta seara, in jurul orei 20:00 la intrare in satul Bacioi, Ialoveni.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 07:29

CORONAVIRUS: China anunţă 71 de noi decese, un bilanţ în scădere

CORONAVIRUS: China anunţă 71 de noi decese, un bilanţ în scădere

 China a anunţat marţi 71 de noi decese cauzate de coronavirus, fiind cel mai scăzut bilanţ prezentat zilnic de mai bine de două săptămâni, numărul de decese la nivel naţional fiind de 2.663, relatează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 07:24

Italieni jefuiţi în case de persoane deghizate în paramedici, care spuneau că îi testează pentru coronavirus

Italieni jefuiţi în case de persoane deghizate în paramedici, care spuneau că îi testează pentru coronavirus

Autorităţile italiene atrag atenţia cetăţenilor aflaţi în zonele de carantină pentru coronavirus că s-au primit rapoarte despre anumite persoane care umblă deghizate în paramedici, bat la uşile oamenilor, apoi se oferă să le facă un test pentru coronavirus,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 25 Februarie 2020, ora: 07:08 de Mihaela Culcinschi

OPERAȚIUNEA FILIP? Trei tineri au adus 1,5 mln. de euro din Moscova și București pentru a cumpăra Casa Presei și cantina Guvernului

OPERAȚIUNEA FILIP? Trei tineri au adus 1,5 mln. de euro din Moscova și București pentru a cumpăra Casa Presei și cantina Guvernului

La începutul anului trecut, înainte de alegerile parlamentare în urma cărora Partidul Democrat a pierdut puterea în R. Moldova, fosta cantină a Cancelariei de Stat a fost înstrăinată din proprietatea statului cu numai 9 mln. lei, iar 2000 de metri pătrați din...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 19:19

IURIE RENIȚĂ: Dodon, incurabil de sindromul Stockholm

IURIE RENIȚĂ: Dodon, incurabil de sindromul Stockholm

Cel mai antinațional, cel mai fariseic, cel mai corupt, cel mai demagogic, cel mai petrecăreț, dar și cel mai trădător președinte din istoria Republicii Moldova elogiază (pentru a câtă oară!) toate sărbătorile sovietice și rusești, dar mai ales pe cele militare. Acest individ,...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 19:06

Horoscop DRAGOSTE săptămânal 24 februarie – 1 martie 2020. Un nou început!

Horoscop DRAGOSTE săptămânal 24 februarie – 1 martie 2020. Un nou început!

Horoscop dragoste. Iata horoscop saptamanal dragoste pentru 24 februarie – 1 martie 2020. Aceasta saptamana contine celebra zi de 29 februarie cu care ne intalnim doar o data la 4 ani si este sambata, fiind urmata si de martisor si de debutul calendaristic al primaverii, deci ne asteapta un...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 18:13

Peste 40% din respondenţii unui sondaj consideră că înfiinţarea Blocului electoral Unirea este o idee bună

Peste 40% din respondenţii unui sondaj consideră că înfiinţarea Blocului electoral Unirea este o idee bună

Peste 40% din cetăţeni consideră că ideea înfiinţării Blocului electoral Unirea ar fi o idee bună. De cealaltă parte, circa 33% consideră că ideea este una proastă. Este rezultatul unui sondaj realizat de Compania sociologică IMAS.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 18:07

Uniunea Europeană oferă un grant de 1.2 milioane de euro pentru ca Bălțiul lui Usatîii să poate cumpăra troleibuze noi / De ce nu-i dau bani „frații ruși”?

Uniunea Europeană oferă un grant de 1.2 milioane de euro pentru ca Bălțiul lui Usatîii să poate cumpăra troleibuze noi / De ce nu-i dau bani „frații ruși”? Foto: Usatîi și UE

Locuitorii municipiului Bălți vor beneficia de transport public mai bun și mai prietenos mediului grație achiziției planificate a aproximativ zece troleibuze noi, finanțate de BERD și Fondul „Parteneriatul pentru Eficiență Energetică și Mediu din Europa de Est” (E5P)....

