HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 22 OCTOMBRIE 2019. VĂRSĂTORII POT PIERDE O FUNCȚIE

publicat în Horoscop pe 22 Octombrie 2019, 09:53

Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 22 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 22 octombrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător pot pierde o funcție.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec trăiesc intens din punct de vedere sentimental. Nativii vor simți nevoia să petreacă timp cu persoana iubită, vor fi dornici să-și manifeste sentimentele, iar dacă sunt singuri, vor deveni peste măsură de cuceritori. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot da curs unei aventuri sentimentale.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019
Solicitările din partea familiei pot complica astăzi viața celor născuți în zodia Taur. Posibil ca nativii să fie acaparați de cerințele părinților, iar în alte cazuri să fie vorba de intervenția acestora în viața de cuplu, aspect care va tensiona atmosfera peste măsură. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să se impuncă cu curaj și încredere și să nu permită altora să ia decizii în locul lor.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019
Se anunță o zi tensionată pentru cei născuți în zodia Gemeni care cu greu vor reuși să mențină armonia în dialog și echilibrul în relații. Dorința de afirmare le poate fi dăunătoare în plan profesional, iar în plan social, pot simți piedici, lipsă de susținere din partea celor apropiați. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot avea parte de defăimare, imaginea le poate fi afectată, prin urmare se recomandă foarte multă prudență în interacțiunea cu cei din jur.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019
Este foarte probabil ca cei născuți în zodia Rac să aibă parte de neînțelegeri, nemulțumiri legate de o plată, de o remunerație, de o sumă de bani care li se cuvinte și care fie întârzie să le intre în conturi, fie nu este conformă cu suma așteptată (negociată). Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că pot traversa stări tensionate care se pot răsfrânge în interacțiunea cu cei din jur.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019
Cu Luna în semnul lor, cei născuți în zodia Leu vor avea parte de foarte multă energie, determinare și o puternică motivație pentru a se face remarcați și pentru a-și duce la bun sfârșit planurile și proiectele avute. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce ocazia să reia un proiect mai vechi pe care l-au abondonat din diferite motive.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară au tendința de a trece peste dorințele și cerințele celorlalți pentru a-și îndeplini propriile pofte și necesități. Posibile stări de interiorizare cauzate de reproșurile celor din jur, în majoritatea cazurilor fondate. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să-și urmărească interesele, dar să nu o facă cu orice preț.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță au tendința de a se impune cu mult curaj în fața celorlalți, mai ales dacă este vorba să-și apere niște drepturi. Nativii devin brusc autoritari și vor da dovadă de o ambiție care îi va uimi pe cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că pot avea parte de conflicte cu prietenii sau cu persoane din anturaj care nu vor fi mulțumite să vadă că pierd rolul de lider

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019
Se cere foarte mare grijă și atenție la modul în care cei născuți în zodia Scorpion își exercită funcția și autoritatea. Este foarte probabil ca nativii să primească critici și reproșuri sau lupta pentru putere să se desfășoare într-un mod incorect și total defavorabil lor. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că pot fi dezamăgiți de anumite persoane pe care se bazau sau cineva poate refuza să-i susțină profesional.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător simt nevoia, mai ales dacă sunt la început de drum, să acumuleze informații, să învețe, să participe la cursuri de perfecționare profesională și dezvoltare personală. Ascensiunea devine importantă pentru nativi și vor reuși să se automotiveze în atingerea ascopurilor. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător susține specializarea într-un anumit domeniu sau, cel puțin, trasarea direcției în care nativii doresc să se specializeze.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019
Foarte greu se va putea ajunge la un acord financiar cu cei născuți în zodia Capricorn. Nativii sunt inflexibili, refuză negocierea și nu sunt dispuși la niciun fel de compromis atunci când vine vorba de bani. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că pot avea parte de întârzieri, blocaje, neplăceri legate de încasări sau investiții.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător pot deveni ținta unui complot, unui șantaj la locul de muncă. Pentru acești nativi este o zi destul de tensionată și dificilă. Posibil ca unii să piardă o funcție sau să fie respinși în cadrul unui concurs pentru ocaparea unei poziții, chiar unui loc de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să dea dovadă de foarte multă diplomație și să apeleze la inteligența emoțională și la intuiție pentru depistarea adversarilor neloiali.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Pești contextul astrologic al momentului evidențiază neplăceri, nemulțumiri și dezamăgiri legate de locul de muncă. Nativii vor face tot ce le stă în putință să se pună în valoare, să iasă în evidență, să câștige atenția și simpatia colegilor și superiorilor, iar horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să aibă mare grijă ce cale vor alege pentru a nu cădea în dizgrație din greșeală.