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 17:26

ZIPhouse și Artcor te invită la o nouă ediție de Trendsetting Event cu Polina Stepanova

ZIPhouse și Artcor te invită la o nouă ediție de Trendsetting Event cu Polina Stepanova

 Sâmbătă, 14 martie, ZIPhouse și Artcor te invită la o nouă ediție de Trendsetting Event cu Polina Stepanova, profesoară și expertă de la cel mai cotat institut de modă din Italia și parte din top 10 instituții de modă din lume - POLIMODA (Florența), președintele căruia...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 17:00

Pentru aderarea Moldovei în UE pledează 60% dintre cetățenii. Pentru Igor Dodon ar vota DOAR 35%

Pentru aderarea Moldovei în UE pledează 60% dintre cetățenii. Pentru Igor Dodon ar vota DOAR 35% Foto: foto simbol

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidențiale, actualul președinte Igor Dodon ar lua 35% din voturi, iar liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu ar acumula 25 la sută, arată datele unui sondaj realizat de IMAS la comanda companiei „Public Media”. Cei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 16:39

INVESTIGAȚIE / Mitul calității apei din Nistru. Beneficiarii poluării

INVESTIGAȚIE / Mitul calității apei din Nistru. Beneficiarii poluării

● Nistrul este foarte poluat și prezintă pericol pentru sănătatea oamenilor; conține droguri, pesticide, preparate farmaceutice și substanțe chimice.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 24 Februarie 2020, ora: 15:31

BREAKING NEWS /// CCR a decis: Desemnarea lui Ludovic Orban nu e constituţională

BREAKING NEWS /// CCR a decis: Desemnarea lui Ludovic Orban nu e constituţională

Curtea Constituțională a stabilit că există conflict juridic de natură constituțională între Președinție și Parlament din cauza desemnării lui Ludovic Orban în funcția de premier de către șeful statului Klaus Iohannis.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 14:27

FOTO // Un cerb nobil înscris în Cartea Roșie, vânat de braconieri la Strășeni. Potrivit unor informații, poliția locală ar încerca să mușamalizeze cazul

FOTO // Un cerb nobil înscris în Cartea Roșie, vânat de braconieri la Strășeni. Potrivit unor informații, poliția locală ar încerca să mușamalizeze cazul

Un cerb nobil inclus în Cartea Roșie a Republicii Moldova ar fi fost vânat aseară de braconieri în localitatea Lozova din raionul Strășeni. Potrivit unor informații, care urmează a fi verificate, responsabili din cadrul Inspectoratului de Poliție Strășeni ar...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 24 Februarie 2020, ora: 14:24

Crimă la STRĂȘENI. Un bărbat și-ar fi înjunghiat soția, cu care se află în proces de divorț și a lăsat-o să zacă într-un șopron

Crimă la STRĂȘENI. Un bărbat și-ar fi înjunghiat soția, cu care se află în proces de divorț și a lăsat-o să zacă într-un șopron

 Ofițerul de presă de la IP Strășeni, Silvia Vetcu, a declarat că la 23.02.2020, ora 16:22 poliția din Strășeni a fost sesizată prin intermediul serviciului 112, de un locuitor al s. Dolna r. Strășeni în vârstă de 43 ani, care a comunicat că soția sa, s-a tăiat la...

( ) Citeşte tot articolul
Current tier / breakpoint: xs sm md lg xl (= visible only on this breakpoint)

.hidden-xs-down .hidden-sm-down .hidden-md-down .hidden-lg-down

.hidden-xs-up .hidden-sm-up .hidden-md-up .hidden-lg-up .hidden-xl

.hidden-xs (only) .hidden-sm (only) .hidden-md (only) .hidden-lg (only) .hidden-xl (only)